هر کی هر چی میدونه لطفا دریغ نکنه
با سلام خدمت دوستان گرامی
سوالی داشتم
چطور میتوانم فایلهای تصویری که با پسوند .ts و .mpg که از طریق فلش از ریسیورماهواره ضبط کردم و الان روی هارد دارم رو به پسوندی اجرایی برای رایت بر روی دی وی دی و پخش آنها در دی وی دی پلیر تبدیل کنم؟(البته با حجمی پایینتر)؟
در برنامه نرو امتحان کردم ولی این پسوندها رو برای رایت قبول نمی کند و اد نمیشود.
آیا باید فایلها رو یکی یکی با برنامه ای کانورت کنم و بعد رایت کنم؟
بعضی برنامه ها موقه رایت فقط یک مسیر رو میخوان یه پوشه که محتویات همون فقط رایت بشه ولی فایلهای من هرکدوم تو یه پوشه ی جداس
یه سوال دیگه:
نقل قول:
بايد نروي شما مجهز به NeroVision باشه. اگه اينطور باشه، گزينه Make Your own Video DVD رو مي زني و فايل دلخواه رو انتخاب كرده و رايت مي كني. از نسخه كامل نرو استفاده كن.
دوستی در پستهای ماقبل این روش رو پیشنهاد دادن اینکه از نرو ویژن استفاده بشه آیا کسی اینو امتحان کرده؟ من میخوام حتما در دستگاه دی وی دی خوان نمایش بده در تلویزیون.
کدام نرم افزارهای رایت دیسک می توانند بدون مشکل فایلهای با نام فارسی را درست رایت کرده؟
درود
کدام نرم افزارهای رایت سی دی / دی وی دی می توانند پسوندهای فایلهای ورد/ پی دی اف / تصاویر / صوت / تصویری رو بدون مشکل رایت کنند و بعد از رایت بدون مشکل و به هم ریختگی حروف فارسی (نام فایلها) آن را نمایش دهند و در اجرای فایلها نیز به مشکلی برنخورند؟ آیا نسخه 12 نرو قادر به این کار است؟
سپاس