وارد چت روم که میشم پایین محل نوشتن متن یه صفحه باز میشه و صفحه پی ام ها کوچیک میشه , چه جوری اون صفحه رو ببندم تا به حالت اولش برگرده؟
البته بعضی وقتا اینجوری میشه.
Printable View
وارد چت روم که میشم پایین محل نوشتن متن یه صفحه باز میشه و صفحه پی ام ها کوچیک میشه , چه جوری اون صفحه رو ببندم تا به حالت اولش برگرده؟
البته بعضی وقتا اینجوری میشه.
سلام دوستان :40:
آقا یه سوال ! چرا من با افرادی که چت می کنم هیچ کدوم نمی تونن این عکس سمت راست پنجرهی چت رو ببینن ! منظورم همونیه که مثل آواتار می مونه . از من رو اونا نمی تونن ببینن ولی من برای دیدن عکس اونا مشکلی ندارم :18: . بعضی هاشون میگن که عکسم سیاهه و هیچ چی توش نیست !
حالا باید چکار کنم که همه بتونن ببینن ، ممنون می شم که راهنمایی کنید . . . :11:
سلام
من ويس ندارم و مي خواهم وقتي اهنگي رو كه اجرا كردم رو اون طرف كه دارم باهاش چت ميكنم صداش رو بشنوه بايد چكار كنم ؟ ايا اصلا اين كار بدون ويس امكان پذير هست يا نه ؟ چطوري؟
متوجه منظورتون شدم ، شما بهتره عکس آواترتون پاک کنید دوباره اون عکس جایگزین کنید یا حالا هر عکس دیگه سعی کنید عکس با حجم کم بذارید مثلا 13 kbنقل قول:
بله میشه خوبم میشه ، باید کارت صداتون گزینه ی stereo mix داشته باشه که با فعال کردنش راحت و با کیفیت میتونید آهنگ مورد نظرتون پخش کنید برای دوستانتون :46:نقل قول:
از کجا باید فهمید کارت صدا این قابلیت رو داره و از کجا باید فعالش کرد؟نقل قول:
این تنظیمات برای ویندوز ویستا هست که آموزشش براتون میذارم چون XP فعلا ندارم که براتون توضیح بدمنقل قول:
بدین منظور:
بر روی آیکن Volume در Taskbar کنار ساعت کلیک راست کرده و گزینه Recording Devices را انتخاب نمایید.
در پنجره باز شده بر روی یکی از Device های مربوط به ضبط صدا کلیک راست کرده و گزینه Show Disabled Devices را انتخاب نمایید تا تنظیمات غیر فعال شده ظاهر گردند.
خواهید دید که دو Device به نامهای CD Audio و Stereo Mix به صورت غیر فعال و کم رنگ ظاهر میشوند.
اکنون بر روی آنها کلیک راست کرده و گزینه Enable را انتخاب نمایید.
حال با تنظیمات مقدار شدت ورودی صدای Stereo Mix در Properties میتوانید به کیفیت مطلوب صدای ضبط شده مورد نظر دست یابید.
خوب دوست عزيز واسه ما كه xp داريم بايد چكار كنيم ؟ من كه چيزي از اين تنظيمات رو توي xp نديدم .نقل قول:
سلام دوستان
من يه مشكل عجيبه تو ياهو مسنجر دارم . وقتي كه مي خوام از Entertainment استفاده كنم اين خطا را ميده :
Unable to load the "Garfield" IMVironment. General error.
همچنين Audibles هم كار نمي كنه .
دو روزه جستجو مي كنم اما هنوز درمانش را پيدا نكردم .
در ضمن فلش پلير 10 و جاوا و ... را هم نصب كردم . در ساير نسخه ها 7 و 8 و 9 هم ، همين مشكلو دارم . ويندوز را هم عوض كردم اما بازم كار نكرد . در ويستا هم همين طور
مشخصات سيستم :
YM 9 , SP3 , IE 7
از دوستان اگه كسي مي تونه راهنمايي كني خيلي ممنون مي شم .
نقل قول:
خوب عیبی نداره :11:
توی ControL Panel شما دنبال Sounds And Audio DeviCes بگردید و بعد
از بالای همین قسمت Audio بزنین و بعد از قسمت Sound Playback گزینه ی Volume... بزنید و بعد براتون Volume Control باز میشه و بعد گزینه Options بزنید در بالای همین صفحه ، و در صفحه ی که باز میشه گزینه ی Recording و بعد در پایین همین صفحه تیک Stereo mix بزنید و ok . و از این به بعد هرچی پخش کنید بدون نیاز به میکرفون صدای داخل سیستمتون که می خواد موسیقی یا هرچی باشه رو میتونید برای مخاطبتون بذارید که بشنوه
موفق باشید...:20:
سلام
من یاهوم یه مشکلی پیدا کرده
نمیتونم پیامهای خودم و اون طرفی که دارم باهاش چت میکنم را ببینم
یعنی صفحه سفید میمونه
چند بار پاک کردم دوباره ریختم
ورژن های قدیمی تر رو امتحان کردم
اما نمیشه
چیکار کنم؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اصلا نگران نباشید چون برای منم همین اتفاق افتاد اما وقتی ریستارت میکردم درست میشد شما یه کاری کنید اخرین ورژن یاهو مسنجر بریزید به شرطی که نسخه قبلیو کامل پاک کرده و ریستارت کنید و بعد ورژن جدید بریزین و آخرین نسخه Framwork بریزید و همین طور جاوا و فلش به احتمال زیاد مشکلتون رفع بشه:46:نقل قول:
با یاهم مسیجر وزژن 9.0.0.2034 نمیشه مستقیم وارد یاهو 360 شد!!!!!!!!!!
باید تنظیمات خاصی انجام بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟
شما از اخرین ورژن یعنی 9.0.0.2136 استفاده کن! نباید اینجور باشه!نقل قول:
اینم باز اینطوریه ، یعنی آیکون 360 نمیاد :41:نقل قول:
سلام یه سوال داشتم اگه کسی منو ایگنور کرده باشه من آیدیشو تو چت روم نمیبینم و پی ام هاش رو نمی تونم بخونم؟هم تو لیست آیدیهای سمت راست روم و هم داخل صفحه پی ام ها.
منم نگاه کردم ندیدم راحت ترین راهش وارد شدن از طریق لینک خودش هستنقل قول:
ای دی شو میبینین در قسمت سمت چپ روم اما نمیتونین ببینین چی تایپ میکنهنقل قول:
سلام یه سوال داشتم اگه کسی منو ایگنور کرده باشه من آیدیشو تو چت روم نمیبینم و پی ام هاش رو نمی تونم بخونم؟هم تو لیست آیدیهای سمت راست روم و هم داخل صفحه پی ام ها.
پی ام هاشم نمیتونید بخونید و اصلا نمیتونید Offline بذارین براش :5:
با سلام . من وقتی با می خوام یه آهنگ بزارم توی روم تیک گزینه بغل تالک رو میزنم ولی تالک یه دقیقه سبز میشه و یه دقیقه خاموش میشه و باعث میشه صدای آهنگ من به روم نره به نظر شما چی کار کنم
میشه بگید دو عدد داخل کروشه ای که رو به روی هر چت روم نوشته شده نشوندهنده چیه؟
]چه طوری میشه فهمید کسی آنلاین هستش اما خودشو invisable کرده؟
نقل قول:کد:http://www.invisible-scanner.com/
کد:http://www.id30t.com/
کد:http://www.theyahoospy.com/
برای قفل کردن تالک باید از نرم افزار های سبکی که موجود هست استفاده کنیدمثل Yaheekنقل قول:
از دوستان كسي نيست تا براي حل مشكل من ، راهنمايي كند ؟نقل قول:
كلافم كرده هر كاري مي كنم درست نمي شه .
نقل قول:
واسه من Stereo Mix نداره که
سلام دوستان من یک مشکل خیلی جدی دارم متاسفانه نمیتونم کل این 100صفحه تاپیک رو زیررو کنم تا جواب پیدا کنم اگر کسی بلده بگه ممنون میشم .ما هر هفته کنفراس داریم حدود ده نفری که متاسفانه من میزبانم !در کل نشده یه بار این کنفرانس سالم برگذار بشه بعد از اد شدن چند نفر کم کم دوستان نوشته های همدیگه رو نمی بینن گاهی یکی بیرون می افته گاهی یکی اینوایت نمیشه یعنی این مشکلات با گذشت هر دقیقه روی هم کنفرانس رو میریزه به هم و دیگه نمیشه درست کرد 30 تا کنفرانس هم تشکیل بدیم هر کس تشکیل بده بره بیاد رست کنه هر کاری بگید میکنیم درست نمیشه!اگر میدونید مشکل چیه بگید اگر نه که کسی برنامه خوبی برای کنفرانس داره یا نه؟ما تریلیان رو چک کردیم گویا حجم زیادی کار میده گوگل تالک کنفرانس نداره اسکایپ یه جور دردسر...بازم اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.
هــــــــــــــــــــــــ ـی!
من که اکانته یاهوم رو الکی پاک کردن!
اونم بعد از 7 سال
حدودا 300 تا کاربر هم تو یاهوم داشتم که همشون پریدن!
خلاصه حواستون باشه از این بلاها سرتون نیاد
سلام به همگي
ياهو 9 رو نصب كردم حالا بعد از هر 30 -40 دقيقه كه ان ميشم پيغام زير واسم مياد و از ياهو خارج ميشه ؟ بايد چكار كنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یاهو 9 نصب کردم
وقتی میخوام یک متن ارسالی از یک نفر را کپی کنم این پیام را میده
و درضمن نمیتونم تبادل ادد لیست کنم. یعنی میتونم بفرستم ولی نمیتونم بگیرم.
سلام ي سوال دارم خواهش مي كنم جواب بدين. بعضي وقت ها بعد از عوض كردن چند روم در صفحه مجدد وقتي كد رو وارد مي كنم هيچ اتفاقي نمي افته و ليست افراد روم ظاهر نميشه و اين براي مدت هاي طولاني اتفاق مي افته و ديگه هيچ كاري نميتونم بكنم چرا اينجوري ميشه؟
شما آخرین نسخه فلش و جاوا رو نصب کن دیگه فکر نکنم مشکلی داشته باشی این مشکل هم برای همینه احتمالا جاوا نصب نیستنقل قول:
احتمالا برنامه جانبی ریختید مثل این برنامه های که چند ای دی باهم باز میکنه (پاک کنید) و اگه جوابتون خیر هست میتونید سیستمتون از بابت ویروس و غیره چک کنید و نرم افزار هایی مثل فلش و جاوا که مهمترین نرم افزارهایی هستن که باید روی سیستم آپدیت باشن چک کنید ببینید هستن یا نه چون یاهو با این ها خوب مچ میشهنقل قول:
شما بجایی که با خود یاهو مسنجر میرید داخل روم های یاهو بهتون نرم افزار بهتری پیشنهاد میکنم که می تونید با این YahELite راحت و خیلی زیبا تر وارد روم های یاهو بشید و کنار ای دیتون شکل بذارید و دیگه بوت نشیدنقل قول:
سلام ي سوال دارم خواهش مي كنم جواب بدين. بعضي وقت ها بعد از عوض كردن چند روم در صفحه مجدد وقتي كد رو وارد مي كنم هيچ اتفاقي نمي افته و ليست افراد روم ظاهر نميشه و اين براي مدت هاي طولاني اتفاق مي افته و ديگه هيچ كاري نميتونم بكنم چرا اينجوري ميشه؟
ببینید برای استفاده از همه امکانات یاهو بدون درد سر باید با ip خوب استفاده کنید، خوب معلومه با ip که 100 نفر مثلا باهاش مثل شما وارد روم و کنفرانس ها میشند یکی بیرون میافته یکی invite نمیشه و غیرهنقل قول:
سلام دوستان من یک مشکل خیلی جدی دارم متاسفانه نمیتونم کل این 100صفحه تاپیک رو زیررو کنم تا جواب پیدا کنم اگر کسی بلده بگه ممنون میشم .ما هر هفته کنفراس داریم حدود ده نفری که متاسفانه من میزبانم !در کل نشده یه بار این کنفرانس سالم برگذار بشه بعد از اد شدن چند نفر کم کم دوستان نوشته های همدیگه رو نمی بینن گاهی یکی بیرون می افته گاهی یکی اینوایت نمیشه یعنی این مشکلات با گذشت هر دقیقه روی هم کنفرانس رو میریزه به هم و دیگه نمیشه درست کرد 30 تا کنفرانس هم تشکیل بدیم هر کس تشکیل بده بره بیاد رست کنه هر کاری بگید میکنیم درست نمیشه!اگر میدونید مشکل چیه بگید اگر نه که کسی برنامه خوبی برای کنفرانس داره یا نه؟ما تریلیان رو چک کردیم گویا حجم زیادی کار میده گوگل تالک کنفرانس نداره اسکایپ یه جور دردسر...بازم اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.
شما اگه می خواید بجز یاهو جایه دیگه ای کنفرانس بزنی بهت Windows Live Hotmail پیشنهاد میدم که اگه بهتر از یاهو نباشه پایین تر هم نیست و میتونید کنفرانس بزنی و invite کنید دوستانتونو (البته یاهو یه چیزه دیگست )
جاوا را از کجا دانلود کنم؟؟؟؟
اگه از ایران هستید فکر نکنم بشه دانلود کردنقل قول:
اسمش هم java-runtime-environment-6-update-12 اینه و ورژن جدیدشه میتونید توی گوگل سرچ کنید و دانلود و نصبش کنید..کد:www.java.com
مشكل با ويس چت مدتيه كه اصلا نميتونم ويس چت داشته باشم و با ارور زير مواجه ميشم هم با ورژن 8 و هم 9 چكار كنم ؟
شما کارت صداتونو دوباره نصب کنید و دوباره از اول یاهو نصب کنید درست میشه :46:نقل قول:
بازم درست نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستي توي كنفرانس هم اين خطا رو ميده ؟نقل قول:
دوست عزيز شما اين برنامه رو بگير نصب كن اگه درست نشد برو ويندوز عوض كن:نقل قول:
سلام
براي منم براي وارد شدن به چت رومها ميگه This request was refused سنم هم تو پروفايل 20 هست.
مشكل چيه؟
از سایت زیر می توانی دانلود کنینقل قول:
:10::8::27::40::11:کد:http://www.java.com/en/download/index.jsp
ببخشید عزیز فکر کنم من این سایت دادم قبلا خدمت دوستمون فرقش نمیدونم چیه که دویاره گذاشتید :13:نقل قول:
کد:www.java.com