من دوتا از دوستان هنوز هم صبا نت دارن...میگن خوبه...
Printable View
من دوتا از دوستان هنوز هم صبا نت دارن...میگن خوبه...
در کل اگه یک ماه شبانه روز pc روشن باشه و دانلود کنی حد اگثر 20 گیگا بایت بیشتر نمی شه که همچین چیزینقل قول:
هم محاله چون توی زمان پیک (8تا5) نباید دانلود زیاد باشه و گرنه گیر میدن
تقریبا از این 20 گیگ 7 گیگش تو زمان پیک هست در نتیجه 13 تا هست که اونم اگه شبها نخوابی میتونی دانلود داشته باشی:18:
با این محاسبات فکر نکنم بیشتر از 8 یا 10 گیگ در ماه بشه دانلود کرد
در کل به درد کارهای معمولی میخوره
دوستانی که از فن اوا دارن
تو سایتش چیزی راجب شبانه نگفته شبها از چه ساعتی ترافیک ازاده؟
راسته که اگه Dc نکنی ممکنه تا ظهر یا عصر هم دانلود کنی؟
من که فکر نکنم اصلا شبانه داشته باشهنقل قول:
با سلام دوستان عزیز من 128 داشتم و سرعت دانلودم 10 تا 15 بود .
WinTools.net Professional نصب کردم واز قسمت net tweak سیستم بهینه کردم.
الان سرعتم از 35 بالا میزنه. قبلا با 512 این سرعت داشتم. شما هم امتحان کنید و حالشو ببرین.
بای
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان شیرازی ..........
بنده از فن اوا استفاده می کنم دیسکانکت که ندارم /////
اما سرعت افتضاه هستش من معمولا روز انلاین هستم 9AM تا 9PM
128 نامحدود گرفتم ولی واقعا افتضاه هستش ..
سرعت متغییر هستش از 2kb تا 7 یا 8 kb می رسه البته خط ما شلوغه ( ابوذر)
ممنون می شم دوستان راهنماییم کنن که بهترین شرکت اراعه دهنده ADSl کدوم بهتره ؟ و قیمت مناسب .........
برای دانلود از idm استفاده ببر.
نقل قول:
اونم اگه شبها نخوابی میتونی دانلود داشته باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه با IDM دانلود کنی نیاز نیست شب بیدار باشی. فقط کافی هست که سیستم را روشن بذاری و بعد IDM را تنظیم کنی که هر شب مثلا ساعت 3 کانت بشه تا 7 صبح. بعد ترتیب برنامه ها را هم که می خوای دانلود کنی براش معلوم کن. و اینکه همزمان چند برنامه دانلود کنه.
بعدهم تنظیم کن دانلودش که کامل شد خودش کامپیوتر را خاموش کنه.
بعد هم برو بخواب دیگه بقیه کارا رو خود برنامه انجام میده.
سلام
بچه ها میشه قیمت سرعت های 64 و 128 و 256 را بدین کدوم شرکت حجم نا محدود میده؟
میدونم ربطی نداره ولی بریزین تو این تاپیک برا شیرازی ها رای بدین.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=196642
یعنی اینقدر تاثیر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوستان کسی دیگه هم استفاده کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سرعتای شیراز اینجوری که شما میگین واقا افتضاهه
به هر حال بهتر از 2 گيگا بايت صبا نت هستنقل قول:
و مي ترسي تموم بشه
سلامنقل قول:
من آخرین ورژن این برنامه رو همراه باکرک دانلود و نصب کردم.adslامین نت هم دارم ولی وقتی رفتم تو net tweakموندم چی کار کنم....تنظیماتشو چی کار کنم؟لطفا میشه بگین؟
دوستان عزیز هیچگونه تنظیم خاصی نمیخواد.
dsl-----> و سپس enable automatic maximum
و سپس apply
موفق باشید .
آقا آدرس این ارتباط رایانه مصباح یا همون ارم کجاست تو سایتش که من چیزی ندیدمنقل قول:
راستی این شرکت ارم مودم رو خودش اجباری میده؟؟؟ چه مودمی میده و با چه قیمتی ؟؟؟؟
اگر خرید مودم از خود شرکت اجباری نیست asus 602am خوبه واسه adsl این شرکت ؟؟؟ (صبا نت )
از من می شنوی اصلاً طرفش نرو - یکی از دوستام رفته بود می گفت این دیگه از بقیشون بدتره .نقل قول:
سلام بچه ها
می خواستم یک خبر از یک منبع آگاه بهتون بدم
احتمالا کارا امین یا همون امین نت بدلیل اینکه نتونسته مشتری خوبی رو جذب کنه و فروش پورت آنچنانی نداشته از طرف مخابرات یا همون ict مورد ماخذه کتبی و درج در پرونده گردیده تازه قرار شده اگر ظرف مدت 6 ماه نتونه قوانین را رعایت کنه تعطیل میشه
البته بچه ها من این خبر رو تایید نمیکنم چون واقعا نمیدونم و فقط شنیدم
ازقدیم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن
adslچرا هی قطع ووصل میشه؟نقل قول:
مشکل میتونه از: نویز خط تلفن یا مخابرات یا شرکت بیخود
باشه.
بابا خیلی وضع dsl خراب شده من یه هفته هست هر روز قطعی داشتم
تازه میترسم دیسکانکت کنم چون دیگه کانکت نمیشه
پست بالا تائيد ميشه . :13:
صبا كه ميگه خط شيراز قطعي داره .
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=195625&page=2[/HTML]
غلت کردن !
هر روز قطعی, 2 تا بیسواد بر داشتن یا تلفن رو بر نمیدارن یا بلد نیست حرف بزنن میگن مشکل از خودتون هست !
جمشیدی مگه دستم بهت نرسه, حداقل برو 2 تا خوشکل تر یا صدا جذاب تر بزار ملت دل شون رو به اونها خوش کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان من وصل هستم اما سرعت مریض [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه کی گفته نداره.داره خوبشم داره.از 2 من وصل میشم تا اگه شانس بیاری نویز نیاد روش تا 5 عصر.ولی سرعتش تا ساعت 8 9 صبح رو 35 و 30 هست بعد میاد پایین ولی حال میدهنقل قول:
منظورت سرویس چه شرکتیه ؟؟؟ و چه سرعتی منظورت هست ؟؟؟؟نقل قول:
سلام
از اين اينترنت هوشمند تو شيراز خبر داره
دقيقه اي 4 تومان
به نظرتون مي سرفه؟؟؟
فن آوا . من 64 یه ماهه گرفتم.2 گیگ محدودیت.نقل قول:
به اون کسی که در مورد اینترنت شبانه فن آوا پرسیده بود.
اینترنت هوشمند؟نقل قول:
چه شرکتی ارائه داده؟
شماره اتصالش؟
اگه دقیقه ای 4 تومن باشه و اگه سرعتش خوب باشه ، فکر کنم می ارزه
مخصوصا که این روزها adsl ها زیادی قعطی داره ، اینترنت هوشمند خیلی به درد میخوره
ايننترنت هدشمند شيراز:
اسم شركتش رو نميدونم ولي اگر روزنامه خبر رو اين روزا گير بياري تبليقش رو ميبيني
يه پرسو جو كن خبرش رو به ما هم بده
سلالم
اره منم قطعی داره استفاده می کنم
یوزر نیم = 1
پسورد = 1
9716750
9716751
برو بالا
حالا حرف در میارن می گن تبلیغ کرد
آقا من خودم استفاده کردم از این سرویس متاسفانه کیفیت جالبی نداره حداقل در برابر اینترنت callwithme که خودم استفاده میکنم با عرض معذرت افتضاحهنقل قول:
این تجربه من بود
آقا این تعرفه ها جدیده ؟؟؟ چون تو سایتش تعرفه 64 با محدودیت 2 گیگ نداره در ضمن حرفی از اکانت شبانه هم نزدهنقل قول:
جریان چیه ؟؟؟؟
والا برای ما که مناسب بود.:5:نقل قول:
خدا رو شکرنقل قول:
آقای 1240 ممنون .
برای من هم که سرعتش خوب بود .
راستی 9716651 هم هست .من امتحان کردم.
با تشکر
این شماره ها مال شرکت آراکس هست...اگر از همون شرکت باشه ...پس اینا هم هست...نقل قول:
9716650 تا 53
9716750 تا 54
9712087 تا 89
با سلام و تشکر:
می خواستم یه راهنمایی به من بکنید.من تازه میخوام adsl بگیرم و استفاده کنم.خونه ما تاچارا هست و مرکز مخابراتیمون هم دستغیب هست(پیشماره تلفونمون هم 624و636 ) هست.میخواستم ببینم از چه شرکتی adsl بگیرم بهتره(البته کاره من با همون سرعت 64 و دانلود کم راه میوفته) و اینکه چه مودمی رو پیشنهاد میکنین؟که بعدا" هم اگه خواستم سرعتهای بالاتر رو استفاده کنم مشکلی واسم پیش نیاد؟
[QUOTE
با سلام و تشکر:
می خواستم یه راهنمایی به من بکنید.من تازه میخوام adsl بگیرم و استفاده کنم.خونه ما تاچارا هست و مرکز مخابراتیمون هم دستغیب هست(پیشماره تلفونمون هم 624و636 ) هست.میخواستم ببینم از چه شرکتی adsl بگیرم بهتره(البته کاره من با همون سرعت 64 و دانلود کم راه میوفته) و اینکه چه مودمی رو پیشنهاد میکنین؟که بعدا" هم اگه خواستم سرعتهای بالاتر رو استفاده کنم مشکلی واسم پیش نیاد؟
][/QUOTE]
به نظرم شما از آرانیک بگیرید خوبه !! مودم هم خودشون بتون راهنمایی میکنن !! چون adsl 2 هست آرانیک مودم خوبی رو بهتون پیشنهاد میکنه ولی به نظر خودم برای شما tp - link بد نباید باشه البته خودم asus am602 دارم