بچه یه چیزی رو همین حالا کشف کردم!
به این سایت برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش قسمت محصولات و بخش نقشه ها برید. نقشه اکثر شهرهای ایران رو داره.
نقشه رامسر رو هم داره. ایول
Printable View
بچه یه چیزی رو همین حالا کشف کردم!
به این سایت برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش قسمت محصولات و بخش نقشه ها برید. نقشه اکثر شهرهای ایران رو داره.
نقشه رامسر رو هم داره. ایول
سلام به همگی
اول عیدتون مبارک
دوم اینکه من از کربلا برگشتم-خیلی خوب بود -جای همگی خالی
سوم اینکه من اونجا یه مقداری از نوکیا مپ استفاده کردم و یه مقداری هم از گارمین(از موبایلستان گرفتم)
راه را بلد بودم اما خیلی به درد خورد
نقشه ی جدید چی درست کردید؟؟؟
سلام بچه ها من یکی دوبار تاپیک رو خوندم ولی چیزی متوجه نشدم لطفا برای n82 کمک کنید من gps رو راه بندازم
تشکر از شما
کاری نداره که برنامه رو ساین کن بعد نصب کن تو گوشیت بعد نقشه ای رو که می خوای از پست اول دانلود کن و بعد extract بکنش بعد بریزش تو این مسیر توی مموری data >smartcom>map بعد برو تو فضای باز(بدون سقف) بعد صبر کن تا نوشته gps پایین گوشیت رنگش سبز بشه(البته طول میکشه) حالا یه فلش قرمز رو صفحه هست که موقعیت شما رو نشون میدهنقل قول:
سلام بچه ها من یکی دوبار تاپیک رو خوندم ولی چیزی متوجه نشدم لطفا برای n82 کمک کنید من gps رو راه بندازم
-------------------------------------
در ضمن ازدوستان کسی اطلاع نداره که چجوری میشه یک مقصد رو به برنامه داد تا برنامه کوتاه ترین مسیر یا بهترین مسیر رو به اونجا به ما نشون بده؟؟
با استفاده از نرم رفزار کیبورد مجازی می تونید مشکل smartcomgps برای گوشی های تاچ اسکرین (5800) را حل کنید.
همچنین از نرم افزار های دیگه ای که احتیاج به کیبورد دارند هم روی 5800 استتفاده کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=309942
سلامنقل قول:
من اين برنامه رو نصب كردم ولي در مورد گوشي خودم كه ويرايش v11.0.009 بود اعلام expired certificate كرد ولي براي گوشي با ويرايش v11.0.008 نصب شد .
لطفا راهنماي كنيد.
سلام بچه ها
من توی قضیه gps موبایل صفر کیلومتر هستم
چند شب پیش تعدادی فایل نقشه شهرهای مختلف واسه موبایل از طریق دانلود آفلاین دانلود کردم که نقشه اصفهان اون شامل دو فایل با فرمت های map به حجم 3 کیلو بایت و ogf2 به حجم 51مگابایت بود حالا میخام بدونم این فایل ها رو چطور ی باید استفاده کنم ؟؟
در ضمن گوشیم n95 معمولیه
ممنون از راهنمایتون
نقشه ها دارای دو تا فایل هستن. یکی با پسوند ogf2 و دیگری با پسوند map که هر دوی اینها رو به هر یکی از آدرسهای زیر می تونین منتقل کنید.نقل قول:
C:\data\smartgpscon\maps
E:\data\smartgpscon\maps
موفق باشی :40:
راستی دوستان نقشه جدید کالیبره شده برای اصفهان کسی نداره ؟
دوستان سلام
من برنامه smartgpscom روي گوشي نوكيا 5800 كه تازه گرفتم نصب كردم و متاسفانه در مورد گوشي خودم كه ويرايش v11.0.009 بود اعلام expired certificate كرد ولي براي گوشي دوستم كه دو ماه قبل گرفته با ويرايش v11.0.008 نصب شد .
لطفا راهنماي كنيد
اگه باشه میزارننقل قول:
خوب این کار رو کردم الان باید برنامه comgps رو باز کنم و برم توی یه محیط باز و منتظر کانکت شدن به ماهواره باشم ؟؟
اگه بخام از این نقشه استفاده کنم حتما باید توی اصفهان باشم یا مثلا توی خونه هم میشه به عنوان نقشه معمولی واسه دیدن جاهای مختلف اصفهان ازش استفاده کرد ؟
سلام بر منجی عالم
دوستان سلام
نزدیک به ده روزه که انواع کارمین و gps هارو دانلود کردم و ریختم روی کوشیم دفعه اخری فکر کنم درست ریختم مشگلی نداره در اجرا ولی من بیشتر از یک رده انتن نتونستم ازش بگیرم توی حدود چند جا امتحان کردم حتی 20 تا 30 دقیقه میتونه سخت افزاری باشه
راستی کوشی من n78
ممنون
اللهم عجل لولیک الفرج
برای سلامتی و تعجیل در فرج ایشان صلوات
اگه توی اصفهان باشید نقطه ای رو که توش قرار دارید روی نقشه نشون میده ولی اگه توی شهر دیگه ای باشید فقط بعنوان نقشه میتونید ازش استفاده کنید .نقل قول:
موفق باشی :40:ms
جواب این سوال ما رو کسی نداد؟؟!!!!نقل قول:
در ضمن ازدوستان کسی اطلاع نداره که چجوری میشه یک مقصد رو به برنامه داد تا برنامه کوتاه ترین مسیر یا بهترین مسیر رو به اونجا به ما نشون بده؟؟
سلام من نرم افزار ونقشه رو دانلود کردم فایل cer رو هم دانلود کردم میشه لطف کنین و توضیح بدین چه جوری نصبش کنم از فایل cer چه جوری استفاده کنم
با این برنامه نمیشه.نقل قول:
برات تو تاپیک ساین توضیح دادم.نقل قول:
سلام من نرم افزار smart com رو ساینش کردم ولی موقع نصب پیغم خطا میده فکر کنم در مورد فایل cer خطا میده چه کار کنم
راستی من کوشیو دست دوم خریدم uf و درب پشتتشو رو عوض کردم انتن gps کوشی n78 کجاستنقل قول:
چطوری میتونم تست سخت افزاری کنم
سلام بر رفقا من بعد از چند ماه دوباره برگشتم
میخام بدونم ورژن جدید نرم افزارSmartComGPS رو کسی نداره؟
ورژن جدیدش هست (ورژن 1.56) اما کرک نشده و محدود هست :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3553635&postcount=838
محدود از چه نظر؟
محدود دیگه ... :دی .... کرک نشده .... رجیستر میخواد .نقل قول:
با سلام و تشکر فراوان : من ورژن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فارسي را نصب کرده ام ولي بعد از يک ماه از کار افتاده و الان سريال براي فعال سازي مي خواد . مثل اينکه اين ورژن trial است !!!!!!!!!!!!!!!!
کسي مبتونه کمکم کنه
با تشکر
بالای گوشی سمت چپنقل قول:
انتن gps کوشی n78 کجاست
عکسش رو توی دفترچه گوشی کشیده
با سلام و تشکر : چرا موضوعات ارسالي من نمايش داده نميشه ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
ديوانه شديم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر دوست عزيز
سلام دوستان عزیز
1 مشکل
اون هم اینکه برنامه قبلا میتونم بگم که بهترین کارایی رو داشت اما مدتی هست که بعد از نصب وقتی برنامه رو باز می کنم خود به خود از برنامه خارج میشه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
روی چه گوشی این مشکل رو دارین ....؟ در موقع اجرا , گوشی رو از حالت هک خارج کردین ....؟؟
نقشه سبزوار با حجم 2.36:
نقشه با كيفيت اروميه با حجم 20.4:کد:http://rapidshare.com/files/220055156/Sabzevar.rar
کد:http://rapidshare.com/files/220296423/Orumieh_20by_20__20hessam_.rar
سلام وقت بخیر میخواستم چگونگی طراحی نقشه های gps رو یاد بگیرم چون دستگاهی دارم طراحی می کنم که به اون احتیاج دارم شما اگر اطلاعاتی دارید خوشحال میشم بدونم با تشکر
با سلام من برنامه smartcom gps farsi رو روی دو گوشی nokia6120 classic و nokia n81 8g نصب کردم ولی وقتی شروع به کار میکنه حالت بلوتوس فعال میشه و وقتی کنسل میکنیم هیچ اتفاقی نمی افته لطفا اگه کسی میتونه یه راهنمایی بکنه
دوست من این دو گوشی که اسم بردید Gps داخلی ندارن .... و باید از Gps خارجی استفاده کنید که اونم یه مقدار هزینش بالاس ...
.
شما اگه خیلی gps مهمه بهتری برید یه N78 که ارزونترین گوشی Gps دار هست بگیرید
من اسمارت کام نسخه انگلیسیشو برای ان 79 دانلود کردم با نقشه ارومیه که خیلی عالی کار میکنه فقط سوالی که دارم اینه من میتونم همزمان نسخه فارسی این برنامه رو هم روی گوشیم در کنار نسخه انگلیسیش داشته باشم مشکلی ایجاد نمیکنه مثلا برنامه قاطی نکنه در این صورت
خیر ... فقط میتونید یک کدومش رو نصب کنید و ازش استفاده کنید .نقل قول:
نقل قول:
ببخشید فراموش کردم گوشی بنده n95 معمولی هستش تا حالا هم حک نشده
برنامه ها رو بیشتر ساین میکنم
احتمالا به محض انتخاب نقشه از برنامه مي پره بيرون.
بايد نقشه هاي rar را توي كامپيوتر اكستركت كنيد نه توي گوشي.
سلام
برای کالیبره کردن باید چکار کنم؟
اگه نرم آفزاری داره از کجا باید بگیرم؟
ممنون
سلام نقشه تهران چرا دقيق نشون نميده. مثلا 2 تا كوچه يا 30 متر پايين ت نشون ميده