اه دست گزاشتي رو دلم!نقل قول:
اره اين خارجي هاي مسخره نامه ميدي ميخونن ولي جواب نميدن احمقا.:2::2::2:
نقل قول:
من يك عالمه از اين شكل ها دارم!
اگر ميخواي بگو بهت بدم.
Printable View
اه دست گزاشتي رو دلم!نقل قول:
اره اين خارجي هاي مسخره نامه ميدي ميخونن ولي جواب نميدن احمقا.:2::2::2:
نقل قول:
من يك عالمه از اين شكل ها دارم!
اگر ميخواي بگو بهت بدم.
شمشیر منظورته دیگه ؟!
اصن میدونی کسی که توی اتحاد شمشیر بگذاره چه معنی میده ؟
نقل قول:
اره اين خارجي هاي مسخره نامه ميدي ميخونن ولي جواب نميدن احمقا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لابد فارسی مینویسین lolنقل قول:
چقدر خارجيا بي فرهنگن......نامه ميدي ميخونن اما جواب نمي دن:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grr r::grrr:
واسه من تا حالا همچین موردی پیش نیومده !
من منظور خاصي از اين كار ندارم تنها براي زينت صفحه اول اتحاد ميخوام استفاده كنمنقل قول:
يه چيز تك و جديد ميخوام كه دراز و باريك باشه
اگر ميشه براي من توضيح بديد.نقل قول:
يعني شما ميفرماييد كه ما بلد نيستيم اينگليسيس بنويسيم؟!;)نقل قول:
با اين مشخصات اينو پيدا كردم از word pad!نقل قول:
╘T█▓T╛
]█▓[
]█▓[
]█▓[
]█▓[
]█▓[
╘╗____╔╝█▓╚╗____╔╛
۞]╬|▓▓▓║ **** ║▓▓▓|[۞
┌╜‾‾‾‾╚╗░▒╔╝‾‾‾‾ ┐
║░▒║
║░▒║
║░▒║
║░▒║
|░▒|
|░▒|
|░▒|
|░▒|
|░▒|
|░▒|
|░▒|
|░▒|
|░▒|
|░▒|
|░▒|
|░▒|
|░▒|
|░▒|
|░▒|
|░▒|
|░▒|
▼/
V
نه بابا من جسارت نکردم ؛ گفتم شاید حواستون نبوده طرف خارجیه . : دینقل قول:
يعني شما ميفرماييد كه ما بلد نيستيم اينگليسيس بنويسيم؟!;)
بابا اونقدر ها هم كه پرت نيستيم!:31:نقل قول:
شوخی بود :)
اين چيه؟..............شمشير ابوعلي سيناست؟:27:.......آخ.....قلبم!!!نقل قول:
شوخياتم مثل خودت بيد......اون از اسمايلي كه به ما تشابه داديش........ اينم از شوخيت:grrr:نقل قول:
نه شمشير ذكرياي راضيه!:31:نقل قول:
از بین دوستان، کی تو سرور 2 ایران شاخ هست؟
میخوام پدر یکی رو در بیارین..! همش داره بهم حمله میکنه (جمعیتش 387 تاست)
کسی میتونه؟ D:
اگر كسي هم پيدا كردي به ما هم خبر بده كه يه پدر......................... داره دهكدمونو بدبخت ميكنه!:41:نقل قول:
آقا یکی به من حمله کرد 70 تا گرز دار داشت:18:
هر چی داشتم و نداشتمو غارت کرد.:19:
366 چوب
378 رس
575 سنگ
48 گندم
یکی انتقام منو از این بگیره
Eurynomos
چرا خالي ميبندي؟.......زمان ذكرياي راضي كه شمشير نبود..........فقط بمب اتم داشتن.......البته فكر كنم هيدروژنيشم داشتن:grrr:نقل قول:
:grrr::grrr::grrr::grrr:كي جرات كرده به برادر من حمله كنه؟.........:grrr::grrr::grrr:اسمشو با اتحادش اگه داره بذار تا بگم رفيقم كه 2000 تا جمعيت داره بي نامو نشونش كنه..........من خودمم اكانتمو دادم به پسر خالم كه ادامه بده (چون خسته شده بودم) و پسر خالمم صلح طلبه............................نميبيني چقدر افت داشته؟نقل قول:
البته خودم نميدونم جمعيت رفيقم به 2000 رسيده يا نه
يه ماه پيش كه اكانتو دادم به پسر خالم جمعيتش 1200 تا بود
اسمشو بذار تا بگم رفيقم يه كاري بكنه
راستي اكانتم كه الان دست پسر خالمه جمعيتش چقدر شده؟چند وقت پيش ازش پرسيدم گفت 2730 تا..............خالي بسته؟
رفيقم:grrr:نقل قول:
ميگم داش رضا ..................مولتي هانتر چي بهت گفت درجا خودتو پوچ كردي؟
ميگفتي باهاش صحبت كنم تا را بياد:grrr:
در اين ضمينه تجربه دارم
نميبيني همه جا چيزم؟
رضا جان چرا رفتی؟؟؟
غلط کرده گیر داده
چی می گفت؟؟؟؟؟
دمت گرم داش علیرضا نوکرتم :40::10:نقل قول:
بزار اول یه پیام تهدید آمیز براش بنویسم.......
اگه یه بار دیگه حمله کرد، ID ایش رو میزارم اینجا :)
ممنون :11:
جمعیتت هم الان 2834 هست :20:
نوكرم:10:نقل قول:
دم پسرخالمم گرم كه حد اقل تونسته حفظش كنه
ولي اگه خودم بودم جمعيتم الان 4000 بود
باشه تو هم تهديدش كن كه اگه رفيقمم تهديدش كرد طرف بهونه نداشته باشه
ميكشيمش:27::grrr:
نقل قول:نقل قول:
بابا چرا دعوا ميكني! من كه چيزي نگفتم! حالا كه رفيق به اين خوبي داري بهش بگو با يك حمله بياد اين marshall رو نابود كنه. دمت گرم خيلي اقايي.:10:
چاكريم.........جمعيتش چندتاست؟نقل قول:
خطر نداشته باشه واسش؟
کرک طرحی که دادی چنان شکستی بخوره که توی تقویم تراوین ثبت بشه و سالها سوژه ی News Box تراوین باشه. حالا ببین کی گفتم
علیرضا جون اون مرتیکه با تهدید من وحشی تر شد :14:
2 تا حمله به من زده که تا 3 ساعت دیگه میرسن..!
همیشه حمله هاش 1 ساعته میرسیدن ولی نمیدونم چرا الان شده 3 ساعت! (فکر کنم هرچی نیرو داشته فرستاده سمت من :45:)
ممنون میشم بگی به دوستات یه حالی بهش بدن که اون مردک از ترسش حذف اکانت بکنه :15:
اینم لینک پروفایلش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که تایم حملش زیاد شده شاید داره با منجنیق بهت حمله میکنه ؛ یا دژ کوب . . . حواست باشه
وایییییی حالا چه خاکی تو سرم بریزم؟نقل قول:
این که تایم حملش زیاد شده شاید داره با منجنیق بهت حمله میکنه ؛ یا دژ کوب . . . حواست باشه
واسه دفاع باید چیکار کنم؟
چیامو میزنه داغون میکنه؟ :41::41:
نقل قول:بهم گفت چونکه یه user تو رو push کرده باید punish 33% بشی!!! اون کسی هم که بهت منابع فرستاده 50% !!!نقل قول:
از اتحاد زدم بیرون تا رتبه تیم رو پایین نیارم. با این مولتی هانترا طرحتون به جایی نمیرسه. یه فکر دیگه یی کنین.
حالا شاید سرور اسپید راه افتاد اومدم اونجا، چون 4 ماه بیشتر مهمون نیستم و اعزام به خدمتم اونجا واسم بهتره
واسه دفاع باید نیروی دفاعی بکاری جلوش دیگه :دینقل قول:
وایییییی حالا چه خاکی تو سرم بریزم؟
واسه دفاع باید چیکار کنم؟
چیامو میزنه داغون میکنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساختمون هاتو ؛ یا احتمالا دیوار دور شهر رو + منابعت .
