منم می خوام hd4850 بخرم ولی موندم چه بردی براش بخرم؟
Printable View
خرید کارت گرافیک و مانیتورنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=249
سلام. تو کدوم بازی؟ شما آخرین نسخه ی کاتالیست رو نصب کن و اگه کارتت اورکلاک هست ، از اورکلاک خارجش کن. مدل پاورتون چیه؟نقل قول:
علاوه بر اینهایی که البرز گفت VPU Recover رو هم تیکش رو بردار
دوستان من یه سوال دارم
من یه کارت 4890 1 گیگ msi گرفتم. ولی هیچ جا توی کاتالیست یا مشخصات خود ویندوز یا برنامه های دیگه ندیدم بنویسم 4890. همه جا می نویسه 4800 series. چطوری میشه خود مدل رو هم دید؟
اگه ویستا داری تو اینجا نگاه کن.نقل قول:
Control Panel\Performance Information and Tools
بعد:
view and print detalise
بازم همون ATI 4800 series رو نوشته!
سلام.کارت من 4850وهمه جا همون 4800رو نوشته ، شما اگه از gpu-z استفاده کنید ، اونموقع مدل دقیق کارت رو بهتون می گه!نقل قول:
عجیبه این برنامه هم نشون نمیده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته ... اینجا هم نوشته 4800 Seriesنقل قول:
من هم 4890 دارم اما تا حالا جایی ندیدم بنویسه 4890 ATI
برنامه CPU-Z رو هم دانلود کنید ، شاید نشون داد. البته حجمش خیلی کمه .نقل قول:
عجیبه این برنامه هم نشون نمیده!
ولی در کل جای نگرانی نیست تو مشخصاتش همونطور که میبینید نوشته : GPU=RV790 . و تنها کارتی که فعلا از این GPU استفاده میکنه 4890 هستش ! :دی
hwinfo32:
تب System Summary!کد:http://www.hwinfo.com/download32.html
:دی
سلام دوست عزیز کار ت های ATI سری 4800 تو سط کد نام گذاری میشوند یعنی اگر کارت شما 4870 باشه GPU CODE آن R780 است بنا براین برای گرفیک 4890 در GPUZ کد R790 مشاهده می فرمایید
سلام
من يه كارت خريدم اسمش ati radeon hd 4800 series MSI هست اين كارتو به نام 4850 به من فروختن آيا درسته همه كارتهاي 4850 با نام ati radeon hd 4800 series تو تنظيمات سيستم نشون ميده؟ يا اين كارتو به من انداخته؟؟؟؟
اينا هم مشخصاتشه :
Primary Adapter
Graphics Card Manufacturer Powered by ATI
Graphics Chipset ATI Radeon HD 4800 Series
Device ID 9442
Vendor 1002
Subsystem ID 1530
Subsystem Vendor ID 1462
Graphics Bus Capability PCI Express 2.0
Maximum Bus Setting PCI Express 2.0 x4
BIOS Version 011.010.000.002
BIOS Part Number 113-AB82700-102-MI
BIOS Date 2008/10/14
Memory Size 1024 MB
Memory Type GDDR3
Core Clock in MHz 640 MHz
Memory Clock in MHz 993 MHz
Total Memory Bandwidth in GByte/s 59 GByte/s
آيا درسته 4850 هست يا مدل ديگه؟؟
بعد روي كارتونش نوشته sheder model 4.1 ولي بازي prance of persia كه نسب مي كنم اولش يه صفحه مياد كه توش نوشته sheder model 3. مشكل چي هست ؟
لطفا سريعتر راهنمايي كنيد.
مشکلی نیست و همه چیز طبیعیه.نقل قول:
در Prince of Persia هم چون احتمالا بازی از Shader 3.0 استفاده می کنه اون رو می نویسه. کارت گرافیک شما مشکلی نداره...
آها، این نوشت!نقل قول:
مرسی!
همونطوری که آر مان گفت بعیده مشکلی باشه از نرم افزارهایی که معرفی شده استفاده کنید برای محکم کاری...نقل قول:
من يه كارت خريدم اسمش ati radeon hd 4800 series MSI هست اين كارتو به نام 4850 به من فروختن آيا درسته همه كارتهاي 4850 با نام ati radeon hd 4800 series تو تنظيمات سيستم نشون ميده؟ يا اين كارتو به من انداخته؟؟؟؟
اينا هم مشخصاتشه :
Primary Adapter
Graphics Card Manufacturer Powered by ATI
Graphics Chipset ATI Radeon HD 4800 Series
Device ID 9442
Vendor 1002
Subsystem ID 1530
Subsystem Vendor ID 1462
Graphics Bus Capability PCI Express 2.0
Maximum Bus Setting PCI Express 2.0 x4
BIOS Version 011.010.000.002
BIOS Part Number 113-AB82700-102-MI
BIOS Date 2008/10/14
Memory Size 1024 MB
Memory Type GDDR3
Core Clock in MHz 640 MHz
Memory Clock in MHz 993 MHz
Total Memory Bandwidth in GByte/s 59 GByte/s
آيا درسته 4850 هست يا مدل ديگه؟؟
بعد روي كارتونش نوشته sheder model 4.1 ولي بازي prance of persia كه نسب مي كنم اولش يه صفحه مياد كه توش نوشته sheder model 3. مشكل چي هست ؟
لطفا سريعتر راهنمايي كنيد.
خواهش!نقل قول:
آها، این نوشت!
مرسی!
مرسي از راهنمايي دوستان ؟
فقط يه سئوال ديگه داشتم كارت 4850 ati بهتر از 8800 gt هست ؟
درود دوست عزیز.نقل قول:
4850 با +9800GTX مقایسه می شه. معلومه که قویتره.
سلام دوستان مدل Club-3D ATI HD 4850 OverClocked Editio قوی تره یا 9600gt ممنون میشم اینم توضیحات سری مدل 4850
یسری از مشخصات:
Directx:10.1
Memory Clock:1986 Mhz
GPU Clock 665 Mhz
Memory Size: 512mb
pci-e 1,2
RAMDAC:400 Mhz
Memory Interface: 256 Bit
GPU Chipset: RV770 PRO
Stream Processors: 800
Memory Type: GDDR3
مگه 4870X2 حافظه اش 2 گیگابایت نیست؟ (دو تا 1 گیگ)
جدیدن اکثر برنامه ها حافظه کارت من رو 1.0 GB نشون میدن
مثلن تنظیمات 3D Mark قسمت System Info در قسمت کارت گرافیک جایی از دو گیگ حافظه ننوشته
Total Local Video Memory رو یک گیگ نشون میده
دوست من 4850 د رهر حالتی از 9600 قویتره!نقل قول:
سلام دوستان مدل Club-3D ATI HD 4850 OverClocked Editio قوی تره یا 9600gt ممنون میشم اینم توضیحات سری مدل 4850
یسری از مشخصات:
Directx:10.1
Memory Clock:1986 Mhz
GPU Clock 665 Mhz
Memory Size: 512mb
pci-e 1,2
RAMDAC:400 Mhz
Memory Interface: 256 Bit
GPU Chipset: RV770 PRO
Stream Processors: 800
Memory Type: GDDR3
دوستان كاتالسيت براي ويستا 65 بيتي رو دان كردم به ويندوز سون 64 بيتي هم جواب ميده؟
دوست عزیز درایور ویندوز 7 و ویندوز ویستا جداگانست .نقل قول:
دوستان كاتالسيت براي ويستا 65 بيتي رو دان كردم به ويندوز سون 64 بيتي هم جواب ميده؟
مسعود جان ولی 64 بیتی ویستا رو روی سون 64 بیتی نصب کردم و راحت شناخت و بدون مشکل کار کردنقل قول:
دوست عزیز درایور ویندوز 7 و ویندوز ویستا جداگانست .
یکی راهنمایی میکنه ؟
نقل قول:
مثلن تنظیمات 3D Mark قسمت System Info در قسمت کارت گرافیک جایی از دو گیگ حافظه ننوشته
دوستان من چند رويسه در كيسم بازه آيا خاك براي كارت گرافيك ضرر داره؟
با سلام بچه ها من قیمت به روز کارت 4870 معمولی و X 2 رو میخوام ممنون میشم:11::11::11:
دوست عزیز کل حافظه گرافیکی سیستم میشه دو گیگ و مشکلی نیست!نقل قول:
دیتکتد مموری چقد ره؟
در اون مورد هم درایورهای 7 و ویستا یکی هستند!
باز کردن در کیس فقط برای کیسهای قدیمی و بدون تهویه خوب پیشنهاد میشه بله مجبور میشید در بازه های زمانی کوتاهتر قطعات و ...رو تمیز کنید!نقل قول:
دوستان من چند رويسه در كيسم بازه آيا خاك براي كارت گرافيك ضرر داره؟
نقل قول:
با سلام بچه ها من قیمت به روز کارت 4870 معمولی و X 2 رو میخوام ممنون میشم
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=249
نقل قول:
من الان یه عمره که در کیسم بازه و هیچ مشکلی ندارم.:31:
مثلن HAWX حافظه کارت رو 1 گیگ نشون میدهنقل قول:
دوست عزیز کل حافظه گرافیکی سیستم میشه دو گیگ و مشکلی نیست!
دیتکتد مموری چقد ره؟
دوست عزیز کارتت اینه!؟
GV-R487X2-2GH-B
میشه شات از جی پی یو زد بزاری امکان نداره مشکلی باشه!!!
دوست عزیز کل حافظه گرافیکی شما 2 گیگ هست!حالا بازی ها و ...برای یه جی پی یو رو با یه گیگ نمایش میدن...
دوستان میشه آخرین درایور برای ویندوز سون 64 بیتی را بزارید ...
ممنون
يكي از آخرين توليدات XFX كارت گرافيك HD4890 Black Edition با يك ميليارد ترانزيستور و 800 Stream Processor براي خلق تصاوير با بالاترين كيفيت است.
به گزارش وب سايت شركت XFX، حدود يك سال است كه اين شركت علاوه بر توليد محصولات بر پايه تراشه گرافيكي Nvidia
همكاري خود را نيز با توليد كننده صاحب نام تراشه هاي گرافيكي ATI آغاز كرده است.
موتور گرافيكي اين كارت گرافيك 256 بيتي، جديد ترين تراشه گرافيكي ATI بوده و با بهره گيري از فناوري teraScale بازدهي معادل يك TeraFLOPS را به وجود آورده و با بكارگيري نزديك به يك ميليارد ترانزيستور و 800 Stream Processor خلق تصاوير با بالاترين سرعت و شفافيت ممكن براي يك سيستم با كارت گرافيك Single را فراهم آورده و آن را در رده كارت هاي گرافيكي فوق حرفه اي قرار داده است.
مشخصات ذكر شده در بالا يعني فركانسي معادل يك گيگا هرتز، علاوه بر آن ATI HD 4890 Blcak مجهز به يك گيگابايت حافظه گرافيكي نسل جديد GDDR5 با سرعت 4000MHz بوده و سرعت انتقال داده هاي اين نسل جديد از حافظههاي گرافيكي معادل دوبرابر نسل پيشين خود (GDDR3) است.
اين محصول كه اجراي نرم افزارها و بازيهاي تحت DirectX 10.1 برايش كار سادهاي است، با بهرهگيري از ----- تصحيح نهايي تصاوير (anti-aliasing) تصاويري زنده و واقعي را براي كاربر به ارمغان مي آورد.
اين كارت گرافيك فناوري جديد اتصال 4 كارت گرافيك همسان را بر روي يك مادربرد با نام Quad-Mode ATI CrossFire X تحت پوشش خود قرار ميدهد و مجهز به مجموعه اي كامل از فناوري هاي (HD)كيفيت بالا است.
سلام من کارتم ATI RADEON 4850 HD 512 GDDR3 هست و پاورم GREEN 580 WATT 430 WATT REAL هست وسط بازی های CRYSIS , SPORE , PES2009 , GRID , مانیتو خاموش میشه از 20 تا 0 شمارش میکنه پی سی کاملا ریاستارت میکنه مشکل چیه
دوست عزیز یعنی چی 580W و 430 Real ؟ اگر پاور شما Green 430W باشه برای Hd4850 کمه!
ببخشید 430 WATT REAL هستش خوب به نظرت چه پاوری بگیرم
سلام اگه میشه اخرین ورزن کاتالیست برای ATI RADEON 4850HD 512 MB بگذارید ممنون
سلام به همه
کارت گرافیک تا 45 هزار تومن که nvidia رو ساپورت کنه رو بهم معرفی کنید با تشکر:20:
سلام. این جا ، برای مطرحکردن این سوال نیست ، بهرته که در بخش معرفی سخت افزار سوالتون رو مطرح کنید!نقل قول:
سلام. این جا ، برای مطرح کردن این سوال نیست ، بهرته که در بخش معرفی سخت افزار سوالتون رو مطرح کنید!نقل قول: