بابا اینها هم خودشون نمیدونن دارند چکار میکنند.
حالا معلوم نیست منظورشون با کدام 8 بهمن هستش چون میترسم مثل آخر دی بشه که آخر دی نیومد پس خدای نکرده این یکی اینطور نشه.
Printable View
بابا اینها هم خودشون نمیدونن دارند چکار میکنند.
حالا معلوم نیست منظورشون با کدام 8 بهمن هستش چون میترسم مثل آخر دی بشه که آخر دی نیومد پس خدای نکرده این یکی اینطور نشه.
ما که داریم تموم میکنیم
مجبوریم تا 8 بهمن صبر کنیم
تو اخبارم گفت 8 بهمن...
اینو که قبول نمی شم ولی کاش علمی کاربردی حداقل قبول شم
سه شنبه همه قبولیم...
همه!
بچه ها به نظرتون کدام دانشگاه بهتره در صورت قبولی در هر دو؟
آزاد یا علمی کاربردی ؟؟
بعضی ها میگن علمی کاربردی اصلا خوب نیست و زیاد قبولش ندارن و در مقایسه با آزاد اعتبارش کمتره.
به نظر شما حقیقت داره؟
از نظر هزینه خوب علمی کاربردی بهترهنقل قول:
ولی از نظر اعتبار آزاد شاید بهتر باشه
البته مدرک مدرکه چه فرقی میکنه
از من میشنوی برو علمی کاربردی
می گن برای کار معدل آزاد باید چند نمره بالاتر باشه...از نظر کاریابی هم میگن علمی کاربردی بهتره چون درساش بیشتر عملیه و سواد عملیشون بیشتره.
آقا فرشید میلاد جان ممنون از جوابتون.
من متاسفانه کنکور آزاد ندادم چون تو شهر ما کاردانی به کارشناسی کامپیوتر نیست و فقط علمی کاربردیه.
میخواستم ببینم اگر از بین دوستان کسی امسال کنکور علمی کاربردی نرم افزار کامپیوتر رو داده به ظرتون تخصصصی ها آسون بود یا سخت؟
اخه میگن آسون بوده ولی من معتقدم تا نخونده باشند که آسون نبوده حالا از بچه ها اگر کسی در مورد این کنکور علمی کاربردی نظری داره لطفا بگه.
بچه ها منم امسال فقط واسه محك زدن خودم ازاد شركت كردم اگه قبول بشم چقدر حال ميده....با يه روحيه بهتر ميرم واسه دولتي....!!از ته قلبم براي قبوليه همه دعا ميكنم...!
منم کنکور علمی کاربردیو دادم و اتفاقا نرم افزار هم هستم...به نظر من هم تخصصیا آسون بود یعنی سوالاش نکته خاصی نداشت... در مورد خوندن هم باید بگم من 9 مهر آزمون جامع علمی کاربردی داشتم و از 20 تیر داشتم برای اون می خوندم.27 آذر هم که آزاد بود و برای اونم دقیقا از 11 مهر داشتم می خوندم و برای خود علمی کاربردیم حوصله خوندن نداشتم(چون آزاد رو بد دادم و حالم گرفته شده بود) و فقط عمومی خوندم..که عمومیاشو می خوندی نمی خوندی فرقی نداشت چون به نظرم خیلی سخت بودنقل قول:
ببخشید نتایج کاردانی به کارشناسی رو کی میزنن ؟؟؟؟؟
اگه منظورت دانشگاه آزاد هست اینطور که تو خبرا گفتن فردا نتایج میاد ( سه شنبه 8 بهمن )نقل قول:
انشا الله که قبولی و با روحیه عالی میری واسه سراسری و اونم قبول میشینقل قول:
علمی کاربردی هم تکمیل ظرفیت داره؟
نقل قول:
نه متاسفانه نداره.:2:
معمولا تو سالای قبل داشتنقل قول:
امسال هم باید داشته باشه
خدا از زبونت بشنوه.....!!!!!نقل قول:
انشا الله که قبولی و با روحیه عالی میری واسه سراسری و اونم قبول میشی
يعني ميشه فردا همه بيان اينجا و بگن كه قبول شدن....!خدا......
بله که میشه چرا نشه؟ اولین نفر خودتی که میای و میگی که قبول شدینقل قول:
راستی گفتی آزمایشی بود؟؟
چرا؟ نمیخوای بری آزاد؟
آقا میلاد من هم کاردانی پودمانی بودم ولی هنوز آزمون جامع ندادم.آزمونم 16 اسفند هستش به خاطر همین عزایی دارم چون هنوز کارآموزی و پروزه رو تحویل گروه ندادم و اینطور که شنیدم فقط تا 15 همین ماه فرصته تحویل بدم در غیر اینصورت اسمم برای آزمون جامع رد نمیشه و باید تا مهر ماه سال بعد منتظر بمونم تا ببینم کی دوباره آزمون میگیرند.نقل قول:
اعصابم حسابی خورده آخه استاد راهنما داره بد اذیت میکنه و اصلا شرایط منو درک نمیکنه و همش یه ایرادی سر پروژه ام میزاره.
ببین اصلا نگران نباش...آزمون جامع اصلا خوندن نمی خواد پس وقتتو کاملا بذار برای پروژه ...ببین نمره منفی نداره...یعنی هر چی دلت می خواد بزن و هر جواب صحیحی هم که بدی 3 نمره مثبت حساب میشه...20% هم بزنی قبولی پس نترس...فقط بگم یکی از بچه های دانشگاه ما که اصلا تعطیل بود و حتی نمی دونست کتابا چی هستن هم قبول شد...نقل قول:
اعلام اسامي پذيرفتهشدگان آزمون كارشناسي ناپيوسته سال 87 دانشگاه آزاد
خبرگزاري فارس: اسامي پذيرفتهشدگان آزمون كارشناسي ناپيوسته سال 87 دانشگاه آزاد از طريق پايگاه اينترنتي مركز آزمون به نشانيمنتشر شد.کد:WWW.azmoon.com
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي داوطلبان پس از مراجعه به پايگاه اعلام نتايج آزمونها ميتوانند با وارد كردن مشخصات فردي (شامل نام، نام خانوادگي، نام پدر و شماره شناسنامه) و يا شماره داوطلبي و شماره شناسنامه كارنامه خود را مشاهده كنند.
در اين گزارش آمده است: پذيرفتهشدگان براي آگاهي از نحوه ثبتنام ميبايستي با مراجعه به پايگاه اطلاعرساني مركز آزمون به نشانيو يا از طريق روزنامه آفرينش مورخ 9/11/87 از جزئيات و مدارك مورد نياز ثبتنام آگاهي يابند.کد:www.Azmoon.net
اين گزارش در پايان از اعلام اسامي پذيرفتهشدگان متقاضي بدون آزمون دوره ياد شده طي هفته آتي خبر داده است.
انتهاي پيام/ر
منبع :
من قبول شدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8711071214
من قبول نشدم
خدا کنه همه شما قبول شین
سلام من انتخاب اولم تهران شمال بوده که رتبه آخرین فرد قبولی بوده 79 واسه من شده 87 بعد حالا انتخاب دومم بود رود هن ولی جلوش کاملا سفیده نه رتبه زده نه زده قبولی نه مردود و انتخاب سومم آشتیان بود که رتبه ام شده 2 ...حالا میشه بگین اولا اون انتخاب دوم چرا خالیه؟ و یه سوال دیگه اینکه تکمیل ظرفیت چه جوریه؟آیا میشه من که در انتخاب سوم قبول شدم در تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟ در این صورت آیا قبولی قبلی من باطل میشه؟
ثبت نام چجوري از همين بهمن امسال شروعش هست ؟
تبریک به تمام قبول شدگان کنکور آزاد.همیشه خوشحال باشید.
آقا میلاد و آقا پوریا شما هم نگران نباشید امسال بخاطر اینکه پذیرش آزاد و علمی کاربردی همزمانه مطمئنا دانشگاه آزاد و همچنین دانشگاه علمی کاربردی تکمیل ظرفیت زیادی خواهند داشت. مطمئن باشد.آقا میلاد شما که اصلا نگران نباش که از همین حالا قبولیتو تو تکمیل ظرفیت تبریک میگم چون همونطور که گفتی رتبت تو انتخاب سوم شده 3 اگر اشتباه نکرده باشم پس قبولی.
راستی پس شیرینی هاتون کوووووووووووو
منم قبول شدم
انتخاب اول
واحد آیت الله آملی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب دوم که سفیده یعنی قبول نشدیننقل قول:
و اینکه وقتی قبول شدین دیگه نمیشه تو تکمیل ظرفیت شرکت کنین
چون خود دانشگاه تکمیل ظرفیت رو اعلام میکنه و فقط اسامی اونایی رو که قبول نشدن رو شرکت میده
منم محمود آباد قبول شدم.الان هر چی گشتم عکسی از دانشگاش پیدا نکردم
ضمنا دوستانی که آشتیان میخوان برن بی خیال بشن بدلایل متعدد.من 3 ساله اونجا دارم کاردانی میگیرم!
سلام به همه دوستان
من کنکور کاردانی به کارشناسیه دانشگاه سراسری دوره ی قبل رو دفترچه اش رو فرستادم ولی سر جلسه ی کنکور نرفتم
همین طور کنکور کاردانی به کارشناسیه دانشگاه آزاد رو دفترچه اش رو فرستادم ولی به دلایلی سر جلسه ی کنکور نرسیدم
حالا سوالی که دارم اینه:
آیا به خاطر غیبت هام تو کنکور کاردانی به کارشناسیه دوره قبل تو دوره ی بعدی کنکور کاردانی به کارشناسی برام مشکلی ایجاد نمی شه؟؟
خواهش می کنم سریع جواب بدید چون واقعا استرس دارم
کارنامم رو میزارم ببینید
دوستم فقط به خاطر اینکه بسیجی فعال بود با رتبه خیلی پایین تر از من قبول شد
واقا مملکت بدی داریم
من نمره کلم شده 6792 و واسه آخرین نفر قبولی شده در تهران شمال 6850 (یعنی فقط 58 تا اختلاف تراز و 8 نفر اختلاف نفر)...الان من دقیقا باید چی کار کنم؟ چه جوری باید برای تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟ باید به دانشکده برم؟بعد یه چیز دیگه من الان منتظر تکمیل ظرفیت بشینم یا برم واسه آشتیان ثبت نام کنم؟
خدايااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااا:8:
من قبول شدمممممممممممممممممم
واحد آشتيان- كنترل
ولي فك نكنم برم.
خيلي شهريش بالائه
كسي ديگه هم آشتيان قبول شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كارنامم رو هم ميزارم--رتبم شد 8:18:
كسايي كه قبول شدن كارنموشونو بزارن:21:
نمره كل منم شده 4876 ولي نمره آخرين نفر شده5161ولي متاسفانه قبول نشدم حالا به تكميل ظرفيتها اميدي هست؟
اگه بخوام درصدي بگم ؛ 78% اونايي كه قبول نشدن توي تكميل ضرفيت قبول ميشن:11:نقل قول:
ان شاا... كه اين طور بشه
دوستان با توجه به اينكه كنكور امسال دير بزگزار شد و ماشاالله جوابش هم دير اومد اونايي كه قبول شدن ورودي بهمن امسال ميشن ؟
دوستان من هم اخر سر به لطف خدا قبول شدم رشته مهندسی عمران - عمران
محمد جان از من میشنوی سال دیگه شرکت کن ولی آشتیان نرو
یه شهر کوچیک که بیشتر شبیه ده هستش که ریخت شهر بشدت روحیه خراب کن+دانشجو هایی نامربوط!+مردم نامربوط تر