حالا چی بود قضیش ؟
هيچي..........ولش كن بذار بيادنقل قول:
اگه حملش ناجور بود رفيقم احتمالا جوابشو بده(وقتي با هم آشنا نشده بوديم پدرمو با منجنيق در آورد)
:grrr::grrr::grrr::grrr:اي ...........................ديگه چي بهت بگم ناراحت نشي؟نقل قول:
هي بزن تو ذوق بچه ها :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
اصلا به تو چه كه قراره توي نيوز باكس ثبت بشه:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::g rrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grr r:
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::g rrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grr r::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:نقل قول:
اي احـــــــمــــــــــق!!!..... .................چطور به خودش جرات داده با منجنيق حمله كنه؟
حالشو ميگيرم:47:
ميزدي دم دهنش تا از اين حرفا كمتر بزنه:grrr::grrr:نقل قول:
ولي حيف شد........اول سرور بود ميتونستي دوباره جمعيتتو برگردوني بالا
ولش كن.....توي اسپيد منم هستم با يه رفيقم(هموني كه قراره با دشمن ممد در بيوفته)
با هم ميريم اونجا تا روند عادي تراوين رو اجرا كنيم
راستي ممد
الان داشتم نگاهي به كل كلمون توي پستاي قبلي مينداختم
تازه فهميدم چرا ميگفتي اسمم وجود نداره
چون اسممو اشتباهي مينوشتم Hybird
اسمم Hybrid ...................بود:37:
نوشته شده توسط crack
نقل قول:
مطمئني؟ آي پي تو بگو تا ببينيم كسي ميتونه يا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي آمارم بزني Hybird چيزاي باحال مياره......فكر كنم مربوط به بنده باشه!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط هر چي زودتر بزاري ممنون ميشم (تدارك پذيرايي از 5 يا 6 تا روستا رو بده.....با رفقا ميام) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:43:نقل قول:
IP نه... میخوای بدبختم کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستم یه حالی بهت بدم ولی:
بازیکنی به نامHybird وجود ندارد!
حالا کرک میخوای چی کار کنی؟
طرح رو اجرا میکنی؟؟
نمي دونمنقل قول:
من تنها كه نميتونم
اگه بچه ها ميگن نه كه ما هم ميگيم نه
واسه من فرقي نميكنه
خواستين ميريم نخواستين نميريم(البته نه به خاطر حرف پيام........چون ممكنه بچه ها نتونن)
بچه ها بايد بيان بگن
به نظر من الان طرفاي ما هيچ خبري از غارت گرا نيست
به منم فقط يكي هست كه هر 5 روز يه بار حمله ميكنه
ميشد طرح رو اجرا كرد چون خارجياي تو اين سرور خيلي بيعرضن
ولي خب بچه ها تجربش رو ندارن
من الان توليدم به 101 در ساعت رسيد اما هيچ خبري از بچه ها نشد
پس فكر كنم كنسل كنيم بهتر باشه:46:
نمیدونم والا!!
یعنی فقط طرح کنسل یا کلا میخوای اکانتتو پاک کنی؟؟
کرک جون تو حمله که دیشب بهم کرد، این 2 چیز اتفاق افتاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معدن آهن از سطح 5 به سطح 3 آسیب دید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انبار غذا تخریب شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا نیم ساعت دیگه 2 تا حمله دیگه میرسه اونم توش منجنیق آورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابانقل قول:
فقط طرح كنسل
هستم باهاتون تا اتحادو بسازيم
بدبختي اينجاست كه رفيقم امروز كلاسه و تا 2 نميادنقل قول:
كاشكي ديشب تهديدش نميكردي تا الان اينجوري نشه
ولي بذار باشه تا بدم پدرشو در بيارن
ميدوني چيه؟..........توي اونجا ديگه به هيچ جا نميرسي
تا بروبچ سهيل هستن به نميتوني بياي بالا
بهتره حذف كني بره پي كارش
ولي اين بابا بايد حساب كار بياد دستش
دمت گرم :10:نقل قول:
فقط ببین چه پیغامی به من زده:
اکناتم هم همینطوری درست کردم... میدونم به جایی نمیرسم ولی برای سرگرمی دارم میچرخونمش :8:نقل قول:
to hardo pm be man tohin kardi age ye hamle faghat ye hamle be man beshe be multi hanter gozaresh midam ok
يعني دس از سرت برداشت؟نقل قول:
نه بابا بعد از اون 2 تا حمله دیگه هم زده که 7 دقیقه دیگه میرسه
اون که گفته به مولتی هانتر گذارش میدم، بخاطر این توهین هایی هست که بهش کردم :31: (آخه وحشتناک تهدیدش کردم)
فش دادي بهش؟نقل قول:
عيب نداره
اگه اكانتت تا ساعت 2 بمونه رفيقم احتمالا يه كاري ميكنه:20:
فهش که ندادم!
یکی از PM هام این بود:
الان هم 2 تا حملش انجام شد:نقل قول:
ببین من پدری از تو در بیارم که بیای بگی غلط کردم..!
فقط وایسا تا به دوستام pm بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انبار غذا تخریب شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انبار از سطح 6 به سطح 5 آسیب دید.
اگه الكي بوده كه عيبي ندارهنقل قول:
انبار غذاتم پوكيد
ديگه تموم شد
کرک جان این رسمش نبود
من به امید شما سرباز نساختم که طرح عقب نیافته
از اول می گفتید تکلیف خودمون روشن می کردیم
این جوری منم حذف می کنم