نقل قول:
من از KIS استفاده می کنم. دقیقا میشه بگید که چکار کنم؟
Printable View
نقل قول:
من از KIS استفاده می کنم. دقیقا میشه بگید که چکار کنم؟
درست شدنقل قول:
اما شبها که ترافیک رایگانه و میذارم برای دانلود اگه نت قطع بشه باز هم اتوماتیک وصل میشه؟ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
این مربوط میشه به تنظیم کانکشنتون.نقل قول:
باید تیک Redial when connection dropped فعال باشه و تعداد تلاش برای کانکت شدن دوباره هم 999 باشه تا وقتی قطع شد تا صبح تلاش می کنه تا دوباره وصل شه :n02:
بیشتر از 99 نمیشهنقل قول:
من از بوتوب وقتي دان مكنم mkplayer فقط صداداره نه تصوير جرا؟سپاس
بستگی به این داره که با چی دان میکنی ؟ چجوری ؟ با چه فرمتی ؟نقل قول:
وارد Settings شده ، گزینه Firewall رو انتخاب کنید، وارد Settings این بخش شده و درApplication rules برنامه KM رو بیابید... دکمه Edit رو بزنید، به تب Network rules رفته و دکمه Add رو بزنید.نقل قول:
در بخش Action گزینه بلاک، در کلید کنار بخش Name گزینه Web-Browsing و OK کردن پنجره های باز.
در صورت مشکل و نیاز به راهنمایی بیشتر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قسمت رو در مرحله بعد، برای تغییر تصویر صفحه پیش نمایش KM (لوگو) ذکر کردم، که به صورتی که دوست دارید قرار بدید ، کلید Ctrl+Alt+L رو بزنید، Logo Manager باز میشه و تصویر دلخواه رو بهش معرفی کنید...نقل قول:
من وقتی ار youtube دانلود می کنم فیلمی ویدیویی چیزی تو km نشون نمیده
مشکل از کجاست؟
برای منم خیلی وقته اینجوری شده..فایل با idm دانلود میشه ولی پخش نمیشهنقل قول:
نقل قول:دوستان من الان امتحان کردم و در پخش چه flv و چه mp4 دانلودی از سایت یوتیوب با KM مشکلی نبود...نقل قول:
فایلهای دانلودی از یوتیوب هم از استاندارد فرمتهاشون پیروی میکنند و اگر برفرض شما با mp4 روی سیستمتون مشکلی ندارید این فایلها هم پخش میشوند.
این فایلها که پخش نمیشوند با پلیرهای دیگه هم پخش نمیشوند یا فقط با KM ؟
اقا این ورژن جدیدش ما را کلافه کرده هر بار فیلم اجرا میکنم سریع یک منو از کنارش میاد که البته وصل میشه به اینترنت و یکسری چرت و پرت در مورد فیلم ها میاره ما اگر امکانات اینجوریش را نخواهیم باید چه کار کنیم امکانات اینترنتیش نمیخاهیم
چند تا پست بالاتر رو می خوندید به جواب میرسیدید. بهترین کار استفاده از نسخه ی 3.6 هستنقل قول:
کلا پخش نمیشه برای من...قبلا با همین ورژن idm دانلود می کردم اوکی بودنقل قول:
نقل قول:به آدرس C:\WINDOWS\system32\drivers\etc برید و فایل hosts رو با notepad باز کنید و این رو بهش اضافه کنید.نقل قول:
باعث میشه دیگه به سرور وصل نشه، برای من جواب داد!کد:127.0.0.1 player.kmpmedia.net
شما K-Lite Codec نصب کردی؟ فکر کنم مشکلت حل بشه . .نقل قول:
شاد باشید:40:
سلام دوستان madvr رو نمیشه به عنوان رندر km انتخاب کرد ؟
من هرکاری کردم نشد و فقط رو mpc جواب میده
نقل قول:
دقیقا کجاش اضافه کردید ؟
تو کدوم خط ؟؟ یا " # " شروع بشه بعنوان برنامه بعد متن "127.0.0.1 player.kmpmedia.net " رو میزنین و سیو ؟
مثل این عکس :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، گزینه Madshi's Video Renderer در ویدیورندررهای دیفالت KM نیست؟ یا فعال نمیشه؟نقل قول:
تشکر درست شد من چون همیشه از mpc استفاده میکنم اونجا به عنوان madvr نوشته میشهنقل قول:
ولی انصافا رو mpc کیفیتش خیلی بیشتره
TAPATALK
آقا این ورژن جدیده ، اون رقص نور کوچیک رو که گوشه خود نرم افزار بود دیگه نداره ؟؟؟ یا تو یه منویی مخفیه ؟؟؟؟؟؟؟؟ ما دلمون به اون خوش بود ! :n02:
نقل قول:
کدوم رقص نور؟
همونی که اون سمت راسته . :n02: شکلاشم عوض میشه .
متاسفانه این هم بعلت آسیبهایی است که به اینترفیس برنامه با موارد تبلیغاتی زده اند...نقل قول:
خوب ورژن جدید KMP عرضه شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درحالی که اثری از آپگریدی هرچند مینور نمی بینیم، بلکه دو اد جدید هم اضافه شده!...
با اینحال کسی اصرار دارد نرم افزار بروز باشد و مایل است نسخه جدید رو نصب کند، دستکم میتوان با نصب adware ها موافقت نکرد...
مواردی که زمان نصب قابلیت منتفی کردن دارد:
1-غیر فعال کردن (KMP Grid Network (Pandora Service در بخش انتخاب کامپوننتهای برنامه
2-انتخاب گزینه (Custom installation (advanced و برداشتن تیک Install Sendori
3-I do not accept برای Install Dragon of Atlantis
*- جلوگیری از دسترسی به اینترنت در پیغامهای فایروال برای این برنامه
پیشنهادهای بعد از نصب هم در صفحات پیش ارائه شد...
راه حل جایگزین: استفاده از برنامه های قدرتمند و بدون دردسری مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و... و منتظر ماندن برای به سرعقل آمدن تولیدکنندگان این پلیر! ^-^
من چند روزی رفتم رو pot player...چیزی از km کم نداره...خیلی هم تو عقب و جلو کردن فایلها بهتر عمل می کنه
سلام دوستان
یکی دو روزه وقتی فایلی رو با kimplayer 3.7 یا media player classic باز میکنم برنامه لود میشه و چندثانیه میمونه و بعد ویدئو رو اجرا میکنه ولی تا چند روز پیش این مشکل نبود,
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
انشاءالله سربلند باشید
کلا اون رقص نوره منتفی شد نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفم :n03:
خدا رو شکر خودم پیدا کردم دلیلش این بود که با tuneup program deactivator برنامه یا درایور NVIDIA 3D Vision Driver رو disable کرده بودم که دوباره enable کرم و خدا رو شکر درست شدنقل قول:
گفتم بنویسم شاید به درد کسی خورد
سلام
آخرین نسخه رو نصب کردم اولش موقع پخش , صدا بود ولی تصویر نمیومد
video render رو عوض کردم تصوید درست شد ولی زیر نویس نمیاد
گزینه نمایش زیرنویس رو هم چک کردم
دوستان توی آخرین ورژن km چه جوری میشه قسمتی که مربوط به اینترنت هست و بعد از چند لحظه کنار صفحه km باز میشه رو غیر فعال کرد؟
ظاهرا راهی جز Block کردن برنامه توسط فایروال وجود ندارد.نقل قول:
من از این راه استفاده کردم. اما مشکلی که وجود دارد این است که در ابتدای Play شدن فیلم و در انتهای آن، خطایی نمایش داده می شود.
دوستان من ورژن جدید رو نصب کردم ولی هیچکدوم از دستورهایی که با کیبرد می دادیم کار نمی کنه...مثلا space رو می زدیم پلی/پاز می شد الان کار نمی کنه...هیچی انگار کیبرد وصل نیست!
نقل قول:مشکل من به این صورته که چند روز هست که وقتی فایلی رو با km پخش میکنم هیچ مشکلی ندارم تا اون صفحه کناری که مربوط به اینترنت هست باز میشه بعد از اون هیچ دکمه کیبورد مثل همینی که دوستمون گفت دیگه کار نمیکنه.نقل قول:
جالبه که از روز اولی که این ورژن رو نصب کردم این مشکل رو نداشتم ولی این دو سه روز این مشل پیش اومده:n03:
سلام
من اصلا نمیدونم دکمه repiat تو این kmplayer جدید کجاست
اصلا علامت تکرار رو حذف کردن:n22:
سلام، در منوی Playback -> Repeat Mode تنظیم کنید.نقل قول:
اگر هم میخواهید مثل قبل در محیط اصلی برنامه قرار داشته باشه اسکین رو عوض کنید...
سلام دوستان چطور میشه زیرنویس با فرمت sub رو تو km فونتشو بزرگ تر کرد؟
چون عملا انگاری فرمت sub فونتشون بزرگ نمیشه ولی فرمت srt بزرگ میشه
دوستان راه حل چیه چه که فونت فرمت sub افزایش بدم؟
دوستان حجم صدا رو چجوری میشه مثل vlc چهار برابر کرد؟ من تو اینترنت قبلا سرچ کرده بودم یه گزینه بود تو آپشن برای این کار میزدم ولی کار نمی کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پست هشتم .
سلام. بچه ها اشتباه کردم!! km رو آپدیت کردم! الان همش تبلیغ نشون میده. فکر کنید کنار فیلم تبلیغ میاره باز میتونی جمعش کنی اما وقتی آهنگ میشنوی اصلا کاری نمیشه کرد انگار
راهی هست تبلیغا رو کنار بزنم ؟ یا پاک کنم برم ورژن قبلی؟!
درود
دو راه وجود داره :
1 - سیستم رو در حالت Safe Mode اجرا کنین و به این مسیر برین c:/windows/system32/drivers/etc/host و فایل Host رو بوسیله Notepad اجرا کنین . در آخرین خط این آدرس 127.0.0.1 player.kmpmedia.net رو اضافه کنین و Save کنید .
سپس سیستم رو در حالت معمولی اجرا کنین .
2 - احتمالا شما دسترسی به اینترنت رو برای KM Player باز گذاشتین . از یک فایروال استفاده کنین و دسترسی پلیر به اینترنت رو کاملا قطع کنید تا از تبلیغات خلاص بشین .
دوستان کسی جواب سوال من رو نمی دونه؟ من از پلیر vlc متنفرم فقط این جور مواقع که صدا تو لپتاپ کم میارم می رم سمتش! اعصابم رو خورد می کنه!:n02: