[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما سوني اريكسون بردار خيلي خوبه
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما سوني اريكسون بردار خيلي خوبه
کد:http://www.phonesource-usa.com/product_listing.php?manufacturers_id=46
سلام دوستان، فکر کنم یه 20 روزی میشه که نتونستم به انجمن سر بزنم دلیلشم مشکلات زندگی، مسافرتی که
یهویی پیش اومد و مجبور شدم یک هفته ای رو کلا خونه نباشم و بعدشم داشتن 2 تا امتحان مهم بود که اصلا
وقتش رو نکرده بودم بخونم. به خاطر همین مسافرتی که ناخواسته برام پیش اومد و به همین دلیل مجبور شدم بعد
از برگشتن از مسافرت قید همه چی رو بزنم و بشینم پای درسهای عقب افتاده م. بهر حال اگر در این مدت منتظر
موندید از این بابت پوزش میخوام.
فعلا صفحات قبلی رو نگاه نکردم تا ببینم که آیا سوالی از من پرسیده شده یا حرفی در موردم گفته شده یا نه. بعد از
نوشتن این پست صفحات قبلی رو میخونم و اگر موردی بود پاسخ میدم.
برای اینکه امروز این پست خالی نباشه سعی میکنم به بعضی مسائل اشاره ای بکنم چون بعضی ها خیلی در
موردش پرسیده بودند و بنا به دلایلی نتونسته بودم بهشون جواب بدم.
قبل از هر چیز میریم سراغ فایل های PDF. دوستان پرسیده بودند که وضعیت باز کردن فایل های پی دی اف در
اکسپریا چطوری است؟ دیر باز میکنه یا زود؟ فایل های حجم بالا نسبت به فایل های کم حجم چقدر در باز شدنشون
تفاوت وجود داره.
من 3 نوع فایل پی دی اف را در Xperia X1i امتحان کردم.
1. Britannica Almanac 2009 با حجم 26 مگابایت و 961 صفحه.
2. Ahmad Kasravie - 10 Sal dar Adliye با حجم 1.65 مگابایت و 143 صفحه.
3. Utbildningskatalog2008-2009 با حجم تقریبی 8 مگابایت و 186 صفحه.
زمان باز شدن فایل های بالا در Xperia مابین 4 الی 5 ثانیه طول کشید و هیچ تغییر زمانی در هیچ کدام از فایل ها
رو ندیدم. یعنی هیچ فرقی نمیکنه که شما فایل 26 مگابایتی رو باز کنید و یا فایل 1 مگابایتی رو. این 4 الی 4
ثانیه هم به نظر من 2 ثانیه اش فقط مربوط میشه به خود برنامه Acrobat Adobe Reader. چون حتی اگر برنامه
Adobe را خالی هم باز کنید 2 ثانیه برای باز شدن کاملش زمان میبره.
نتیجه باز شدن 2 فایل پی دی اف اول را در عکس های زیر میتونید ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما میتونید 2 تا از پی دی اف های نامبرده شده را از لینک های زیر دانلود کنید و در گوشی خودتون امتحان کنید.
Britannica Almanac 2009
Ahmad K - 10 sal dar adliyeکد:http://rapidshare.com/files/164223737/Britannica_Almanac_2009.rar.html
کد:http://rapidshare.com/files/164224075/Ahmad_Kasravie_-_Dar_rah_e_Siyasat.rar.html
نصب برنامه های مختلف در Xperia X1
خیلی ها از جمله خودم نگران این بودیم که با رزولیشنی که Xperia داره در نصب برنامه به مشکل بربخوریم. در
بعضی جاها هم خونده بودم که بعضی برنامه های تا نصف صفحه باز میشن و بقیه صفحه خالی میمونه. اما در
عمل دیدم که اینطوری نیست. همانطور که در مطالب قبلیم هم به این موضوع اشاره کردم نظرم بر این بودم که
اگر شرکت های برنامه نویسی بخوان کاربرانشون رو از دست ندند مجبورند که برنامه های خودشون رو با رزولیشن
ها مختلف تطبیق بدند. چون یک کاربر نمیاد بخاطر یکی دو تا برنامه از گوشی دلخواه خودش دست بکشه و بره
سراغ گوشی که از لحاظ امکانات نسبت به گوشی مورد نظرش پایینتره اما در عوض برنامه های بیشتری بر روش
نصب میشند(منظور PPC ها هستند) .
برنامه هایی رو که در این مدت فکر کردم به دردم میخوره و باید بر روی گوشی نصب باشند را میتونید در لیست زیر
ببینید.
همانطور که میبینید از برنامه های بک آپ گرفتن از گوشی گرفته تا پلیر ها مختلف رو بر روی گوشی نصب کردم و
همه این برنامه ها رو هم فقط در مموری خود گوشی نصب کردم چون نمیخوام وقتی مموری کارتم رو در میارم
بعضی برنامه ها کار نکنند و دچار مشکل بشند اما با این همه برنامه های که نصب کردم و باز هم حدود 78 مگابایت
فضای خالی در خود گوشی بجز مموری کارت 4 گیگابایتی باقی مونده.
همه برنامه های بالا که در لیست بالا میبینید بخوبی در گوشی من باز میشند و هیچ مشکلی از لحاظ رزولیشن
ندارم. فقط بعضی از برنامه ها مانند Resco Audio Recorder احتیاج به نصب Skin مخصوص WVGA دارند.
تنها برنامه هایی که من امتحان کردم و در این گوشی مشکل داشتند اینها هستند.
1. HiCalc یک ماشین حساب حرفه ای است که هنوز برای گوشی هایی با رزولیشن WVGA ساخته نشده و در
نتیجه زمانی که بر روی Xperia نصب بشه میتونم بگم فقط یک پنجم صفحه رو میگیره :31: اینقدر کوچیکه که
باید با ذره بین اونو دید. بنابراین بعد از گذشت چند دقیقه سریع از گوشیم پاکش کردم و 2 تا ماشین حساب
حرفه ای دیگه رو روی Xperia نصب کردم.
2. CorePlayer این برنامه رو اکثرتون شاید بشناسید. این برنامه یک پلیر هست برای پخش فایل های صوتی و
تصویری. هر چند که در Xperia هم مدیا پلیر خود سونی اریکسون وجود داره که مانند گوشی های سری واکمن
مدیا پلیر نازی داره و هم Windows Media Player وجود داره که در همه پنل ها میشه ازش استفاده کرد اما باز هم
گفتم بزار Core Player را امتحان بکنم ببینم چطور جواب میده. این پلیر از لحاظ رزولیشن مشکلی با X1 نداشت
اما یجورایی گوشی رو به هم ریخت. وقتی یک پلی لیستی رو که حدود 500 تا موزیک داشت رو بهش دادم یواش
کار میکرد. منوهای گوشی دیر تر باز میشدند و کلا به جای اینکه رضایت منو جلب کنه بیشتر رو اعصابم راه
میرفت. تا اینکه پاکش کردم و بجاش 2 تا پلیر خوشکل روش نصب کردم که در این وسط از Pocket Player بیشتر
خوشم اومد و مشکلات Core Player رو هم نداشت.
در ضمن این رو هم بگم که من این نسخه رو نصب کردم CorePlayer v1.2.5 Build 4506 و رجیسترش هم کردم و
همه چی اوکی بود اما خود برنامه با گوشی جور نبود. حالا ممکنه مشکل از خود Core Player باشه چون همانطور
که گفتم 2 تا پلیر دیگه رو در گوشی نصب کردم اما با هیچ کدومشون مشکلی ندارم.
تا حالا هم اصلا دنبال برنامه های جاوا نرفتم چون از بس برنامه های پاکت پیسی زیادند که آدم دیگه دلش نمیخواد
بره دنبال برنامه های جاوا. واسه من اصلا تا حالا ضروری نبوده و هر چی دلم خواسته برای این گوشی گیر آوردم.
از لحاظ رزولیشن بقیه برنامه هایی که نصب کردم مانند عکس های زیر تمام صفحه باز میشند و هیچ مشکلی
باهاشون ندارم. نه از لحاظ رم و نه مشغول کردم سی پی یو.
و کیبردهای مختلف که میتونید در عکس های زیر ببینید. لازمه اشاره کنم که کیبورد فارسی و کیبورد سوئدی که
در لیست کیردهای این گوشی اضافه شده از طریق دیکشنری LingvoSoft Persian-ENG و Swedish-ENG اضافه
شدند و در همه محیط های نوشتاری قابل استفاده هستند. اما متاسفانه فعلا از کیبورد فارسی بجز محیط
خود دیکشنری در جاهای دیگه نمیشه استفاده کردم چون هنوز هیچ فارسی ساز و یا فونتی رو که بشه مشکل
فارسی رو در این گوشی حال کرد بر روش نصب نکردم.
البته همانطور که میبینید در باز کردن پی دی اف های فارسی که در اول همین پست عکسش وجود داره مشکلی
وجود نداره و همچنین در دیکشنری فارسی به انگلیسی هم مشکلی وجود نداره. فقط نمیشه در محیط هایی
مانند اس ام اس فارسی نوشت یا خوند. امیدوارم مشکل تمام ویندوز مبایل های نسخه 6.1 بزودی حل بشه.
پنل SPB Mobile Shell را هم که قبلا حرفشو زده بودم بر روی X1 امتحان کردم. البته با وجود اینکه نسخه های
انگلیسی رو میشه از سایت spbsoftwarehouse.com دانلود کرد و با کیجن هایی که کرکرهای محترم زحمتش
رو کشیدند رجیستر کرد اما من ترجیح دادم نسخه های رو بر روی X1 نصب کنم که به صورت کاملا رجیستر شده
در سایت سونی اریکسون قرار داده شده. این نسخه کمبود هایی رو نسبت به نسخه اصلی که اشاره کردم داره
مثلا بعضی تنظیمات پیشرفته در این نسخه وجود نداره اما فرقشون اونقدر نبود و به همین دلیل از نسخه مجانی
استفاده کردم تا مبادا روی سیستم آب و هوا شناسیش بدلیل شماره سریال تقلبی کار نکنه و مجبور بشم همه
چی رو پاک کنم و دوباره نصب کنم.
اگر خبر داشته باشید برنامه هایی که بصورت آنلاین وضعیت آب و هوا را نشون میدن در اگثر مواقع به دلیل تقلبی
بودن سریال قادر به آپدیت دیتابیسشون نیستند و عملا غیر قابل استفاده میشند. اما برنامه هایی که نیاز به
چک کردن چیزی از طریق اینترنت ندارند کرک کردنشون فرقی بحال کار کردشون نمیکنه.
و این هم مشخصات سیستم...
فعلا تا بعد.. :20:
دلمون برات تنگ شده بود راستش فك كردم حتما يه بلايي سر ايكسپريا آوردي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پي دي افه رو دارم دانلود ميكنم تا امنحانش كنم ، فايل بالاي 26 مگ نداري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه جدي گفتم تا 70 80 مگ مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه ديكشنري باحالي نصبوندي ايول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل همیشه عالی بود.ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملترین ریویو موجود در بازار:
البته بعد از ریویو مهران خان. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://blog.se-nse.net/reviews/sony-ericsson-xperia-x1-review/
من میگم هنوز این گوشی آب بندی نشده توی بازار جهانی و خریدنش یکم زوده
سلام آقا مهران
من تازه عضو P30wشدم فقدم برای اینکه بتونم از شما اطلاعاتی در مورد X1 بگیرم
خوب این طور که معلومه این گوشی از لحاظ سخت افزار وسیستم عامل کامله
اما در کل کمتر در مورد مولتی مدیاش حرف زده شده (شایدم من پیدا نکردم) آقا اگه میشه یه ریویوی خوب در این مورد برامون بزارین( مخصوصا بخش موزیک) یه عکس از هدفونشم برامون بزار ببینیم بعد از خریدن این گوشی(انشالا) لازمه یه هدفونم بخریم یا نه
حمید جان شما صفحه 84 به آخر رو یک نگاهی بنداز. هم از محتوای جعبه عکس گذاشتم و هم از هدفونهایی کهنقل قول:
همراه گوشی وجود داره.
در مورد قسمت های مولتی مدیا هم یک چیزایی قبلا نوشتم اما سعی میکنم بزودی کاملتر توضیح بدم تا به
جوابهاتون برسید. :20:
مهران من خواستم با آیپاد تاچ که میشه گفت از نظر سخت افزاری خود آیفون هست(فکر نکنم فرقی داشته باشن، اگه دارن دوستان کمک کنن) اون پی دی اف 900 صفحه ای رو باز کنم که یه بار ری استارت شد و دفعه های بعدی هم بلافاصله بعد باز شدن برنامه کرش میشد و میومد بیرون
اما اون کسرویه رو راحت باز کردم با آیپاد (دور و بر همون 4 ثانیه یا حتی کمتر)البته رو آیپاد اداب ریدر نصب نیست ، نمیدونم با چی بازش میکنه
M E H R A N جان
لطفا در مورد میزان شارژ باطری هم صحبت کنید . به عنوان مثال با استفاده ممتد از Gps چقدر شارژ نگه میداره و یا با پخش ویدئو و یا موزیک . اگر توضیح بدید ممنون میشم .
کلا شارژش چطور بوده .
سوال دیگری هم دارم . شما مشکل بلوتوث رو چکار کردید ؟ در فرومهای خارجی نوشتند بلوتوث اتوماتیک خاموش میشه و برای هندزفری بلوتوث ایجاد مشکل میکنه . همین مشکل در مورد وایرلس هم صادقه . شما با این مشکلات چه کردید ؟
موفق باشید .
من بعيد مي دونمنقل قول:
سوال دیگری هم دارم . شما مشکل بلوتوث رو چکار کردید ؟ در فرومهای خارجی نوشتند بلوتوث اتوماتیک خاموش میشه و برای هندزفری بلوتوث ایجاد مشکل میکنه . همین مشکل در مورد وایرلس هم صادقه . شما با این مشکلات چه کردید ؟
شايد تنظيماتش اينجوري باشه ... براي كاهش مصرف باطري ( حالت Power Save مثلا )
اگه باشه هم سريع خود سوني اريكسون رفعش مي كنه
كه من باز م بعيد مي دونم اين مشكل حل نشدني باشه!
متاسفانه همچین مشکلی وجود داره و تنها راه حل فعلی هم اینه که بلوتوث رو روشن کنند و بلافاصله گوشی رو خاموش کنند . با روشن کردن مجدد گوشی ، بلوتوث روشن میمونه اما نباید از سرویس وایرلس استفاده کرد چون موجب قطع بلوتوث میشه . همین وایرلس هم با رفتن گوشی به حالت استندبای خاموش میشه و در تنظیمات پاورسیو هم راه حلی برای این مشکلات نبوده . استفاده کنندگان خارجی هم به همین دلیل به سونی اریکسون ایمیل زدند اما تنها جواب این بوده که عده ای دیگر هم این مشکل رو داشتند و ما داریم پیگیری میکنیم ! حالا نمیدونم این مشکل به این گوشی مربوط میشه یا یک مشکل کلی برای ویندوز موبایلهاست ؟ .نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر هم میتونید به انجمنهای خارجی سر بزنید .
به هر حال مشکل نرم افزاری پیش میاد.اگر هم باشه درست میشه با یه آپدیت.البته نمیدونم آپدیت PPC ها چطوره.
=====
X1 در صدر پر فروشهای سایت فروش plemix هست:
کد:http://www.plemix.com
Media Player در Xperia X1
وقتی به مدیا پلیر در x1 فکر کنیم اولین نکته ای که به ذهنمون میرسه پنل مدیا پلیر است چون این پنل در پاکت پیسی
های دیگه بصورت پیش فرض و فابریک وجود نداره. البته بعضی ها تونستند که پنل های Xperia رو خارج کنند و در
گوشی هایی مانند HTC HD اجرا کنند.
در پنل مدیا پلیر میشه به قسمت های زیر بصورت مستقیم دسترسی داشت.
1. عکس ها
2. موزیک پلیر سونی اریکسون
3. ویدیو پلیر سونی اریکسون
4. بازی ها
5. لیست شماره تلفن های ثبت شده.
6. تنظیمات پنل مدیا پلیر.
اگر به قسمت عکس برید در اونجا 3 انتخاب دارید.
1. آخرین عکس های دیده شده.
2. عکس های گرفته شده با دوربین گوشی.
3. تما عکس های موجود در گوشی.
موزیک...
اگر به قسمت موزیک برید در آنجا انتخاب های زیر را خواهید داشت.
1. ادامه دادن آخرین آهنگ پخش شده.
2. خواننده ها.
3. آلبوم ها
4. لیست تمام آهنگ ها موجود در گوشی که اتوماتیک آپدیت میشه.
5. پلی لیست و ساخت پلی لیست.
تقریبا میشه گفت هر چیزی که مربوط به موزیک باشه در این قسمت میشه پیدا کرد و کاربر رو راضی میکنه.
در قسمت اسم خواننده ها اگر قبل از ریختن آهنگ ها به گوشی Tag آنها رو خوب اسم گذاری کرده باشید همه
چی به خوبی نشون داده میشه و هر خواننده با موزیک هایی که مربوط به اون خواننده است دسته بندی میشه
و پیدا کردن یک موزیک رو چه از روی اسم آهنگ و چه از روی آلبوم اون آهنگ و چه از روی اسم خواننده براحتی
میشه پیدا کرد.
قسمت دسته بندی آهنگ ها از روی آلبوم..
در قسمت آلبوم اگر برای آلبوم های موزیکتون کاور درست کرده باشید بر روی هر آلبوم که کلیک کنید عکس
اون کاور اون آلبوم مانند عکس بالا نشان داده خواهد شد و براحتی میتونید بفهمید که کدام آلبوم را انتخاب
کرده اید و کار را راحت تر و زیبا تر خواهد کرد.
اما بعد از انتخاب آهنگ و یا آلبوم مورد نظرتون برای پخش شدن با پلیر زیبا و قشنگ زیر روبرو میشید.
این پلیر دکمه های بزرگی داره و کار با انگشت رو راحت تر میکنه و نیازی نیست که از مداد گوشی استفاده
بکنید. همه اطلاعات آهنگ پخش شده را به ترتیب نشون میده و شما میتونید بفهمید که اون آهنگ مربوط به
کدام خواننده و کدام آلبومش هست. با عوض شدن موزیک کاور آلبوم و اطلاعات موزیک به سرعت تغییر میکنه.
عقب و جلو کردن آهنگ هم سریع انجام میشه و فرقی نمیکنه که شما 500 تا آهنگ رو یکجا پخش کرده باشید
یا 1 آهنگ پخش کرده باشید. یعنی در سرعت پخش و انجام عمل هایی که بر روی موزیک پخش شده انجام
میدید تاثیری نمیزاره.
اگر قسمت Menu را کلیک کنید از سمت راست به چپ یک حالت مات مانند پنجر ه های ژاپنی باز میشه. در این
قسمت شما به بعضی تنظیمات ابتدایی دسترسی پیدا خواهید کرد. مانند قاطی کردن آهنگ ها به صورتی که
پشت سر هم نخونه و همچنین میتونید برای تکرار یک موزیک یا آلبوم تنظیماتی رو بهش بدید.
صدای این پلیر از طریق هدفون کیفیت و بلندی خوبی داره و از لحاظ کیفیت و صدا نمیشه بهش ایراد گرفت. البته
شاید بلندی صداش برای بعضی ها که میخوان گوش هاشون کر بشه کافی نباشه اما از نظر من بلندی خوبی
داره و اگر از این بیشتر بود گوش رو واقعا اذیت میکرد.
من در بعضی از موزیک ها که کیفیتشون واقعا بالاست مجبورم صدا رو بر روی 80 درصد قرار بدم چون احساس
میکنم اگر با صدای 100 درصد به اون موزیک یا آلبوم گوش بدم گوشم بعد از گذشت نیم ساعت اذیت میشه.
اما صدای 80 درصد به پایین مناسبه.
خب تعریف بسه بریم سراغ نکته های منفی.
1. به هیچ وجه اکولیزر نداره و فقط میشه معمولی به موزیک گوش داد. البته همانطور که گفتم کیفیت واقعا
خوبی داره اما اگر کسی بخواد از اکولیزر استفاده کنه این امکان در این پلیر وجود نداره.
2. از این پلیر فقط با وارد شدن به پنل مدیا پلیر میشه استفاده کرد. یعنی اگر کسی در پنل سونی اریکسون
باشه و بخواد این پلیر رو اجرا کنه نمیتونه و حتما اول باید دکمه Xpanel را بزنه و پنل مدیا پلیر رو انتخاب کنه.
3. تنظیمات ایتدایی داره و نمیشه اون رو اونطور که میخواهیم تنظیم کنیم. مثلا یکی از تنظیماتی که من دوست
داشتم در این پلیر وجود داشته باشه تنظیمات خاموش شدن صفحه، بخواب رفتن گوشی و تنظیمات فرستادن
موزیک به بلوتوث با فرکانسها و کیفیت های مختلف بود. اما متاسفانه این تنظیمات وجود نداره.
4. مقدار استفاده از CPU در هنگام گوشی دادن به موزیک از طریق هدفون زیاده و باعث میشه هم پشت گوشی
یعنی باطریش داغ بشه و در نتیجه مصرف بیشتری داشته باشه. اگر این پلیر حتی 100 مگ رم میگرفت مهم
نبود چون بالا بودن و یا پایین بودن رم مصرفی تاثیر زیادی در مصرف باطری نداره اما مصرف سی پی یوی زیاد
چه در یک پاکت پیسی و چه در یک لپ تاپ مصرف باطری رو بالا میبره.
Radio
پلیر دیگه ای که در این گوشی وجود داره رایوی اون هست. این رادیو بصورت یک پنل قرار داده شده و یک برنامه
جدا نیست. یعنی برای باز کردن رادیو شما ممجبور خواهید بود که به پنل رادیو برید. البته این موضوع به نظرم
تا حدودی منطقی میاد چون کسی که بخواد رادیو گوشی بکنه میره پنل خودش و کسی هم که بخواد به موزیک
گوش بده میره به پنل خودش و یا پلیر مورد نظرش رو باز میکنه و شروع میکنه به موزیک گوش دادن.
آیا کسی وجود داره که همزمان هم بخواد رادیو گوش بده هم آلبوم واست میمیرم از ابی؟ :31: معلومه که نمیشه
مگر اینکه آدم لجوج و یکدنده ای باشه.
البته افراد انجمن forum.xda-developers.com تونستند برنامه رادیویی که در این گوشی وجود داره رو بصورت یک
برنامه جدا خارج کنند تا بشه در همه پنل ها ازش استفاده کرد.
کیفیت رادیوی این گوشی عالیه و جای هیچ حرفی رو باقی نزاشته. دکمه هاش هم به اندازه ای بزرگ هست که
نیاز به استفاده کردن از مداد وجود نداره و راحت با انگشت میشه باهاش کار کرد. البته بستگی داره انگشت طرف
چه اندازه باشه.. :10:
نکته منفی که در مورد رایوی این گوشی وجود داره اینه که مانند موزیک پلیر خود سونی اریکسون سی پی یوی
زیادی مصرف میکنه و باعث گرم شدن باطری گوشی میشه و در نتیجه مصرف باطری رو همانطور که قبلا توضیح
دادم بالا میبره.
Stream Media Player
پلیر دیگه ای که در این گوشی وجود داره Stream Media Player است. این پلیر برای پخش فایل های تصویری و
همچنین موزیک که به صورت آنلاین هستند استفاده میشه. مثلا برای دیدن کانل های تلویزیونی آنلاین مانند
BBC,CNN و یا بقیه میشه از این پلیر استفاده کرد.
در تنظیمات این پلیر قسمتی وجود داره که میشه پورتهای ورودی و خروجی را از پروتوکل UDP کنترل کرد. مثلا
بعضی از تلویزیونهای آنلاین فقط به پورت 1080 احتیاج دارند و برای اینکه امنیت سیستم رو بالا ببرید میتونید
پورتها رو توسط این قسمت تنظیم کنید.
Windows Media Player
ویندوز مدیا پلیر یکی دیگه از پلیر هایی است که در این گوشی وجود داره. از نکات خوب این پلیر میشه به این
اشاره کرد که چون بصورت برنامه قرار داده شده میشه از اون در اکثر پنل ها استفاده کرد و مشکلاتی مانند
پلیر خود سونی اریکسون رو نداره.
در این پلیر هم اگر موزیک هاتون رو قشنگ دسته بندی کرده باشید و Tag های موزیک هاتون رو قبل از وارد کردن
به گوشی وارد کرده باشید در اون صورت بصورت منظم در این پلیر دسته بندی میشند و این امکان را خواهید
داشت که یک موزیک را از روی آلبوم و یا اسم خواننده پخش کنید و همچنین جستجو را براتون راحت تر خواهد
کرد.
یکی از نکات خیلی خوب این پلیر میشه به مصرف سی پی یوی خیلی پایینش اشاره کرد در حدی که میتونم بگم
بهترین پلیر برای مصرف پایین باطری همین ویندوز مدیا پلیر است.
نکات منفی که این پلیر داره اینه که تنظیمات پیشرفته ای نداره و نمیشه اون رو طوری تنظیم کرد که ویندوز به
خواب زمستانی نره. :31: اگر جزو کسانی باشید که تا حالا پاکت پیسی داشتید و خواستید از طریق هندزفری
بلوتوث به موزیک گوش بدید میدونید که منظور من از به خواب رفتن گوشی یا همان حالت استاند بای چی هست.
اگر یک پخش کننده موزیک تنظیماتی مبنی بر اینکه در زمان پخش موزیک ال سی دی خاموش بشه اما به حالت
استند بای نره وجود داشته باشه در اون صورت میتونید از دکمه های عقب و جلو کردن آهنگ در هندزفری بلوتوث
استفاده کنید و یا صدای آهنگ رو کم و زیاد کنید. اما چون این تنظیمات در ویندوز مدیا پلیر وجود نداره بنابراین
زمانی که گوشی به حالت استند بای میره از قابلیت های هندزفری بلوتوث نمیشه استفاده کرد مگر اینکه کلا
به تنظیمات سیستم برید و استند بای رو غیر فعال کنید اما در این حالت مصرف باطری بیشتر از حالت معمولیش
خواهد شد.
نکته منفی دیگری که به نظر من در مورد این پلیر وجود داره اینه که کاور آلبوم ها رو در زمان پخش یک موزیک نشون
نمیده.البته من هر چقدر باهاش ور رفتم نتونستم کاور آلبوم رو در زمان پخش فعال کنم حالا اگر بعدا کسی
تونست این کار رو بکنه منو مقصر ندونید. تا حالا که من نتونستم و اگر نشه این کارو کرد محیط پلیر رو خشک
میکنه و جذاب نیست.
مثلا پلیر سونی اریکسون رو آدم که نگاه میکنه یک محیط شیک داره که همه چی از سر جای خودشه. از کاور
آلوم گرفته تا مشخصات آلبوم و موزیک.
تا اینجا متوجه شدید که هر چی پلیر در این گوشی بود هم نکته های مثبت دارند و هم منفی و هیچ کدومشون
کامل رضایت آدم رو جلب نمیکنه به همین دلیل سعی میکنم توضیحاتی رو در مورد پلیر های دیگه ای که میشه
بصورت برنامه بر روی این گوشی نصب کرد رو بدم.
اولین پلیر که همون Core Player بود و مشکلاتش رو قبلا گفتم.
دومین پلیری که بر روی این گوشی نصب کردم اسمش Pocket Player است. این پلیر محصط بسیار جالبی داره و
آدم هر طور که بخواد میتونه محیط اون رو تغییر بده.
Pocket Player 3.7 اکولیزرهای زیادی داره و حتی میشه بصورت دستی اکولیزرها رو تنظیم کرد و اونها رو با
اسم های مختلف ذخیره کرد تا دفعه بعد لازم نباشه برید و اکولیزرها رو دستی تنظیم کنید و فقط کافیه که از
لیست اکولیزرها اونی رو که خودتون ذخیره کردید رو انتخاب کنید.
اما دسته بندی موزیک ها در این پلیر بسیار جالبه و از نکاتی که میشه بهش اشاره کرد اینه که میشه آهنگ ها
رو بر حسب سال انتخاب کنید. مثلا آلبومهایی که در سال 1380 خونده شدند و یا غیره...
انتخاب موزیک از طریق اسم خواننده...
اگر برای آلبوم موزیک هاتون کاور انتخاب کرده باشید در قسمت آلبوم این کاورها خیلی قشنگ و مرتب نشون داده
میشند و حرکت انگشت از بالا به پایین و یا برعکس میشه لیست رو بالا و پایین کرد. دقیقا مانند پلیر سونی
اریکسون.
این پلیر بصورت فول اسکرین هم قابل اجرا هست و هم میشه اون رو به حالت اند اسکیپ برد.
همچنین امکان این رو خواهید داشت که بجای کاور آلبود در محیط پخش پلیر پلی لیست هاتون رو نمایش بدید و
کاور آلبوم رو به گوشه بالا سمت راست ببرید.
کیفیت پخش موزیک در این پلیر بخاطر قابلیت اکولیزرهایی که داره هم از پلیر سونی اریکسون بهتره و هم از ویندوز
مدیا پلیر. در ضمن تمام تنظیماتی رو که در 2 پلیر قبلی برای حالت استند بای وجود نداشت در این پلیر وجود داره.
شما حتی میتونید تعیین کنید که اگر کسی بهتون زنگ زد موزیک قطع بشه و بعد از قطع تماس دوباره از همان
جایی که قطع شده ادامه بده و یا بر عکس میتونید کاری کنید که اصلا موزیک قطع نشه و همینطوری ادامه بده.
نکته منفی این پلیر نسبت به ویندوز مدیا پلیر اینه که از سی پی یوی بیشتری استفاده میکنه. بعدا آمار و میزان
مصرف سی پی یو رو در پلیر های مختلف قرار میدم.
Pocket Music پلیر دیگه ای است که بر روی Xperia نصب کردم.
از قابلیت های خوب این پلیر میشه به این اشاره کرد که در این پلیر امکان استفاده از Skin های Winamp نسخه 2
وجود داره و میشه محیط پلیر رو اون طور که دوست دارید تغییر بدید.
از لحاظ تنظیمات و امکانات اکولیزر فرق چندانی با Pocket Player نداره و کیفیت پخش بسیار خوبی داره. من
نمیتونم بگم که کدوم یکی کیفیتش بهتره چون خودتون باید امتحان کنید و نتیجه رو بفهمید. اما به نظر من
Pocket Player 3.7 هم کار کردن باهاش راحت تره و هم محیط قشنگتری داره.
میزان مصرف CPU در پلیر های مختلف از طریق هدفون.
در اینجا من آزمایشی رو انجام دادم که معلوم بشه کدام پلیر میزان مصرف سی پی یوی بالاتری داره. چون
همانطور که گفتم هر چقدر میزان مصرف سی پی یو در یک پلیر بیشتر باشه به همان اندازه میزان مصرف
باطریش بیشتر خواهد شد.
در این تست اول همه برنامه هایی که اجرا شده بودند رو بستم تا بر روی پلیر تاثیر نزارند. بلوتوث و وای فای هم
خاموش است. در همه پلیر ها یک نوع آلبوم رو پخش کردم تا حتی نوع موزیک هاشون هم یکی باشه.
نتایج بدست آمده از این تست...
Sony Ericsson Music Player .....................16% - 80%
Windows Media Player ........................1,5% - 3,1%
Pocket Player 3.7 ..........................10% - 25%
Pocket Music 5.........................15% - 35%
همانطور که میبینید بهترین پلیر از لحاظ کم مصرف کردن سی پی یو ویندوز مدیا پلیر است و بدترین مدیا پلیر خود
سونی اریکسون. اما اگر همه جوانب رو در نظر بگیریم از جمله تنظیمات بلوتوث و حالت استند بای و همچنین
میزان مصرف سی پی یوش هم کمتر باشه بهترین پلیر Pocket Player 3.7 خواهد بود. اما باز هم برای اینکه
بهترین رو داشته باشید راهش اینه که خودتون پلیر های مختلف رو آزمایش کنید تا بعد از مدتی متوجه بشید
کدومش بیشتر بدرتون میخوره.
موفق باشید.
نقل قول:
GPS رو هنوز چک نکردم. اگر چک کردم نتیجه اش رو میگم.
در مورد بلوتوث هم در پست قبلیم که در مورد پلیر های مختلف بود توضیح دادم. این مشکل بر میگرده به تنظیمات
پلیری که استفاده میکنید و من این مشکل رو از طریق Pocket Player و تنظیماتی که شخصا روش انجام دادم حل
کردم و با بلوتوث نزدیک به 2 ساعت موزیک گوش دادم و مشکلی نداشتم. حتی در عقب و جلو کردن آهنگ ها از
طریق هندزفری بلوتوت بعد از گذشت 2 ساعت.
آقا ممنون شرمنده کردین مارو
یه سوال دگه، سیستم تاچ مانیتورهX1 چیه؟
خازنی (مثلiPhone) یا فشاری( مثل P1)
اگه خازنی باشه که عالی میشه یعنی دقت خیلی زیاد!
میونش با بازی چه طوره (منظورم بازی های ی3d مثل آسفالت4)
این بازیا با پهن تر بودن مانیتورهx1 چه طوری کنار میان ؟
بازم ممنون
خیلی وقته که دیگه خازنی شدن همه......چون الان همه دنبال راحتی هستند......نقل قول:
آقا یون عزیز و خانومای محترم
بالاخره انتظار ها به سر رسید
X1 وارد بازار ایران شد
بشتابید که غفلت موجب پشیمانی است .
قیمت:؟؟؟,؟؟؟,؟
شما که عکسشو گرفتی...قیمتشم می پرسدی دیگه !@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:اگر این مشکل به راحتی قابل حله چرا در انجمنهای خارجی کسی راه حل درست و بدون دردسرش رو نگفته ؟ :نقل قول:
نقل قول:
They told me that as well when I called then. Then I wrote them a quite angry email that they replyed to and admitted that the phone does turn off Bluetooth when it enters power save mode - as soon as the screen light goes off.
I then wrote and asked them if that also mean that headset will stop working.
They then told me that it is supposed to kepp already opened bluetooth channels open, unless the headset also go into powersave.
They told me that there are currently no setting to prevent this really stupid behavior. There MIGHT be one in upcoming updates but they couldn't promise anything.
به نظر میرسه دو راه حل موجوده . یا باید حالت استندبای رو آف نمود و تمام شدن سریعتر شارژ باطری رو تحمل کرد و یا باید از خیر بلوتوث گذشت . چون دستگاه تشخیص نمیده که وقتی بلوتوث در حال فعالیته به حالت استندبای نره .کد:http://www.xperiax1.net/forum/x1-problems-issues/316-bluetooth-problem.html
البته همون غیر فعال کردن استندبای هم مثل اینکه بطور کامل مشکل رو حل نکرده . فردی پستی زده با محتوای زیر :
و پس از گذشت زمان بیشتر گفته :نقل قول:
well, I disabled the standby, and the BT hasn't turned itself off in about 3 hours, which is a record so far. and battery life doesn't seem too bad. I'll update again later, but hopefully that's a good fix until a real patch is released.
لینک بالا رو اگه بخونید مشکلات عجیب و غریب دیگری هم هست ! مثلا حتی وقتی دارند از برنامه ای استفاده میکنند ، گوشی باز هم به حالت استندبای میره و اون برنامه رو میبنده ( فکر کنم برنامهء tomtom بود ) . بقول خودشون این مشکلات دیوانه کنندس . دو نفر هم به ساپورت SE ایمیل زدند و جواب این بوده که باید منتظر آپدیت موند شاید با آپدیت حل بشه ...نقل قول:
well, woke up this morning with the BT turned off again, so it didn't fix the problem. Oh well. back to the drawing board. I really hope Sony responds quickly to this.
مهران جان لطفا بگید چطوری مشکل بلوتوث رو حل کردید ؟ آیا پاور سیو رو غیرفعال کردید یا راه حل سومی هم موجوده ؟ راستی شما با کارکیت ماشین آهنگ گوش میکردید ( از طریق بلوتوث گوشی ) ؟
ضمنا ممنون از مطالب خوب شما .
موفق باشید .
آره بابا.چرا قیمت نکردی؟
نقل قول:اگر فیلمهای کار کردن با این گوشی و نیز کار کردن با آیفون رو در یوتیوب مشاهده کنید متوجه خواهید شد که کارکرد تاچ اکسپریا مثل آیفون حساس وبا عکس العمل سریع نیست و اصطلاحا مولتی تاچ نیست . ضمن اینکه این شرکتهای موبایل چندان روی ویندوز کار نکردند به همین دلیل دکمه ها و عملکردهای زیادی وجود دارند که برای تپ کردن روی اونها باید از قلم استفاده کرد ( به دلیل کوچکی بیش از حد ) .نقل قول:
تا اونجایی که بنده خواندم این موضوع صحیح نیست . اکثر گوشیها از همون فناوری سابق استفاده میکنند . و آیفون ( و شاید یکی دو گوشیه دیگه ) تنها استفاده کننده از این فناوریه . همانطور که در بالا هم عرض کردم اگر در یوتیوب فیلمهای کار کردن با اکسپریا و گوشیهای HTC رو مشاهده کنید میبینید که فرد کار کننده با گوشی بعضی جاها باید چند بار یک عمل رو تکرار کنه تا درست انجام بشه .نقل قول:
ضمنا اگر این گوشی از فناوری مشابه آیفون استفاده کرده بود دیگه نیازی به Stylus نداشت ( مثل آیفون که براش نزاشتند ) .
نقل قول:
شما که عکسشو گرفتی...قیمتشم می پرسدی دیگه !@
به نظر میاد دوستمون قیمت رو گذاشتند اما درست نشون داده نمیشه :نقل قول:
آره بابا.چرا قیمت نکردی؟
و از تعداد ارقامش پیداست بالای یک میلیون تومنه و هر کس به این قیمت بخره کاملا ضرر خواهد کرد .نقل قول:
قیمت:؟؟؟,؟؟؟,؟
خدمت دوستان عرض کنم که قیمت رو هم پرسیدم
قیمت ناقابل برای رنگ سیلور: 1.400.000 تومان با گارانتی خاورمیانه
باید اضافه کنم که در هنگام استعلام قیمت دو نفر در حال خرید این هیولای سونی اریکسون بودند.
:18: :18: :18:نقل قول:
سکوت میکنیــــم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایتخته یا علاالدین؟
در مورد ال سی دی هم بد نیست بدونید که اگر گوشی با قلم کار کرد جنسش مثل آیفون نخاهد بود چون اون جنس(آیفون) فقط و فقط با تماس دست کار میکنه
دوست من نوع تاچ فرقی نداره فقط سرعت عملشون فرق داره...........
ضمنا ملا این نیست که باقلم کار می کنی فرق کنه.......چون ال سی دی ایفون 5. اینچ از این بزرگ تره............
و رابطش جوری طراحی شده که دکمه ها بزرگ هستند................
من فکر کنم با این قیمت انشالله سال بعد گوشی خواستم عوض کنم اگه کسی نگرفت از اطرافیان روش فکر می کنم.............دی
@ s-a-l-i-m
شما نمیتونی با دستکش یا با قلم روی آیفون کار کنی چون فقط با تخلیه بار الکتریکی هنگام تماس دست با صفحه متوجه تماس میشه ولی در تمام گوشی های دیگه غیر از آیفون موضوع جور دیگه ایه ، چون خیلی به تاپیک ارتباط نداره دیگه ادامه نمیدم
برای اطلاعات بیشتر حتما به این مطلب مفید رجوع کن تا متوجه تفاوت تکنولوژی که آیفون رو از بقیه متمایز میکنه بشی:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2918116#post2918116
ربط که کمی داشت............واقعا ممنون.....این موضوع دست کش رو نمی دونستم..........نقل قول:
من700 تومن که رسید میخرم :46:نقل قول:
فقط کافی هست چند مغازه دیگه بیارن.اون موقع مجبور میشن واسه رقابت هم شده قیمت رو در حد واقعی بدن.
تنهایی 1.400 یا با پشتیش میدادن 1.44؟:دی
با این قمت میشه laptop dell 1510 با کانفیگ بالا خرید!!!
سوالی رو که باید از اونها بپرسید از من میپرسید؟نقل قول:
در ضمن این راه حل ممکنه به نظر ساده و راحت باشه اما اگر آیا من نمیگفتم شما میدونستید باید چیکار کنید؟ یا به
کدام قسمت تنظیمات پلیر برید و کاری کنید که بلوتوث خاموش نشه و راحت بشه از هندزفری بلوتوث استفاده کرد.
یک نکته دیگه اینکه این مشکل ربطی به دیوایس و گوشی Xperia نداره. این مشکل استند بای و قطع ارتباط بلوتوث
گوشی با هندزفری بلوتوث در تمام گوشی هایی که ویندوز مبایل نسخه 6.1 روشون نصب هست وجود داره.
کسانی هم که در اصل به سونی اریکسون ایمیل زدند سوئدی هستند و فعلایت اصلیشون در انجمن سوئدی زیر
است. minhembio.com/forum/index.php
نه سونی اریکسون میتونه این مشکل رو حل کنه و نه HTC و نه Samsung. این مشکل رو باید مایکروسافت حل بکنه
و یا اینکه همه سازندگان پاکت پیسی دست در دست هم بدند و با ارائه دادن درایو آپدیت شده و جداگانه برای بلوتوث
و وای فای این مشکل رو حل کنند.
اصلا همچین مشکلی در اکسپریا وجود نداره و تا حالا در طول مدت یک ماه و نیمی که این گوشی رو دارم اصلانقل قول:
مثلا حتی وقتی دارند از برنامه ای استفاده میکنند ، گوشی باز هم به حالت استندبای میره و اون برنامه رو میبنده ( فکر کنم برنامهء tomtom بود ) .
همچین چیزی ندیدم.
ببین دوست عزیز من خودم در هم در مطالب قبلی 2 برنامه را نام بردم که بر روی اکسپریا مشکل داشتند یکی
از لحاظ رزولیشن و اون یکی هم ناسازگار بود اما اینها دلیل نمیشه که ما بر روی اکسپریا عیب و ایراد بزاریم و
بگیم که نخیر حتما این گوشی مشکل داره. اتفاقا بر عکس این مشکل برنامه نویس هاست که نمیتونند برنامه
های خودشون رو طوری بنویسند که بر روی همه ویندوز مبایل های نسخه 6.1 نصب بشه.
مثلا اگر تلویزیون ایران هنوز فرکانسهای تلویزیونیش رو بصورت آنالوگ پخش میکنه آیا باید بگیم که تلویزیونهای
سامسونگ و سونی و پانوسونیک و ... مشکل دارند که نمیتونند تصویر دریافتی رو به صورت HD پخش کنند؟
اینها تلویزیونهای خودشون رو میسازند و به بازار عرضه میکنند و مسئولیتی در قبال پخش کانالهای تلویزیونی
ندارند و این شبکه های تلویزیونی هستند که باید چاره ای بیاندیشند.
