سلام دوستان ،چطورمیشه به یه البوم عکس توپاورپوینت چند تا آهنگ بدیم که خودشون پشت سرهم اجرابشن واهنگا هم زمان باهم پخش نشن ؟؟؟؟؟:n13:
Printable View
سلام دوستان ،چطورمیشه به یه البوم عکس توپاورپوینت چند تا آهنگ بدیم که خودشون پشت سرهم اجرابشن واهنگا هم زمان باهم پخش نشن ؟؟؟؟؟:n13:
مثلا در صفحه ای از پاور پینت سوالی را طرح می کنید که جواب دارد و شما می خواهید به صورت گزینه ای باشد آن کسی که میبیند انتخاب کند واگر درست بود یک صفحه و اگر غلط یک صفحه ی دیگر باز شود
آیا در پاور پینت می توان طرح زمینه ی جدیدی دانلود و اضافه کرد چون خیلی جاها دیدم ولی نمی دونم از کجا باید دانلود کنم و چجوری در پاور پینت از اون استفاه کنم
سلام.این کار از طریق Hyperlink به صفحات دیگر امکان پذیر است.نقل قول:
شما میتونین مستقیم از سایت مایکروسافت Templateهای مختلف رو دانلود کنین:نقل قول:
کد:http://office.microsoft.com/en-us/templates/powerpoint-templates-FX102828209.aspx
بچه ها چه طور میتونم یک Shape رو چند رنگه کنم ؟ مثلاً فرض کنید من یک مستطیل درست میکنم میخوام این مستطیل چند تا رنگ مختلف داشته باشه مثلا یک سومش زرد باشه یک سومش قرمز باشه یک سومش نارنجی.
خیلی حیاتی هست . لطفاً کمک کنید!
سلام
چطوری میتونم اندازه فونت پیش فرض رو برای تمام اسلایدها تغییر بدم؟
یه مشکل دارم و اون اینه که وقتی متنی می نویسم و از گزینه shape جلوی اون فلش میزارم،دیگه نمی تونم جلوی فلش چیزی بنویسم.چطوری این مشکل رو حل کنم؟
باسلام. میشه یه تعداد زیادی اسلاید رو رندوم نشون داد؟ مثلا حالتی که با هر کلیک یه اسلاید رندوم بیاد
بچه ها یه کار مهم دارم . کسی نمیدونه پاسخ سوالمو؟
سلام چطوری میشه یه متن یا کلمه ای در یک صفحه پاورپوینت نوشت و اون متن به همه اسلاید ها اعمال بشه
چون من یه کلمه مثل اسم دانشگاهم رو در اسلاید اول و در یک کادر در گوشه نوشتم و میخوام دقیقاً در همونجا به بقیه اسلاید ها اعمال بشه
سلام چطوری میشه یه متن یا کلمه ای در یک صفحه پاورپوینت نوشت و اون متن به همه اسلاید ها اعمال بشه
چون من یه کلمه مثل اسم دانشگاهم رو در اسلاید اول و در یک کادر در گوشه نوشتم و میخوام دقیقاً در همونجا به بقیه اسلاید ها اعمال بشه
من یک فایل PPS دارم که روی اون رمز عبور هست و نمیشه فایل را ویرایش کرد. چطور می تونم رمز عبور آن را حذف کنم؟
سلام.من داخل یک صفحه مثلا 5 تا خط دارم
1
2
3
4
5
میخوام اینها با هم دیگه ظاهر نشن و هر خط با زدن یک اینتر بیاد.اینتر بزنم خط یک ظاهر شه اینتر بزنم خط دوم ظاهر شه و ....
نحوه انجامش رو بگین ممنون میشم:)
سلام دوستان خیلی سریع به کمک نیاز دارم
یکی از اقوام 14سالشه پیله شده برم بهش پاور 2007 یاد بدم میخوام همین روز اولی یه مبحث سخت بهش بگم فکر کنه سخته ول کنه
پیشنهاد میکنید چه چیزی رو بگم که مخش نکشه؟
:n02:نقل قول:
چیز سختی نداره
اما برا کسی که اولین بارشه میخواد با پاور کار کنه اضافه کردن Sound و Timing ش رو بگی شاید یکم دلسرد بشه شایدم بیشتر علاقه مند بشه :n02::n07:
میخوام صفحه ای درست کنم با پیکر بندی زیر:
بالای صفحه:تیتر اصلی ، بعدش تیتر فرعی با علامت مثلا دایره سیاه توو پر،بعدش توضیحات تیتر فرعی با یه علامت دیگه،مثلا خط تیره - ،دقیقا همین قالبو میخوام دوبار توی یک صفحه تکرار کنم.
خیلی ممنون.:n16:
کاش زودتر راهنمایی میکردین چون کارم فوریه:n30:
سلام دوستان
(وای چقدر توضیحش سخته) از سربرگ insertگزینه shapesرو که انتخاب میکنم از این شکلکهای حباب دار رو در نظر بگیرید خب انتخاب و عوض کردن رنگ و نوشتن متن در اون که مشکلی نیست
سوالم اینه که چطور میتونم چندتا از این حباب دارها رو به ترتیب در یک صفحه وارد کنم؟؟؟ توضیح بیشتر اینکه فرضا با روش معمولی در یک صفحه خاص از پاور میشه که فرضا4تا حباب گذاشت اما من میخوام با حرکت موس به ترتیب حباب اول سپس حباب دوم و بعد حباب سوم و الی اخر در همون یک صفحه با تقدم و تاخر نمایش داده بشه
چطور باید همچین قابلیتی اجرا بشه؟
عذرخواهی بابت اینکه ممکنه توضیحاتم واضح نباشه
تشکر از راهنمایی های احتمالی
سلام یه مشکل اساسی پیش اومده خواهش می کنم کمک کنید
یک پاور پوینت برای درس دانشگاه آماده شده من خواستم روش تم بذارم ولی نوشته همه به هم ریخت و من متوجه نبودم و همین طوری ذخیره کردم
حالا تم رو هم که برمی دارم باز همون طور به هم ریخته است
آیا راهای نداره که اصلاح بشه
یک عکس از یک صفحه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه می تونید تو ورد درست کنید بعد منتقل کنید به پاور . احتمالا میشهنقل قول:
یعنی واقعا همچین کار پیش پا افتاده ای رو نمیشه با پاورپوینت انجام داد؟؟؟؟:n13:نقل قول:
دوست عزیز شما بهترین کار اینه که در وقته ایجاد صفحه پاور اون نوع blankرو انتخاب کنید بعد هرجا که خواستید از سربرگ insertو گزینه text boxیه باکس ایجاد کنید عنوانتون رو بنویسید بعد خط بعدی بعد از نوشتن عنوان بعدیتون برای اضافه کردن اون دایره یا خط تیره یا مشخصه ویژتون insertگزینه symbolرو بزنید تنوع زیادی هم داره هرکدومو انتخاب کنید اعمال میشه دوباره به خط بعدی برید همین کار رو انجام بدیدنقل قول:
فونت و رنگ رو هم تنظیم کنید مطابق میلتون بعد کافیه همین3خط رو کپی کنید در باکس جدیدی که فرضا زیر همین باکس ایجاد میکنید pasteکنید:n06:بعد نوشته هاشو اگر فرق داره عوض کنید
موفق باشید:n17:
همچنان منتظر راهنمایی دوستان هستم:n16:نقل قول:
حقیقتش من چند بار سوالت را خوندم اما متوجه نشدم چی چی میخوای؟ :n29:
بزارید یک مثال ساده بزنمنقل قول:
فرض کنید که 4خط نوشته رو میخوام در یک اسلاید نمایش بدم
من بلدم 4خط رو بنویسم اما از صفحه قبل که میام به این صفحه(همین که 4خط نوشته داره) همزمان هر4خط نشون داده میشه
چه کار کنم که در همون اسلاید(همین که 4خط نوشته داره) این 4خط یکی یکی نمایش داده بشه؟
یعنی اول خط اول بعد خط دوم بعد خط سوم بعد خط چهارم
؟
سلامنقل قول:
هر خط رو تو یه Text Box جدا بذارین، بعد میتونین برا هر کدوم جدا انیمیشن بدین
اوووووونقل قول:
داداش (شاید هم آبجی ) این خیلی آسونه
شما برو به تب Insert بعدش 4 تا TextBox بزار روی اسلاید جاری
بعدش توی هر کدوم از TextBoxها یک متن به دلخواه بنویس.
بعدش برو به تب Animations و گزینه Custom Animations را بزن و از سمت راست پاورپوینت برای هر کدام از TextBoxها دکمه Add Effect را بزن و از افکت های Entrance یکی بهشون بده .
نکته مهم: به جز TextBox اولی برای بقیه TextBox ها از همون سمت راست پاورپوینت گزینه Start را روی After Previous تنظیم کن .
After Previous یعنی هر کدوم از TextBoxها بعد از قبلی اجرا بشه .
موفق باشی:n26:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنونم از راهنمایی خوب و مفیدتون
خیلی بهم کمک کرد واقعا مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یک سوال دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخوام همین 4تا هرکدوم بعد از اومدن دیگری حذف بشه باید کدوم گزینه رو فعال کنم؟ یعنی وقتی چهارمین خط نشون داده شد اون 3تای قبلی نباشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(هربار فقط یک خط بیاد و با ورود بعدی بره) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست مننقل قول:
من از پاورپوینت خوشم نمیاد حالا تو هم همش سوال بپرس :n02:
خب این چیزی که گفتی خیلی آسونه :n05:
به نکاتی که میگم خوب دقت کن .
برای اینکه این اتفاق بیفته شما باید برای هر کدوم از TextBoxها یا نوشته ها دوتا افکت بدی.
یعنی چی دوتا افکت: یعنی اینکه ابتدا باید برای TextBox اولی افکت ورود بدی . یعنی TextBox اولی وارد بشه . بعدش باید برای همون TextBox اولی افکت خروج بدی . یعنی همون TextBox اولی خارج بشه .
برای افکت ورود باید از گزینه Entrance استفاده کنی . برای افکت خروج باید از گزینه Exit استفاده کنی . (مسیر این دوتا گزینه را انشالله که بلدی دیگه . توی پست قبلی مسیرش را بهت گفتم . :n26:)
حالا باید برای تمام TextBox ها این کار را انجام بدی . یعنی یک بار براشون افکت ورود (Entrance) بدی و یک بار افکت خروج (Exit) بدی .
باید پشت سر هم باشن . یعنی برای TextBox اولی که افکت ورود دادی بلافاصله براش افکت خروج بدی .
بعدش بری و برای TextBox دوم یکبار افکت ورود بدی و بعدش افکت خروج بدی .
نکته بسیار مهم: گزینه start همه افکت ها را باید بزاری After Previous
اگه این کارها که گفتم انجام بدی سناریو به این صورت میشه :
متن اول وارد میشه و بعدش خارج میشه . متن دوم وارد میشه و بعدش خارج میشه . متن سوم وارد میشه و بعدش خارج میشه . ............ :n26:
موفق باشی
با سلام
خدمت دوستان خوبم عرض شود که توی یه کنفرانس بودم که دیدم اقاهه پاورپوینت رو که درست کرده بود یه افکتایی خفنی بکاربرده بود که من خیلی تعجب کردم ... اول فکر کردم اصلا از برنامه office استفاده نکرده .... از خودش پرسیدم گفت افکتای جدیدو از اینترنت گرفته ...... همین افکت های لود شدن صفحه ( animation ) ..
یکی از اینایی که میگم اسمش bee hive بود .......
اینارو از کجا می تونم دانلود کنم ؟ هرچی می گردم نیست ...... اصلا افیس بوده کارش >؟
سلام دوستان یک سوال من خیلی دنبال گشتم و پیدا نکردم اما یکی از دوستانم به شدت دنبال جوابش هست و چند نمره رو از دست می دهد
* چطور در پاورپوینت مثل ورد مثلاً از اسلاید دلخواه شماره 1 بخورد
ممنون
باسلام
چراگاهی ازاوقات بعضی ازفایل هادر پاورپوینت2013یاکلاً مجموعه آفیس2013باز نمی شود ،برنامه پاورپوینت شروع بکار می کند و در opening in protected viewثابت می ماندواصلاً برنامه باز نمی شوددرضمن همان فایل درپاورپوینت2007به راحتی باز می شود.:n03:
خواهشا یه مقاله PPT واسم درست کنید
هر کاری میکنم بلد نیستم خواهشا از کسایی که بلدن یه مقاله Power Point واسم درست کنید
فرقی نداره موضوع چی باشه فقط استادمون بسیجیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کاری نداره فقط کافیه گوگل سرچ کنی!
(البته این درصورتیه که خیلی قضیه رو سرسری گرفته باشید! وگرنه استاد شما راحت میتونه با یه سرچ معمولی ببینه که اینا موجود هست اما وقتی حتی موضوع براتون مطرح نیست که چی باشه! فکرکنم خیلی سخت نگرفتن بهتون)
این لینکایی که گذاشتم میتونه بهتون کمک کنه
موفق باشید
ممنون دوست گلم که رسیدگی کردینقل قول:
به به عجب موضوهایی ام داره:n12:
سلام دوستان چطور در پاور شماره گذاری را از یک شروع می کنید هر جایی که بخواهید البته
چه جوری میشه یک فایل پاورپوینت رو جوری سیو کرده که بشه به عنوان اسکرین سیور ویندوز ازش استفاده کرد؟
سلام به همه
چطوری میشه باpower point 2007 بروشور ساخت لطفا کمکم کنید
سلام
می خوام این صفحه رو که نمی دونم فرمتش چیه به همین صورت اینتراکتیو توی پاورپوینت 2010 استفاده کنم. کسی می تونه لطفا کمکی بکنه؟
سلام
من نوی پ پ متنی رو نوشتم وبرای متن لینک قرار دادم که مثلا بره اسلاید شماره 10 ولی به محض اینکه براش لینک میذارم زیر متن خط میکشه چرا؟ چیکار کنم خط نکشه؟
وقتی چندتا اسلاید می سازیم و بهش animation می دیم برای دیدن افکت های انیمیشن باید اون رو به صورت powerpoint show ذخیره کنیم حتما چون وقتی به صورت powerpoint presention ذخیره می کنم و اسلایدها رو کلیک می کنم افکت انیمیشن رو نشون نمیده...