مشخصات دقیقا همینی که در ایران اچ پی هست منتها نمیدونم چرا قیمت رو 2100000 زده. من با گارانتی 1920000 گرفتم
همه spec مثل همین ایران اچ پی هست
چند نمونه عکس به درخواست شما از این لپ تاپ گرفتم...
.
.
یک ساپ ووفر کوچک هم در زیر لپ تاپ جاسازی شده و بنوعی در کیفیت خروجی صدا سهم عمده ای رو داره
.
.
.
.
فوتوشاپ cs4 روی این سیستم حداکثر 6 ثانیه لود میشه در حالتی که آنتی ویروس فعال و مدیاپلیر هم در حال اجرا .... یکی از ایرادات بنظر من استفاده از هارد 5400 rpm روی این سبستم بحساب میاد بنظرم استفاده از 7200 منطقی تر بود. و اینکه تاچ پد به لطافت سری dv9000t که قبلا داشتم نیست.
در جعبه 3 کابل برق دارد با سوکت های متفاوت + دو ریموت که یکی قابل تعبیه در بدنه لپ تاپ ( مثل سری های قبل ) و دیگری یک ریموت کامل و البته بزرگ به ابعاد متعارف همچون تلویزیون های lcd سونی + یک آنتن کوچک اچ پی ( البته مورد آنتن رو هنوز فرصت نکردم تست کنم ) این لپ تاپ ظاهرا تیونر هم دارد ولی تا اطمینان از صحت این موضوع که آیا با سیگنال آنتن های شهری ( خودمان ) کامپتیبل هست یا مختص فرستنده های دیجیتال ..... این موضوع باشد تا فرصت تست و بررسی دیگر.....
.
.
.
در مورد 4 هسته ای ها که اشاره فرمودید البته حق با شماست ولی بخاطر داشته باشید سری 4 هسته ای این لپ تاپ ها از حداقل 400 هزار تومان تا حداکثر یک میلیون و 100 الی 200 گرانتر خواهد بود آنهم صرفا فقط و فقط بخاطر 4 هسته ای بودن ولا غیر... بنظرم 4 هسته ای های این سری تا حداقل 6 ماه دیگر به قیمت خواهند رسید.
یکی از دوستان اشاره ای به سری hdx از این لپ تاپ ها کردند که 20 اینچ هستند دوست عزیز آن لپ تاپ 7کیلو و نیم وزن آنست..... Spec خوبی دارد ولی وزن آن بزرگترین ایراد آنست مگر آنکه خریدار قبل از هر چیز مشکل وزن 7.5 کیلو را برای خود حل کند