همش ایراد بنی اسرائیلی. اگر شما هم خواستید انگلیسی صحبت کنید بدتر از یه افغانی که بخواهید انگلیسی صحبت کنه حرف می زنید مطمئنا باشید.
Printable View
همش ایراد بنی اسرائیلی. اگر شما هم خواستید انگلیسی صحبت کنید بدتر از یه افغانی که بخواهید انگلیسی صحبت کنه حرف می زنید مطمئنا باشید.
برای پرش بلند بعد از زدن کلید Space بلافاصله کلید E رو بزنین.نقل قول:
من منظورم از جمله بالا گرفتن ایراد به بازی نبود فقط برای اینکه اون فرد بفهمه منتظر شنیدن چه چیزی باشه وگرنه لهجه حرف زدن فارسی یه افغانی بایه فرد خارجی از نظر من هیچ تفاوتی با هم نداره . لطفا سریع واکنش نشون ندیدنقل قول:
نمی دونم توجه کردین یا نه ولی توی نسخه 4 وقتی اون دختره Elika میخواد راه رو نشونمون بده با کلمات فارسی (راه درست،نگاه کن، ... ) این برام خیلی عجیبه کسی علتش رو می دونه ؟
اتفاقا دیر واکنش نشون دادم چون این پست فکر کنم دهمین پستی بود که فقط میگه" الیکا با لهجه افغانی فارسی صحبت می کنه" حالا با هر منظوری که داشته.نقل قول:
من که تو 4 مرحله ی آخر بودم که دیگه بین لودینگش گیر کرد و منم قیدشو زدم.
فکر کنم این یکی از باگ های بازی بود نه؟
سلام.نقل قول:
مثه اینکه شما به عنوان بازی توجه نکردین،شاهزاده ایرانی. خوب باید یه چیزی باشه که به فرهنگ و معماری
ایران باستان بخوره که یه کم جور در بیاد. البته برای ما فقط جالبه وگرنه برای اونوری ها هیچ جذابیتی نداره.:19:
آخه برا چی ؟؟؟ مگه اونا میخوان سر به تن ایرانیا باشه ؟؟ این همه تحریم و .... حالا اومدن فرهنگ ما رو توی بازی وارد کردن ؟
بازی جالبی بود خدایش برای اینکه زود بازی رو بخرم 50% بخاطر خرید این بازی اومدم تهران و چند بازی جدید دیگه تو اینتر نت هم فروششون رو پید نکردم
هر کس که به این تاریخ قوی پر ابهت بخوره اگه دشمن هم باشه شیفته ی اون میشه مثل شاهرخ.نقل قول:
:10:دوست من دختره خیلی راحت کمکت میکنه باید از کدوم سمت بری کافیه e رو بزنی تا راه را روشن کند!:27:نقل قول:
خیلی راحت مسیر نوری که از دست دختره در میات رو دنبال کن
دوستان عزیز کسی میدوه چرا ELIKA من ! لباسش عوض شده !؟ حدود 20 % بازی که رفته بودم ، درست بود ، بعد انگار رفته لباس خریده !!
چطور میشه به حالت اول برش گردوند !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیخیال چیکارش داری اینجوری که HoT تره! ولی مدل موهاش بده!
من با این مشکل بر نخوردم!
این که فرحه الیکا نیست! برو تو قسمت extera اونجا می تونی لباسای شخصیت ها رو عوض کنی!
یه سوال: چرا از من تو اون قسمت پسورد بازی ر و می خواد؟ پسورد چیه؟ من ندارم! همین طوری بدون کرک هم می شد برم تو بازی اما کرک کردمم! عجیبه! دلیلش چیه؟ پسوردو اگه دارین بدینا!!
عزیزم اون کد ها رو که بزنی شخصیت جدید باز می کرد مثلا قیافه ات میشد مثل pop های قدیمی.
یکی هم بود که قیافه ات رو میکرد شبیه assasin creed
توی google یه سرچ بزنی پیدا میکنی.
قبلا قرار داده بودن کد ها رو :46:نقل قول:
Password Effect
13372805 : Assassins Creed Altair Skin
525858542 : Sands of Time Skins Prince and Farah
فهمیدم چیجوریه از توی همون Skin manager وقتی شخصیت prince رو داری عوض میکنی کلید چپ یا راست رو بزنی روی شخصیت Elika میره.نقل قول:
موفق باشید.
واقعا طراحی محیط تو این بازی شاهکار بود
ولی عوضش طراحی شخصیت واقعا افتضاح بود!
بله مخصوصا که پرنس اصلا پرنس نبودنقل قول:
ولی من از شخصیتالیکاخیلی خوشم اومد
در ضمن الیکا یعنی مادر زمین که با جان بخشیدن الیکا به زمین تو بازی هماهنگی داشت
آقا من این پایانو قبول ندارم! مگه قرار نبود الیکا هه بمیره؟(رفقا پایانو لو دادن بهم:31:) پس چرا برا من یه پایان دیگه اومد؟ من انتخاب دیگه ای نداشتم... هر چی تو اون بیابون چرخیدم کاری نشد بکنم مجبور شدم برم اون چهار تا درختا رو قطع کنم تا در معبد باز بشه بعد رفتم اون درخت اصلی هه که اهریمن توش گرفتار بود رو هم قطع کردم بعد الیکا هه زنده شد اهریمن آزاد شد! پس چی می گفتید الیکا می میره (من کلی واسه مردن الیکا خوشحالی کردم:evil:)
آقا من الان نگران آینده ایرانم درک کنید! اهریمن آزاد شده!
درسته من هم همین مشکل رو داشتم.
دوست من هم به من گفت 2 تا انتخاب داری ولی من ففط 1 راه داشتم.
من سیستمم اینه
amd 4400
رم 3 گیگ
گرافیک 4650
میتونم این بازی را در حالت خوب اجرا کنم
یا نه؟
اگه میشه که برم بخرم
چند دی وی دی است؟
بازی 2 تا dvd سیستمت هم برای این بازی خوبه میتونی از بازی لذت ببرینقل قول:
خوب منم این بازی رو امروز تموم کردم کلا 3 روز روزی 3 ساعت ..... قشنگ و جالب بود مخصوصا محیط و نورپردازی .........
بعضی جاها واقعا من رو تو حرکات عصبی مبکرد ! مثلا آخر بازی بعد از شکست دادن پدر الیکا که اهریمن بهش نفوذکرده بود ..........
منتظر ادامه این سری از بازی هستیم .............
ا سلام من در مرحله میل لنگ ها گیر کردم نمی دانم چطور میل لنگ هارا بچرخونم که مسیر سیلاب ها به اتاق منتهی شود
معمای مرحله Royal Gardensنقل قول:
برای حل معمای طرف چپ به این صورت عمل کنین: (اولین بار روبه رو میشین)
- دنده پایین, سمت چپ رو یک مرتبه در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده پایین, سمت راست رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده بالا, سمت چپ رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده بالا, سمت راست رو یک مرتبه و در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
برای حل معمای طرف راست به این صورت عمل کنین: (اولین بار روبه رو میشین)
- دنده پایین, سمت راست رو یک مرتبه در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده بالا, سمت راست رو یک مرتبه و در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده پایین, سمت چپ رو یک مرتبه در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخونین.
- دنده بالا, سمت چپ رو دو مرتبه و در جهت عقربه ساعت بچرخونین.
پس دو تا پایان داره بازی؟
سعنی مقادیری شبیهه rpg ببیه؟
نه ! یه پایان داره !نقل قول:
پس دو تا پایان داره بازی؟
سعنی مقادیری شبیهه rpg ببیه؟
سلامنقل قول:
دوست من بازی دو پایان داره. یکی اونجا که بعد از شکست اهریمن الیکا رو در بغل می گیری و داری می ری بیرون تیتراژ پایانی میاد . بعد از تیتراژ انتخاب با شماست که اهریمن رو آزاد کنی و الیکا رو زنده کنی. ولی اگه مایل نبودی می تونی بازی رو رها کنی چون در این حالت هم بازی به پایان رسیده.
پس منظورشون از 2 تا پایان اینه؟
چه مسخره من گفتم شاید زنده نکردن الیکا انتخاب داره نه اینکه ول کنی از بازی بیای بیرون.
دوست عزیز من در اون قسمت هنوز بازی به پایان نرسیده و شما باید الیکا را زنده کنید. در حقیقت شما وقتی که نسخه کنسولی بازی را انجام بدهید و بازی را در همان جایی که گفتید رها کنید Achievement های تکمیل بازی به شما داده نمی شود . دنباله این داستان را شما می توانید در Prince of Persia Epilogue DLC که برای X360 عرضه شد ادامه دهید.نقل قول:
:12:
فقط برای ایکس باکس؟ این خیلی نامردیه! هرچی بازی هست مرحله آخرش فقط برا ایکس باکس میاد! مثلا توم ریدر رو مرحه آخر و مرحله ویژه شو از بازی کشیدن بیرون که برا ایکس باکس dlc کنن!
امیدوارم این مایکرو سافت مفجر شه و از خاکستر هاش یه شرکت دیگه ظهور کنه که سیستم عامل کامپیوتر ها و سرگرمی های الکترونیک رو متحول کنه! (اسمایل آرتاس!)
نفرین نکن بابا اونا رو.
خوب هر کی توی این دنیا به فکر سود خودشه. باید 1 کاری کنن تا بهانه هایی برای خرید xbox وجود داشته باشه.
نه دیگه در اون حالت بازی تموم نمیشه پایان اصلی بازی همونه که اهریمن رو آزاد می کنینقل قول:
سلام
دوست من بازی دو پایان داره. یکی اونجا که بعد از شکست اهریمن الیکا رو در بغل می گیری و داری می ری بیرون تیتراژ پایانی میاد . بعد از تیتراژ انتخاب با شماست که اهریمن رو آزاد کنی و الیکا رو زنده کنی. ولی اگه مایل نبودی می تونی بازی رو رها کنی چون در این حالت هم بازی به پایان رسیده.
چون الیکا تو dlc زنده اس و قطعا تو شماره های بعدی هم با الیکا رو به رو خواهیم شد (یعنی به احتمال خیلی زیاد)
با سلام من در معمای میل لنگ ها قسمت راست گیر کرده بودم دوستان راهنمایی کردند و انگونه که گفته بودید عمل کردم ولی فایده نداشت اگر میشد تصویر چر خاندن میل لنگها نشان داده می شد ما میفهمیدم باید به کدام طرف میل لنگ را بچر خونیم خیلی ممنون
فک کنم یکی دو صفحه قبل گذاشته شدهنقل قول:
با سلام من در معمای میل لنگ ها قسمت راست گیر کرده بودم دوستان راهنمایی کردند و انگونه که گفته بودید عمل کردم ولی فایده نداشت اگر میشد تصویر چر خاندن میل لنگها نشان داده می شد ما میفهمیدم باید به کدام طرف میل لنگ را بچر خونیم خیلی ممنون
در کدوم صفحه به صورت تصویری توضیح داده دو صفحه قبل نبود
به صورت تصویری فکر نکنم گذاشته باشن!
شما 1 کم سعی کنی خودت میتونی ردش کنی.
من که اون میله ها رو شانسی رد کردم ! اینقدر چرخوندم تا درست شد .