ارور بازي آسفالت:
close some applications and retray starting the game Error-1000002
ارور بازي reset generation:
reset generation exited with an error
closed: KERN-EXEC 3
ارور بازي آسفالت:
close some applications and retray starting the game Error-1000002
ارور بازي reset generation:
reset generation exited with an error
closed: KERN-EXEC 3
ارور آسفالت كه براي secman يا rompatcher هست...گوشيتو تو حالت هك قرار دادي احتمالا"...نقل قول:
ارور reset نميدونم:41:
یونس جان سلام
خسته نباشی
من کلا انگیجم را پاک و دوباره نصب کردم البته قبل از اون از کل فولدر 20007b39 بک آپ گرفتم
ولی حالا هر کار میکنم سیو بازی ماهیگیریم برنمیگرده و بازی هم با اینکه پچ رو نصب کردم فول نمیشه
لطفا یه راهنمایی بکن
با تشکر
سلام خدمت همه دوستان .
اکه کسی سیو گامل بازی ماهیگیری رو داره ممنون میشم
واسمون بذاره.
سلامنقل قول:
ببين قبل از اينكه سيو ها رو بذاري بايد با بازي جديد يه سيو بزني بعد اونا رو جايگزين كني...
من كه خيلي وقته بازي نكردم...ولي برات گير ميارم...:46:نقل قول:
سلام
بچه ها من بازي Dirk Dagger رو تموم كردم...:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رنكينگ هم اول شدم:31:
اينو گفتم بهتون انگيزه بدم...:10::5:
دیدی چه بلایی سرم اووردی؟امروز تمام ngago این چیزا رو پاک کردم ولی میام که دوباره بازی ها رو نصب کنم نمیتونم و پیغام File is corrupted delete now?رو میده بعد بازی رو هم دیگه نمی تونم پاکش کنم ارور میده گوشیمو مستر ریست کردم مموری رو هم ریست کردم ولی باز هم همین پیغامو میده چی کار کنم؟وای به حالت اگه درست نشه که همه این بلاها از سر تو بلند میشه:31:بدو بگو باید چی کار کنم درست بشه بدو
سلام به همگی من تازه یک گوشی 95 8 گیگ خریدم کل مباحث اینگیج 2 هم خوندم،هم از این سایت هم برای سایتهای دیگه ولی آخر یک راه مشخص رو متوجه نشدم،ایا باید گوشی هک بشه؟ یا نصب این بازیها آسونه
اگه میشه لینک یک تاپیک رو بهم بدید که 100 درصد عملی باشه و این بازیها رو بتونم انجام بدم.
ممنون.
نقل قول:
پست شماره 2 رو بخون همه چیزو کامل نوشته با ذکر نام گوشی و باید که چه کارهایی بکنی
برای اجرای این بازیها نه نباید هک بشه
من لول 9 هستمنقل قول:
سلام خدمت همه دوستان .
اکه کسی سیو گامل بازی ماهیگیری رو داره ممنون میشم
واسمون بذاره.
بزارم واست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عطا تو كه خودت خداي هك سري 60ي...نميتوني با rompatcher هكش كني..؟تاريخت درسته(ريست نشده بياد عقب)؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويرايش: عطا Install root certificate... رو زدي عزيزم؟؟
دوستان من یه مشکلی دارم. بعضی وقت ها بازی ها رو اجرا نمیکنه و میگه :
Close some application and retry starting the game
نمی دونم چه کار کنم. همه نرم افزار ها رو هم می بندم بجز سیستمی ها که بسته نمی شن! (مثل N82 Smart)
برنامه secman رو غير فعال كن...البته اين ارور با يه ريست درست ميشه معمولا"...نقل قول:
نقل قول:
دستت دردنکنه که به مردم انگیزه میدی.
ايول سينا جان ولي:نقل قول:
باشه؟ ممنون:10:
فکر کنم اگر ورژن جدید ngage installer رو نصب کنی مشکل حل بشهنقل قول:
چون من هم همین مشکل رو داشتم
موفق باشی
امتحان کردم نشدنقل قول:
بازی هم فول نمیشه
نقل قول:
منم تمام کردم
پسر چه بازیه باحال و ساده ای بود...
حیف که خیلی کوتاه بود
2 ساعته میشه تمامش کرد و 1000 پوینت هم گرفت:31:
legend عزیز خیلی ازت ممنون میشم اگه بتونی واسم گیر بیاری.
با عرض سلات خدمت همه دوستان
گوشی من 6120 هست.اونو با روش BINDPA هک کردم.تمامی کارهایی که برای نصب بازی های N-Gage گفته شده بود رو انجام دادم و بازی Asphalt رو download کردم و تونستم اون رو اجرا کنم اما بعد از اون برای هر بار اجرای بازی باید بین 3 تا 7 بار روی بازی کلیک کنم تا اجرا بشه.جالبتر اینکه بعضی وقتها تم گوشی هم عوض میشه(به تم اصلی گوشی).بعضی وقتها هم میره توی بازی اما خود به خود خارج میشه.
میگید چه کنم درست بشه.حالمو گرفته.
حودم پيدا كردم با قابليت resume .اگر خواستي به پست دوم اضافه كن........:5:نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?6sv5z9xchhd
سلام .....
بازی Dogz هم اومد :
(لینکی که دادم فایل autorun هست و بعد از اجرای اون رو کامپیوتر صبر میکنید تا بازی دانلود بشه) :
کد:http://www.zshare.net/download/176748835f9fb6db/
فول هست آیا ؟
شما سعی کن تا میشه فضای حافظه داخلی رو خالی نگه داری و وقتی میری تو N-gage نرم افزار دیگه ای اجرا نباشه. منم 6120 دارم بعضی وقت ها یه مشکلاتی داره ولی خیلی کم. ما که گوشی مون سازگار با N-gage نیست باید تا حدودی به این مسائل عادت کنیم!
راستی مشکل من هم حل نشد!
Secman که از اول Off بود با 200 تا Reset هم حل نشد
نقل قول:
trial هست ..... هنوز کرک نشده ...
در ضمن حجم بازی 2مگابایت هست که بعد از نصب میشه 1مگابایت:دی
با سلام میخوام بازی call of duty و ashen انگیج 1 رو تو گوشیم ان73 بازی کنم کسی میدونه چجوری میشه چه امولاتوری میخواد و از چه سایتی باید دانلود کرد -تو رو به خدا هر کی میدونه دریغ نکنه عشق اکشن اول شخصم
سلامنقل قول:
بالاخره پيدا كردم برات...
فايل ها رو بريز تو آدرس
C:\Private\20007b39\2000AFBC
قبلي ها رو پاك كن...
شاد باشي:40:کد:http://rapidshare.com/files/140449963/Hooked_On_Creatures_Of_The_Deep.rar.html
دوست من هيچ راهي نداره...شما بازي Brothres In Arms رو نصب كردي؟؟نقل قول:
دوستان لطفا مباحث و مشکلات رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.
در غیر این صورت تاپیک آرشیو پاکسازی می شه و شما به پاسخ سوالاتتون نمی رسید.
با تشکر
سلام.
من که آخر بازیه asphalt رو نتونستم دانلود کنم گشتم این لینکو پیدا کردم که قابلیت رسیوم هم داره.
کاشکه بقیه بازی ها رو هم تو اینجور سایتا آپلود میکردید که ما هم با دیال آپ میتونستیم تو چند مرحله بگیریم.کد:http://depositfiles.com/en/files/7202111
.
.
.
راستی ngage بازیه call of duty داره؟
خير دوست عزيز به جاش بازي Brothres In Arms هست..نقل قول:
ضمنا" تا جايي كه من ديدم اين سرور ريسوم نداره...
من یه سایت می شناسم که لینک بازی ها رو به صورت Resume دار توش گذاشتن. چون تبلیغ میشه نمی تونم اینجا آدرس بدم. تو یاهو برات PM می ذارم!نقل قول:
کاشکه بقیه بازی ها رو هم تو اینجور سایتا آپلود میکردید که ما هم با دیال آپ میتونستیم تو چند مرحله بگیریم
یونس جان چطوری؟چند روزی نبودم اون قضیه درست شد باورت میشه اینقدر سرم شلوغ شده که یادم رفته بود Install رو بزنم؟بازم ممنونم به خاطر راهنماییت
سلامنقل قول:
چجوري درست شد؟ هموني كه گفتم بود..؟؟به هر حال خدا رو شكر...
دوستان کسی میدونه بازی اکشن اول شخص برای انگیج قراره بیاد یا نه- و آیا بازیهای انگیج بدون مشکل رو ان73 اجرا میشه یا نه
تا اين لحظه خير...ولي بازي ONE و star wars تو راهن...همچنين Metal Gear و Evil.. كه مشخص نيست ولي احتمالا" سوم شخص هست...نقل قول:
رو N73 به خاطر cpu ضعيفي كه داره بايد همه برنامه ها رو با Task Maneger خوب ببنديد تا cpu درگير نباشه ،اينطوري راحت اجرا ميشه...
سلام....
من از تاپیک بازی های n-gage بازی گرفتم چندتا
ولی نمی دونم چطوری استفادشون بکنم
البته اینم بگم که گوشیم n81 هستش
اگه کمکم بکنید ممنون می شم
نقل قول:نقل قول:
اینو بخون:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2174696&postcount=2[/HTML]
ممنون سجاد جان
خیلی کمکم کرد
سلام!
نمی دونم این Dirk Dagger چشه که اجرا نمیشه که و میگه Close some application and retry starting game و این حرف ها. امروز Reset Generation رو نصب کردم و بدون مشکل و روون اجرا شد. تست کردم بازی های سنگین دیگه رو (مثل Pro Series Golf 60 MB , بدون هیچ کار ابتدایی مثل بستن همه تسک ها و این حرف ها اجرا شدن. فقط این Dirk Dagger مصیبت اذیت می کنه!
کسی راه حلی برای این مساله سراغ نداره؟
حالا هر جا میری دارن از Dirk Dagger تعریف می کنن. دل آدم آب میشه.