حالا این آقا یا خانم که اومده برنامه رهیاب TomTom رو نصب کرده از کجا معلوم اون برنامه رو دست نصب کرده؟
از کجا معلوم از آخرین نسخه اون که بر روی رزولیشن WVGA خیلی قشنگ و روان کار میکنه استفاده میکنه؟
از کجا معلوم قبل از اینکه این برنامه رو نصب کنه چه برنامه های دیگه ای بر روی گوشیش نصب کرده که باعث
ایجاد مشکل در گوشیش شده باشه؟
میدونید چرا این سوالات رو پرسیدم چون طبق منبع ipmart-forum.com ده ها نفر از برنامه TomTom استفاده
میکنند و مشکلی هم باهاش ندارند. حتی بر و بچه های سوئدی با وود اینکه این همه رهیاب وجود داره
اما برنامه TomTom رو برای نصب بر روی اکسپریا پیشنهاد میکنند. و ازشم راضی هستند.
نقل قول:
مهران جان لطفا بگید چطوری مشکل بلوتوث رو حل کردید ؟
Pocket Player 3.7 را نصب کنید. برید داخل تنظیمات و از آنا برید به تب Advanced متوجه میشید. در این تب
اینقدر تنظیمات وجود داره که میتونم بگم فقط 10 دقیقه طول میکشه اونها رو بخونی اما اگر بخوای هم بخونی
و هم متوجه بشی فکر کنم باید 20 دقیقه ای باهاش کار کنی :31:
تنظیم زیر باید برای کمتر مصرف کردن باطری انجام بشه.
تنظیمات بالا فقط زمانی فعال میشه و این تنظیمات اعمال میشه که پلیر رو اجرا کرده باشید. اگر پلیر بسته باشد
تنظیمات نرمال گوشی ادامه پیدا خواهند کرد.
تنظیمات زیر را هم به حالت اولیه باز گردوندم اما قسمت هایی که هر کسی طبق سلیقه خودش میتونه اونها رو
تنظیم کنه مشخصه. باز هم تکرار میکنم که تب Advanced فراموش نشه.
موفق باشید. :20:
ویرایش بعد از چند دقیقه...
دوست عزیز نمیدونم خبر دارید یا نه. اولا که گوشی اکسپریا در نوع ها X1i و X1a عرضه میشه. کسانی که نسخه X1a رو خریدند
از فیلم برداریش راضی نیستند و طبق گفته این افراد تعداد فریم های فیلم برداری در نسخه X1a کمتر از نسخه X1i است.
گذشته از این تفاوتها که ممکنه فقط به این مسئله ختم نشه میشه به رام های مختلف اشاره کرد. مثلا فریمور های نسخه سوئدی
با نسخه آلمانی و انگلیسی فرق میکنه. کسانی که گوشیشون نسخه آلمانی بوده و با فریمور نسخه انگلیسی گوشی رو فلش
کردند دچار مشکل شدند و بعضی قابلیت های گوشیشون از کار افتاده.
بنابراین اگر مشکلاتی هم در فریمورهای مختلف هر کشور و یا منطقه وجود داشته باشه با آپدیت قابل حله. اما خاموش شدن بلوتوث
در موقع استند بای مربوط به خود ویندوز مبایل است و ربطی به فریمور گوشی ها نداره.
این نکات رو اشاره کردم که اینها رو هم مد نظر داشته باشید.
مهران جان این برنامه ی پاکت پلیر رو از کجا میشه دانلود کرد؟
رو امنیا هم میشه استفاده کرد دیگه؟؟؟؟
نمیدونم بر روی اومنیا بخاطر رزولیشنش خوب کار کنه یا نه. اما چون برنامه خوب و معتبری است گمان نمیکنم کهنقل قول:
مشکلی داشته باشه. البته اگر دیدید از نظر رزولیشن مشکل داره میتونید به سایت زیر برید و Skin های مختلف
را برای مچ شدن با رزولیشنش دانلود و امتحان کنید.
مثل این یکی که برای QVGA ساخته شده.
برای دانلودش هم من آخرین نسخه اون رو که 3.7 هست براتون در 2 سایت مختلف آپلود کردم. هر دو لینککد:http://www.conduits.com/products/player/skins.asp
محتواشون یکی هست اما سرورهاشون فرق میکنه. پس یکی را دانلود کنید. این فایل همراه کرک آن همان
پلیری است که خودم بر روی اکسپریا نصب کردم و از سالم بودن فایل و همچنین کار کردن کرکش مطمئن هستم.
طریقه نصب.کد:http://rapidshare.com/files/164753594/Conduits_Pocket_Player_v3.7.rar.html
http://www.filesend.net/download.php?f=72ebbc099dcdca3910f514e13a8bb41f
1. در داخل کامپیوترتون فایل رار را از حالت فشرده خارج کنید.
2. فایل PocketPlayer.WM.CAB را به داخل گوشی کپی کنید و از خود گوشی برید روش کلیک کنید تا نصب
بشه. بعد از نصب به هیچ عنوان برنامه را باز نکنید.
3. گوشی رو دوباره به کامپیوتر نصب کنید و به مسیر زیر را در گوشی خودتون پیدا کنید و فایل pocketplayer.exe
را در آنجا کپی کنید. گوشی از شما میپرسه که این فایل وجود داره آیا میخواهید دوباره کپی بشه شما هم
Yes را میزنید.
مسیری که باید فایل نامبرده شده را کپی کنید.
MobileDevice/Program/Pocketplayer
راستی یادم رفت بگم سعی کنید بر روی حافظه خود گوشی نصب کنید.
نقل قول:
حیف این همه پول که بدی بابت دو تیکه لاستیک و یک کیت مسی
با این پول میشه یه پیکان 58 خرید یا اینکه یک زندانی صاحب چک برگشتی رو آزاد کرد
خیلی کارا میشه کرد
این وسط فروشنده ها پول شما رو براحتی میخورند و بعدش سوار تویوتا کمری 2008 یا پرادو میشن و به ریش خریداران میخندند
تو از وقتی بن شدی چرا انقدر اسپم میدی؟؟؟
رفتی مسجد برا اولین بار؟؟؟که انقدر .....حرف میزنی..........
آخه زور دارهنقل قول:
یه عده با زحمت نون بدست میارن
بعدش این مغازه دارا در بازه زمانی 20 دقیقه در زمان فروش یک و چهارصد پول توی جیب کنند