واقعا نميدونم سياست باشگاه بايرن چيه .خودمم موندم توش.
واقعا نميدونم سياست باشگاه بايرن چيه .خودمم موندم توش.
اول تولد یگانه قیصر عالم فوتبال فرانتس بکن باوئر رو تبریک میگم :11:
بعد هم اینکه فرنچ خیلی انگار از رفتن پودولسکی خوشحالی که همش شکلک خنده میذاری.اگه پو دو لسکی هم بره مثل بالاک از رفتنش پشیمون میشیم چون خیلی مهره ارزشمندیه.درسته یه کمی نیمکت نشین شده ولی در ادامه با شروع شدن لیگ قهرمانان میتونه بیشتر بهش بازی میرسه.فقط خدا کنه گومز رو نخرن.
اولین واکنش به خبر خروج پودولسکی از بایرن
كلينزمن:پودولسكي همچنان در نيمكت خواهد نشست
برلين - يورگن كلينزمن سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخآلمان اعلام كرد: لوكاس پودولسكي مهاجم ناراضي اين تيم همچنان نيمكتنشين باقي خواهد ماند. وي روز جمعه در گفت وگو با روزنامه بيلد چاپ آلمان با انتقاد از اظهارات پودولسكي افزود: حتي در ديدار فرداي تيم بايرن مونيخ با تيم سابق وي يعني كلن پودولسكي همچنان در نيمكت ذخيرهها خواهد بود.
سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان با بيان اينكه پودولسكي همچنان يك رقيب جدي و سرسخت براي تونيو كلوزه بوده و بايد نشان دهد كه بهتر از آنهاست، افزود: اين يك روند طولاني مدت است كه ميتواند چند ماه و يا چند سال نيز طول بكشد.
قرارداد پودولسكي با تيم بايرن مونيخ تا سال ۲۰۱۰است ولي چند باشگاه ازجمله كلن ، منچستر سيتي و رئال مادريد خواستار به خدمت گرفتن وي هستند، باشگاه بايرن مونيخ اعلام كرده است كه قصد فروش اين بازيكن ملي پوش را ندارد.
كلينزمن گفت : اين افتخاري براي پودولسكي است كه باشگاههاي ديگر خواهان وي هستند .
سرمربي سابق تيم ملي فوتبال آلمان گفت: ميخواهد همه بازيكنان را نگهدارد و اجازه فروش انها را به باشگاه نخواهد داد.
لوكاس پودولسكي بازيكن ملي پوش تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان از نيمكت نشيني در اين تيم ناراضي بوده و خواستار حضور در تركيب اصلي تيم است.
وي بزرگ شده كلن و لهستاني الاصل است كه در مسابقات جام ملتهاي اروپا ۲۰۰۸ درخشيد و توجه اكثر تيمهاي صاحب نام را به خود جلب كرد.
پودولسكي در سال ۲۰۰۶با مبلغي حدود ۱۰ميليون يورو به باشگاه بايرن مونيخ ملحق شد.
وي براي تيم ملي آلمان نيز ۵۴بازي ملي انجام داده است.
وقتي همه از تو بدشان مي آيد
لوكا توني:خوب بازي كردن سخت است
اوضاع لوكا توني بسيار پيچيده و به هم ريخته است. در حالي كه ميروسلاو كلوزه در بايرن مونيخ روزهاي خوبي را سپري نميكند، اما در تيم ملي آلمان اوضاع بهتري دارد. لوكاتوني برخلاف او در تيم ملي ايتاليا اوضاع بدي دارد و خود را كيسه بوكس هم تيميهايش فرض ميكند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، توني پس از پيروزي دو بر صفر ايتاليا برابر گرجستان از رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 به گونهاي شكايت آميز گفت: «از روزي كه در خارج ايتاليا بازي ميكنم، با سوتهاي فراوان و انتقادهاي بيشماري روبه رو هستم.»
اين مهاجم 31 ساله از زمان رقابتهاي يورو 2008 تاكنون در گلزني براي "آتزوريها" ناكام بوده است و از همين رو هفتههاست با انتقاد عمومي روبهروست.
او در بازي برابر گرجستان كه در شهر اودينزه انجام شد، به هنگام بيرون رفتن از بازي در دقيقه 71 با سوت توهينآميز و انتقادي شديد تماشاگران بدرقه شد.
لوكاتوني در اين باره به روزنامه ورزشي "گاتزتا دلواسپورت" ايتاليا گفت: «زماني كه ايتاليا ميبازد و يا از جام ملتهاي اروپا كنار ميرود، گناه توني است. هنگامي كه رسانهها و مردم از تو نفرت دارند، خوب بازي كردن كار دشواري است.»
در بايرن مونيخ اوضاع او سراسر متفاوت است و او در مونيخ در ميان هواداران از جايگاه بسيار خوبي برخوردار است و بازيكن محبوب هواداران شمرده ميشود.
مهدوي كيا در تركيب اصلي فرانفكورت قرار ندارد
خبرگزاري فارس: لژيونر پرسابقه ايراني تيم اينتراخت فرانكفورت در هفته چهارم بوندس ليگا بختي براي حضور در تركيب ثابت تيمش ندارد.
مهدي مهدوي كيا براي حضور در بازي امروز (جمعه) با كارلسروهه نامش توسط فريدهلم فونكل ، سرمربي تيم اينتراخت در فهرست اصلي رد نشده است.
پيش بيني مي شود بازيكن ايراني در جريان بازي بخت حضور در ميدان را پيدا كند.
تركيب احتمالي تيم اينتراخت براي اين بازي هفته چهارم در ورزشگاه كومرس بانك فرانكفورت اينچنين اعلام شده است:
دروازه بان: نيكولوف
خط دفاع: اوكس، كريس،بلايد، اشپيشر
خط مياني:ايناموتو،فينك ، توسكي، اشتاين هوفر، فنين
خط حمله: ليبروپولوس
یوفا: بازيكن سابق تيم ملي فوتبال آلمان مربي تيمي دسته سومي شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش یوفا: ماريو باسلر روز گذشته با باشگاه اينتراخت ترير قرارداد بست.
اين مربي 39 ساله قراردادي 2ساله با اين باشگاه دسته سومي منعقد ساخت.
بازيكن سابق بايرن مونيخ آلمان پس از حضور در نشستي مطبوعاتي، كار خويش را با تيم شروع كرد.
با حضور اين مربي در تيم اينتراخت ترير وي جانشين ورنر وايس شد كه از ابتداي شروع فصل جاري نتايج ضعيفي همراه تيمش گرفته است.
باسلر قبل از اينكه راهي اين تيم شود، در تيم دسته دومي كوبلنس، سمت كمك مربي را داشت.
یوفا: اشكان دژاگه با پشت سر گذاشتن آسيب ديدگياش ولفسبورگ را در ديدار شنبه آينده برابر هرتابرلين، باشگاه قديمياش همراهي ميكند.
به گزارش یوفا: دژاگه در اين بازي كه از هفته چهارم بوندسليگا در خانه هرتابرلين برگزار ميشود، ميتواند "گرگ"ها را همراهي كند. اين بازيكن 22 سا له دچار آسيب ديدگي شده و يك هفته از تمرين دور بود.
اين آسيب در تمرين تيم زير 21 سالههاي آلمان به وجود آمد. به اين ترتيب او در دو ديدار آلمان برابر ايرلند شمالي و رژيم صهيونيستي غايب بود.
یوفا: وحيد هاشميان بلافاصله پس از بازگشت به آلمان و ترك اردوي تيم ملي فوتبال ايران، آسيب ديد.
به گزارش یوفا: مهاجم تيم ملي ايران كه پس از بازي با عربستان سعودي از رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 به آلمان بازگشت، در اولين تمرين بوخوم، بار ديگر باعث نگراني شد. او پس از يك برخورد در تمرين ناچار شد خيلي زود راهي رختكن شود.
هاشميان در اين باره گفت: فكر ميكنم اين تنها يك مشكل عضلاني باشد.
او ابراز اميدواري كرد خيلي زود بتواند به تمرينهاي تيمش بپيوندد.
به نوشتهي پايگاه اينترنتي ريور اسپورت مارسل كولر، سرمربي بوخوم اميدوار است كه "هاشميان" و "سستاك" بازيكنان آسيب ديده بوخوم بتوانند بازي كنند.
بوخوم در هفتهي چهارم رقابتهاي بوندسليگا روز يكشنبه ميزبان بيلهفلد خواهد بود. اين تيم در سه هفته گذشته تنها يك امتياز اندوخته است.
یورگن کلینزمن با برتری ۴ بر صفر بر هرتابرلین خنده بر چهرهاش بازگشته است
نخستین نبرد از هفته چهارم مسابقات فوتبال بوندس لیگای آلمان در حالی که قرار بود شامگاه جمعه ۱۲ ماه سپتامبر میان تیمهای اینتراخت فرانکفورت و کارلسروه برگزار شود، به علت آسیب دیدگی چمن ورزشگاه Commerzbank Arena در شهرفرانکفورت در پی برگزاری کنسرت موسیقی مادونا، بانو و اسطوره جهان پاپ، به تصمیم داورو مسعولین سازمان لیگ لغو گردید. از بین رفتن ساختار پایهای چمن زمین رسما به عنوان دلیل اصلی اعلام شده است.
در سایر بازیهای هفته چهارم بوندس لیگا روز شنبه ۱۳ ماه سپتامبر و درحساس ترین دیدار تیم های بورسیا دورتموند و شالکه به مصاف هم خواهد رفت.
شالکه و بورسیا دورتموند در حال حاضر با هفت امتیاز و تنها به خاطر تفاضل گل به ترتیب رده های اول و سوم جدول رده بندی بوندس لیگا را به خود اختصاص دادهاند. تیم پیروز این مسابقه میتواند جایگاهش را در بین تیمهای بالای جدول مستحکم کند.
بایرن مونیخ که پس از دو نتیجه تساوی هفته گذشته با برتری ۴ بر یک برابر هرتابرلین پیروز شد تا کلینزمن سرمربی جدید خود را از انتقادات ابتدای فصل دور کند، مهمان کلن است و در صورت کسب ۳ امتیاز این دیدار میتواند به جمع بالانشینان بوندس لیگا باز گردد.
- برنامه کامل دیدارهای هفته چهارم مسابقات فوتبال لیگ دسته اول باشگاه های آلمان به شرح زیر است:
بازیهای روز شنبه:
* وردربرمن - انرگی کوتبوس
* هوفنهایم - اشتوتگارت
* اف ث کلن - بایرن مونیخ
* بورسیا دورتموند - شالکه ۰۴
* هرتابرلین - ولفسبورگ
* هامبورگ - بایرلورکوزن
بازیهای روز یکشنبه:
* بوخوم - آرمینیا بیله فلد
* هانوفر - بورسیا مونشن گلادباخ
شایان ذکر است که فعلا زمان جدید برای اجرای دیدار لغو شده میان اینتراخت فرانکفورت و کارلسروه اعلام نشده است.
فرید اشرفیان / سرویس ورزشی دویچه وله
نقل قول:
«پودولسكى » در ليست ابيهاي منچستر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
باشگاه بایرن تصميم به فروش پودولسکي گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرنچ خیلی انگار از رفتن پودولسکی خوشحالی که همش شکلک خنده میذاری.اگه پو دو لسکی هم بره مثل بالاک از رفتنش پشیمون میشیم چون خیلی مهره ارزشمندیه.درسته یه کمی نیمکت نشین شده ولی در ادامه با شروع شدن لیگ قهرمانان میتونه بیشتر بهش بازی میرسه.فقط خدا کنه گومز رو نخرن.
ثانيا اينكه عزيزم اشتباه گرفتي . با اينكه يك سال از عضويتت تو اين سايت ميگذره هنوز نميتوني شكلك خنده رو از عصباني تشخيص بدي؟؟؟؟!!!!!!
اين اسمايل خنده :31::27:
اينم اسمايل عصباني:21:
نتيجه اينكه منم از رفتن لوكاس به تيم ديگه اي ناراحت ميشم ولي دوستم ندارم بازيكن به اين خوبي الكي عمرش رو نيمكت تلف بشه. حتي اگه بره رئال و اونجا موفق بشه من خوشحال ميشم.
ولی اگه لوکاس بره تیم دیگه مهاجم خوب ذخیره نداره که وقتی بازی گره میخوره بیاد توی زمین
"اوليور کان" : خوشحالم که تيم ملي آلمان در فينال جام جهاني 2002باخت
برلين- دروازه بان تيم ملي فوتبال آلمان در فينال مسابقات جام جهاني 2002 در ژاپن گفت: خوشحال هستم که تيم ملي آلمان در اين ديدار برابر تيم ملي برزيل مغلوب شد.
"اوليور کان" در يک فيلم مستند 30 دقيقه اي که قرار است در باره زندگي خصوصي و گذشته اش پخش شود، علت خوشحالي خود را توجه بيش از حد وي به فوتبال و بي توجهي به ساير مسايل زندگي و بخش هاي ديگر ورزش اعلام کرد.
وي گفت: افراد بسياري از من خواستند که بايد از کسب نکردن جام جهاني در سال 2002خوشحال باشم، زيرا در صورت کسب اين جام من به راه خود ادامه مي دادم.
آلمان در فينال جام جهاني 2002 با دريافت دو گل که توسط رونالدو به ثمر رسيد ، مقابل تيم برزيل نتيجه را واگذار کرد.
وي که تا حدودي در شکست تيم ملي آلمان در اين مسابقه و ناکامي ژرمن ها مقصر بود، افزود: در صورت پيروزي در آن مسابقه درستي کارهاي من ثابت مي شد و ناچار به ادامه آنها بودم.
وي درباره منظور خود ازآن کارها اظهار کرد: من فوق العاده عاشق فوتبال هستم و در زمان بازيکني فقط به تمرين و آمادگي خوب براي مسابقه به صورت بسيار افراطي آن فکر مي کردم.
سرگروه سابق تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت: من براي حضور درمسابقه کارهاي غيرضروري و بسيار زياد در زمينه تمرينات فيزيکي و روحي و رواني انجام مي دادم و فقط به پيروزي و قهرماني فکر مي کردم.
وي با بيان اينکه تمام زندگي اش فوتبال و نتيجه مسابقه شده بود، افزود:اين اشتباه بزرگي است و ساير بازيکنان فوتبال نيز نبايد اين اشتباه را بکنند زيرا دراين صورت از ورزش و فوتبال لذت نخواهند برد.
"اوليور کان" يکي از بزرگترين دروازه بانان تاريخ فوتبال آلمان بود که در موفقيت هاي تيم ملي اين کشور در جام هاي جهاني و قاره اي نقش بزرگي را بر عهده داشت.
وي اخيرا با کناره گيري از فوتبال به عنوان مفسر ورزشي با شبکه هاي تلويزيوني آلمان همکاري مي کند.
اروپام**2051**250**
آلمانها براي حضور در جام جهاني آفريقاي جنوبي
از هم اکنون به دنبال تعيين محل استقرار تيم ملي فوتبال کشور خود هستند
برلين- مدير ورزشي تيم ملي فوتبال آلمان در حاليکه حدود 20 ماه به آغاز رقابتهاي فوتبال جام جهاني 2010 در آفريقاي جنوبي باقيمانده و حضور تيم ملي اين کشور نيز در اين مسابقات هنوز قطعي نشده است، براي انتخاب محل استقرار اين تيم در طول اين مسابقات بزودي راهي جنوب آفريقا خواهد شد.
تيم ملي فوتبال آلمان تاکنون در مسابقات انتخابي جام جهاني در قاره اروپا دو بازي انجام داده که حاصل آن يک پيروزي برابر ليختن اشتاين و يک تساوي مقابل فنلاند بوده است.
ديگر تيم هاي حاضر در اين گروه تيم هاي ملي فوتبال جمهوري آذربايجان ، روسيه و ولز هستند که تيم اول گروه راهي جام جهاني 2010 مي شود و تيم دوم بايد در مرحله بعد مسابقات انتخابي با هفت تيم دوم اين گروهها مسابقه بدهد.
به گزارش رسانه هاي ورزشي آلمان، مدير تيم ورزشي تيم ملي فوتبال آلمان بعد از انجام دو ديدار ديگر اين تيم مقابل روسيه و ولز در ماه اکتبر به همراه هياتي به آفريقاي جنوبي سفر مي کند تا مکان مناسبي براي استقرار اين تيم انتخاب کند.
"اوليوربيرهوف" در اين باره گفت: شايد افکار عمومي به دليل قطعي نشدن صعود تيم آلمان از اين اقدام متعجب شود، ولي در اين مورد چاره ديگري نيست.
وي با اشاره به اينکه تيم هاي ديگري مانند برزيل، ايتاليا و اسپانيا که در جام کنفدراسيون ها در آفريقاي جنوبي بازي خواهند کرد، هم اکنون به دنبال انتخاب مکان استقرار تيم هايشان در اين کشور هستند، افزود: با توجه به مشکلاتي که در حمل و نقل و امنيت در آفريقاي جنوبي وجود دارد بايد از هم اکنون در اين زمينه اقدامات لازم را انجام داد.
وي با اشاره به اينکه تعداد هتل هاي داراي زمين تمرين در آفريقاي جنوبي بسيار اندک است، گفت: بايد مکاني را انتخاب کنيم که تمامي شرايط لازم را براي اقامت و استقرار تيم ملي مدعي قهرماني جام جهاني داشته باشد.
بازيکن سابق تيم ملي فوتبال آلمان با بيان اينکه آفريقاي جنوبي کشور امني نيست و بازيکنان اجازه خروج از هتل را نخواهند داشـت، گفت: به همين دليل بايد مکاني با امکانات لازم براي بازيکنان پيش بيني شود.
وي با اشاره به شرايط جغرافيايي آفريقاي جنوبي و نزديکي فصل زمستان در اين کشور در آن زمان گفت: به همين دليل محل اقامت بايد نزديک فرودگاه و ورزشگاه باشد.
آلمان پيش از اين اعلام کرده بود که شايد در کشور همسايه آفريقاي جنوبي يعني ناميبيا مستقر شود، ولي بعدا اين احتمال رد شد.
مسابقات جام جهاني 2010 در خرداد و تيرماه سال 1389 در آفريقاي جنوبي برگزار مي شود.
لوكا تونى در مصاحبه با كوريره دلواسپورت
دشوارترين بازى بايرن مونيخ مقابل فيورنتينا است
بعد از پيروزى تيم ملى ايتاليا مقابل گرجستان آتزورى ها خوشحالند چرا كه با ۲ برد پياپى در صدر گروه خود قرار گرفته اند اما لوكا تونى خيلى خوشحال نيست. مهاجم ايتاليايى بايرن مونيخ كه با وجود تمام انتقادى كه از او مى شد باز هم مورد اعتماد مارچلو ليپى قرار گرفت و از ابتداى بازى با گرجستان در تركيب ايتاليا به ميدان رفت اما با فرصت هايى كه از دست داد ليپى مجبور شد تا ياكينتا را به جاى تونى وارد زمين كند. خيلى ها بر اين عقيده اند ستاره سابق برشا، پالرمو و فيورنتينا در حال سپرى كردن يك دوره بحرانى است كه خيلى از بازيكنان بزرگ دنيا اين زمان را پشت سر گذاشته اند و يا به نوعى با آن روبرو شده اند و در مورد لوكا تونى هيچ چيز نگران كننده نيست و بايد به او فرصت داد. پس از بازى با گرجستان روزنامه كوريره دلواسپورت مصاحبه اى را با بهترين گلزن فصل گذشته بوندس ليگا انجام داده كه از نظر گراميتان مى گذرد.
• لوكا، خيلى از كارشناسان اذعان مى كنند شما در حال پشت سر گذاشتن يك بحران هستيد...
- مى توانم احساس آنها را درك كنم و به تمام انتقاداتى كه مى شود احترام مى گذارم. هر مهاجمى دوست دارد گل بزند وقتى كه تيم به او نياز دارد طبيعى است كه او بايد تلاش خود را هم بكند. من از وضعيتى كه در تيم ملى دارم راضى هستم و تمام سعى ام را مى كنم تا مؤثر باشم اما بحران را نمى پذيرم.
• گفتيد به انتقادات اهميت مى دهيد؟
- بله اما با بحران مخالفم. من مدتى مصدوم بودم اما زمانى كه به تركيب بايرن بازگشتم موفق شدم گل بزنم.
• شما در رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ هم در گلزنى خيلى موفق نبوديد و عده اى هم بركنارى روبرتو دونادونى را به شما ربط دادند...
- براى من يورو ۲۰۰۸ به پايان رسيده است و دوست ندارم شرايط فعلى را با آن بازى ها مقايسه كنم. من و روبرتو رابطه دوستانه اى با هم داريم. او يكى از بهترين مربيانى بود كه من داشتم. اميدوارم به اين داستان ها توجهى نكند.
• آمائورى آماده پوشيدن پيراهن تيم ملى ايتاليا است و علاوه بر او هم اكنون مهاجمان جوانى در انتظار دعوت به آتزورى هستند فكر مى كنيد با ادامه اين روند جايى در تيم ملى براى لوكا تونى باشد؟
- من احساس بدى در مورد بازى ام ندارم. در مقابل قبرس توانستم گلسازى كنم و مقابل گرجستان هم تلاش زيادى كردم. فكر مى كنم تغيير شيوه در بازى ايتاليا به وضعيت فعلى مربوط مى شود. در طى ۴ سال اخير ما تحت روش هاى مختلفى بازى كرده ايم و حس مى كنم بازى به بازى، شرايط بهترى پيدا كنم اما به هر صورت انتخاب بازيكنان وظيفه مربى است.
• آيا تفاوت هايى بين تيم ملى و بايرن مونيخ است؟
- مسلماً تفاوت هايى وجود دارد. هر مربى شيوه هاى كارى خود را دارد. براى مثال نوع كار ليپى با دونادونى متفاوت است و هم اين طور كلينزمن با هيتزفلد. فكر مى كنم هر بازيكن به اين شرايط آگاه است. در طول اين سال ها سعى ام را كرده ام تا با هر طرز فكرى خوب كار كنم.
• گيلاردينو معتقد است او و شما براى تيم ملى كافى هستيد و نيازى به ايتاليايى شدن آمائورى نيست...
- احساس مى كنم او قصد شوخى داشته چرا كه آمائورى مهاجم خيلى خوبى است و ما براى موفقيت به چنين بازيكنانى نياز داريم.
• موافق بازگشت توتى به تيم ملى هستيد؟
- فرانچسكو بازيكن بسيار بزرگى است و يكى از دوستان خوب من محسوب مى شود اما فكر مى كنم كه بايد به تصميم او احترام بگذاريم و اجازه دهيم تا توتى در آرامش به فوتبال خود ادامه دهد.
• آيا شما هم به بازنشستگى فكر مى كنيد؟
- حقيقت را بخواهيد تا به امروز به طور جدى به آن فكر نكرده ام. حتى سن خداحافظى را هم تعيين نكرده ام. احساس مى كنم مى توانم براى مدت طولانى به فوتبال ادامه دهم.
• فوتبال خود را در آلمان ادامه مى دهيد يا به ايتاليا باز خواهيد گشت؟
- در حال حاضر از زندگى در بايرن خيلى راضى ام. اينجا تجربه تازه اى كسب كرده ام و فعلاً مى خواهم ادامه دهم. شايد در پايان فوتبالم به ايتاليا بازگردم.
• شما بعد از قهرمانى ايتاليا در جام جهانى آلمان به بايرن مونيخ رفتيد چگونه با جوى كه بر عليه فوتبال ايتاليا در بين آلمان ها وجود داشت مبارزه كرديد؟
- ابتدا خيلى آسان نبود اما همتيمى هايم به خصوص اليور كان و فرانك ريبرى كمك زيادى به من كردند حتى بعد از پخش آن كليپ ضد فوتبال ايتاليايى هم خيلى ها با من حرف زدند و آن را يك طرز فكر شخصى نام بردند. من هم ايمان دارم موضوع كليپ نظر تمام مردم آلمان نبود چرا كه من هر روز در راه خانه ام تا محل تمرين به هنگام گردش و خريد با مردم زيادى روبرو مى شوم و احساس آنها و محبت هايشان به من شگفت آور است.
• اودو به بايرن پيوسته است براى حضور او در فوتبال آلمان چه اندازه نقش داشتيد؟
-من فقط راهنماى ماسيمو بودم و از حضور او در بايرن خيلى خوشحالم. دوست دارم چند بازيكن ديگر را هم به اين تيم ببرم.
• مثلاً گتوسو؟
- رينو يكى از بهترين گزينه ها است. سران بايرن خيلى دوست داشتند تا او را به مونيخ مى آوردند اما رينو تصميم گرفت تا در ميلان بماند. حالا او تبديل به يك سمبل براى تيم روسونرى شده است.
• در رابطه با فيورنتيناى جديد چه فكرى مى كنيد. بازى در ليگ قهرمانان اروپا مقابل اين تيم برايتان آسان است؟
- به طور قطع آسان نيست اما خوشحالم كه بار ديگر به فلورانس باز مى گردم. من اين شهر و مردم آن را خيلى دوست دارم و هميشه در قلبم باقى مى مانند. ايمان دارم كه فيورنتينا تيم پرقدرتى شده است. پراندلى مربى بزرگى است و تلاش هاى زيادى براى موفقيت اين تيم كرده. بازى با آنها در ليگ قهرمانان يكى از سخت ترين بازى هاى بايرن خواهد بود.
• آيا كلينزمن بعد از قرعه كشى ليگ قهرمانان اروپا و همگروهى با فيورنتينا صحبتى با شما داشته است؟
- بله به او گفتم فيورنتينا خيلى قوى تر از زمانى شده كه من در آن بازى مى كردم. گيلا، موتو و با تزينى خط حمله پرقدرتى را تشكيل داده اند.
• رونالدينيو، كارسما، باپتسيتا و بازيكنان صاحبنام زيادى به ليگ ايتاليا آمده اند. نظر شما در رابطه با حضور آنها در سرى A چيست؟
- اينها همگى ستاره هستند و يقين دارم ليگ با حضورشان قوى تر خواهد شد. با وجود آنان رقابت بين تيم هاى بزرگ براى اسكودتو خيلى سخت و فشرده خواهد بود.
• پيش بينى در مورد قهرمان داريد؟
- از بين اينتر و ميلان يك تيم به طور حتم قهرمان اين فصل خواهد شد.
• و ليگ قهرمان اروپا؟
- جواب اين سؤال را نمى توانم بگويم چرا كه تيم هاى بزرگى در اين تورنمنت حضور دارند و انتخاب ۴ تيم اول هم آسان نخواهد بود.
• سؤال آخر، در صورت بازگشت به ايتاليا پيراهن چه تيمى را بر تن مى كنيد. فيورنتينا، پالرمو، برشا، ميلان، اينتر، رم يا يوونتوس؟
- آرزويم اين است كه در تمامى آنها بازى كنم و احساس غرور مى كنم اما در حال حاضر به تيم ملى و بايرن مونيخ فكر مى كنم. موفقيت در اين تيم ها برترين اهداف من هستند.
البته بايرن در صورت فروش پولدي ميخواد پيشنهاد خريد اندري ارشاوين رو به زنيت سن پترزبورگ بده كه فكر كنم خريد خوبي باشه. البته بايد ببينيم اصلا چي پيش مياد.نقل قول:
بوندس ليگا زير سايه داربي نوردهاين وستفالن
گوشه جنوبي ورزشگاه نوردهاين وستفالن دورتموند در شنبه اين هفته پذيراي 25هزار تماشاگر در حال انفجار خواهد بود. اين فقط و فقط يك دليل خيليخيلي ساده دارد. و دليل آن اين است كه تيم شالكه ميهمان آنها است.
استان نوردهاين وستفالن آلمان كه در مرز كشور هلند قرار دارد بيش از 18 ميليون از جمعيت آلمان را تشكيل ميدهد. در شهرهاي دورتموند، گلزن كرشن، بوخوم اكثر مردم اين استان درآمد خود را از معادن زغالسنگ كسب ميكنند و رقابت بين دو تيم دورتموند و شالكه كه از شهر گلزن كرشن و يك منطقه به نام شالكه ميآيد به اين برميگردد كه هر دو باشگاه متعلق به منطقهاي است كه از كارگران مهاجر لهستاني تشكيل شده است. شالكه كه تاكنون هفت بار قهرمان آلمان شده است بزرگترين افتخارات خود را در دهه 1930 تا اواسط 1940 به دست آورده است و آخرين مقام آنها به سال 1957 برميگردد. هواداران تيم دورتموند كه در سالهاي 1996-1995 و 2002 قهرمان بوندس ليگا شدهاند رقيب آبيپوش خود را مسخره ميكنند كه هرگز قهرمان بوندس ليگا كه از 1963 برگزار ميشود، نشدهاند، اما شاگردان فردروتن هلندي خيلي مايل هستند در شنبه اين هفته از زرد و سياهپوشان شهر دورتموند زهر چشم بگيرند. چون هرچه باشد در دو روز به پايان دو فصل پيش شالكه با شكست دو بر هيچ در همين زمين قهرماني را از دست داد و دوم شد. در شنبه اين هفته دو مربي كاملا گوناگون به مصاف يكديگر ميروند. فردروتن هلندي را با هموطن هلندي خود هوب استيونس مقايسه ميكنند كه اصلا حوصله شوخي ندارد. هوب استيونس با بازيكنان خود در معادن زغالسنگ كار ميكرد و در عوض فرد روتن در همان روز اول تمرين چون جراردو آساموآ دست خود را در جيب شلوار تمرين داشت 2000 يورو جريمهاش كرد. و از سوي ديگر يورگن كلوپ مربي اين فصل دورتموند كه پيش از اين مربي تيم ماينتس بوده است گاهي اوقات با بازيكنان در جنگل چادر ميزند و از آنها ميخواهد فقط با گرفتن ماهي غذاي خود را تهيه كنند.
هدف اين مربي در اين فصل با توجه به خواستههاي باشگاه فرق ميكند. شالكه ميخواهد در كنار بايرن مونيخ و برمن به ليگ قهرمانان راه پيدا كند. آنها هنوز شكست چهار بر هيچ در خانه آتلتيكو مادريد كه باعث عدم شركت آنها در ليگ قهرمانان اين فصل شد را هضم نكردهاند. اگر آنها سه امتياز را در زمين رقيب خود به دست بياورند يك نفس خيلي راحت خواهند كشيد. ولي خوب خيال دورتموند خيلي راحت است چون با توجه به اينكه فصل پيش سيزدهم شده بودند مقام پنجم تا هشتم براي آنها كافي است.
1 - بزرگترين پيروزي شالكه در زمين خود 10 بر صفر در فصل 1941-1940
2 - بزرگترين پيروزي شالكه در زمين حريف هفت بر صفر در فصل 1940-1939.
3 - بزرگترين پيروزي دورتموند در خانه خود هفت برصفر در فصل 1966-1965.
4 - بزرگترين پيروزي دورتموند در خانه حريف. شش بر دو در فصل 195-196.
5 - تعداد بازي بين دو تيم 131
پيروزي شالكه 53.
پيروزي دورتموند 45
مساوي 33
تعداد گل شالكه 262
دورتموند 203
پیروزی بایرن با گلزنی لوکا تونی و لوکاس پودولسکی:8:
تیم فوتبال بایرن مونیخ در هفته چهارم رقابتهای قهرمانی دسته اول آلمان بوندس لیگا در استادیوم خانگی تیم کلن،راین انرگی اشتادیون موفق شد حساب سه بر صفر بر حریف خود چیره شود.
لوکا تونی دو بار و لوکاس پودولسکی در دقایق انتهایی بازی گلهای بایرن را به ثمر رسانند،بایرن در ابتدای بازی تحت تاثیر بازی تیم میزبان قرار گرفته بود و در لاک دفاعی فرو رفته بود،همین وضعیت تا به انتهای نیمه نسخت ادامه داشت،اشتباهات فردی بسیاری در خط میانی تیم مشاهده میشد و تنها بازیکن موثر تیم در نیمه نسخت مارتین دمیکلیس بود که در چند موقعیت حریف دروازه را نجات داد،عدم هماهنگی بین مدافعان تیم بخصوص لوسیو و میشائیل رنسیک در این دیدار نیز مشاهده میشد،نیمکت نشینی مارک فن بومل در این دیدار که به عنوان کاپیتان اول بایرن از سوری کلینزمن انتخاب شده بود پس از اخراج وی در دیدار دو هفته پیش بایرن نیز در نوع خود جالب بود!
در آغاز نیمه دوم بازیکنان بایرن بازی رو به جلو رو در دستو کار خود قرار داده بود و سعی داشتند از همان ابتدای نیمه دوم نبض بازی را در دست بگیریند،در دقیقه 54 نیمه نخست روی یک ضربه ایستگاهی ارسالی توسط باستیان شواین اشتایگر مهاجم ایتالیایی بایرن که طی هفته گذشته توسط مطبوعات ایتالیایی مورد حمله و کم کاری در تیم ملی ایتالیا قرار گرفته بود با ضربه ای سر توپ را به دورازه اف ث کلن چسباند،دقایقی بعد کلینزمن لوکاس پودولسکی را به جای کلوزه راهی میدان کرد و حاصل این تعویض همکاری پولدی،زی روبرتو و تونی بود که منجر به گل دوم بایرن شد،در دقایق انتهایی بازی نیز همکاری همین سه بازیکن روی پاس به عمق تیم بروفسکی بایرن توسط پولدی به گل سوم رسید.
fcbayern.ir
ولی بیشتر به نظر من شبیه خوشحالی اومد شاید نمی تونن معنی خودشونو برسونن. این بیشتر شبیه عصبانیته :angry:نقل قول:
اقا شرمنده ها ولی میپرسم
سایتی که اسم بازیکن هایی که تو تیمها الان دارم بازی می کنن داره رو میدونین
اقا شرمنده ها ولی میپرسم
صحنهای از دیدار هامبورگ و بایر لورکوزن
هفتهی چهارم بوندس لیگا قرار بود روز جمعه، ۱۲ سپتامبر (۲۲ شهریور) با مصاف میان فرانکفورت و کارلسروهه گشایش یابد ولی به دلیل نامناسب بودن زمین بازی، آغاز آن به روز شنبه موکول شد. در روز شنبه شش دیدار پرهیجان برگزار گردید.
لغو دیدار فرانکفورت ـ کارلسروهه
بازی شامگاه جمعه میان فرانکفورت و کارلسروهه، به دلیل نامناسب بودن زمین بازی لغو شد. مادونا، ستارهی موسیقی پاپ، سه روز پیش از آن در ورزشگاه فرانکفورت کنسرتی برگزار کرده بود. در جریان برگزاری این کنسرت، چمن زمین بازی آسیب دیده بود. مسئولان ورزشگاه تلاش کرده بودند با مرمت چمن بازی، آن را آماده سازند. ولی داور مسابقه و نمایندهی لیگ فوتبال آلمان پس از بررسی زمین تصمیم گرفتند این بازی را به زمان دیگری موکول کنند. به گفتهی آنان، زمین بازی برای برگزاری مسابقهی فوتبال از شرایط لازم برخوردار نیست و میتواند تندرستی بازیکنان را به مخاطره افکند. تاریخ برگزاری این مسابقه بعدا اعلام خواهد شد.
برمن ـ کوتبوس
صحنهای از رقابت کوتبوس و برمن
در یکی از دیدارهای روز شنبه، ۱۳ سپتامبر (۲۳ شهریور)، وردر برمن میزبان کوتبوس بود. برمن در این فصل آغاز خوشی نداشته و تا این دیدار در ردهی سیزدهم جدول جای داشت.
وضع کوتبوس از این هم بدتر بود و این تیم در ردهی هفدهم جدول قرار داشت. کوتبوس در این فصل تا این بازی هنوز گلی به ثمر نرسانده بود. توماس شاف، مربی برمن به هواداران تیمش وعدهی پیروزی داده بود. قرار بود „مرتهزاکر“ و „فرینگز“، دو ملی پوش تیم برمن پس از بهبود از آسیبدیدگی، در ترکیب ثابت تیم خود قرار گیرند. سرانجام این دیدار با نتیجهی سه بر صفر به سود برمن به پایان رسید.
دورتموند ـ شالکه
یکی از دیدارهای حساس روز شنبه، میان دورتموند و شالکه، یعنی تیم سوم جدول با صدرنشین برگزار شد. این دربی تا کنون ۱۳۲ بار برگزار شده بود، ولی از ۲۹ سال پیش به این سو، نخستین بار بود که هر دو تیم در چنین موقعیت خوبی در جدول ردهبندی، با یکدیگر روبرو میشدند. هر دو دروازهبان اصلی شالکه آسیب دیدهاند و دروازهبان سوم این تیم باید در نخستین بازی خود در بوندسلیگا، از دروازهی صدرنشین محافظت میکرد. سرانجام این دیدار با نتیجهی مساوی سه بر سه به پایان رسید.
هامبورگ ـ لورکوزن
یکی دیگر از دیدارهای حساس روز شنبه، میان هامبورگ و لورکوزن، یعنی تیمهای دوم و فابیان ارنست دومین نفری بود که از تیم شالکه با گرفتن کارت قرمز اخراج شد. پیش از پاندر به این "افتخار" نائل آمده بود.
چهارم جدول برگزار گردید. هر دو فابیان ارنست دومین نفری بود که از تیم شالکه با گرفتن کارت قرمز اخراج شد. پیش از پاندر به این "افتخار" نائل آمده بود.
تیم در این فصل آغاز خوبی
داشتهاند. هامبورگ با به خدمت گرفتن چند بازیکن خوب، در این فصل جزو مدعیان قهرمانی به شمار میرود. حتا „لابادیا“، مربی تازهی لورکوزن هم به این مساله اعتراف کرده و با این همه گفته بود که تیمش میخواهد در این دیدار پیروز شود. البته لورکوزن در چهار بازی پیشین خود در هامبورگ، هرگز صاحب پیروزی نشده بود. این دیدار نیز با نتیجهی سه بر دو به سود هامبورگ به پایان رسید.
هرتا برلین ـ وولفسبورگ
در روز شنبه، هرتا برلین میزبان وولفسبورگ بود. هر دو تیم جایگاهی در میانهی جدول دارند. وولفسبورگ تا کنون در برلین چهرهی موفقی نداشته است. در پنج بازی گذشته میان این دو تیم که در برلین برگزار شده، وولفسبورگ هیچ امتیازی به دست نیاورده بود. آخرین پیروزی این تیم در برابر هرتا به هفت سال پیش بازمیگشت. در این دیدار، دو تیم پس از ۹۰ دقیقه تلاش به نتیجه مساوی دو بر دو تن دادند.
هوفنهایم ـ اشتوتگارت
در روز شنبه هوفنهایم، تیم شگفتیآفرین و تازهوارد این فصل، میزبان اشتوتگارت بود. لوکاس پودولسکی از تیم بایرن مونیخ از تماشاچیان قدردانی میکند
هوفنهایم با اعتماد بهنفس کامل به مصاف لوکاس پودولسکی از تیم بایرن مونیخ از تماشاچیان قدردانی میکند
تیم پرآوازهی
همسایه میرفت. مربی این تیم پیش از بازی گفته بود: «اشتوتگارت از نظر موفقیت و تجربه، چهل سال از ما جلوتر است، ولی با این همه ما میتوانیم این تیم را شکست دهیم». برای این دیدار، چند بازیکن ثابت تیم اشتوتگارت به دلیل آسیبدیدگی غایب بودند. این دیدار با نتیجهی صفر بر صفر مساوی شد و هوفنهایم در میان شگفتی همگان یک امتیاز پر ارزش از حریف نامآور خود گرفت.
کلن ـ بایرن مونیخ
آخرین دیدار روز شنبه، میان کلن و بایرن مونیخ، قهرمان فصل پیش برگزار شد. کلن که در این فصل به دستهی اول صعود کرده، با مربی نامدار خود „کریستف داوم“ به مصاف قهرمان لیگ میرفت که آغاز خوشی نداشته است. این تیم ناچار بود برای این دیدار از چند بازیکن ثابت خود به دلیل آسیبدیدگی چشمپوشی کند. در بایرن مونیخ هم هنوز ستارگانی چون „ریبری“، „آلتینتپ“ و „سانیول“ به دلیل آسیبدیدگی حضور ندارند. مونیخیها شش بازی گذشتهی خود را در کلن برده بودند. آنها در این بازی نیز کلن را سه بر صفر درهمکوبیدند.
دیدارهای روز یکشنبه
روز یکشنبه (۱۴ سپتامبر)، در چارچوب رقابتهای هفتهی چهارم بوندسلیگا، دو دیدار دیگر نیز برگزار خواهد شد. در دیدار نخست، هانوفر میزبان مونشنگلادباخ و در دیدار دوم، بیلهفلد میهمان بوخوم خواهد بود. دیدارفردا فرصت دیگری است برای وحید هاشمیان، ملیپوش ایرانی، تا نشان دهد که اندک اندک به فرم مطلوب دست مییابد.
رادیو دویچه وله
اسم هر تیم رو تو گوگل بنویس بعدش برو به سایت رسمیش و در قسمت team میونی بازیکنانش رو ببینی.....نقل قول:
اقا شرمنده ها ولی میپرسم
فوتبال ميميرد
اين افراد را مي شناسيد: "برنارد تاپي"، "لوچيانو موجي"، "پيرلوئيجي پايرتو"، "روبرت هويتسر" و "ويليام بي واه ليم". آيا تا به حال نام آنها را شنيده ايد؟ "دکلين هيل" را چطور؟ از شرط بندي ورزشي چه مي دانيد؟ از تباني در ورزش؟ در فوتبال، آن هم در جام جهاني. حتما از مافيا و دار و دسته هاي مافيايي چيزي به گوشتان خورده است. اما از مافياي شرط بندي و تباني در فوتبال چطور؟ پرسشي ديگر: اگر بدانيد که نتيجه ي يک رقابت ورزشي در بيرون ميدان مسابقه و نه در درون آن رقم مي خورد، چه مي کنيد؟ آيا بازهم حاضر هستيد به تماشاي آن مسابقه بنشينيد؟ حتي اگر فينال جام جهاني فوتبال باشد ...
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، همهي آنهايي که در بالا نام برده شدند، يک ويژگي مشترک دارند. آنهم اين است که ميان بر را از مسير عادي بهتر مي شناسند. ميان بر رسيدن به پيروزي، به قهرماني و به پول!
هنوز فوتبال فرانسه کابوس برنارد تاپي را به ياد دارد. سري A هم هنوز در شوک کالچو پولي به سر مي برد. هويتسر هم براي آلماني ها وضعيت مشابهي دارد، داوري که در آستانهي جام جهاني ٢٠٠٦ فوتبال ميزبان جام جهاني را به هم ريخت. گرفتن رشوه وتباني از سوي او باعث شد تا ترديدهاي زيادي در مورد اعطاي ميزباني جام جهاني هجدهم به آلمان به وجود آيد. اکنون پس از گذشت ٣ سال از آن رخداد کتابي در آلمان چاپ شده است، که طوفاني به پاکرده است. کتابي دربارهي مافياي شرط بندي در فوتبال که دکلين هيل، يک روزنامه کانادايي پس از ٣ سال تحقيق آن را نوشته است. يک آسيايي که شرط بند قهاري است، بخشي از کتاب اين جرم شناس را تشکيل مي دهد. ويليام بي واه ليم که دو سال پيش به همراه همدستانش دستگير شد.
چاپ کتاب هيل، که همزمان به ٧ زبان نيز ترجمه شد، موجب شد تا هفته نامه آلماني "اشپيگل" در گزارشي ويژه به بررسي تباني در فوتبال بپردازد. اين گزارش که با عنوان "بازي به هم زن ها" به قلم "كريستوف بيرمان"، "لوتار گوريس" و "ميشاييل ولتسينگر" به چاپ رسيده، در زير مي آيد:
شرط بندها در آسيا بازار جهاني شرط بندي را قبضه كردهاند. درآمد آنها به ميلياردها ميرسد و ساخت و پاخت و تقلب در دنياي زير سيطرهي آنها فراگير شده است، به ويژه فوتبال. حتي بازيهاي جام جهاني و بوندسليگا ميتوانند درگير اين ساخت و پاختها شده باشند.
*** کايزرسلاترن - هانوفر
٢٦ نوامبر ٢٠٠٥ پنجمين روزي است كه ولفگانگ ولف مربيگري كايزرسلاترن را به عهده گرفته است. اين تيم در قعر جدول وضعيت وخيمي دارد و سيزده هفته است كه بردي نداشته است. بنابراين طبيعي است كه "لاترن" بايد پيروز شود. شنبه اين هفته ولف براي نخستين بار در بازي با هانوفر روي نيمكت لاترن مينشيند. ولف كه يك روستايي از منطقه فالتس است و خودش ١٢ سال براي اين باشگاه كه هورست اكل و فريتس والتر در دههي ٥٠ قهرمانان ملي آن بودهاند، توپ زده است. ولف با محيط پر از هيجان اين باشگاه و انتظارهايي كه از آن ميرود، آشناست. او همچنين به اين امر واقف است كه به عهده گرفتن مربيگري تيمي در معرض سقوط چه معنايي دارد. در روزهاي سخت همه چشم اميد به او دارند، از بازيكنان، مديران، هواداران تيم گرفته تا خبرنگاران و تمامي مردم منطقه فالتس.
اما ولف از اين مساله چيزي نميداند كه در اين شنبهي به خصوص در بازي خارج از خانهي كايزرسلاترن دو نفرهستند كه با نگاهي بيتفاوت به فريتس والتر و منطقهي فالتس اين بازي را تماشا ميكنند. يكي از اين دو نفر ويليام بي واه ليم نام دارد و يك شرط بند حرفهاي است. او در آپارتمان خود در بادن بادن در مقابل كامپيوتر مينشيند و از راه اينترنت با "آدريان سيم" رابط خود در "ميري"، شهري از مالزي در كنارهي درياي جنوبي چين گفتوگو(چت) ميكند. آدريان سيم كارگزار ليم در بازار شرط بندي آسياست. ولف تركيب تيم را در اتاق كنفرانس هتل کوئين در شهر هانوفر اعلام ميكند. حدود ساعت يك و نيم صحبت با تيم تمام ميشود. حالا بازيكنان ميدانند كه چه كسي از ابتدا در تركيب اصلي جاي دارد و سپس هر يك براي مدت كوتاهي راهي اتاقهاي خود ميشوند. به اين ترتيب آنها براي چند مكالمهي تلفني فرصت دارند. پس از نوشيدن قهوه، اتوبوسي تيم را به ورزشگاه آ. و .د آرهناي هانوفر ميبرد. جايي كه قرار است سرفصل جديدي در روند ورزشي كايزرسلاترن اتفاق بيفتد.
اندكي پس از ساعت دو بعدازظهر يعني يك ساعت و نيم پيش از سوت آغاز بازي ويليام بي واه ليم روي پيروزي هانوفر شرط بندي ميكند. او در ابتدا ٢٥٠ هزار يورو و سپس يك ميليون يورو از طريق كارگزارش آدريان سيم در بازار شرط بندي آسيا ثبت ميكند. ساعت ٢ و ٤٥ دقيقه بعدازظهر سيم شرط يك ميليون يورويي را تاييد ميكند. هانوفر ٩٦ – ٥٠/٠ – ٨٥٠/٠ – ٧٨٠٠٠
هانوفر ٩٦ – ٧٥/٠ – ٨٧٠/٠ – ٣٠٠٠٠ هانوفر ٩٦ – ٧٥/٠ – ٩٠٠/٠ – ٥٠٠٠٠٠
هانوفر ٩٦ - ٥٠/٠ - ٧١٠/٠ – ٣٩٢٠٠٠ جمع: يك ميليون يورو
ليم جواب ميدهد:«پنج هزار يورو براي تو. خوبه؟ »
آدريان سيم پاسخ ميدهد:«مطمئنا. متشكرم. » ادبيات شرط بندها پيچيده نيست. خيلي راحت ميگويند كدام بازي، كدام شرط، كدام ضريب برد و كدام مبلغ. بسيار مختصر و مفيد. اسم اين شرط بندي "هندي كپ" آسيايي است. ٥٠/٠ علامت پيروزي هانوفر در خانه است، فرقي نميكند با چه اختلافي. ٨٥٠/٠ ضريب برد است كه بر طبق آن به ازاي هر يوروي سرمايهگذاري شده، ٨٥ سنت برنده ميشويد و ٧٨٠٠٠ مبلغ شرط بندي به يورو است. روي همين فرمول ها ليم ٣٩٢٠٠٠ يوروي ديگر شرط ميبندد. شرط ٧٥/٠ بدان معناست كه هانوفر با تفاوت دست كم دو گل پيروز ميشود. كه ليم در مجموع ٥٣٠٠٠٠ يورو روي اين فرمول شرط ميبندد و آدريان سيم ٥٠٠٠ يورو به عنوان پاداش ويژه دريافت خواهد كرد.
اين شنبه ليم مجددا روي باخت كايزرسلاترن در نخستين بازي خود با مربيگري ولفگانگ ولف مبلغ ٢.8ميليون يورو شرط بندي كرد. درست پس از گذشت نيم ساعت از شروع بازي، هانوفر با نتيجه دو بر صفر جلو افتاد. "غير قابل تصور. آنچه كه كايزرسلاترن اين جا نشان ميدهد، واقعا تاسف برانگيز است." اين جملههاي ميشاييل بورن مفسر كانال پرميره پس از گل دوم هانوفر است. پس از نتيجهي چهار بر يك به نفع هانوفر آدريان مينويسد:" تبريك! ها ها ها!" در پايان كايزرسلاترن بازي را با نتيجهي پنج بر يك واگذار كرد. چهار گل از روي ضربههاي كرنر و يك گل از ضربهي آزاد براي هانوفر بدست آمد. پس از سوت پايان ليم مينويسد:"به سلامتي" و آدريان جواب ميدهد:"نوش."
ليم با اين بازي دقيقا ٢/٢ ميليون يورو ميبرد. سه و ماه و نيم بعد، يعني در مارس ٢٠٠٦ پس از شنود مكالمههاي تلفني به وسيله پليس جنايي استان ويليام بي واه ليم دستگير ميشود. آنها متوجه شدند كه در مدارك بدست آمده نشانههايي از دستكاري مسابقههاي فوتبال به چشم ميخورد و روي هارد ديسك كامپيوترش چتهاي اينترنتي با آدريان سيم رويت ميشود. اول ژوئن ٢٠٠٧ او در دادگاه استاني فرانكفورت مجرم شناخته شد. اين پرسش كه آيا احتمالا بازي كايزرسلاترن - هانوفر را خريده است، در دادگاه مطرح نميشود.
*** اينترنت
پيدايش اينترنت دردنياي پسامدرن موجب انقلابي بزرگ در بازار شرط بندي شده است. در گذشته بخت آزماييهاي دولتي و توتوها وسيله شرط بندي بودند و چند نفري هم ميرزا بنويس مجوزدار و ديگر هيچ. امروزه همه مي توانند از راه اينترنت در تمام طول ٢٤ ساعت شرط بندي کنند. اسب دواني، كريكت، راگبي، تنيس و البته فوتبال كه هنوز هم ورزش شماره يك دنيا شمرده ميشود. براي شرط بندي مي توان نتايج فوتبال را مورد نظر قرار داد. روي پنالتيهايي که به خارج از دروازه زده مي شوند و يا روي گلهايي كه در ٣٠ دقيقه پاياني يك بازي به ثمر ميرسند، شرط بست. حتي زماني كه بازيها در حال انجام هستند، نيز شرط بندي صورت ميگيرد.
در سال جاري ميرزا بنويسهاي قانوني در سرتاسر دنيا درآمدي ١٣ ميليارد يورويي را برآورد مي کنند، که اين مبلغ در مقايسه با شرط بندي هاي غير قانوني در بازار آسيا رقم کوچکي خواهد بود. محققان دانشگاه پكن تخمين ميزنند كه تنها خود چينيها در سال جاري مبلغي در حدود ٥٠ ميليارد يورو روي نتايج بازيهاي فوتبال شرط بندي خواهند کرد. در بازار شرط بندي هاي غير قانوني آسيايي حقه بازي گسترش زيادي پيدا کرده است. اعمال جنايتکارانه براي رسيدن به پول زياد، شکل بسيار عادي به خود گرفته است. شرط بندي ها همواره با پول هاي زياد سر و کار دارند. بديهي است که دستکاري در كريكت، بسكتبال يا تنيس با رسواييهاي بزرگي روبرو شده اند ولي در هيچ ورزشي به اندازه فوتبال رسوايي ها اين اندازه متعدد نيستند. فهرست اين رسوايي ها درست همانند مسير انتقال ويروس هاي آسيايي به ديگر نقاط جهان پر مي شوند. از مالزي و سنگاپور، چين و ويتنام به برزيل، لهستان، چك، پرتغال، بلژيك، فنلاند و يا به تركيه و از آنجا به غنا و آفريقاي جنوبي.
اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) در سال گذشته ٢٦ بازي مشكوك از جامهاي اروپايي را مورد بررسي و كاوش قرار داد. در اين فصل يوفا باز هم شش بازي را دستكاري شده خواند كه شامل چهار بازي در جام اينترتوتو، يك بازي در مرحله انتخابي ليگ قهرمانان اروپا و يكي هم در مرحله مقدماتي جام يوفا بودند. تيمهاي مشكوك از آلباني، استوني و ليتواني هستند. باشگاه بي اسم و رسم ترانس ناروا از استوني با بازيکناني بي نام و نشان و غيرمطرح در سطح اروپا در سال گذشته در زمينه دستکاري بازي ها توجه همگان را به خود جلب كرده بود. اين بار هم در هر دو بازي رفت و برگشت جام اينترتوتو برابر باشگاه اكراناس از ليتواني احتمال مي رود که نتايج آن را آگاهانه واگذار كرده باشد. اين پديده براي فوتبال حرفهاي آلمان به واقع تهديدآميز به نظر نميرسد. با اين همه فوتبال ورزشي جهاني شده است كه فوتباليستها همانند كالا در كشتيهاي بزرگ باربري جابهجا ميشوند و ويروس ساخت و پاخت هم با آنها مهاجرت ميكند. اين ويروس خطرناك است چرا كه قلب ورزش را نشانه ميرود. سپ هربرگر جايي گفته است: «مردم به تماشاي فوتبال ميروند چرا كه خبر ندارند، چگونه و با چه نتيجهاي تمام ميشود. اگر مردم خبردار شوند كه ديگراني پيشاپيش نتيجه بازي را تعيين کرده اند، از آن روي گردان خواهند شد. اما اين ويروس آن چنان خطرناك است كه فرد ترجيح ميدهد، خيلي زود آن را از ياد ببرد، همان طور كه در آلمان پرونده روبرت هويتسر فراموش شد. او همان داوري است كه از شرط بند كروات پول گرفت تا در ازايش بازيهاي جام حذفي و رقابتهايي از بوندسليگاي دو و ليگهاي منطقهاي را بد سوت بزند.
ويروس دستکاري بازي ها ترديد به پا مي کند و به همين دليل هم بايد گفت که شديداً موذي است. در همين رابطه حتي بازيكنان درون ميدان هم از خود ميپرسند آيا اين اشتباه به راستي بدون عمد رخ داد؟ سخت مي توان باور كرد آن هم وقتي كه بازيهاي بوندسليگا را با فينال دوي ١٠٠ متر مردان در بازيهاي المپيك مورد توجه قرار مي دهند. آيا شدني است كه اوساين بولت بدون آنكه دوپينگ كند، تا اين اندازه سريع بدود؟ آيا شدني است كه بازيكني از كايزرسلاترن روي گل هاي که هانوفر زده است چشمانش سياهي رفته باشد؟ آيا آنچه شنبه ٢٦ نوامبر ٢٠٠٥ در هانوفر رخ داد، تعمدي بود؟ در شنبه ياد شده همكاري به جيم تاورز در لندن اعلام خطر ميكند. تاورز يك شرط بند حرفهاي است که به وسيله برنامهاي كامپيوتري ويژه اي همه حرکت هاي شرط بندي در بازار آسيا را ثبت ميكند. او شرط بنديهايش را در بنگاههاي قانوني آسيا كه در هنگ كنگ، ماكائو و فيليپين جاي دارند، به ثبت مي رساند. بنابراين مي توان به جرات گفت که اطلاعات جيم تورز در اين زمينه از نظامهاي كنترل بنگاههاي اروپا كه از مرزهاي قاره فراتر نميروند، بيشتر است.
تاورز ٤٠ ساله که نمي خواهد نام واقعياش در روزنامهها درج شود، ميگويد: «لازمه کار ما اين است که مشکوک باشيم، به اين دليل که همواره شايعههايي پيرامون بازيهاي دستکاري شده وجود دارد.» با اين حال او در ارتباط با بازي ٢٦ نوامبر ٢٠٠٥ در هانوفر نشانههاي محکمي در دست دارد. در بازار شرط بندي آسيا ضريب برد براي بازي ياد شده سقوط مي کند آن هم بدون آنكه دليل يا مناسبتي در كار باشد. محاسبه هاي برد و باخت شرط بندي اکثراً بدون اشتباه هستند و ديگر اينکه هيچ بازيكن كليدي کايزرسلاترن هم به طور ناگهاني آسيب نديده بود. شخص نامعلومي روي شكست سنگين كايزرسلاترن مبلغ زيادي شرط بسته بود. آن هم در شرايطي كه هانوفر تنها چهار امتياز بيشتر از تيم مهمان دارد و در همان فصل تنها در يك بازي خانگي به پيروزي رسيده بود. يك ميرزا بنويس آسيايي در گفت و گوي تلفني به تاورز مي گويد: «شرط بندي هاي مشکوکي برد هانوفر را به ثبت رسانده اند.»
تاورز هر فصل روي صدها بازي شرط بندي ميكند، گاهي ١٥ هزار پوند در بوندسليگا. در ليگ برتر گاهي اين رقم به ٢٠٠ هزار پوند هم ميرسد. او در سالهاي پرمحصول تا ٣٠ ميليون پوند هم درآمد دارد. تاورز ميگويد كه در بازار بين المللي تنها يک شرط بند ديگر را مي شناسد که از راه قانوني بيش از او درآمد دارد. ليم، زير و رو بکش بادن بادني پول هنگفتي روي بازي کايزرسلاترن و هانوفر شرط بسته است: ٢.8 ميليون يورو. تاورز با بهت و حيرت ميگويد: «باور كردني نيست. بديهي است كه اين اقدام ضريب برد را پايين مي آورد.»
*** ويليام بي واه ليم
متاسفانه نميتوان از خود ويليام بي واه ليم پرسيد، چرا روز ٢٦ نوامبر ٢٠٠٥ روي شكست كايزرسلاترن اين همه پول گذاشته اي؟ او اندكي پس از آزادياش از زندان آلمان را ترک کرد. آنهايي كه او را دستگير و محاكمه كردهاند، نميدانند ويليام بي واه ليم امروز در كجا زندگي ميكند.
او همراه با سه همكار شرط بندش در ابتداي مارس ٢٠٠٦ دستگير شد. بازيكني از تيم ليگ منطقهاي اشبورن كه اهل سنگال است، به رييس باشگاهش خبر داد كه به او در ازاي بازي بد رقم نامعلومي پيشنهاد شده است که او بايد باخت تيمش را رقم بزند. اين باشگاه هم فدراسيون فوتبال آلمان (DFB) را از اين موضوع آگاه ميكند. DFB هم اين موضوع را به دادستاني شهر فرانكفورت گزارش مي دهد. به اين ترتيب بود كه در دسامبر ٢٠٠٥ تحقيقهايي در زمينه دستکاري در مسابقه هاي فوتبال به جريان مي افتد. اداره آگاهي ايالت هسن دو هفته تمام همهي تلفنهاي ليم را شنود مي کند و نشانههاي بسيار زيادي دربارهي بازيكنان رشوهگير، بازيهاي مشكوك و البته شرط بنديهاي مشكوكتر را جمعآوري مي کند. ماموران در جستجوهاي خانگي در دفترچه يادداشت ليم شمارههاي تلفن بازيكنان بسياري را پيدا كردند كه همگي در آلمان توپ ميزدند. در تلفنهاي همراه همدستان او صدها تلفن مربوط به بازيكنان فوتبال در سرتاسر اروپا ذخيره شده بودند. در كامپيوترهاي ليم مامورانSkype – Chats را كشف كردند كه به واسطه آنها معلوم شد، ليم چه زماني، چه درصدي و يا در كدام بازي و در كدام آژانس در آسيا شرط بندي كرده است.
در روز محاکمه مردي با كت و شلوار راه راه و موهاي جوگندمي در دادگاه حاضر شد که همان ويليام بي واه ليم بود. در عكسهاي گرفته شده ليم شباهت زيادي به مدير فروش يك كارخانهي پيچ و مهرهسازي در بازار چين دارد. او يك سال تمام را به سكوت گذراند و حرفي نزد. دادستان موفق نشد که هويت واقعي او را روشن كند. در دادگاه متهم خودش را ويليام بي واه ليم معرفي كرد، مردي كه همسرش را از دست داده و در بادن بادن ساكن است. در باد دورکهايم او خود را گان سون هونگ و يا تئوسنگ موآ معرفي مي کند، گاهي هم ليمين ژو. ماموران تحقيق گذرنامهاي چيني و رونوشتهايي از دو گذرنامه با عكس ليم كه از جمله يكي از آنها گذرنامهاي انگليسي بود و در هر سه، تاريخ تولدهاي متفاوتي از ١٩٥٧ تا ١٩٦١ درج شده بود، پيدا کردند.
ليم مدعي است که در سال ١٩٩٨ به آلمان آمده و حرفه اش نجاري است ولي به عنوان آشپز هم در آلمان كار كرده و البته بعدها در شهر ماينس رستوراني چيني را باز کرده است. او در سال ١٩٩٢ در كازينوي بادن بادن حساب سپرده ١.2 ميليون ماركي (واحد پول سابق آلمان) را باز كرد. او از ماه مه ٢٠٠٠ با دست و دلبازي آشکاري در كازينوي باد دوركهايم مشغول بازي رولت (نوعي بازي قمار) مي شود. او با سخاوت زياد انعام ميدهد و مبالغ بسيار زيادي را هم مي بازد. پرسش اين است که او اين همه پول را از كجا آورده است؟ اين هم براي خود معمايي است. بساز و بفروش، دلال بازيکن، تاجر ساعتهاي لوكس و قيمتي. ليم زندگينامههاي فراواني دارد درست همانند گذرنامههايش. ليم پس از يك سال حضور در بازداشتگاه موقت بيمار مي شود و البته آمادگي اش را براي اعتراف کردن اعلام مي کند. طرح شكايت و دفاع به دلايل مسايل مالي دادرسي همزمان صورت مي گيرد، در حقيقت يك معامله!
در دادگاه از بازيهايي در دسته سوم آن زمان همانند بايروت ، روت – وايس ارفورت ، پادربورن ، اينتراخت ترير و دو بازي از ليگ يك اتريش صحبت به ميان آمد. رقابتهايي كه در زمان شنود تلفني ليم راجع به آنها صحبت کرده و روي آنها شرط بسته است. مدارك به وضوح روشن و گويا بودند. به همين دليل راي دادگاه دو سال و پنج ماه زندان بود. جرم ها عبارت بودند از همکاري و اقدام براي دستکاري در امور تجارتي. از آنجا كه ليم خودش اعتراف كرده بود، براساس قانون تنها بايد نيمي از زمان محكوميت خود را در زندان بگذراند. روز دفاع او روز آزادياش نيز بود که با سپردن وثيقه اي معادل ٤٠ هزار يورو صورت پذيرفت. ١٥٠ هزار يورو چيپس کازينو را هم که در زمان دستگيري از او گرفته بودند دوباره به او بازگرداندند که ليم توانست آن را در کازينوي باد دورکهايم به پول نقد تبديل کند.
*** افکار عمومي
در افکار عمومي و در فوتبال آلمان اين پرونده بيشتر همچون يك موضوع "پيش پا افتاده" و عادي مطرح شد. سرجمع مبالغ شرط بندي شده بسيار ناچيز بود و بازيهايي كه از آنها ياد شد، چندان مهم نبودند. يک مالزيايي در آلمان و اتريش خلافکاري هاي کوچکي داشته است. شايد بتوان گفت يک متقلب تازه کار براي عمليات بزرگتر تمرين کرده است. اما، در واقع در پرونده به شمارهي ٦٣٥٠ج.اس ٠٥/٢٤٦٥١٣ انبوهي از علامت ها و نشانه ها وجود داشت که مشخص کننده فعاليت شرط بندان در ليگ هاي حرفه اي آلمان بودند. مواردي هم بودند كه در دادگاه مطرح نشدند، چرا كه به اندازه كافي مدارک براي اثبات آنها جمع آوري نشده بود. يکي از آنها ٢.8 ميليون يورويي كه ليم ٢٦ نوامبر ٢٠٠٥ در بازي با هانوفر برابر كايزرسلاترين شرط بندي كرد.
از پروندههاي اداره آگاهي ايالتي در هسن بر مي آيد كه دستکاري شرط بندي ها از طريق آسيايي ها به چه شکل صورت مي گيرد. آنها با چه نقشه هايي به بازيكنان نزديک مي شوند که حتي بازيكنان حرفهاي با درآمدهاي كلان را هم وسوسه مي کنند. در اين پرونده همچنين مداركي دربارهي يك بازي ديگر از رقابتهاي بوندسليگا و ليگ دو وجود دارد كه ليم ميتوانسته آن را خريده باشد. همچنين روشن ميشود كه ويليام بي واه ليم تا زمان دستگيرياش در مارس ٢٠٠٦ چگونه اين فکر را در سر داشت که با دستکاري مسابقه هاي فوتبال در آلمان به ثروت هنگفتي دست پيدا کند.
ليم خانههايي در ماينس، بادن بادن و باد دوركهايم داشت که آنها را با كامپيوترها و LCDها به صورت بنگاه هاي شرط بندي درآورده بود. او شرط بندي هايش را از راه تلفن به اطلاع واسطه هايش در مالزي، چين، ويتنام، تايوان و يا هنگكنگ ميرساند، که آنها خود را هوات ٩٩٨، هوي يا حتي آدريان سيم نام گذاشته بود. او در اين کشورها حساب هاي بانکي داشت که برد و باخت ها از راه آنها به جريان مي افتادند. به عنوان نمونه ٩ نوامبر ٢٠٠٥ يعني هفده روز پيش از بازي كايزرسلاترن در يكي از حساب هايش ٥٣٧٩٤٨٩ يورو سپرده قرار داشت. براي انتقال وجوه برنده شده پيكهايي فرستاده شدند. در پايان فوريه ٢٠٠٦ بازرسان متوجه يك زن آسيايي شدند كه با هواپيمايي لوفت هانزا از شانگهاي به فرانكفورت آمد. كيف دستي او حاوي چند صد هزار يورو پول نقد بود، که براي آقاي ليم برده مي شد.
اين مساله نشان مي دهد كه ليم در آلمان از امنيت زيادي برخوردار بوده است. او در شب سال نو ٢٠٠٥ به همكاران آسيايياش پيام تبريك سال نو را اين گونه فرستاد: «سال نو مبارك، پول نقد، پول نقد، پول نقد.» يكي از وكلاي او ميگويد: «ليم از خود فوتبال چيز زيادي سردرنميآورد. با اين حال ميدانست كه چگونه با فوتباليستهاي حرفهاي كنار بيايد و به آنها نزديك شود. او در پي بازيكناني بود كه از خارج آمده بودند، تا جايي كه امكان داشت، آفريقايي بدون خانواده که تعهد چنداني به باشگاههايي كه در آنها بازي ميكردند، نداشتند. ليم طبيعتا بر اساس شم حرفه ايش استعداد بالايي در يافتن افراد ضعيف، طماع و يا ساده لوح داشت. در حقيقت براي يافتن آنهايي كه آمادگي فريب خوردن را دارند. مزدوراني که بازار جهاني فوتبال آنها را آفريده است.
عملکرد ليم در حرفهي شرط بندي بر پايه و اساس اتفاق بنا گذاشته مي شد. او در برخوردهاي اتفاقي با بازيکنان حرفه اي آنها را به کازينوها دعوت مي کرد و براي ارتباط با تيم ها واسطه ها و دلال ها مسئول بودند. يكي از آنها دراگان آنتيچ بود. يك صربستاني كه به عنوان بازيکن حرفه اي در پايان دههي هشتاد براي مدتي با تيم كلن قرارداد داشت، در يونان بازي ميكرد و مدتي را هم در والدوف مانهايم به عنوان كمك مربي مشغول به كار بود. در تلفنهاي همراه او صدها شماره تلفن از بازيكنان، واسطههاي بازيكنان و كاركنان باشگاه ها در صربستان، اتريش، كرواسي، قبرس، يونان، بلغارستان و يا فنلاند ضبط شده بود. همچنين ارتباط هايي هم با چند باشگاه بوندسليگايي وجود داشت. آنتيچ در ژانويه سال جاري در فرانكفورت به دو سال حبس تعليقي (مشروط) محكوم شد.
آنتيچ اكنون در شهر ورانيه در صربستان به سر ميبرد. او که تا چندي پيش در مقدونيه هدايت تيمي را برعهده داشت، در نظر دارد در ماه دسامبر راهي ژاپن شده تا در آنجا به عنوان كمك مربي مشغول به كار شود. همسر و فرزندانش هنوز هم در اشپاير (آلمان) زندگي ميكنند. آنتيچ ميگويد: «چه كسي پس از آن رسوايي ديگر درآلمان به من کار مي دهد؟» او ادامه مي دهد، با ليم در سال ٢٠٠٥ در كازينو باد دوركهايم آشنا شد. ليم توجه آنتيچ را به خود جلب کرد چرا که با رقمهاي زياد بازي ميكرد و سپس آنها با هم به طور مشترك شرط بستند. در صورت باخت آنتيچ نبايد چيزي ميپرداخت اما، ميتوانست پولهاي برده را نگه دارد.
او ميگويد:«انگليسي ليم فاجعه بود و به سختي آلماني را صحبت ميكرد. ما با زبان اشاره با هم حرف ميزديم. هنگام گفتن ارقام كار بسيار دشوار بود.» زايد غملوش، متولد لبنان دومين دلال ليم بود. او هم به دو سال و نيم حبس محكوم شد. روش او در ايجاد ارتباط با بازيكنان به گونهاي باور نكردني بسيار مستقيم بود. ا ين موضوع مورد تاييد شون داندي بازيکن حرفه اي فوتبال هم قرار داشت. بازيكني متولد آفريقاي جنوبي كه براي مدتي كوتاه هم براي حضور در تيم ملي فوتبال آلمان مطرح و مورد گفتوگو بود.
او ميگفت نامش علي و يك هوادار و تماشاگر فوتبال است. غملوش در گفتوگو با او در تمرين كارلسروهه اين طور به او گفته بود و از داندي پرسيده بود آيا براي او وقت دارد؟ اگرچه داندي وقت نداشت، اما شماره تلفنش را به او داد. اين دو بار ديگر در ماه اوت همديگر را ديدند. غملوش در يك پاكت به اين بازيكن سه هزار يورو داد، آن هم بدون آنكه دليلش را بگويد. داندي كه در دوران حرفهاياش چندين ميليون يورو پول در آورده بود، آن را پذيرفت. او گفت اين پول را به مادرش داده است. غملوش چند هفته بعد دوباره به كارلسروهه آمد، اين بار البته همراه با رييس خود، ليم. اين لبناني يادداشتي را روي ميز گذاشت. در سمت چپ آن بازيها بودند و در سمت راست آن رقمهايي ميان ٢٠ تا ٢٥ هزار يورو. غملوش شرط بندي را توضيح داد: او و رئيسش شرط بندي ميكنند. داندي هم از اين راه ميتواند پول هنگفتي را (در كنار درآمد فوتبالش) به جيب بزند.
داندي به بازرسان گفت كه اين پيشنهاد را نپذيرفته است. در سومين ديدار اندكي پيش از شب كريسمس ٢٠٠٥ شرط بند متقلب يكراست از او پرسيد، آيا حاضر است در ازاي ٢٠ هزار يورو يك پنالتي را خراب ميكند. داندي هم ادعا دارد به او پاسخ منفي داده است.
*** شرط بند مادر زاد
ليم شرط بندي مادر زاد بود. در همان روز شنبهاي كه كايزرسلاترن در هانوفر شكست خورد، ليم روي بازيهاي ردبول سالزبورگ، بايرلوركوزن، آستون ويلا، بلكبرن راورز، ويگان اتلتيك و نيتزا شرط بندي كرده بود. رقمهاي شرط بندي بين ٢٠ و يكصد و ١٥٠ هزاريورو بودند. در ٢٠٨ صفحه از گفتوگوهاي ثبت شده او رقمهاي اندكي بالاي يک ميليون يورو شدند. بازي كايزرسلاترن در هانوفر هم يكي از اين بازيهاست.
بازي اشتورم گراتس برابر ردبول سالزبورگ كه چهارم مارچ ٢٠٠٦ انجام شد و ليم اعتراف كرد، در تغيير نتيجهي اين بازي دست داشته است، يك بازي ديگر از اين بازيهاست. يا يك مسابقه ديگر، ديدار خارج از خانه كايزرسلاترن در يازده دسامبر ٢٠٠٥ در مونيخ است كه ليم در آن ١.9 ميليون يورو روي پيروزي بايرن با اختلاف سه گل شرط بندي كرده بود و در آن با وجود ترميم شرط بندي در جريان بازي دست كم يك ميليون يورو باخت، چرا كه بايرن مونيخيها اين بازي را به زحمت دو بر يك به سود خود به پايان بردند.
در کنار بازيهايي كه با سرمايه گذاري هاي غير معمول همراه بود، بازي تيمهاي دسته دومي كارلسروهه برابر اشپورت فرويده زيگن در هفتم اوت ٢٠٠٥ بود. روي هم رفته نزديك به چهار ميليون يورو كه بيشترين بخش آن روي پيروزي كارلسروهه آن هم با اختلاف دو گل بسته شده بود. تنها يك بازي تا زمان دستگيرياش در ماه مارس وجود داشت كه در آن رقم بيشتري را شرط بندي كرده بود و آن هم يك بازي در فنلاند بود. ليگي كه در آن زمان با معضل فساد و رشوهخواري روبهرو بود. شرط بندي در آلمان موفق بود. كالسروهه دو بر صفر به پيروزي رسيد.
ليم بايد بسيار مطمئن بوده باشد. شايد هم از آن رو كه او چهار بازيكن حاضر در ميدان آن روز را از نزديك ميشناخت: شون داندي مهاجم را كه از غملوش نمايندهي ليم سه هزار يورو گرفته بود. ادموند كاپلاني، بازيكن تيم ملي آلباني كه او هم اذعان كرد، از غملوش پول گرفته است، آن هم دو هزار يورو كه ادعا ميكند، بخشي از آن را برگردانده است. يوآنيس ماسمانيديس، بازيكن خط حمله كه همانند كاپلاني با ليم در كازينو باد دوركهايم ديده شد و سرانجام عدنان ماسيچ كه تنها فرد حاضر در تيم "زيگن" بود، البته دروازهبان تيم ياد شده! رابطهي ميان ليم و واسطه هايش با ماسيچ در پروندهها بسيار خوب و مستند ثبت شده است. شرط بندها او را "مرد بزرگ" ميناميدند. اين سنگربان ١.92 سانتيمتر قد داشت. ليم و مايسچ در كازينو با هم ديده شدند. بازرسان حتي شام مشترك ليم و آنتيچ با ماسيچ را در يك پيتزافروشي در مانهايم مخفيانه زيرنظر داشتند. آنها همچنين پيامكهاي زيادي را از ماسيچ به آنتيچ پيدا كردند. در يک SMS كه دو ساعت پيش از بازي "زيگن" برابر آخن فرستاده شده، نوشته شده بود: «برادر، امروز ما کاملا دفاعي بازي ميكنيم. روي اين موضوع حسابي فكر كن!» و پس از باخت يك بر صفر در كوتبوس او اين پيامك را فرستاد: «به تو كه گفتم كمتر از سه گل.»
ماسيچ و داندي ميگويند كه هرگز رشوه نگرفتهاند. كاپلاني و ماسمانيديس هم در اين باره سکوت اختيار کردند.
*** ردپاي ليم
ردپاي ليم در فوتبال آلمان ترديد را درمورد هر بازيكني كه با او مراوده داشته است، به جا ميگذارد. سليم تبر اين روزها كاپيتان هوفنهايم است كه در اين فصل به بوندسليگاي يك راه يافته. در سيم كارت يكي از موبايلهاي ليم شماره تلفن او با شماره اختصاري "1." ذخيره شده بود. اين شماره در دفترچه يادداشتي از ليم هم پيدا ميشود. "تبر" تا آوريل ٢٠٠٥ براي كايزرسلاترن بازي ميكرد و اين باشگاه را هفت ماه پيش از بازي در هانوفر ترك كرد. او سپس براي مدتي كوتاه راهي تركيه شد، پيش ازآن كه در نهايت به هوفنهايم بپيوندد. تبر علاوه بر اين با ليم در كازينوي باد دوركهايم ديده شد. يكي از کارکنان کازينو او را شناسايي كرد.
ليم در شرط بنديهايش در آسيا تنها پول خود را شرط بندي نميكرد. در فوريه ٢٠٠٦ ماموران تحقيق گفتوگويي تلفني را شنود كردند، در آن ماتياس اروم هم بازي وقت تبر از ليم از ضريبهاي شرط بندي براي بازي خانگي هوفنهايم برابر وهن پرس و جو مي کرد. اين گفتوگو درست يك ساعت پيش از به صدا درآمدن سوت شروع بازي انجام گرفت. ليم شرط بندي را با گفتن "بالا / پايين" توصيه كرد و آن هم زير ٢.5 و اين يعني آنكه در بازي نبايد بيش از دو گل به ثمر برسد، فرقي نميكند كه چه تيمي گلزني كند. اروم به اين توصيه عمل ميكند و پيش ليم پانزده هزار يورو ثبت مي کند. از اين گذشته به گفتهي اروم سليم هم "5" يعني ٥٠٠٠ يورو شرط بندي كرد. بازيكني كه چنين شرط بنديهايي را درمورد تيم خودش انجام ميدهد، با خطر بالايي بازي ميكند. حريف بايد تنها يك گل بزند و تيم خودي هم ديگر نبايد برنده بشود. از اين گذشته DFB شرط بندي را براي بازيکنان ممنوع کرده است؛ به ويژه درمورد بازيهاي تيم خودي. از آنجا كه در اين كشور [آلمان] شرط بندي نزد بنگاه هاي قانوني آن هم با ارقام بالا و به شکل ناشناس تقريبا نشدني است، يك بازيكن حرفه اي كه به واسطه ليم در آسيا شرط بندي ميكند، ميتواند درگير وابستگي هاي يک سويه شود. در دنياي مافيايي به ندرت لطف و خدمت بدون كار مقابل آن وجود دارد.
سليم تبر ميگويد، كه او هرگز روي يك مسابقه شرط بندي نكرده است. او همچنين دست داشتن در تقلب شرط بندي را هم رد ميكند. او ميگويد تنها چند بار ليم را ديده است و هرگز هم بحث شرط بندي پيش نيامده است. او ميگويد هرگز پولي دريافت نكرده و يا با ديگر بازيكنان تماس نگرفته است. ليم خود را هوادار كايزرسلاترن معرفي كرد و تبر هم براي او به عنوان يك هوادار پيراهن اين تيم را در ازاي ١٠٠ يورو تهيه كرد. ليم ميكوشيد با بازيكنان كايزرسلاترن ارتباط داشته باشد. اين موضوع روشن است و البته براي او چيزي بيش از رسيدن به يك پيراهن هواداران مطرح بوده است. او ميخواست به رختكن برود.
يكي از آنهايي كه او آنها را فريب داد، ژوزه كوئيلو داويگا سباستيائوي پرتغالي بود كه در تيم سابق آماتورهاي كايزرسلاترن بازي ميكرد. البته دومينيك كومبلا اهل كشور كنگو. اين دو در ميانهي نوامبر ٢٠٠٥، اندكي پيش از بازي كايزرسلاترن در هانوفر اخراج شدند. در خانههاي آنها "حشيش" كشف شد. آنها هم بخشي از دادگاه ايالتي فرانكفورت را تشكيل ميدادند و به پرداخت جريمه نقدي محكوم شدند. چرا كه در آغاز ماه مارچ ٢٠٠٦ در پي قول و قرار با ليم و غلموش قصد داشتند در بازيها تباني كنند. سباستيائو در تيم جديدش بايروت و كومبلا هم در باشگاه جديدش روت – وايس ارفورت. كومبلا نميخواهد حرفي بزند. او عليه راي صادر شده فرجام خواهي كرده است. سباستيائو هم نميتواند هيچ چيزي بگويد. او هم اكنون به دليل چند فقره سرقت و دستبرد در زندان به سر ميبرد. در پروندهي بازرسيهاي اداره آگاهي نام لوسين متومو هم ديده ميشود. بازيكني از تيم ملي كامرون. او از ژوئيه ٢٠٠٣ تا ژانويه ٢٠٠٦ در كايزرسلاترن بازي ميكرد و بازيكن خط دفاعي بود. او در بازي با هانوفر روي نيمكت نشست. او در آن زمان در آپارتمان خود با آشنايي از كامرون كه با ليم در تماس بود، هم خانه بود. اسم رمز هم خانهاي او "مافيا" بود.
متومو اين روزها در فرانسه زندگي ميكند و در پي باشگاهي جديد است. مدير برنامههاي او آنتونيو كارناواله از سوئيس است. «براي چه با من تماس ميگيريد؟ براي داستان اجاره خانه؟» نه. «براي موضوع مالياتي؟» نه، «براي اتهام شرط بندي و تباني. واي خداي من.» دو روز بعد در يك ايميل از سوئيس نوشته شده بود: «موكل من از اين پرونده به طور كلي دوري ميكند. آشناي اهل كامرون تنها براي مدتي كوتاه پيش متومو اقامت داشت.»
*** و باز هم کايزرسلاترن ...
آيا بازي كايزرسلاترن در هانوفر دستكاري شد؟ آيا براستي چنين چيزي شدني است؟ افرادي كه ميتوانستند از اين موضوع آگاه باشند، ساعت ١٥ و ٣٠ دقيقه روز ٢٦ نوامبر ٢٠٠٥ در چمن ورزشگاه AWD آرهنا حاضر بودند. چيزي كه اين بازيكنان در آن ميدان بازي كردند، به ندرت ديده ميشود. به عنوان نمونه ميتوان از گل نخست هانوفر در سيزدهمين دقيقه بازي ياد كرد. يورگن ماچو سنگربان كايزرسلاترن يك ضربهي كرنر فرستاده شده را چنان بد مشت كرد كه توپ در محوطه شش قدم جلو پاي بازيكني از هانوفر افتاد. لمبي بازيكن خط دفاعي كايزرسلاترن هم در حالي كه خشكش زده بود، تنها تماشاگر صحنه بود.
ماچو كه در اين ميان بازيكن AEK آتن است و در جريان جام ملتهاي اروپا براي تيم ملي اتريش بازي كرد، ميگويد:« فوتبال براي من ورزشي پاك و بيآلايش است و من هم ورزشكاري پاك و معصوم هستم. او ميگويد، در عمر فوتبالش گلهاي بدتري را هم دريافت كرده است.» آيا او پيش خودش ميتواند تصور كند كه به هنگام مسابقه يك جاي كار ايراد داشت؟
«نه. با اين حال نميتوانم ضمانت هيچ كس را بكنم.» لمبي، بازيكن خط دفاعي تيم ملي كنگو از سوي ولف پس از ٣٠ دقيقه از زمين بيرون كشيده شد. بازيكني كه كيكر به او نمره ٦ داد. او ميگويد:«هرگز به تيمم خيانت نكردم. هيچگاه پولي بابت رشوه نگرفتم. خدا گواه است.»
هيچ بازيكني كه آن زمان براي كايزرسلاترن بازي ميكرد، نميخواهد حتي اندكي جلب نظر كند. برخي از آنها نام ليم را ميدانند، چرا كه دادگاه او را پيگيري كردهاند، با اين حال هيچ كس نميگويد كه او را از نزديك ميشناسد يا از او پول گرفته است. ولي تقريبا همه بازيكنان زماني كه ارقامي را كه ليم روي بازي آنها شرط بست و به واسطه باخت آنها بدست آورد، را ميشنوند، جا ميخورند. سود ٢/٢ ميليون يورويي كه از ماليات هم در امان است. آن هم تنها در ازاي ٩٠ دقيقه. اين رقم بيش از دو برابر رقمي است كه پردرآمدترين بازيكنان تيم به طور خالص در سال درميآوردند. اروين اسكالا بازيكن تيم ملي آلباني و رهبر خط دفاع هانوفر ميگويد: «او بايد البته هزار درصد مطمئن بوده باشد.» كايزرسلاترن در سال ٢٠٠٥ تيمي جهاني بود. در كنار ماچوي اتريشي، لمبي كنگويي و اسكلاي آلبانيايي در آن روز مارچلو پلچ برزيلي، هليل آلتين توپ ترك، بوبکر سانوگو از ساحل عاج، ميهائل ميكيچ كروات، فريدون زندي ايراني – آلماني و اينگو هرچ ، تورستن رويتر و ماركو انگلهارت آلماني در آن تيم بازي كردند. تنها يكي از آن بازيكنان امروز هم در كايزرسلاترن توپ ميزند. بازيكنان ديگر راهي باشگاههاي ديگر شدهاند. به شالكه، برمن، كوتبوس، آوگسبورگ، يونان، قبرس، بلژيك و كرواسي. اگر يكي از آنها حامل ويروس بود، پس اين ويروس هم با او مهاجرت كرد و به جايي ديگر رفته است.
ماركو انگلهارت، كاپيتان تيم بود و اكنون در نورنبرگ بازي ميكند. او ميگويد: «ما لشگري شكست خورده داشتيم. خب علتهايي داشت كه سقوط كرديم. هيچ كس براي ديگران نميدويد. هيچ كس اشتباه فرد ديگر را جبران نميكرد.» او در حركت به سوي خودرويش بار ديگر برميگردد و ميگويد: «يك مسابقه كه در آن حاضر بودم، دستكاري شده باشد؟ فكر وحشتناکي است.»
*** ليم و دار و دسته اش
ليم و دارودسته اش محكوم شدند. ولي امروز ديگر كسي از آنها در زندان به سر نميبرد. زايد غملوش دلال از ٤ اوت دوباره آزاد شده است. دراگان آنتيچ ميان صربستان و آلمان در رفت و آمد است. او براين باور است كه تنها شرط بندي ميكرده و هرگز بازيهاي فوتبال را دست كاري نكرده است و قضات پرونده همه چيز را اساسا اشتباه فهميدهاند. ويليام بي واه ليم، غيبش زده است. وكيل او در فرانكفورت ميگويد، "به خارج از كشور سفر كرده" و در اين باره حرف ديگري نميزند. آنتيچ معتقد است كه ليم در مالزي به سر ميبرد و روزگار خوبي ندارد. او ميگويد: «او به عنوان يك انسان رو به راه است. اما ورشكسته شده و دچار خونريزي معده شده است.»از ١٥ ژانويه سال جاري در آلمان حكم زندان جديدي برعليه ليم صادر شده است. او بايد دو بار در هفته خود را به اداره پليس معرفي ميكرد،كه نكرد.
بازرسان در سال ٢٠٠٦ دو هفته تمام تلفنهاي او را شنود كردند. همين كار كافي بود تا تلاش او براي دستكاري در هشت بازي فوتبال به اثبات برسد. هشت بازي تنها در دو هفته.
آيا ليم تنها يك مسير خوب داشت؟ يا آنكه او در هفتهها، ماهها و شايد هم سالها قبل از آن فعاليت مشابهي داشت؟ آيا بايد اين موضوع را تخمين زد؟ ده بازي در ماه، يعني ٩٠ بازي در سال؟ هيچ كس حتي دادستاني نميتواند به اين پرسش كه ليم به راستي چند بازي را دستكاري كرد، پاسخ دهد. همچنين نميتوان ثابت كرد كه او به راستي بازيهاي بوندسليگا را خريداري كرده، اگرچه دلايل خوبي در كار هستند كه اين احتمال را ميدهند. ويروس دستكاري بازيها ترديد به پا ميكند و به همين دليل هم بايد گفت به شدت موذي است و اگر شبكه ليم تنها شبكه از نوع خودش در آلمان نباشد، چه ميشود؟
آخرين نشانه درباره بازي ياد شده در هانوفر در كتابي يافت ميشود كه هفته پيش در آلمان به چاپ رسيد. اين كتاب "پيروزيهاي مطمئن " نام دارد و به توصيف دنياي بازيهاي دستكاري شده فوتبال ميپردازد. (به صفحهي ١٢٣ كتاب مراجعه شود.) دكلين هيل ، نويسنده كتاب، خبرنگاري كانادايي است كه حوزه تخصصي او جرائم سازمان يافته است. او در ٢٦ نوامبر ٢٠٠٥ در بانكوك بود. هيل مينويسد، كه شبها در يك باشگاه گلف در حاشيه شهر با يك شرط بند قرار ملاقات داشته است. يک شب اندكي پيش از ساعت ٣ و ٣٠ دقيقه به وقت آلمان به او تلفن ميشود و در تلفن به او گفته ميشود: «در آلمان يك بازي برگزار ميشود. هانوفر با اختلاف دست كم دو گل پيروز خواهد شد. خواهيد ديد.»
پس از هر گل تلفن زنگ ميزند، روي هم رفته شش بار. هيل ميگويد، آن زمان نميتوانست آنچه را كه ديده بود، باور كند. ولفگانگ ولف سرمربي وقت كايزرسلاترن باز هم صحنههاي مهم اين بازي را تماشا كرد و سرسختانه با اين اتهام مخالفت كرد. او براي بازيكنان يك به يك كارنامه خوب را در نظرميگيرد و آنها را كاملا ورزشكاراني ميداند كه از نظر شخصيتي فوقالعاده و فرمانبردار هستند. ولف روزي در جريان گفتوگو ابراز كرد: «با اين حال اگر اين بازي به راستي دستكاري شده است، ديگر اشتياق و علاقهاي هم نداشتم.»
او پس از باخت پنج بر يك در هانوفر تيم را احيا كرد. در دور برگشت كايزرسلاترن ٢١ امتياز جمعآوري كرد. تنها ٩ باشگاه بهتر از اين تيم بودند. با اين حال كايزرسلاترن ١٣ مه ٢٠٠٦ به دسته پايينتر سقوط كرد. اين تيم تنها يك امتياز براي بقا كم داشت.
fcbayern.ir
اينيكه گذاشتي علامت اخمه نه عصباني!!!نقل قول:
كلينزمان: با حفظ آرامش برنده شديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم بايرن مونيخ گفت: حفظ آرامش و تسلط بر اعصاب توسط بازيكنان بايرن، آنها را به سمت كسب پيروزي مقابل اف.ث.كلن سوق داد.به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، يورگن كلينزمان گفت: در نيمه نخست بازيكنان بايرن تلاش زيادي براي گل زدن داشتند؛ اما در ضربات نهايي تا حدي با عجله كار كردند.وي افزود: در زمان استراحت بين دو نيمه فقط به بازيكنانم گفتم آرامش خود را حفظ كرده و بر اعصاب خود مسلط باشند كه اين اتفاق نيز افتاد.اين مربي جوان ادامه داد:براي بايرن خيلي مهم است كه با كسب برد به خانه باز گشت، زيرا ما روز چهارشنبه بازي ليگ قهرمانان اروپا داريم .وي در مورد لوكاس پودولوسكي گفت: وقتي او گل سوم بايرن را به ثمر رساند، خيلي خوشحال شدم. چون طي چندوقت گذشته تحت فشار قرار داشت. مطئنم كه او با اين گل از روحيه بهتري برخوردار شده و در تيم پيشرفت خواهد كرد.تيم بايرن مونيخ شنبه شب در ادامه مسابقات هفته چهارم بوندس ليگا با 3 گل در ورزشگاه راين انرژي مقابل اف.ث.كلن برنده شد.
رقابتهاي عصر شنبه بوندسليگا با يك كشته همراه بود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يكي از تماشاگران ديدار روز شنبه كلن - بايرن مونيخ به هنگام برگزاري اين بازي كه با نتيجه سه بر صفر به سود بايرن مونيخ پايان يافت، كشته شد.
باشگاه كلن در پايان بازي اعلام كرد كه مردي 47 ساله در جريان بازي درگذشته است. درباره علت مرگ اين هوادار مطلبي اعلام نشده است. قرار است اطلاعات بيشتر در اين باره در روزهاي آتي منتشر شود. او در بخش شرقي ورزشگاه شهر كلن جان خود را از دست داده است.
كارل هاينتس رومنيگه در تاريخ ۲۵سپتامبر ۱۹۵۵در ليپشتات واقع در ايالت نوردراين وستفالن آلمان متولد شدكارل هاينتس رومنيگه ستاره دهههاي 70 و 80 فوتبال آلمان، در دوره فعاليت ورزشي خود به همه افتخارات رسيد جز قهرماني جهان.__________________
"كارل هاينتس رومنيگه" كه فوتبالدوستان آلماني او را "كاله" صدا ميكردند، در دهههاي ۷۰و ۸۰ميلادي، يكي از بهترين بازيكنان فوتبال در آلمان و جهان بود.
اين مهاجم استثنايي تيم فوتبال باشگاه بايرن مونيخ آلمان كه بعدها در اينترميلان ايتاليا و سروت ژنو سوييس بازي كرد، در دورهي فعاليت ورزشي خود به همهي افتخارات رسيد جز قهرماني جهان.
رومنيگه در تاريخ ۲۵سپتامبر ۱۹۵۵در ليپشتات واقع در ايالت نوردراين وستفالن آلمان متولد شد. فوتبال را در ايام نوجواني با تيم شهر خود آغاز كرد. از همان هنگام جزو استعدادهاي بزرگ به شمار ميرفت و در ۱۷سالگي در اين تيم جاي ثابتي داشت.
وي در سال ۱۹۷۴به تيم بايرن مونيخ پيوست. او در آن زمان ۱۹سال بيشتر نداشت.
بسياري از ناظران، پيوستن او را به تيم پرقدرت بايرن مونيخ كه در آن ستارگاني چون بكن بائر، گرد مولر، سپ ماير و پل برايتنر توپ ميزدند، خودكشي ورزشي ميدانستند، زيرا بهدست آوردن جايي ثابت در اين تيم، آرزويي محال به نظر ميرسيد.
در حالي كه حتي بكن بائر، قيصر فوتبال آلمان در مورد او گفته بود رومنيگه هرگز بازيكن بزرگي نخواهد شد، وي در نخستين فصل پيوستنش به بايرن مونيخ، ۲۱بازي در اين تيم انجام داد و پنج گل نيز به ثمر رساند.
يكسال پس از آن، رومنيگه در خط حملهي تيم بايرن مونيخ جاي ثابتي داشت. او در سالهاي 1975 و ۱۹۷۶و در سن 20 و ۲۱سالگي به افتخار ورزشي بزرگي دست يافت و با تيم بايرن مونيخ قهرمان باشگاههاي اروپا شد. در سال 76 براي نخستين بار به تيم ملي آلمان فراخوانده شد و نخستين بازي ملي خود را در مقابل تيم ملي ولز انجام داد.
از آن پس روند پيشرفت رومنيگه و تبديل او به يك ستارهي بينالمللي فوتبال آغاز شد. وي در سال ۱۹۷۸با تيم ملي فوتبال آلمان در مسابقات جام جهاني در آرژانتين ناكام ماند، اما دو سال بعد با همين تيم به مقام قهرماني جام ملتهاي اروپا دست يافت. رومنيگه در سالهاي ۱۹۸۰و ۱۹۸۱دوبار پيدرپي عنوان بهترين بازيكن اروپا را بهدست آورد و توپ طلايي مجله ورزشي فرانس فوتبال را از آن خود ساخت.
رومنيگه در رقابتهاي جام جهاني ۱۹۸۲اسپانيا به همراه تيم ملي فوتبال آلمان بازيهاي موفقي به نمايش گذاشت و تا بازي نهايي رسيد، اما اين تيم در ديدار نهايي با شكست سه بر يك در مقابل تيم ملي فوتبال ايتاليا به مقام نايب قهرماني جهان بسنده كرد. در آن سال همه انتظار داشتند كه رومنيگه ستارهي بيچون و چراي مسابقات گردد. اما يك گلزن استثنايي ايتاليايي به نام "پائولو روسي" رومنيگه را در سايه قرار داد.
چهارسال بعد، تيم ملي فوتبال آلمان به همراه رومنيگه در رقابتهاي جام جهاني در مكزيك، بار ديگر در ديدار نهايي ناكام ماند. اين بار حريف اين تيم در بازي نهايي، تيم ملي فوتبال آرژانتين بود كه با درخشش ستارهي استثنايي خود "ديهگو آرماندو مارادونا" با نتيجهي سه بر دو سرنوشت بازي را به نفع خود رقم زد تا رومنيگه بار ديگر از كسب عنوان قهرماني جهان محروم شود. وي اين بار نيز در سايه درخشش مارادونا رنگ باخت.
رومنيگه در سال ۱۹۸۴به باشگاه ايتاليايي اينترميلان منتقل شد. پولي كه در آن زمان اين باشگاه براي خريد او به بايرن مونيخ پرداخت ۱۱/۴ ميليون مارك بود و در بازار نقل و انتقالات يك ركورد محسوب ميشد.
رومنيگه روي هم سه سال در ايتاليا توپ زد، اما به دليل آسيبديدگيهاي مداوم نتوانست آنطور كه بايد و شايد در اين كشور موفق باشد. با اين حال در ميان فوتبالدوستان ايتاليايي از محبوبيت ويژهاي برخوردار بود.
رومنيگه پس از آن به باشگاه سروت ژنو در سوييس پيوست و با اين تيم يكبار هم قهرمان اين كشور و آقاي گل مسابقات شد. وي در سال ۱۹۸۹آخرين بازي خود را براي اين تيم انجام داد و سپس كفشهاي خود را به ديوار آويخت.
رومنيگه بازيكني بود كه با پويايي و تحرك در ميدان، قدرت دريبل فراوان، سرعت و تيزهوشي در ايجاد خطر در مقابل دروازه حريف، به يكي از پديدههاي ورزش فوتبال تبديل شد. در روزهاي اوج او يك روزنامه معتبر آلماني در مورد او نوشت: " اگر چه هيچ چيز در اين بازيكن كامل نيست، اما او از همهچيز مايه فراواني دارد. "
كارل هاينس رومنيگه روي هم ۹۵بازي براي تيم ملي فوتبال آلمان انجام داد و ۴۵گل براي اين تيم به ثمر رسانيد. وي ۵۱بار به عنوان كاپيتن اين تيم پا به ميدان گذاشت. رومنيگه در ۳۱۰بازي خود در ليگ فوتبال آلمان، رويهم ۱۶۲گل به ثمررسانيد.
وي از سال ۱۹۹۱تا كنون عضو هيئت مديره باشگاه بايرن مونيخ آلمان بوده است و از پنج سال پيش به اين طرف، در راس اين هيئت جاي دارد.
برو تو لیست شکلکها جلوی این :angry: نوشته angry ,angry هم یعنی عصبانی.نقل قول:
كريستف دام: بايد ياد بگيريم، صبور باشيم
بايرن مونيخ به لطف دومين پيروزياش در رقابتهاي بوندسليگا به ردهي دوم جدول اين رقابتها نيز راه يافت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيروزي بايرن برابر كلن از هفتهي چهارم رقابتهاي بوندسليگا صورت گرفت. اين بازي كه در خانه كلن انجام ميشد، با گلهاي لوكاتوني (60، 53) و لوكاس پودولسكي (90) سه بر صفر به سود مدافع عنوان قهرماني پايان يافت. اين پيروزي براي بايرن در آستانه رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا روحيهبخش بود.
يورگن كلينزمن، سرمربي بايرن در پايان اين بازي گفت: «بديهي است كه خوشحال هستيم. اين ديگر گفتن ندارد. پيروزي آن هم در اوج شايسته است. ميدانستيم كه آسان نخواهد بود. در نيمه نخست يك يا چند فرصت گلزني ديگر هم داشتيم. در نيمه دوم تنها گفتيم بايد توپ را سريعتر به جريان دربياوريم آن وقت بود كه فرصتها برايمان به دست آمدند.
كريستف دام، سرمربي كلن هم پس از باخت سنگين خانگي تيمش گفت: «در بخش زيادي از بازي نمايشي خوب و منظم داشتيم. ميتوانم از تيم خود تا دقيقه 65 بازي تعريف كنم و بعد هم بايد ياد بگيريم كه حتي پس از دريافت گل نخست هم بايد با نظم و تمركز بازي كرد. دليلي براي ناميدي وجود نداشت. بايد ياد بگيريم صبور باشيم. چارچوب تاكتيكيمان را حفظ كنيم و شايد بازي را به تساوي بكشانيم. در پايان بازي هم يك دوره آموزشي را نزد بايرن مونيخيها گذرانديم. پيروزي بايرن با شايستگي بدست آمد.»
فيليپ لام، دفاع چپ بايرن هم پس از به دست آمدن دومين پيروزي بايرن گفت: «پيروزي پيش از نخستين بازي ليگ قهرمانان اروپا با اهميت است. در تمام 90 دقيقه اين بازي خوب بازي كرديم. روي هم رفته بازي با برنامهاي را ارايه كرديم و سه بر صفر پيروز شديم. اين مهمترين نكته است. ما صبور بوديم، يك بر صفر پيش افتاديم و سپس كار برايمان ساده شد.»
از نكات جالب اين بازي گلزني پودولسكي براي بايرن مونيخ در ديدار برابر تيم سالهاي گذشتهاش بود.
اگر به جاي پودولسكي بودم از بايرن مونيخ ميرفتم
ماتياس سامر مدافع سابق تيم ملي فوتبال آلمان گفت: اگر رفتاري كه با لوكاس پودولسكي ميشود با من ميشد از تيم بايرن مونيخ ميرفتم. به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از كلن، پودولسكي كه فصل گذشته فقط در چهار مسابقه بوندسليگا در تركيب اصلي تيم بايرن مونيخ قرار گرفت، اين فصل دوباره به عنوان مهاجم ذخيره به جاي ميروسلاو كلوزه و لوكا توني، روي نيمكت ذخيرههاي اين تيم مينشيند.
ورود يورگن كلينزمن به بايرن مونيخ به علاوه دو گلي كه پودولسكي هفته پيش براي تيم ملي آلمان زد و عملكرد درخشان او در مسابقات يورو ،۲۰۰۸هيچ تاثيري روي بالا بردن جايگاه اين بازيكن ۲۳ساله در تيم بايرن مونيخ نداشته است.
اخيرا بعد از اينكه پودولسكي در گفت و گو با مطبوعات آلمان از وضعيت خود ابراز نارضايتي كرد،
اولي هوينس مدير باشگاه بايرن مونيخ به او گفت كه دست از ناله كردن بردارد.
بر همين اساس ماتياس سامر ۴۱ساله مدير ورزشي فدراسيون فوتبال آلمان اظهار داشت، اگر به جاي پودولسكي بود از تيم بايرن مونيخ ميرفت.
وي كه در فصل جاري فقط يكبار در تركيب اصلي تيم بايرن قرار گرفته است، در دقيقه ۵۷ديدار مقابل كلن به جاي ميروسلاو كلوزه به ميدان رفت و يك گل به ثمر رساند تا تيمش ۳بر صفر به پيروزي برسد.
او اين گل را با ماليدن صورتش روي چمن زمين باشگاه سابقش يعني كلن جشن گرفت و بدون اينكه لبخند بزند به همه نشان داد كه چقدر دوست دارد به اين تيم يا به قول خودش عشق اولش برگردد.
پودولسكي كه در لهستان متولد شده است، در اينباره گفت: مثل زماني بود كه دو گل براي آلمان در مقابل لهستان در يورو ۲۰۰۸زدم. استقبالي كه هواداران تيم كلن از من به عنوان يكي از بازيكنان تيم حريف انجام دادند، در دنيا بي نظير بود.
بنابراين گزارش، تيمهاي رئال مادريد اسپانيا و منچسترسيتي و تاتنهام انگليس تمايل خود را براي جذب اين بازيكن در نقل و انتقالات ماه ژانويه اعلام كرده اند.
ايبسه ويچ و ويشنيارک در صدر جدول گلزنان بوندس ليگا قرار دارند.
به گزارش شبکه تلويزيوني يورونيوز ايبسه ويچ از هافن هيم و ويشنيارک از آرمينا بيلفيد هر کدام با به ثمر رساندن چهار گل برترين گلزنان رقابتهاي فوتبال دسته اول باشگاه هاي آلمان، بوندس ليگا هستند.
نواکوويچ از اف ث کلن ، کيِسلين از باير لورکوزن و لوکا توني از بايرن مونيخ نيز هر کدام با سه گل زده در رده هاي بعدي هستند.
در حال حاضر هامبورگ با ده امتياز در صدر جدول رده بندي بوندس ليگا قرار دارد. تيم هاي بايرن مونيخ ، شالکه صفر چهار و دورتموند هر کدام با هشت امتياز دوم تا چهارم هستند .
صحنهای از دیدار بوخوم و آرمینیا بیلفلد
عصر یکشنبه (۱۴ سپتامبر) دو دیدار باقیمانده چهارمین هفته از مسابقات لیگ دسته اول فوتبال آلمان برگزار شد. بوخوم و هانوفر، تیمهای موفق پیکارهای یکشنبه بودند. یکهتاز جدول ردهبندی تیم هامبورگ با ۱۰ امتیاز از ۴ بازی است.
تیم بوخوم که وحید هاشمیان، مهاجم ایرانی را در این فصل در خدمت خود دارد، با نتیجه ۲ بر صفر بر آرمینیا بیلفد غلبه کرد و به این ترتیب به نخستین پیروزی خود در این فصل از مسابقات بوندسلیگا دست یافت. البته در این دیدار هاشمیان به علت مصدومیت غایب بود.
گلهای بوخوم در این دیدار را که در حضور ۲۰ هزار تماشاگر برگزار شد، مارسین میسیئل در دقیقه ۲۲ و مارک فرتسل در دقیقه ۲۶ به ثمر رساندند. در حالیکه بوخوم با این پیروزی توانسته در جدول ردهبندی به مکان یازدهم ارتقا پیدا کند، حریف این تیم، آرمینیا بیلفد دورانی بحرانی را میگذراند و در رده هفدهم جدول جای دارد.
مارسل کولر سرمربی بوخوم بعد از پایان بازی گفت: «ما از توانستیم از فرصتهای به دست آمده استفاده کنیم و حملاتمان را به نتیجه برسانیم. در بازی به ثمر رساندن گل مهم است و ما توانستیم از عهده این کار برآییم.»
دیگر تیم موفق دیدارهای باقیمانده عصر امروز یکشنبه، تیم هانوفر بود که فصل جاری را با ناکامی شروع کرده بود، اما در پیکار امروز خود توانست ۵ بر یک تیم بوروسیا مونشنگلادباخ را در هم بکوبد.
ستارگان این دیدار، هوشتی و شلاودراف، بازیکنان هانوفر بودند که هر یک از آنها دو گل به ثمر رساندند و سهم مهمی در پیروزی تیمشان داشتند. دیگر گل هانوفر را فورسل در دقیقه ۸۶ بازی از نقطه پنالتی وارد دروازه حریف کرد. تنها گل مونشنگلادباخ نیز در دقیقه ۵۴ توسط فریند به ثمر رسید.
و نگاهی کوتاه به کل نتایج چهارمین هفته از پیکارهای لیگ دسته اول فوتبال آلمان: دیدار فرانکفورت و کارلسروهه که قرار بود در روز جمعه (۱۲ سپتامبر) برگزار شود، به دلیل نامناسب بودن زمین بازی به آینده موکول شد.
تیم وردر برمن توانست ۳ بر صفر بر حریف خود کوتبوس غلبه کند و هامبورگ نیز ۳ بر ۲، یکی از رقبای مهم خود لورکوزن را شکست دهد. در دربی غرب آلمان که میان شالکه و دورتموند برگزار شد، تماشاگران شاهد دیداری پرهیجان بودند که بعد از ۹۰ دقیقه با تساوی ۳ بر ۳ خاتمه یافت.
دیدار تیمهای هرتا برلین و ولفزبورگ با تساوی ۲ بر ۲ و پیکار هوفنهایم در برابر اشتوتگارت با تساوی بدون گل به پایان رسید. یکی از دیدارهای پرهیچان روز گذشته (۱۳ سپتامبر) نیز نبرد میان اف ث کلن و بایرن مونیخ بود که با پیروزی ۳ بر صفر تیم مهمان، یعنی بایرن مونیخ پایان یافت.
در حال حاضر هامبورگ با ۱۰ امتیاز از ۴ بازی، یکهتاز جدول ردهبندی بوندسلیگاستز تیمهای بایرن مونیخ، شالکه و دورتموند هر کدام با ۸ امتیاز از ۴ بازی در ردههای دوم تا چهارم جدول جای دارند. قعرنشین جدول لیگ دسته اول فوتبال آلمان، تیم انرژی کوتبوس است که از ۴ بازی تنها یک امتیاز کسب کرده است.
سرویس ورزشی دویچه وله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويلاي فرانتس بكن باوئر طعمه حريق شد
خبرگزاري فارس: منزل ويلايي مدير باشگاه بايرن مونيخ آلمان طعمه حريق شد.به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه زوددويچه سايتونگ، بخشي از ويلاي بكن باوئر در شهر سالزبورگ اتريش به علت اتصال كابل برق، آتش گرفت. اين حادثه در قسمت تاسيسات ساختمان ايجاد شد كه به علت وجود سيستم هاي هشدار دهنده، بسرعت گروه آتش نشاني در جريان گذاشته شده و آتش را مهار كردند. در زمان وقوع حادثه بكن باوئر جهت مراسمي ورزشي در سفارت روسيه در برلين حضور داشت كه هايدي، همسرش به او ماجرا را از طريق تلفن همراه اطلاع داد. چهره افسانه اي فوتبال آلمان پس از اطلاع از اين حادثه اظهار داشت: خوشحالم كه در اين اتفاق خسارت جاني بوجود نيامد. بكن باوئر داراي سه ويلا در مونيخ، مرز با سوئيس وسالزبورگ(اتريش) است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاف:فاماگوستا قبرس را دست كم نمي گيريم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم وردربرمن آلمان گفت: بازي مقابل فاماگوستا قبرس در ليگ قهرمانان ديداري به نظر آسان است؛ اما حريف را دست كم نمي گيريم.به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، توماس شاف اظهار داشت: نسبت به تيم فاماگوستا شناختي از نزديك ندارم. با اين حال، با دقت و احتياط وارد بازي مي شويم. وي گفت: وردربرمن براي كسب هر سه امتياز اين ديدار برنامه ريزي كرده است. در تمرينات، روي تاكتيك هاي هجومي زياد كار كرديم تا بتوانيم در زمين تيم قبرسي برنده شده و نتيجه خوبي براي آينده و روزهاي سخت بگيريم. شاف عنوان كرد: براي ما اين بازي ها زود آغاز شد؛ اما چارهاي نداريم جز اينكه با دست پر از ميدان خارج شويم. تيم وردربرمن فرداشب (سه شنبه) در گروه دوم ليگ قهرمانان اروپا در خانه فاماگوستا قبرس به ميدان مي رود.
مرته ساكر در قبرس پا به توپ مي شود
خبرگزاري فارس: مدافع ملي پوش تيم وردربرمن امكان بازي مقابل نماينده قبرس در ليگ قهرمانان اروپا يافت.به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار ورزش آلمان، پر مرته ساكر بعد از طي دوران نقاهتش، تيم سفيد و سبزپوش برمني را در ديدار فردا شب برابر فاماگوستا قبرس همراهي مي كند. منابع خبري از قول توماس شاف، سرمربي وردربرمن عنوان كردند مرته ساكر با مشكلي براي حضور در ميدان روبرو نيست. مرته ساكر به خاطر مصدوميت هفته گذشته در دو بازي ملي آلمانها مقابل ليختن اشتاين و فنلاند غيبت داشت.
البر: تونى و كلوزه پاسخ منتقدان را مى دهند
جيووانى البر را مى توان يكى از بهترين و موفق ترين بازيكنان خارجى تاريخ بوندس ليگا دانست. مهاجم برزيلى سال هاى گذشته بايرنى ها در مدت حضور خود در خط حمله بايرن گل هاى فراوانى را به ثمر رساند و توانست خود را به عنوان يكى از محبوب ترين چهره هاى باشگاه بايرن معرفى كند. پس از گذشت مدت ها از خداحافظى البر، هنوز او يكى از چهره هاى مورد علاقه خبرنگاران آلمانى باقى مانده است. اين بار مهاجم برزيلى اسبق بايرن مونيخ ميهمان روزنامه بيلد آلمان بوده و به سؤالات خبرنگار اين روزنامه پاسخ داده است. در ادامه شما را به خواندن اين مصاحبه دعوت مى كنيم:
• ديگر به زندگى دور از هياهوى فوتبال عادت كرده ايد؟
- تقريباً. بالاخره من سال ها در دنياى حرفه اى فوتبال بوده ام. فوتبال بخشى از زندگى ام بوده و حالا نيز هست. هيچ فوتباليست حرفه اى نمى تواند پس از خداحافظى از مستطيل سبز، به طور كامل ارتباط خود را با فوتبال قطع كند.
• هنوز بازى هاى بايرن را تماشا مى كنيد؟
- بله. تاكنون تمامى بازى هاى بايرن را دنبال كرده ام. به هر حال بايرن بخشى از زندگى من بوده و هميشه با آمدن نام بايرن خاطرات بسيار شيرينى به ذهنم مى آيد.
• شما سال ها در خط حمله بايرن بازى كرده ايد. نمى خواهيم با شما در مورد خط دفاعى، خط هافبك و يا حضور رنسينگ در درون دروازه صحبت كنيم. خط حمله بايرن را با حضور بازيكنانى همچون كلوزه، تونى، پودولسكى و يا تونى و كروز چطور مى بينيد؟
- من در كنار هيچ كدام از اين بازيكنان تمرين نكرده ام و به همين علت شناخت كاملى از آنها ندارم اما خب هر كسى كه فوتبال را دوست دارد، مى داند كه تونى، كلوزه و يا پودولسكى، مهاجمان بسيار خوبى هستند. من شخصاً به عنوان يك تماشاچى، بازى آنها را مى پسندم و معتقدم هر ۳ نفر آنها خصوصيات بارز يك مهاجم گلزن و تأثيرگذار را دارند.
• پس چرا اين روزها خط حمله بايرن و عملكرد مهاجمان اين تيم به باد انتقاد گرفتار شده است؟
- اشكال كار اينجاست كه وقتى يك تيم گل مى خورد، دروازه بانان و خط دفاع را مقصر مى دانند. وقتى هم يك تيم گل نمى زند، انگشت اتهامات به سمت مهاجمان دراز مى شود. ديگر هيچ كس از عملكرد خوب خط دفاعى حريف حرفى نمى زند! من تقريباً تمامى بازى هاى بايرن را ديده ام. در تمامى اين بازى ها بيشتر از اينكه عملكرد ضعيف مهاجمان بايرن به چشم آيد، عملكرد خوب و بى اشتباه مدافعان حريف توجه ام را جلب كرد، البته به استثناى بازى بايرن مقابل هرتا. بايرن به خاطر آوازه اى كه در فوتبال آلمان دارد، هميشه رقيبى جدى براى تيم هاى بوندس ليگا به حساب مى آيد. همه تيم ها با انگيزه اى مضاعف مقابل بايرن قرار مى گيرند. طبعاً حضور مهاجمانى مثل تونى، كلوزه و يا پولدى باعث مى شود كه مدافعان حريف نيز بسيار پر قدرت تر و با انگيزه تر در خط دفاعى تيمشان قرار بگيرند. اين مسأله باعث مى شود كه كار مهاجمان براى گلزنى به مراتب دشوارتر مى شود. البته تمركز بازيكنان حريف روى مهاجمان، فضاى مناسبى را در اختيار ديگر بازيكنان براى گلزنى مى گذارد. به همين علت اين هفته ها هافبك هاى بايرن راحت تر از مهاجمان اين تيم گل مى زنند.
• پس شما معتقديد انتقاد از تونى و كلوزه درست نيست؟
- من مطئمن هستم اين ۲ مهاجم در ادامه رقابت ها جواب منتقدان را خواهند داد.
• و سؤال آخر. بايرن اين فصل با كادر مربيگرى جديد خود به اهدافش خواهد رسيد؟
- بله. به احتمال فراوان بايرن در رقابت هاى بوندس ليگا از عنوان قهرمانى خود دفاع خواهد كرد. هدف اصلى بايرن در اين فصل ليگ قهرمانان خواهد بود. مسلماً موفقيت در ليگ قهرمانان مستلزم در اختيار داشتن تيمى كاملاً آماده است. فكر مى كنم بايرن پتانسيل اين را دارد كه در ليگ قهرمانان حضورى موفق و قدرتمند داشته باشد البته در ليگ قهرمانان به خصوص در مرحله حذفى شانس نيز فاكتور مهمى است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايرن مونيخ ، پيش به سوى بهترين شدن
۸/۱۳ متر طول، ۵/۲ متر عرض، ۸/۳ متر ارتفاع و ۹/۲۴ تن وزن، مشخصات مربوط به اتوبوس جديد باشگاه بايرن هستند.
اين اتوبوس سوپر لوكس كه به سفارش باشگاه بايرن توسط كمپانى ماشين سازى MAN ساخته شده است از ابتداى هفته آينده در اختيار باشگاه بايرن قرار خواهد گرفت. پس از گشايش كمپ بى نظير بايرن در ابتداى فصل جديد يك بار ديگر اين باشگاه آلمانى با سفارش اين اتوبوس سوپرلوكس، باعث شگفتى همگان شد. اتوبوس سوپرلوكس باشگاه بايرن در مقايسه با ديگر توليدات يك محصول بى نظير از كمپانى آلمانى MAN است.
پيش از اين قرار بود باشگاه بايرن مونيخ براى سفارش اتوبوس مخصوص باشگاه با كمپانى ماشين سازى «بند» وارد مذاكره شود اما در نهايت كمپانى MAN كه در توليد خودروهاى سنگين در اروپا و جهان بسيار پرآوازه است با ارائه مدل پيشنهادى خود باعث شد تا از رقيب نامدار خود پيشى بگيرد و در نهايت مسئولان بايرن را براى عقد قرارداد مجاب كند.
اولى هوينس مدير باشگاه بايرن مونيخ در جلسه معرفى اتوبوس جديد باشگاه اقدامات بايرن را در راستاى بهترين شدن خواند و گفت: «پس از حضورى پررنگ در فصل نقل و انتقالات و جذب بازيكنان سرشناس تصميم گرفتيم با سرمايه گذارى كلان اما منطقى خود بايرن را به سمت بهترين شدن در فوتبال اروپا پيش ببريم. احداث كمپ جديد بايرن كه در قاره اروپا بى نظير است يكى از پروژه هاى عظيم باشگاه بود كه با موفقيت به مرحله بهره بردارى رسيد. براى رسيدن به اهداف خودمان همچنان پروژه هاى ناتمامى داريم. در اختيار داشتن چندين دستگاه اتوبوس سوپر لوكس براى انتقال بازيكنان به فرودگاه و استاديوم در شهرهاى مختلف يكى ديگر از پروژه هاى باشگاه بود كه اين پروژه هم امروز با موفقيت به پايان رسيد. ما با در اختيار داشتن اين اتوبوس هاى سوپر لوكس در شهرهاى مختلف مى توانيم انتقال راحت و بى دردسر بازيكنانمان را به هتل، استاديوم و يا فرودگاه تضمين كنيم. در حال حاضر باشگاه، اتوبوس كاملاً لوكس و فوق العاده اى را در اختيار دارد. با اين اتوبوس حتى مى توانيم از سفرهاى كوتاه هوايى نيز صرفنظر كنيم. اتوبوس باشگاه امكانات فوق العاده اى دارد و مسلماً مى تواند در مسافت هاى كمتر از ۲ يا ۳ ساعت
مدير باشگاه بايرن در ادامه مى افزايد: «از نظر امكانات ما در بهترين شرايط ممكن قرار داريم.
هيچ تيمى در اروپا و جهان امكانات حال حاضر باشگاه بايرن را ندارد. ما مى خواستيم بهترين باشيم و حالا نيز به هدف خود رسيده ايم و بايد سعى كنيم در ادامه نيز اين برترى را حفظ كنيم. ما از اين امكانات بايد به بهترين شكل ممكن استفاده كنيم تا بتوانيم اين برترى را در مستطيل سبز نيز به نمايش بگذاريم.
بايرن نام بزرگى در فوتبال اروپا است و استحقاق بهترين بودن را دارد. اميدوارم بتوانيم در آينده اى نزديك بر فراز قله فوتبال اروپا بايستيم.»
نام این اتوبوس Lion's Coach Supreme هستش، و 500 هزار یورو هم قیمتشه ، 30 صندلی با روکش چرم نرم ، سیستم WireLess و در بخش انتهایی اتوبوس آشپزخانه ای تعبیه شده که در آن مایکروویو و همه امکانات آشپزی قرار گرفته ، یک دستگاه یخ ساز ، مانیتور های 19 اینچی که در پشت هر صندلی قرار دارند و ماهواره برای دیدن برنامه های تلویزیونی ...داشتن 4 میز کوچک هم از دیگر ویژگی های این اتوبوس 500 هزار یورویست
گفتنى است اين مدل اتوبوس فقط با سفارش باشگاه بايرن توليد شده است و طبق قرارداد بايرن با كمپانى MAN اين شركت خودروسازى نمى تواند به صورت آزاد اين مدل را به بازار عرضه كند.
واقعا امكانات بايرن حرف نداره. اون از كمپ جديدشون كه كف همه بريده بود اينم از اتوبوسشون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رسوايي كه مدافع شالكه به وجود آورد
خبرگزاري فارس: مدافع برزيلي تيم شالكه آلمان رسوايي تازهاي را خلق كرد و اهانتي عجيب به داور ديدار برابر دورتموند كرد. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اكسپرس، مارچلو بوردون پس از بازي هفته چهارم در بوندسليگا با بروسيا دورتموند، با داور اين مسابقه را دادها است.
وقتي مصاف دو تيم شالكه و بروسيا دورتموند با تساوي 3 بر 3 خاتمه يافت، در هنگام ورود به رختكن، مارچلو بوردون خطاب به لوتس واگنر الفاظ بسيار ركيكي را بر زبان آورده است.
اين مدافع برزيلي با سابقه در بوندس ليگا اعتقاد داشته كه داور بي دليل گل سوم و تساوي دورتموند را پذيرفته؛ در حاليكه بازيكن حريف كاملا در آفسايد قرار داشتند. به اين خاطر با چهره اي كاملا عصباني، به داور حمله ور شده و وي را "فرزند نامشروع" خوانده است.
داور گزارش اين حركت را به فدراسيون آلمان و دادگاه ورزشي آن ارائه داد كه گفته مي شود به نظر مي آيد محروميت سنگيني در انتظار بوردون است.
دو تيم بروسيا دورتموند و شالكه روز شنبه در هفته چهارم بوندس ليگا به تساوي 3 بر 3 دست يافتند.
استوا بخارست رومانی- بایرن مونیخ آلمان
ساعت 23:15 از:
ART Sport 1
Sky Calcio 3
Nova Sports 3
کانال ART Sport 1 بر روی ماهواره های هاتبرد و نایل ست و بدر (عربست) قرار دارد که این سری کانال ها بر روی جهت نایلست و بدر (عربست) به راحتی با کدهای روزانه باز میشود