سلام دوست عزیز این برنامه رو از کجا باید گیر اورد؟نقل قول:
Printable View
سلام دوست عزیز این برنامه رو از کجا باید گیر اورد؟نقل قول:
نقل قول:اصلا برنامه احتیاج نداره....نقل قول:
فقط پروفیلتو بزار رو سایلنت
یا اینکه تو پروفیل ها
وارنینگ تون رو اف کن
خواهش میکنم اطلاع ندارین از چیزی پست الکی ندین و گمراه نکنین مردمو !!
سلامنقل قول:
1.ریسر رو غلط نوشتی
2. با یه رم ریدر دیگه امتحان کن
اگه بالا نیومد اشکال از مموریت هستش
نقل قول:
سلام دوست عزیز من قبلا این کارها که گفتین کردم ولی هنوز نتونستم صداشو قطع کنم.صداش عوض میشه ولی قطع نمیشه.:41::41:
نقل قول:مثلا چه برنامه ای؟نقل قول:
من هم امتحان کردم نشد راه عملی نداریدنقل قول:
نقل قول:امکان ندارهنقل قول:
من به شخصه بارها وبارها با گوشی خودم
(ان73 موزیک ادیشن )این کارو انجام دادم
واسه خاطر شما بازم همین الان انجام میدم وایسین.....
انجام دادم
رو پروفایل سایلنت صدایی نداره
و
رو پروفیل های دیگه هم وارنینگ تون رو خاموش کنین بازم صدا نداره دوربین !!!
نقل قول:
شاید سری جدید n73 me این مشکل رو داشته باشه؟
یا باید گزینه دیگری رو دستکاری کرد.
ali racer جان من اون پستتو دیدم ولی چیزی نگفتم تا گندش در آد خنگ که نیستم اون روشی که گفتی سایلنت یا وارنینگ تون رو تقریبا همه بلدن !!
عزیزم من همینطوری چیزی نمیگم شما هم لطفا همین طوری چیزی نگید !
دوستانی که منو میشناسن اینجا میدونن من هیچ وقت با این لحن با کسی حرف نمیزنم .
شاید شما هم راست بگین ولی من تا دو تا ورژن قبل رو که میدونم با این روش نمیشه قطعش کرد .
راستش من تا حالا نرفتم دنبال این برنامه چون نیازی نداشتم بهش ولی اگه کارتم اجازه بده حتما امشب براتون میذارمش ...
اولنقل قول:
اینکه من هیچ وقت با لحن بدی پست ندادم ونمیدم
اون مشکل شماست که با لحن بد خوندیش
دوم
در مورد فریمور بگم که من ان73 ام رو اپ نکردم
و از اولین ویرایش استفاده میکنم و این روش جواب داده و میده !
اگه به صفحات اولیه تاپیک در هم نگاه کنین میبینین که
اونجا هم واسه بعضی از دوستان
با اپ کردن این مشکل در95% گوشی ها رفع میشه
سوم
هدف ما از پست دادن کمک دادن و کمک گرفتن از دیگران هست
نه بی احترامی!
به هر صورت من هیچ وقت قصد بی احترامی به شما یا کسه دیگه ای رو نداشتم
اگرم ناراحت شدی ...:11:
نه عزیز ناراحت که نشدم .من کلا آدم خونسرد و مهربونیم !!!
من از آخرین ورژن ان73 استفاده میکنم و این مشکل رو داره .
1 ماهی هست که آپ کردم ورژن هم 4.0736.3.2.1
سلام بچها من از ورژن قبلی استفاده میکنم و تاحالا هم گوشیمو اپ نکردم از همون اول با این روش جواب نمیداد.
اسم نرم افزارش اینه اگه پیداش نکردین بگین آپلود کنم براتون ...
PhotoRite SP v6.13
ورژن جدیدش رو هم جلوش نوشتم ...
عزیزم مگه شما ورژن گوشیت چنده ؟؟نقل قول:
اگه 4.072 هم باشه فکر کنم اینطوری باشه ...
