اینجا ایرانه و یک سری آدمای مزخرف ...نقل قول:
Printable View
اینجا ایرانه و یک سری آدمای مزخرف ...نقل قول:
سلام
نوکیا 2660 چنده؟
فروشگاه انلاین معتبر سراغ ندارید؟
کسی قیمت مدل قدیمی آیفون و جدیدشو نداره؟
دیجی کالا.کامنقل قول:
با با كسي نست كمكم كنه N82 با گارانتي و بدون گارانتي چند است
لطفا قيمت فلاند
450 تومان مشکیش هست با گارانتی اونم فنلاند قیمت قم .البته گارانتی اتصالات خیلی گرونتره.تهران هم باید 4-5 تومانی ارزانتر باشه حتی میتونی بگردی 430 هم پیدا کنی البته نقره ای.
سلام Zi... تا شكر تز اينكه پاسخ من دادي بهد چه فرقي ميان مشكي طلاي
بهد با گارانتي بگسرم ارزش داره چون مي ترسم اگه بدون گارانتي بگيرم هم لوازم جانبي شو بر داشتهئ باشن هم گوشي قلاب باشه يا نه
چرا با يد گارانتي اتصالات گرانتر با شه يعني جنس قطعات اصل داره و چيزي قروت نكرده گارانتي طلاي نيا چطور
فکر نکنم کسی اینجا مشکل بینایی داشته باشه پس نرمال فونت بزارید!
در ضمن نیا هم خوبه ولی اتصالات هم مطمئنتر و قدیمیتر هست!
با سلام
لطفا قیمت گوشی های زیر را به من بدهید.
w880
p990
htc tuch diaomond
5310
w580
مها راست میگه یکم کوچیکتر بنویس.نقل قول:
ببین برادر من شما برو از یه جای معتبر اصلا بخر بدون گارانتی.
شما با هر گارانتی بگیرید اصل هستش.اما گارانتی های معتبری مثل نیا و اتصالات حتی اگه یه بوق بره از اونجا بخره بهش اصلش رو میدن.
شما فقط تستهای معمولی گوشی رو انجام بدین مثل IMEi و دیدن لیبل که بایستی فنلاند باشه.
فقط به گارانتی خود مغازه ها زیاد اطمینان نکن و اگه فروشنده ای زیاد چرب زبونی کرد بی خیالش شو.
از طبقات بالای علاالدین میتونی بخری .
قیمت w960 میخواهستم
500بدون هندسفری بلوتوث استریو.بگردی فکر کنم ارزانتر هم پیدا بشه یعنی باید بشه
salam
N 78 chande ? khob az ab dar omadeya na va sedash khob hast ya na akhe n82 ke na sedash khobe na keyfiyate badanash nokia
bade n95 natoneste khob kar kone
با تشكر از اينكه جواب من دادي ( zimka_14162 وmeha) اول اينه من مشهد هستم اگر در مشهد جاي سراغ داريد بگيد يك سوال ديگر من اين بود كه نشاه هاي گوشي فلاند اصل چه از كجا يفهميم تقلبي نيست يا ليبل اش را عوض نكردن
سلام . من می خواستم یه گوشی 6300 بخرم . بهترین گارانتی برای این گوشی چیه ؟ از کجا باید بفهمم که حتماً مجار باشه و چینی نباشه ؟
دوستان کسی قیمت n95 8gb با گارانتی اتصالات رو میدونه؟
راستی شنیدم گارانتی نیا مدتیه که این گوشیو وارد نمیکنه درسته؟؟
سلام
من دیروز (87/04/23) رفته بودم علاءالدین از لیست قیمت های یکی از مغازه های طبقه ی 5 عکس گرفتم.البته این توی این لیست فقط قیمت گوشی هایی که در اون مغازه موجود بود هست.می ذارم اینجا که استفاده کنین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک عکس :
کد:http://i38.tinypic.com/153vhaw.jpg
ارزون ترین قیمت برای 5700 سیاه چقدره ؟
لینک عکس هم خرابه !!!
لینک رو دوباره باز کردم باز شد.حجم عکس 788 کیلوبایته شاید باید صبر کنی تا عکس لود بشه.نقل قول:
درسته اومد !
چقدر ارزون !!!
w980 الان تو بازار هست؟
قیمت روز آیفون معمولی و 3g رو لطف میکنید.
سلام..من m600 داشتم و اشتباه کردم وفروختمش..میخواستم دوباره بخرمش..قیمت جدیدش چنده؟
نقل قول:
سلام ببخشید میخوام بدونم
شماره تلفنشو نداری؟
N70 تمیز و در حد نو قیمت دارین قربان ؟
ممنون
Raftam Vali Nadasht. Ghimat ham nazade boodنقل قول:
shoma khodetoon begid ke chande
Nokia 2660
از یکی از دوستان پرسیدم که ان82 داشت و مشهد هستش گفت احمد آباد خوبه.خودش هم ان82 از قصر موبایل توی احمد آباد خریده بود.نقل قول:
متاسفانه من فروشنده نیستم:31:این موبایلهایی که روی بورس نیستن من بهت توصیه میکنم که نخری بیا توی قسمت مشاوره خرید گوشی بگو چقدر پول داری تا بهت بگم با اون پول چه گوشی ردیفی بگیرینقل قول:
ان70 متاسفانه قیمتش نوش رو ندارم البته فکر کنم حدود220 باشه و قیمت دست دوم تمیزش 80 درصد قیمت واقعیش هست که اگه از معازه بخری.حدود170-80البته دوست عزیز این گوشی بسیار قدیمیه و مال سال2005 هست که از معایب این گوشینقل قول:
قیمت بالا
سرعت پایین
کیبورد بد
سیستم عامل قدیمی تر
وزن زیاد
کیفیت صفحه نمایش پایین
صدای کاملا بی کیفیت
دی پد خیلی بد
کاور لنز بد که اگه زیاد ور بری نوشته های اطراف لنز پاک میشن.
هندسفری خوبی هم نداره.
به نظرم بیا قسمت مشاوره خرید گوشی بگو چقدر پول داری تا بتونی بهترین گوشی رو توی اون رنج بگیری
5700 مشکی قیمت قم و تهران رو می خواستم!
از تهران بگیرم بهتره ؟؟؟
دوستان کسی تو بازار ایفون3 جی دیده؟
اگه هست قیمتش چنده ؟ معمولیش چه قیمتی؟
ممنون.
دوستان Iphone 3G ایران اومده یا نه ؟؟؟ آگه آره لطفا یکی بگه قیمتش چنده؟
نه.ولی شما طبقه های 5 و 6 بری قیمت ها تو همین رنجن.چون 6120 رو من همون روز از طبقه همکف پرسیدم 220 گفت ولی تو عکس یه نگاهی بندازین 210 نوشته.نقل قول:
موفق باشی
n70 , n90 جز گوشی های پوکیده نوکیا وزن سنگین من نمدونم این ان90 برای چی اینقدر قیمتش بالا بود بیخودی!!!
سونی اریکسون g900 دیروز 24/4/87 قیمت 535 هزارتومن(طبقه همکف علاءالدین)
نه قم و تهران اصلا فرقی نمیکنه مخصوصا 5700نقل قول:
در صورتی عازم تهران شو که یه گوشی جدید میخوای بخری مثل جی900 یا جی810 یا یو900 اما گوشی 5700 که یک سال توی بازار هستش قیمتش یکیه.
حدود 240-50 قیمتشه.بهتره که خودت بری پاساژ الزهرا قیمت بگیری پایین ترین قیمت رو بخر.
گول بعضی فروشنده ها رو نخوری که بگند این فارسی هستش و ال هستش و بل هستش.برو ارزونترین قمیت رو بخر
من اصلا به فروشنده های پاساژ الزهرا اعتماد ندارم (خیلی لات هستند:)). از همون صفاییه و بلوار امین می خرم. گوشی قبلی رو هم از میثاق تل توی بلوار امین خریدم!!
سلام . قابل گفتن ترين بخش اين انجمن جهت سوالم اينجاست ( چي گفتم براي شروع )
همه دوستاني كه ميتونن راهنمايي كنن بفرمايند .
ارزون ترين گوشي با اين مشخصات چي هست .
خوب من يه گوشي مي خوام كه نوكيا باشه و سيستم عامل سيمبيان ( دو يا سه فرقي نداره زياد ) و جاوا ساپورت باشه و بلوتوس داشته باشه . دوربينش اصلا برام مهم نيست . راديو داشته باشه و از همه مهمتر بشه باهاش فايل هاي ورد و Pdf را باز كرد .طبيعي هست كه بايد صفحه نسبتا بزرگي داشته باشه . در ضمن اصل هم باشه ولي نو يا دسته دوم در حد نو خيلي برام مهم نيست كه چقد ركاركرده باشه . تا حالا رسيدم به E61, E62 البته خيلي مالي هم نبودن ولي بد هم نبودن . شما چي ميگيد .
سلام..من m600 داشتم و اشتباه کردم وفروختمش..میخواستم دوباره بخرمش..قیمت جدیدش چنده؟
دوستان سلام
P1i با گارانتی کامتل و فازسی چنده؟
من 2 3 روز پیش خریدم 330
میخواستم ببینم زیاد نخریدم؟
لطفا اگه میخواین جواب بدین قیمت روز رو داشته باشین با گارانتی!!! ممنون از همتون:10: