اصن برو خونتون هیچی.نقل قول:
Printable View
اصن برو خونتون هیچی.نقل قول:
متشکرم بابت پچ و کرکش.نقل قول:
سلام دوستان
به ادرس زیر برید و تغییرات گرافیکی بازی رو در پکیج شما 1.5.09 رو ببنید
با تشکرنقل قول:
کد:http://www.pcgameshardware.com/aid,683051/Stalker-Clear-Sky-Patch-1509-on-local-download/Download/&menu=browser&entity_id=217981&image_id=790515&article_id=683051&page=1&show=original
سلام دوستان
ببخشید یک لینک دنلواد پکیج 1.5.06 خودش و به بالا رو می خواستم
به خاطره اینکه از پکیج 1.5.06 dx10.1 به بازی اضافه شود
الان اینکه لینک پکیج ها که من برای دانلود استفاده می کنم خوب نیستن و چون اینترنت من طوری هست که هر 1 ساعت یک بار باید دیسی بشم نمی تونم دانلود کنم
خواستم اگر دوست یک لینک خوب و معتبر دارن ( بدون خرابی) به من معرفی کن
پکیجش هم فرقی نمی کنه فقط یا 1.5.06 باشه یا بالاتر بهتر فقط لینک خوبی باشه و لینک کش بعد دیسی شودن و بشه ازش استفاده کرد کلان سروش لینک قوی باشه
با تشکر
شما به این سایت برین و یه سرچ کوچولو بزنین و لینک دانلود پچ ها رو میده اونم Resume یا همون Direct.نقل قول:
کد:http://games.softpedia.com/
سلام
اینکه دادید هم رفتم قبلان
بدرد نمی خوره یعنی لینکش مثل اینکه خراب هست
خودت نگاه کن
اگر یک سایت خوب دیگه داشته باشید ممنون می شم لینک رو بدیدنقل قول:
کد:http://games.softpedia.com/progDownload/S-T-A-L-K-E-R-Clear-Sky-1506-Patch-Download-28657.html
با تشکر
1.05.09 رو که خودت داری;میمونه قبلیا:نقل قول:
کد:http://cs.stalker-game.com/en/?page=patches
داشتم داستان بازی رو میخوندم دیدم نوشته بازی به صورت اول شخص و سوم شخص هست - تو بعضی از تریلر ها هم دیدم که داره سوم شخص بازی میکنن.
میخواستم بدونم کسی میدونه چطوری میشه سوم شخص بازی کرد؟
سلامنقل قول:
داشتم داستان بازی رو میخوندم دیدم نوشته بازی به صورت اول شخص و سوم شخص هست - تو بعضی از تریلر ها هم دیدم که داره سوم شخص بازی میکنن.
میخواستم بدونم کسی میدونه چطوری میشه سوم شخص بازی کرد؟
ببخشید
یه توضیحی در مورد اول شخص و سوم شخص می دید
یه چیزی شنیدم ولی درست نمی دونم چه جوری هستن سبک اول شخص و سوم شخص( منظورم معنیش چی هست به چه سبکی ها می گن )
با تشکر
لینک پچ به همراه کرک Reloadedنقل قول:
pass:007کد:http://rapidshare.com/files/164210413/S.T.A.L.K.E.R_Clear_Sky_Update_1.5.07-RELOADED.rar
حالشو ببر ... :27::31:
راحتتر بگم که اول شخص همونیه که فقط شکل دست و اسلحه رو میبینی (مثل همین بازی)نقل قول:
سوم شخص مثل بازی Gears Of war که خود بازیکن هم دیده میشه.
موفق باشی... .
سلامنقل قول:
راحتتر بگم که اول شخص همونیه که فقط شکل دست و اسلحه رو میبینی (مثل همین بازی)
سوم شخص مثل بازی Gears Of war که خود بازیکن هم دیده میشه.
موفق باشی... .
من فکر کنم همون اول شخص باقی بمونه بهتر
همون اول شخص قشنگ تر است
با تشکر
اگه مثل کراسیس بشه و بتونیم در هر دو حالت بازی کنیم خوب میشه
من که خودم به حالت سوم شخص خیلی علاقه دارم
بازی در این حالت بیشتر بهم می چسبه تا اول شخص
سلامنقل قول:
اگه مثل کراسیس بشه و بتونیم در هر دو حالت بازی کنیم خوب میشه
من که خودم به حالت سوم شخص خیلی علاقه دارم
بازی در این حالت بیشتر بهم می چسبه تا اول شخص
من یک دمو از حالت مولتی پلیر از استالکر داشتم
که تصویر حرکت کردن ( همون به صورت سوم شخص ) نشون می داد ( فکر کنم مربوط به نسخه اول بود)
راستش رو بخوایید افتضاح بود
اگر بخوان سوم شخص کنند باید تغییرات در بازی بدن
مثل ست کردن بدن در حالت سوم شخص و هماهنگ بودن
باتشکر
خوب اگه اینطوریه که همون اول شخص رو بچسبیم بهتره
ولی اگه کراسیس رو بازی کرده باشی در هر دو حالت خیلی خوب عمل می کنه
ولی با این حال همینطوری هم کلی داریم فاز می بریم
سلامنقل قول:
خوب اگه اینطوریه که همون اول شخص رو بچسبیم بهتره
ولی اگه کراسیس رو بازی کرده باشی در هر دو حالت خیلی خوب عمل می کنه
ولی با این حال همینطوری هم کلی داریم فاز می بریم
اصلان استالکر همه چیز توپه
فقط نسخه جدید باید ابزار وسایل جزاییات گرافیک و .. بیشتر بالاتر بشه
اگر می خوای سوم شخص و اول شخص بازی کنی FALLOUT3 بازی کن
که البته شما خودتون بازی کردید بازی قشنگی بود ولی استالکر یه چیز دیگه است d:
. . . یه اول شخصه وو یه pc.
اونم بازی به این عظمت... خیلی حرفه ها.
سوم شخص واسه کنسول خیلی خوبه اول شخص فقط pc.(فقط pc)
نه موافق نیستم
اول شخص و سوم شخص هر دو روی pc خوبن
الان خیلی بازی ها هستن که حالت سوم شخص دارن ولی کنترلشون روی pc راحت تره
منم با بهزاد موافقم.
اینم حرفیه.
ولی به هیچ وجه یه بازی ول شخص رو روی کنسول تو کَته من نمیره.
به خدا این کیلزون رو روی pc بدن snipig ِش میشد آب خوردن.
روی ps3 باید سه تا دست داشته باشی یه دست باید قرض بگیری. خیلی سخته.
سلام
دوستان حرف کنسول رو نزنید که من اصلان خوشم نمی یاد
یعنی تا وقتی که کامپیوتر هست که می شه 100 کار باهش کرد کنسول باید بره لنگ به اندازه چون فقط مصرفش بازی است
کنسول برای اون زمانی بود که کامپیتور بازی درست حسابی نداشت اتاری میکرو سگا پلی استیشن 1 الباقی بدرد نمی خورن
به نظر من کامپیوتر بهتر از هر چیز هست و بیش از 100 ها قابلیت داره
با تشکر
كنسول هم خوبه(به خاطر Liveش ميگم كه اونم پول مفتيه كه واسش بديم)
دركل pc نشونه گيري خيلي راحت تره(يعني با موس)
دسته هم فقط واسه فوتبال و ماشين خوبه كه اونم رو كامپيوتر ميشه از دسته استفاده كرد.
در ضمن كنسول قديمي ميشه و ديگه كه قديمي شد واسش ديگه بازي نميسازن و بايد بندازي آشغالدون ولي كامپيوتر رو با يه خرج كوچولو غول ميشه و ميتونه پا به پاي كنسول هاي جديد بياد حتي خيلي خيلي بالاتر.
اگر هم كنسول جديد مياد اولش گرونه كه اصلا نميشه خريد و مثل ps3 بازي هاش گرونه ولي pc ديگه همچين مسخره بازي هايي نداره.
فقط pc - فقط ارتقاء سيستم :دي
البته کنسول هم یک سری بازی اختصاصی دارن که برای pc عرضه نمیشن
و این یکی از ویژگی های کنسوله...
ولی با این حال من pc رو ترجیح میدم....
دوستاني كه اين بازي رو انجام دادند يه جائي هست كه 7-8 تا حباب سر راهه و ظاهرا هيچ راه ديگه اي نيست و تو هر كدوم از اين حبابها هم ميري برت ميگيردنه سر يه جاي خاصي. اينجا رو چطور بايد رد كرد.
باید از زیر حباب ها و از کنار حباب ها رد بشی و بعد میرسی به یک اتوبوس قدیمی که باید از دریچه اون وارد اتوبوس بشی و بعد ...:46:نقل قول:
دستت درد نكنه خيلي خوب جزئيات رو گفتينقل قول:
از سري اول و دوم حبابها رد شدم يه چند تا جعبه هم هست كه خواستم از اونجا از طريق پنجره برم تو اتوبوس ولي هر كاري كردم نميره تو اتوبوس.
بايد از تو پنجره بريم تو اتوبوس؟
بله دوست عزیز باید از پنجره وارد اتوبوس بشی با حالت نشسته کلید ctrlنقل قول:
ايولنقل قول:
درست شد
دستت درد نكنه.
جوری که من تموم کردمش.
از روی همون بالای راه های باریک پریدم پایین روی یک ماشین ، چیزیم نشد.
بعد هم رفتم اون یارو کله برقیه رو کشتم ، بعد هم بازی تموم شد.
درست نفهمیدم فیلم آخرش قضیه ش چیه!
یه عکس جالب ::21:
کد:http://img378.imageshack.us/img378/6964/sept10november10tb1.jpg
:18::18::18::18::18::18::18::18:
Total
Play Time: 2manths - Stashes Found: 236
Tasks
Received: 751 - Completed: 665 - Failed: 50
Killed
Stalkers: 1177 - Monsters: 1748
:18::18::18::18::18::18::18::18:
آقای کی توروخدا کمک کنه من این بازی رو تازه خریدم خیلی گرافیکش بالاست یعنی یکی از دلایل خرید من همین گرافیکش ولی اصلا هیچی از بازی سر در نمیارم . اصلا باید چکار کنیم فقط توی نقشه دنبال این فلاش ها میرم یا جاهایی که با علامت قرمز نشون دادن با طرف که صحبت میکنم اصلا نمیدونم باید کدوم گزینه رو بزنم . همینطوری میزنم میره وقتی که میرسم به میشن این سمت چپ همش می نویسه میشن کنسل ، میشن فیل !
ای بابا!
شما خسته نباشی برادر
خوب باید شما یه نمه زیانتون هم خوب باشه@ حداقل وقتب ماموریت رو میگیرید بفهمید چه کاری باید بکنید و کجا و چگونه!
عیب نداره . منم اول مثل شما الکی میزدم و میرفتم جلو ولی کم کم سر در آوردم قضیه چیه. قضیه اینه که شما فقط دنبال علامت های قرمز برو فقط. وقتی هم فیلد میشه دوباره برو همون جایی که نقطه قرمز هست.نقل قول:
علامت های زرد هم بیشتر به درد این میخوره که شما خواسته باشی رنکینگت رو بالا ببری!
خوب این علامت های قرمز کدومها هستند ؟ اون مناطق که دشمن هستند و من اصلا نمیتونم بکشمشون . چون اونها خیلی هستندو من یکی ! میشه کاری کرد که چند نفر بیان دنبالم کمکم کنن ؟
میشه بگین میشن رو باید از چه کسانی بگیرم ؟ میشن هایی که بازی رو تمام میکنن نه میشن های دست گرمی ! آیا مثل ورژن قبلی ما باید بیس اصلیم هی برگریدم یا توی نقشه همینطوری برم جلو ؟ چون برگشتن به بیس اصلی خیلی باید پیاده روی کنم . البته میدونم کسانی هستند که ما رو سریعتر به بیس میرسوننا ولی علامت این آقایون محترم که زحمت میکشن چیه ؟
باید بری اونجایی که بچه ها دور یه چاه هستن و با اونا باید بری (فک کنم باید به اونی که نزدیک چاه استاده یه چیزی بگی! با همین کار میان دنبالت.(البته زیاد یادم نیست - آخه چند وقتیه اصلاً بازی نکردمش). از کسایی که نقطه سبز توی نقشه روشونه. مرحله های فرعی هم از اشخاصی که توی نقشه آبی تو خالی هستن باید بگیرین (علامت دقیق که وسط دایره آبی رنگ هست رو یادم نیست). بستگی به کار هایی که انجام میدید داره. ولی لازم نیست برگردین چون خود گروه Clear Sky برای تسخیر Chernobyl NPP (نیروگاه) توی اول شهر پریپیات فکر کنم میان و با هم میرین جلو. علامت اینها هم رنگ آبی توخالی دارن.نقل قول:
تا یه حدی بازی اومده دستم . این مراحل فرعی رو فهمیدم چطوری باید انجام بدم . باید جاهایی که علامت زرد داره برم و چیزی رو براشون بیارم . بعضی مواقع هم پیش میاد که باید به بیس اصلی برگردم و بیش همون یارو که اسلحه می فروشه برم و مرحله رو تموم کنم . الان وارد قسمت دوم شدم یعنی پیش فکر کنم cordon رفتم و الان توی یه جایی سرپوشیده هستم تا از اونجا میام بیرون صدای آلارم منطقه ی دشمن در میاد و به رگبار میبندنم . چکار کنم اوجا رو ؟!
با یه زوری و با دوز و کلک اون قسمت رو رد کردم . الان رسیدم به همون جایی که بازی ورژن قبلیش یعنی chernobil بود . همون پیر مرده توی زیر زمین .
الان دیگه هیچ فلشی نیست که منو راهنمایی کنه کجا برم . فقط مراحل فرعی هستش که همرو هم انجام دادم . الان باید کجا برم . باید ادامه بدم بازی رو تا قسمت های بالاتر ؟
یه سوال دیگه اصلا دیگه دوستام نیستند یعنی هیچ علامت سبزی من توی نقشه نمیبینم حتی وقتی برگشتم بیس اصلی یا همون clear sky همه توی نقشه زرد بودند . برای ادامه دادن هم جلوم پر از دشمن تنهایی نمیتونم برم جلو . چکار کنم بروبچ ؟!
سلام و درود بر تو.
از همون شخصی که داخل زیر زمین هست باید ماموریت بگیری.
-------------------------=============-----------------------
این بستگی به کارهایی داره که براشون انجام میدی!
یعنی بهشون توی عملیاتهای مختلف کمک بکنی.
سلامنقل قول:
با یه زوری و با دوز و کلک اون قسمت رو رد کردم . الان رسیدم به همون جایی که بازی ورژن قبلیش یعنی chernobil بود . همون پیر مرده توی زیر زمین .
الان دیگه هیچ فلشی نیست که منو راهنمایی کنه کجا برم . فقط مراحل فرعی هستش که همرو هم انجام دادم . الان باید کجا برم . باید ادامه بدم بازی رو تا قسمت های بالاتر ؟
یه سوال دیگه اصلا دیگه دوستام نیستند یعنی هیچ علامت سبزی من توی نقشه نمیبینم حتی وقتی برگشتم بیس اصلی یا همون clear sky همه توی نقشه زرد بودند . برای ادامه دادن هم جلوم پر از دشمن تنهایی نمیتونم برم جلو . چکار کنم بروبچ ؟!
فکر کنم MSHOCK درسته می گه
فکر کنم باید یک یا چندتا ماموریت فرعی از همن پیرمرده بگیری تا مرحله اصلی باز بشه
باتشکر
آقا توروخدا یه کم واضح تر بگید . چطوری ماموری بگیرم . اون پیرمرد که هرچی روی میزنم ماموریت دیگه نمیشه هرکدومو بگی زدم هیچ ماموریتی نمیده . فقط الان دارم ماموریتهای فرعی رو میرم . البته خسته شدم یه خورده رفتم جلوتر بعد دیدم یه جا هست که چندین نفر راه رو بستن و توی نقشه زرد رنگ بودند بعد تنفگو گرفتن سمت من یارو اومد هرچی پول داشتم گرفت برد !!!! اگه تکون هم میخوردی در عرض 1 ثانیه می کشتنت . البته من بعدا فهمیدم که اونها پولم رو دزدین . بخاطر همین دوباره سیو رو از اول ارودم و اون داروغه ها رو همرو یک نفی کشتمشون . انگار سرگردنس 8000 روبل کار کنی بیاد بگیرش بره .
یه سوال دیگه آیا از این به بعدش رو ارزش داره بازی کنم ؟ چون الان دیگه احساس میکنم دارم shadow of chernobil رو بازی میکنم . آیا این قسمت clear sky فرقی میکنه با shadow of chernobil ؟
اگه آره که بگید باید دقیقا چکار کنم ؟ گفتم که پیر مرده کاری بهم نمیده .