ps3 من سی دی رو نمیاره بالا چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون کاری که قبلا دوستمون گفت که auto disc رو on کنم کارساز نبود....
Printable View
ps3 من سی دی رو نمیاره بالا چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون کاری که قبلا دوستمون گفت که auto disc رو on کنم کارساز نبود....
هيچي.يعني هم بازي هم غير بازي ؟
Xmb كه كار ميكنه؟
اگر جواب مثبت بود.تسليت ميگم لنزت از كار افتاده
ببینید، نمی خوام ps3 رو زیر سوال ببرم یا به طرفدارانش اهانتی کرده باشم. ولی انصافاً من که یه کاربر بی طرفم (در مورد کنسول های خانگی)، چرا وقتی انتخاب هایی مثل wii و x360 وجود داره، بیام چند برابر پول بدم و دستگاهی رو بگیرم که هر بازیش خدا تومنه؟
باز هم میگم، نمی خوام دعوا را بندازم یا به کسی اهانت کنم. خواهش می کنم با تعصب جواب ندید. من هم خیلی در مورد نینتندو متعصب بودم ولی خیلی در این مورد فکر کردم و الان خیلی راحت تر می تونم فکر یا قضاوت کنم.
در مورد گرافیک من شنیده ام که فقط بعضی جاها بالاتر از x360 اِ، نه همه جا. در مورد ابتکار و نو آوری، هنوز هم wii خیلی خیلی جلوتره و دسته های x360 هم جدیدترن.
در مورد بازی هم در جاهای کمی برتری داره. مثل metal gears solid 4 و در مورد بازی های دیگه فقط نسبت به wii. اون هم نه در همه جا. مثلاً wii بازیهایی مثل ماریو و super smash bros داره یا مثلاً bully scholarship edition فقط برای وی و 360 داده. بقیه بازی ها هم که معمولاً برای 360 هم نسخه می دن.
برای بار سوم میگم که منفجر نشید چون اون طور که من دیده ام، طرفدارهای سونی معمولاً کسی که یه کم کنسولشون رو زیر سوال ببره می کشن!!! من نمی خوام با کسی دعوا کنم و فقط دارم یه بحث منطقی رو پیش می کشم و این طوری تاپیک هم بحثش داغ تر میشه.
نقل قول:
خوب چون میگی تعصب نداری این یه بارو مدارا میکنیم.دلیل نداره بعدا نترکونمتا!من بعضی وقتا داغ میکنم.بپا!:31:
میگی چند برابر پول بدی،ولی قیمت 3 و 360 تقریبا یکیه.
گرافیکشم فقط بعضی جاها بالاتر نیست،چون 3 هنوز به اوج خودش نرسیده کسی نمیتونه قابلیت هاشو بکار بگیره.2 و 1 هم همینطوری شدن.گرافیک بازی های اولیه شون خیلی پایین تر بود.ولی خدایی،گاد آف وار رو با یه بازی قدیمی 2 مقایسه کن!
اگه قانع نشدی پس MGS4 رو با Halo3 مقایسه کن.از هر جهت که میخوای.بعد توجه کن که کوجیما گفته ما فقط از نصف قدرت PS3 استفاده کردیم.یعنی تو نبرد آخرش که تا 1080 اجرا میشه(360 ،720 اجرا و upscale میکنه) و یه دریای عظیم و دو تا کشتی غول پیکر با تمام جزئیات (یعنی تمام جزئیات،حتی نرده های کشتی ها.مثلا تو GTA:VCS اگه از ماشینا دور شی مکعب مستطیل میشن) دارن پردازش میشن،نصف قدرت PS3 هست.
قبول دارم.خیلی ها بیطرفن و برای هر دو بازی میسازن.ولی بازی های انحصاری PS3 واقعا شاهکارن.مثلا Heavenly Sword،Metal Gear 4،Motor Storm (که فیزیکش شاهکاره،یعنی فیزیک موتور استورم.فارسی و انگلی قاتی میشن!)،Lair(تنها بازی ای که مادر من با فیلم اشتباه گرفت)،یا حتی بازی های ساده ای مثل Locoroco Coccoreccho.برای همین بازی ها هم که شده ارزش داره آدم PS3 بگیره.وگرنه کارخونه ی سونی مال بابای هیچ کدوم از بچه ها نیست که بیخود و بیجهت طرفشو بگیرن.همه ی طرفدارای 360 هم قبول دارن که فقط بخاطر قیمت بازی ها 360 گرفتن و اگه اونم همین بود احتمالا PS3 میگرفتن.بجز یه نفر آدم خاص که صفحات اول همین تاپیک با میل تمام فحش ناموسو کشیده بود به همه ی بچه ها که چون من میگم 360 ، یعنی 360 قوی تره و بن شد.
سلام
ارشیا جان لطفا داغ نکن
میخای مقایسه کنی یه مقایسه ی منتقی بکن
چرا mgs رو با halo مقایسه میکنی ؟
halo یک بازی با گرافیک خیلی متوسط یا شایدم پایین ولی با نور پردازی خوبه که 100% از mgs از نظر
گرافیک پایین تره البته این نکته غیر قابل انکاره که halo 3 موفق ترین بازی در طول این سال ها بوده و حتی
mgs بزرگ هم به موفقیتش دست نیافت فقط gta و cod 4 رکوردش رو شکوندن که اونا هم برا ps3 بودن
هم 360 تازه cod برا pc هم بود و با این همه یعنی سرجمع فروش رو 3 پلتفورم به فروش halo رسیدن
حالا چرا گرافیک mgs رو با halo مقایسه میکنی ؟ با gears of war 2 مقایسه کن
دیگه از اون که بالا تر نیست شاید هر fan boy ps3 هم دیگه این رو قبول داشته باشه
در ضمن جالبه بدونی gears of war 1 به گفته ی epic فقط از 25 % قدرت 360 استفاده کرد
ولی من نه این حرف نه حرف کوجیما رو قبول ندارم چون نمیشه اینطوری گفت که فلان بازی
اینقدر از قدرت یه کنسول استفاده کرده !
خب، اگه میخواید ادامه بدیم، ادامه میدیم:
تا اونجایی که من یادمه، قیمت 3 روی 400 ، 500 یورو بود. در حالی که مایکروسافت هی حال می ده قیمت کنسولش رو میاره پایین، تازه اون هم بستگی داره کدوم مدلش رو بگید. مثلاً مدل core الان 200 یورو اِ یعنی حتی از wii هم ارزون تره. مدل pro هم 270 یورو اِ که باز هم خیلی کمتره. فقط الیت رو میتونید مقایسه کنید که اون هم هاردش بیشتر از 3 است یعنی 120 گیگه. نمیشه این رو نادیده گرفت!نقل قول:
میگی چند برابر پول بدی،ولی قیمت 3 و 360 تقریبا یکیه.
این حرفتون منطقیه ولی از کجا معلوم wii و 360 به اوج خودشون رسیدن، در ضمن تا کی باید صبر کنیم تا اوجش رو ببینیم؟ از الان 3 بگیریم تا یه روز به اوجش برسه؟ البته باز هم دلیل خوبی بود.نقل قول:
گرافیکشم فقط بعضی جاها بالاتر نیست،چون 3 هنوز به اوج خودش نرسیده کسی نمیتونه قابلیت هاشو بکار بگیره.2 و 1 هم همینطوری شدن.گرافیک بازی های اولیه شون خیلی پایین تر بود.ولی خدایی،گاد آف وار رو با یه بازی قدیمی 2 مقایسه کن!
دلیل جالب و خوبی بود ولی باز هم میگم، اصلاً از کجا معلوم قرارهیه روز از 100 درصد توان این کنسول استفاده بشه؟ حالا اصلاً قبول، قراره این اتفاق بیفته، ولی کی؟ در ضمن، آدم بیاد کنسول بگیره که تازه از نصف توانش استفاده کنه؟نقل قول:
اگه قانع نشدی پس MGS4 رو با Halo3 مقایسه کن.از هر جهت که میخوای.بعد توجه کن که کوجیما گفته ما فقط از نصف قدرت PS3 استفاده کردیم.یعنی تو نبرد آخرش که تا 1080 اجرا میشه(360 ،720 اجرا و upscale میکنه) و یه دریای عظیم و دو تا کشتی غول پیکر با تمام جزئیات (یعنی تمام جزئیات،حتی نرده های کشتی ها.مثلا تو GTA:VCS اگه از ماشینا دور شی مکعب مستطیل میشن) دارن پردازش میشن،نصف قدرت PS3 هست.
در مورد عنوان های اختصاصی، حق با شماست، ولی وی و 360 هم عنوان های انحصاری خوبی دارن. من هم این کار رو قبول ندارم که آدم بیاد با یکی درگیر شه، سر کنسول!!! اگر هم اختلاف نظر داریم، بیایم همینطوری بدون دعوا مرافعه حلش کنیم. اگه من هم اگه منطق فحش ناموسی رو داشتم که نمی اومدم اینطوری با هم تبادل نظر کنیم که!نقل قول:
قبول دارم.خیلی ها بیطرفن و برای هر دو بازی میسازن.ولی بازی های انحصاری PS3 واقعا شاهکارن.مثلا Heavenly Sword،Metal Gear 4،Motor Storm (که فیزیکش شاهکاره،یعنی فیزیک موتور استورم.فارسی و انگلی قاتی میشن!)،Lair(تنها بازی ای که مادر من با فیلم اشتباه گرفت)،یا حتی بازی های ساده ای مثل Locoroco Coccoreccho.برای همین بازی ها هم که شده ارزش داره آدم PS3 بگیره.وگرنه کارخونه ی سونی مال بابای هیچ کدوم از بچه ها نیست که بیخود و بیجهت طرفشو بگیرن.همه ی طرفدارای 360 هم قبول دارن که فقط بخاطر قیمت بازی ها 360 گرفتن و اگه اونم همین بود احتمالا PS3 میگرفتن.بجز یه نفر آدم خاص که صفحات اول همین تاپیک با میل تمام فحش ناموسو کشیده بود به همه ی بچه ها که چون من میگم 360 ، یعنی 360 قوی تره و بن شد.
به هر حال، به نظرم اگه این بحث به کلکل کشیده نشه، بحث خوبیه، به شرطی که بدون تعصب و افراط برخورد کنیم و با هم friendly تر باشیم. :10:
مشکل از لنز نیست.................من چک می کنم ببینم چیز دیگه می خونه یا نه..........خبر میدمنقل قول:
از صحت قطعاته ديگه هم خوب مطمئن شو.نقل قول:
مشکل از لنز نیست.................من چک می کنم ببینم چیز دیگه می خونه یا نه..........خبر میدم
جناب imakbari و dark fear و Arshia001 لطفا از بحث اصلي تاپيك خارج نشين
با تشكر
جالب بود!نقل قول:
دلیل جالب و خوبی بود ولی باز هم میگم، اصلاً از کجا معلوم قرارهیه روز از 100 درصد توان این کنسول استفاده بشه؟ حالا اصلاً قبول، قراره این اتفاق بیفته، ولی کی؟ در ضمن، آدم بیاد کنسول بگیره که تازه از نصف توانش استفاده کنه؟
به هر حال چون در RSX از Unified Shader Architecture (و کلا در PS3 از Unified Architecture) استفاده نشده همیشه توی پردازش یک سری Redundancy وجود داره و ازش نمیشه فرار کرد!
میشه بیشتر توضیح بدین ؟نقل قول:
به نظر من این حرف درست نیست قاعدتا هر کسی که یه کنسول رو داره بازیاشم بیشتر دوست داره و کلانقل قول:
در مورد عنوان های اختصاصی، حق با شماست،
این یه بحث تاحدودی سلیقه ای است مثلا یه کسی که 360 داره میگه به هیچ وجه gow 2 رو با تمام بازیای
ps3 عوض نمیکنم و کسی که ps3 داره در بازی mgs همین احساس رو نسبت به بازیای 360 داره
مثل ارشیا جان که بازی معمولی motor strom رو خیلی خوب میدونن یه هوادار 360 هم میتونه به فرض
بازیای سری lego رو خیلی خفن بدونه
پس بحث بازیای اختصاصی کمی به سلیقه ی طرف بر میگرده :10: و فقط باعث درگیری میشه :13:
[quote=Gamemaster;2725613]از صحت قطعاته ديگه هم خوب مطمئن شو.
همه چیز چک شد فقط بازی رو بالا نمیاره جریان چیه؟؟؟؟؟
سلام کسی میدونه تو متال گیر vamp رو چطوری باید کشت هی زنده میشه.
اگه یه کم ساده تر توضیح بدید ممنون میشم. یعنی هیچ وقت از تمام توان 3 استفاده نمی شه کرد؟ جالبه.نقل قول:
جالب بود!
به هر حال چون در RSX از Unified Shader Architecture (و کلا در PS3 از Unified Architecture) استفاده نشده همیشه توی پردازش یک سری Redundancy وجود داره و ازش نمیشه فرار کرد!
خب، کلاً بحث کنسول خریدن تا حدی سلیقه ایه. این که کاملاً واضحه. اما نمیشه انکار کرد که عنوان های انحصاری سونی، عنوان های خوبی هستند. اما اگه منظورتون اینه که هر کسی عنوان های یک کنسول رو بیشتر دوست داره، موافقم. این حرف من به این معنی بود که سونی عنوان های خوبی داره، نه عنوان های بهتری نسبت به کنسول های دیگه. آخه میدونید، هیچ وقت نمیشه گفت این کنسول از اون یکی بهتره...نقل قول:
به نظر من این حرف درست نیست قاعدتا هر کسی که یه کنسول رو داره بازیاشم بیشتر دوست داره و کلا
این یه بحث تاحدودی سلیقه ای است مثلا یه کسی که 360 داره میگه به هیچ وجه gow 2 رو با تمام بازیای
ps3 عوض نمیکنم و کسی که ps3 داره در بازی mgs همین احساس رو نسبت به بازیای 360 داره
مثل ارشیا جان که بازی معمولی motor strom رو خیلی خوب میدونن یه هوادار 360 هم میتونه به فرض
پس بحث بازیای اختصاصی کمی به سلیقه ی طرف بر میگرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فقط باعث درگیری میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما مثلاً اگه سلیقه من رو بخواید، من ماریو رو خیلی دوست دارم! انصافاً هم عنوان های قشنگی داره. مثل mario galaxy :31:
اول کامل جونشو بزن،بعد سرنگ رو از منوی آیتم انتخاب کن،بعد موقعی که بلند شد از پشت بگیرش و مثلث رو بزن.نقل قول:
اتفاق خاصي نيافتاد كه بعد اينجوره بشه؟نقل قول:
همه چیز چک شد فقط بازی رو بالا نمیاره جریان چیه؟؟؟؟؟
مثل برق رفتني.يا همچين چيزي...
فرمور دستگاه چنده؟
اخرين بازي كه جئاب داد كدوم بود؟
بحث کلی تاپیک که فعلا رکوده!یعنی ملت با PS3 هاشون مشکلی ندارن.بذار یه خورده بحث کنیم!
ماریو که...بیخیال!نقل قول:
خب، کلاً بحث کنسول خریدن تا حدی سلیقه ایه. این که کاملاً واضحه. اما نمیشه انکار کرد که عنوان های انحصاری سونی، عنوان های خوبی هستند. اما اگه منظورتون اینه که هر کسی عنوان های یک کنسول رو بیشتر دوست داره، موافقم. این حرف من به این معنی بود که سونی عنوان های خوبی داره، نه عنوان های بهتری نسبت به کنسول های دیگه. آخه میدونید، هیچ وقت نمیشه گفت این کنسول از اون یکی بهتره...
اما مثلاً اگه سلیقه من رو بخواید، من ماریو رو خیلی دوست دارم! انصافاً هم عنوان های قشنگی داره. مثل mario galaxy
خوب!آقای (یا خانم؟به تاپیک نمیخوره!) dark fear عزیزم!
پس خودتم قبول داری Halo با همه ی گند کاری ای که سرش در اومد (تبلیغاتو میگم) یه بازی متوسطه؟باشه.صبر میکنیم تا Gears Of War 2 رو هم ببینیم.ولی از همین الآن باهات شرط میبندم به MGS نمیرسه!پتانسیل لازمو نداره.بعدشم،MGS4 سایز دیسکش 30 گیگا بایته!رو یه DVD9 چقدر جا میشه؟
اولا که تو ایران جفتشون رو 450-500 تومنن.بعدشم،core واقعا 200 یورو شده؟بیخیالش!مایکروسافت حراجی زده،نه؟نقل قول:
تا اونجایی که من یادمه، قیمت 3 روی 400 ، 500 یورو بود. در حالی که مایکروسافت هی حال می ده قیمت کنسولش رو میاره پایین، تازه اون هم بستگی داره کدوم مدلش رو بگید. مثلاً مدل core الان 200 یورو اِ یعنی حتی از wii هم ارزون تره. مدل pro هم 270 یورو اِ که باز هم خیلی کمتره. فقط الیت رو میتونید مقایسه کنید که اون هم هاردش بیشتر از 3 است یعنی 120 گیگه. نمیشه این رو نادیده گرفت!
360 از PS3 یکسال زودتر اومد،و به همون نسبت هم یک سال قبلشو باید با الآن PS3 مقایسه کنی.نقل قول:
این حرفتون منطقیه ولی از کجا معلوم wii و 360 به اوج خودشون رسیدن، در ضمن تا کی باید صبر کنیم تا اوجش رو ببینیم؟ از الان 3 بگیریم تا یه روز به اوجش برسه؟ البته باز هم دلیل خوبی بود.
من هرگز نگفتم Motor Storm خییییلی خوبه.گفتم فیزیکش!فیزیکشم واقعا شاهکاره.چند تا بازی دیدی که وقتی رو جاده میری رد چرخ ماشینت رو جاده بیفته،اونم نه فقط با Texture،بلکه به صورت کاملا 3 بعدی و با Polygon ها،بعدش نفر بعدی بیاد بیفته توش؟!؟!نقل قول:
فریمور رو هنوز اپ نکردم....................چه ط.ری باید اپدیتش کنم؟؟؟نقل قول:
همون بازی که میرفتم یهو این طوری شد............
عزیزان من که این بازی MGS 4 رو بازی کردم ولی هیچ جذابیتی توش ندیدم برای مثال نوار هایی که نشان دهنده ی تفنگت و .... تو صفحه ی تلویزیون هستند به رنگ نارنجی اند و این ارزش بازی رو میاره پایین .
در ضمن من اگه دوستان تاپیک یادشون بیاد از کسانی هستم که تا 3 هفته پیش پلی 3 داشتم ولی اونو با کلی ضرر فروختم و یک XBOX 360 خریدم می دونین چرا ؟
شش ماه پیش که من هیچ اطلاعی در مورد کنسول های دیگه نداشتم رفتم و یک PS3 خریدم فروشنده گفت : عزیزم قربونت برم تو نگران قیمت زیاد بازی ها نباش هر وقت این بازی رو تموم کردی بیا فقط با ده هزار تومن تعویض میکنم آقا من 3 هفته بعد اومدم واسه تعویض یارو بهم گفت اگه بخوای با این بازی جدید تعویض کنی یه حق تعویض می گیریم ( همون ده تومن ) یدونه هم اختلاف قیمت( چهل و پنج هزار تومن ) سر جمع میشه پنجاه و پنج هزار تومن خلاصه هم اون پولو دادم و هم بازی قبلیمو تا تونستم یه بازی جدید بگیرم 0خداییش اگه اشتباه میگم بگو اشتباه میگی خودتونم تجربه کردین که بازی های جدید خیلی اختلاف قیمتشون بیشتره در ضمن accont قبلی من PlayStation بود جستجو میتونین بکنین
در ضمن اگه هکر ها تونستن Ps3 رو هک بکنن من قول میدم دیگه به این تاپیک حتی به عنوان مهمان هم سر نزنم .
بله ممنونم.
احتمالاً میدونید که چقدر پرطرفداره این ماریو. تا یه مدتی هم پرطرفدار ترین بازی گیم اسپات بود. نمی دونم چرا ایرانی ها فکر می کنن اگه تو یه بازی با پتک سر کسی رو خورد نکنن یا رگبار به دهن حریف نگیرن یا گردن طرف رو پرس نکنن، بازیه خیلی مسخره اس. البته این موضوع سلیقه ایه ولی نمی دونم منظورتون از بیخیال چیه!نقل قول:
ماریو که...بیخیال!
دوباره میگم، مدلی که 500 تومنه مدل الیته و هاردش 120 گیگابایته. درحالی که هارد مدل 3 با همین قیمت خیلی کمتره.نقل قول:
اولا که تو ایران جفتشون رو 450-500 تومنن.بعدشم،core واقعا 200 یورو شده؟بیخیالش!مایکروسافت حراجی زده،نه؟
بله، ایکس باکس core شده 199 یورو. این هم یه فرق مایکروسافت و سونیه. سونی میگه: هیچ برنامه ای برای کاهش قیمت 3 نداریم همون وقت مایکروسافت 50 دلار از قیمت مدل pro و 30 یورو از مدل elite کم می کنه. آخه اگه ps3 خیلی ارزون بود، یه حرفی. ولی می بینید که قیمتش واقعاً بالاست.
این هم دلیل جالبیه. اما واقعاً یک سال یه تفاوت سوپر زیاد بین دو تا کنسول ایجاد می کنه؟ به هر حال، دلیل خوبی بود.نقل قول:
360 از PS3 یکسال زودتر اومد،و به همون نسبت هم یک سال قبلشو باید با الآن PS3 مقایسه کنی.
این هم یکی از نقات قوت 3 است، ولی همین موضوع خیلی به قیمتش اضافه کرده. در ضمن، اینو داشته باشید که ایکس باکس با دی وی دی 9 بعضی جاها از نظر گرافیک و اینها از 3 جلو زده!نقل قول:
بعدشم،MGS4 سایز دیسکش 30 گیگا بایته!رو یه DVD9 چقدر جا میشه؟
در کل، باز هم میگم که نمی خوام کسی ناراحت شه و این بحث هم به کلکل کشیده بشه. اگه احساس کردید تند صحبت کردم هم معذرت میخوام. راستی، یه نکته رو هم اضافه می کنم: حتی اگه بلو ری های 3 رو هم کپی کنن، باز هم قیمتشون خیلی بالا خواهد بود. چون قیمت خود بلو ری و کپی کردنش خیلی بالاست و باز هم باید روی 30 تومن و اینها حساب کنید.
دوست عزیزمون مسعود هم گفتن که. ببینید، شما ممکنه 5 میلیارد دلار بدین و یه سوپر کنسول بگیرید. ولی واقعاً اون یه کنسول خوب و با ارزش نیست چون براش 5 میلیارد دلار پول داده اید! این چیزیه که سونی درک نمی کنه.
Metal Gear Solid 4 رو گرفتم تا وسط هاشم رفتم جلو، فوق العاده ست... :18:
پیشنهاد می کنم تجربه این بازی منحصر به فرد رو از دست ندید...:40::40::40:
هیدو کوجیما واقعا که نابغه ست... :10:
خوب لابد قیمت پایش همینقدرا در میاد که نمیتونن کمترش کنن.وگرنه مرض که ندارن!عمه ی من بود Psp میداد 170 دلار؟نقل قول:
سونی میگه: هیچ برنامه ای برای کاهش قیمت 3 نداریم
ماریو رو من صرفا از سبیلش بدم میاد!بقیش طوری نیست!نقل قول:
احتمالاً میدونید که چقدر پرطرفداره این ماریو. تا یه مدتی هم پرطرفدار ترین بازی گیم اسپات بود. نمی دونم چرا ایرانی ها فکر می کنن اگه تو یه بازی با پتک سر کسی رو خورد نکنن یا رگبار به دهن حریف نگیرن یا گردن طرف رو پرس نکنن، بازیه خیلی مسخره اس. البته این موضوع سلیقه ایه ولی نمی دونم منظورتون از بیخیال چیه!
نمی دونم شماها چرا گیر دادین به اینکه چرا PS3 از XBOX 360 گرونتره والا الان PS3 خیلی ارزونتر از XBOX 360 تو ایران شده
قیمت XBOX360 Premium Go Pro 2008 NTSC-J = 580000 (بهترین مدل)
قیمت پلی استیشن 3 با هارد 40 = 520000
اگه هرکدوم از شما باور ندارین به هر فروشنده ای زنگ بزنین صد در صد قیمت اینه ( چه پرتو و چه نکست جن )
آقا حالا ما ایرانیم و به خاطر ارزونی بازی هاش 360 می خریم پس در مورد آمار فروش 360 در تمام کشور ها چی میگن ؟
یا اونجا هم 360 رو کپی خور می کنن ؟ :27:
همیشه 360 تو آمار فروش نسبت به پلی3 1.5 برابر بیشتره :20:
تازه ژاپنی ها هم حتی به پلی 3 روی خوشی نشون نمی دن و 360 بیشتر می خرن
برو تو سايت خود سوني هم از اونجا ميتوني بگيرينقل قول:
هم با خود كنسولت.بازي كه ميكردي فوتبال نبوده
روي جهبه ابزار برو گزينيه بالايش مال اپديته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی منو محمد خطاب کنی :10:نقل قول:
خوب!آقای (یا خانم؟به تاپیک نمیخوره!) dark fear عزیزم!
پس خودتم قبول داری Halo با همه ی گند کاری ای که سرش در اومد (تبلیغاتو میگم) یه بازی متوسطه؟باشه.صبر میکنیم تا Gears Of War 2 رو هم ببینیم.ولی از همین الآن باهات شرط میبندم به MGS نمیرسه!پتانسیل لازمو نداره.بعدشم،MGS4 سایز دیسکش 30 گیگا بایته!رو یه DVD9 چقدر جا میشه؟
خیلی جالبه ارشیا جان
فکر کنم پست منو کامل نخوندی من گفتم halo گرافیک متوسطی داره ولی موفق ترین بازی تاریخه چرا ؟
چون رکورد فروش هر چی بازیه شکوند هم تو هفته ی اول هم سر جمع فروش
و mgs هم به موفقیت halo دست نیافته اگه یه نگاهی به آمار فروش mgs بندازی میبینی هم تو هفته ی اول
از halo خیلی کمتر فروخته هم سرجمع البته هنوز فروش داره ببینیم چقدر میفروشه
در ضمن از حرف من بد برداشت نکنی من نمیگم halo بهتر از mgs است اصلا ... چون من که mgs بازی نکردم
بیام نظر بدم میگم halo موفق تر بوده !
gow 2 هم هنوز که نیومده ولی اگه کمی فکر کنی متوجه میشی این بازی شاید حتی رکورد halo رو هم بشکونه
چون نسخه ی یکش 2 سال پیش غوغا کرد و خیلیا رو منتظر 2ش کرد
راستی یه خبر نا امید کننده برای ps3 دار ها :
فروش ps3 تو ژاپن حدود 9 % کاهش وفروش 360 حدود 10 % افزایش داشته واقعا سونی باید یه فکری بکنه ....
منبع هم دارم اگه خواستید منبع خارجی و معتبری هم داره
موفق باشید
کدام بهتره؟؟؟یعنی سریعتره؟؟نقل قول:
من اگه دان کنم کجا بریزمش تو ps3 ؟؟؟
سلام دوستان من میخوام Ps3 بگیرم و 5 تا بازی میخواستم از تجربه شما عزیزان استفاده کنم و 5 تا بازیو انتخاب کنم
من انتخاب های خودمو مینویسم شما هم اگه نظری داری یه کمکی به بنده بکنید ممنون میشم
1-metal gear solid 4
2-grand theft auto IV
3-call of duty 4
4-assassin's creed
5-pro evolotion soccer 2008
6-burnout
نمیدونم چرا 6 تا شد حالا اشکالی نداره ممنون از همه عزیزان
fifaبه نظر من cod 4با این که بازی خیلی خیلی خفنیه ولی چون خیلی کوتاهه ارزش نداره براش پول زیادینقل قول:
بدی میتونی بازیای بهتری انتخاب کنی
pes هم که همه ی نسخه هاش گند زده نسخه ی ps3 دیگه بد تر :41:
fifa 08 نسخه ی ps3 & 360 خیلی عالیه فک نکن مثل مال pcیه هیچ شباهتی ندارن :10:
ac هم سعی کن از اینا بگیری که پچ رفع اشکالش توش هست چون واقعا مشکلات زیادی داره
مثلا خیلی freez میکنه
بقیه خوبن مخصوصا gta :40: شاید چیزی بیش از 50 ساعت game play داره
از طريق pc يا همون سايت سوني بهتره.نقل قول:
از سايت خود دستگات بگير يعني اگه pal pal بگير و به همين صورت
مراحل ريختن:
من با این سایت مشکل دارم.............نقل قول:
اگه دان کردم کجا بریزمش؟؟؟یعنی کجای ps3
سلام
منم میخواستم یه کنسول بگیرم میخواستم بدونم گرافیک assasin's creed توی P3 بهتره یا 360 ؟
فقط خواهشا از روی تعصب نگین کدومشون این بازی بهتر اجرا میشن؟
تا اونجا كه من ميدونم و شنيدم و اطلاع دارمنقل قول:
نسخه XBOX 360 هم بافت بهتري داره
هم BUG كمتري
خوبه گفت از رو تعصب نگین!
اگه راستشو میخوای تا جایی که من شنیدم هر دو نسخه باگ مفصل و متعرضه دارن که با یه پچ رو PS3 حل میشه.360 رو نمیدونم.
عوض اون سایت از us.playstion.com بگیر و بریز توی یه مموری توی X:\PS3\UPDATE\PS3UPDAT.pup و از منوی Settings->System Update اجراش کن.ریجن هیچ فرقی نداره.من که دستگاهم 3 هست تا حالا 2 بار با 1 آپ کردم طوری نشد.نقل قول:
من با این سایت مشکل دارم.............
اگه دان کردم کجا بریزمش؟؟؟یعنی کجای ps3
نه دیگه!مگه کلیک نمیخونی؟GTA IV رکورد فروش Halo رو شکست مثل چی!نقل قول:
گرافیک متوسطی داره ولی موفق ترین بازی تاریخه
ببخشید من خیلی اطلاع ندارم در این مورد، ولی فکر کنم یه بار پیم اسپات یه نقد برام در این مورد فرستاده بود و فکر کنم، دوباره میگم مطمئن نیستم، فکرکنم گفته بود نسخه 360 بهتره.نقل قول:
سلام
منم میخواستم یه کنسول بگیرم میخواستم بدونم گرافیک assasin's creed توی P3 بهتره یا 360 ؟
فقط خواهشا از روی تعصب نگین کدومشون این بازی بهتر اجرا میشن؟
استاد ارشیا از روی تعصب نگفتن ایشوننقل قول:
Assassins Creed تو 360 بهتره و Iron man تو PS3
دیگه کسی هیچ جوابی نداره؟
راستی:
بازی IronMan اصلاً ارزش صحبت کردن داره که ارزش مقایسه داشته باشه؟ به نظرم این بازی در همه کنسول ها یک بازی فوق ضعیفه، از دی اس تا ps3!نقل قول:
استاد ارشیا از روی تعصب نگفتن ایشون
Assassins Creed تو 360 بهتره و Iron man تو PS3
خوب برید تو تاپیک مقایسه عکسا رو مقایسه کنید تاپیکش هست (البته تو بازی سنتر)
همون طور که ارشیا جان گفتن نسخه ی ps3 خیلی باگ و فریز داره که با یه پچ تا حدودی
حل میشه اما گرافیکش که تغییری نمیکنه !!!
من نظری نمیدم تا نگید از رو تعصب گفتم !
ای بابا مثل این که شما پستا رو کامل نمیخونید و نظر میدید !! :31:نقل قول:
نه دیگه!مگه کلیک نمیخونی؟GTA IV رکورد فروش Halo رو شکست مثل چی!
من گفتم هم gta هم cod 4 رکورید فروش halo رو شکوندن اما چرا ؟؟؟
خیلی سادس اینا هم رو ps3 بودن هم رو 360 تازه cod رو pc هم بود ! پس منطقیه که
بتونن رکورد رو بشکونن !! halo فقط رو 360 یعنی فقط رو یه پلتفورم اومد و اون رکورد رو بجا گذاشت !
اما اونا ...
بهتره بحث رو ادامه ندیم ببینید تاپیک ps 3 به چه بحثای بی ربطی کشیده شد !( البته خودم هم نقش
داشتم :31: )
عزیزان قیمت Ps3 با هارد 40 شد 450 هزار تومن ولی هنوز 360 پریمیوم ریجن J روی 580 هزار تومن مونده
انگار سونی دیگه با گذاشتن دو تا بازی داخل قوطی پلی 3 هاش نمی تونه مردم رو فریب بده و کم کم قیمتو میاره پایین :27:
از استاد ارشیا هم به خاطر اون پست بسیار مودبانه کمال تشکر را دارم .
دوستان 5 تا بازی توپ معرفی کنین من میخوام بگم از چین واسم بیارن. راستی ps3 هم دادم از چین واسم بیارن
40 گیگ قیمتش اونجا 356000 شده.
دوستان لطف کنن ما را در 5 بازی خوب راهنمایی کنن
کنایه ی ضعیفی بود!نقل قول:
از استاد ارشیا هم به خاطر اون پست بسیار مودبانه کمال تشکر را دارم .
اگه از من میپرسی:نقل قول:
دوستان 5 تا بازی توپ معرفی کنین من میخوام بگم از چین واسم بیارن. راستی ps3 هم دادم از چین واسم بیارن
40 گیگ قیمتش اونجا 356000 شده.
دوستان لطف کنن ما را در 5 بازی خوب راهنمایی کنن
1.MGS4 که واجبه!اگه بازی نکنی سرت کلاه رفته تا زانو!
2.GTA IV
3.DMC 4
4.Burnout Paradies
5.Lair که بازی قدیمی ای هست،ولی ارزششو داره یه بار بازیش کنی.