اند-آو-ورلد جان با اینکه ما به شدت از بارسلونا بدمون میاد ولی به این فکر باش که از منچستر بیشتر بدت میاد اونوقت کاسه آش میاد جلوی چشمت
اند-آو-ورلد جان با اینکه ما به شدت از بارسلونا بدمون میاد ولی به این فکر باش که از منچستر بیشتر بدت میاد اونوقت کاسه آش میاد جلوی چشمت
مورينيو: بارسلونا يا رئال مادريد عالي است
]Parsfootball News Agency]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوزه مورينيو سرمربي سابق تيم فوتبال چلسي انگليس اعلام كرد كه دوست دارد هدايت يكي از تيمهاي بارسلونا يا رئال مادريد اسپانيا را بر عهده بگيرد. به گزارش سايت گل، اين مربي پس از ترك چلسي در اوايل فصل جاري تا كنون بيكار است و گزارشهاي منتشره مرتبا او را به دو باشگاه آث ميلان و اينترميلان نسبت ميدهند.
با وجود اين به نظر ميرسد كه مورينيو ميخواهد به بارسلونا ، باشگاهي كه مربيگري را در آن هنگامي كه مترجم سر بابي رابسون بود، ياد گرفت يا رقيب اين تيم و صدرنشين لاليگا يعني رئال مادريد برود.
وي در اينباره گفت: بارسلونا باشگاه فوقالعادهاي است كه من از بودن در آن لذت برده ام. نميدانم شايد در آينده مربي اين تيم شوم يا در مقابل آنها بازي كنم.
مورينيو افزود: آنچه از آن مطمئنم اين است كه دوست دارم به اين تيم برگردم.
اين مربي پرتغالي همچنين با ابراز تمايل براي مربيگري رقيب سر سخت بارسلونا يعني رئال مادريد اظهار داشت: هر مربي دوست دارد كه رهبري رئال را به دست بگيرد. من تنها نيستم.
با توجه به اينكه تيم بارسلونا در مسابقات خانگي با مشكل مواجه شده و رئال مادريد با مسابقات اروپايي دست به گريبان است، درهاي هر دو باشگاه بر روي يك مربي جديد در پايان فصل باز خواهد بود.
شايعاتي هم منتشر شده است مبني بر اينكه زمان حضور فرانك ريكارد در بارسلونا به اتمام رسيده و اگر اين تيم نتواند به قهرماني در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا برسد خيلي زود بايد شاهد حضور مورينيو در اين تيم باشيم
با اينكه خودم به شدت به ريكارد علاقه دارم (به خاطر سبك بازي هجومي و استفاده از 3 مهاجم) ولي اگه
قرار بشه آخر فصل از بارسا بره اميدوارم مربي جايگزينش مورينيو نباشه (با اون سبك دفاعيش)
مربي هاي مورد علاقه من يكي اسكولاريه يكم گوارديولا ( هنوز بازي هاي زيباش يادمه)
هنوز بارسا امید قهرمانی داره امسال 100% بارسا قهرمان میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها لالیگا را ولش کنید !
اصلا دو تا گل که هیچی بزارین 100 تا بخوره !!!!
بچسبین به بازی فردا ....
بارسا قهرمان امسال اروپا ..... 100% تضمینی.
شک نکنید ....
شما که 4 ساله شدید زنگ تفریح لیگ قهرمانان و با هزار دعا و نذر و نیاز از مرحله گروهی صعود می کنید و اونجا هم توسط 1 تیم در پیت هم تو بازی رفت و هم تو بازی برگشت خجالت زده میشید.نقل قول:
میگم چقدر آدم باید بدبخت باشه که در اینجور مواقع بشه طرفدار تیم منچستر! :27:
فردا روز سرنوشت سازیه ....
سلام!
آقا بازی ساعت چنده ؟
بین دو نیمه میاین اینجا؟
لیست بازیکن ها را کسی نداره ؟ می خوام قبل بازی بدونم کی می ره تو زمین.... (فقط بارسا)
امروز هم می بازید.
عشق است رئال مادرید
توی ولایت شما ساعت23:15 روز هست؟!!!!نقل قول:
امروز هم می بازید.
:27::27::27::27: چه ربطی داشت؟!نقل قول:
عشق است رئال مادرید
شما که تو زمین خودتون از رم هم خوردید .نقل قول:
چند ساله حسرت لیگ قهرمانان به دلتون مونده ؟
بعد از بازی من هستم .... وسط دو نیمه فکر نکنم بتونم بیام ... به خاطر حساسیت زیادنقل قول:
فقط امیدوارم شب خوبی باشه !
سلام !
بازی داره شروع می شه ...
جاودانی گفت خیابانی گزارش می کنه ....
یعنی چه بابا ؟ مگه عادل چشه که باید خیابانی گزارش کنه ؟
اعصابم خورد شد هنوز شروع نشده .....
گزارشگرهای عربی!!:گل!!!گوووووووووووووووول!!!!گ گل گل!الگل الاول برشلوته!!!هلیییییییییی!هلی هلی هلی!!:27::31:
بازی الان 1 - 0
یعنی بارسا میتونه جبران کنه؟؟؟؟؟!!!؟؟؟!؟؟؟!؟!؟؟
باختیم ..... چی کارش کنیم دیگه باختیم ........ حیف ... حیف این بازیکن ها که زیر دست عوضی مثل ریکارد هست.
ریکارد همونی بود که 2 سال پیش قهرمانتون کرد تو اروپا
درست نیست اینجوری باهاش برخورد بشه
نظر منو بخای 2سال پیش بیش تر بازیکن ها خوب کردند تا ریکارد .... مثلا دیشب بارسا تاکتیکش فقط شده بود رسوندن توپ به مسی و دیگر هیچ!نقل قول:
تو بازی دیشب آبیدال و اتو او بودنو نبودنشون هیچ فرقی نمی کرد. زامبروتا هم خدا وکیلی جز همون اشتباه خوب بازی کرد. مسی عالی بود. دکو خوب بود. پویول حرف نداشت.
دیگه از امروز به بعد باید منتظر مربی جدید باشیم.
در ضمن منتظر باخت روبروی والنسیا و رئال هم باشیم!
واقعا جالب بود.
منچستر با اين همه ادعا, دفاعي و كاملا نتيجه گرا بازي كرد. اون هم توي زمين خودش و حتي از اول بازي.
ظاهرا منچستر (مخصوصا كادر فنيش) متوجه شده بودند كه از پس بارسا, حتي با اين حال و روزش, بر نميان.
(اگر فكر مي كردن كه بارسا رو شكست ميدن مطمئنا تهاجمي و زيبا بازي مي كردن).
نمي دونم طرفداران منچستر هنوز هم ادعاي فوتبال برتر رو دارن؟
ديشب چيزي تو مايه هاي ليورپول بودن.
...
برعكس
ريكارد حتي با اينكه وضعيت خوبي نداشت, تيمش نتيجه گرا بازي نكرد و بازي زيباي خودشون رو انجام دادن.
در حاليكه هر تيم ديگه اي بود در زمين منچستر بسته بازي مي كرد و احتمالا نتيجه لازم براي صعود مثلا مساوي 1-1 رو از منچستر مي گرفت.
...
الان هيچ باشگاهي غير از بارسا نميتونه ادعاي بازي زيبا رو داشته باشه.
آخريشون منچستر بود كه همه ديدن اگر لازم باشه براي نتيجه, اون هم قيد بازي رو ميزنه.
...
موفق باشيد.
اخ اخ شب بدی بود هم واس شما و هم واس طرفداران لالیگا ولی امیدوارم که سال بعد تو فینال لیگ قهرمانان به هم بخوریم تا قدرت لالیگا به همه عیان بشه ولی خدایشش امسال و کلا اول فرگوسن و دوم منچستر بینظیر هستند ......
حرفات همش درست نبودنقل قول:
این و درست میگی منچستر دفاعی بازی کرد حتی وقتی گل هم زد هنوز پاشون تو محوطه جریمه بارسلونا نرسیده بود
ولی بارسا هم کاملا هجومی نبود (نمیدونم بعد از اینکه گل خوردن دیگه از چی میترسیدن)
من که یک موقعیت خیلی قشنگ از بارسا ندیدم
مثلا اون هانری کی اورد تو بازی.. یا تو که عقبی چرا اتوو میبری بیرون
شما اگه بازی منچستر - چلسی دیده باشید میدیدید که منچستر چجوری برای مساوی اومده بود ولی چلسی تا تونست مهاجم وارد زمین کرد (دروگبا و آنلکا و شوچنکو) کاملا هم هجومی بود نتیجه هم گرفت
من هم ناراحت شدم
بهتون تسلیت میگم
من ناراحت نیستم چون واقعا بارسا قشنگتر بازی کرد هرچند که بهتر هم می تونست بازی کنه ....
من عقیده دارم اگر کهنه کارها مثل هانری از اول در زمین بودند یا مثلا رونالدینیو به بازی می رسید اون موقع بازم منچستری ها می تونستند جلوی مهاجمان بارسا مقاومت کنند؟؟؟
در هر شرایطی بارسا رو دوست دارم . دیروز خوب بازی کرد شایسته شکست نبود .
با اینکه طرفدار بارسا نیستم ولی دیشب حالم گرفته شد. :(
نقل قول:
من با آقا سینا موافقم.غیر از اون یه تیکه آخر.:10:
آرسنال هم زیبا بازی میکنه.:20:
به نظر من بهترین گزینه برای سرمربی گری بارسا آرسن ونگر هست.البته خیلی بعیده که به بارسا بیاد.:13:
این سوال آقا سینا هم تو دلم مونده بود.:11:
من شخصا از بازی دیشب بارسا راضیم.:11:منچستر تو 2 تا بازی حتی 10 درصد هم حقش نبود که بره فینال .:2:
با اون همه ادعا بارسا تو زمین خودش نابودش کرده بود .:27:
اگر چلسی به فینال برسه و منچستر همینطوری بازی کنه حتما میبازه.البته از چلسی خیلی بدم میاد.:2:
به امید اینکه بارسا فصل بعد دوباره به اوج برگرده.:11:
منم میگم باید آنری از اول می بود ..... ولی حال کردم از یحیی و زامبروتا نگذاشتند این کریس رونالدو و نانی هیچ غلطی بکنند ....... آرسن ونگر اگه بیاد همه رو مینندازه بیرون به جز مسی و جیوانی و کرکیچ چون اصلا به بازیکن باتجربه اعتقاد نداره ..... البته خود لاپورتا گفته اگه کسی هم بخواد بیاد مربی تیم ب بارسا میاد ....
البته تو بازی های اخیر رئال هم خیلی زیبا بازی میکنه.
نمونش رو تو بازی با اتلتیک بیلبائو دیدیم.
به احتمااال زیاد پپ گواردیولا یا مایکل لادروب سرمربی میشن. هر کی میخواد بیاد. بارسا فقط احتیاج به شک داره!نقل قول:
البته خود لاپورتا گفته اگه کسی هم بخواد بیاد مربی تیم ب بارسا میاد ....
قبول دارین اگه اسکولاری مربی بارسا بشه هیچ تیمی جلودارش نیست ؟؟؟
البته این فقط یه رویا هست ....
گواردیولا سابقه مربی گری داره؟ و چه تیمی؟
چون ممکنه اون بیاد
خدمت وحيد سيويل :31:
بارسلونا بدون جام ماند :27:
بارسا امشب بازی داره یا فردا؟
الان اخبار ورزشی یه سری اسامی اعلام کرد که این فصل از بارسا اخراج می شند البته فکر کنم خبر از یه روزنامه بود
رویکارد و دکو ورونالدینهو فکر کنم مهمترن هاشون بودم
فکر نمیکنم کسی دوست داشته باشه رونالدینهو از این تیم بره چون همه هوادارها اون رو دوست دارند همونطور هم که دیدیم تو بازی با منچستر آبیدال حرفی واسه گفتن نداشت و سمت راست بارسا خیلی ضعیف بود
نصف بارسا رو گذاشته تو لیست فروش!!
و بازیکنای چندان بزرگی هم نمیخاد بخره! بنزما-دانیل آلوز -لوسیو مهمتریناشن.
توی این لیستی که خوند به نظر من زامبروتا حیفه که بره ... البته خیلی سریع خوند .... جیووانی بینشون بود؟ اونم بره واقعا حیفش هست ......
اگه اینجوری باشه که بارسا فصل بعد از الانم بدتر میشه که.
من نمیدونم تو اروپا چرا وقتی یه بازیکن قرار ادشو تمدید نمیکنه باید رو نیمکت بشینه یا اگه مثل رونی معروف باشه میگن که مصدومه.
این واقعا بی انصافیه.واقعا حیف رونی که خرابش کردن.
راستی جواب سوالمو ندادین.کی بازی داره؟
امشب.............نقل قول: