امروز بزنیم به تیر چوبی سرعت و پینگ بدک نبود .
Printable View
امروز بزنیم به تیر چوبی سرعت و پینگ بدک نبود .
بزنیم به تنه درخت مثه اینکه امروز سرعت یکم بیشتر شده.البته که خدایی از حق نگذریم همیشه سرعت من خوب بوده
ایشالا بعد عید هم داتک خبر خوبی به ما بده
این تستو الان گرفتم(همینجوری گرفتم) وگرنه من که زیاد خوشم نمیاد از این تستا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی حال میده داتک اگه بزاره مثه همیشه دانلود کنیم
ای کاش من ارسال شما رو داشتم....این مخابرات از چندم دوباره درخواست رانژه ها رو می گیره؟؟؟نقل قول:
چرا فقط ارسالنقل قول:
دانلود دوست نداری؟
والا اگه بیان سرکار که همون 16 ام
اگه نه که ایشالا برای اردیبهشت ماه
نقل قول:
مرکز مخابراتیت کجاست؟
منم تست کردم نتیجه در چند بار تست مختلف متوسط بین 30 تا 31 کیلوبایت بود
ولی آپلودم خیلی متغیر بود (از 44 kbps تا 205 kbps )
اینم بیشترین مقدار دانم برای سرویس 256:
منکه گفتم نمیشه به این سرعت سنجا اطمینان کرد
من عاطف هست مرکز مخابراتیمون
دانلودم مثل مال خودت خوبه اپلود می خوام ( وقتی adsl بگیرم این مورد رو دونبالش هستم )نقل قول:
بابا این اخریش که رو دست هر چی استاندارد بوده بلند شده که:18:نقل قول:
باید خیلی ان موقع مسیر ارتباطی ات خلوت شده باشه که اینجوری نشون داده.
نقل قول:
والا همه اینها رو امروز تست کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آخریه هم امروز روی یه سرور توی لوس آنجلس گرفتم(یعنی اسمش این بود) همش هم یه بار به این سرعت رسید ولی چند بار به حدود سرعت 410 kbps تا 440 kbps رسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم روی این سرور اکثرا سرعتم رو ،حدود 300 kbps نشون می داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ببین انگار مرکز مخابراتیون تا خرخره پره:31:
چون من رفته بودم برای تمدید قرارداد یکی از این مرکز اومده بود میگفتن پورت هامون پره فقط چند کاربره داریم:blink:
من که نفهمیدم مگه پورت چند کاربره با تک کاربره فرق داره؟:blink:
و اگه فرق داره قابل تبدیل به هم نیستن؟:wac:
نه دوست من اتفاقا مرکز مخابراتی ما بهترین مرکز مخابراتی و خلوت ترین مرکز هست.چون اینجا کسی به فکر ای دی اس ال نیستنقل قول:
اون چیزی که گفتی بازی جدیدی هست که داتک دراورده و به همه در همه نقاط تهران میگم تک کاربره نداریم و چند کاربره داریم
این مسخره بازیه جدید داتک هست
الان اگه من دوباره بخوام درخواست بدم به منم میگم چند کاربره داریم.به خاطر اینکه میخوان پول بیشتری بگیرن
وگرنه مرکز ما تمام سایت ها و پاپ هارو پشتیبانی میکنه.حتی پرت ترین شرکت رو هم پشتیبانی میکنه
بد بازی ای است...باعث بدنامی در جذب مشتری می شه در اخرنقل قول:
منم موافقمنقل قول:
اصلا درست نیست که این کارارو میکنن
یعنی چی؟
مگه تک کاربره با چند کاربره چه فرقی داره؟
نهایت سرعت دانلودش چند کیلو بایت فرق ممیکنه دیگه اما نباید دوبرابر به خاطر همین چند کیلو بایت پول داد که
این خیلی نامردیه
تایید میشه .
من نمیدونم چرا تو این مملکت خیلی از شرکت ها و یا حتی مغازه ها تا کارشون میگیره و مشتری جمع میکنن ، کیفیت رو میارن پایین !
نوع شیرینگ و بازدهی شون در زمان اوج ترافیک فرق می کنه .بخاطر همین قیمتاش متفاوته ( و البته بدرد کاربر خانگی که کارهای عادی هم می کنه نمی خوره با ان قیمت ها )قیمت ها ی چند کاربره هم که تقریبا رو دست ipw است....اصلا حواسشون نیست اینجوری نمی تونن کاربراو تغییر مسیر بدن به سرویس هاشون.نقل قول:
کیفیتش نسبت به قیمت هایی که می گیره برای من قابل قبوله ( برای تک کاربره ) ولی برای چند کاربره که اصلا نمی صرفه ( مخصوصا که کاربر خانگی ان نوع بازدهی رو نمی خواد)... بعد عید نخوان تک کاربره بدن من کوچم رو به شاتل رسما شروع می کنم.نقل قول:
( چون من بخوام ترافیک هم ایجاد کنم شب می زارم معمولا نه روز که بازدهی نداره)
(به به .از این ورا.کجا بودی؟)نقل قول:
والا اینکه تا یه شرکتی کارش میگیره کیفیتو میاره پایین که یکی از روش های تمام شرکتا در بیشتر کشورا هست(نمونش رپید شیر).درسته که کشورای دیگه هم کیفیتشون میاد پایین اما نه اینکه یهو مشتریاش ناراضی بشن.درسته کیفیت میاد پایین اما بصورت تابلو کیفیتشونو نمیارن پایین
اما در اینجا برعکس هست.همینکه کارشون میگیره یهو قیمت میره بالا و کیفیت هم داغون میشه
اخه در زمان اوج ترافیک مگه چقدر میخواد سرعت بیاد پایین که اینا اینکارو میکنن؟بقول شما برای کاربر خانگی که فرقی نمیکنه.تازه اوج ترافیک یه ساعت بخصوصی هست.همیشه که اینطوری نیستنقل قول:
به نظرم بری باهاشون صحبت کنی بهت تک کاربره میدن
بهشون بگو که من چند ساله که کابرتونم .من که دلم میگه شما تک کاربره میگیری.:46:
این کارمندای بخش فروش خیلی پاین.(ببخشید اینو میگم) اگه یکم حرف(لاس) بزنی باهاشون بهت میدن.چون اونان که واست اشتراک رد میکنن دیگه
من که میگم ردیفه.اگه کم اوردی به مصطفی بگو بیاد مخ زنو تیلیت کنه واست بگیره.مصطفی تو این چیزا خیلی ماهره:27::31::31:
من هم به نسبت سایر ISP ها از کیفیت سرویس تک کاربره با این قیمت راضی هستم . اگر داتک نشد ، شما Oracle رو هم میتونی در نظر بگیری .نقل قول:
همین دور و بر بودم :31:نقل قول:
راستش من با این موضوع موافق نیستم تو کشورهای پیشرفته ، سازمان ها و ارگان های کنترل کیفیت دولتی ، قانون درست و همینطور انواع سازمان های کنترل کیفیت مستقل وجود داره که مانع چنین مسائلی میشه .
همینطور وجود بخش خصوصی قدرتمند و مورد حمایت قانون ، که باعث ایجاد رقابت میشه که این خودش خیلی بر کیفیت تاثیر داره .
امیدوارم که هر چه زودتر مملکت ما هم از خصوصیات مثبت این کشورها برخوردار بشه .
ببین آخه توی سایت خود داتک زده که سرویس های چند کاربره با ضریب 1 به 5 شیر میشننقل قول:
یعنی سرویس 256 چند کاربره اصولا باید برابر سرویس 512 تک کاربره باشه
256/5= 51.2
512/10=51.2
اینو توی قسمت سوالات متداول سایت دیدیم
بعدشم این دو تا از نظر قیمت تقریبا برابرند:20:
ولی انگار در عمل رعایت نمیشه:41:
خیر به هیچ وجه در عمل اینطور نیست ، این رو من مستقیما از بخش پشتیبانی هم پرسیدم ، گفت سرعت تفاوت زیادی نداره و یک سری امکانات دیگه مثل در اختیار داشتن چند IP داره که به درد User خانگی نمیخورن .نقل قول:
به نظرم این حرفشون چرته( منظورم شما نیستیا.منظورم اون کسیه که اینو گفته)نقل قول:
سرعت 256 سرعتش 256 هست حالا چی بین دو نفر شیر بشه چی 100 تا
درسته افت سرعت داریم وقتی تعداد بره بالا اما اینطور نیست که اگه بین 10 شیر بشه سرعت بشه 128 و اگه بین 5 نفر شیر بشه سرعت بشه 512
لابد اگه یه نفر درخواست 128 بده و فقط برای خودش باشه و شیر نشه لابد سرعت میشه 1 مگ:31:
به نظرم که این حرف درست نیست
منم از پشتیبانی پرسیدم و یارو گفت که در ساعت اوج مصرف خیلی از سرعتت افت نمیکنه
منم دیدم به خاطر چند کلیو بایت سرعت دانلود بیشتر ارزش نداره من بخوام دوبرابر پول بدم
نقل قول:
آخه توی سایت صبا نت هم زده مثلا سرویس 128 حداقل با ضریب 1 به 4 شیر میشه! :blink:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:شما چرا واحد های تبدیل و غیره رو با نسبت شیرینگ ادغام کردین:18::18::18::18:نقل قول:
مثال ساده براتون میارم
اینترنت اختصاصی 128 کیلوبیت بر ثانیه سرعت دریافت فایل همیشه 16 کیلوبایت بر ثانیه هست .قیمت این سرویس بالا 100 هزار تومن معمولا هست و فقط یک یوزر از ان خط استفاده می کنه.
خوب حالا بریم سر اینترنت 128 کیلوبیت بر ثانیه شیر:
شما در اینجا بر عکس انجا که 100 تومن دارین می دین اینجا 25 تومن می دین.....حالا چطور چنین سرویسی می گیرین.از طریق تقسیم هزینه....بر عکس سرویس اختصاصی که همیشه هست و پایدار است و بدرد شرکت ها و جاهایی می خوره که همواره ترافیک دارن برای جاهای که همواره ترافیک زا نیستن بجای اینکه بیان سرویس های بالا رو بدن میان 128 شیر رو می دن به این صورت که هزینه 128 اختصاصی رو بین چند یوزر تقسیم و خط اختصاصی 128 رو مشترک بینشون استفاده میشه در این حالت همچنان 128 اختصاصی موجود است ولی بر عکس حالت اختصاصی که یک یوزر استفاده می کنه بسته به نوع شیرینگ به چند نفر به طور مشترک استفاده میشه ( مثلا نسبت 1 به 4 یعنی خط 128 اختصاصی رو بین 4 یوزر شیر که هزینه خط بین 4 تاشون تقسیم می کنه مشترک استفاده میشه و یا مثلا نسبت 1 به 8 یعنی خط 128 اختصاصی رو بین 8 یوزر شیر که هزینه خط بین 8 تاشون تقسیم می کنه مشترک استفاده میشه و در این حالت بسته به اینکه چه تعداد وصل یا درحال در خواست از ترافیک هستن و چه تعداد نه ترافیک روی خط به وجود یا از بین میره .
البته در عمل شرکت های اصلی یک حداقل پهنای باند برای شروع ( مثلا 2 مگابیت ) می زارن تا نوسانات شدید رو بتونن کنترل کنن چون اگر بر اساس تئوری بخوان بین 8 تا یوزر فقط یک 128 بزارن اگر نصفشون با هم ترافیک ایجاد کنن اینترنتشون سرویس میشه بخاطر همین میان با روش های محاسباتی خواص که پیچیده تر از مواردی است که من نوشتم میان ترافیک رو تقسیم می کنن.
خوب فردا فکر کنم باید زنگ بزنم برای رانژه و همچنین ببینم چطور می تونم مسائل رو حل کنم.
ایشلا زودتر ای دی اس ال میگیرینقل قول:
البته شیرینیش یادت نره
مطمئنی فردا هستن؟
والا فکر میکنم بعد 13 بیان
برای تک کاربره کردن به نظرم هیچ راهی جز رفتن به شرکت نیست
نقل قول:
خوب فردا فکر کنم باید زنگ بزنم برای رانژه و همچنین ببینم چطور می تونم مسائل رو حل کنم.
والا برا ما که خیلی باحال بود یه هفته ای دادن داتکی که همه بهم میگفتن آقا یه ماه طول میکشه برو از یه جای دیگه بگیر رو یه هفته ای همه کاراش تموم شد و وصل شد ولی هفته پیش دوباره برگشتیم به شاتل داتک هم قطعی به نسبت داشت بعضی وقتا اذیت میکرد ولی خوبیش به این بود که پهنای باند نامحدودش واقعا فوق العاده بود
والا الان بیشتر از 1.5 سال هست که از داتک من اینترنت گرفتم فکر کنم تو این مدت کمتر از 5 بار قطع شدهنقل قول:
در عوض پهنای باند نا مخدود داره و من نگران این نیستم که کی پهنای باندم تموم میشه
این امار دانلودم هست
تازه من فقط روزا دانلود میکنم .بعدم این دانلود ها برای موقعی هست که من میرم دانشگاه.یعنی از صبح تا ظهر هم خونه نبوودم.با این همه اینقدر دانلود داشتم
پس میبینی که پهنای باند مهمتر از قطعی هست
البته هر کی از هرجایی دوست داره اینترنت میگیره و من به نظرتون احترام میزارم
سلامنقل قول:
این نرم افزار رو از کجا آوردی؟
خیلی باحاله:20:
در ضمن من du meter رو دان کردم سرعتم رو 245 تا 256 kbps نشون میده
درست کار میکنه یا الکی میزنه؟:20:
سلامنقل قول:
این نرم افزار خیلی باحاله:20:
در ضمن من دانلودش کردم سرعتم رو 245 تا 246 kbps نشون میده
درست کار میکنه یا الکی میزنه؟:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این عکسی که گذاشتم حاصل دانلود و آپلوده که البته دانلود همزمان با آپلود بوده و عکسی که شما گذاشتید نشان از دانلود هست و آپلودی نداشتید یک حساب سر انگشتی مقدار مصرف شده تقسیم بر زمان طی شده نشان میده که سرعت دانلود شما 83.012266666666666666666666666667 کیلوبایت در ثانیه هست که البته از قضای روزگار برای 512 واقعی که 64 هست 19 کیلو بایت هم اضافه بر سازمان داتک محترم به شما ارزانی کرده و باید شکر گذار باشید چه گفته اند: وقلیلا من عبادی الشکور...
منتها یک مطلب هست آنهم این که در تنظیمات dumeter اگر دقت کنید میبینید که حد اقل دو جا تیک خورده یکی Dial-Up and V P N connections و یکی Local Area Connection و لذاست که سرعت شما از حد مجاز فراتر رفته وبعبارت عامیانه حد اقل دوبله حساب شده:31:
نقل قول:
ببین منم اون تیک رو برداشتم ولی تغییر محسوسی نکرد
یعنی اصلا تغییر نکرد
تازه اولش از 245 به 243 رفت
الانم روی 246 تا 247 رو نشون میده:20:
اره دوست من درست کار میکنهنقل قول:
البته به نظر من
اره دوست من ،من بیشتر مواقع دانلود دارم اپلود کمتر دارمنقل قول:
شما چطوری محاسبه کردید که شد 83؟
بنده سرعت دانلودم طبق اون چیزی که با این نرم فازار نشون میده روی 55 تا 60 کیلو بایت تقریبا ثابت هست.حالا نمیدونم شما چطوری حساب کردید که شده 83
قصد شما هم از اینکه گفتید داتک به من ارزانی کرده نمیدونم چی بوده.لطفا واضح صحبت کنید
بنده از همون جایی اینترنت میگیرم که شما میگیرید و همون شرایطی رو دارم که شما دارید.نه بیشتر و نه کمتر
این امار دانلود هم برای تقریبا روزی 10 تا 12 ساعت دانلود هست
بعضی روزام که اصلا وصل نمیشدم.تعداد روزی که وصل شدم رو نوشته به عنوان مثال من در ماه فوریه 13 روزشو وصل بودم
اول جواب نیکان:
dumeter بطور دیفالت سرعت رو برحسب بیت نشون میده که باید به بایت تغییرش بدی. در مورد تغییر نکردن سرعت دلیلش شاید این باشه که کانکشن pppoe توی مودم تعریف شده و شما کانکشنی درست نکردی.
و اما جناب sms11 احتمالا یادشون رفت که بگن آیا هردو گزینه dial-up and v p n connections و Local Area Connection تیک خورده یا نه ولی مهم نیست و این که چطوری حساب کردم تا به عدد 83 رسیدم اینطوری که شما ظرف 13 روز و 8 ساعت 91.2 گیگا بایت مصرف کردید و میدانیم که هر گیگا بایت 1024 مگا بایت و هر مگابایت 1024 کیلو بایت هست پس اگر واحد 13 روز رو به ساعت تبدیل کنیم و با ساعت جمع بزنیم میشه 320 ساعت و هر ساعت 60 دقیقه و هر دقیقه 60 ثانیه بعبارتی به ثانه زمان شما میشه 1152000 ثانیه و اگر مقدار مصرف شده رو به کیلو بایت تبدیل کنیم میشه 95630131.2 کیلوبایت و اگر این مقدار رو بخش بر مقدار 1152000 ثانیه بکنیم میشه سرعت متوسط شما که هشتاد و سه و خورده ایی هست.
حالا من برای این که موضوع روشنتر باشه این تغییر رو برای مدتی انجام دادم تا ببینید du meter چی نشون میده:
البته پارس آنلاین بدش نمیاد که این حجم نادرست بحساب من منظور بشه ولی واقعا من اینقدر مصرف کردم؟
سر انجام این که سرعت شما ندید 42 کیلو بایت بیشتر نیست تازه خورده اش رو هم گرد کردم.
فعلا که خبری نیست ظاهرا تا 13 باید هوا خورد.....نقل قول:
عحب بحث حجمی راه انداختید:31:
نقل قول:
الا الان بیشتر از 1.5 سال هست که از داتک من اینترنت گرفتم فکر کنم تو این مدت کمتر از 5 بار قطع شده در عوض پهنای باند نا مخدود داره و من نگران این نیستم که کی پهنای باندم تموم میشه این امار دانلودم هست تازه من فقط روزا دانلود میکنم .بعدم این دانلود ها برای موقعی هست که من میرم دانشگاه.یعنی از صبح تا ظهر هم خونه نبوودم.با این همه اینقدر دانلود داشتم پس میبینی که پهنای باند مهمتر از قطعی هست البته هر کی از هرجایی دوست داره اینترنت میگیره و من به نظرتون احترام میزارم
تنها نکته خوبی که همیشه به یادم میمونه همین پهنای باند نامحدودش هست که واقعا لذت بخشه مثه پارس آنلاین یا اکثر جاهایی که محدود هستن احساس نمیکنی اگه اینو دانلود کنم اونو دانلود کنم دیگه تموم میشه پس فردا باید فلان قدر پول اضافه تر بدم برا یه گیگ دو گیگ
دوست عزیز من در خود برنامه اشتباه کردمنقل قول:
دو تا تیک لوکال و دیال اپ رو زده بودم
به خاطر همین بود که دوبرابر حساب کرده بود
شما اون حساب کتابی که توی اون پستم نوشته رو نصف کنید میزان دانلود من بدست میاد
ماشالا بچه ها به پستای ادم کار دارن
من جواب اون دوستمونو دادم اون وقت بقیه گیر دادن به پست من
سلام دوستان
راستش من براي اولين بار مي خوام adsl بگيرم و تقريبا هيچ آشنايي ندارم.
يه سري سوال داشتم . ممنون ميشم جواب بديد.
اول اينكه اشتراكمو از داتك بگيرم يا شركت ديگه؟ شما چي پيشنهاد مي كنيد؟ لطفا هر پيشنهادي كه مي كنيد دليلشم بگيد كه منم بدونم.
دوم اينكه مودم رو چي كار كنم؟ از خود شركت بگيرم يا خودم برم بگيرم؟ اگه خودم بگيرم مودم تو حدود 50 تومن چي خوبه كه بگيرم كه با اون شركت ارائه كننده اينترنت هم مشكل نداشته باشه؟
سوال سوم اينترنت 256 حدودا سرعت دانلود حقيقيش چقدره؟ همينطور 128 رو هم اگه بگيد ممنون ميشم.
بازم پيشاپيش ممنون از راهنماييهاتون
اولا حتما به تاچیک زیر یه سری بزننقل قول:
فکر کنم بیشتر سوالتو جواب دادهکد:http://forum.p30world.net/forumdisplay.php?f=20
اما اینو اول بگم که از بچه ها تو تاپیک اینترنت پر سرعت بپرس کسی از منطقه شما اینترنت گرفته یا نه؟
ببین اولا کدوم سرکتا منطقه شما رو ساپورت کرده و کدوم از همه بهتره
مودم هم به نظرم asus 602 بگیر که با بیشتر شرکتا میخونه.
به نظرم خودت هم بگیری بهتره
سرعت دانلود 256 حدود 32 هست و 128 هم حدود 12است
كسي از مركز مخابرات جماران اينجا داتك داره؟
نقل قول:
سلام
ولی من به نموداری که توی end task ویندوز میندازه و نموداری که du meter من میندازه نگاه کردم هر دو یکی بود
بعدم نه که ثا بت ثابت بمونه (چون اون موقع هم گفتم بین 246 تا 247 متغیره):31:
الان که اینو مینویسم سرعتم از 243 تا 249 kbps متغیره :20:
بعدشم یه سوال اون عددی که قسمت چپ نمودار میزنه چیه؟ بیشترین مقدار پهنای بانده؟:20:
بازم یه سوال دیگه:31::31::31:
برای من توی du meter مقدار دریافتم رو بیشتر از ارسالم میزنه ولی توی local area connection بلعکس همینو میزنه :13::13:
در ضمن من مقدار upload برنامه هام رو کم کردم :20:
به به تو این تعطیلات چه حالی میده، بدون محدودیت سرعتم خدایی تو تمام روز خوبه، من 4-5 روزم رفتم مسافرت همینطور گذاشته بودم دانلود کنه خوشبختانه اصلا dc هم نشد :)، کلا خیلی حال میده، کاش همیشه اینطوری بمونه :(