به پشتیبانی زنگ زدم گفتم اینطوریه،گفت تعداد یوزرامون شب زیاد میشه و سرعت میاد پایین که به نظر جواب علمی و قانع کننده ایی نیستنقل قول:
Printable View
به پشتیبانی زنگ زدم گفتم اینطوریه،گفت تعداد یوزرامون شب زیاد میشه و سرعت میاد پایین که به نظر جواب علمی و قانع کننده ایی نیستنقل قول:
خوب همه شركتها همينطوره اين كه استدلال نشد!نقل قول:
نقل قول:
سلام من امروز با پیشگامان تماس داشتم و این مسئله را گفتم اونا میگن تا هفته آینده سرعت شبانه ها 2 برابر میشه آخه قبلا خوب بود و الان از من که 1 مگ اومده روی 30 و 40 2 هفته هست که اینجوری شدم :19:
سلام به همگي . بنظره شما من از چه شركتي خدمات بگيرم ؟
سلام
دوستان شرکتی واسه ارائه خدمات وایرلس توی اصفهان هست؟
ممنون میشم که معرفی کنید .
شما از شاتل یا پیشگامان بگیرید پشیمون نمیشیدنقل قول:
دوستانی که مشترک شاتل هستند دو سه شب اخیر سرعت دانلودتان کم نشده؟
سرعت من چند ماهی شبها خیلی خوب بود اما چند شب است خیلی خراب شده است! (پر نوسان و گاهی اوقات صفر!)
سلام.من هم 1 مگ پیشگامان دارم.حدودا 1.5 ماه هست که گرفتم.شبها سرعت حداکثر70 میشه.مال شما هم همینجوره؟نقل قول:
البته 2 شب بد تر شده و حداکثر 40 میشه!! :41:
این سرعت من تو روزه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزاشتمش تو امضام!!
من میخوام ADSL بگیرم . تا همین الان هم دارم از دایل آپ استفاده میکنم . ولی مساله اینحاست که من حجمی میخوام . یعنی حجم کم . من اصلا دانلود ندارم . فقط میخوام آنلاین باشه .
چی از همه بهتره ؟ (ماهی 10000)
چرا منم سرعتم یه چند روزه کم شده .نقل قول:
من سرعتام دو سه شب است با شاتل در حد دایلآپ و گاهی اوقات صفر میشود بنابراین در این مدت دانلود شبانه نداشتهام!نقل قول:
سلام ،
عزیز توی ایران نباید انتظار اینترنت پر سرعت داشته باشی ، همینو هم که میخواهی بگیری خدارو شکر کن ،
من اینترنتم از نداگستر هست ، بد نیست ، ولی از ظرفیت دانلود یا همون حجم دانلود راضی نیستم ، 9 گیگ در سه ماه ، البته من استفادم خیلی بیشتر از ایناس .
ماهی 6 تومنش هم پیدا میشه باید بگردین .
من فکر کنم از همه بهتر شاتل باشه ،خودم هم میخواستم از اونجا بگیرم .
باید ببینید استفادتون از اینترنت چقدر / چطور هست .
به هر حال موفق باشید.
سلام
من یه کاربر دایال آپ هستم که میخوام سرویس adsl بگیرم ولی نمیدونم نیازهای منو تامین میکنه یانه؟
من میخوام حد اقل 700مگ شبانه دانلود داشته باشم
آیا با شرکتهای حال حاضر همچین کاری رو میشه انجام داد؟
آیا سرویسهای شبانه در اصفهان راهاندازی شده؟
آیا مجبورم برم سراغ کارت --- برم؟
راستی من در محدوده خیابان ابوذر هستم
من که با شاتل 128 سرعتم روز و شب 60 اصت و راضیم فقط عیبش اینه که من 3 ماهه گرفتم اما محدودیت 5 گیگ داره که واقعا کمه من حدود 2 ما ه نشده 4.5 گیگش رفته حالا موندم
مواظب باش به محض اینکه ترافیکت تموم شد قطع میبشی و باید حدود 10000 تومن بدی 1 گیگ ترافیک بخرینقل قول:
موفق باشید
سلام میشه یه توضیحاتی در باره این گواهی اشتغال به تحصیل که تو صفحه 6 گفتید برا گرفتن 512adsl بدید
سلام کسی از دوستان بیدا می شه که به من کارت طلایی شاتل بده لطفا بیغام خصوصی بده
همونطور که میدونید بنا بر قانونی که تصویب شده واگذاری سرعت بالای 128 به تمام افراد امکانپذیر نیست و فقط به قشر خاصی داده میشه! چون همه کس جنبه اینترنت بالای 128 رو نداره:18:نقل قول:
شما اگر دانشجو هستید میتونید از دانشگاهتون یک نامه بر این مضمون که نیاز به اینترنت پرسرعت دارید برای تحقیقاتتون! بگیرید و به شرکت مورد نظر بدید(راه فرار اینکه یکی از دوستاتون که دانشجو هست یک نامه به اسم شما بگیره و بهتون بده)
دوم اینکه پروانه محل کسبتون رو ببرید بگید برای مغازه نیاز به اینترنت پرسرعت دارید(راه فرار اینکه یکی از دوستاتون که پروانه داره در خواست adsl بده و به جای شماره مغازه شماره خونه رو بده)
در مورد راه های فرار که گفتم اولا خودم از راه قانونی گرفتم ثانیا مسئولیت استفاده از اونا با خود شماست
برای اطلاعات بیشتر با پشتیبانی شرکت مورد نظر تماس بگیرید
من امروزسفارش adsl از شاتل دادم به نظرونتا چند وقت باید بمونم تو خماری
سلام به دوستان عزیز
نداگستر قبلا روی بعضی از خطوط dlc اینترنت پر سرعت می داد..اما من که زنگ زدم می گه که دیگه شرکتشون ارائه نمی کنه...نه فقط اونا بلکه هیچ شرکت دیگه ای
میگه برای این کار مستقیما خود مخابرات کارتو راه می اندازه و با همون مخابرات باید هماهنگ کنی
در این صورت من سوال داشتم که یعنی خود مخابرات(بدون همکاری شرکتی) اینکارو انجام می ده؟ و ما باید برای هزینه ی ماهانه و غیره به خود مخابرات مراجعه کنیم؟...در این صورت اگر اینجوری باشه شما پیش بینی می کنید از لحاظ سرعت چگونه باشه؟..لطفا اگر کسی اطلاع دقیقی در این زمینه داره ارائه بده ممنون
کسی نیست جواب منو بده؟
سلام
من یه کاربر دایال آپ هستم که میخوام سرویس adsl بگیرم ولی نمیدونم نیازهای منو تامین میکنه یانه؟
من میخوام حد اقل 700مگ شبانه دانلود داشته باشم
آیا با شرکتهای حال حاضر همچین کاری رو میشه انجام داد؟
آیا سرویسهای شبانه در اصفهان راهاندازی شده؟
آیا مجبورم برم سراغ کارت --- برم؟
مخابرات منطقه ما رجائی هست
باتشکر
از1 تا 10 روز کارینقل قول:
بستگی به کرم شون داره:46:
اما معمولا کمتر 7 روز کاری وصل نمی شه
نقل قول:
تامین می کنه اساسی:46:
من از شاتل Eco-128 دارم شبا دانلودش مجانیه از 1 تا 7 بعضی وقتها که حوصله دارم میگذارم یه 700 مگی دان می شه
اما اگه بیشتر می خوای باید 512 بگیری
همه isp ها سرویس شبانه دارن
منم همون محدوده هستم
دوست من به شدت به نفع شماست که از دایل آپ به adsl رجوع کنید و مطمئن باشید نیاز های شما رو تامین میکنه،البته باید هزینه adsl رو هم مد نظر داشته باشید،نقل قول:
شرکت هایی که در حال حاضر در حال خدمات دهی هستند شرکت های خصوصی هستند که از مهر ماه هم خود شرکت مخابرات اقدام به دادن این سرویس میکنه
با هر شرکتی که قادر به خدمات دهی به منطقه شماست میتونید قرار داد ببندید
اکثر شرکت ها دارای دانلود رایگان شبانه هستند
پیشنهاد میشه از شرکت شاتل یا پیشگامان خدمات بگیرید
سوال بود در خدمتم
ممنون از راهنماییتون
سرعت شبانه کدوم یکی از شرکتها برای خطوط 512 و 1مگ بیشتره؟
باتشکر
من الان رفتم یه سر سایت شاتل این رو نوشته بود:
مطابق قوانين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، سرويسهاي داراي سرعت بالاتر از 128 كيلوبيت تنها براي اشخاص حقوقي و نيز جامعه علمي، دانشگاهي و تحقيقاتي كشور قابل ارايه است.
این که سایت شاتل میگه یعنی چه؟
اگه از مغازه هایی که این سرویسها رو میفروشند تقاضا بدم میشه یه جوری این جملات بالا رو دور زد؟
بله دوست من مخابرات مستقلا اقدام به ارائه سرویس میکنه و میشه رقیب شرکت های خصوصینقل قول:
ظاهرا این اقدام به خاطر پایین آوردن هزینه است که isp ها هم مجبور بشن هزینه ها رو پاین بیارن،در مورد سرعت هم هنوز قضاوت زوده و باید تا مهر ماه صبر کرد اما به نظر میرسه مخابرات برای جذب مشتری و گرفتن زهر چشم در اوایل کار سرعت بالایی رو با قیمت پایین به کاربرانش عرضه کنه
سلام کسی از دوستان هست که شماره سریال کارت طلای و نام و نام خانوادگیش رو به من بده لطفا خصوصی بدید
اقا یکی یه کارت طلایی به من بده
برای بیشتر از 128 باید نامه از دانشگاه ببری یا مهر و شماره ثبت شرکت داشته باشی...نقل قول:
البته الان اگه 128 اکو بگیری احتمالا سرویس 512 برات ببندن
میشه بگین منظورتون از اینکه اگه 128 بگیرم برام سرویس 512 ببندن چیه؟نقل قول:
متشکرم
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم
با ADSL میتونم در طول 1 شب 700مگ فایل رو از طریق تورنت دریافت کنم با حساب اینکه سرعت seedها زیاد باشند؟
ممنونم
تازگیا شاتل سرویس 128 ش را 512 میدد یعنی پول 128 ولی کیفیت 512نقل قول:
موفق باشید
شما تا 1200 مگ هم میتونی دانلود کنی ولی تورنت یه مقداری کمتر از اینه ولی اینم بستگی به شرایط دارد شاتل یه مدتی سرویس شبانه اش افت سرعت پیدا کردهنقل قول:
موفق باشید
خیلی ممنون از کمکتون
میتونم با یه مودم tp-link مدل 8811 از شاتل سرویس بگیرم یا حتما باید از مدل پیشنهادی خودش که حدود 60تومنه استفاده کنم؟
با تشکر
با سلام.
آقا این شاتل مخابرات مجلسی رو ساپورت میکنه؟
من الان لایزر دارم ولی چون شبانه رایگان نداره به درد من نمیخوره.
میخوام کوچ کنم به شاتل.
نه همین tp-8811 را بگیر من هم همین مدل را دارم و شاتل هست قیمتش هم 30 تومانه عالی هم هستنقل قول:
میتونم با یه مودم tp-link مدل 8811 از شاتل سرویس بگیرم یا حتما باید از مدل پیشنهادی خودش که حدود 60تومنه استفاده کنم؟
با تشکر
لایزر اصلا به درد نمیخورهنقل قول:
با سلام.
آقا این شاتل مخابرات مجلسی رو ساپورت میکنه؟
من الان لایزر دارم ولی چون شبانه رایگان نداره به درد من نمیخوره.
میخوام کوچ کنم به شاتل.
گرون و کم سرعت و ....
من 2 ساله از لایزر به شاتل کوچ کردم
نميدونم اين مودم سازگاره يا نه من خودم asus am602 دارم مودم خوبيه هر مودمي ميخواي بخر ولي خودشون گرون بهت ميدندنقل قول:
موفق باشيد
بله ساپورت ميكنهنقل قول:
موفق باشيد