کسی نیست جوابمو بده؟؟
Printable View
کسی نیست جوابمو بده؟؟
DKZ Studio 0.90 چطوری دانلود میشه
لطفا اگه میشه شماره فیس و موی بازیکنان ایرانی رو برای pes2009 بذارید
ببخشید اموزش دانلود از سایترا بنویسیدکد:http://downloads.gamingaccess.com
پچ لیگ برتر 88-89 را اگر کسی داره بذاره
سلام
کسی می تونه منو درمورد اینکه چه طوری باید پیراهن های جدید تیمهایی رو که گرفتم روی سوکر بندازم راهنمایی کنه
ممنون
آقای مجیک من میتونم شما رو راهنمایی کنم
شما اول باید برنامه کیت سرور رو داشته باشید
که اگه خواستید لینکشو براتون میذارم
برای گذاشتن کیت توی بازی باید بدونید فرمتش چیه اگه فرمتش bin بود شما باید اونو اینجا وارد کنید
pes2009/kitserver/img/cv06
و اگه فرمتش gdb یا png بود شما باید اونو اینجا کپی کنید با فایل
pes2009/kitserver/gdb/uni
و بعد تو هر لیگی که خواستید کپی کنید بعد از اینکه فایل پی ان جی رو کپی کردید باید تو پوشه uni تو قسمت map واردش کنی
شما به بخش بازيهاي رايانه اي و بعد بازي هاي كامپيوتري سر بزن تمام سوالهاي شما در مورد pes2009 داده شده و ميشهنقل قول:
پچ لیگ برتر 88 برای pes6
با سلام خدمت همه دوستتاران فوتبال امروز پچ لیگ برتر 88 را برای pes6 اماده کردم امیدوارم مورد پسندتان قرار گیرد
شما خیلی نامردین هیچوقت نظر نمیدهید حتما نظر بدید
راستی پچ جدید لیگ برتر 89 را تا 16 روز دیگر اماده میکنم تا 16روز دیگر خداحافظ
کد:http://rapidshare.com/files/267300895/iranian_pro_lig_87-88_pes_6.rar.html
امیدوارم از این پچ لذت ببرید پچ لیگ برتر 89 در دست ساخت است
باتشکر matlab76
بابا دمت گرم عالیه
وظیفه ام بود باز هم اگر چیزی خواستید بگید تا برای دانلود بگذارم
سلام دوستان
من تازه واردم ، البته كلا تو اديت واردم ولي تو اين تاپيك تازه واردم
يه سواله فني داشتم
من فايل گزارش فارسي رو دارم ( بماند از كجا :31:)
وقتي جايگزين فايل اصلي ميكنمش بازي ديگه اجرا نمي شه .
فايل اصلي با afs explore باز ميشه ولي ايني كه من دارم باز نمي شه تا حد اقل صدا ها رو يكي يكي جايگزين كنم
كسي ميدونه چه جوري ميشه صدا ها رو از اين فايل img جديد خارج كنم ؟
ممكنه روش قفل گذاشته باشن ؟
اقای acc شما باید این سوال رو از اقای ehsan reyes بپرسید من متخصص پچ هستم با تشکر
دوستان یک خبر خوب برای همه دوستان عزیز مسابقات لیگ قهرمانان اروپا برای pes6 اماده است سعی میکنم برای دوستان عزیز بگذارم قول نمیدم چون حجمش زیاده
میگم matlab76 عزیز ، شما احتمالا پرسپولیسی نیستی؟ :) آخه تو این پچ شما هیچ کی حریف پرسپولیس نمیشه . علی کریمی که همه چیش 99 هست مثل توره . من خودم پرسپولیسی هستم ولی دیگه این خیلی تابلو هستا یه فکری برای ورژن بعدیت بکن
بازم دمت گرم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
اقای select عزیز باز هم متشکرم که نظر دادید حتما در ورژن بعدی درست می شه راستی خوب شد گفتی ورژن بعدی در ورژن بعدی یک مشکل وجود داره و اونهم اینه که لوگو تیم های تازه وارد مثل استیل اذین و شاهین و....
اشتباه است ولی ترکیب تیم های ایرانی و تیم های مطرح دیگر کامل است
پچ لیگ برتر 89 بزودی ...............
دوستان سلام میخواستم بگم چند وقت دیگه کتاب ترفند های pes6 را می گذارم یا اگر این کار را نکردم چند روز یک بار
یک ترفند را بگذارم
من استقلال و پرسپولیس کامل برای 2009 رو می خوام
دوستان همین الان دارم پچ جدید رو میذارم راستی اقای pr.hs من این پچی رو که خواسته بودید اماده کردم چند روز دیگه اپلود میکنم
فعلا سرم شلوغه
-----------------------------------------------------------
اینتر میلان سرور میلانه
بچه ها بنظرتون فایلهارو کجا اپلود کنم
سلام دوستان
من یه بازی pes 2009 گرفتم متسفانه توسط یکی از این شرکت های بی وجدان فارسی شده.یعنی تیم های ایرانی بهش اضافه شده و منو ها فارسی شدن واز این لوس بازی ها.اگه میشه یه راهی بگین که به صورت نسخه ای اصلی دربیاد.ممنون.
اینم پچ کارخانه ای اورجینال کمپانی کونامی که برای pes6 ساخته شده است این پچ تمام تیم ها رو درست میکنه و در تاریخ پریروز در سایت کونامی قرار گرفته است
طریقه نصب
ابتدا فایل اورجینال رو کاملا دانلود کرده سپس فایل
KONAMI-WIN32PES6OPT
را در مسیر زیر کپی کنید و حال کنید
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
لینک دانلود پچ اورجینال کونامی
کد:http://rapidshare.com/files/274349343/KONAMI-WIN32PES6OPT.html
دوستان لطفا اموزش ادیت pes6 رو برام بذارین چون من اصلا هیچی درباره ادیت pes نمیدونم خیلی خوشحال میشم کسی برام بذاره
راستی اقای p .1052 اینکه کاری نداره میتونی با پچهای اورجینال کننده کونامی pes9خودتو درست کنی پچ هارو میتونی از سایتبگیریکد:www.pes9.com
آقا من یه پچ 1.4 گرفتم ... تا وسط هاش هم پر شد اما ارور می ده ... مشکل چیه ؟؟؟
یه سئوال دیگه هم داشتم ... نمی شه صدا و حرف های این گزارشگر رو تغییر بدیم ... یعنی تو فایل برداریم و یه چی دیگه بذاریم جاش ...
خیلی ممنون
بچه ها از شما بعید بود چرا سایت رو ادامه ندادید شما بله بگید من از اون موقع تا حالا هزار تا پچ جدید ساختم که اگر از من بخواهید میزارم برای دانلود
بچه ها فقط برین حال کنین یه پچ باحال برای pes6 داریم با اقایان انجمن که نمی خواستند اسمشان را ببرم درست میکنیم این پچ pes6 شما را به
pes10 تبدیل می کنه فیس پیراهن اسامی بازیکنان ورزشگاه ازادی جدید راهنمای استفاده از این پچ حرفه ای و کیت سرور و اموزش ان در این
مجموعه هستند قول می دهیم دقیقا در روز کریسمس 2010 عرضه و در سه سرور مختلف برای دانلود گذاشته شود تازه یک خبر خوب این پچ از
سال 2010 به صورت ماهانه اپدیت می شه یعنی مثلا وقتی ما در روز کریسمس پچ را برای دانلود گذاشتیم ماه بعد دوباره پچ اپدیت شده میزاریم
تا همیشه بتوانیم pes6 شما را اپدیت کنیم لطفا نظرات خود را درباره ی این پچ بیان کنید
inkin prp park london
با سلام پس چرا نظر نمی دین دیگه انتظار پچ نداشته باشین لطفا هرچه سریعتر نظرات خود را بازگو کنید تا ببینیم چه خاکی باید بر سرمان بریزیم:19:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
این پچ اصلا به درد نمی خوره اگه می خوای پچ بریزی فقط برو به سایت
بعد برو به قسمت ine31rashanial و گزینه free را بزن برای صداها هم چند روز دیگه یه پچ برات می ریزمکد:www.pesclip.com
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
تعجب میکنم
اینم یه پچ 2010 :
کسی اگر تونست دانلود کن بگه چون تو مگا آپلود آپ شدهکد:http://www.gamingaccess.com/forums/showthread.php?t=25088&highlight=pes6
نقل قول:
من تونستم مرسی ولی این پچ حجمش زیاده و من پچ کم حجم 2010 را تا چند روز ذیگه می زارم:5:
من فردا صبح زود پچ حرفه ای و کامل پکیج 2010 که شامل فیس توپ های 2010 برای کیت سرور و سوپر پچ نقل و انتقالات و جدیدترین لباس ها است از امکانات این مجموعه می توان به زیر اشاره کرد
- جدیدترین نقل و انتقالات ایران و جهان
- لیسانس لیگهای اسپانیا ایتالیا و با امتیاز جام قهرمان اروپا برای اولین بار در pes6 می توانید به راحتی و ارامش لیگ قهرمانان اروپا را در این بازی حس کنید و از ان لذت ببرید
- جدیدترین توپ های جهان
فیس کامل بازیکنان کاکا شجاعی کریس رونالدو و مسی
- جدیدترین اپدیت لباس تیم ها
اگر از این پچ راضی هستید لطفا بگید کجا اپدیت کنم:8:
راستی عید غدیر بر شما مبارک باد:8:
بچه ها دارم اپلود می کنم دعا کنید بشه
اینم لینکش همه توضیحات رو در پست بالا نه در پست بالایی دادم راستی توپ های جام قهرمانان اروپا را هم گذاشتم
لینک پچ حرفه ای 2010 new version
کد:http://rapidshare.com/files/316978873/patch_2010_pes_6.rar.html
آقا من یک بازی PES6گرفتم که لیگ برتر ایران توشه وگزارش فارسی داره منوشم فارسیه نمیشه کاری کرد همش بشه مثل روز اولش؟
چرا هیچ کس جواب نمیده دیوونه شدم اگه کسی جواب داد پچ لیگ برتر ایران 88-89را برای دانلود بذاره
دوستان دندون رو جیگر بزارید پچ لیگ برتر 89 رو می ذارم:19::10::5:
بذار دیگه براشون دوست عزیز آقای matlab76جان دیگه دارن از خماری میمیرن من نمیذارم تاخودت بذاری:10::8::10:
جدیدترین پچ pes2009 همراه با آموزش نصب میخوام همه چی بروز بشه ممنونم
سلام ببخشید من کنسول 360 دارم میخواستم ببینم میشه لیگ ایران یا فیس بازیکنان ایرانی رو اورد یا نه
مرسی از کمکاتون