بیخیال هر دو شو :31: (شوخی)نقل قول:
کاردانی و اصلا مهم نیست کجا میگیری همونجا بشین درستو بخون باسه کارشناسی تلاش کن یه جای خوب قبول شی
Printable View
بیخیال هر دو شو :31: (شوخی)نقل قول:
کاردانی و اصلا مهم نیست کجا میگیری همونجا بشین درستو بخون باسه کارشناسی تلاش کن یه جای خوب قبول شی
بله درسته ممنون از راهنماييتون....كارشناسي كه ميگن سخته و تعداد قبولي دولتي كمه....
ولي خداييش خيلي فني هارو دست كم ميگيرن:41:
سلام
ببخشید من رشته کامپیوتر هستم می خواستم بدونم چند درصد تخصصی و چند درصد عمومی بزنم قبولم (در ضما من تخصصی رو خیلی خوب می زنم)(کاردانش)
می خوام درس های عربی ، زبان ، رو که علاقه ای ندارم رو خالی بزارم مشکلی نداره سراسری قبول می شم
ممنونم
مسلما تخصصی با توجه به اینکه ضریب بیشتری داره تاثیر بیشتری داره...نقل قول:
ولی یادمه تخصصی بالای 50 درصد و عمومی حدود 30 درصد بود...
ببخشید اگه امکانش هست یه امار از ثبت نام داوطلبان سراسری و چقدر دولتی پذیرش داره می خوام
راستی توی کنکور سراسری منطقه محروم و یا کاردانش سهمیه نداره(بعضی ها که میگن شانس کاردانشی ها بیشتره؟)
اگه لینک هم بزارید عالیه
ممنونم
کسی نیست ؟؟؟
35 هزار داوطلب در دورههاي روزانه و بيش از 50 هزار داوطلب در مؤسسات غيرانتفاعي پذيرش ميشوندنقل قول:
قسمت دوم سوالتم نمی دونم !
نظر سنجی در مورد ادامه تحصیل در رشته کارداني کامپيوتر ( نرم افزار) برای ورودی های سال 89 با پایه ضعیف
اونایی که این رشته رو خوندن این با اشاره به دانشگاه خودشون نظرشونو در مورد رشته راهنمایی کنند
این رشته برای دانش آموزان کاردانش که معمولا پایشون متوسط یا ضعیفه توصیه می شه یا نه ؟ یا زیاد مرتبط نیست ( می تونن از پس واحدا بر بیان یا نه ؟ )
کدوم درساش سخته؟ تو آزاد کدوم واحدها رو باید به عنوان جبرانی پاس کنن
خوب اگه اینا که کاردانش خوندن اگه می تونستن این واحدهی جبرانی رو که قراره تو دانشگاه آژاد پاس کنن فنی می خوندن نمی یومدن کاردانش !
برای دانش آموزانی که پایشون ضعیفه چه دانشگاهی توصیه می کنید ؟
سراسری که احتمال زیاد امیدی نیست !
آزاد ؟ علمی کاربردی ؟ یا غیر انتفاعی ؟
تو رو خدا لطفا راهنمایی کنید
دانشگاه بحثش فرق داره و میتونم بگم که اگه بخوای میتونی از پسش بر بیای اگر نخونی کارت نمیشه!نقل قول:
دانشگاه ازاد هم خوبه پولش خیلی زیاده
باید یک ترم تمام دروسی که فنی ها گذروندن و تو نگذروندی رو پاس کنی! :13: البته برا پایه خودت هم خوبه
بخوای بهت نمره بدن و از این حرفا از همه بهتر علمی کاربردی هست.
دوستان
تاریخ برگزاری کنکور فنی حرفه ای حسابداری کیه؟
برای خودم نمی خاما خودم که به سلامتی دارم مهنس (مهندس ) میشم
اطلاعات عمومیه
ممنون
6/26 هست...نقل قول:
دوستان جواب آزاد کی میاد ؟
بچه ها کسی دفترچه دولتی سال 87 یا 88 رو داره ؟
اگه داره بگه یه سوال ازش داشتم
هنوز معلوم نشده جواب آزاد کی میاد؟
یعنی هیچ کس خبر از زمان اعلام نتایج آزاد نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی دفترچه نوشته مهر ولی فکر کنم اخر شهریور اعلام کنن!نقل قول:
پس یه 5-6 روزی باید بریم سربازی.[COLOR="Silver"]نقل قول:
توی دفترچه نوشته مهر ولی فکر کنم اخر شهریور اعلام کنن!
می گم این "مجتمع فنی" هم مربوط به همین تاپیک می شه؟
سلام دوستان.
یکی بگه تاریخ کنکور فنی و حرفه ای سراسری-کاردانی....دقیقاً چه تاریخی هست؟
مرسی:11:.
جمعه هفته اینده یعنی 26 امنقل قول:
26 ام که جمعه نیست!!!!!!!!!نقل قول:
جمعه هفته اینده یعنی 26 ام
امروز سه شنبه 16 ام هست جمعه این هفته میشه 19 ام +7 میشه جمعه 26 ام:31:نقل قول:
نتایج کنکور ازاد آمد!
کد:http://azmoon.com
اعلام نتايج آزمون کارداني پيوسته سال 1389
نقل قول:
کد:http://www.azmoon.com/
پـــــاک شود ... !
دوستان دریافت کارت ورود به جلسه برای کنکور دانشگاه سراسری (فنی و حرفه ای و کاردانش) چه تاریخی هست ؟
تو دفترچه که نوشته 21/6 تا 25/6 .......
دوستان خواهش میکنم کمک کنید من هیچی نخونده بودم کلا . حالا کامپیوتر کاردانی نرم افزار ازاد اوردم واحد لامرد خودمم شیراز هستم برم یا نرم؟ بعد هم میخوام بدونم راهی داره که ترم اول رو مرخصی بگیرم؟> سرپرست خوانواده هستم . ممنون میشم سریع کمکم کنید
در مورد سوال اولت تصمیم با خودته من اطلاعی از این دانشگاه ندارم (دوستان من خودم واحد اسکو(تبریز)قبول شدم هر کسی اطلاعاتی در مورد این دانشگاه داره خواهشا بگه در ضمن من کرج هستم )نقل قول:
سوال دومت میتونی رزرو کنی ترم اولو ولی شهریه ثابت و میگیرن فکر کنم 210000 تومان باشه :8:
دمت گرم . هر کسی میدونه واحد لامرد چجوریاست . ادماش چجورین؟ سطح علمی دانشگاه چی ؟ کیی باید بریم برا ثبت نام تو سایت که چیز ینزده !
اطلاعيه چگونگي و زمانبندي ثبت نام پذيرفته شدگان آزمون كارداني پيوسته سال 89 :
کد:http://azmoon.net/?app=news&Sid=95c681a37d50069a6beb915ad47244b1&user=&newsid=106
متن خبر :اطلاعيه مركز آزمون در خصوص زمانبندي ، چگونگي مراجعه و ثبت نام پذيرفته شدگان آزمون كارداني پيوسته سال 1389 به شرح ذيل مي باشد :
پيوست 1 : مقدمه ، ميزان شهريه و ساير اطلاعات
پيوست 2: نشاني و تلفن محل هاي دانشگاهي دوره كارداني پيوسته
کد:http://azmoon.net/docs/news-106-2903.pdf
کد:http://azmoon.net/docs/news-106-8279.pdf
ثبت نامش 27و28 شهریوره یعنی فردای کنکور سراسری...
نمیشه یجوری بدون اینکه محرومشی دست نگه داری تا جواب سراسری بیاد؟؟؟
سلام
دوستان من یسری سوال راجع به کنکور کاردانی پیوسته فنی حرفه ای ها دارم
1. ایا مثل کنکور ریاضی ها سوالات درس ریاضیش اون قدر سخته که همه پیش نیاز میخورن ؟ یا آسون تره ؟
2. تاثیر ریاضی و فیزیک پیشتره یا دروس تخصصی ؟
3. توی تهران آموزشگاه خوب برای دروس تخصصی چی هست؟(اگر خلاف قوانینه معرفیش پ.خ بزنید بهم)
آیا منی که ریاضی خوندم متونم به کسی که فنی حرفه ایه در بدم ؟ (ریاضی و فیزیک و شیمی)
یه سوال مهم ، توی درس ریاضی درصد 50 در چه حدی محسوب میشه ؟
سلام ...نقل قول:
1- سوالات ریاضی در حد متوسط ( ه ) ...
2- ریاضی پودمانی ( ریاضی سال سه ) و دروس تخصصی ضریب 15 هستند ، ریاضی 1 و 2 ضریب 4 و فیزیک ضریب 2 !
4- آره ، مــیشه ...
5- اگه حد بد ، متوسط ، خوب و عالی رو در نظر بگیریم ... 50% میشه خوب !
سلام لطفا یکی به این سوال من جواب بده ممنونم کامل و واضح باشه
نمره منفی :
1- اگه من 2 اشتباه توی درس شیمی که ضریب 2 هستش بزنم و یک اشتباه توی درس ریاضی که ضریب 4 هست .به سه تا اشتباه نرسید نمره منفی نداره یا نه رو هم جمع می شن ؟ اگه جمع می شن چجور کاهش درصد می ده
2 - سوال دیگه هم دارم من تخصصی ها رو عالی می زنم اگه تو کنکور 70 درصد تخصصی بزنم و 30 درصد عمومی بزنم شانس دارم یه نمره بده 1 - 2 - 3 - 4 - 5 (ضمنا ریاضی نمی تونم بزنم) ممنونم از راهنمایهای خوبتون امیدوارم همتون موفق باشید
۱- برای درصدگیری هر درسی رو مجزا حساب میکنند و اون ضرایب در محاسبه نمره کل استفاده میشه بطوریکه نمره هر درس رو در ضریبش ضرب میکنند و همه نمرات رو با هم جمع میکنند تا نمره کل بدست بیاد.نقل قول:
۲- به نظر من با این درصدها شانسی حدود ۴-۳ رو دارین چون وقتی درصدهای دروس خصوصی نزدیک هم باشه عمومیها تعیین کننده میشه.
یکی از دوستای من گفت که اگه کنکور سراسری امسال شرکت و قبول بشی بعد نری ... دو سال محروم میشی از کنکور !
این موضوع واقعیت داره ؟
همیشه همینجوره...اگه قبول شی و بدون اینکه یه دلیل درست حسابی داشته باشی نری 2 سال محرومی ولی اگه به یه دلیل خاص نتونی بری بازم سال بعد میتونی شرکت کنینقل قول:
کارتا کی میاد رو سایت؟؟؟
فردا 22 برو به این ادرس کامل توضیح داده و همینطور می تونید از همین الان بفهمید صبح هستید یا عصر راستی ببخشید رشته شما چیه ؟نقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=4&id=542