به نظر من تا دیر نشده تندر بگیر چون فکر کنم قیمتش خیلی بره بالاتر.چون میدونslx lp قرار بود 10 میلیون باشه شده 14900 باهمین وضع فکر کنم بالاتر هم بره.با تشکر
به نظر من تا دیر نشده تندر بگیر چون فکر کنم قیمتش خیلی بره بالاتر.چون میدونslx lp قرار بود 10 میلیون باشه شده 14900 باهمین وضع فکر کنم بالاتر هم بره.با تشکر
تندر به دلیل جدید بودن موتورش و شانزده سوپاپ بودن اون .
ضمنا تندر سفید با یه نمه تغییرات ( رینگ اسپرت و یه خورده کاهش ارتفاع ) بسیار خوشگل میشه .
امتحان کن !!!
جمع کنید این لوگان لگن رو واقعا شورش رو در اوردین مثل این ندید بدیدا همش می گین لوگان.کجای لوگان به 206 اس دی می رسه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقا برو اس دی مدل v8 بخر خیالت از همه جا راحت باشه.فکر تندر رو نکن پولت رو حروم می کنی.این جناب حسین و لوگان که انگار ماشینی غیر از تندر ندیدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا چقدر منطقی برتری 206 SD رو نسبت به تندر ثابت کردید.نقل قول:
ولی جدا تندر بهتر از ریو هست.
نقل قول:
خیلی ببخشید حرف میزنی درست بزن .
با دلیل بزن . تندر با اون همه امکاناتش که ماشین نیست دیگه ریو رو فاتحه
نقل قول:
من هیچ وقت تندر رو برتر از 206 sd v8 نمی دونم .
بنده 20 ملیون ندارم که v8 بگیرم . بین v1 و تندر هم بدون هیچ شکی لوگان رو انتخاب کردم . من که اس دی مدل وی یک رو حسابی ورنداز کردم . یه 20 کیلومتری ابندی شدش رو روندم . تندر کاملا از مدل v1 اون بهتره .
پس بهتره تا تندر سوار نشدید نگید تندر بده
اول اگه پول داری sd v8 بعد اون اگه پول کم داشتی تندر فول و بعد ان 206 sd v1
من ميگم با اينكه خودم از Glx خوشم نمياد ولي يكي بگير اسپرتش كن
شما همش 20 کیلومتر سوار اس دی شدی و اونو می کوبونی ولی من یه هفته تندر زیر پام بوده و هیچ برتری نسبت یه اس دی نداره.آخه من از این تعجب می کنم هر جا سوال می پرسن چی بخرم شما میگی تندر.طرف می پرسه با 7 تومن چی بخرم می گی تندر/می پرسه با 15 تومن می گی تندر/ می گه با 30 تومن می گی تندر. مگه این تندره شما چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
منم میگم اول c5 به دلیل اینکه جدید و فناوری نو و کل قطعات فرانسوی هستش
دوم سوناتا به دلیل v6 و قیافه خشن و میزون
من موندم چرا به هیوندای کوپه نگاه نمیندازی
تو این رده واقعا ماشین خوبی هستش
اگر هم خیلی میخوای از لحاظ قیمت پایین باشه تویوتا کمری 2006 بگیر قیمتش کمه
ولی با این چول حتما کوچه بگیر
خیلی با این جمله حال کردمنقل قول:
طرف می پرسه با 7 تومن چی بخرم می گی تندر/می پرسه با 15 تومن می گی تندر/ می گه با 30 تومن می گی تندر.
خداییش اینم ماشیه شما پیشنهاد میدین
حالا هر قیمتی میخواد باشه باشه
با هر قیمتی اصلا نمی ارزه
خوب راست میگه تندر هم شد ماشین ؟؟؟؟؟نقل قول:
تندر ماشين نيست ولي لااقل همين الان تو اروپا داره توليد ميشه و تو تمام كشورهاي اروپائي اينور اونور ميره .
از ريو صدالبته كه بهتره
تندر پارس خودرو با تندر ايران خودرو چه فرقي داره ؟
پرشيا چون کلاسش از همشون سره
اخی ناراحت شدی کوچولو ..باشه بابایی ... هر چی تو میگی ...فقط گریه نکن :27:نقل قول:
هر که داره طرفداری میکنه از تندر ...اخر سری میشه مثل 1 سوسک دربدراینم شعرش که فی البداهه ساختم برو حال کن .:21:
فقط sd v8 همین....
دوستان یادتون نره که تندر در اصل مال شرکت رنو هست و شرکت رنو در ساخت خودرو های سدان از پژو برتره.
هدف این تاپیک مقایسه تندر و Sd نبود. هدف ارائه نظرات به دوست عزیزمون برای خرید یه خودرو بود.
ولی در کل از نظر من :
ممکنه ظاهر تندر به زیبایی 206 نباشه ولی از لحاظ امکانات و راحتی در سفر خیلی ماشین خوبیه. من با تندر دو بار مسافرت رفتم، یه بار از مسیر چالوس و یه بار هم به مشهد. با Sd هم یه بار مشهد رفتم. راحتی تندر چیز دیگه ای هستش و اصلا با 206 قابل مقایسه نیست.
به نظر من یا تندر بگیر یا سمند سال ال ایکس ...
ولی اگه میخوای خودروی با کیفیت و قدرت سوار بشی برو یه ذره دیگه پول جور کن 206 اس دی بگیر ..
سازمان کنترل و کیفیت , در سال جاری از 24 خودروی داخلی , بهترینها را به صورت زیر اعلام نمود .
ـ بهترينها
از نظر ميانگين امتياز منفي به ترتيب :
1- نيسان ماكسيما پارس خودرو
2- مزدا (3) گروه بهمن
3- پژو 206 ايران خودرو
4- پژو 206 اس دي ايران خودرو
5- نيسان رونيز پارس خودرو
6- كوراندو بن رو
7- ريو سايپا
8- هيوندا آوانته گروه خودروسازان راين
در سطحكيفي خيلي خوب قرار گرفتند
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
با 16- 17 میتونی یه پرشیا مدل 86 ترو تمیز بخری ! گزینه ی خوبیه
سلام!
حقیقتش دوستان همه چیز رو گفتن!
از اونجا که شما اهل سفر هستین و خانواده 4 نفری دارین باید ماشین نسبتا جاداری داشته باشین!
خوب پیشنهاد من سمند هست(حالا چه Lx چه سال چه سورن چه ...)!!
درته از لحاظ قدرت موتور و کیفیت به پای V8 یا V1 نمی رسه ولی ماشین راحتی هست! مخصوصا برای خانواده 4 نفری! خودم الان 2 سال دارمش! البته از نوع صادراتیش! از اول هم فقط خودم سوار بودم یعنی این خودرو از ابتدا تک سرنشین بوده(به کوری چشم راهنمایی رانندگی) چون ارتفاع ماشین من همیشه همینی بوده که الان تو امضامه! هیچ وقت نرمی سمند رو نتونستم تجربه کنم!
در فروم خودمون توضیحات خوبی راجب تفاوت های سمند با مدل های 80 تا 86 نوشتم! می تونین استفاده کنین(یه موقع مدیران عزیز شاکی نشن که داریم تبلیغات می کنیما)!
کلا این جمله رو از من داشته باش تمامی حرفایی که راجب سمند می گن تا سال 84(نیمه اول) صادقه ولی از نیمه دوم 84 بهسازی های خوبی به روی سمند انجام شد و از سال 85 سمند کاملا کیفیت یه خودروی صادراتی رو پیدا کرد!
باز هم سوالی داشتین بپرسین!:31:
دوست عزیز فرومتون رو آدرس ندادید ....!!!!نقل قول:
در فروم خودمون توضیحات خوبی راجب تفاوت های سمند با مدل های 80 تا 86 نوشتم! می تونین استفاده کنی
دوست عزیز تبلیغ میشه! من فقط اومدم اینجا از اطلاعات هم استفاده کنیم!:10:نقل قول:
پروتون وبرا بگیر..خیلی نرمه
شما ماشین میخری که سوار خودش بشی یا سوار کلاسش !!!؟؟؟؟:31:نقل قول:
کارایی ماشین بیشتر اهمیت داره یا ظاهر آن ؟؟
واقعا که چشم و هم چشمی و کلاس گذاشتن تو مملکت ما بیداد میکنه !!!:41::41:
نه بابا , اینجا این خبرا نیست ...نقل قول:
بگو نترس
نقل قول:
اول که اون شعرت منو کشته . چند سال روش فکر کردی عرشیا جان . :8:
تو رو از بابا جونت وقتی از سرکار برگشت بپرس ریو چیه و امکانات چیه و تندرچیه و امکانلتش چیه . :20:
اخه تو که سنت به دو رقمی نشده چرا میپری وسط عرشیا کوچلو :21:.الان امتحانات خرداد است برو درس بخون تا وقتی بزرگ شدی بتونی ماشین بخری خونه بخری و کیف کنی . برو عزیز برو درس بخون الان بابات میاد میبینه سر کامپیوتری و حسابی ازت پذیرایی میکنه :27::27::27::27:
نقل قول:
من یکی از اقوام نزدیکمون تو پارس خودرو کار میکنه
رنگ پارس خودرو متالیکش برای فرامسه است ولی برای ایران خودرو ایرانی
فنر بندی تندر پارس خودرو بهتره
مصرف سوخت تندر پارس خودرو کمتره
حتی تو رو زنامه زده بود تو مصرف سوخت تندر پارس خودرو رتبه 4 رو داره ولی تندر ایران خودرو رتبه 6
نقل قول:
من بیست کیلومتر رانندگی خودم کردم . تو قسمت شاگرد خیلی نشستم
درسته مزیت هایی داره اس دی به تندر
1 فنر بندی 10 درصد بهتر
2 کنسول وسط بهتر و خیلی زیباتر
ولی در کل تندر راحتیش خیلی بیشتره . شتابش نسبتا بهتره
ایمنتره . گیربکسش به نظر من بهتره و امکانات بیشتر
ولی باز هم میگم تندر رو هیچ وقت با 206 sd v8 مقایسه نکنید . چون v8 قیمتش 20 تومن است اصلا تو کلاس تندر نیست .
بعد رنج قیمت 7 تومن اصلا من حرفی درباره تندر زدم :41:
يه سوال نمي دونم كجا خوندم !!!!! شايدم اشتباه ميكنم !!!نقل قول:
پارس خودرو توليد تندر رو متوقف كرده ؟؟؟
تا 1 ماه پیش زانتیا داشتم الان میخوام ارتقا بدم .
به نظر من زانتیا تو کلاس خودش و ماشینهای هم دره اش بهترینه اما چیکار کنم که ازش خسته شدم .
حالا با رنج 75-80 به نظر بچه ها چی میشه گرفت ؟
فکر کنم الان ماشینها یا دور و ور 40-50 هستند مثل آزرا و کمری که خز شده یا بالای بالای 80 -90 تومن مثل bmw های جدید .
به نظر من یکی از این دو را
اول اگر می خواهی بهترین ماشین لوکس دنیا که در سطخ یک است چه از نظر بدنه و قدرت ماشین و تجهیزات بهترین گزینه
یک مطلبی در مورد لکسوس قبلا لکسوسس وارد ایران نمی شود به دلایلی الان که وارد شده خیلی طرفدار پیدا ککرده این ماشین از هر کسی که از ماشین چیزی بلد باشه بهت می گه لکسوس اول در کلاس بهترین ماشین لکوس
1. لکسوس بهترین ماشین لوکس دنیا به قول بچه ها مال بچه خر پولها و آدم های با شخصیت است
2. بنز ماشینی است که هر جای ببریش دیگه همه می شناسند به دلیل اینکه از زمان قاجار بوده تا به حالا ولی ماشین توپی است فقط کافی یکبار پشتش بششنی
3. بی ام دبلیو مال جوانان است قدرت توپی داره ولی تو سرعت نمی تواند بنز را بگیرد بنز در شتاب قدرت ندارد ولی تو کفی بی ام دبیلو سگ کی باشه
اگر بازم خواستی می توانم کمکت کنم
در ضمن بگو کجا زندگی می کنی تهران یا شهرستان
سلام سامان جان .
تو تهرانم .
لکسوس رو شنیدم راجع بهش اما در مورد تنوع مدلهاش اطلاعاتم کمه . جائی عکس از مدلهای در دسترس تو ایران هست بشه دید ؟
خودم مرسدس رو بیشتر میپسندم تا بی ام دبلیو .
تو دور و ور 80 تومن کدوم مدل بنز رو می پیشنهادید ؟!! :20:
ارزون ترين مدل لکسوس تو ايران es350 است که بالاي 90 تومنه . مدل is350 رو من نديدم.قيمتش رو نميدونم.
به نظر من بنز نگير . بنز اگه خواستي به نظر من بايد بالاي 100 تومن هزينه کني . مدلهاي ارزونش رو من نميپسندم.
من اگه جاي تو بودم يه نيسان مورانو ميگرفتم. لااقل يه چيز داره که بنز و بي ام و هم ندارن. گيربکس cvt
البته من دقيقا نميدونم چقدر ارزشمنتر از گيربکسهاي تيپ ترونيک معموليه ولي لااقل يه چيز جديده.
پس فعلا دست نگه میدارم تا 3-4 ماه دیگه که بتونم بنز رو بگیرم .
مدل حول و حوش 100 تومن ؟
دوست عزیز خودم
ببخشید دیر شد اینترنت من قاطی کرد
ببین اگر قیمت دقیق هر کدام از این مدل ها را بخواهی باید بری نمایشگاه یا نمایندگی بپرسی به دوست و یا روزنامه اکتفا نکن چون بازار قیمتش اسمان تا زمین فرق می کند
ولی این سایت هر عکسی از هر مدلی خواستی دارد
کد:http://www.carwalls.com/
بازم می گی قیمت را به یک نمایشگاه نپرس برو به 10 نمایشگاه
نقل قول:
دوست عزیز ای ماشین متاسفانه من حالم ازش به هم خورد
دلیلش اینکه شما داری این همه پول می دهی جا پلاک عقبش اندازه پلاک ما نیست که همین موضوع عقب ماشین را به هم می ریزد
درسته ماشین خوبی است ولی همین چیزها است که باعث می شود کسانی که روی بدنه خیلی حساس هستند سراغ اینجور ماشین ها نروند