راهنمایی کامل بازی:نقل قول:
منبع: videogamesکد:http://www.videogames.ir/download/crysis_warhead_walkthrough.pdf
Printable View
راهنمایی کامل بازی:نقل قول:
منبع: videogamesکد:http://www.videogames.ir/download/crysis_warhead_walkthrough.pdf
یه عکس از مرحله بزاری بهتر میشه کمک کرد .:46:نقل قول:
دوستان من به یه مشکل برخوردم!!
همون مرحله اول (Call me ishmael) یه جایی هست باید اول دو تا هامر رو نابود کنی بعد باید بری تانک رو بزنی!!
من اونجا میرم تیر هام تموم میشه تا میام از تیربار خود ماشین استفاده کنم ماشین بوم.... میترکه!!
شما چی کار میکنید؟
ماشين خود به خود ميتركه؟نقل قول:
نبايد تير ها تموم شه توي همون آلاچيه وسط نقشه كلي مهمات هست...
بازم روش كار كردم جواب نداد
اگه بازم نتونم ديگه مجبورم اين بازي رو بزارم كنار
من سيو هاي مرحله core رو ميخوام
در ضمن من عكس نميتونم بفرستم نميدونم چرا پايينه تاپيك برام نوشته شما نميتوانيد فايل پيوست كنيد
عزیز شما تو گوگل هم واسه سیو سرچ کن من بازی روکه تموم کردم سیواش پرید مگر نه میذاشتم.در ضمن شما چه زود خسته شدی.گیمر واقعی تا راه رو پیدا نکنه ول نمی کنه.کمی تلاش کن از چراغت استفاده کن.کلید ( I) رو بزن.نقل قول:
شما برو تو خونه آرپیجی رو بردار بزن بترکون( دورو بر انجا چنتا کلبه هست)نقل قول:
ببینم شما Crysis بازی میکنی یا Crysis Warhead ؟نقل قول:
اگه اشتباه نکنم مرحله Core مال Crysis شماره ی اولش بود .
همونی که توی فضا معلق بودی .
منم گفتم برام ناآشنا بود!نقل قول:
ببینم شما Crysis بازی میکنی یا Crysis Warhead ؟
اگه اشتباه نکنم مرحله Core مال Crysis شماره ی اولش بود .
همونی که توی فضا معلق بودی .
هی دارم فکر میکنم هیچی یادم نمیاد هی میگم نکنه بازی من مشکل داشته و کم بوده!
حتما crysis بوده.
خوتتو نامريي كن بعد بؤن هليكوپتر وهمه ادمارو با هم بتركوننقل قول:
تو Crysis WARHEAD مثل Crysis تخیلی میشه؟
یعنی بری فضا و موجودات فضایی!
اره از اون موجود فضای ها که مثل 8 پا هستن میاد مراحل بعد
با چنتا از اون بزرگ هاش هم بعدا سروکار پیدا میکنی :دی
البته مثل Crysis نیست.
نميدونم والا جاييش كه ننوشته وارهد
اين قشنگ تره يا وارهد ؟؟؟
آره يه جايي كه معلق هستم -حالا ميگي چي كار كنم ؟؟؟؟
خب اون مرحله براي بار اول يه مقدار مشكله.نقل قول:
اينجا تاپيك Crysis warhead هست.
توي تاپيك Crysis مطرح كنيد.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=46198
من توی یه مرحله ای گیر کردم که موجودات فضایی هستن و همه جا یخ زده و یه غولشونو شکست دادم تا از یه تونل رد شم بعد به یه کشتی رسیدم که هیچ راه ورودی نداره چی کار باید بکنم ممنون
دوست عزیز اونجا اگه نگاه کنی یه سری یخ به صورت پله پله روی هم سوار شدن .نقل قول:
شما باید بری حالت Strenghth Mode که بلند بپری و از اون صخره ها بری بالا .
اگه بلد نیستی چطوری بری اون حالت :
دکمه ی Scroll ( همون ریل وسط موس ) رو بگیر ، چند تا گزینه میاد روی صفحه
از اونجا سمت راست بالایی رو انتخاب کن .
اگه درست انتخاب کنی یه رنگای قرمزی روی بدنش شخص اول ظاهر میشه . :46:
ما كه توي همين تاپيك و تاپيك خود كرايسيس اين مرحله core رو پرسيديم هيچي نفهميديم به كل بازي رو ول كرديم رفت
حالا وارهد رو گرفتم 7 تا سيو بيشتر جلو نرفتم يه جايي هست (همون اوايل بازي از آب كه رد ميشميه چند تا كلبه هست آدما رو كه ميكشم اون علامت سبز روي نقشه نميره توي كلبه بمب هم ميزارم اما هيچي نميشه
ميگيد چي كار كنم ؟؟/نكنه مثله كرايسيس در همين اوايلش گير كنم ؟
توی اون مرحله نقطه ی سبز رنگ ملاک نیست، شما باید ساحل رو پاکسازی کنی، بگرد همه ی آدما رو اون دور و اطراف بکش، مرحله ی Core هم شاید یه کم بد قلق باشه ولی رد میشه، میخوای یه بار دیگه امتحان کن :)نقل قول:
سلام دوستان من قبلا که بازی میکردم یادمه یه جایی گیر کرده بودم
مشخصات:یه غوله گنده بود که وسط یه رود خونه بود همهی برو بچس بهش تیر میزدن منم هر کاری کردم از پا در نیامد
بعدش دیگه نمیدونستم چی کار کنم و وین که عوض کردم همش پرید
میخواستم بدونم اونجارو باید چطوری رد کنم ؟؟؟
بعدش رمزی چیزی میخوام که بتونم از ادامه همون جا برم
اینم میخواستم بدونم چقد تا تهش مونده؟؟؟
ولی خداییش بهترین بازی بود که تا حالا کردم
کسی نمیدونه 2ش کی میاد؟(فقط خدا کنه اینقد تخیلی نباشه!!!!!)
فکر میکنم باید فرار میکردی توی یک صفینه فضایی بود . . فکر میکنم نصفشو رفتی . فکر میکنم 2010 میاد البته این یکی رو مطمیانم 2010 میاد فکر نمیکنم !نقل قول:
سلام دوستان من قبلا که بازی میکردم یادمه یه جایی گیر کرده بودم
مشخصات:یه غوله گنده بود که وسط یه رود خونه بود همهی برو بچس بهش تیر میزدن منم هر کاری کردم از پا در نیامد
بعدش دیگه نمیدونستم چی کار کنم و وین که عوض کردم همش پرید
میخواستم بدونم اونجارو باید چطوری رد کنم ؟؟؟
بعدش رمزی چیزی میخوام که بتونم از ادامه همون جا برم
اینم میخواستم بدونم چقد تا تهش مونده؟؟؟
ولی خداییش بهترین بازی بود که تا حالا کردم
کسی نمیدونه 2ش کی میاد؟(فقط خدا کنه اینقد تخیلی نباشه!!!!!)
سلام. کار خاصی نباید می کردی ، یعنی باید این قدر بهش تیر می زدی تا تا کلنل استرایکر دستور عقب نشینی بده ، بعدش سوار هواپیما می شدی و هوا پیما پرواز می کرد و مرحله تمام می شد!نقل قول:
بعد از اون هم 2 مرحله می مونه که هر دو شون بسیار هیجان انگیز هستند!
نسخه ی بعدیش یکی دو سال دیگه می اد!
باز سلام دوستان
من میخوام امروز Crysis Warhead رو بگیرم میخواستم بدونم چی کار کنم که ویندوز رو هم عوض کردم باز بتونم سیو مراحل رو داشته باشم و بازی فرت نشه!!!
آخه قبلا همین اتفاق تو crysis افتاد داشت دیوونم میکرد
نقل قول:
سلام عزيز
سيو اين بازي توي پوشه mydoucument و بعد داخل پوشه My Games هست اونجا مي توني پوشه سيو مراحل بازي رو پيدا كني و يه جايي خارج از درايو ويندوزت سيوش كني و استفاده كني
برو به محل سیو بازی که معمولا هم my documents هست سیو رو کپیش کن داخل یه سی دی یا فلش بعد که ویندوز جدیدت رو نصبیدی به همون جایی که سیوها در ویندوز قبلی قرار می گرفتن در این ویندوز جدید پیست کن.نقل قول:
دوست عزیز اینارو خودم میدونم
دفعه ی قبل این کارو کرده بودم اما این راه جواب نداد چون سیوها لود نمیشد
گفتم شاید راه دیگه ای داره!!!
عجیبه!!
من که بارها این کارو کردم و جواب داده.
باز ممنون دوست مننقل قول:
اما حواست باشه چون یه وقت نشه میام خرخرتو میجواما :31:
بازم ممنون
سلام
انقدر بازی ها کم شده که به بازی های نسبتا قدیمی رو آوردم. یه سری لینک هم برای دانلود بازی پیدا کردم. فقط اگه لطف کنید بگید حجم دقیق بازی چقدره ممنون میشم.(البته نصب نشده) چون می خوام یه وقت بازی rip شده دانلود نکنم.
مرسی
..ویرایش شد.
من يه مرحله رسيدم كه همه جا يخ زده حالا به يه دره بسنه رسيدم يه موجود 10 پا اومد از بالاي كوه هر چي بمب بش ميزنم وتير نميميره--چي كار كنم ؟
ممنون از راهنمایی.نقل قول:
ولی سوال من در مورد نصب نشدش بود. چون می خوام بازی رو از نت دانلود کنم، می خوام بدونم حجم بازی چقدره؟ این لینک که من پیدا کردم 5660 مگ هستش. ولی نمی دونم rip شدست یا کامله. منظور من حجم بازی تو DVD بود.
باز هم ممنون.
محض اطلاع من الان روی کامپیوترم نصب شدش رو دارم به حجم 5.65GB فکر کنم با چیزی که شما توی اینترنت دیدی جور دربیاد(البته به شرطی که فشرده نشده باشه)...نقل قول:
فكر ميكردم بعد 1 هفت 10 نفر جوابمو دادند اما مثله اينكه هنوز بايد در حسرت يه جواب باشيم
من يه مرحله رسيدم كه همه جا يخ زده حالا به يه دره بسنه رسيدم يه موجود 10 پا اومد از بالاي كوه هر چي بمب بش ميزنم وتير نميميره--چي كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز دقیق یادم نیست ....نقل قول:
ولی فک کنم شما باید به اون پایین سرش شلیک کنی اون جایی که یه جور درخشندکی داره..
اگه save بعد اونجارو بخای از loadgame شماره save تو بهم بگو بدم واست.:20:
من دقیق نگرفتم کجا رو میگی(یه عکش می گذاشتی بهتر بود) ولی اگه اونجایی که من فکر میکنم باید اینقدر با راکت لانچر و نارنجک انداز بزنیش تا بمیره...نقل قول:
سلام
من این بازیو هنوز بازی نکردم، ولی crysis 1 رو بازی کردم
میخوام ببینم ارزش داره برم سراغش؟
اگه لطف کنید و بگید تعداد دی وی دی های بازی چقدره و مال چه شرکتی رو بگیرم که ناقص نباسه ممنون میشم
راستی یه سوال دیگه، از لحاظ سنگینی از crysis سنگینتره یا مثل همونه؟!
سلام
یک کرک سالم برای این بازی پیدا میشه :) ؟
crysis warhead سنگین تره و گرافیک بالاتری می خوادنقل قول:
واسه بازی کرک می خوای برو گیم کپینقل قول:
کد:http://www.gamecopyworld.com/
سلام
من خود crysis رو بازی نکردم
می خواستم بین این و خود crysis یکی رو بگیرم کدوم رو بگیرم .... این ادامه اونه؟ گرافیک اون کمتر بود ؟؟؟