اینم عکسی از شرکت اواست:کد:http://blog.avast.com/wp-content/uploads/2010/09/Trianon-building-2.jpg
محتوای مخفی: اواست
Printable View
اینم عکسی از شرکت اواست:کد:http://blog.avast.com/wp-content/uploads/2010/09/Trianon-building-2.jpg
محتوای مخفی: اواست
خب شما اگه حساسیت اسکن رو کم کنی ریسک داره.نقل قول:
یک روش هست که شما میای یک اسکن سفارشی برای خودت درست میکنی و همه چیز رو خودت تنظیم میکنی.
به تصویر زیر نگاه کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط پایین Custom scan گزینهای هست که فکر کنم همون چیزی باشه که شما دنبالش هستی به این ترتیب که avast نوع فایل رو از رو آنالیز محتوا تشخیص میده (پیشفرض) شما اون رو به تشخیص از روی پسوند تغییر بده. این حالت سریعتر هست.
حالت دیگه که استثنا خودکار فایلهای سالم هست که بوسیله avast تایید میشن.
در این حالت به نظر میاد Avast اون فایلهایی که قبلا اسکن کرده و سالم تشخیص داده به لیست خودش اضافه کرده و در مراحل بعدی دیگه اسکن نمیکنه.
اصلا احتیاجی نیست بخرید. اینجا هم لایسنس هست هم تریال ریستر پاک از لحاظ ویروسی. ( یک فایل Reg سالم )نقل قول:
موفق باشید
BOOT-TIME SCAN سلاحی قدرتمند و بی نظیر
توجه کنید که فعلا boot time scan در سیستم های 64 بیتی ممکن نیست.
[/QUOTE]
با تشکر از توضیحات دوست عزیز باید بگم تو avast 6 این قابلیت کارا توسیستمهای 64 بیتی هم وجود داره
:10:
تفاوت هاس نسخه ی جدیدش با نسخه ی قبلیش:
[code]Changes in Version 4.6.763, January 28, 2006:
- enhanced support for UU-coded files]
کیجنش:
:);)[/QUOTE]کد:http://softex.meganet.lt/FIX/01.ss/avast.Pro4.6-Kg.rar
دوست عزیز با تشکر از شما. در مورد کیجنش من با مشکل مواجه شدم. درواقع نتونستم دانلودکنم. اگر امکانش هست دوباره آپلود کنید. پ خ بدین چون من زیاد وارد بحث ها نمیشم.
ممنون از تذکر شما جناب 01110362
بوت تایم اسکن از نسخه 5.1 برای سیستمهای 64 بیتی فعال شد. اون تاپیک رو هم من خیلی قبلتر نوشته بودم. چون جاش مناسب نبود کپی کردم اینجا. پست مربوطه اصلاح شد.
با تشکر از توضیحات دوست عزیز باید بگم تو avast 6 این قابلیت کارا توسیستمهای 64 بیتی هم وجود دارهنقل قول:
:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
اما واسه من فعال بود و چند وقت پیش ویروس downloader رو گرفت و از بوت اسکن پاکش کرد.
این نسخه 6 نهایی کی میاد؟؟؟
ما هم منتظریم که نسخه فاینالش بیاد بیرون ...:10:
6 مارچ اکسپیرد میشه و آنتیم به نظرتون این ورزن 6 کی میاد؟نقل قول:
چطور میشه تو آواست فهموند که یک فایل سالم است، مثلا در مورد کیجن ها، برخی از آنها را ویروس تشخیص میده، که مطمئنیم ویروس نیست،
البته قسمت exclusions هست، ولی بازم اگر روی فایل دابل کلیک کنیم، فایل را پاک می کنه :((
شما Avast رو موقتا غیر فعال کن. کیجن رو اجرا کن بعد دوباره Avast رو فعال کن. البته توصیه من به شما این هست که فایروال comodo نصب و از sandbox فایل کیجن رو اجرا کنید. در این حالت اگه فایل کیجن آلوده هم باشه نمی تونه سیستم شما رو آلوده کنه.
با سلام به همه دوستان
من avast internet security دارم میخوام ویندوزمو عوض کنم. avast هم آپدیته به روزه. راهی نداره آپدیتشو جابجا کنم که دوباره نخواد آپدیت بشه؟
لطفا کمک کنید سیستمم قاطه آخه اینترنت اکسپلوررش قاط زده بیچاره میشم باز بشه هرکار کردم خوب نشد...
ممنون
تو آدرس Program Files\Alwil Software\Avast : دو تا پوشه defs و setup بک آپ بگیر بعد از طریق safemode بالا بیا وفایلها رو تو همون آدرس بالایی replace کن .نقل قول:
بعدش هم ریست کامپیوتر.
بعدش هم بعد از اطینان از قطع بودن اینترنت روی Update engine and virus definitions کلیک وبع تمام .
موفق باشید.:11:
سلام امروز این ارور رو میده:
برو تو کنترل پنل ، add remove program ، اونجا avast رو پیدا کن و آپدیت کن . من یه دفعه این مشکل برام پیش اومده بود ، یک بار که از این طریق آپدیت کردم درست شد . در ضمن اگه automatic update رو فعال کردی ، دیگه خودت هی دستی آپدیت نکن . چون گاهی اوقات باعث شکسته شدن بسته ی آپدیت میشه .نقل قول:
دوستان آواست 6 لیسانس یا کرکی اومده براش؟
همون لایسنس 5 روش جواب می ده :دینقل قول:
میشه اینجا بزاریش؟؟
دوستان آواست 6 مشکلی چیزی نداره؟ اگه نداره نصب کنیم.از لحاظ امنیتی
بله سوال منم هست لطفا جواب بديننقل قول:
سلام
یکی از دوستام این انتی ویروس و رو سیستمش داره و اپدیت شدست
حالا من میخوام اونو ازش بگیرم و رو سیستمم نصبش کنم با همون اپدیتی که اون کرده تا الان و من دیگه اپدیتش نکنم
چه جوری میتونم فایل های اپدیتشو بردارم و رو سیستم خودم بریزم که مالمنم تا اونجایی که اون اپ کرده اپدیت بشه؟
ممنونمیشم دقیق راهنماییم بکنین
بفرمایید دوست عزیز:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5878185&postcount=973
نقل قول:چون هنوز ورژن بتا و آزمایشی هست بهتره فعلا استفاده نکنین و به جاش avast free 5 رو به علاوه ی فایروال و defense+ کمودو (comodo) استفاده کنین . بعضی از باگهای نرم افزاری به راحتی قابل تشخیص توسط کاربرای معمولی نیستن و ممکنه دیده نشن و به قیمت ویروسی شدن کامپیوترتون تموم شه . مواظب باشین اشتباهی موقع اینستال آنتی ویروس کمودو رو نریزین ، چون ممکنه تداخل پیدا کنه . فقط فایروال و defence+ رو بریزین . چون defence+ کمودو sandbox داره و بعد از یه مدت استفاده ، با اون آَشنا میشین و امنیت بالایی هم دارین . بعدا هر موقع ورژن نهایی و کامل avast 6 اومد کمودو رو پاک کنین و از آوست استفاده کنین .نقل قول:
بله سوال منم هست لطفا جواب بدين
ميدوني ايمان جان ماها دنبال راحتي كار هستيم ميخ ايم يه چيز كامل و بدون دردسر باشه واسمون. من آواست رو براي بوت تايم اسكنش انتخاب كردم كه واقعا عالي عملكرد در كنارشم از يه انتي مالور استفاده ميكنم كه عاليه
بي زحمت ميشه لينك ورژن 6 براي وين 64 بيتي واسم بزا ي ?
avast! 6.0.992 All versions For WIN XP-Win7 & Vista 32 & 64 Bitنقل قول:
Free:
Internet Security:
Pro
اساتید من فکر نمیکنم نسخه بتا6 مشکل خاصی داشته باشه.اگرم داشته باشه شاید توی قابلیتای جدیدش ایرادی چیزی باشه.
سلام..
دوستان آیا قابلیت بوت تایم اسکن آواست همون کار دیسک نجات آویرا یا کاسپرسکی رو انجام میده؟
آیا این دو یکی هستن ؟ اگر نه لطفا تفاوتشون رو اعلام کنید
ممنون
بله با هم متفاوت هست، در آواست boot time scan آنتی ویروس ویروس هایی که از روی سیستم به صورت عادی پاک نمی شوند را پاک می کند، البته در این جا، آنتی ویروس باید نصب باشدنقل قول:
ولی در دیسک نجات ها (Rescue) آنتی ویروس به صورت Portable عمل کرده، شما توسط سی دی بوت می شوید و در محیطی بدون ویندوز و امن آنتی ویروس را لود می کنید، و اقدام به ویروس کشی می کنید، این کار زمانی به درد شما می خورد که ویروس اجازه نصب آنتی ویروس را به شما نمی دهد،
قبلا قرار داده شده است.نقل قول:
میشه اینجا بزاریش؟؟
کد:https://cid-1313d41e391faa36.office.live.com/self.aspx/Share%20Files/Avast%20Key/AISL%201389.11.13.zip
با سلام به دوستان عزیز.من نسخه کامل و فاینال آواست ایترنت سکیوریتی 6 رو دانلود کردم.میخوام جایگزین کسپر کنم چون سنگینه.به نظر شما نسخه 6 آواست میتونه جیگزین خوبی برای کسپر باشه؟ در کنارش هم Malwarebytes' Anti-Malware دارم.در ضمن خیلی اهل گشت و گذار تو سایتهای ناشناس نیستم.بیشتر تو p30world میام!
با تشکر از نظراتتون.
برای شما نسخه مجانی Avast هم کفایت میکنه.
اما کسانی که تو سایتای ناشناس میرن حتما افزونه Noscript رو روی فایرفاکس نصب کنند. بعضی سایتها اسکریپتهای بسیار خطرناکی دارند که آنتی ویروسها از عهدهی اونها برنمیان.
من ورژن 5 رو دارم آیا آپدیت ها با هم فرق دارن؟ و در آخر این نسخه PRO چی اضافه تر داره؟؟؟نقل قول:
پ.ن: الان این ورژنی که صفحه قبل بود رو دانلود کردم و نصب کردم یه 20 مگی هم آپدیت گرفت شد ورژن 6.0.1000.
با key سایت ایران ستاپ هم فعالش کردم عالیه....
اساتید این آواست 6 این قابلیت کسپر رو داره که مثلا یه تروجان ناشناس توی قسمت از سیستم جاخوش کرده.بعد موقع اتصال تروجان به اینترنت آنتی ویروس مانعش بشه؟ فکر کنم به هیپس مربوط بشه.با تشکر
hips مربوط به فایروال هست و به آنتی ویروس ربطی نداره . اگر از آوست اینترنت سکوریتی استفاده کنی فایروال هم داره و این قابلیت رو داراست ولی تو تستهایی که من تا حالا تو سایتهای مختلف دیدم ،آوست فایروال خوبی نداره . فایروال کسپر از فایروال آوست هیپس بهتری داره .نقل قول:
ورژن نهایی avast 6 هم اومد . با خیال راحت دانلود کنین و لذت ببرین . این یکی دیگه بتا نیست . خیالتون راحت .
یه سوالی هم از کسایی که با افزونه ی my wot کار کردن و آشنایی دارن ، دارم . این web rep که تو ورژن جدید آوست وجود داره چه فرقی با my wot داره ؟ با هم دیگه اگه اینستال بشن تداخل پیدا میکنن ؟ ( my wot بر اساس رای کاربرا میزان امنیت و اعتبار سایت رو توسط 4 رنگ سبز ، زرد ، نارنجی و قرمز نشون میده )کد:http://www.filehippo.com/download_avast_antivirus/download/ff7fb45ceb102f74e307cf5a731726f2
البته نسخه ی رایگان 6 آوست ، script blocker هم اضافه کرده . ولی در هر صورت چون همه ی اسکریپتهای آلوده رو نمیتونه تشخیص بده ، باید افزونه ی noscript هم حتما نصب باشه .نقل قول:
نسخه نهایی اواست 6 اومد
کد:http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Avast-Home-Edition.shtml
سلام ايمان عزيز با وجود نهايي شدن آواست به نظرم بهتره يه آموزشي براي بهترين تنظيمات ممكن در اين نسخه واسمون بزارينقل قول:
License واسه نسخه 6 نیومده بتونیم از همه چیزش استفاده کنیم؟ :31:
لیسانسهای ورژن 5 هم روی 6 جواب میده.:20:نقل قول:
میشه یکیشو که کار کنه بزاری؟ مال منو شناخته دیگه اون اروز قرمزرو میده .:20:نقل قول: