از دوستان بابت راهنمایی نهایت تشکر را دارم
با تشکر
Printable View
از دوستان بابت راهنمایی نهایت تشکر را دارم
با تشکر
ببخشید کسی فایل آپگرید گوشی 6220c فارسی رو نداره بهم بده؟
الآن ورژن گوشیم 3.23 , type: RM-328 هست.
دوست عزيز اينجا جاي درخواست نيستنقل قول:
يا تو كلوپ 6220 مطرح كن يا تو همين انجمن نوكيا
سلام
من برای آپدیت n81 هم باید با pc suit nseries این کار کنم؟ داخل سی دی گوشی من nsu بود من اون را نصب کردم؟ حالا باید چه کار کنم؟
اگه بشه میخوام برم توی یک شرکت که اینترنش سرعتش خیلی بالا گوشیم را آپدیت کنم!
ممنون
برنامه nsu که توی جعبه گوشی هست ورژنش پائینه و برای آپدیت هم باید آخرین ورژن رو دانلود و نصب کنید ....
شما میتونی این برنامه رو از این آدرس دانلود و نصب کنی ...
در ضمن برای آپدیت احتیاط واجب اینه که از adsl استفاده کنی ... چون قطعی کمتری داره ....کد:http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_en.exe
برای آپدیت کردن فقط nsu لازمه ولی اینی که توی سی دیه شمایه احتمالا قدیمیه که هم به سایت وصل بشی میگه که ورژن جدید هست و باید دانلود کنی.
پی سی سوئیت هم لازمه:46:نقل قول:
خب N95 8gig من هم كه تازه دو روزه گرفتمش تو آپديت به ملكوت پيوسته فعلا!!!
اون 15 دقيقه آخر ( قسمت اصلي ) كه خودش اومد ريستارت بشه ولي روشن نشد و پيغام داد كه گوشي وصل نيست!!
حالا فردا ببرم فلش ببينم چه خاكي تو سرم بريزم! فلش كردن جقدر طول ميكشه؟ همونجا گوشي رو ميدن؟
خبر جديد! گوشيم زنده شد. بعد از اين همه ارور برنامه كه من هم ديگه مجبور شدم گوشي رو بكشم كه ديگه روشن هم نميشد. باز من از رو نرفتم و دوباره گوشي رو همينجوري در حالت خاموش وصل كردم و دوباره NSU رو اجرا كردم. بعد از اينكه يك ساعت در مرحله پيدا كردن گوشي و كانكشن مونده بود و منم نا امدي بومد ، يك دفعه يك صفحه ديگه اومد كه نرم افزار شما اسيب ديده و دوباره بايد نصب بشه و از اين جور چيزا! باز اون صفحه كه كنار نوارش 15min زده باز شد و چندين بار پر شد و خالي شد تا گوشي دوباره زنده شد.
با وجود اينكه گوشي بالا اومد و ورژن رو هم درست ميزنه ( يعني 31 ) ولي NSU يك ارور داده كه Software update fail !!!!
و گزينه try again داره كه ديگه عمرا بزنمش!!!
بعدشم پايين توضيح داده كه كابل بايد مستقييم به USB مين بورد وصل بشه و نه هاب و كيبورد و اينا . من به كيبورد وصل كرده بودم!!! شايد مشكل اينجا بوده. البته هيچ وقت با كيبورد مشكل نداشتم.
به هر حال ما كه رفتيم با خيال راحت بخوابيم . دي
برو بخواب که جداً جستی .... عزرائیل تا دم در خونتون امد و مثل اینکه آخرین لحظه بی خیال شد عمر گوشیت به این دنیا بود ...
.
خوب بابا جان چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی ...؟؟؟ هان چرا ..؟ نه چرا ..؟ بگو دیگه چرا ...؟؟؟ هان
.
برو خوب بخواب فردا هم از طریق Hellox 1.3 هکش کن و بعد هم Gps و Ngage بعد برو حالشو ببر .....
بله اين مسئله رو البته اون اول بايد اضافه كنمنقل قول:
چون خودمم به اين شكل برخوردم
كابل usb بدون هيچ واسطه اي به سيستم متصل بشه
اينم شانس شم بوده به خير گذشته
من تو رایانه یه بنده خدایی که از نرم افزار تهی یه ، از جمله pc suite ، فقط با سورس nsu گوشیم رو آپ کردم.نقل قول:
سلام
امیدوارم از سوالم خندتون نگیره.من n82 دارم هکش کردم.نمیدونم آبگرید کردن لازم داره یا نه چون 1سال پیش گرفتم.شخصا دوست دارم آبگرید کنم ولی میترسم.چون خیلی جاها گفتن اگه هک کرده باشید وقتی آبگرید میکند دیگه قایل هک نیست.وقتی برنامه pc suite را باز میکنی اون پایینش یک گزینه میاد که software update اون برا چی هست؟به نظر شما گوشیم را آبگرید کنم؟کلی برنامه روش نصب کردم همه پاک میشه؟
چرا واسه من آپگرید نمیشه؟
این پیغام خطارو میده!
Sorry!the nokia software updater service is currently unvaliable, please try later again.
علتش چیه؟
گوشیم ان 73. خط اینترنتم آی دی اس اله.
نوکیا پیسی سوییتم نصب کردم.
چکار کنم؟کجایه کارم اشکال داره؟!
یه سوال دیگه هم داشتم.تقریبا چند دقیقه آپگریدش طول میکشه؟
این ارور میگه در اون لحظه به هر علتی قادر به آپدیت گوشیتون نبوده ....
.
یه بار سیستمتون رو رستارت کنید و دوباره برنامه رو باز کنید و آپدیت کنید ...
.
بستگی به حجم فایل آپدیت داره ... با Adsl فکر نکنم بیشتر از 45دقیقه طول بکشه
کسی فایل های آپگرید برای n71 رو نداره ؟
درسته بدون PC Suite هم ميشه..ولي باشه بهترهنقل قول:
نه...چرا خنده...اتفاقا سوال خيلياس...شما بدون هيچ نگراني آپگريد كن..ورژنهاي جديد هم براحتي هك ميشننقل قول:
فعلا كه خبري نيست..چرا بروش معمولي آپديت نميكني؟نقل قول:
اقا ما هر کاری کردیم نشد همش این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل چیه ...!؟!
من میتونم اول از گوشیم و مموری بکاپ بگیرم بعد آبدیت کنم؟در ضمن من n82 هک شده دارم اول باید چیکار کنم تا بعد از اینکه آبدیت کردم دوباره بتونم هک کنم؟
بله با برنامه Pc Suite میتونید ..
از اینکه گوشیتونو آپدیت کردید دوباره از همون روش Hellox 1.03 به راحتی میتونید گوشیتونو هک کنید ...
دوست من موقع نصب این برنامه احتمالاً یکی از فایلها درست نصب نشده ...نقل قول:
.
یه بار آنیستال کنید و دوباره نصب کنید ...
من این سوال را چند بار کردم ولی متاسفانه کسی جواب منو نداد.گوشی من هک شده اسا آیا با همین هک شده بودنش گوشی را آبدیت کنم یا اول باید کار دیگه ای انجام بدم؟
من این سوال را چند بار کردم ولی متاسفانه کسی جواب منو نداد.گوشی من هک شده اسا آیا با همین هک شده بودنش گوشی را آبدیت کنم یا اول باید کار دیگه ای انجام بدم؟در ضمن آخرین ورژن فریمور گوشیمو از کجا بیارم؟n82 دارم
من برنامه 20 پاک کردم و نصب کردم ولی بازم همین ارور رو داد...:41:نقل قول:
حتی برنامه رو یه بار دیگه هم دان کردم
ولی نشد............
سلام
من توی این مرحله اینترنتم قطع شد حالا چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن وقتی دوباره شروع کردم وسط کار کابل پیغام دیسکانکت داد.بدبخت شدم رفت
دوست من اگه صفحه قبل رو به دقت بخونی میبینی که جواب سوالت داده شده ...نقل قول:
دوست من نگران نشونقل قول:
.
در ایم مرحله اگه اینترنت قطع یا ارتباط کابل هم از بین بره برای گوشی مشکلی پیش نمیاد ...
در موقع نصب فایلهاس که ایراد داره ...
در ضمن شما میتونی از طریق آپدیت آف لاین اینکارو انجام بدی ....
سلام
من با n73 چند دقیقه ای رو فیلم برداری کردم
دفعه ی اول که play کردم برای دیدن جواب داد اما دیگه نتونستم اون رو ببینم
وقتی play میکنم پیغام میده میگه unable to play media player:41:
یادم رفت بگم
اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه بسم الله
ممنون میشم
آبدیت گوشی تموم شد فایل ها هم نصب شد و پیغام کامپیلیت داد ولی جالی اینجاست که تنظیمات گوشی بهم نخورد نمیدونم چرا؟نمیدونم آیا دوباره میشه هکش کرد چون دوستان میگفتند گوشی از حالت هک در میاد و دیگه نمیشه هکش کرد.نظر شما چیه؟من n82 دارم که قبلا هکش کرده بودم و در حالت هم آبدیتش کردم. ورژن گوشی هم چک کردم ارتقا یافته.اگه میتونم هکش کنم لطفا کامل راهنماییم کنید.آیا برنامه hello را که قبلا برای هک نصب کرده بودم باید پاکش کنم؟نقل قول:
اگه میشه لینک آبدیت هم بدید
خودتون ببینید اگه برنامه Hellox هنوز هم روی گوشیتون هست فکر نکنم احتیاجی به نصب مجدد داشته باشه ...
.
ولی اگه نبود میتونید با نصب برنامه دوباره این برنامه گوشیتون رو به راحتی هک کنید ....
داداش با hellox دیگه هک نمیشه البته اسم برنامه ای که من توی گوشیم داریم holloCorbide هست.هر کار مینونم نمیشه اون 2تا فایلی که باید کپی کنم توی پوشه c/sys/bin یعنی اصلا اجازه دسترسی به پوشه های داخل sys را ندارمنقل قول:
چرا دوست من هک میشه ... شما احتمالاً یادت رفته اون فایل رو قبل از نصب ساین کنید ....
داداشم من با hollocarbide قبلا هک کردم نه با hellox .اگه بخوام با hellox هک کنم اول باید ساینش کنم؟من اصلا تا حالا تو زندگیم فایلی را ساین نکردم هر چی هم مقالاتش را میخونم چیزی متوجه نمیشم.الان اول از همه برا ساین باید چیکار کنم؟تروخدا کمکم کنید.نقل قول:
بله باید قبلش ساین کنید ....
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
والا 2 تا اروره...اولي مال نشناختن گوشيه..كه درايور كابل درست نصب نيستنقل قول:
دومي هم مربوط به مشكل هميشگي فايرواله..كه خودت بايد حلش كني
دوست عزيز موقع نوشتن مطلب دقت كننقل قول:
تو كلوپ خودش مطرح ميكردي
برخي مواقع اينطوريه ديگه..تنظيمات و يه سري چيزا ميمونهنقل قول:
اما شما با hellox هك كني راحت تري...روش بهتريه
اين ديگه جاش اينجا نيست...تو تاپيك خودش مطرح كننقل قول:
سلام
من که گوشیمو آبدیت کردم ولی یه سوال دارم شما واقعا آبدیت کردن گوشی را پیشنهاد میکنید به کسی که تا حالا این کارو نکرده؟یا بهتر سوال مو بگم اصلا آبدیت کردن کردن گوشی به چه دردی میخوره؟نگید که باگ های نرم افزاری درست میشه؟
ن که دیگه بیخیال شدم چون با همین ورژن 20 هم مشکلی ندارم....نقل قول:
به هر حال ممنون
اتفاقا درست گفتی..باگ های گوشی برطرف میشهنقل قول:
مطمئنا به نفع خودتون و گوشی هست...منم بار اول هیچی نمیدونستم..فقط با کمک از خود nsu تونستم..الان هم که میبینی به شماها کمک میکنم..همه که از اول بلد نیستن..تازه این روش فراگیره و مبتدیا هم میتونن..
خواهش میکنمنقل قول:
هر طور میلته..اما توصیه میکنم اپدیت کن
با سلام خدمت اساتید
من تو سایت نوکیا واسه 5800 فقط آپدیت 20.0.012 رو پیدا کردم و آپ دیگه ای رو ندیدم اما دوستان میگن ورژن 21 اومده اما من تو سایت نوکیا پیدا نکردم دوستان اگه لینکی دارن بزارن تا ما هم استفاده کنیم .
یه سوال دیگه اینکه کابل usb رو باید مستقیم به مادربرد وصل بشه ؟ و سوال اینکه میشه که با سیم کارت ایرانسل آپ کرد دیگه ؟ آخه سیم کارت همراه اول من خیلی زنگ خور داره
ممنونم از راهنمایی شما