هيچ كس نميداند ...
گفتن كه قراره انجمن جديدي براش باز بشه اما چه وقتي اين اتفاق ميوفته معلوم نيست .
Printable View
هيچ كس نميداند ...
گفتن كه قراره انجمن جديدي براش باز بشه اما چه وقتي اين اتفاق ميوفته معلوم نيست .
تا نیم ساعت که بعد تاپیک زدی میتونی عوضش کنینقل قول:
چطوری اسم بحث جدیدمون رو عوض کنیم؟*در صورت اشتباه تایپ کردن*
نمیخوام راپورت بدم ولی خیلی دوست دارم بدونم ایشون چطوری عکس با این سایز تو امضاش گذاشته :
جالب نیست به نظرتون ؟!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4013574&postcount=4
کارشون خلاف قوانین هست تا اونجا که من می دونم ( ولی عکسش خیلی ماهه :31:)نقل قول:
مگه موقع عكس توي امضا گذاشتن پيغام نميده كه اندازه عكس خيليه و بايد فلان اندازه باشه؟!نقل قول:
نمیخوام راپورت بدم ولی خیلی دوست دارم بدونم ایشون چطوری عکس با این سایز تو امضاش گذاشته :
عجيبا و غريبا...!!
سلام
چطور میتوان بدون وارد کردن شماره تلفن جزئیات شخصی رو پر کرد . میخام که سیو کنم میگه فیلد شماره تلفن رو پر کن
با تشکر
بزن 09120001122 حل می شه
سلام ترتیب قرارفتن ِ " ده بازدیده کنندا خیر " ز پروفایل شخص به چه صورت سُرت (Sort) میشه ؟
تشکرنقل قول:
آخرین 10 بازدید کننده این صفحه :
بعضی وقتا الکی گیر میده....مثلا یه عکس میذاری در حد نقطه....ولی گیر میده که نباید از فلان ابعاد یا فلان سایز بیشتر باشه...نقل قول:
مگه موقع عكس توي امضا گذاشتن پيغام نميده كه اندازه عكس خيليه و بايد فلان اندازه باشه؟!
بعضی وقتا هم اصلا گیر نمیده !!
ما که بیخیال عکس شدیم و نوشته تو امضامون گذاشتیم....
خوب همین واسه منم سئواله!نقل قول:
asgar_s جان شما اگه نمیخوای شماره وارد کنی یه چیز الکی بزن که خودشون هم بفهمن .
مثلا 09122222222 اینطوری چیزی .
سلامنقل قول:
فكر كنم بترتيب شخص بازديد كننده ... يعني يوزري كه سمت راست و بالاي باكس هست جديدترين و
اوني كه يوزرش پايين و سمت چپ هست قديمي ترين بازديد كنندس (البته فكر ميكنم)
=======
اون دوستمون كه عكس بزرگ گذاشته بودن در واقع پي سي ورلد رو دور زده بودن ، يعني عكس رو توي سايتي آپلود كرده بودن
كه لينك غير مستقيم ميداد و ايشون از اون لينك براي گذاشتن عكس استفاده كرده بودن (اونطور كه خودش گفت)
الان مياد منو ميكشه :31:
برای من که به ترتیب حروف الفبا نشون داده میشه.
من چند تا سوال دارم:
1.اول اینکه چجوری میشه برای یکی پیغام دوستی فرستاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2.توی کدوم انجمن ها پست ها شمارش نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3.واینکه چند تا پست بدی به ستارهات اضافه میشه رم بگویید.مثال:1ستاره:xتا. 2ستاره:xتا.
ممنون متشکر.
اگه از این عکسا دوست داری من دارما.اگه خواستی بگو برات بذارم.:27::10::40::11:نقل قول:
1. توی پروفایلت کادر مربوط به دوستان در سمت چپ، قسمت "ویرایش لیست دوستان" رو کلیک کن و در صفحه ای که باز میشه، نام کاربری مورد نظرت رو توی فیلد "Add a Member to Your List" وارد میکنی و دکمه Add Contact یا Add Friend رو میزنی.نقل قول:
اگه Add Contact رو بزنی خودش ازت میپرسه به لیست دوستان هم اضافه شود؟ که در صورت تمایل پاسخ مثبت میدی.
2. هر انجمنی که اینطوری باشه، قسمت بالای صفحه (پایین تابلوی اعلانات) توی براکت نوشته شده؛ اینطوری: [ شمارش پست ها : خاموش ]
3.توی این پست توضیح داده شده:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3700320&postcount=612
خیلی ممنون دستت درد نکنه اصلا I LOVE YOU.
خیلی ممنون دستت درد نکنه اصلا I LOVE YOU.
میشه به من بگیین درجه دادن چه طوریه
بعد از چند پست درجه میره بالا
با سلام
من چندا سوال دارم که اگه لطف کنید کمکم کنید ممنون می شم.
1-چه طوری میشه یک نرم افزاری رو که دوستان خواستن براشون تو تاپیکی که باز کردی بزاری(منظور از هارد کامپیوترم)
2-چه طوری میشه یه عکس رو تو تاپیک قرار بدی تا دوستان ببینن(مثلا می خوام نمونه کارامو که یه عکس یا هر چیز دیگه ای هست رو برای نظر دادن به دوستان نشان بدم)
البته یک و دو زیاد با هم فرقی ندارن ولی حدس زدم ممکن فرق داشته باشن.
3-چه طوری میشه ایمیلمو ویرایش کنم .
ببخشید طولانی شد.
نه بر اساس ترتتیب حروف الفبای نام کاربران که هست ( از قبل می دونستم ) a b c d eنقل قول:
ولی خواستم بدونم زمان بازدید هم دخالتی داره تو sort شدن این 10 نفر . ؟
علت اینکه حوالی ساعت 1 و 40 دقیقه هرشب سایت داون میشه و بالا نمیاد چیه؛ الآن مدتهاست که هرشبی که من این ساعت توی فروم باشم این مشکلو میبینم و گاهی 5 تا 10 دقیقه و گاهی هم بیشتر ادامه داره؛ چند تا از کاربرای دیگه که هم همزمان با من یه شب توی فروم بودن گفتن که ما هم دچار این مشکل شدیم.
درسته ممکنه ساعتهای دیگه شبانه روز هم این مشکل پیش اومده باشه؛ ولی در این ساعت میشه گفت تقریبا همیشه اتفاق افتاده و خیلی آدمو کلافه میکنه.
آقا یه سوال فنی این تشکرها به چه درد میخوره؟در تعداد ستاره ها تاثیر داره ؟:40:
در تعداد ستاره ها تاثیر نداره.
خب پس به چه دردی میخوره؟:41:نقل قول:
به جای اینکه بنویسی خوب می تونی با اون تشکر کنی از یه مطلب مفید
ببخشید منظورم خب، بود:5:نقل قول:
1- اول باید روی یک سایت فایل هاستیگ فایلی که دارین رو اپلود کنین بعد لینکی که می گیرین رو بزارین تو تاپیک و برای کاربر قرار بدین یا لینک نرم افزار در یکی از سایت های هاستینگ موجود است را در پست بزارین تا کاربر دریافت کندنقل قول:
2- یک بخش وارد نمودن عکس تو کادر بالای ویرایش است( عکس کوه تو پس زمینه زرد ) با ان باید ادرس عکس رو که در جایی در اینترنت اپلود کردین رو قرار بدین تا برای کاربران دیگر بتوانند ببینن
3-منظورتان را نفهمیدم
در ان زمان سیستم بک اپ سایت از اطلاعات موجود در هاست یک بک اپ می گیره بخاطر همین در ان زمان ها دسترسی به انجمن به سختی انجام میشه.نقل قول:
من نمیدونم چرا هرچی دکمه خروج رو می زنم از سیستم Log Out نمیشم، حتی یه دور History فایرفاکس رو هم کامل پاک کردم ولی بازم نشد. یعنی مشکلی بوجود اومده؟
ویرایش: البته انگار این پست زیاد ربطی به این تایپیک نداشت؛ منم تونستم این مشکلو با استفاده از امکان Forget About This Site که در فایرفاکس 3.5 وجود داره حل کنم و همه چی مثل روز اولش شد و الآن دیگه میتونم با موفقیت Log Out کنم.
سلام گروه طرفداران kaka رو چطوری پیدا کنم ؟
ببخشید، این قابلیت ارسال پیام عمومی هم واسه ماها مسدود شده یا مشکلی دیگه هست که نمیتونیم پیام عمومی بفرستیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اره و مربوط به محدودیت هم هست، یکی لطف کنه و بگه تا کی این محدودیت ادامه داره ! خسته شدیم به خدا ! مزه p30w پریده با این حدودیت هاش . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تشکر هم بعضی جاها دیده میشه ولی بعضی جاها ازش خبری نیست ! این دیگه مسئله اش چجوریاس ؟!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش سپاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل 40 روز ( در صورتی که طی این مدت همچنان اکانت فعال باشه ) محدودیت هایی پیغام خصوصی و تایید پست و ...وجود دارد.(علت وجود هم جلوگیری از فعالیت تبلیغات چی ها و توهین به کاربرا با اکانت های جدید است.)نقل قول:
دکمه تشکر هم در انجمن هایی که شمارش پست ها خاموش هست هم غیر فعال است ( بخاطر فلسفه ای که ان بخش ها دارن و حجم بالای پست هایی که طی یک روز ممکن است زده بشود و بیشتر مکالمه ای است تا فنی.)
پس چرا تو انجمن اس ام اس که شماره پستها خاموشه دکمه تشکر روشنه؟!:5:نقل قول:
صلاحدید مدیران ان زیر مجموعه این بوده که باشه بهتر است.(حالا دلیل دقیق می خوای با پ خ از مدیر و همکار های ان زیر بخش بپرس)نقل قول:
نوشته شده توسط a m i rh o s e i n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
خواستم بپرسم میشه اسم کاربری رو عوض کرد؟
نه......!!!نقل قول:
سلام دوستان
خواستم بپرسم میشه اسم کاربری رو عوض کرد؟
چطور میشه یه تاپیک یا یه موضوع یا یه تالار رو دانلود کنیم کامل ..بعدا بخونیم سر فرصت
همه جا که adsl نداریم اخه
معنی این جمله چیه؟؟؟ تا حالا نزدیک17 تا پیغام اینجوری داده!!!یکی بگه چیکار کنم!!!؟؟؟؟
The attachments that you added in the following post have been approved
یعنی تاحالا کسی نخواسته اینکارو کنه؟
بچه ها چطوری میشه از یه سایته دیگه آواتار گذاشت ؟؟ مثلا من میخوام عکس زیر رو که طراحی کردم و حجمش چند کیلو بیشتر هست رو بزارم :
همه چیز درسته ولی مینویسه :کد:http://-------------/files/cki6c8b65gg8u81pilfq.png
Remote file is too large
حالا مشکل چیه ؟
حجم عکست خیلی بیشتر حجم مجازه بخاطر همین نمی تونی جای اواتورت بزاری( ولی من هر چی نگاه می کنم فرقی بین اواتور فعلی و اینی که گذاشتی نمی بینم بجز اضافه حجمنقل قول: