نقل قول:
شما برو توي اون قسمتي كه همه باهات دوستنو بهت شليك نمي كنن دقيقا مركز map بعد اون 2تا خونه اي كه
رو به روي هم هستن ماموريت هاي اصليو به شما ميدن و توي map هم با علامت ! مشخص شده.
در ضمن بازيش چجوريه دوست عزيز؟؟؟:31:
Printable View
نقل قول:
شما برو توي اون قسمتي كه همه باهات دوستنو بهت شليك نمي كنن دقيقا مركز map بعد اون 2تا خونه اي كه
رو به روي هم هستن ماموريت هاي اصليو به شما ميدن و توي map هم با علامت ! مشخص شده.
در ضمن بازيش چجوريه دوست عزيز؟؟؟:31:
همه چیش عالیه و تنها بدیش داستان و ماست بودنه بازیه .... اگه یکم بهش هیجان داستانی میدادن بد نبود ...مثه فال اوت 3..آدم دوست داره داستانو دنبال کنه ببینه چی میشه ولی این اصلا اونطور نیست ... شاید اگه یه نگاه به دیگر بازیهای open world میکردن بهتر میشد ...
ولی من خودم باش کلی حال کردم ..هم به خاطر گرافیکش هم اینکه دیگه جک وجونور نداره ......اونجاش که گورخرا هستن خیلی باحاله .... در کل چاشنی داستانیش کمه ....
دوستان من یکی از بادیهام کشته شد ( همون پیرمرده که اصلی بود ) حالا مشکلی برام پیش میاد یا نه؟
سلام
یه سوال
تو همون اوایل 4٪ یه جارسیدم یه نفرو کشتم
بعدش رادار رو که فعال میکنم درست روی جنازه اون چراغه چشمک زنه ثابت میشه و یه بوقی هم شروع به زدن میکنه
هرچی اون اطرافو گشتم چیزی پیدا نکردم
نمیدونم چه کنم؟
چراغه چشمک زنه درست وقتی روبروی جنازس ثابت میشه
فکر کنم اونجا باید یه الماسی رو پیدا کنی .نقل قول:
یکم بگرد ببین چیزی پیدا میکنی ؟
فکر کنم داستان بازی عوض میشه .نقل قول:
دوستان من یکی از بادیهام کشته شد ( همون پیرمرده که اصلی بود ) حالا مشکلی برام پیش میاد یا نه؟
میدونم باید الما باشه ولی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم
نمیدونم کجاست دقیقا؟؟
خواستم عکس بگیرم از محیط بازی با printscreen که گرفتم دیدم خیلی تاریک افتاده
اینجا توضیح دادم . دقت کن راهش همینه!نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
دقیقا جنازه کجاس؟ تو اتاقه؟ شاید احتمالا بالای سرت روی پشت بوم باشه ...!:18:
ببینم همیشه الماس توی کیف سامسونت هستش؟نقل قول:
باید اطراف همون کمپ بگردی تا چراغ سبز gps چشمک بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (رد یاب الماس هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
حالا الماس رو چجوری میشه با gps رد یابی کرد خود بماند!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد با توجه به سیگنالهایی که از سرعت چشمک زدن میاد فاصلت با الماس مشخص میشه
و اگه هم راستا بشی با جهت الماس چراغ ثایت سبز میشه
باید الماس رو که تو یه سامسونت هست پیدا کنی
[ دقیقا جنازه کجاس؟ تو اتاقه؟ شاید احتمالا بالای سرت روی پشت بوم باشه ...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] QUOTE]
[/QUOTE]
ببینم مگه میشه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (یکی بهم بگه چطوری عکس بگیرم که تصویر تاریک نشه؟؟)
حالا چطوری میشه پشت بوم را بگردیم؟؟
ببینم مگه میشه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (یکی بهم بگه چطوری عکس بگیرم که تصویر تاریک نشه؟؟)نقل قول:
حالا چطوری میشه پشت بوم را بگردیم؟؟[/QUOTE]
شما همون اولين الماسو كه بهت ميگه بايد پيدا كنيو پيدا كن ديگه نمي خواد دنبال الماس بري.چون براي انجام هر
مرحله به اندازه ي كافي بهت الماس ميده و لازم نيست ديگه GPSرو بگيري دستت و راه بيفتي دنبال الماس.
[/quote]نقل قول:
پس چه ماموریتی داریم؟ کلا؟
فقط باید بریم جلو ادم بکشیم؟ اون کلبههایی که تو نقشه عکسه قفل داره را باز کنیم همین؟؟
این بازی هم تموم شد ولی ما که درس حسابی نفهمیدیم آخرش چی شد !
جمله های آخر بازی اینقدر سریع میرفت که نفهمیدیم چی شد
شخصیت اول مفقودالاثر شد آره ؟!
Far Cry 2 Retail 1.02 Patch
51.76 MB
کد:http://www.fileshack.com/file_download.x/13229
اون جاها كه عكس قفل داره اگه حال نكردي باز نكن.شما ماموريت هاي اصليو فقط از اونجا كه وسط map هستش بگير.نقل قول:
پس چه ماموریتی داریم؟ کلا؟
فقط باید بریم جلو ادم بکشیم؟ اون کلبههایی که تو نقشه عکسه قفل داره را باز کنیم همین؟؟
همون 2تا خونه كه روبه روي هم هستن.هر ماموريتم 15 تا 20 الماس بهت ميده.
این بر چیه؟!نقل قول:
با اون قبلی فرق میکنه؟!
نوشته بود مشکلاتی که برای واید اسکرین بود حل کرده با مشکلات مولتی پلیرنقل قول:
این بر چیه؟!
با اون قبلی فرق میکنه؟!
اگر به حرف Jackal گوش کرده باشی و دره را منفجر کنی میگه کشته شدن حتما 100% هست. حتما مردی!:31: ما همه مردیم! جمله میگه که اون داستان خبرنگار در مورد جنگهای داخلی مورد قبول واقع نشد و باورش نکردند و همه زحمتاش به هدر رفت.نقل قول:
اقا من یه کم ناحرفهای هستم:دینقل قول:
روی نقشه محلهای ماموریت با چه شکلی نشون میده؟؟
وقتي mapرو بياري دقيقا وسط map علامت ! ميبيني.اون 2تا ماموريت هاي اصليو بهت ميدن.نقل قول:
يه مدل ديگم هست كه يارو بهت ميزنگه ماموريت ميده خواستي انجام ميدي نخواستيم نميدي.
من این بازی رو نصب کردم ولی اجرا نمی شه
موقع اجرا میگه باید به اینترنت وصل بشم بعد ازاتصال یک فایل 54 مگابایتی رو به عنوان آپدیت دانلود میکنه که با سرعت اینترنت من یه ماه طول میکشه
آیا همه موقعه اجرا باید این فایل رو دانلود کنن
مشکل من از کجاست
حتی چند بار هم دوباره نصبش کردم ولی نشده
یه سری فایل های اجرایی باید درون dvd باشه اونها رو اجرا کنیدنقل قول:
من این بازی رو نصب کردم ولی اجرا نمی شه
موقع اجرا میگه باید به اینترنت وصل بشم بعد ازاتصال یک فایل 54 مگابایتی رو به عنوان آپدیت دانلود میکنه که با سرعت اینترنت من یه ماه طول میکشه
آیا همه موقعه اجرا باید این فایل رو دانلود کنن
مشکل من از کجاست
حتی چند بار هم دوباره نصبش کردم ولی نشده
دوست عزیز احتیاجی به دانلود نیست در ضمن این پیغام رو موقعی نشون میده که شما به اینترنت متصل باشید.
پست تکراری
توی ضمیمه کلیک یه مطلب خوندم که نوشته بود قراره یه پچ رسمی ارائه بشه شاتگان جدید به بازی اضافه بشه این راسته؟
بله این خبر رو منم قبلا گذاشته بودمنقل قول:
توی ضمیمه کلیک یه مطلب خوندم که نوشته بود قراره یه پچ رسمی ارائه بشه شاتگان جدید به بازی اضافه بشه این راسته؟
منظورم اینه که این پچ اومده یا هنوز قراره بیاد؟نقل قول:
دوستان من تازه بازي رو گرفتم
اون پچ حيوانات وحشي رو چجوري بايد گير بيارم
این بازی با ati 4830 چه طوره؟
قبلا گذاشتمنقل قول:
دوستان من تازه بازي رو گرفتم
اون پچ حيوانات وحشي رو چجوري بايد گير بيارم
یه سرچ کنی پیدا میکنی
سرچ كردم، نبود، يعني فقط سوالاتي كه در مورد اين پچ شده بود پيدا شد، پس حداقل بگو چه عبارتي رو دقيقا سرچ كنم، ممنون
حالا بعد از نصب اين پچ، چه اتفاقي تو بازي ميافته
یه پیشنهاد دارم لطفا دانلود های مهم مثل پچ ها و اپدیت هایی که برای بازی منتشر شده توی پست اول قرار بدید که دیگه وقتی کسی درخواست این جور چیزها رو می کنه راحت بتونه با مراجعه به اون پست تهیه اش کنه
دوستان همگی خسته نباشید - آقا این ویندوز ما پرید حالا همه سیوهام پاک شده و یادم نبود که بک آپ بگیرم ازشون - اگه اینجا کسی هست که 50 درصد رفته باشه سیوشو برام بزاره ممنون میشم - ( راستی من سیو 50 درصدو میخوام بر ندارید سیو 100درصد رو بزارید ) متشکرم .
اینطوری که حال نمیده جای تو باشم از اول شروع میکنم ولی سیو یکی دیگه رو ادامه نمیدم. فکر کن یه بار رفتی اینم بار دوم هست که میخوای بازی کنینقل قول:
آخه این بازی اصلا اجرا نمیشهنقل قول:
فکر میکنم به خاطر همون فایل باشه
درضمن همه چیز های قابل نصب سی دی رو نصب کردم ولی باز اجرا نمیشه
گرافیک: 4670 . 512 ati
cpu:3000 2m
ram: 1.5 gig
آدم خیلی ضد حال میخوره تو این بازی نمیدونم چرا یه اتو سیو نذاشته واسه بازی آدم می بینی یه چند تا ماموریت میره یه دفعه میمیره باز برمیکرده عقب
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم،حتی با لول بالا کاملا رونه و بدون مشکل،اما نمیدونم چرا روی صورت آدما و لباساشون سایه های سیاه میوفته!من با این سیستم codwaw رو با بالاترین گرافیک بدون مشکل بازی کردم.خلاصه اعصابمو حسابی به هم ریخته،کسی میدونه مشکل از کجاست؟
nvidia gforce 9400gt
2gig ram
توی همین تاپیک یه پچ واسه بازی گذاشتن .نقل قول:
اونو امتحان کن احتمالا مشکلت حل میشه .
ممنون،اما آخه 100 صفحه رو چه جوری بگردم؟
و خداوند جستجو در تاپیک را آفرید !نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/search.php?searchthreadid=225398
عزیز دلم،از یاد آوریت ممنونم.بیشتر منظورم این بود که نمیدونم دقیقا باید دنبال چه پچی بگردم،به هر حال سعیمو میکنم.نقل قول: