با سلام
یکی ازدوستام میگه هیچی رو سیستمش copy paste نمی شه مشکلش چیه ؟
میگه کارت گرافیکشم error می ده . به کارت گرافیکش مربوط هست یا نه؟
با تشکر
Printable View
با سلام
یکی ازدوستام میگه هیچی رو سیستمش copy paste نمی شه مشکلش چیه ؟
میگه کارت گرافیکشم error می ده . به کارت گرافیکش مربوط هست یا نه؟
با تشکر
قدم اول: ویندوز رو عوض کن
قدم دوم: درایورهای سخت افزاری رو کامل نصب کن
قدم سوم: اگه کارت گرافیکش سالم باشه باید گرافیک رو با نصب درایو خوب نشون بده ، در غیر اینصورت باید کارت گرافیک نو بخره.
:46:
با سلام
دوستان من از ویندوز ایکس پی پروفشنال سرویس پک 2 استفاده میکنم.
من سالهاست که از این ویندوز استفاده میکنم.
ولی الان دو بار هست که این مشکل پیش میاد:
بعداز نصب برخی از برنامه های معمولی (که همه نصب میکنن)، اینطوری میشه: در هنگام بالا آمدن ویندوز، درایورهای مربوط به کارت صوتی و گرافیکی در سیس تری ظاهر میشن و به مدت 1.5 دقیقه دیگه هیچ چی نمیاد و هیچ برنامه ای هم باز نمیشه برنامه ها عبارتند از Local Area Connection ، IDM ، و غیره. بعد از 1.5 دقیقه این آیکن ها ظاهر میشه و مشکلات حل میشه و ویندوز به طور کاملا عادی کار میکنه.
(البته سیستم ،هنگ نمیکنه. یعنی موس راحت کار میکنه، My Computer و Control Panel ، اجرا میشن ولی مثلا فایروال باز نمیشه. همچنین دیگر برنامه ها مثل Nero ، , . . . باز نمیشن و همچنین هیچ صفحه اینترنتی باز نمیشه. تا اینکه اون آیکن ها در سیس تری مشاهده بشن.)
دوستان این روش ها رو امتحان کردم ولی جواب نداد:
از MSConfig ،برنامه های اضافی رو که به ویندوز ربطی نداشتند فقط اضافه بودند (مثلAdobe reder Updeter و . . . ) Deselect کردم.
دستور sfc/scannow رو بارها اجرا کردم.
آنتی ویروسم کسپر هست. آپدیتش کردم و کل سیستم رو ویروس یابی کردم ولی هیچ چیز پیدا نشد.
ویرایش شده: فقط یک مورد عمل میکنه اون هم اینه: در فایروال ویندوز از برگ نشان Advanced ، گزینه Restore Defualts رو انتخاب کردم. این مشکل حل شد. ولی با نصب کردن هر برنامه ای، این مشکل ادامه پیدا میکنه.
دوستان ویندوز رو هم عوض کردم ولی در ویندوز بعدی هم این مشکل پیش اومد.
الان دیگه خیلی کلافه شدم. :41:
لطفا اگه کسی راه حلی میدونه راهنمایی کنه.
با تشکر.:11:
غیر عادی نیست ولی یکبار امتحان کن با مودم خاموش بیا ببین چی میشه ولی من فکر میکنم کسپر متوقف میکنه تا برنامه های استارت آپ رو چک کنه.نقل قول:
فرقی نکرد. در ضمن، کسپر رو هم از مسیر استارت آپ خارج کردم.نقل قول:
سلام.
من داشتم با bit defender کامپیوترو اسکن میکردم که برق رفت! حالا غیر از internet explorer دیگه هیچی اجرا نمیشه!
حتی وقتی میخوام notepad رو باز کنم پنجره open with ... رو باز میکنه !!!!
در ادرس زیر پاسخ داده شد .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
یه سوال در مورد آپگرید کردن ویندوز
من برای اولین بار که رفتم ویندوزم آپگرید کنم با این مشکل رو به رو می شدم که می گفت نمی تونه فایل dtscsi.sys رو کپی کنه و من با حذف برنامه daemon tools به این مشکل خاتمه دادم . و حالا وقتی نصب به اونجایی می رسه که 33 یا 34 دقیقه مونده تموم بشه ( انستالیشن دیوایس ) گیر می کنه گاهی تا 3 ، 4 ساعت منتظر موندم ولی نشد که نشد لطفا کمکم کنید و اینو هم بگید که با آپگرید کردن برنامه هام حذف میشن یا ویروسایی که ویندوز داشت پاک میشن وفایل هایی که خراب کرده بود درست میشن .
با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
با اپگرید کردن ویندوز هیچ اسیبی به برنامه های نصبی شما وارد نمی شه . و همه برنامه های شما سر جای خودشون می مونند .
و اپگرید کردن ربطی به از بین بردن یا نبردن ویروس نداره . یعنی با اپگرید کردن ویروس های سیستم شما از بین نخواهند رفت .
و فایلهایی که توی ویندوز شما بوده و خراب شده نیز بازسازی نخواهند شد .
بلکه اپگرید کردن ویندوز باعث می شه patch های امنیتی که ماکروسافت به صورت رایگان در اختیار شما قرار داده روی سیستم شما نصب بشن .
برای از بین بردن ویروس ها باید از انتی ویروس استفاده کنید .
برای تعمیر قسمتهای از بین رفته توسط ویروس ها نیز باید از برنامه های بهینه سازی سیستم عامل مثل tun up و غیره استفاده کنید .
و بهترین راه برای تعمیر فایلهای ویندوز ریپیر ویندوز توسط سی دی خود ویندوز هست .
موفق باشید .
با سلام خدمت همه
با عرض پوزش از این که شاید سوالم تکراری باشه ولی من تو مباحث قبلی پیداش نکردم.
مشکل من اینه که ویندوزم یه ایراد پیدا کرده موقع بالا آمدن دیگه اون صفحه آبی رنگ Welcome نمیاد به جاش یه صفحه کوچیک میاد که نام یوزر رو روش نوشته و موقع خاموش شدن هم یه صفحه به شکل زیر میاد
و از صفحه Start هم عکس بالای یوزر رفته
و وقتی هم میخوام حالتشو عوض کنم یه ارور میده که میگه
Client Services for NetWare has disabled the Welcome screen and Fast User Switching. To restore these features, you must uninstall Client Services
for NetWare
حالا باید چه کار کنم که حالتش عوض بشه؟
دستتون درد نکنه زودتر جواب بدین لطفا؟!!!!
سلام .دوستم هارشو آورد گفت نمیتونم ویندوز نصب کنم منم اول هارد به هارد کردم و دایوهاشو فرمت کردم بعدم چک کردم و بد سکتورهاش رو از بین بردو و بعد کمکی با ÷ارتیشن مجیک درایوهای اون و خودم رو انگولک کردم ولی در کل عملیات خاصی انجام ندادم تنها حجمها رو کم و زیاد کردم اخه درایو سی اون خیلی کم بود و کمی هم درایو خواهرم رو کم کردم به درایو خودم اضافه کردم همین بعد که اپلای کردم گفت که باید ری استارت بشم گفتم ok بعد که ری استارت کردم نتونست سیستمم رو بالا بیاره و ارور grub میداد error17 وهمین دیگه هر کاری کردم بالا نیومد .هارد خودم رو در آوردم هارد دوستم رو گذاشتم توی کیس ویندوزش رو نصب کردم .دیگه حال نداشتم با هارد اون هارد خودم رو فرمت کنم و از دوباره همه چیز رو بنصبم دادم بیرون درستش کردن .حالا میخوام بدونم چرا اینجوری شد من اون موقع فقط xp و ubuntu 8 رو نصب داشتم که هر کاری کردم که ایکس پی توی منوی بوت سیستم پیش فرض باشه نشد و تا اخرش لینوکس سیستم عامل پیش فرض من بود و در نهایت هم که با این داستان سر ارور 17 (گراب) مرحوم شدن
بعد از نصب NET Framework برای بعضی کامپیوترها صفحه خوشامد گویی میاد بدون این که یوزر دیگری تعریف شده باشه بعد که تیک صفحه خوشامد گویی برداشته میشه این حالت پیش میاد حالا تیک رو دوبازه بزن فکر نمیکنم برگرده بحالت اولیه ولی امتحان کن.نقل قول:
سلام
من يه مشكل ديگه واسم پيش اومده . امروز رفتم تو ست آپ اول كامپيوتر و رفتم تو power management setup و بعد modem ues irq فكر ميكنم 3 بود زدم و تغييرش دادم به NA سيستمو خاموش كردم روشنش كه كردم همه گزينه هاي setup غير فعال شده تو رو خدا كمكم كنيد ممنونم
سلام دوست عزیزنقل قول:
1 . در کادر محاوره ای Run عبارت nusrmgr.cpl را تایپ کنید و دکمه ی OK را فشار دهید تا کادری با عنوان User Accounts ظاهر شود .
2 . روی گزینه ی Change the way users log on or off کلیک کنید و در مرحله بعد گزینه ی Use the Wlcome screen را تیک بزنید .
اگر کادر محاوره ای Log Off هم تغییر کرده ، گزینه ی Use Fast User Switching را تیک بزنید .
اگر گزینه های Use the Wlcome screen و Use Fast User Switching غیر فعال بودند مراحل زیر را دنبال کنید :
1 . در کادر محاوره ای Run عبارت ncpa.cpl را تایپ کنید و شستی OK را فشار دهید .
2 . روی گزینه ی Local Area Connection راست کلیک کنید .
3 . از منوی ظاهر شده روی گزینه ی Properties کلیک کنید
4 . گزینه ی Client Service for NetWare را انتخاب کنید و سپس شستی Uninstall را فشار دهید .
5 . برای ادامه کلید Yes را فشار دهید و آنگاه سیستم را Restart کنید .
موفق باشید .
سلام دوست عزیزنقل قول:
ایا شما روی ستاپ سیستم پسوورد گذاشتید ؟
در کیس را باز کنید و باطری مادریورد را دربیارید و بعد از یک دقیقه دوباره اون را سر جاش قرار بدید تا تنظیمات ستاپ به حالت اولیه برگردد .
موفق باشید .
تا حالا کامپیوتر رو در حالت hibernateخاموش کردید
بعد از اینکه در این حالت خاموش کنید موقع روشن شدن یه صفحه ای می آید مستقیم در محیط ویندوز(=دسکتاپ) نمی رود
چه کار کنم که مستقیم در محیط ویندوز(=دسکتاپ)بره
در ضمن من فقط یک یوزر دارم برای ویندوزم
ممنون
نقل قول:
دوست عزیز از اینکه جوابمو دادی ممنون
نگفتی چرا بین دقایق 33 و 34 گیر میکنه ؟
یه سوال دیگه چه جوری آپگرید ویندوز رو لغو کنم ؟
و یک سوال دیگه وقتی از راه سی دی می خوام ویندوز رو نصب کنم ریپیر نداره ؟
من این یه تیکه را متوجه نمی شم شما از طریق اینترنت ویندوز را اپگرید می کنید یا از طریق سی دی ویندوز ؟نقل قول:
اگه از طریق سی دی ویندوز اقدام به اپگرید کردن ویندوز می کنید به این روش همون ریپیر می گن . دلیل گیر کردن هم میتونه به خاطر کثیف بودن سی دی ویندوز باشه یا اینکه سی دی رام شما قادر به کپی کردن فایلهای مربوطه نیست .
برای غیر فعال کردن اپگرید ویندوز هم باید به کنترل پنل برید و روی گزینه Automatic Updates کلیک کنید و سپس از صفحه باز شده گزینه turn off Automatic Updates را تیک بزنید و صفحه را ok کنید .
برای ریپیر کردن ویندوز شما باید از داخل خود ویندوز اقدام به این کار بکنید . یعنی سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار دهید و هنگامی که سی دی به صورت اتوران بالا اومد روی گزینه windows install کلیک کنید و در ضفحه بعد گزینه upgrade را انتخاب کنید ( البته به صورت پیش فرض انتخاب شده است ) و روی گزینه next کلیک کنید و منتظر باشید تا ویندوز شما ریپیر شده و فایلهای از دست رفته دوباره جایگزین شوند .
موفق باشید .
كسي جواب منو نميده؟نقل قول:
سلامنقل قول:
برای تایپ حرف سوم یک کلید از کیبورد باید کلید shift را پایین نگه دارید و سپس اون دکمه را بزنید .
مثلا برای تایپ $ شما باید کلید shift را پایین نگه دارید و سپس عدد 4 را از بالای کیبورد بزنید .
موفق باشید .
بله پسورد گذاشتم ولي پسورد رو ميدونم بازشم كه ميكنم بازم همه غير فعالن. من اينكارو كردم ولي نشد البته باطري رو يك دقيقه بيرون نگه نداشتم فقط در آوردمش روشن خاموش كردم و دوباره گذاشتمش درست نشد حالا اينكارو ميكنم انشالله كه درست بشه ممنونم ازت ياعلينقل قول:
سلامنقل قول:
روي Setup سيستم دو گونه پسور ميشه گذاشت:
يكي User Password وديگري Supervisor password
با User password امكان تغيير و ويرايش خيلي از گزينه هاي Setup وجود نداره و فقط با Supervisor password ميتونيد در Setup تغييرات بدهيد.
خب اگه پسوورد را می دونید بهتره پسوورد را از روی ستاپ بردارید .
موفق باشید
تا حالا کامپیوتر رو در حالت hibernateخاموش کردید
بعد از اینکه در این حالت خاموش کنید موقع روشن شدن یه صفحه ای(مبنی بر انتخاب یوزر که مال من یه دونه است که فقط ادمیناستراتور است) می آید ولی مستقیم در محیط ویندوز(=دسکتاپ) نمی رود
در ضمن من پسورد همروی اکانتم ندارم
چه کار کنم که مستقیم در محیط ویندوز(=دسکتاپ)بره
سلام
یه سوال دارم
چطور میشه محافظ صفحه نمایشٌ قفل کرد
البته منظورم None ایی که توو سربرگ Screen saver کادر Display properties هست ، نیست
یعنی سربرگ Screen saver رو نداریم
حالا می خوام کاری کنم که محافظ صفحه نمایش فعال نشه
ممنون میشم اگر زود یاری برسونید
قربونتون
سلام. آقا یه دنیا ممنون درست شد نمی دونم چه جوری ازتون تشکر کنم. ممنون.:11:نقل قول:
نقل قول:
دقیقا مثل من یعنی مثل همه
یعنی همه دنبال یه راه حل
سوال جالبیه منم دنبالش میرم شاید راه حلی داشته باشه
سلام
دوستان
وقتی سیستمم رو دستی یا بعد از نصب برنامه ری استارت میکنم مونیتور خامموش میشح وچراغ هاردم روشن میمونه وبعد از اینکه دکمه ریست کیس رو فشار میدم سیستم کلا خاموش میشه
ایا امکان داره تنظیماتی در مادربرد نیاز به تغییر داشته باشه
این مشکل بعد از ارتقا سیستم به وجود اومد
مادر برد ایسوس p5q
cpu 4600
ram2g gel
power green
hard samsung 320
graphic 8400gforc nvidia alfex
فراموش نکنیدااااااا
یه سوال دارم
چطور میشه محافظ صفحه نمایشٌ قفل کرد
البته منظورم None ایی که توو سربرگ Screen saver کادر Display properties هست ، نیست
یعنی سربرگ Screen saver رو نداریم
حالا می خوام کاری کنم که محافظ صفحه نمایش فعال نشه
ممنون میشم اگر زود یاری برسونید
قربونتون
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما توی run عبارت control userpasswords2 را کپی کنید و کلید اینتر را بزنید و سپس از صفحه باز شده در تب users یه گزینه هست که تیک داره تیک اون گزینه را بردارید و کلید ok را بزنید .
احتمالا مشکل را حل کنه .
موفق باشید .
سلام دوست عزیزنقل قول:
خوشحالم مشکلتون حل شده
اگه دقت کنید دکمه تشکر را برای همین تشکر کردن گزاشتن . لطفا من بعد از این دکمه استفاده کنید .
موفق باشید .
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای این کار کافیه شما ابتدا سربرگ Screen saver را توی Display properties برگردونید و بعد مقدار فعال شدن اون را که همون wait هست را روی بیشترین مقدار قرار بدید و دوباره تب Screen saver را حذف کنید .
موفق باشید .
دست شما درد نکنه ممنون ولینقل قول:
مشکل من حل نشد
در ضمن من پسورد هم ندارم
کمک کنید:19:
خب عزیزم مشکل منم همینه که نمیتونم سربرگ Screen saver رو برگردونمنقل قول:
بخاطر همین گفتم که بطور کلی قفلش کنم
سلامنقل قول:
دوست خوبم
تو رجیستری برو به مسیر زیر:
یه DWORD با نام NoDispScrSavPage بساز بعد مقدارش رو بذار 0 ، تب ScreenSaver فعال میشهکد:HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\ System
بعد تغییراتی که می خوای بدی رو انجام بده:46:
موفق باشید
كسي به داد من نميرسه؟نقل قول:
ميخوام بدونم كجاي كار اشتباه كردم كه اينجوري ضد حال خوردم
سلامنقل قول:
پس بهتر بود می گفتید تب اسکرین سیور حذف شده .
در کادر Run بنویسید Gpedit.msc و اینتر بزنید
در پنجره Group Policy به مسیر پایین برید:
User Configuration>Administrative Templates>Control Panel>display
در سمت راست روی گزینه hide screen saver tab دابل کلیک کنید و از پنجره باز شده ابتدا گزینه enable را انتخاب کنید و بعد هم روی گزینه applay کلیک کنید و دوباره برگردید و گزینه disable را انتخاب کنید .
با این روش تب اسکرین سیور برمیگرده سر جاش .
موفق باشی .
قربونت رو ویندوز خودم که Screen saver داشت امتحان کردم و با عدد 1 مخفی شدنقل قول:
امیدوارم رو ویندوزی که نمیدونم چرا Screen saverش نیست انجام بدم و بتونم دوباره فعالش کنم
دستت مرسی:11:
نقل قول:
قربون شما هم too:31:
روشی رو که دوست عزیز Drxox گفته بودٌ قبلا انجام نداده بودم اما از این روشی که شما گفتید قبلا برای غیرفعال کردن Desktop استفاده کرده بودم
ننه پیری دیگه:18:
تشکر دوست عزیز:11:
سلام.
من بعد از نصب مجدد ویندوز xp هر بار که می خواهم scroll کنم، صفحه از بالا به پایین لود می شود در صورتی که هنگام کپی گرفتن متن بلندی که اتوماتیک صفحه پایین می آید، چنین مشکلی ایجاد نمی شود.
در ضمن من تمام محتویات هارد را پاک کرده ام.
ممنون می شوم جواب دهید.
سلام دوستان
قابلیت allow indexing...... رو یکی بزای من توضیح میده چیه؟