اجازه هست عكساي دوربين مبايلم رو بزارم:20::20::20::20:
اجازه هست عكساي دوربين مبايلم رو بزارم:20::20::20::20:
اين عكسو چند روز پيش گرفتم ولي به هيچ عنوان از كيفيتش راضي نيستم . ميشه راهنمايي كنيد براي عكس گرفتن از ماه بهترين تنظيمات چيه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
samin_system جان عکسی که از گل گرفتین واقعا زیباست !!!
جاده خطيركوه - دوآب
سلام . عاليه . موفق باشي دوست عزيز .نقل قول:
سلام
يه سوال از اساتيد پرسيدم ولي كسي جواب نداد .
پرسيدم بهترين تنظيمات براي گرفتن عكس از ماه چيه ؟
ممنون ميشم اگه جواب بديد .
نقل قول:
اول سلام به همه و عذر خواهی بابت غیبت چند روزه.
کلا برای عکسبرداری از ماه،دو روش داریم که یکی افزایش زمان باز بودن شاتر و استفاده از ایزوی کم،که این حالت نیاز به دوربین دارای قابلیت زمان شاتر و استفاده از سه پایه داره.
راه دیگه هم افزایش میزان ایزو،افزایش مقداری کنتراست برای سیاه تر شدن آسمان شب،و استفاده از سرعت شاتر بالاست.
ولی در کل چون در هر دو حالت افزایش زمان شاتر و حالت افزایش ایزو،در سنسور دوربینای معمولی و نیمه حرفه ای،با افزایش خیلی زیاد نویز مواجه میشیم،در عمل عکسی که قابل قبول باشه،نمیشه گرفت.
البته این نظر منه و ممکنه یکی مشکل نویز رو با نرمافزار حل کنه،که نتیجه اون عکس به نظر من چندان اصیل و خوب نخواهد بود و کیفیت پایینی خواهد داشت.
سلام دوستان. من بعد از يكي دو ماه غيبت دوباره اومدم.
براي عكاسي از ماه. بهتره ايزو رو تا حد امكان كم كنيد. اگه دوربينتون سوپر زومه شايد بتونيد رو دست عكس بگيريد. ولي اگه معموليه بايد روي 3پايه بزاريد. بقيه رو هم فرقي نداره، فقط اگه HDR بلدي خيلي عالي ميشه كه از ماه HDR بگيري. سعي كن زوم ديجيتال رو توي دوربين بكني تا توي كامپيوتر.
نقل قول:نقل قول:ممنون از توجه دوستان ... اتفاقاً چند وقت بود که می خواستم در مورد این سوال با هم تبادل نظر کنیم که دوستان زحمتش رو کشیدند ..نقل قول:
کوه های جنوب بابل
عکس قشنگی شده دوست عزیز اما آسمان را از دست دادید. اگه دو تا عکس با ترکیب یکسان اما نورسجی متفاوت می گرفتید با ادقام آنها آسمان هم در عکس حضور داشتنقل قول:
کادربندی خیلی خوبه و نیازی به تغییر نداره.
عکس اصلی:
تغییراتی جزئی:
البته برای اصلاح آسمون فرصت نشد.
کد:http://www.art-dept.com/artists/mccurry/portfolio/portfolio.html
چطوری اینطوریشون کردی؟نقل قول:
سلام
سايتي به غير از upload.-------- سراغ داريد ؟ اين سايت دائما تو اين چند روز پيغام خطا ميده يا اصلا باز نميشه .
پيشاپيش ممنون .
نقل قول:
با استفاده از نرم افزار Adobe lightroom تغییراتی جزئی اعمال کردم.رنگ عکس رو کمی طبیعی تر کردم.
kimag.esنقل قول:
imageurlhost.com
myup.ir
این نرم افزار پک جدا گانه داره یعنی رو فتوشاپ که نبود؟
این نرم افزار نرم افزاری مستقل از فتوشاپ هستش.فتوشاپ نرم افزار گرافیکی و این نرم افزار،تخصصی عکاسی هستش.آخرین ورژن رو میتونین از اینجا دانلود کنین اگه اینترنت پر سرعت در دسترس دارین:نقل قول:
کد:http://warezftw.org/apps/43328-adobe-photoshop-lightroom-2-4-build-572242-a.html
ممنون به خاطر توجهتون و همچنین ادیتنقل قول:
من یه سوال داشتم شما چه اصراری دارید عکس ها رو ویرایش کنید . من یکی که به عکس ویرایش شده اصلاً هیچ جوره حال نمیکنم .
البته این نظر منه . D:
منم تا حالا مثل شما فکر می کردم ولی با دیدن این عکس نظرم عوض شدنقل قول:
کلا عکسی که شما میگیرید عکس دیجیتاله ...
توی عکاسی دیجیتال عکاس ازاده با عکسش هر کاری کنه ...
عکاس صاحب اصلی عکسه و فقط خودش میتونه نظر بده که چطور در برابر بیننده قرار بده ....
اگر عکاس خوب باشه .. عکس خوبه و اگر ادیتش هم خوب باشه میشه معرکه ...
نمیشه گفت ادیت خوبه یا بده ... فقط این رو بدونید که عکاس ازاده هر کاری کنه تا بهترین شکل رو در بیاره ...
نقل قول:
دلیلش اینه که به تفاوت ها واقعا دقت نکردین.شما لطف کنین و این دوتا عکس رو توی یه فولدر سیو کنین،و چند بار پشت سر هم نگاه کنین بهشون،بدون اینکه بدونین کدوم اصلی و کدوم تغییر یافته هستش.یکی از این دوتا رو که به نظر شما بهتره انتخاب کنین،بعد ببینین اونی که شما انتخاب کردین،اصلیه هست یا ادیت شده؟اونوقت جواب سوال رو پیدا می کنین.
ولی انصافا میو ه های تابستونی هم خیلی خوشکلن و هم خیلی خوشمزه:20:
-----------------------------
هلو
پروانه در شب(با فلاش)
بنظرم کادر نیاز به کمی ویراش داره.نقل قول:
و در ادامه عرایض دوستان شما غافل از این هستید که دوربین هم یک عکس ویرایش شده به شما تقدیم میکند :11: (بجز فرمت خام )نقل قول:
دقیقا.و نرم افزار هم فقط خطاهای این سیستم دوربین رو اصلاح می کنه.نقل قول:
نقل قول:
ممنون میشم کمک کنید.
اموزش کار با فرمت raw رو کسی داره؟
واقعا روی عکسا توی این فرمت مهشر میشه تغییرات داد