سلام پرسیدم گفت قیمتها همونهنقل قول:
سرعت هم 13 الی 14 این سرعت واقعی یا نه؟
من دیشب با سرعت 2.0 m داشتم آپلود می کردم البته با صبا آیا همچین چیزی با همارا اتفاق میوفته؟
مرسی
Printable View
سلام پرسیدم گفت قیمتها همونهنقل قول:
سرعت هم 13 الی 14 این سرعت واقعی یا نه؟
من دیشب با سرعت 2.0 m داشتم آپلود می کردم البته با صبا آیا همچین چیزی با همارا اتفاق میوفته؟
مرسی
سلام.
طی آخرین اخبار رسیده از نتایج نشست با وزیر ارتباطات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سئوال : ؟ در مورد فعاليت شركتهاي ندا براي اينترنت پرسرعت ضربالاجل تعيين شده است؟ و آيا نرخي براي شركتها تعيين شده است؟
جواب : ! ضربالاجل كار براي PAPها تعيين كردهايم. در اين خصوص نيز تفاهم شده ولي هنوز تصويب و ابلاغ نشده است. در مورد نرخ نيز پيشنهاد اين است كه پهناي باند 128k با ضريب اشتراك 10 به قيمت زير 10 هزار تومان خواهد بود. اگر اين پهناي باند با اين نرخ عملي شود مطمئن هستم به سرعت گسترش خواهيم داشت و شاهد نرخ رشد خوبي خواهيم بود.
نه فعلا و حاضرن فقط صبا این کار رو میکنه در تبریز .نقل قول:
همارا سیاستش فرق داره با سایرین.
2m ؟؟؟ ای ول صبا و کاربرانش .
سلام دویاره
یه سوال در مورد صبا . من هیچ وقت از اکانت شبانه استفاده نکردم آیا اکانت جدا داره یا با همین اکانت خودم در همون ساعت مورد نظر اکانت شبانه میشه؟ و در چه ساعتهای رایگان هست؟ مرسی
user: guestنقل قول:
password: ngsnet
مرسی . چه ساعتی میشه استفاده کرد؟
و یه سوال دیگه دوستان کسی از اینجا اینترنت گرفته؟
کد:http://www.rasanehit.com
اصلش از ساعت 3 الی 7 است اما اگه حدود ساعت 6:43 یک بار دیسکانکت کنی می تونی تا 7:45 آنلاین باشی یعنی از ساعت 3 الی 7:45نقل قول:
برای شاتل هم از این خبرا هست ؟!نقل قول:
نه فعلا و حاضرن فقط صبا این کار رو میکنه در تبریز .
چرا برای شاتل :40: هم هست .نقل قول:
اگریکی از سرویسهای 7 تایی ART رو بگیرید شما شبها علاوه بر ترافیک رایگان می توانید روزهای جمعه 24 ساعت هم رایگان ترافیک داشته باشید (یعنی استفاده رایگان) اما به همان سرعت و مقدار سرویسی که خریداری کرده اید. مثلا 128 می توانید همان 128 رایگان داشته باشید.:27::40:
اما از 6 شهریور 87 ترافیک رایگان برای سرویسهای ECO نیز برقرار شده .:8::40:
اما مانند صبا :27:یا الکا در حد 1مگ یا 2 مگ:40: یا بلکه هم بیشتر نیست.:41:.
Bizimt جون؛ هماراسیستم چه تدبیری برای تغییر سرعت ها یا قیمتها اندیشیده؟ (قبل از اون اتفاقی که قراره بیفته (افزایش سرعت ها))
:11:
کاهش تعرفه.
جوابتون دو کلمه ای بود؟؟؟ :18::18::18:نقل قول:
خوب یه کم توضیح بدین دیگه . . .
موفق باشید :11:
بابا چه خبره این همه عناوین گنده رو ردیف کردی پشت سر هم :27: ( چوب کاری نکن برادر :31: )نقل قول:
خب پس به این نتیجه رسیدیم که نویز سرعت رو در صدی کاهش میده :21:
مثلا اگه ضریب کاهش رو بزاریم 10% هر سرویسی بگیریم 10% کم میشه و بقیش به من یوزر میرسه
پس با این حساب چرا سرویسای +128 و 128 همارا بالای 94% سرعت اسمی برام سرعت دانلود میده ولی 256 ش اینطوری نیست ؟ ( 84% )
راستی یه نکته ای هم که متوجه شدم اینه که وضعیت پینگ 256 خیلی بهتر از 2 سرویس قبلیه
اینو بطور تجربی میگما نه از سایتای تست سرعت ( نظرت چیه ؟ )
راستی : جریان استیضاح این برادر عزیزمون ( 56 کیلو بیت ) چی شد ؟
از خبر ممنون فکر کنم پس برای کسایی که روز ها وب گردی می کنن و شبها دانلود سرویس های اقتصادیش خیلی خوب شده :46:نقل قول:
من 100 خطر جواب دادم تکمه ارسال رو زدم ارسال نمیشه .
اون همه جواب هیچ شد.
نمیدونم چرا ارسال نمیشه؟
به هر حال دوباره کاری حوصله ای ندارم. برا یه وقت دیگه میگم . حیف.
سلام.
اونقدر از صبا نت میگین و تعریف میکنین که یادتون میره معایبش هم بگین.
درسته یه مدتیه صبا پهنای باندش رو به 1 گیگ افزایش داده ولی چند نفر از صبا نتی ها 2 روز متوالی تونستن با سرعت 128 کیلو بایت دانلود داشته باشن؟
صبا نت خیلی وقته که سرعتهاش افتضاح شده ....
راستی تا حالا دقت کردین وقتی اکانت 2 گیگ برای یک ماه میگیرین صبانت کیلوبایت موجود شما رو چند میزنه؟
برای مثال برای سرویس 2 گیگ خریداری شده میزنه 2000000 کیلوبایت درحالی که این میشه 1.95 گیگ حالا شما فکر کنید که سرویس خانگی یک ساله گرفته باشین اونم با سرعت 64 که حجمش 40 گیگ هست اون وقت صبا به شما 40000000 کیلوبات حجم میده که این میشه 39 گیگ یعنی 1 گیگ کمتر و اونوقت پول 1 گیگی که دایدم و ازش استفاده نکردیم چی میشه؟؟؟؟ در ضمن صبا هر گیگ اضافی رو 10 هزار تومن میگیره
یعنی اگه من برم سرویس 512 اکونمی شاتل رو بگیرم می تونم شبا از ساعت 1 الی 7 با سرعت 512 داونلود کنمنقل قول:
در ضمن قبلا اگه یک ساله می خریدی ماهی 9 تومن میفتاد یعنی 9*12=118 تومن برای 512 اکونمی
سلام .دوباره
لیست قیمتهای Eco شاتل کجاست؟
نقل قول:کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
اين شاتل به هركس سرعت 512 رو ميده ؟
اخه نوشته به كاربراي خانگي حداكثر 128 ميده
من خودم شاتل دارم
درسته شبانش رایگان هست ولی مثل صبا و همارا نیست که شبا بره رو دو مگ در ثانیه
سرعتی که نوشته همونه میده نه بیشتر نه کمتر مثلا الان شما 256 گرفتید و 60 تا دانلود میکند وقتی هم که سرعت میره پایین
40 تا دانلود مکنید ولی شاتل الان 30 میشه دانلود کرد یعنی همیشه کمه هم شب و هم صبح
من میخوام برم صبا بگیرم ببینم چطوری روزی 1.9 gb استفاده میکنید
به نظر من تو ای اس پی ها بخوام نمره بدم اول به صبا میدم (البته صبا بعدش همارا بعدش شنیدیم پارس انلاین هم خوبه
فکر نکنم 512 بده ولی شاید 256 بده .:11:نقل قول:
نقل قول:
چرا میده :31:
بستگی داره بر چه معیاری بخوای نمره بدی ؟نقل قول:
( سرعت / پشتیبانی / قیمت / خدمات / سرویسای متنوع / . . . )
خوب سرعت صبا و هما خوبه قیمت هم معمولی هستن سرویسهای متنوع ندارن
شاتل هم سرعت نداره پشتیبانی خوب گرون هست و سرویسهاس متنوع داره
آقا مسعود من تورنت باز نیستم، ولی هر از چند گاهی دانلودی می کنم، دیدم خیلی وقته دنبال تورنت باز هستید، گفتم اطلاع رسانی کنم.
1 سوال هم دارم، 128 شرکتی و خانگی همارا به جز قیمت در چه چیزی تفاوت دارند؟ (از فردی در شرکت همارا پرسیدم، گفت هیچ فرقی ندارند !)
------------------------------------------------
هی میگم به من چه، ولی نمیشه نگفت،
قسمت های مهم این قانون رو Bold کردم.
17- چنانچه کاربری از هر کدام از قوانین بالا سرپیچی کرد و این قوانین را زیر پا گذاشت هیچ کدام از کاربران دیگر حق ندارند به آن کاربر تذکر دهند و اشتباه آنها رو به آنها اطلاع دهند و تذکر فقط مخصوص مدیران و همکاران سایت است. کاربران میتوانند توسط پیغام خصوصی اشکالات و ... را با مدیریت در میان بگذارند.
البته به من هم برمیگرده ولی......
نقل قول:
کلا شاتل هم سرعتش خوبه هم سرویساش متونعه / فقط گروونه :21:
البته دلیل خوب بودن سرویساش هم نبود سرویس نامحدود هست ( فکر نکنین به فکر مشتریه :27: )
دو تا مزیت مهم دیگه هم داره : پینگ مناسب + سرعت ثابت
صبا هم که افتضاح به بار آورده :41:
همارا هم که داره مفت اینترنت میده :21:
نقل قول:
ممنونم اومدم تو پروفایلت :10:
کلا قیمت سرویسای 128 همارا همونیه که برا سرویس تجاری نوشته
ولی همارا اوومده این وسط برا اونایی که 3 ماه رو یه جا پرداخت کنن و مشترک خونگی باشن تخفیف داده
اتفاقا منم شدیدا دنبال این قضیه بودم که حتی اگه این سرویس تجاری 1 کیلو بایت هم سرعتش بیشتر باشه اونو بگیرم ولی دیدم اینطور نیست :18:
اخه درسته سرعت ثابت داره ولی خیلی کمتر مثلا 25 سرعت ثابت هست :21:نقل قول:
تو تو 256 همارا هیچ وقت سرعتت اینقدر نشده
در ضمن شاتل شبم اینطوره :21:
پینگ مناسب که ما ندیدیم :41:(خیلی بهش لازم دارم ولی فکر کنم مشکل از سیم کشی خونس یا اینکه مشکل از سرور بازی هاست )
صبا که به کاربرانش حالی داده :27:شبا رو 1mg میده + همارا مثل همین :27:
من نمیدونم چرا با این تاپیک تبریز اینطور برخورد میکنن ......هی پست هارو پاک میکنن (واقعا دلیلش رو نمیدونم )
هماراسیستم الان دیگه تمام باگ ها رو برداشته. :13: :2: :2:نقل قول:
صبا که به کاربرانش حالی داده شبا رو 1mg میده + همارا مثل همین
سرعت شب و روز فرقی نداره (همون 58 الی 62 هست) :41:
واقعا نمیدونی؟؟؟؟ :18::18::18::18:نقل قول:
من نمیدونم چرا با این تاپیک تبریز اینطور برخورد میکنن ......هی پست هارو پاک میکنن (واقعا دلیلش رو نمیدونم )
چون فقط اسپم میدی.:31::31::31:
اونها هم میان اسپم ها رو پاک میکنن. :27::27::27:
همارا شب گجا 1 مگ ميده؟نقل قول:
از 42 بيشتر نميشه مال من
نقل قول:
سرعت همارا هم دوروبر 25 میچرخه :31:
صبا کلا داره رو اعصاب یوزراش پیاده روی میکنه :27:
قبلا خودم صبا داشتم میفهمم
اصلا به درد نمیخوره حتی اگه سرعت رو 2 مگ کنه
نه ببین به سیاست همارا فرق فوکوله اونم یه باگ بود که باید بلاخره یه روزی ح میشدنقل قول:
گفتم اول صبا خوبه
بعدشم اسپم ندادم مسعود جان میدونه منظورم از اون جمله ها که به نظر اسپم میاد چیه !!!:27:
نه من تعريف نمي کنم.نقل قول:
من فقط مي گم اين کار صبا که ترافيک رايگان شبانه ميده با سرعت بالا خوب هست تازه تو اين جمله هم عبارت سرعت يعني بالاي 1m رو تعريف مي کنم.
وگرنه با اين کارهاش کيفيت سرعت روانه خودش رو پايين اورده. اگر هم بگي ميگه عوضش ترافيک شبانه 1m دادم.
اين کارشم خيلي زيراکانه هست.
جالب اينجاست که همه شرکتها به اين فکر افتادن .
يک نکته :
گفتم ، مي دونيد که تعداد پورتهاي موجود در مخابرات خيلي محدوده و شرکتي موفق خواهد بود که با جذب حداکثريت اين کاربران چند پورت باقيمانده را براي خودش ضبط کنه.
در اين چنين شرايطي هست که شرکتهايي که کاربران اندکي دارند به خاطر عدم ارائه خدمات اون پورتها را در اختيار موفق ترين شرکت ميزاره تا همه آنها رو تکميل کنه.
حالا به اين فرض همه پورتها تکميل و 70 در صد تبريزي ها بدون Adsl مانند . چي ؟
بقيه اش در روزهاي اتي.
اره . همين طوره.نقل قول:
بله فقط 128 رو ميده . سرويسهاي بالا فقط براي شرکتها - کارخانجات - سازمانها و دانشجويان و ...نقل قول:
کافيه يکي از اينها رو شما يا بستگانتان داشته باشه . کار تمام هست.
اره درسته.نقل قول:
به هر حال من هم مي گم ، براي همين شبانه رايگان با سرعت 1m به بالاست که کاربران به صبا ميروند.
مقايسه کنيد ببينيد ديگه در يک شب با سرويس شاتل فوقش با 256 چيزي حدود 500 مگ (+ . -) و با صبا بالاي 1 g دانلود خواهي داشت.
ان چه عيان است ، چه حاجت به بيان است.نقل قول:
نقل قول:
همارا شرکت زرنگیه و دقیقا داره همین کارو میکنه
داره با حداقل هزینه سرویس میده تا بچه دو ساله هم بره ازش پورت و سرویس بگیره
وای به حالمون زمانی که این پورتا پر شد میترسم همارا بیاد گردن کلفتی کنه ( همچنان که یه ماهی میشه داره این کارو میکنه )
به نظر من کشش تبریز به سمت اینترنت بی سیم خیلی کم خواهد بوود ( تو سبد خانوار معمولی نمیگنجه ) / م
ر اینکه قیمتها خیلی پایین باشه
BIZIMT جان یه سر به پست #972 بزن
روز پنحشنبه (21/6/87) از ساعت 19 تا ساعت 10 صبح جمعه (22/6/87) Adsl (همارا) تو آذرشهر قطع بود
الان يه مدت زياد اينجوري ميشه ... دليلش چي ؟
از دوستان شهرستاني كه اشتراك Adsl همارا رو دارن آيا مال شما هم اينجوري ميشه ؟
و آيا از خدمات همارا تو شهرتون راضي هستين يا نه ؟
وقتي با 15 تومان در ماه ميشه رفت سرويس 1 مگابيت بر ثانيه گرفت چرا آدم خودش رو تو دردسر بياندازه؟
کی؟؟؟ (Key)نقل قول:
اینا تا بخواهند یه مگابیت رو بدن 15 تومن، کار رسیده به نوه و نتیجه های ما.
الان میبینی که پورت های مخابرات تموم میشه.
میدونی این یعنی چی؟؟؟؟
این یعنی برای اینکه بخواهی یه اشتراک ADSL بگیری باید دو ماه بشینی تو صف انتظار؛ تا یکی بیاد و انصراف بده و پورت اون رو بدن به شما.
دوست عزیزم، وضع ایران در مورد اینترنت، خیلی بدتر از اونیه که فکر میکنی.
نقل قول:تعرفه هاي جشنواره صبانت در همه شهرها از جمله تبريز:نقل قول:
نقل قول:
بله ... درسته
من خودم چند روز تو نوبت موندم وقتي مي خواستم اشتراك بگيرم تا اينكه يكي انصراف داد و يه پورت خالي شد تا بعدش من تونستم اشتراك بگيرم
(البته تو شهرستان)
واقعا وضع ايران در مورد اينترنت خيلي افتضاحه
دوست عزیزم، خیلی ممنونم از اینکه این تعرفه ها رو گذاشتید.نقل قول:
ولی دو تا مورد کوچولو وجود داره.
- برای خانگی، بیش از 128 نداریم
- دقیقا اون زمانی که وزیر ارتباطات اعلام کرد که به کاربران خانگی بیش از 128 ندید، وزارت تصویب کرد که برای سرعت 128، محدودیت حجمی 2 گیگ (در یک ماه) مناسبه. متاسفانه و صد متاسفانه الان سرویس های 512 و 1 مگ رو هم با این محدودیت میدند.
با اینکه محدودیت ها طبق محاسبات دقیق، باید اینطوری باشه:
سرعت 128 ------ محدودیت 2 گیگ
سرعت 256 ------ محدودیت 3.5 گیگ
سرعت 512 ------ محدودیت 5 گیگ
سرعت 1024 ---- محدودیت 7 گیگ
تمام محدودیت ها برای یک ماه میباشند.
با تشکر :40:
شما مطمعنی اینجوری است؟نقل قول:
این قیمت های جشنواره تا کی اعتبار داره؟
ای بابا! :18:نقل قول:
حسین جون یه چیزیت شده هاااا :31:
من نگفتم که اینطوریه.
من گفتم که اگه سرعت ها بالا باشه، باید محدودیت ها هم بالا باشه که نیست.
یعنی سرعت ها رو میبرند بالا، ولی به محدودیت ها کاری ندارند.
اگه بخواهند محدودیت ها هم از استاندارد پیروی کنه، باید مطابق با اون چند سطری که نوشتم (رابطه بین سرعت و محدودیت) باشه که نیست!
موفق باشی :11: