سلام مهدی جان
داداش پس چی شد قضیه مشکل ما؟:41::42:
Printable View
سلام مهدی جان
داداش پس چی شد قضیه مشکل ما؟:41::42:
سلامنقل قول:
اولین پست این تاپیک در مورد مشکل شما توضیح داده شده
ممنون دوست عزيزنقل قول:
ولي يك سوالي كه هست اين روش ربطي به اين كه با كدوم ويروس الود شده باشه نداره و ميشه همه فايلها رو بدون نظر گرفتن نوع ويروس به همين روش برگردوند يا نه؟؟؟؟
سوال بعدي اينكه من كلا درايو ويندوز را فرمت كردم و از نو نصب كردم يعني ممكنه بازم ويروس باقي مانده باشه؟؟؟
ازكجا ميشه اينو فهميد؟؟؟
یعنی هیچ کس نرم افزاری رو کف گقتم نداره برای دانلود ؟؟ چرا جواب نمیدید ؟
سلام
من کامپیترم یه ویروس گرفته که یه پیام احتمالا به زبون ترکی میده! و یه صفحه html باز میکنه و خود یه خود هم ریستارت میشه
من تموم كارهايي كه تو اين تاپيك گفته شده رو انجام دادم هر برنامه اي بوده هم گرفتم هنوز بعد اين همه نتونستم پس اين ويروسAutorun.info بر بيام انگار فقط بايد ويندوز رو عوض كرد.
خود فايل پاك ميشه ولي مشكل ِdont Show Hidden Files درست نميشه به هيچ وجه.
تنها راهش عوض كردن ويندوز؟
سلام من وقتی ویندوز بالا میاد مای دایکیمنت باز میشه
و بعضی اوقات هم ریست میشه چشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
ويندوز من با safe mode بالا نمي آيد ؟ كسي مي دونه مشكل چيه؟؟
وسط کار با my Computer ارور میده ؟ ( منظور از اینکه dont show hidden files درست نمیشه چیه ؟ )نقل قول:
من تموم كارهايي كه تو اين تاپيك گفته شده رو انجام دادم هر برنامه اي بوده هم گرفتم هنوز بعد اين همه نتونستم پس اين ويروسAutorun.info بر بيام انگار فقط بايد ويندوز رو عوض كرد.
خود فايل پاك ميشه ولي مشكل ِdont Show Hidden Files درست نميشه به هيچ وجه.
تنها راهش عوض كردن ويندوز؟
براي برگردون show hiden تنها راهش از طريق رجيستري كه دوستومون در صفحه اول همين تايپيك توضيح دادننقل قول:
ممنونم همه اون کارها رو کردم ولی این لامصب دست از سرم بر نمیداره چیکار کنم لطفا یه جواب کامل بدیننقل قول:
سرعتم یهو خیلی کم میشه چیکار کنم آخه ؟
مخصوصا موقعی که با مازیلا کار میکنم ویندوز رو هم عوض کردم نشد
سلام اینم اولین پست من:
دوستان سیستم من بعد حدودا 4-5 سال بالاخره ویروسی شد،مموریه گوشیمو وصل کردم به کامپیوتر قزمیت دانشگاه هم خودش ویروسی شد هم سیستمم! از این ویروسایی که تو صفحه اول توضیح دادین:hidden files،...(نمی دونم کدوم بود) البته با راهنمایی استاد مهدی که پست اول رو داده بودن هم ویروس پاک شد همه با بزنامه isreset فلدرا برگشتن ظاهرا همه چی خوب بود ولی تا خواستم wm11 نصب کنم گفت که system restore غیر فعاله! فعالش کن، ولی هر کار می کنم فعال نمیشه و ارور زیر رو میده:
.system restore is not able to protect your computer.please restart your computer,and then run system restore again
صفحه اول تاپیک چیزی راجع بهش ننوشته بود جستجو هم زدم چیزی پیدا نکردم حالا می خوام اساتید لطف کنن راه برگردوندن system restore رو بگن یا اگه مطلب قدیمیه آدرس تاپیک و پست مربوطه رو بنویسن،ممنون میشم.
سلام
حدود 20 25 روز پیش این نرم افزار را نصب کردم و الان برام مشکل ساز شده . سرعت سیستم هم اومده پائین .
با این که لایسنس را 3 ماهه دریافت کردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لایسنس .
این هم هر 5 دقیقه 1 بار می آد . کلافم کرده .
میشه راهنماییم کنید که این چیه و چطوری میتونم پاکش کنم . آیا به ویروس کش ربط داره ؟
1 سوال دیگه هم داشتم :
این نرم افزار بهتره یا نود32 ؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید :11::11::11:
نقل قول:
سلام
به این تاپیک مراجعه کنید:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=201416
با سلام
دوستان من ویروسی گرفتم که خود Group Policy رو هم بسته حالا بنظرتون چطوری میشه GP رو باز کرد؟
لطفا دوستانی که میدونن جواب بدین تو همین قسمت 100 همین سوال رو پرسیدن در مورد کند شدن سیستم من هر روز نود 32 رو آپدیت میکنم ولی همین مشکل هستش
فکر می کنم یه مشکلی در مورد general system داشتیم ! برای شما این اخطار رو نمی ده ؟
چون منم همچین مشکلی رو داشتم ... اگه اینه مشکل مال ویندوزه و باید یه فایل رو آپدیت کنین !
سلام خدمت دوستان عزیز
به نظر من ویروس زیاد خطرناکی نیست و می شه پاکش کرد ولی شما می تونین برای پاک کردنش از این آنتی هم استفاده کنین:
سلام و ممنون
مطالعه کردم و مشکلم حل شد
1 سوال دیگه هم داشتم :
این نرم افزار بهتره (Kaspersky ) یا نود32 ؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
من خودم Kaspersky را چندین ساله که روی سیستمم دارم و تا به حال هم برای سیستم خودم مشکلی پیش نیومده .
این انتی ویروس دارای اپدیتهای سبک می باشید و به راحتی اپدیت می شود .
و مهمترین چیز هوش مصنوعی خوب و قدرت بالایی اون در تشخیص ویروسها هستش .
اکثر کسایی که به صورت حرفه ای از سیستم عامل استفاده می کنند مطمئنا این انتی ویروس را روی سیستمشون دارند .
هر چند نود 32 هم یکی از بهترین هاست .
موفق باشید .
مشكلات من هنوز حل نشده و اينكه بيشتر هم شده....لطفا كمك كنيد.....
ممنونم آقا مهدی محترم .نقل قول:
من هم روی سیستمم دارمش و ازش راضی هستم
هر چند که 4 - 5 روزی بازیم داد ولی ... .. . . .... درست شد
البته 1 مسئله ای هم پیش امده .
مگر میشه با وجود Kaspersky که هر روز آپدیتش هم میکنم دوباره وبروس توی سیستم بشینه ؟
آخه میدونید چییه ؟ بعد از راهنمایی های دوست عزیز sus2 تمام کاراها را باسیستم کردم و جهت اطمینان از سیستمم در سیف مد فول اسکن کردم . ( البته با رعایت system restor که offبود )
گزارش حاصله نتیجه ی مثبت را نشان میداد .
اما الان در یاهو مسنجر یک PM گذاشتم که دیدم آدرس سایت باهاش رفت ( آدرس سایت نا شناخته ) که فکر میکنم وبروس باشه .
در صورتی که تا دیروز همچین مشکلی نداشتم .
و
سرعت سیستم هم حسابی آمده پایین و مثل تصویر زیر که میبینید CPU Usage روی 100 گیر کرده و دائم مجبورم میکنه که یا ساعت ها صبر کنم با ریست کنم . مخصوصاً اگر 2 یا 3 تا اکسپلورر باز کنم .
و یا مدام اکسپلوررم به این شکل در میاد مدتی گیر میده بعضی مواقع رد میکنه و بیشتر اوقات فقط ریست لازمه . مثل تصویر که می بینید قسمت بالای اکسپلورر از بین میره و سیستم کار نمی کنه .
حتی windows task manager هم دیگر نمی آید .
که باز هم تا دیروز همچین مشکلی نداشتم .
با این توضیحات مگه میشه با وجود Kaspersky که هر روز آپدیتش هم میکنم دوباره وبروس ( مخصوصاً ویروس های شتاخته شده ) توی سیستم بشینه ؟
آیا این هم ( که در زیر میبینید ) ربطی به ویروس داره ؟ و باید چی کارش کنم تا از بین بره ؟
البته این یک هفته ای هست که آمده .
در ضمن همهی کارهای زیر را هم انجام دادم :
delete cookies
delete files
clear history
توی security هم default level را انجام دادم + فول اسکن ( هم این حالت و هم سیف مد )
ببخشید که پستم طولانی شد .
ممنون میشم اگر کمکم کنید تا از شر این مشکلات رها بشم .
موفق باشید :11::11::11:
طبق فرمایشات قبلی شما کار های فوق را هم انجام دادم ولی نشد که نشد .نقل قول:
سلام
سیستم من یه نوع ویروس گرفته که نمی زاره انتی ویروس اجرا بشه:18:
Safe Mode هم که میخوام برم سیستم ریست میشه:18:
Task Manger هم قفلیده:18:
پس از یررسی های انجام شده متوجه شدم که سیستم به این ویروس الوده شده autorun.inf:18:
از راههای گفته شده هم امتحان کردم:21:
خواستم پاکش کنم پیغامهای زیر رو میده
کمک کنید:19:
شما از کدام نسخه و چه ورژنی از کسپرسکی استفاده میکنید ؟ آیا از برنامه امنیتی دیگری هم بهره می برید ؟نقل قول:
تنظیمات کسپرسکی رو همانند تنظیمات گفته شده در راهنمای تاپیک کسپرسکی ، انجام داده اید ؟
تولبار مورد استفاده شما چیست؟
نقل قول:
ورژن kaspersky8.0.0.454
خیر ( فقط همین )
بله انجام دادم .
تولبار خاصی ندارم ولی favorites دستگام خیلی شلوغه .
حالا این رو هم ببنید شاید کمک باشه
ممنون
دوستان سلام
الان داشتم با سیستم کار می کردم که یهو 16-17تا اکسپلورر برام باز شد .
هی میبستم باز میشد .
در حال نوشتن تاپک بودم . ارسال کردم اینجوری شد .
ولی خدارو شکر هنگ نکرد .
چی می تونه باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1. دوست عزیز در وهله اول توصیه میشه اگر قصد دارید از محصول آنتی ویروس استفاده کنید از نسخه 7 بهره ببرید ( بالاخص نسخه 7.0.1.325 )نقل قول:
اما اگر قصد استفاده از نسخه اینترنت سکیوریتی که گارد کاملی دارد استفاده کنید از نسخه 2009 استفاده کنید ( ورژن 8.0.0.454 و جدیدتر )
دلیل این امر هم ایرادات نسخه آنتی ویروس 2009 است که در تاپیک زیر می توانید مطالعه کنید
در ضمن این نکته را بخاطر داشته باشید یک آنتی ویروس تنها قادر نیست شما را در برابر هکرها و جاسوسهای قوی محافظت کند
اما محصول اینترنت سکیوریتی کسپرسکی بدلیل داشتن فایروال در برابر اینگونه تهدیدات گارد بسیار قدرتمندی دارد
2. در کنار کسپرسکی ، استفاده از یک محصول آنتی اسپایور توصیه میشه
چون بهترین آنتی ویروس ها هم ممکنه نتوانند برخی جاسوس ها را شناسایی کنند
البته لازم نیست از گارد فعال استفاده کنید و صرفا بعنوان یک اسکنر توصیه میشه
در زمینه آنتی اسپایورها می تونید به تاپیک زیر مراجعه کنید
البته توصیه میکنم منهای محصولی که انتخاب میکنید ، Malwarebytes' Anti-Malware رو هم نصب کنید
3. مورد شما بیش از آنکه به کسپرسکی ربط داشته باشد به خود شما و مرورگرتون ربط داره
اولا شما باید همواره از آخرین نسخه مرورگر خودتون استفاده کنید چون مرورگرها همواره دارای عیوب و باگ های امنیتی هستند
که در نسخه های جدید این موارد رفع میشود ... این معضل در مورد IE بسیار بیشتر از مرورگرهای دیگر است
به حدی که توصیه میشه حدالمقدور از مرورگری غیر از IE استفاده کنید و یا اگر از IE استفاده میکنید ، همواره از جدیدترین نسخه بهره ببرید
من فکر کنم مرورگر شما نسخه قدیمی IE است که پر ایراده
موفق باشید
دوستان LSASS.EXE چی هستش؟
من با برنامه ی super anti spyware اسکن کردم به عنوان trojan downloader میشناستش بعد که میخوام پاکش کنم میگه جزء فایلای سیستمه!وقتی سیستم restart شد بالا که میاد دوباره trojan downloader رو blocked میکنه . . . راهنمایی کنید ممنون میشم
من یه مشکل دارم : وقتی سی دی رو از سی دی رام خارج می کنم با پیغام خطای زیر مواجه میشم
حتی با نصب مجدد ویندوز هم مشکل برطرف نمیشه. آنتی ویروس ها هم اونو از بین نمی برند چی کار کنم؟ در ضمن اگر کامپیوترم به هیچ ویروسی مبتلا نباشه شما چه برنامه هایی رو برای مبتلا نشدن به هیچ ویروسی توصیه می کنید؟
با سلام چند وقتیه که بعضی وقتها البته اکثرا وقتی کانکت هستم و با ff کار میکنم یه خود به خود دیسکانکت میشه و سرع سیستم به طرز وحشتناکی هم میشه به صورتی که حتی برا باز کردن نوت پد 30 ثانیه طول میکشه تو تسک منجر که نگاه میکنم میبینم firefox.exe 98% فضا اشغال کرده و تا تعداد تبها یا حتی کلا برنامه رو نبندم این مشکل هستش
ویندوز رو هم عوض کردم ولی درست نشد ؟
از آنتی ویروس نود 32 هم استفاده میکنم که هر روز آپدیت میشه علت چیه و چیکار باید کرد ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
lsass.exe پروسه ویندوز هست ولی LSASS.EXE ویروس شما این رو پاک کن ولی اولی رو پاک نکن
این ارور بخاطر اینه که یه برنامه اتوران میخواد اجرا بشه ولی شما نمیزاری و CD رو از سی دی رام در میاری برای همین میگه CD رو بزار تا اجراش کنمنقل قول:
نقل قول:
سلام
این مشکل به احتمال زیاد سخت افزاری باشه یا پاورتون ضعیف شده و یا رمتون بهتره یکی از این دو تا رو عوض کنید
سلام
کیس یکی از آشناهام ویروس داره
از طرفی یه آنتی ویروس از قبل روش نصب هست به نام Avira Antivir که کار نمیکنه و از طرفی سیستم اجازه حذف کردنشو هم نمیده
هر آنتی ویروسی که میخوام نصب کنم اول از بودن این ایراد میگیره.
چیکار باید بکنم؟
نقل قول:
سلام
راه حل این موضوع فقط استفاده از آنتی ویروس های پرتابل هست :
این فایل رو دانلود کنید و روی یک سی دی burn image کنید وسیستم رو باهاش بوت کنید و تمام هاردتون روکد:http://ftp.kaspersky.com/devbuilds/RescueDisk/kav_rescue_2008.iso
اسکن کنید البته مراقب باشید اگه فایلهای سیستمی ویندوز آلودگی داشته باشند و اونا رو پاک کنید ممکنه
ویندوزتون دیگه بالا نیاد
آقا من توی task manager و توی تب process که میرم هفت ، هشت تا Ixplore.exe و پنج ، شیش تا svchost.exe دارم
همینطور وقتی که میخوام login بشم به ویندوز زیر اسم یوزرم نوشته شده که 20 تا یا 30 تا برنامه در حال اجرا است ( در حالیکه برنامه ای در حال اجرا نیست ) چه کار کنم؟
این همون ویروس Jeefoo یا به سلامتی یه چیز دیگه است ؟
سلام مجدد
جناب sus2 من همشونو(دو تا هستن)پاک میکنم ولی با restart ویندوز دوباره روز از نو میشه!یعنی این SUPERAntiSpyware Professional دو مرتبه وجودشو نو اخطار میده.یه کم کامل تر راهنمایی کنین
ممنون
دوستان اگه ميشه يه توضيحي در مورد اين آنتي ويروس بدن Avira AntiVir
خيلي تعريف ازش شنيدم ميگن بهترين انتي ويروس شناخته شده امسال
کسی میتونه کمک کنه؟نقل قول:
به ادرس زیر رجوع کنید .نقل قول:
موفق باشید .