یونس جان نقشه کدوم ضمیمه هستش؟نقل قول:
Printable View
یونس جان نقشه کدوم ضمیمه هستش؟نقل قول:
ضمیمه آخری...:10:نقل قول:
Garmin v2.3.5
شاد باشی:40:
سلام
من برنامه رو نصب كردم.اول وارد برنامه شد.توي setting\system رفتم ولي remote GPS نداشت.
الانم كه ميرم توي برنامه ميگه bluetooth is turned off زيرش نوشته cancel.
cancel كه ميزنم از برنامه مياد بيرون.
چيكار كنم؟
فایل unl رو درست نساختید...دوباره بسازید...دقت کنید که فرمت باید unl باشه و نه فقط پسوند...!نقل قول:
شاد باشید:40:
برنامه رو دوباره نصب كردم.اجرا ميشه.ولي بالاي صفحه مپ نوشته GPS is off پايين صفحه سمت راست هم نوشته no map
چيكار كنم؟
چطوري فرمت رو unl كنم؟
پست اول صفحه 11 همین تاپیک رو بخون دوست عزیز..:10:نقل قول:
بعد به همون قسمت Remote برو و ادامه آموزش...
دست گلت درد نكنه.
از nokia maps هنوز نميشه استفاده كرد؟
نقشه كامل گرگان موجود هست؟
nokia maps نقشه درست حسابی ایران رو نداره....نقل قول:
گرگان هم هنوز کامل نیست...
شادب اشی:40:
سلام
دوستان من گارمین رو نصب کردم و device رو هم میشناسه ولی تو view maps که میرم اون زیر میزنه no map!
حالا سوالم اینه که آیا باید فایل های داخل فولدر گارمین رو پاک میکردم بعد فایل های خودم رو کپی میکردم یا نه؟
آقا درود !!!!
آقا میشه بگید ببینم با چه برنامه ای این نقشه ها رو ساختید ؟
ما که هرچی گشتیم نبود !!!!!!!!
یه راهنمایی بکونید !!!؟
سلامنقل قول:
اگه همه کارای آموزش رو درست انجام داده باشید کافیه تو فضای باز منتظر باشید تا سیگنال GPS پر بشه...
تصدیق میکنم حدود 7-8 دقیقه روی E71 طول کشید تا وصل شد به ماهواره. توی فضای بسته هم اصلا کار نمیکنه.نقل قول:
راستی میشه هم گارمین هم smartcom با هم نصب باشه روی گوشی؟
بله، بدون هیچ مشکلی با هم کار میکنند.:46:نقل قول:
man in kararo kardam vali too remote gps,use attached gps nadare....
سلام..عضویتتون رو تبریک می گم.نقل قول:
لطفا فارسی تایپ کنید.
Use attached gps وقتی که فایلهای unl رو درست بسازید اضافه میشه. مشکل سر ساختن اون دو فایل هست.
نقل قول:
خب الان كيجن رو اجرا كنيد و card id رو در قسمت بالا وارد كنيد و unlock code device رو كپي كنيد و در برنامه notpad paste كنيد و اين فايل رو با اسم SW و فرمت unl ذخيره كنيد. يعني: SW.unl بعد عدد 800 رو در كيجن قسمت پايين وارد كنيد <custom mapset> و map unlock code رو هم در notepad با اسم GMAPSUPP و فرمت unl ذخيره كنيد.
سلام
من بالا خره یه جوری تونستم این نرم افزارو نصب کنم و امروز هم تستش کردم. به جی پی اس موبایل وصل شد و مکان منو نشون میداد ولی 2 تا مشکل باهاش دارم. اول اینکه به نظر میاد یه مقدار منوهاش قاطی شده. یعنی مثلاً نوشته منوی Setting ولی وقتی روش میرم می بینم یه چیز دیگست و دوم هم اینکه نتونستم Navigation را راه بندازم. من موبایلم 5800 هستش.
کاشکی یه نقشه فارسی هم داشت این گارمین!
سلام
من E71 دارم و گارمین با نقشه تهران روش نصبه ولی چون میخوام برم مسکو احتیاج به نقشه روسیه و مسکو رو دارم.
لطفا راهنمایی کنید که از کجا میتونم نقشه هارو پیدا کنم و چطور و به کدو فولدر گوشی انتقال بدم که تو مسکو به مشکل برنخورم.
مرسی
سلام
دوست عزیز این 2 تا نقشه رو پیدا کردم:
لینک تورنت با مپ آی دی 1281
===========کد:http://www.2shared.com/file/7750920/64de76c/Russia_TOPO_v601.html
نقشه دوم :
با مپ آی دی 405کد:http://depositfiles.com/files/65ehl69ob
من 5800 گرفتم برای GPS که اونهم نشد راه بندازم :دی
واقعا خسته نباشم :(
سلامنقل قول:
کسی نیست جواب منو بده؟
واسه منم منوهاش و آیکنهاش یک کم بهم ریخته.فکر کنم واسه بقیه هم همینجوری باشه.2 بار باهاش کار کنی عادت میکنی.نقل قول:
navigation هم وقتی در حال حرکت هستم کار نمیکنه و هنگ میکنه(شاید هم طول میکشه و من طاقت ندارم) ولی وقتی یک جای ثابت هستم بعد از مدتی مکث کار میکنه.
سلام
امكان تغيير سرعت موس توي برنامه وجود داره؟ منظورم اينه كه با هر بار فشار دادن كليدها توي نقشه موس سريعتر جابجا بشه.
گوشيم هم N79
سلامنقل قول:
من جایی تنظیمات براش ندیدم! اگه چیزی پیدا کردی همینجا بگو.
شادب اشی:40:
نقشه فارسی نداره گارمین؟
خیر دوست عزیز.نقل قول:
سلام
آیا میشه جی پی اس رو بدون پی سی سو ییت نصب کرد ؟اگه بله چجوری ؟
سلامنقل قول:
اصلا" نیازی بهش نیست! شما کافیه بعد از اتصال USB آیتم Data Transfer یا Mass Memory رو انتخاب کنید.
شاد باشید:40:
فقط نقشه های پست اول براش هست؟
منظورم از شهرای ایرانه
من فایلو از رپیر شیر دانلور کردم ولی نصب نمی شه. فایلش خرابه!
بله دوست عزيزنقل قول:
لينك پست اول از 4shared هستنقل قول:
شاد باشيد:40:
سلام میخواستم ببینم این نقشه هایی که هست مال چه زمانی و آیا آپدیت تر از اینا هست یا باید با همینا سر کنیم؟؟
أخرين نسخه 2.3.5 هست
شاد باشيد:40:
سلام
ممنون از برنامه خوبتون
من همه کارا رو انجام دادم اما اینجا رو تو برنامه پیدا نمیکنم
setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable
گوشی من 5800 هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
در ضمن فایل ها unl رو هم درست ساختم
ورژن مخصوص 5800 به همراه راهنما در بخش سیمبین ورژن 5 موجود هست ، به اونجا مراجعه کنید ...نقل قول:
سلام
ممنون از برنامه خوبتون
من همه کارا رو انجام دادم اما اینجا رو تو برنامه پیدا نمیکنم
setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable
گوشی من 5800 هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام خدمت دوستان
اخرین ورژن رو به درستی نصب کردم
فقط وقتی که میخوام اجراش کنم نمیاد
گوشی Nokia N85 ver20
ممنون از کمکت اما اگه یه توضیح کوچیک رو این مورد بدین ممنون میشم.:40:نقل قول:
دیگه از اون واضح تر؟:31:نقل قول:
دقیقا" مشکلت کجاست؟
سلامنقل قول:
من می خوام برا دوستام جی پی اس رو فعال کنم اما هر کدوم گوشی خاصی داره ( البته gps داخلی داره)
اون اول نوشته گوشی رو از طریق کابل وصل و روی mass storage گذاشته و ..... خب این mass storage نیاز به پی سی سوییت داره. می خوام راهی باشه که دیگه نیازی به اینها نباشه.آیا امکان داره ؟:20:
منظور از mass storage همون mass memory یا data transfer هست.
نه راهه دیگه ای نداره! چون فقط در این حالته که گوشیرو به عنوان یه درایو میشناسه...نقل قول: