چه خوب . راستی اضافات سیمز 3 نیامده ؟
Printable View
چه خوب . راستی اضافات سیمز 3 نیامده ؟
اگه منظورت وسایل و خانه و آدمای جدید باشه (اینا اکثرا همون وسایل با رنگ های مختلفند) :نقل قول:
میتونی از اینجا دانلود کنی.(البته من امتحان نکردم)کد:http://www.thesims3.com/exchange/objects
سلام به همگي
من تازه سيمز 3 رو نصب كردم ولي يه مشكلي دارم. آينه ها كلا مشكل دارند. مثلا در قسمت ساختن سيمز (create a sims) آينه اي كه اون پشت گذاشته وقتي تا انتها مي آيم عقب پايين آينه شطرنجي به رنگ سبز مي شه. يا در بازي گاهي آينه ها شطرنجي مي شوند. كسي مي دونه چه جوري مي شه مشكل رو حل كرد؟
اقا میشه یکی لطف کنه به ما بگه چجوری میشه شهر یا وسایل جدید دانلود کرد
اکانت میخواد
نه نمیخواد ان ها را بریز تو پوشه دانلود در My Documents پوشه سیمز
اين ها لينك براي دانلود شهر جديد به نام (Riverview town) است:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد براي اينكه انجمن اضافات سيمز را به صورت رايگان به ما بده نياز به كد رهگيري داره اخه من گم كردم وقتي سيمز3 به دستم رسيد خدا ميدونه چكارش كردم هم پاكت وهم اون پرت كردم.يعني اضافات به صورت رايگان به من نميدن وقتي من نسخه ي اصل را از فروشگاه بخرم.
ربطی به کد رهگیری ندارهنقل قول:
رمز سیمز 3 داخل خود سیدی توی پوشه ی Crack هست
کارت گرافیکتون چیه؟نقل قول:
و اینکه توی قسمت option شما میتونید تمام درجه ها رو روی high قرار بدید؟
كسي نميتونه جواب سوال من رو بده؟؟؟؟؟؟!!!!!!:grrr::grrr:
من پرسيدم 1- وقتي سيمم حامله هست ميخواد كتاب هايي درباره بچه داري و اينجور چيزا بخونه اين كتاب ها چه شكلي هست؟؟؟؟؟
2-چه جوري ميشه باغبوني كرد؟؟؟؟؟
ممنون اقاي مگي پي .من چه جوري بايد بچه دار بشم تو سيمس3 اخه هر كاري ميكنم نميشه.ببخشيد كه اينو گفتم اخه جزو بازي هست و منم توش گير كردم.
وقتی با یکی ازدواج کردید رو اون یکی کلیک میکنی try for baby رو میزنی بعد از 2 الی 3 روز حامله میشه.نقل قول:
من اسم کتابارو نمیدونم ولی هر چی هست تو کتاب فروشی هست:31:نقل قول:
اگه یاد گرفتنه که باید کلاس بری یا سه درجه کتاب هست به ترتیب بگیری بخونی با گیاها کار کنی و...
اگه بخوای گیاه بکاری که گیاهی که تو کیفشه انتخاب میکنی گزینه پلنت رو لنتخاب می کنی و هر جا بخای می کاری بعدم وقتی موقش رسید روش که کلیک می کنی گزینه های آب دادن حرص کردن وچیدن میوه ها می یاد.:20:
اگه شغلشو بخوای یه شرکت هست تو غرب شهر که تو یه نیمکره درخت کاشتن.
البته باید چند بازر این کار را تکرار کنی
من الان 4 تا سهام دارم که یکیش کامله و روزی هم 5000 تا حقوق(مجموع)ولی بازم پولم نمیرسه کاری کنم.راه دیگه ای نیست؟
نقل قول:
متشكر از راهنماييتون. در قسمت option در زير منوي Graphic يكي از درجه ها با نام edge smoothing رو روي high قرار دادم و درست شد.
دوباره متشكرم از راهنماييتون
از cheating استفاده كن. به اين ترتيب :نقل قول:
در بازي كه هستي كليد هاي ctrl و shift و C رو هم زمان فشار بده در بالاي صفحه بازي يك نوار براي تايپ cheating ظاهر مي شود. در آن نوار اين كد را كه در ادامه مي نويسم عينا و بدون هيچ تغييري تايپ كن :
motherlode
هيچ فاصله اي بين حروف اين كد وجود ندارد. بعد از تايپ اين كد كليد enter را فشار بده به پولت مبلغ 50000 اضافه مي شود. هر چند بار كه مايل باشي مي تواني مراحل فوق را تكرار كني. يعني سه كليد مذكور را بفشاري، كد را تايپ كني و enter را بزني و پولت هر بار به ميزان 50000 تا افزايش مي يابد.
بازم پول جمع کنید برید یه جا دیگه سهام دار شید هفته ای پول میده نه روزی
ایشون خانوم هستند نه آقا امیر جان
سیم لوو جان برای جغله ها!کتاب هایی هست که اصولا روی شکلشون کارتونیه روشم اینطوری نوشته:baby:دی(چه زحمتی)
برای گاردنینگ شما می تونی کتاب چیچیک فارمرو بخونی:دی
ولی بهتره که بری از سوپر مارکت گاردن های اولیرو بخری مثل گوجه فرنگی خودت بکاری با گزینه ی plant و از اونجا یاد بگیری نه از کتاب
آقای جواد جنرال این لینکه زیر که گذاشتید اصلا ربطی به سیمس 3 نداره و سیمس 2 هست لطفا دوباره اسپم ندید با تشکر
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3851473#post3851473
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرمنده ها ولي مگي جون اينجور كه من ميدونم خانومن نه اقا!نقل قول:
شما بايد هر هفته در روز monday بعد از ساعت 9 بريد و پولتون رو بگيريد.هر روز پول نميده هفته اي هست.:10:نقل قول:
برای اینکه سیم ها بتونن بهتر هک کنن چه اسکیلی لازم هست؟
آپگرید وسایل ها چه فایده ای داره؟؟؟
ممنون
1. رنگش کاملا سفیده با حاله هایی از قهوه ای روشن ( اگر پیداش نکردید بگید تا عکسشو بزارم)نقل قول:
2.یا باید توی کلاس های باغبانی شرکت کنید یا کتابش رو مطالعه کنید ، دانه های باغبانی رو هم توی فروشگاه میتونید تهیه کنید
فكر كنم شما يك مدت كه هك كني بهتر هك ميكنن. اسكيل خاصي نداره.نقل قول:
نه توی سیمز 3 اگر بیشتر از 3 بار try for baby رو انجام بدی با هم دعواشون میشه! :31:نقل قول:
اگر سه بار انجام دادید و نشد بزارید برای فردا
اكانت نمي خواد. از يكي از دو سايت زير مي تونيد دانلود كنيد:نقل قول:
يا
نقل قول:
چرا همیشه برا ما به 1 بار هم تمومه حاملست:دی
ببخشید مگی خانوم شما چندتا بچه میخواید محض رضای خدا این شوهر بیچاره گناه داره 3 بار:دی
لومینا جان لطفا دوباره عکس الماس اینجا نزارید ففط توی گروپ مخصوص.....
دوست عزیزمون
آپگرید کردن وسایل به بهتر شدن و سریع تر شدن کارتون می انجامه همین طور به دیر به دیر خراب شدن و کثیف شدنش یعنی اگه توالتو آپگرید کنید این اتفاقا میتفته چیز های دیگه هم میشه مثلا صندلی ممکنه قیمتش بره بالاتر و هک کردنش می تونید ویژگی Computer witcher رو انتخاب کنید تا هوشش برای کامپیوتر زیاد باشه بعد از مدتی انجام دادن هم اوکی میشه نوشتن هم یه اسکیله که بهش کمک می کنه و شما می تونید پای کامپیوتر تمرینش کنید یا به کلاسش در برج های بیسینس مراجعه کنید
بعد از دانلود از يكي از سايت هاي گفته شده كافيه اگه فايل rar است آن را unrar كنيد بعد هم روي فايل كه نامش هست : Riverview دابل كليك كنيد خودش نصب مي شود و پيغام مي دهد كه نصب شد.نقل قول:
مگي ميشه عكس كتاب رو بزاري:46:
راستي مگي خانوم هستش محض اطلاع
راستي چه جوري ميشه وسايل رو اپگريد كرد؟؟؟
من بیچاره باید حدود 3 اتاق خواب برای بچه هایم بسازم ... 3 تا نوزاد دارم
مگی جان این کد هایی که این برنامه توی پوشه کرک میده بازم میزنی تو سایت بعد از عضو شدن که دانلود کنی ازت کد میخواد
بعد این کدهایی که برنامه میده رو میزنی
بازم این ارور رو میده
The serial code you entered is invalid. Please enter a valid serial code and re-submit. Leave serial code empty to register without a serial code.
منظورت چیه ؟نقل قول:
سیم من از وقتی 3 یا 4 (درست یادم نیست) تا درجه تعمیر داشت.وقتی بعضی وقت ها رو بعضی وسایل کلیک میکردی گزینه آپگرید میومد و کلیک میکردی می رفت و آپگرید می کرد.نقل قول:
سلام :دی
براداران گرامی چطور ازدواج کنم ؟ :دی !! اصلا میشه کرد؟
یه بچه اومده تو خونم چسب شده مونده ! زن ندارم این از کجا اومد ؟ :31:
یه کیسی هم انتخاب کردیم دوستیمون هم تا جا داشت پر شد حالا چطور پیشنهاد بدم ؟ :دی
جواد جان منظورم اينه كه عكس هايي كه گذاشتس قبلا ما ديديم و الكي بوده
خوب منم گفتم الکیه . گفتم اینا را میخوام بسازم
نقل قول:جناب اين رو گزاشتم ولي يادم رفت چيزي رو كه ميخوام بنويسم..... مي خواستم بنويسم كه تا حالا چنين الماسي كسي پيدا كرده؟نقل قول:
من تاکنون پیدا نکردم
سلام
یه سوال دیگه یعنی یه مشکل بزرگ !
شب تولد بچم نمیدونم چی شد مردم !! ( به قبرستان رفتم ! توی قبر :دی ) این یعنی چی؟؟؟ همه چیش عالی بود ! واسه چی اینطوری شد؟
تنها تغییر مهم تغییر مکان بود
اگه باعزراییل دست دادی و رفتی تو قبر یعنی مردی علتشم از عکس روی قبر ببین.
من یه سوال داشتم الان من 4 تا sims دارم که یکی از بچه هام فقط باید ازدواج کنه البته وقتی میخوام بچه ی من با زنش بره خونه بخت:31: پطوری باید خونه جدید خرید منوی moving برام باز میشه ولی همه ی گزینه های سمت چپ غیر فعاله یعنی نمیدونم چطوری میتونم خونه ی جدید رو انتخاب کنم اگه ممکنه کامل بگین عکس هم بزارین عالی میشه
کسی بلده دقیقا چطوری میشه Ambrosia درست کرد من هر چی دنبال Life Fruit گشتم پیدا نکردم کسی تا حالا یک همچین چیزی پیدا کرده؟
و کسانی هم که به دنبال روح ماهی ها یا deathfish می گردند می تواند بعد از ساعت 2 نصف شب به قبرستان بروند (graveyard) و از توی رودخانه آن را شکار کنید البته باید استعداد ماهیگیری هم بالاترین درجه باشد.
ها؟
مهلت نداد قبر رو ببینم :31: سریع بازی رو تمام کرد
بعد از اینکه اومد منو با خودش برد شروع به رقصیدن با مهمون ها کرده !!!