البته من بدون اتصال به wifi به راحتی JB کردم و بازیو.....
Printable View
البته من بدون اتصال به wifi به راحتی JB کردم و بازیو.....
نقل قول:
سیمور جان بله ظاهرا چیز خوبی میشه خدا کنه اما در باره ی سیستم عامل سونی رو میدونم چون گفته که از اندوروید استفاده میکنه اما کریتیو رو هم مطمئنی که از همین سیستم عامل استفاده میکنه یا کریتیو توضیحی در این باره داده ؟
در کل نظر شخصیم رو بخوای نیازی نیست که واقعا یه موزیک پلیر نیازی به یه دوربین اچ دی:18: با یه سیستم عامل باشه !!! هرچیزی باید کار خودشو بکنه الانم میتونی گوشی های 12 مگاپیکسلی رو ببینی اما واقعا به کیفیتشون به خود دوربین های عکاسی نمیرسن چون کارشون تو یه چیز دیگه متمرکز هست یه پی ام پی هم باید توی کیفیت موزیک و پخش فیلم و عکس و ساپورت زیاد فرمت ها و کدک ها (ضبط صدا) و ..... متمرکز باشه که 100 درصد با توجه به اینا برای موفقیت نیازی به دوربین و سیستم عامل و برنامه و ... نداره ......
شاید خیلیا این حرف من براشون مسخره باشه ولی بنظر من درست همینه !!!:11:
دوستان شرمنده من اصلا مخم یک لحظه هنگ کرد گفتم با اینترنت همراه اول : د ی
منظورم اینه راهی هست که بدون wifi بازی و برنامه نصب کرد؟ چون من اگه ایپاد بخرم wifi ندارم ....
اره داداش.........ولی خب یکم سخت تره { البته برای بار اول }نقل قول:
با کامپیوتر دانلودش می کنی و ایپاد رو وصل می کنی به کامپیوتر و با برنامه ای که داری مثلا ifunbox بازی رو میریزی توش و نصب می کنی..........تو پست اول اموزش هاش هست.
البته بستگی داره چه برنامهای
برای برنامه های ipa حتما از ایتونز باید استفاده بکنید
برای برنامه های deb میتونید از ترمینال استفاده بکنید
برای برنامه های pxl میتونید از پی سی سوییت استفاده بکنید
برای برنامه های app که هم میتونید از ایفون باکس و خیلی چیز های دیگه استفاده بکنید البته مسیبر خاصی هم داره که باید در اونجا کپی باشه برای همین حتما باید جیلبرک کرده باشید که به فریمورتون بستگی داره !!!
یا برای مثال برای ریختن تم و فونت باید تو مسیر خاصی کپی بشه و به یه برنامه پیش فرض هم برای استفاده از تم ها نیاز دارید!!!
چه جالب ...
دوستان من چند روزه دیگه میخوام یکی بگیرم .... به نظرتون میتونم بازی و برنامه ها رو بریزم روش ؟ چون من بیشتر به این دلیل میخوام ازشون بخرم ...
==============
قیمتش الان به نظرتون خوب هست ؟
بله دوست من میتونی البته قبلش جیلبرک کردن و ریستور و .. رو یاد بگیر بعد تا مشکلی نداشته باشی
میتونی به سایت ایفون.ای ار بری
فقط کافی هست به صفحه اول این تاپیک مراجعه کنی و تمام کارا هایی که می خوای بکنی رو بخوانی.........نقل قول:
از اول تا اخر رو بخوان و اجراش کن...........دیگه میشی مثل یکی از ما { البته بجر من چون من هیچی بلد نیستم.....دی }
دوستان یه مشکلی دارم و اون این هست که وقتی بعضی از موزیک هارو بخوام ادد کنم ادد نمیشه یعنی هیچ اتفاقی نمیوفته و توی
لیست موزیکام نمیره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
با سلام
دوستان کسی میدونه قیمت ایپاد تاچ با ظرفیت 8 گیگ در دبی چنده ؟
البته نسل دوم
لطفا سریع جواب بدید
ممنون
چه نوع موزیک هایی هستن ؟ ... فرمت یا ویژگی خاصی دارن ؟ ...نقل قول:
شاید 30-40 تومن از اینجا ارزونتر باشه .. فرض کن 230-240 دلارنقل قول:
سلام من 2.2.1 دارم fw 3 رو ریختم باید چطوری اپدیت کنم؟ دوباره اپدیت با jailbreak? quickpwn?!
شما میگی به فریمور 3 ریستور کردی ؟ یعنی الان فریمور 3 رو داری ؟ دیگه یعنی چی چه جوری اپدیت کنم !!!
سلام من صفحه اول خوندم که" تمام امکانات iPHONE و iPOD Touch مثل همدیگن با این تفاوت که آیفون سیم کارت میخوره."
یعنی نرم افزار هایی که رو iphone نصب می شن رو اینم نصب می شن؟
قیمتش چنده ؟
بله دیگه نصب میشن چون سیستم عامل هر دو مک هست ولی برنامه هایی که برای اس ام اس و مکالمه هستند به درد ایپادتاچ نمیخورن ...
محمد جان خیر فرمت ام پی تیری هستند و ایتونز هم ساپورت میکنه ولی مثلا بعضی ها اینطوری میشه یه البوم گرفته بودم مثلا اون البوم رو نمیریزه !!!
برا خرید کودومشو پیشنهاد می کنید ؟
منظورم اینه تو PC الان 3 رو ریختم برای اپگرید از 2.2.1 که به 3 از چه راهی باید رفت!! ipod 1gنقل قول:
الان ipod من 2.2.1 هست............
شما تاحالا ریستور نکردید ؟
خوب اول باید به ریکاوری یا دیفیو مود ببرید دیگه ...برای دیفیو 10 ثانیه هوم و پاور رو نگه دارید بعد پاور رو ول کنید هوم رو نگه دارید تا پیغامی بر روی ایتونز مشاهده کنید .... البته قبلش ایتونز رو باز کنید و ایپاد رو به پی سی متصل کنید
بعد از بردن به دی فی یو برید کلید شیفت رو نگه دارید روی ریستور کلیک کنید و مسیر فریمور در پی سی رو بهش بدید بعد هم ریستور می شود و تمام البته به هیچ وجهه هنگام اپدیت با ایپاد کاری نداشته باشید و از پی سی جداش نکنید تا اون درجه اپپدیت پر بشه ....
البته از اطلاعات ایپاد بک اپ بگیرید .... ولی از برنامه هایی که از سایدیا و اینستالر گرفتید رو نمیتونید بک اپ بگیرید ....... ولی از برنامه های ipa ایتونز بک اپ میگیره نگران نباشید .......
سوالی بود در خدمتم ...
نقل قول:
خوب دوست من ایفون یه موبایل و وصیله ارتباطی هست و ایپاد یک پلیر هست ........... شما اگر به موبایل نیاز دارید ایفون بگیرید اگه نه ایپادتاچ رو بگیرید البته توجهه داشته باشید قیمت ایپادتاچ خیلی پایین تر هست الان 8 گیگش اخرین بار حدود 270 تومن قیمت گرفتم .
نه منضورم این نبود
از بین ipod ها که G1 و G2 هستن کودومو بگیرم
تفاوتاشون تو چییه؟
g3 هم هست؟
3g هنوز نیومده شما باید 2 جی بگیرید خیلی بهتره هم طراحی هم ظاهرش هم اینکه چیپست بلوتوث داره و هم اینکه دکمه کم و زیاد کردن ولوم داره و اسپیکر هم داره البته ضعیفه ولی میشه موزیک رو توش شنید !!! همین دیگه البته طراحیش هم عین ایفون 3 جی شده از هر لحاظ بهتر هست از 1 جی .....
عرضه بازی resident evil 4
کد:http://www.mediafire.com/?iyw0jimmymi
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.mediafire.com/?2ixzz2tmdzm
کسی نیست بگه من الان از 2.2.1 که روی ایپادم دارم چطوری به fw 3 باید تبدیل کنم؟ اگر میشه لینک qucikpwn رو بدید اگر با اون انجام میشه
qucikpwn fw 3 ipodtouch 1g ایا مثل Jb کردنه؟ یکی اموزش upgrade رو بده!!
من که روش ریستور رو که بهتون گفتم شما توجهه کردید ؟
شرمنده چون صفحه اون موقع در حال لود بود پست شما رو اصلا ندیدم !!نقل قول:
پس با qucikpwn کاری نداریم؟ من فقط با ریستور میتونم از 2.2.1 به 3 بیام؟
من ایپادم رو خودم Jb کردم و از ریستور و quickpwn استفاده کردم گفتم مثل Jb نباید fw 3 رو به quickpwn بدیم .....
یعنی فقط با ریستور و itune و fw 3.0 ?
نه نیازی به quickpwn ندارید . فقط ریستور کنید و حالشو ببرید
سلام دوستان
می خواستم بدونم openssh چیست ؟ وچگونه باید اونو تو ایپاد نصب کرد.
پس از جیلبریک کردن آیپاد برای نصب ipa باید نصبش کنید(برای وصل شدن به کامپیوتر بدون wifi) که تو cydia هست از اونجا دان کنید اگر تو cydia سرچ کردید و نبود پس از یه بار کانکت شدن قسمت سرچ update میشه و openssh و openssl پیدا میشند و به راحتی نصب کنیدنقل قول:
psp2004 جان مشگلم رفع شد .
