ولی من یه پشنهاد براتون دارم .اگه نقشه های خوب واسه شهرتون می خواهید.یه سری به موبایلستان بزنید.تازه اگه نقشه ی شهرتون هم نباشه با انجام کار کوچیکی میدین نقشه رو برا تون تهیه کنن.
اینجا:کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=29477
Printable View
ولی من یه پشنهاد براتون دارم .اگه نقشه های خوب واسه شهرتون می خواهید.یه سری به موبایلستان بزنید.تازه اگه نقشه ی شهرتون هم نباشه با انجام کار کوچیکی میدین نقشه رو برا تون تهیه کنن.
اینجا:کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=29477
بله پیریه و 1000 دردسر :31:نقل قول:
تو آپ دیت جدید ان95 عادی علاوه بر اضافه سدن یه سری امکانات به
یوزر اینترفیس دوربین از جمله همون مربع های تصویر
و همچنین پایه ی ان گیج
مثل اینکه ظرفیت ساپورت مموری هم افزایش پیدا کرده
البته در سری جدید گوشی های نوکیا (ان82)
دیگه هیچ محدودیتی واسه
مموری وجود نداره
فقط یه سوال دارم 4 گیگ مموری رو با چی می خوایین پر کنین ؟؟
به نظرم میشه اشغال دونی چون بعلت زیاد بودن فضا آدم دیگه کمتر دیلیت میکنه !!:46:
با فیلم :31:نقل قول:
مگه نمیبینی فیلمبرداری خود گوشی چجوری مموری و میخوره ؟
دقیقا آشغال دونی...واقعا به درد نمی خوره:46:!نقل قول:
به نظر شما ان95 معمولیو بدم و ان95 8گیک بگیرم؟؟؟منطقی راهنمایی کنید...ممنون...
به نظر شما ان95 معمولیو بدم و ان95 8گیک بگیرم؟؟؟منطقی راهنمایی کنید...ممنون...ان95 معمولی دارم...شارجش خستم کرده بخدا...ان95 8گیگ بگیرم؟؟؟یا مدل جدید تو راه هست؟؟؟
الان قیمتش چنده؟ من تو بندر عباس پرسیدم 680 گفتن (البته تقریبا یه هفته پیش)
ضمنا با توجه به اختلاف قیمتش با n95معمولی و امکاناتش کدوم رو می پیشنهادین؟؟؟
نقل قول:
نقل قول:
مسلما بزگترین ایراد ان95 معمولی
مشکل باتریش بود که دست من بیشتر از یه روز دوام نمی اورد:13:
که البته این مشکل در ان95 8گیگ تا حدودی رفع شده
والان مدل 8گیگ از لحاظ باتری به یه گوشی تقریبا معمولی تبدیل شده از لحاظ باتری
در مورد اختلافات مدل عادی و 8گیگ عرض کنم که
1.بزرگتر شدن ال سی دی
2.تعویض باتری
3.تعویض سی پی یو
4.اصلاح ساختار کشویی
5. 8 گیگ حافظه
6 .قویتر شدن فلاش البته نامحسوس
از مشکلاتی بودن که ان95 عادی داشت و مدل 8گیگ همگی رو رفع کرده
اگه ابتدا به ساکن میخوایین گوشی بخرین مدل 8گیگ
ولی اگه ان 95 دارین
مسلما با قیمت 680 نمیارزه
صبر کنین تا بیاد پایین
دوست عزیز اگه میخوای ببینی که واقعا تعویض گوشی با صرفست یا نه اینجا رو بخون:نقل قول:
یا حقکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=192929
فکر کنم کمترین ضرری که کسی از فروش N95 کرده منم:31:.من مرداد یه دست دوم تمیز(در حد نو )گرفتم 512(تو کویت).بعدش هم بدون مموری(مموری 1gb )رو از روش برداشتم.فروختم 480(تو ایران):20:قیمت مموریش هم اگه 30 باشه یعنی 2 تومان ضرر کردم.:5:
اینجا عرب ها گوشی رو تا اومد میخرن بعد 1 هفته 30% زیر قیمت میفروشن.:31::27:
الان اینجا N95 8Gb تمیز در حد نو با گارانتی هستش 500.
ایران دست دومش چنده؟
منم گفتم که دیروز یه جا قیمت زدم یارو بهم گفت 513 تومن:18:(البته من به قصد نو پرسیدم نه دست دوم)!!!نمی دونم قیمت معمولی رو گفت یا 8 گیگشو...طرف فقط فروشنده بود و احتمالا بهم اشتباهی قیمت معمولیشو گفت:20:!(ان شا الله مشکلت هم حل شه)...نقل قول:
من نقشه ها رو چطوري بايد ببينم
میگن ان95 معمولی کیفییت عکس و صداش از 8گیگ بهتره...راست میگن؟؟؟
من که تازه اولین باره که میشنوم!نقل قول:
ولی فکر نکنم اینطور باشه. خودت میگش ان 95 8 گیگ...
بعیده....
ایا نداشتن کاور لنز ان95 8گیگ مشکل است؟؟؟یعنی خراش میوفته...؟؟؟من چون ان95 معمولی کاور لنز داره نگهش داشتم...
لنز دوربین 8گیگ
ضد خش هستش
با تجربه ای که از ان91 داشتم زیاد مشکلی نداره
علی جان اون n91 فرق میکنه
اگر شیشه ضد خش هم روش نمیذاشتن اشکالی نداشت چون دوربین زیاد ارزشی نداشت
اما اینجا خیلی دوربین حساسه
والا تو جیب من پر اشغال و اینا بود
تو چند ماهی که داشتمش مشکلی واسش پیش نیومد
البته
اگه دقت کنین به ان 91
دوربینش
یه کم رفته داخل گوشی واین خیلی موثر بود نه مراقبت من !
نوکیا ایرادات کار رو از همه ما بهتر میدونه ولی خب نمیخواد درستشون کنه.
از همون اول هم که N95 8g اومد به بازار میشد حدس زد که گوشی بعدی برای عرض اندام
نیاز به یه فلش زنون داره که N82 اومد بیرون.اما خب غیر از فلش چیزی نداره که بخواد باN95 8G
رقابت کنه.با اون کی پد و ظاهر بیخودش .
همه گوشیها با تمام ویژگیهاشون نقص هایی هم دارن.
لنز N95 8G اصلا ضد خش نیست میتونید امتحان کنید.برای یکی خش افتاده بود.
ولی خب باید مراقبت کنید . پول کمی پای این گوشی ندادید.یکی حرف جالبی میزد تو کل کل گوشی
میگفت من 1100 دارم راست میگین بیاین گوشیهامونو بکوبیم به دیوار ببینیم برا کی محکمتر و بهتره
علی جان چجوری دلت میاد گوشیت رو بزاری تو جیب پر از ...
8G اگه کاور لنز نداره در عوض قابلیت های بیشتری نسبت به معمولی داره.
در هر صورت پول پای گوشی دادین پی ازش مذاقبت کنین حیفه
:11:
ممنونم.فکر میکنم تنها کسی بودی که به امضام توجه کردی و دعا کردی:40:نقل قول:
چرت میگن:5:.N95 8Gb دوربین و صداش مثل N95 عادیهنقل قول:
درسته نداشتن کاور دوربین تو N95 8Gb یه عیب محسوب میشه ولی اگه به خاطر همین مشکل,N95 عادی با اون باطری:13: رو نگه داشتی و N95 8Gb با اون حافظش رو نمی گیری اشتباه میکنی:8:.نقل قول:
واسه اون مشکل میشه یه کاور کریستال بگیری.فکر نکنم فعلا باشه.ولی کم کم میاد.فقط یه کم قیافه گوشی رو بی ریخت میکنه:31:
ویرایش شد.
علی جان افزایش SD Ram از 64 به 128 مگ رو یادت رفت.نقل قول:
وظیفه بود ، بالاخره ممکنه هر مشکلی واسه هر کسی پیش بیاد:46:...نقل قول:
کاملا یه مشکل حساب میشه.چون اصلا ضد خش نیست.اتفاقا توو یکی از نقدهای این گوشی خونده بودم:46:!نقل قول:
دوستان عزیز یه مدته که می بینم کلوپ N95 کاملا ول شده و هیچکس تووش نمیره و جواب سوال هامو نمی ده منم مجبور شدم عین متنی رو که اونجا نوشته بودم کپی کنم اینجا تا لااقلش یکی اینجا جواب مارو بده...
اینم متن کپی شده ی سوال هام از کلوپ N95 :
مگه اینطور نیست که خود نوکیا ان 95 نقشه ی 100 تا کشور دنیا رو توو خودش داره؟پس این نقشه ها کجای گوشی حجم می گیرن؟به نظر من که باید اینطور باشه که مثلا تا وقتی ما نریم یه کشور دیگه(که ان 95 از نظر نقشه ساپرتش کنه)کل اون کره ی زمینی که توو خود "جی پی اس" هست خالی از نقشه هست و به اصطلاح سفیده و به محض اینکه نقشه ای در اون ذخیره بشه ، دیگه حجم مموری گوشی بالا میره و جا کم میشه!درست می گم یا نه؟؟؟
اگه نه حتما بگین تا ببینم چجوری کار می کنه...
اما اگه درست می گم جواب این سوالم رو هم بدین ، من رم گوشی رو عوض کردم و یه 2 گیگی گذاشتم.اگه نقشه ها بخوان ذخیره بشن توو همون رم جدیدی که گذاشتم ذخیره میشن یا توو حافظه ی خود گوشی؟؟؟
خواهشا جواب هر دو سوالمو بدین چون خیلی لازم دارم...منتظرم و سر می زنم!
ضمن اینکه یه عزیزی لطف کنه و لیست کشورهایی که نقشه ی اونا تو ان 95 هستن رو اینجا بذاره.ممنون میشم!
سر 2راهی گیر کردم بدجورررررررر...اخر سر نمی دونم ان95 بفروشم؟؟؟برم 8گیگ بگیرم؟؟؟دکمه های ان95 8گیگ ریز شده...مشکلی برای دست گرفتن نداره؟؟؟خوش دست هست؟؟؟یکی دیگه هم جریان کاور لنزشه...
با همه این تفاصیر بازم 8 گیگ خیلی نسبت به معمولی سرتر هست ...
آقا لطفا هرکی قیمت کرد به ما هم بگه!!
ما همچنان منتظریم:17:...اگه نمی دونین هم لااقل بگین تا من اینقدر نیام ببینم هیچکس جواب نداده!نقل قول:
نه..شما باید Map Loader رو از سایت نوکیا دانلود و گو شی رو به کامپیوتر وصل و اقدام به دانلود کنی...نقل قول:
نوشته شده توسط Mojtaba-MCI
دوستان عزیز یه مدته که می بینم کلوپ N95 کاملا ول شده و هیچکس تووش نمیره و جواب سوال هامو نمی ده منم مجبور شدم عین متنی رو که اونجا نوشته بودم کپی کنم اینجا تا لااقلش یکی اینجا جواب مارو بده...
اینم متن کپی شده ی سوال هام از کلوپ N95 :
مگه اینطور نیست که خود نوکیا ان 95 نقشه ی 100 تا کشور دنیا رو توو خودش داره؟پس این نقشه ها کجای گوشی حجم می گیرن؟به نظر من که باید اینطور باشه که مثلا تا وقتی ما نریم یه کشور دیگه(که ان 95 از نظر نقشه ساپرتش کنه)کل اون کره ی زمینی که توو خود "جی پی اس" هست خالی از نقشه هست و به اصطلاح سفیده و به محض اینکه نقشه ای در اون ذخیره بشه ، دیگه حجم مموری گوشی بالا میره و جا کم میشه!درست می گم یا نه؟؟؟
اگه نه حتما بگین تا ببینم چجوری کار می کنه...
اما اگه درست می گم جواب این سوالم رو هم بدین ، من رم گوشی رو عوض کردم و یه 2 گیگی گذاشتم.اگه نقشه ها بخوان ذخیره بشن توو همون رم جدیدی که گذاشتم ذخیره میشن یا توو حافظه ی خود گوشی؟؟؟
خواهشا جواب هر دو سوالمو بدین چون خیلی لازم دارم...منتظرم و سر می زنم!
ضمن اینکه یه عزیزی لطف کنه و لیست کشورهایی که نقشه ی اونا تو ان 95 هستن رو اینجا بذاره.ممنون میشم!
و نقشه قاعدتا در مموری گوشی ذخیره میشه ...
در قسمت فیلمبرداری چرا فلش قرمز روشن میشه و سفید روشن نمیشه و چطور میشه این کار رو قطع کرد؟
نقل قول:ظاهرا فراموش کردین که ایران تحریمه و از نقشه و این چیزا برا ایران خبری نیستنقل قول:
نرم افزار Map Loader هم نقشه ای برای ایران نداره.اصلا ایران تو لیستش نیست
برای استفاده از و نقشه های ایران به آدرس پایین سر بزنید
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=29477
گزینه ای برای غیر فعال کردن نداره.اگه کسی چیزی پیدا کرد خبر بدهنقل قول:
:11:
یعنی اگه من بخوام برم خارج باید از قبل نقشه ی اونجا رو توو گوشی گذاشته باشم؟؟؟یعنی توو کشورهای دیگه هم هیچ نقشه ای نشون نمی ده و سفیده(علی الخصوص اروپا)؟نقل قول:
اگه اینجوری باشه که ان 95 مفت نمی ارزه:41:...(اونوقت باید رفت کیلویی ان 95 خرید) ، شاید من منظور شما رو خوب متوجه نشده باشم...
فکر نکنم اینطور باشه!
سر 2راهی گیر کردم بدجورررررررر...اخر سر نمی دونم ان95 بفروشم؟؟؟برم 8گیگ بگیرم؟؟؟دکمه های ان95 8گیگ ریز شده...مشکلی برای دست گرفتن نداره؟؟؟خوش دست هست؟؟؟یکی دیگه هم جریان کاور لنزشه که نداره...نمدونم خطو خش میوفته؟؟؟
آره دوست عزیز اول باید دانلود کنی بعد بری اونجانقل قول:
فقط من نمیفهمم ایرادش چیه ؟
یعنی شما میگی من باید نقشه 150 تا کشور دنیا رو تو موبایلم داشته باشم که بخوام مثالا یه روزی برم فلان جا اون نقشه توش باشه
همیشه قسمت زیادی از مموریمو اشغال کنه ؟
به نظر من نوکیا کار عاقلانه ای کرده !
فقط حساب اینجا رو نکرده که ممکنه بعضی ها تو ایران دسترسی به اینترنت پر سرعت نداشته باشن !
البته شایدم بتونی بعد از اینکه رفتی به اون کشور با استفاده از اینترنت وایرلس یا سرویس های اینترنتی مخابرات اونور نقشه اون کشور رو مستقیم دانلود کنی رو گوشیت
در این مورد اطلاعی ندارم !
دکمه هاش کوچک شده اما مشکلی ایجاد نمیکنهنقل قول:
خوش دست هم هست فرق زیادی با N95 خودتون نمیکنه تو این مورد
در مورد کاور لنزم بستگی به خودتون داره
اگه آدم با سلیقه ی باشین بعیده مشکلی براش پیش بیاد
چون شیشه ی لنز دوربین کمی عقب تر از خود قاب کار گذاشته شده
یعنی فرو رفته و اجازه نمیده زیاد با محیط اطراف تماس داشته باشه
اما در کل مشکل باطری کماکان در این مدل هم دیده میشه(کمی بهتر شده)
خرید این گوشی برای کسی که N95 داره توصیه نمیشه
پس فکر کنم یه مپ لودر لازم داشته باشم...شما نمی دونی آخرین ورژن مپ لودر چنده و چجوری میشه گیرش آورد و چجوری نصبش کرد؟(خیلی برام مهمه)البته اینم بگم که نقشه ی ایران زیاد برام مهم نیست!هر چی ورژن مپ لودر بالاتر باشه خب نقشه ها هم کاملتر هستن در نتیجه اگه توو مپ لودر مثلا ورژن 5 نقشه ی ایران هم نبود ایرادی نداره ، فقط شما بگو آخرین و کاملترین ورژنش چیه و لینک دانلودش کجاست و چجوری میشه نصبش کرد؟نقل قول:
با تشکر فراوان...
این لینک غیر مستقیمشنقل قول:
اینجا که رفتی از لیست زبان ها فارسی رو انتخاب کن و Download رو بزن (سمت راست صفحه میشه)کد:http://europe.nokia.com/A4509291
البته نمیدونم چرا نوشتن فارسی چون من که فرقی با ورژن English ندیدم توش
سلام و درود برهمه دوستان / من از اول هميشه سوني اريكسون داشتم و مدل هاي مختلفشو گرفتم و هميشه از نوكيا بيزار بودم ولي اين n95 8gb ديونم كرد اينبار رفتم اينو گرفتم اميدوارم كه پشيمون نشم ...
راستي به نرم افزارهاي زير نيازمندم اگه كسي داره بهم بده و طريقه ريختنش تو گوشيو و نصب و فعال كردنشو واسم آموزشو بزاره :
1) منشي تلفني ( به خاطر مشغله كاري زيادم بسيار نيازمندم كه متأسفانه vms جوابگوي مشكل من نيستش همش مجبورا به تلفكسم دايورت كنم كه كلي هزينه واسم مي ياد)
2) چراغ قوه
3) اگه طريقه آپديت كردنشو بلدين آموزشو واسم بزارين /
ممنونم
-----------------------------------------------------------------
محمد لفوتي «فرياد» نوشته هاي يك روزنامه نگار جوان چالوسي
ببينيد و نظر دهيد ومعرفي نمائيد.کد:http://www.faryad60.blogfa.com
خیلی خیلی از شما ممنونم.یه سوال هم واسم پیش اومده گفتم بپرسم!نقل قول:
به فرض من یه نقشه رو توو گوشیم نصب کردم ، خب؟حالا اگه یه مپ لودر با ورژن بالاتر اومد و نقشه های اون کاملتر بود آیا میشه نقشه های نصب شده توو گوشی رو ارتقا داد(توسط مپ لودر جدید)؟
یه سوال نزدیک عید ممکنه گرون بشه؟؟
الان چند شده؟؟
یه پیشنهاد هم دارم اگه کسی خواست بخره بگه چند نفری بریم ارزون تر تموم شه برامون!!
چطوره؟؟