سلام دوستان/ایا راهی وجود نداره به وسیله دکمه هندفری به اهنگ بعدی(منظورم ترک بعدی)رفت/گوشی قبلیم نوکیا این خاصیت را داشت ولی ظاهرا سامسونگ چنین توانایی را نداره
Printable View
سلام دوستان/ایا راهی وجود نداره به وسیله دکمه هندفری به اهنگ بعدی(منظورم ترک بعدی)رفت/گوشی قبلیم نوکیا این خاصیت را داشت ولی ظاهرا سامسونگ چنین توانایی را نداره
خیر اون دکمه فقط واسه جواب دادن به تماس هاست.منم همین مشکل رو دارم که بخوام آهنگ رو عوض کنم یا stop کنم مجبورم از خود گوشی استفاده کنم.نقل قول:
دوستان یه سوالی داشتم کسی تا حالا از برنامه ی opera mini تو گوشیش استفاده کرده و تونسته چیزی باهاش دانلود کنه؟من هم ورژن 4.1 و هم ورژن 4.2 رو امتحان کردم و با اینکه سریع صفحات رو باز میکنه ولی نمیتونم چیزی رو دانلود کنم و این ارورر رو میده:error fetching file کسی میدونه این یعنی چی؟
سلام بچه ها،
من 2 روز پیش f480 گرفتم با ضمانتنامه مایکروتل ولی صداش ( صدای کسی که باهاش حرف میزنم) افتضاست.واضح نیست.
این عادیه؟
سلام بچه ها
میشه یکی بگه ایا بالاخره touchwiz جدید واسه f480 میاد یا نه؟
سلام جانمنقل قول:
منهم اول که گرفتم اینجوری بود فریمور F48FXEIA1 رو از همین سایت برداشتم استفاده کردم خوب شد فقط فارسی را ساپورت نمیکنه که زیاد مهم نیست. sms فارسی که میاد با استفاده از PC Studio میخونمش.
دوباره سلام،
توی آموزش صفحه اول مرحله 16 و 17کد و مثل شماره گرفتن بزنم؟ بعد اینترنال کجاست؟! :blush:
نقل قول:
سلام
اره مثل شماره گرفتن بزن
وقتی کد رو درست وارد کنی اینترنال رو خودت میبینی
اساتید فن
برای فعال کردن Gmail روی f480 چه عملیات محیرالعقولی باید انجام داد؟!!
از این لینک استفاده کننقل قول:
[HTML]http://shahabsamsung.persiangig.com/...SUNG-EMail.pdf[/HTML]
بسیار ممنون دوست گرامی ولی لینکی که دادید not found یا شاید من عضو persiangig نیستم اینطوریه. عضو شدن تو اونم دعوت نامه میخواد.نقل قول:
باز هم ممنون.
نقل قول:
هیچکی نیست جواب بده؟
سلان به همگی
برنامه فارسی ساز برای f480 کسی داره؟
سلام بچه ها
اقا گوشي من موقع صحبت كردن صدايه طرف خيلي بد مياد طوري كه يه دفعه صدا به طور كل قطع ميشه
يادمه تو همين تاپيك يه صفحه اي بود كه ميگفت با زدن چند كد صدا زياد ميشه ولي شماره صفحه يادم نيست
ازتون ممنون ميشم راهنمايي كنيد
با سلام خدمت همه دوستان
با خوشحالي تمام من هم به جمع همه سامسونگي ها پيوستم اون هم از نوع f480 :31:
خيلي خوشحالم كه اين كلوپ هستو همه دوستانه حرفه اي تو كلوپ فعاليت ميكنند:20:
حقيقتا پشتم گرمه كه اگه مشكلي براي گوشيم پيش اومد(خداي نكرده) دوستان هستند كه مارو راهنمايي كنند:46:
غرض از مضاحمت اين بود كه من گوشيمو 305با گارانتي اصل مايكروتل از خوده نمايندگيش خريدم!
با طرفه فروشنده اون فروشگاه كه صحبت كردم ميگفت به هيچ عنوان برنامه روش ريخته نميشه! (با اين كه من گفتم خيلي ها برنامه ريختن اما بازم ميگفت نميشه:18:) ميخواتم ببينم حرفه ايشون صحت داره؟
مسئله ديگه اين كه اگه با اين روشي كه دوستان گفتند اگه بخوام برنامه بريزم امكان داره گوشيم lock بشه؟
يه مسئله ديگه اين كه الان گوشيم هم اس ام اس فارسي و هم منوي كاملا فارسي داره(فريمور f480jphk1) اگه من بخوام فريمورمو عوض كنم و اين جديده رو بريزم دوباره ميتونم همين فريمور فارسيو پيدا كنم؟ يا بايد ازش بك آپ بگيرم تا بعدا دوباره برگردونمش؟
با تشكر از همگي سامسونگي ها
:19:
سلام الان قیمت دقیق این گوشی چند تومان هست؟ بدون گارانتی
سلام دوستان من امروز این گوشیرو گرفتم واقعا حرف نداره میگما هر چی سرچ کردم فارسی سازش نیست حالا عربی هم باشه مشکلی نیست آخه فقط میخوام دفتر تلفنم و مسجهام فونتشون درست بشه و فارسی تایپ کنم چون خودم به منوی انگلیسی عادت دارم فقط تایپ , ممنون میشم راهنماییم کنین آخه این دوستمون تو پست 974 گفتن که گوشیشون از اولش فارسی بوده بازم ممنون.
نقل قول:
بله دوست عزيز گوشي من از اول فارسي و عربي داشت چون با گارانتي مايكروتل گرفتم! چند روزي هست كه خريدم!
در ضمن فكر ميكنم اگه همين فريموري كه رو گوشي من هست رو شما هم نصب كنيد مشكل فارسيتون حل بشه:20:
در مورد آپديت فريمور هم دوستان به اندازه كافي تو كلوپ توضيح دادن نيازي به توضيحه اضافه من نيست:46:
در مورد قيمت هم بگم كه زماني كه من ميخواستم بخرم بدون گارانتيش از 270 بود تا 290ولي من ترجيح دادم گارانتي اصل بخرم كه خيالم هم از بابته فارسي و هندزفري و... راحت باشه! فقط رنگ مشكي نداشت كه من طوسي رو انتخاب كردم و واقعا هم خوشم اومد! خوب شد مشكي نگرفتم:31:
سلام به همگی .
rmv3x
دوست عزیز نسخه 1.5 تاچ ویز واسه این گوشی سنگین هستش و متاسفانه نمیتونه ساپورت کنه
mansour5550
شما پست اول همین تاپیک رو بخونین و توی همین تاپیک بگردین فریمور فارسی رو میتونین پیدا کنین .
red_kahroba
با نصب برنامه گوشی Lock نمیشه عزیز. پست اول همین تاپیک رو بخونین تا بتونین نصب کنین . فریمور فارسی هم مثل اونی که الان دارین شاید پیدا نشه ولی نمونه دیگه هستش که فرقی نداره .
مخلصیم .
دوستانی که خریدن . اولا مبارک باشه .
دوما چند تا سوال :
این گوشی شتاب سنج داره ؟؟
کیفیت دوربینش خوبه ؟؟ ( در حد 5 مگاپیکسلیهای شاخ هست ؟؟ )
کیفیت صداش چی خوبه ؟؟
panther99
1. نه
2. بستگی داره
3. بله
مخلصیم .
دوربینش به چی بستگی داره ؟؟؟؟نقل قول:
دوستان کسی عکس از مدل طلایی این گوشی داره ؟؟؟اگه بذارین خیلی ممنون میشم .......
سلام
آقا امیر یه سوالی من به تازگی برای داداشم یه f480 خریدم می خوام گوشیشو آپدیت کنم میخواستم بدونم که این چند فیرموری که براش اومده کار خوده سامسونگه یا نه؟
آیا خوده سامسونگ برای فیرمور داده؟
اگه کسانه دیگه ای هم فیرمور دادن (مثل ماجرای فیرمور های هک شده) چه فرقی با فیرمور های اصلی داره؟
سلام بچه ها
اقا گوشي من موقع صحبت كردن صدايه طرف خيلي بد مياد طوري كه يه دفعه صدا به طور كل قطع ميشه
يادمه تو همين تاپيك يه صفحه اي بود كه ميگفت با زدن چند كد صدا زياد ميشه ولي شماره صفحه يادم نيست
ازتون ممنون ميشم راهنمايي كنيد
دوستان گرامی باز سلام من صفحه اول رفتم و آموزشو دیدم حالا 1 سوال و یه درخواست دارم سوالم اینه که اگه گوشیمو فلش کردم بعدا میتونم به همون برنامه اولش برگردونم و درخواستم هم اینه که یکی از دوستان که یه ریزه از بقیه بیشتر اطلاعات داره لطف کنه یک فریمور که به نظرش خوب هست و حتما فارسی رو ساپورت میکنه رو برام تو یه سایتی به غیر از رپید شر آپلود کنه آخه سرعتم کمه نمیتونم 50 مگ رو یه تیکه دانلود کنم راستی من فقط میخوام اس ام اس هام و تایپم فارسی باشه چون منوی انگلیسی رو به فارسی ترجیح میدم پس اگه این فریموری که میزارین منوی فارسی نداره مشکلی نیست, پیشاپیش ممنون دوستی که زحمتشو برام بکشه یا حق...
سلام دوست عزيزنقل قول:
به غير از فريمور f480jphk1 تمامي فريمور ها فارسي ساپورت نيستن!!!!!!
حتي اس ام اس فارسي رو نميتونن نمايش بدن! البتا من خودم مستقيما اينو نديدم اما با توجه به اينكه تمامي كلوپ رو مطالعه كردم، همه دوستان اين مشكل رو دارن!
سلام دوست گرامی میگما شما این فریموار (f480jphk1) رو میگین فقط فارسی ساپورت میکنه در حالی که تو همین تاپیک نمیدونم کدوم تاپیک ولی یه جایی نوشته بود این فریموار (F480JPHG3) فارسی ساپورت میکنه حالا من کدومو دانلود کنم دوستان لطفا راهنماییم کنین و از کجا بگیرم؟ تو کدوم قسمت سایت سامسونگ برم دوستان ممنون میشم کمکم کنین مرسی...
دوست عزیز شما اگه تو همین تاپیک صفحه ی 35 پست شماره ی 344 رو نیگا کنید لینک دانلود فریمور فارسی f480jphg3 گذاشته شده که می تونید دانلود کنید حالا من نمیدونم دقیقا این فریمور با اون یکی فریموری که اسمشو گنده نوشتین چه فرقی داره!!نقل قول:
دوست عزیز دوربینش شاخ که نیست هیچی حتی دم گوشیهای دیگه هم نیست اندازه 2 مگ سونی هست نه بیشتر!!!!!نقل قول:
من نمیدونم چرا با سونی مقایسه میکنید همیشه
سامسونگ تو 2.3.5و 8مگا همیشه اول و بعضی وقتهاااااااااااااا دوم بوده این حرفا واسه چیه من نمیدونم
گوشی من حروف فارسی رو نشون میده اما برعکس ممکنه راهنمایی بفرمایید.
ببخشید اگر سوالم تکراری بود چون تعداد صفحات تاپیک بالا رفته وقت نکردم همه اش رو بخونم
باز هم از راهنماییتون ممنون
نقل قول:
من هم به همین درد دچار شدم
چه کار کنم ؟
سلام
من از این سایتاین فریمور رو [f480BUHG2[2کد:http://shgf480team.blogspot.com
رو که فریمور اورجینال VODAFONE هست رو پیدا کردم
ولی جالب اینه که حجم این فریمور تقریبا 2 برابر بقیه فریمور هاست 123MB
حالا سوالم اینه مگه این فریمور چه فرقی با بقیه داره نکنه اینترفیس 1.5 داره؟
ممنون میشم زود جواب بدید
در ضمن مگه این f480 نیست پس چرا اینترفیسش فرق داره؟
میشه توضیح بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيزم پس با اين تفاسير ظاهرا اين فريموري كه رو گوشي من هست تماما فارسي ساپورته!نقل قول:
چون هم اس ام اس تماما فارسي و هم منوي كاملا فارسي داره!
من خودم هم تا امروز نميدونستم:23:
فریمور فارسی رو هم نصب کردم فارسی گوشی درست شد
اما هنوز camera failed میده چه کنم ؟ کسی نیست ؟
نقل قول:
دوست عزیز من بردم نمایندگیش گفتن دوربینش سوخته،فرستادنش مرکز تعمیر و بعد از 2 هفته سالم برگشت اما نمیدونم که آیا واقعا دوربینش سوخته بود یا مشکل نرم افزاری بود چون تو برگ گارانتیش نگفته بود که چش بوده:10:
جدی میگی؟
من فقط همین کد رو زدم!!!
مگه میشه با زدن یک کد سخت افزار دوربین خراب بشه ؟؟؟
من فقط همین کد رو زدم
توی یک سایت غیر فارسی دیدم زده بود برای سالم بودن تجهیزات سخت افزاری با این کد #*0#* میتونید تست کنید
امتحان کردم و دوربین راه نیافتاد.
تازه 2 روز بود که گوشی رو گرفته بودم دستم چه ضد حاله اساسی خوردم
ماکروتل گفت 70 تومن هزینه دوربینشه
برای شما چقدر هزینه برداشت ؟
منم 5 روز بو د که خریده بودمش دنیا بی رحمه دیگه. ماله من گارانتی داشت البته اینم بگم که من نفهمیدم که دوربینش رو عوض کردن یا اصلا ایراد نرم افزاری داشت .بالاخره درستش کرده بودن در ضمن به نظر من دوربینش ارزش 70 تومن رو نداره همون بیخیال شی بهتره
سلام دوستان لطفا یه دیکشنری انگلیسی به فارسی واسه f480 بزارین ممنون میشم راستی مشکل تایپ فارسیم حل شد حالا دیگه خیلی از گوشیم راضیم مرسی...
نقل قول:
این دیکشنری الان روی گوشی خودم نصبه هم جار رو گذاشتم هم جادش رو
کد:http://rapidshare.com/files/229445885/dictionary.rar.html