نقل قول:
دوست عزیز آقا جواد این هم لینکش:
کد:http://www.4shared.com/file/28895238/d0dfd4de/3___1.html
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز آقا جواد این هم لینکش:
سلام دوست مننقل قول:
خواهش مي كنم قابلي نداشت
انشاءالله بتوني خوب از پايان نامهات دفاع كني
خوش باشي
با سلام
ببخشید یه راهنمایی می خواستم می خواستم شماره صفحه رو کنار برگه A4 بزنم و دورش یه طرح بزارم باید چه کار کنم که در تمام صفحات بیاد و به ترتیب باشه؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
دورش چه نوع طرحي ميخواي بذاري
مثلا اگه بخواي مي توني توي textbox بذاريش يا .... منظورت رو از طرح مشخص كن
با سلام
یعنی تو این سایت به این بزرگی هیچکی کاره Kernings for fonts واقع در font>spacing
رم نمی دونه اگه کسی می دونه با تصویر ت.وضیح بده متشکرم
سلام دوست عزيزنقل قول:
اين قسمت به نظر من (از روي تحقيق) هيچ گونه كارايي در ورد مخصوصا براي زبان فارسي ندارد
يه مطلبي يه جا ديدم كه بد نيست خودت اونو يه بررسي بكني چون ممكنه من نتونم درست بيانش كنم
کد:http://robgoodlatte.com/2007/07/24/3-examples-of-bad-microsoft-word-typography
نقل قول:
اگه با انگليسي مشكلي نداري help رو بخون اگه هم مشكل داري بگو يكي اين رو برات ترجمه كنه
Kerning for fonts Automatically adjusts the amount of space between certain combinations of characters so that an entire word looks more evenly spaced. This command works for TrueType and Adobe PostScript fonts only. To use this feature, type or select the smallest font size to which you want to apply kerning in the Points and above box. Microsoft Office Word automatically kerns all fonts of that size and greater.
با سلام خدمت دوستان گرامی
میخواست بدونم چجوری میشه که من یک تصویر یا عکس و یا لوگوی شرکتی رو توی وورد پشت تمام نوشته ها به صورت صفحه به صفحه ( یعنی یک آرم بزرگ شرکت پشت تمام برگه هایی که ایجاد میشه ) بیفته ؟ آفیس 2003 و 2007
سلامنقل قول:
وست عزیز آقا جواد این هم لینکش:
کد:
از طريق Pm جواب دادم. راه حلي نداره.
برای من Pm فرستادین ؟
من که پی امی ندارم
سلام دوست عزيزنقل قول:
به منوي Format برو و از زيرمنوي Background گزينه Printed watermark رو انتخاب كن و سپس select picture و .....
موفق باشي
موقعی که ورد 2007 رو اجرا می کنم این ارور رو میده البته قبلا من این مشکل رو نداشتم تازه اینجوری شده:
و داخل متن این کادر این کلمه ها نوشته:کد:http://aloneboy.parsehgig.com/untitled.JPG
This error usually occurs because of macro security settings. If you know that the macro comes from a source that you trust, you can change your macro security settings to allow you to enable the macro. The way that you change your macro security settings depends on the Microsoft Office System program that you are using.
Microsoft Office Access, Microsoft Office Excel, Microsoft Office PowerPoint, or Microsoft Office Word --
To check your macro security settings, click the Microsoft Office Button, click <program name> Options, click Trust Center, and then click Trust Center Settings.
If macro security is set to Disable all macros without notification, all macros are automatically disabled. Use the following procedure to enable the macro.
In the Trust Center dialog box, click Macro Settings, and then click Disable all macros with notification.
Click OK in the Trust Center dialog box to apply the new setting. Click OK to close the program options dialog box.
Close the file and the Microsoft Office program that you are using.
Open the file again. A Security Alert appears in the Document Information Bar just below the ribbon. Click Enable Content to allow the macro to run.
When you have enabled the macro, it is recommended that you return the macro security setting to Disable all macros without notification.
If macro security is set to Disable all macros with notification, but you selected Disable when prompted by the macro warning dialog when you opened the file, use the following procedure to enable the macro.
In the Trust Center dialog box, click Cancel. Click Cancel to close the program options dialog box.
Open the file again. A Security Alert appears in the Document Information Bar just below the ribbon. Click Enable Content to allow the macro to run.
If macro security is set to Disable all macros except digitally signed macros, the macro may not have been digitally signed. Verify that you can trust the macro before using the following procedure to allow it to run.
In the Trust Center dialog box, click Cancel. Click Cancel to close the program options dialog box.
Microsoft Office Outlook, Microsoft Office Visio, or Microsoft Office Publisher --
To check your macro security settings, on the Tools menu, click Trust Center, and then click Macro Security.
If macro security is set to No warnings and disable all macros, all macros are automatically disabled. Use the following procedure to enable the macro.
In the Trust Center dialog box, click Warnings for signed macros; all unsigned macros are disabled, and then click OK.
Open the file again. When prompted, click Enable Content to allow the macro to run. If you are using Visio, the Enable Content button appears as part of a Security Alert in the Document Information Bar. If you are not prompted to enable the macro, or if you receive this error again, the macro may not be digitally signed. Verify that you can trust the macro. If you are certain that you can trust the macro, use the next procedure below to enable the macro.
When you have enabled the macro, it is recommended that you return the macro security setting to No warnings and disable all macros.
If macro security is set to Warnings for signed macros; all unsigned macros are disabled, the macro may not be digitally signed. If you are certain that you can trust the macro, use the following procedure to enable the macro.
In the Trust Center dialog box, click Warnings for all macros, and then click OK.
Open the file again. When prompted, click Enable Content to allow the macro to run. If you are using Visio, the Enable Content button appears as part of a Security Alert in the Document Information Bar.
When you have enabled the macro, it is recommended that you return the macro security setting to Warnings for signed macros; all unsigned macros are disabled.
Microsoft Office Project --
To check your macro security settings, on the Tools menu, click Macro, and then click Security.
If macro security is set to Very High, use the following procedure to enable the macro.
In the Security dialog box, click High, and then click OK.
Close the file and Microsoft Office Project.
Open the file again. When prompted, click Enable Content to allow the macro to run. If you are not prompted to enable the macro, or if you receive this error message again, the macro may not be digitally signed. Verify that you can trust the macro. If you are certain that you can trust the macro, use the next procedure below to enable the macro.
When you have enabled the macro, it is recommended that you return the macro security setting to Very High.
If the macro security setting is set to High, the macro may not be digitally signed. If you are certain that you can trust the macro, use the following procedure to enable the macro.
In the Security dialog box, click Medium, and then click OK.
Close the file and Microsoft Office Project.
Open the file again. When prompted, click Enable Content to allow the macro to run.
When you have enabled the macro, it is recommended that you return the macro security setting to High.
This error may also occur for the following reasons:
The certificate of trust that is attached to the macro is invalid. Unless you are certain that the macro is safe, it is recommended that you not trust or run the macro.
The certificate is no longer trusted, was revoked by the issuing authority, or is damaged. Unless you are certain that the macro is safe, it is recommended that you not trust or run the macro.
Visual Basic for Applications (VBA) is not installed on your computer. In this case, no VBA macro can be run, regardless of whether the macro has a valid certificate of trust. You or your administrator may have chosen not to install VBA, or the version of Microsoft Office that you are using may not install VBA by default. If your version of Microsoft Office does not provide VBA as an installable feature, you can upgrade to a version that provides VBA support.
If you are unable to change the security settings, it is possible that another program has locked the security settings. Close all Microsoft Office System programs, then restart your program and change the security settings.
More information about this error message online.
نگاه کتابها رو دیدید بعضی هاش شماره صفحه کنار صفحه است و یه طرح اسلیمی مانند دورشه از اینجور طرح هانقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
فايل ورد شما داراي يك ماكرو ميباشد كه امنيت محتوايي آن براي ورد 2007 قابل شناسايي نيست ،و چون ويروسها يا تروجانها و ... ميتوانند در قالب كدهاي VBA كه در ماكروها ميباشند به سيستمهاي كامپيوتري حمله كنند اين پيغام و هشدار براي شما در هنگام باز كردن اين فايل نمايش داده ميشود.
حال با Ok كردن پيغام ، زير ريبون نوارابزارها همان پيغام (محدودتر) به همراه دكمه Option نمايش داده ميشود كه با زدن آن دكمه و انتخاب گزينه Enable ...... فايل شما باز ميشود.
اگر نشد عكس صفحه بعد از OK كردن كادر را بگذاريد تا روش ديگري را توضيح دهم.
موفق باشي
سلام دوست عزيزنقل قول:
خوب دقت كن نسبت به جزئيات نوشته شده در متن ساده زير
اين كار رو بوسيله گذاشتن يك word Art حاوي كاراكتر اسليمي موردنظر كه در آن از حالت Behind Text (زير متن) استفاده شده است ، در Header and footer انجام ميشود.
سعي كن موفق بشي انجامش بدي اگه نه بگو تا بگم
ممنون از راهنماییت سعی می کنم اگه نتونستم بهت pm می دمنقل قول:
اصلا فایل وردی در کار نیست من برنامه ورد رو که باز می کنم این پیغام رو میده که باید چندین بار دکمه ok رو بزنم تا این پیغام بره و بتوانم شروع به کار کنم و اون قسمت که گفتید (زير ريبون نوارابزارها همان پيغام (محدودتر) به همراه دكمه Option نمايش داده ميشود كه با زدن آن دكمه و انتخاب گزينه Enable ...... فايل شما باز ميشود.) وجود نداردنقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
چند احتمال وجود داره
1- اينكه آفيس در ابتدا كامل نصب نشده و قسمت مربوط به ساپورت ماكروها و كنترلها نصب نگرديده است كه در اين صورت بايد آفيس را كامل نصب كنيد.
ج: نصب كامل آفيس
2- در قسمت تنظيمات زبان (language settings) در خود ورد نه ويندوز ، زبان فارسي انتخاب و اضافه نشده است
ج: start --> All program --> Microsoft office --> Microsoft office tools --> Microsoft office 2007 language setting و انتخاب زبان فارسي
3- ورد براي ماكروها بصورت پيشفرض حالت غيرفعال به خود مي گيرد تا مبادا انها ويروسي نباشند كه مي توان ان را از اين حالت خارج كرد.
ج: زدن دكمه آفيس (office button) در ورد (دكمه بالا و سمت چپ) و زدن word option و قسمت trust center و قسمت macro settings و گزينه هاي مربوطه جهت فعال سازي يا غيرفعال سازي ماكروها. به نظر من گزينه اول رو بزن و اگه دوباره پيغام داد اون موقع گزينه چهارم رو بزن و داخل ورد شو.
حتما اگه درست شد از هر راهي يا درست نشد روي مسنجر خبرم كن تا بگم بري ببيني ياي ماكرويي فعال هست و وجود داره يا نه
موفق باشي
Sلام دوستان من میخوام بدونم چطوری میتونم ت. ورد 2007 کادر بزارم با شماره صفحه؟
در ضمن پطوری میشه وقتی عدد 7 رو میرنم 7 فارسی بنویسع نه انگلیسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
براي ايجاد كادر دور صفحه از زبانه Page Layout و دكمه Page border استفاده كن
براي ايجاد شماره صفحه از ريبون insert و دكمه Page number استفاده كن
براي نوشتن فارسي اعداد هرچند تا حالا خيلي توضيح داده شده ولي بازم ميگم
شما از word option و قسمت advance بايد دنبال باكس Numeral باشي و از داخلش گزينه context رو انتخاب كني
موفق باشي عزيز
همه راه ها رو انجام دادن ولی به جز گزینه ی اول نصب مجددنقل قول:
ولی مشکل هنوز هستش مشکل اینجاست که اگه متنی رو می خوای از یه جای دیگه مثلا سایتی کپی کنی و بیاری داخل ورد مثلا این جمله (یکی اینکه در ساختار آن به جای تیمین، از اوراسیل(u) استفاده شده است) به این صورت نوشته میشه (شده است یکی اینکه در ساختار آن به جای تیمین، از اوراسیل(u) استفاده ) و لی من ورد 2002 رو الان نصب کردم اینجوری نمیشه (اون ورد 2007 رو پاک نکردم ) حالا اگه راه دیگه ای به نظرت نمیرسه تا دوباره نصب مجدد کنم
سلامنقل قول:
گفتم كه روي ياهو مسنجر پي ام بده تار اهنماييت كنم ببيني آيا ماكرويي فعال هست يا نه
براي اون سوال هم يه بار ctrl+A رو بزن و بعد يه بار كنترل و شيفت راست رو با هم بزن تا متن right ti left بشه و درست بشه
اين قسمت تو ورد 2007 كجاست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام تازه وارد :)نقل قول:
بابا راه دور نمي خواد بري ها . همين بالا سرت توي پست اول همين صفحه رو حداقل يه چك مي كردي
همونجا توضيح دادم
مرسي دوست من.نقل قول:
می دونم که همه این کار را بلدن ولی اگه کسی خواست در خدمتم شما می تونید به راحتی چنین تصاویری را بدون متن به عنوان الگو ذخیره کنید و مثلا در سر صفحه ها (برای تبلیغ آرم شرکت یا ... استفاده کنید البته این مورد حرفه ای نیست لطفا خرده نگیرید)
سلام
چطوری غلط یاب املایی فارسی رو در ورد 2007 فعال کنم ؟
صفحه ی اول این تایپیک را دیدم و همه ی فونت ها یی را که معرفی شده بود امتحان کردم ولی همه اش حذف شده بود و من فونت هایی می خواهم که با 2 آغاز شود اگر کسی دارد لطفا لینک بدهد. در ضمن در ورد 2007 تراز از دو طرف کجاست نه روی نوار ابزار است و نه در قسمت کاستمایز که بتوان آن را اضافه کرد سایر تراز ها در قسمت کاستمایز بود ولی تراز از دو طرف نبود آفیسی که نصب کردم mrt نیست لطفا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
لطفا میتونید بیشتر توضیح بدید یه کم
من از کجا میتونم اون نقشهای به قول دوستمون شبیه به اسلیمیو پیدا کنم. و چه طوری میتونم اونو به پاورقی منتقل کنم. از شما چه پنهون این سوال دوستمون سوال منم بود. بعضی مجلاتو میدیدم که شماره صفحه تو حاشیه چپ یا راست صفحه خورده و از این نقشو نگارا هم اطرافش هست. دوست داشتم یاد بگیرم این کارو. امیدوارم بتونید کمکم کنید.
مرسی از راه حلی که دادینقل قول:
من قبلا این راه رو امتحان کرده بودم. در ظاهر مشکل حل شد و خلیل خوشحال شدم. چون دیگه کلی تو صفحه آرایی دستم باز میشد و دیگه نیاز نبود که آخز سر قبل از پی دی اف کردن فایل اعداد رو دونه دونه انتخاب و به فونت IPT تبدیل کنم. اما ایراد اینه که تمام عددا رو فارسی میکنه در حالی که معمولا ما برخی از پاورقیامون لاتین و راستچین هست و باید عددشم طبیعتا لاتین باشه و نه فارسی. برای حل این مشکل راهی به نظرتون میرسه یا نه.
د
سلام دوست عزيزنقل قول:
نيازي نيست از اون فونتهاي بدون كاربرد (البته در ورد) استفاده كني
فارسي كردن اعداد پاورقي
راستي به جاي اينكه PDF كني مي توني از يه روش ديگه كه تو خود ورد براي بهم نريختن فونتها روي يه سيستم ديگه وجود داره استفاده كني اگه به دردت ميخوره تا لينك پستش رو بهت بدمکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1556488&postcount=777
سلام دوست عزيزنقل قول:
عضويتت رو تبريك ميگم
لينك فونتهاي 2 رو اگه پبدا كردم برات ميذارم (ولي اونا با فونتهاي B فرقي ندارن)
در مورد سوال دومت هم بايد بگم شما مي توني از كليدهاي تركيبي زير استفاده كني
Align Right : CTRL + R
Align Left : CTRL + L
Center : CTRL + E
Jastify : CTRL + J
موفق باشي
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودت رو تبريك مي گم
بعضي از فونتها هستن كه بعضي از كاراكترهاي اونا نقشهاي اسليمي هم داره كه بايد اونا را اول پيدا كني
بعد بايد يه word art بسازي و اون كاراكتر رو داخلش كپي كني (ميتوني يه كپي ازش بوسيله insert --> symbol بگيري و بعد در متن word art كپي كني و فونتش رو هم انتخاب كني تا همون نشون داده بشه)
بعد word art را درون پاصفحه (نه پاورقي دوست من ، اخه اين دو تا با هم فرق دارن) قرار بدي بطوريكه زير متن باشه (Behind Text) و سپس شماره صفحه رو وارد كرده و word art را نسبت به اون تنظيم كني
البته نقشهاي سادهتر رو هم ميشه انتخاب كرد مثل استفادع از ستارههايي كه در autoshape قرار دارن يا ...
موفق باشي
اگه نشد بازم پي ام بده
ممنون از راهنماییتنقل قول:
راه حل replace بهتره. مرسی واقعا
من برای ارسال به چاپخونه فایلو pdf میکنم. آیا این تکنیکی که شما تو خود ورد سراغ دارید برای فیکس کردن هم میتونه جواب بده. در هر صورت اگه لینکو پست کنید باز ممنون میشم.
سلام من با یک برنامه فایل pdf رو به word تبدیل کردم ولی چرا متن فارسی اشتباه نشون میده
مثال: سلام=====مالس (از ته نوشته)
سلامنقل قول:
معمولا در تبديل فايلهايي با متن فارسي از pdf به ورد مشكلات زيادي وجود داره كه قابل حل نيست از جمله همين مشكل تازه اين خوبشه بعضي وقتها نرمافزارها حتي تشخيص حروف رو هم نمي تونن بدن
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما بايد ديكشنري فارسي داشته باشي اونم با فرمتي كه ورد اونو بشناسه (كه من تا بحال نديدم و كار نكردم) بعد اون ديكشنري رو add كني و حالا ميتوني كار كني
اگه پيدا كردي براي همه بذار تا استفاده كنيم
سلام عزیز ممنون می خوام بدونم چه طوری آیکنش را بیارم توی قسمتی که گفتم که نبود امیدوارمنقل قول:
این فونت ها رو هم برام بذاری ممنون
سلام دوست عزيزنقل قول:
خواهش مي كنم
ولي افيس 2007 مثل ورژنهاي قبلي قابليت تغيير در ريبونها (كم و زياد كردن دكمههاي آن) رو نميده و اينكه ميگي اشتباهه يعني نميشه اون وجود نداشته باشه ميتوني يه عكس بذاري تاببينم چطوريه كه مي گي نداره
فونتها رو هم اگه پيدا كردم ميذارم
خوش باشي
چگونه می تونم به همون قسمتی که سایر تراز ها هستند این تراز را اضافه کنم؟ اینم عکس::46: