[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
اگه بیاد چی میشه!!!
سایتشو گم کردم.اگه گیر اوردم.میذارم.نقل قول:
سایته خارجی بود.
نه که نداره.نقل قول:
می بینیم.نقل قول:
اون عکسی که دوستمون گذاشته واسه k890 هست.
سایتو پیدا کردم.
[HTML]http://www.feelphones.com/2007/11/30/sony-ericsson-k900-concept/[/HTML]
یعنی شماها متوجه نمی شید که این کار فوتو شاپه ؟ این که خیلی تابلو ه.
بابا تازه اگه هم باشه که نیست دیگه از C905 با 8.1 مگاپیکسل با gps و Wi-Fi که بهتر نیست.
سونی اریکسوننقل قول:
کلی
واسه روش نامگذاری جدیدش تبلیغ کرد و تمام گوشی های ریلیز شده و کامینگ سون
رو به همون روش نامگذاری کرده
حالا چطور می خواد سری سی رو کنار بزاره دوباره کا بزنه ؟؟
به نظرم غیر ممکنه !!
بابا منم همینو میگم.نقل قول:
خواهش میکنم از دوستان تا هر وقت که خبری رو از خود سایت سونی اریکسون ندیدند باور نکنن.
منتظر افت قیمت کا850 باشید
با آمدن گوشی w902 حتما قیمت کا 850 افت خواهد کرد
گوشي موبايل سونی اریکسون دبلیو 902
تاريخ معرفي: 2008/07/22
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 5.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 2.2 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه M2 - كارت حافظه همراه گوشي 8000 مگابايت - حافظه داخلي 25 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 110 ×49 ×11.7 ميليمتر - وزن 99.8 گرم
قيمت: 539000 تومان
منبع دی جی کالا
مگه carl zeiss وcyber shot دو نوع لنز متفاوت نیستن؟پس چرا رو کا900 اسم هر دوشون رو نوشته؟
بی خیال.این فقط یک طرح هست.
داداش سایبر شات لنز نیست !! اسم دوربینهای سونی هستنقل قول:
مگه carl zeiss وcyber shot دو نوع لنز متفاوت نیستن؟پس چرا رو کا900 اسم هر دوشون رو نوشته؟
مثله پاناسونیک که لومیکس هست یا کنون که ایکسوز یا ... داره
راستی شما خیلی عقبید ما این طرح ها رو حداقل 1 سال پیش تو همین فروم معرفی کردیم
نقل قول:
داداش دمت گرم یه چیزی به معلوماتمون اضافه شد.:10::20:
خاهش میکنم دوست عزیز :-*
سلام دوستان.
گوشی من بعضی وقتا دکمه های ولومش از کار میوفته و تا وقتی که گوشیو ريست نکنم درست نمیشه. به نظر شما مشکل از کجاست ؟
یعنی چون سری c وارد بازار شد باید تولید سری k متوقف شه؟!! چه جالب!نقل قول:
بازم می گم اون عکسی که آقا رضا گذاشته واسه یه گوشی دیگست.عکسش تو همون سایتیه که معرفی کردم.
برای منم این جوری میشد اما از وقتی که فریمور جدید ریختم مشکل کاملا حل شد تازه کیفیت دوربینش هم بهتر شدنقل قول:
داداش سایبر شات لرزشگیرهنقل قول:
دوستان سلام.
آقا خدا وکیلی بدون کلک بگین:
من کا 850 بگیرم یا نه؟
کلا خوب هست یا ان78 بهتره؟
من میگم C902 بگیر.
تایید میشه:10:.نقل قول:
اینجا خیلی خلوت شده اولا شلوغتر بود
سلام
دوستان من گوشیم رو که تکون میدم یه صدایی داخلش میاد مشل اینکه یه چیزی داخلش تکون میخوره(البته صدای زیادی نمیده)
میخواستم ببینم گوشی شما هم همینطوره یا نه
باتشکر
السلام علیک یا کا850 اونرز
من یه ماه پیش کا850 خریدم
به همراهش یارو فروشنده بهم یه مموری 512 سونی داد
منم پرش کردم از آهنگ
اونوقت هفته پیش رفته بودیم کوه
اونجا مه بود تا گوشیمو در اوردم تا عکس بگیرم دیم مموری نات اینسرتد شد
میخواستم بدونم نمیشه اطلاعات رو مموری رو 2باره به دست اورد ؟؟
یا کلا مموری رو تعمیر کرد ؟؟؟
هر چقدر هم تلاش کردم مموری نه روی دوربین هندی کم میخونه نه روی موبایل و نه روی کامپیوتر !!!
کسی اینجا نیست ؟؟؟ :19::19::19:
اره مال منم این طوریه زیاد مهم نیست چون خیلی کمهنقل قول:
نوشته شده توسط reza mohammad mahdi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با رم ریدر به کامپیوتر وصل کن بعد فرمتش کن بعد با برنامه recovery my file ریکاوریش کننقل قول:
عزیزنقل قول:
C902 از جفتش بهتره ، ولی گرونه ،اما می ارزه .
بین K850 و N78 ، N78 فقط Wi-Fi داره.رو دوربینش حساب نکن ، Cover نداره.گرونه ولی از N82 بهتره.
k850 از جفتش بهتره.بعد از C902 فقط k850 .:31:
[FONT='Arial','sans-serif']مال منم همینطوره فکر کنم مربوط به حسگر داخلیش باشه[/FONT]نقل قول:
نوشته شده توسط reza mohammad mahdi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگه فرمت نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با رم ریدر به کامپیوتر وصل کن بعد فرمتش کن بعد با برنامه recovery my file ریکاوریش کن
یکم در مورد اون برنامه توضیح میدی
+
لینک دانلود
سلام
آخرین فریمور که اومده چنده؟
سلام.یه سوال.
چرا وقتی دست روی سنسور نور گوشی میذازیم صفحه تاریک میشه.در صورتی که به نظر من باید برعکس باشه.هر چی نور کمتر صفحه روشن تر.
وقتی دست رو هم بر میداریم صفحه روشن میشه
[quote=hussain;2734530]این موبایل هنوز هک نشده:10:
فقط با برنامه میشه
میشه عزیز یه برنامه بذاری که بشه کا 850 رو مثل نوکیا رو صفحه کلیدش پسورد بذارم؟
درسته دیگهنقل قول:
سلام.یه سوال.
چرا وقتی دست روی سنسور نور گوشی میذازیم صفحه تاریک میشه.در صورتی که به نظر من باید برعکس باشه.هر چی نور کمتر صفحه روشن تر.
وقتی دست رو هم بر میداریم صفحه روشن میشه
شما توقع برعکس داری
هرچی نور کمتر باشه چشم آدم به تاریکی بیشتر عادت میکنه و برای همین صفحه هم باید تاریکتر بشه
کسی از این تمها که منو رو عوض میکنه نداره ؟؟؟
مثل laser خود گوشی
من یه تم دارم که وقتی گوشی رو این ور اون ور میکنی نوشته روی صفحه این ور اون ور میره.نقل قول:
اون برنامه کارش اینه که میتونه اطلاعات پاک شده از هارد دیسک ،فلش مموری، رم موبایل و ... رو برگردونه البته با یه شرایطی.نقل قول:
برنامه معروفیه و توی مجموعه های Assistant یا king میتونی پیدا کنی.
دستت درد نکنه برام بزارنقل قول:
من یه تم دارم که وقتی گوشی رو این ور اون ور میکنی نوشته روی صفحه این ور اون ور میره.
ممنوننقل قول:
اون برنامه کارش اینه که میتونه اطلاعات پاک شده از هارد دیسک ،فلش مموری، رم موبایل و ... رو برگردونه البته با یه شرایطی.
تو تاریکی اگه نور صفحه زیاد باشه چشم رو اذیت میکنه ولی اگه کم بشه چشم اذیت نمیشه و راحت میتونی کار کنینقل قول:
واسه این کار باید گوشی هک بشه و فلش منو تو مسیر مربوطه ریخته بشه ولی فعلا چون نمیشه نفوذ کرد پس نمیشهنقل قول:
اینم یه تم فلش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]