مشکل حل شد
مشکل حل شد
اقا تقریبا بدبخت شدم ... دیگه هیچ هویتی ندارم ... دیگه بهتره بمیرم دی:
چند وقت پیش یه بک اپ از درایو c با norton ghost گرفتم ... دیروز اومدم یه ریستور بکنم نگو اشتباهی بجای patition from image زدم disk from image ... در نتیجه ویندوز قبلیم که بک اپ گرفته بودم کامل نصب شد اما یه درایو !!!!!!!
تمام درایو های قبلیم پاک شد ... چون من ایمیج بک اپ رو برای کل هاردم ریستور کردم ... الانم یه درایو دارم به حجم 320 گیگ که فقط توش ویندوز نصبه ... حالا با نرم افزار هایی مثل گت دیتا بک سرچ می کنم ... لبست رو بهم نشون می ده ... فایلام رو می بینم ... ولی وقتی برشون می گردونم نمی تونم بازشون کنم ....
یکی بداد برسه که اطلاعات 10 ساله ام پرید ... یه دنیا پرید ... اقا هویتم پرید دی:
دوست من شما اگه از ابتدا پارتیشن ها رو بازیابی می کردی کارت راحت تر می شد ولی اطلاعات قبلیت اگه مجدد روش نوشته شده باشه به هیچ وجه قابل بازیابی نیست.چه به روش پارتیشن ریکاوری (فقط ممکنه پارتیشنت ریکاوری بشه ولی توش خالی باشه!) چه به روش سرچ فایل ها.نقل قول:
موفق باشی دوست من.
سلام
دوستان من 30 گیگ فایلهای تصویری رو با نرم افزار پاور دیتا ریکاوری برگردوندم اما هیچ کدوم پخش نمیشن ،
اگه دوستان میتونن لطفا راهنمایی کنن .
ممنون
دوست من معلوم نیست که همیشه بتونی یه فایلی برگردونی ولی پلیر بتونه بخونتش.نقل قول:
شما با پلیرهای مختلف تست کن مثلا vlc یا k-lite - kmplayer
دوست من پخش نمی شن دقیقاً یعنی چی؟ ارور می دن؟ اگه ارور می دن چه اروری؟نقل قول:
شما درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کن ، کدک ها رو هم نصب کن ببین مشکلت حل می شه یا نه (البته طبق گفته ی دوستمون همه ی فایل های ریکاوری شده هم قابل پخش نیستن به دلیل اور رایت شدن.)
موفق باشی دوست من:11:
سلام
من بعضی اطلاعاتمو تو پارتیشن بندی از دست دادم حالا یکی که از همه مهم تر بود رو برگردوندم اون یه ایمیج از یه سی دی هستش ولی هر کاری می کنم نه باز میشه و نه رایت میشه خوهش میکنم راهنماییم کنید چون اون خیلی خیلی برام مهمه خیلی خیلی
حاضرم به هر قیمتی شده اون رو باز کنم اخه کل خاطراتمه تو خیلی سال پیش
خواهش میکنم هر کسی می دونه راهنماییم کنه
سلام دوستان
ببخشید مشکلمو اینجا مطرح میکنم!!
دنبال مقاله ای درباره ذخیره و بازیابی اطلاعات هستم.تو انجمن درخواست مقالات مطرح کردم اما جوابی نگرفتم
دانشجوی رشته نرم افزارم و استاد درس ذخیره و بازیابیمون گفته که مقاله ای مرتبط با کتاب و موضوع درسیمون بیارید
ممنون میشم کمکم کنید
نقل قول:
سلام
در صورتی که با استفاده از نرم افزارهای بازیابی مثل (-O&O DiskRecovery- R-Studio - Recover My Files - Get Data -) موفق نشدید فایل رو بصورت سالم ریکاوری کنید باید ، اگر اطلاعات واقعا براتون مهمه باید به مراکز بازیابی اطلاعات ببرید تا اونجا فایل رو براتون ریکاوری کنند و سالم تحویلتون بدند
از نرم افزار های ریکاوری تا حدودی میشه بهره برد و حدود 70% مواقع مفید هستند و در 30% مواقع جواب نمیدن
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
نقل قول:
سلام
شما جایی که مطرح کردید درست بوده و اگر اونجا جواب نگیرید اینجا به نتیجه نمیرسید چون اسم اون انجمن مقالات هست
با عرض سلام لطفا یه مرکز بازیابی اطلاعات تخصصی به من معرفی کنید اخه خیلی برام مهمه و می خوام بدونم که به احتمال 100 درصد فایل سالمش بر می گرده؟نقل قول:
ممنون
این ور باید از اون مراکز بپرسید که آیا 100% برمیگرده یا نهنقل قول:
من یکی از دوستان هارد 500 داشت که سوخت و برد و براش ریکاوری کردند و اطلاعاتش رو برگردوندند
یادمه سال 88 بود و ایشون مبلغ 500 هزار تومان برای 500 گیگ هارد پرداخت کرد
مرکز خاصی رو من نمیشناسم شما یک سرچ تو اینترنت کن و یا آگهی های روزنامه همشهری رو بگیر از این مراکز توش زیاد معرفی شده
نقل قول:
دوست من معلوم نیست که همیشه بتونی یه فایلی برگردونی ولی پلیر بتونه بخونتش.
شما با پلیرهای مختلف تست کن مثلا vlc یا k-lite - kmplayer
سلامنقل قول:
دوست من پخش نمی شن دقیقاً یعنی چی؟ ارور می دن؟ اگه ارور می دن چه اروری؟
شما درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کن ، کدک ها رو هم نصب کن ببین مشکلت حل می شه یا نه (البته طبق گفته ی دوستمون همه ی فایل های ریکاوری شده هم قابل پخش نیستن به دلیل اور رایت شدن.)
موفق باشی دوست من
ممنون دوستان عزیز
همه این کارها رو انجام داده بودم اما بازم نشد ، طبق یه راهنمایی اون فلش رو یه کوئیک فرمت کردم و مجددا ریکاوری کردم تقریبا 90
درصد اطلاعات درست شدن و با همه پلیرها اجرا شدن ، حالا دیگه نمیدونم که واقعا بخاطر این کار درست شدن یا نه
شاید مورد استفاده سایر دوستان هم قرار بگیره
از همه دوستان و اساتید محترم که برای کمک به بچه ها زحمت میکشن و وقت میزارن واقعا ممنون و سپاسگزارم
موفق باشید
ایا واقعا این کار یعنی کوئیک فرمت تاثیری رو بازیابی داره؟
دوست من بی تأثیر نیست چون QUICK FORMAT به هیچ وجه فایل ها رو اور رایت نمی کنه. ولی وقتی شما یه فایل رو اور رایت کنی امکان ریکاوری اش تقریباً به صفر می رسه.نقل قول:
موفق باشی:11:
نقل قول:
سلام
عرفان جان یه مقدار راجع به اوررایت توضیح میدی لطفا ، یعنی ما چیکار میکنیم که فایل اوررایت میشه .
ممنون از زحماتت دوست عزیز :11:
دوست من مثال ساده اش این می شه:نقل قول:
شما یه لیوان داری توش نصف حجمش آبه نصفش خالیه ، حالا بیا این لیوان رو به جای آب ، آب پرتقال بریز. مجدد جایگزین آب می شه درسته؟
حالا تو هارد هم همین جوره. اطلاعات تو سکتر ها ذخیره می شن شما وقتی یه فایلی رو پاک می کنی در حقیقت مقادیر رو صفر کردی و با جایگزین کردن یه فایل دیگه تو همون سکتر ها اون مقادیر رو تغییر می دی و صفر و یک های مختلفی رو می ذاری رو سکتر.خوب مشخصه که به هیچ وجه (موارد خیلی نادر) نمی شه این اطلاعات رو ریکاوری کرد.
موفق باشی دوست عزیز:11:
با درود
دوستان من یک برنامه ای بود برای بک اب گرفتن از ویندوزم اون رو دانلود کردم و متاسفانه با اشتباهاتی باعث شدم که هارد 500gb کلآ پاک بشه که تقریبآ پر بود وزمانی که وارد My Computer شدم دیدم که فقط بک درلیو C هست با حجم 476 ولی خالی برای همین مجبور شدم از نو پارتیشن بندی کنم و بعد از پارتیشن بندی با نرم افزار Recover My Files رفتم سراغ درایوهام اول از F شروع کردم و تمام فایلهام رو بازیافت کرد و برای SAVE اون حتمآ باید اون رو در یک درایو دیگه منتقل میکردم که در درایو D منتق کردم و بعد از اونجا به هارد اکسترنال 1trbayt خودم انتقال دادم بعدش رفتم سراغ درایوE و اون درایو رو هم بازیافت کردم و در F ذخیره کردم و بعد به هارد اکسترنال انتقال دادم و در اخر اومدم سراغ درایوD ولی وقتی با نرم افزار شروع کردم به بازیافت ئیئم که فایلهایی که در F بوده را فقط برام بازیافت کرد در حالی که من فایلهای همون درایو D رو میخوام لطفآ کمک کنید بتونم فایلهای همون درایوD رو بازیافت کنم اگر نرم افزاری یا راهی هست خواهشآ بگید که مهمترین اطلاعاتم در همون درایو D هستش ممنون و سپاسگزارم از شما
کسی نیست جواب ما رو بده
دوست من شما اشتباه کردی باید از اول به یه هارد دیگه اطلاعاتت رو ریکاوری می کردی.نقل قول:
متأسفانه امکان بازیابی اطلاعات با برنامه در حد صفر هست چون درایو رو مجدد اوررایت کردی و اطلاعات قبلی از بین رفته.
اگه اطلاعات خیلی مهم هست می تونی به یه مرکز پیشرفته ی بازیابی اطلاعات مراجعه کنی.
موفق باشي :40:
یک سوالی که پیش میاد اینه که اون مراکز پیشرفته مگه چی کار میکنند مگر با همین نرم افزارها اطلاعات رو بر نمیگردونند اگر با نرم افزار خاصی این کار رو میکنند کسی میدونه اسمش چیه
با سلام.نقل قول:
شما سؤالتون رو در این قسمت مطرح بفرمایید :
مشکلات نرم افزاری لپ تاپ
موفق باشيد :40:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=421
سلام
فردا باید سیستم رو بدم دست کسی که بهش اطمینان ندارم.
درایو فایلهای شخصیم رو 3 بار فرمت و دیلیت کردم و ساختم میخوام ببینم آیا امکان بازیابی اطلاعات واسش هست؟
تروخدا راهنماییم کنید خیلی ضروریه...
نقل قول:
اگر طرف خیلی اصرار داشته باشه به این کار میتونه هارد رو به مراکز بازیابی اطلاعات ببره و همه اطلاعات رو برگردونه ولی هزینه نسبتا بالایی رو داره ولی با نرم افزارهای معمولی ریکاوری که موجوده تو اینترنت امکانش خیلی خیلی کمه که فایل ها سالم ریکاوری بشن
من قبل از فرمت کردن پارتیشن فایلهای شخصیم فایلها رو کات کردم داخل هارد اکسترنالم.نقل قول:
آیا امکان بازیابی برای کات-پیست شده ها با دیلیت شده ها به یک میزان هست؟
بله تقریبا یکسان هستنقل قول:
البته اگر میخواهید کاملا اطلاعات غیر قابل ریکاوری بشه باید هاردتون رو پر از اطلاعات جدید کنید تا جایگزین اطلاعات قبلی بشه اینطوری دیگه اطلاعات قبلی قابل ریکاوری نیست
اکی من الان چند تا فایل حجیم بلوری دارم بریزم داخل هاردم درایواش پر میشه یعنی بعد از این که این بلوری ها رو پاک کردم اطلاعات قبلی شخصی خودم قابل ریکاوری نیستند؟نقل قول:
اطلاعات باید کامل روی دیسک پر بشه و دقیقا روی سکتورهایی قرار بگیره که قبلا فایل های شما بودهنقل قول:
اگر هارد دیسک رو لب به لب پر کنید اطلاعات قبلی قابل ریکاوری نیستند دیگه
دوستان من یدونه لپتاپ خریدم و به تصادف recovery drive رو پاک کردمش
حالا میخوام ریکاوری دیسک بزنم گیر میده که فایلهای اون درایو رو میخواد
آیا هیچ جوری نمیشه برگردوندش؟
اینجوری که دیگه هیچوقت نمیتونم reset factory کنم....:41:
نقل قول:
نه دیگه نمیشه برش گردوند
شما با یکی از مراکز ریکاوری اطلاعات صحبت کن ببین اونا میتونن کاری کنن یا خیر
روش معمول تو این حالت اینه که ویندوز مشابه ویندوز اصلی روی لپ تاپ بریزی و بعد با سریال نامبر ویندوز اصلی که پشت دستگاه هست رجیستر کنی و درایورهای لپ تاپ رو از سایتش دونه دونه دانلود و نصب کنی و در اخر با نرم افزار Acronis یک بک آپ و ریکاوری درایو بسازی
حیف شد.:41:نقل قول:
ممنونم از اینکه وقت میگذارید پاسخ میدید....:10:
سلـام
یـه چـند ماه پیـش تعدادی فــیلم رو از رو هــارد پاک کردم و بعد از اون وینــدوز رو هم عوض کردم میخواستم ببینم الـان میتونــم دوباره فیلـم ها رو ریکـاوری کنم ؟ اصلـا ویندوز عوض کردن مشکــلی در ریکاوری به وجود میاره ؟ البته فیـلمها تو یه درایو دیگه بـودن . با این برنــامه های توی نـت میشه همشونو سالم برگردوند ؟ البـته با چنـد تا برنـامه تست کردم جواب نداد . ممنون میشیم کمـک کنید .
سلام هارده یکی از مشتریام فرمت شده میگه توش اطلاعات مالی مشتریاش چطوری میتونم ریکاوری کنم یک بار ریکاوری کردم چیزی نشد یه راهنمایی کنین؟
نقل قول:
اگر تو همون درایو اطلاعاتی جایگزین نکرده باشید که فضای قبل رو پر کرده باشه میتونید ریکاوری کنید
ویندوز عوض کردن ربطی به این مشئله نداره
با همین برنامه ها تا حد خیلی زیادیشون رو میتونید شالم برگردونید و مابقی هم برمیگرده ولی امکان داره پخش نشه که در این حالت باید از ابزارهای ترمیم فایل های تصویری استفاده کنید شاید نتیجه بده و شاید هم نده
اگر ارزش اطلاعات خیلی بالا بوده بهتره ببرید مراکز مجاز ریکاوری اطلاعات اونا براتون اطلاعات رو برمیگردونننقل قول:
از نرم افزارهای موجود هم میشه استفاده کرد ولی توقع زیادی نباید داشت
نرم افزارهایی مثل :
O&O DiskRecovery
Recover My Files
EasyRecovery
GetDataBack
R-STUDIO
نرم افزارهایی هستند که جز بهترین ها هستند
شما چون فرمت کردید درایو رو باید موقع کار با این نرم افزار ها گزینه های Disk Recovery و Format Recovery رو علاوه بر استفاده از امکان Delete File And Folder استفاده کنید
نرم افزار حسابداریم تو درایو c بود لپ تاپ بالا نیومد و C رو از طریق سی دی بکاپ ویندوز ریکاوری کردم و بعدا متوجه شدم که هر چی اطلاعات بود تو درایو C پاک شده هارد رو از لپ تاپ در آوردیم و جداگانه از طریق سیستم دیگه ای ریکاوری اطلاعات کردیم حساب های یک ماه آخر نمیاد یه نکته هم اینکه اسم پوشه در درایو C پاتریس نام داشت که در بازیابی اصلا پوشه ای به این اسم پیدا نمی کنه در حالی که حجم بزرگ ترین فایل های این نرم افزار بیش از 7 مگ نمیشه و حجم های کوچک باید راحت بازیابی بشن
اگه راهی هست لطفا مطمئن ترین مرکز بازیابی را آدرشو به من پخ کنید. باتشکر
نقل قول:
اطلاعات اگر خیلی براتون مهمه بهترین کار اینه که ببری مراکز بازگردانی اطلاعات
شما تو گوگل عبارت """مراکز بازیابی اطلاعات""" رو سرچ کن مراکزی معرفی میشن همون ابتدای صفحه که میتونید تماس بگیرید و مشکلتون رو مطرح کنید
البته من خودم شخصا با این مراکز کار نکردم و اطلاعی از نحوه کارشون ندارم
سلام من جوابی ندارم بلکه یک سوال دارم که مدتهاست ذهن منو مشغول کرده. خواهشمندم اگر می دونید که چطور میشه تاریخها رو تو سیستم ری استور فعال کرد کمکم کنید.نقل قول:
:19:می تونید کمکم کنید . فعال سازی تاریخها در سیستم ری استور. ترو خدا
فکر کنم اینجوری بود که باید بری رو My Computer راست کلیک کنی بعد properties بعد تب system restore اونجا یه تیک داره اگه زده شده بردار.نقل قول:
موفق باشی.
نقل قول:
تاریخ های System Restore همشون فعال نمیشن
برخی از اونها اتوماتیک توسط سیستم ساخته میشه بصوطرتی که شما یک نرم افزار مهم رو نصب میکنی رو سیستم یا پاک میکنی ، سیستم عامل همونجا یک Restore Point ایجاد میکنه
برخی دیگه هم توسط خود کاربر ایجاد میشه بصورت دستی ، که هر وقت بخواین میتونید بر حسب تاریخ روز Restore Point ایجاد کنید
تاریخ ها اینگونه فعال میشن بعضی هاشون و معمولا در یک ماه میانگین 3 الی 4 مورد بازم بستگی به فعالیت شما داره که چقدر Restore Point ایجاد کردید و یا باعث ایجاد شدن اون شدید داره والا در غیر اینصورت تاریخ ها فعال نیستن و شما قادر نیستید هرتاریخی که دوست داشتید رو فعال کنید