80 % از رشته هاي موجود امسال در دانشگاههاي مختلف 65% ظرفيت خودشون رو بومي رو برداشتننقل قول:
سلام
من که متوجه نشدم
سوال من اینه که سال 87 چند درصد دانشگاه های رو بومی می گرفتند 80 یا 65 درصد چون من از یکی شنیدم 80 یکی هم گفته 65 درصد
باتشکر
بای
80 % از رشته هاي موجود امسال در دانشگاههاي مختلف 65% ظرفيت خودشون رو بومي رو برداشتننقل قول:
سلام
من که متوجه نشدم
سوال من اینه که سال 87 چند درصد دانشگاه های رو بومی می گرفتند 80 یا 65 درصد چون من از یکی شنیدم 80 یکی هم گفته 65 درصد
باتشکر
بای
اين کتاب مبتکران واقعاً عاليه و من شديداً اون رو به همه توصيه ميکنم/نقل قول:
تاييد ميشه ..كتاباي ابوالقاسمي خوبه ولي... يه ذره سطحش بالاست من فصل احتمالش رو خوندم بعضي از فرمولاي گسسته توش بود... مثله معادله خطي و ....... توي مجموعه ها هم همنهشتيه گسسته رو گفته بود.. ولي تست هاي قشنگي داره....نقل قول:
جواب تكميل ظرفيت كي مياد؟
دوستان من دیروز رفتم عمو کاظم ثبت نام کردم.به مقدار 10000 تومان کتاب میتونم انتخاب کنم. چه کتابهایی بگیرم ؟(فقط کانون داره-فارغ التحصیل تجربی)
زیست پایه آبی-فیزیک پیش آبی-دین و زندگی سبز -------- این ها رو خودم از قبل دارم .
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرم 15مهر گفته بودننقل قول:
من هم تایید میکنمنقل قول:
فقط فکر کنم پیداکردنش سخت باشه
وگرنه از همه نظر عالیه
من از اول تابستون راجع به آزمون های آزمایشی فکر میکردم
خوهشا صاحب نظرها در مورد اینکه کدومشون بهتره نظر بدن
به نظر من فقط كانون :46:نقل قول:
کانون بهتره . توضیح واضحاته ولی ویژگی هاش اینان:نقل قول:
1_ فاصله آزموناش زیاد نیست برای همین اگه مسیری رو اشتباه بری فرصت برای جبران هست (یعنی مثلا اگه برنامه ریزیت غلط باشه یا درس خوندنت فوری متوجه میشی و میتونی جبران کنی)
2_ برنامه ریزیش واسه آزمون فوق العادست. چون هم برنامه مدرسه رو مد نظر قرار میده و هم یه طوری پیش میره که از یه جایی به بعد حس می کنی مثل 1 راهنماست که کی چی بخونی
3_ کارنامش همون روز میاد. در صورتی که بقیه ی آزمونا وقتی کارنامه میدن که آدم از جو اون آزمون خارج شده و حتی یادش نیست چی بوده . ضمنا چون کارنامه همون روز داده میشه 1جور برات انگیزه ایجاد میکنه که از روز بعد استارت قویتری رو بزنی
4_ پاسخ نامش فوق العاده است (البته نباید از بعضی اشتباهاتش هم چشم پوشی کرد)
5_ کتاب کاری که همراه آزمون میدن 1جور کتاب درس و نکته است. سوالایی که داده شده اغلبشون نکته دارن. من خودم سوالای نکته دارشو توی کلاسور ارزیابی مینویسم
ضمنا بچه ها من آزمون سنجش رو شرکت کردم (منظورم جامع هاشه) جامع های سنجش هم خوبه . ولی برای طول سال ریسک نکنید و آزمونا باید به قدری باشه که کمکتون کنه .
اینایی که گفتم بدون جانب داری بود . منم مثل شما داوطلب کنکورم.
راستی واسه بچه هایی که تهران هستن: یکی از دوستام می گفت تخته سیاه هم آزموناش محشره . هم سوالاش همه در حد استاندارد (1جورایی مثل کنکور و مفهومیه) هم اینکه پاسخنامش 1 کتابه که کاملا هر چیزی که راجع به اون سوال و نکات سوالات مشابهش هست رو نوشته. ولی نمیدونم شهرستانا هم هست یا نه . ضمنا خوبیه تخته سیاه اینه که برای هر داوطلب 1پشتیبان داره که میگن از پشتیبانای کانون قویترن !!