با تشکر فراورن :11::11:
سلام.چه طور می تونیم فیلم هارو تو ipod با زیر نویس ببینم؟فقط با چسبوندن زیر نویس امکانش هست یا نرم افزاری برای این کار هست؟
مرسی
منظورت اینه که مثل فایل های divx که یه فایل متنی (مثلا srt) کنارشون هست و بعنوان زیرنویس عمل می کنه ؟ ... جوابش اینه که فعلا راهی نیست و باید زیرنویس رو به قول شما بچسبونیم (اصطلاحا hardsub اش کنیم) ...نقل قول:
این خبر پخش شده که firmware جدید نانو و کلاسیک می تونن فایل های زیرنویس رو هم پخش کنن ؛ اما اصلا پیشرفتی نداشته که نتیجه اش چیه ؟ ... آیا فرمت خاصی لازمه ؟ ... ظاهرا برنامه های تهیه اش روی ویندوز گیر نمیاد (؟) ... آیا closed captions کارت رو راه میندازه؟ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... ولی این یکی هم اساساً واسه mac در نظر گرفته شده ...
بهرحال به نظر میاد که تا اطلاع ثانوی خبری از این قابلیت نیست و باید به همون روش hardsub قناعت کرد
عرضه بازی فوق العاده عالی و جذاب cartoon wars با حجم 3 مگ! وحشتناک معتاد کننده هست!! 100% دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://endlessapps.net/download.php?file=Cartoon-Wars-v1.0.0-dulfok.ipa
مي كم بين ipod touch و iphone تنها تفاوتي هست اينه كه iphone ميتونه زنك بزنه و اس ام اس بفرسته و ipod نمي تونه ؟؟؟
من در واقع مي خوام يه كوشي با امكانات بالا بخرم ! يه pocket Pc تا 300 تومن قيمت ... برنامه و بازي و اينا خيلي مهمن برام !!! ولي مي كم اكه تنها تفاوت اين ipod touch با iphone زنك زدن باشه ! كوشي مي خوام جي كار ! يه ipod ور مي دارم ! قيمت 8 gig ش رو يه جا خوندم 300 تومن ... اين 1g هست يا 2g ???
سلام به همه بروبچه های itouch دار
من یه itouch 2g دارم که jailbreak کردم و بعد راحت بازی های کرک شده روش می ریختم، یه چند وقت بود که توش چیزی نریختم حالا موقع app ریختن تو itunes قسمت sync application تیکش نمی خوره تا همه ی app ها رو انتخاب کنم!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه چه باید کرد؟
نقل قول:
دوست عزیز سلام
فرق ایپاد با ایفون فقط در این است که ایفون میشود تماس گرفت و sms زد و در موارد دیگر مثل هم هستند .(مثل :بازی ها و استفاده از wifi و.....)
قیمت ایپاد 8گیگ 2g هم 250 است .
نقل قول:
دوست من هنگامی که رو all applicaitions هم کلیک میکنی باز اون گزینه روشن نمیشه ؟ :13:
نقل قول:
البته دوربین نداره و سی پی یو پایین تری هم داره ایپادتاچ ...:5:
نه خود all applicaitions هم فعال نمیشه.....:jealous:نقل قول:
نسبت به قيمتش خيلي عالي بايد باشه ! و خب طبيعيه ! وقتي دوربين نداره به سي بي يوي بايين تري احتياج داره ديكه ! اونوخت ! 3gيش كي مي اد تو بازار ؟ صبر كنم براي اون يا همين 2g 16gig يا 8gig رو بجسبم ؟نقل قول:
1: بازی Worms که خوراکه 2 نفره هست
کد:http://endlessapps.net/dl.php?file=Worms-1.0.1.ipa
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.mediafire.com/?dcizjoujzji
کد:http://www.ipodtouchfans.com/forums/imgcache/31978.png
با حجمه 74 مگکد:http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2009/04/worms-iphone_1.jpg
Civilization Revolution
که الان در appstore رتبه 1 رو داره و واقعا تاچ بازی کردن این بازی لذت بخشه ! لذت استراتژی در ایپاد معروفه:31:
کد:http://www.mediafire.com/?wg0imkgyy1t
اپلود سنتر endless و mediafire واقعا مناسب هستندکد:http://endlessapps.net/dl.php?file=civ_revv1.0.1arce_game.ipa
حجم بازی 73 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل قبلی حل نشد ولی حالا یه سوال دیگه:
اگه بخوام فریمویر3 رو روش restore کنم باید بازم jailbreak شه؟؟؟!!