اگه کسی راجع به آزمونای تخته سیاه میدونه بگه منم دوست دارم بیشتر بدونم:11:
خوبه دیگه....هر دوسه روز یه بار بچه ها می پرسن کنکور آزمایشی چی خوبه!!!!
کانونی ها واسه آزمون 12 مهر آماده هستین یا نه؟
تونستین خودتون رو برسونید؟
من امروز بعد از سه ماه تابستون تونستم 3 ساعت درس بخونم!!! (آخه تازه از امروز وقتم واسه خودم شده و از کار خلاص شدم)
فردا و پس فردا هم می خونم ببینم چی می شه... ولی از آزمون بعدی دیگه اینطوری نخواهد بود...
فکر نکنم این آزمون تراز خوبی بیارم!! حالا ببینیم چی می شه!
فعلا بای
سلام
میخواستم بدونم کتاب تستی چیزی برای کنکور زبان نیست؟
که بدرد بخور باشه.
بعد اگه میدونید بگید سطح سوالاش چطوریه؟
خدا وکیلی ببینید من یک سوال پرسیدم هیچ کس جواب نداد. ولی یکی از عزیزان اومد و گفت ضاحبنظران جواب بدن ، یکدفعه همه براش صاحب نظر شدن.نقل قول:
مملکت ما همینه.توی یک اداره هم تا ....مالی شون رو نکنی جوابتون رو نمیدن.
چه ربطي به مملكت داره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من فقط رشته رياضي - فيزيك رو ميدونم كتاب هاي سبز كانون اصلا به درد نميخوره . خيلي ميخواي بگيري كتاب هاي آبي كانون + 2 سالانه .
راستي كتاب عربي سبز كانون( نكته ها و روش ها) هم به نظر من خوبه .
از آبي ها هم بخوام بگم :
آبي رياضي پايه و پيش - فيزيك پايه و پيش - هندسه تحليلي و گسسته و... بد نيست .
آبي عربي كانون هم خيلي خوبه .
شيمي آبي پايه و پيش كانون هم خوبه . اما كتاب هاي بهتر هم هست.
2 سالانه ديفرانسيل هم خوبه .
خلاصه اينكه خودت درآخربايد بري ببيني و تشخيص بدي اين كتاب ها به دردت ميخوره يا نه .
سلام
راستي كسي ميدونه براي پر كردن فرم تكميل ظرفيت فقط حق داريم از دانشگاه هايي كه توي پيك سنجش نوشتن انتخاب كنيم يا ميشه از كد رشته هايي كه توي دفترچه شماره 2 نوشته بودن هم استفاده كنيم؟
لطفا سريع اطلاع رساني كنيد تا شنبه تمديد شده .
راستي عيدتون (عيد فطر) مبارك
آخه وقتی اونا پر شدن دیگه واسه چی میخوای بازم انتخاب کنی...؟؟!!!:13:نقل قول:
نقل قول:
فاصله زمانی کانون خیلی کم نیست؟ یعنی دوهفته وقت برای رفع اشکالات گذشته و آمادگی برای دروس جدید هست؟
با تو جه به اینکه 9 ماه دیگه کنکور داریم نمیشه سبک ترش کرد چون نصف درسا میمونه.مسلما اگه فاصله ها زیاد تر باشه حجم درس ها بیشتر است پس برای درسای جدید و رفع اشکال هم باید وقت بیشتری گذاشتنقل قول:
این فاصله هارو کم کردن که هم از جو درس دور نشیم هم بفهمیم تو هر مبحثی چه مشکلی داریم.
اصولا هرچی به آزمون نزدیکتر میشی بیشتر میخونی
بالاخره کانون چندین ساله داره رو کنکور کار میکنه و تجربه ی زیادی داره من کاملا بهش اطمینان دارم چون با عقل جور درمیاد
نقل قول:
سلام
رفته بودم بانک پول کلم چی رو بریزم .... هرکی میومد مجیز کارمند بانک رو می گفت کارش رو سریع راه مینداخت... عصابم خورد شد یه خورده داده بیداد کردم کار منم راه انداختن رفتم!!!!
بیشتر بچه های اینجا ریاضی هستن و فکر کنم واسه همینه که جواب ندادن...
تو عمومی ها عربی آبی (خاکباز- ایاد فیلی) خوبه...
زبان انگلیسی (زرد ریدینگ) خوبه....
واسه اختصاصی هم سی ساله همه خوبن...
می تونی زرد عمومی رو هم مد نظر داشته باشی... تو آخرای سال اونقدر بهت توصیه می کنن این زرد عمومی رو تا کچل بشی..
تا اونجا که به من مربوط بود گفتم....
راستی پیشاپیش عیدتون مبارک@@@
معلم زیست و شیمی ما تو تخته سیاه کار میکنن و ازموناشو برامون میارن . سطح ازموناش خیلی بالاس و اگه بالای 70 بزنی یعنی تو سنجش و ... راحت 100 میزنی . در ضمن اکثر سوالاش از المپیاد و ... میادنقل قول:
عزیز این کلمات واسه شما دردآور هست؟ عفت کلام داشتن چیز بدیه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اولا عيد رو به همه تبريك ميگم
ببخشيد lomon جان يعني شما تابستون درس نخوندي ؟
منم امروز رفتم ثبت نام كردم ولي گفت ديگه براي آزمون 12 مهر دير اومدي
يعني اولين آزمونم ميشه 22 مهر :10: :46:
دوست عزیز من زیاد از کتابای کانون نمیدونم ولی اینارو مطمئنم خوبه:نقل قول:
فیزیک 30 سال آبی_ ریاضیات 10 سال آبی (و 30 سال) _ شیمی آبی _ زیست بنفش (تیزهوشان) _ زبان آبی
اگه دیر جواب دادم دلیلش این بود که صفحه آخر رو فقط خوندم
نقل قول:
ببینید کانون هر محدوده ای رو 2 بار آزمون میگیره (بعضی وقتها هم 3بار) یعنی شما آزمون اول که 1 محدوده رو آزمون میدین و متوجه میشین که مثلا مشکلتون توی شیمی برای آزمون بعد بیشتر روی شیمی وقت میذارین و مثلا تست بیشتری رو می زنین یا به فکر کلاس یا کتاب آموزشی می افتین. نگران ایرادای قبلیتون زیاد نباشین چون هر محدوده ای که آزمون میدین در آزمون جامعش هم دوباره تکرار میشه و شما کافیه که راه درست برای درس خوندن رو پیدا کنید تا توی آزمونای جامعش دوباره برید اون جاهایی رو که ایراد دارین یا درست مطالعه نکردین با روش درست (همون روشی که توی طول آزمونا خودتون یه طورایی کشف می کنید) می خونید و مشکلتون حل میشه (به امید خدا):31:
ضمنا توی دو هفته مطالب آزمون گذشته رو نخونید . به نظر من این کار خود زنیه !!شما توی 2هفته باید خودتون رو برای آزمونی که در پیش دارین آماده کنید نه این که آزمون قبلی رو رفع اشکال کنید
ضمنا کلاسور ارزیابی رو فراموش نکنید که از نون شب واجب تره!
22مهر؟نقل قول:
مگه 26 مهر نیس؟
بعدشم میخوام بدونم اولین آزمون آبان کِی هس؟
آخه من ثبت نام نکردم میخوام از آبان شروع کنم...
سلامنقل قول:
اولين آزمون بعد 12 مهر 26 مهر هست
موفق باشيد
سلامنقل قول:
نه نخوندم!!!!
12 مهرنقل قول:
26 مهر
10 آبان
سلام
دوستان يه سوال
شما وقتي براتون مهمون مياد چه جوري ميتونيد درس بخونيد .وقتي هم كه در كتابخونه نتونيد درس بخونيد.
منظورم مهمون عادي نيست با بچه 8 ماهه اونم يه روز نه چندين روز در هفته .
بعدشم بخاطر روي ماه مهمون چند روز بايد بچه خونه شما بمونه
ممنون
من خودم زیر زمین خونمون رو فرش کردم و اونجا شده اتاق من و همه کارم رو اونجا انجام میدم.....اگه امکانش برات وجود داره تو همین کار رو بکن...نقل قول:
بستگی به خونه خودتون داره که اوضاع و احوالش چه جوریه.... اگه اتاق داری خوب برو تو اتاقت و در رو ببند... اگه بازم سر و صدا میاد که دیگه باید عادت کنی آخه به بچه 8 ماهه که نمیشه گفت ساکت باش!!
می تونی به مادرت بگی که این چند ماه مراعات تو رو بکنه و به مهمون ها یه جوری حالی کنه که در چه وضعیتی هستی....
بعضی ها هم تو گوششون پنبه می کنن!!!!
بعضی ها هم اونقدر تمرکزشون قوی هستش که زیاد به این چیزا توجه نمی کنن...
من روی حرفم با شما نبود. با کسایی بود که با حرف شما قشنگ شاخ رفت تو جیبشون.و الا جامعه پر از آدم هایی با ادبیات شماست.:27:نقل قول:
شما کارت درسته . حد اقل میدونی چه جوری با این مردم حرف بزنی که جوابت رو بدن.:13:
دیگه این که مامان یا بزرگترت مساله ی تو رو درک نکنند ، فقط با حرف حل میشه.:20:نقل قول:
بهشون بگو که چه وضعی داری.بلاخره برای اونا تو از مهمون ها عزیزتری.یه فکری برات میکنند.تو خودت که یه چند بار نری جلو مهمون ها بهت میگن : فلانی پس نیستی؟ بگو: دارم درس میخونم اصلا وقت ندارم.حال و حوصله ی کاری غیر از درس رو ندارم.
این رو که بگی اگر عاقل باشن حساب کار میاد دستشون.
چند سوال از بچه های تجربی :
1.در کدام فقط خون سرخرگی وجود دارد؟
1.روده 2. کیسه هوایی 3.پانکراس 4.گلومرول
2.کدام به کبد وارد نمیشود؟
1.لوسین 2. فروکتوز 3. یون پتاسیم 4.ویتامین E
3.کدام در پروانه واران وجود ندارد؟
1.تراکئید 2.عنصر اوندی 3. سانتریول 4.جنبش فعال
اگر کروموزوم یک باکتری دارای n پیوند فسفو دی استر باشد و کروموزوم کمکی ان دارای 2n پیوند قند-فسفات باشد در سلول باکتری چند نوکلئوتید پورینی وجود دارد؟
n
n/2
2n
3n/2
ممنون میشم جواب بدید.
سلام
من اگر خونه خیلی ساکت باشه تمرکزم به هم میریزه.باید حتما یه سرو صدایی باشه.
اگرم خیلی ساکت باشه تلویزیون رو روشن میکنم تا یکم تمرکز بگیرم.
راستی به نظر شما اگر کسی عمومی ها رو حدودای 60-70 بزنه ولی عربی20-30 بزنه و اختصاصی ها حدود 40-50 بزنه ولی ریاضی حدود 10-20 بزنه آیا رتبش در منطقه 3 بین 3 تا 4 هزار میشه؟
منم دقیقا همینطوریم...:31:نقل قول:
اصل کار همون عربی و ریاضیه!
ولی خوف فکر کنم دوروبر 6 هزار اینا بشه...
ولی فکر نکنم.چون بعضی ها من دیدم با درصد هایی مثل این رتبه هاشون خیلی بهتر شده.نقل قول:
البته در منطقه 3 منظورمه.
خوب من یکی از دوستام همچین درصدایی اورده بود واسه همین گفتمنقل قول:
ولی خوب نمیشه همیشه اینجور باشه یکم بالا و پایین داره
نمی شه اینطوری یه نظر کلی دادنقل قول:
سلام دوستان.
یه سوال:
معلوم شده که تاثیر معدل تو کنکور 88 چند درصده؟؟؟
آقا من یه چیزی بگم...نقل قول:
اینجا کسی وظیفه نداره به هر کسی که سوال پرسید جواب بده.... والا هر کسی میاد اینجا یا هر فاروم دیگه ای هم دوست داره روی خوش ببینده و هم باید روی خوش نشون بده پس خرابش نکن...
اگه برگردی صفحات قبل رو ببینی خواهی دید که یه نفر یه سوال رو شاید پنج بار پرسیده ولی جوابش رو ندادن.... ولی اخم و تخم نکرده و گذاشته به حساب اینکه کسی جواب درست و حسابی نداشته ......
پس فکر نکن اینجا به کسی حقوق میدن تا در خدمت دیگران باشه!!!
به نظر من اگه کسی سوالت رو جواب نداد دوباره بپرس... اگه بازم جواب ندادن با یه زبون دیگه بپرس و بیشتر توضیح بده و مشکلت رو بیشتر باز کن در این صورت جواب خواهی گرفت...
نقل قول:
کاملا تایید میشه.اینجا جو 1 جو دوستانه است نه ارباب رجوعی که کسی باید برای دیگران تعریف و تمجید کنه که جوابش رو بدن. توی فروم کسی چیزی ندونه پیغام نمیده بگه من نمیدونم! در این صورت 1فروم 80 در صدش میشه این پیغام "نمیدونم"
یا به قول دوستمون ممکنه کسی پیغام شما رو نبینه. کسی که دنبال جواب سوالشه برای رسیدن بهش تلاش می کنه و چند مرتبه سوالش رو تکرار می کنه