سلام دوستان
من يه سؤال داشتم و اون اينكه مموري گوشيم رو وقتي با سيم رابط به pc وصل ميكنم كامپيوتر ميتونه مموريمو بخونه ولي وقتي مموريمو با رم ريدر به كامپيوتر وصل ميكنم اصلا مموريمو نميتونه بشناسه ميخواستم ببينم كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟در ضمن باچند تا رم ريدرامتحان كردم ولي همشون پيغام please insert ميدهد :41:
سلام دوستان
من يه سؤال داشتم و اون اينكه مموري گوشيم رو وقتي با سيم رابط به pc وصل ميكنم كامپيوتر ميتونه مموريمو بخونه ولي وقتي مموريمو با رم ريدر به كامپيوتر وصل ميكنم اصلا مموريمو نميتونه بشناسه ميخواستم ببينم كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟در ضمن باچند تا رم ريدرامتحان كردم ولي همشون پيغام please insert ميدهد :41:
سلام به همه. من تا چند وقت پیش n70 داشتم که البته بعد از مدتها پبش من بودن به ملکوت اعلا پیوست!!
حالا می خوام n73me بگیرم. حالا تو هر مغازه ای میرم میگن فنلاندی رو خدا رحمت کنه الان همش آلمانیه و یا لیبل فنلاند خورده!! به نظر شما من چیکار کنم؟ می ترسم آلمانی هم نباشه و چینی باشه! چیکار کنم؟ چجوری تشخیص بدم؟ کل تاپیک و خودم ولی نه تنها چیزی نفهمیدم که تا 2و3 ساعت سرم درد گرفت از بس گیج شدم حالا اگه کسی راهنمایی کنه ممنون می شم
سلام به همه. من تا چند وقت پیش n70 داشتم که البته بعد از مدتها پبش من بودن به ملکوت اعلا پیوست!!
حالا می خوام n73me بگیرم. حالا تو هر مغازه ای میرم میگن فنلاندی رو خدا رحمت کنه الان همش آلمانیه و یا لیبل فنلاند خورده!! به نظر شما من چیکار کنم؟ می ترسم آلمانی هم نباشه و چینی باشه! چیکار کنم؟ چجوری تشخیص بدم؟ کل تاپیک و خودم ولی نه تنها چیزی نفهمیدم که تا 2و3 ساعت سرم درد گرفت از بس گیج شدم حالا اگه کسی راهنمایی کنه ممنون می شم
راستی گارانتی شونم پارس تل هستش
سلام دوست عزیز من از همون اول که خریدم تا حالا اپ نکردم ورژنش رو دقیق نمیدونم چنده و لی اینو میدونم که عدد اولش 3 هست.نقل قول:
عزیزم بهتره این بحث رو تموم کنیم .اون برنامه رو که گفتم بگیرین مشکلتون حل میشه البته اگه خودم تونستم میذارم براتون ...نقل قول:
این هم همون برنامه ای که گفتم .آپلودش کردم .لینکش رو پایین مینویسم ...
http://rapidshare.com/files/77156191/PhotoRite_20SP_20v6_5B1_5D.13.rar.html
نقل قول:
سلام دوست عزیز میشه این برنامه رو جایی دیگه اپلود کنی. ممنون.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:کسی راه حلی پیدا نکرد برنامه ای ترفندی ........ آستین بالا بزنید.نقل قول:
بروبکس راهی هست که سرعت این گوشی ببره بالا !!حتی موقع فیلم برداری 2ثانیه وسط فیلمبرداری گیرمیکنه!! وقعا عصاب خورد کن شده !!مموریم هم خالی هست اپگرید هم کردم !!مسترریست هم کردم درست نشد!!!:((
منم یکی از دوستام که تازه گرفته این مشکل رو داره.مدل آلمانیشه.من خودم چند ماه پیش فنلاندش رو داشتم عالی بود سرعتش.حالا نمی دونم واقعا دلیلش همینه!! :46:نقل قول:
من 3ماه پیش گرفتم و کد هم برای فنلاند هست پشتشم نوشتهfinland ممکته اشکال از تم باشه؟ که سنگین باشه؟
خیلی ممنون از راهنمایی هاتوننقل قول:
بعیده! چون این گوشی رم بالایی داره و با تم کم نمیاره...نقل قول:
هر جا شما بگی من آپ میکنمش !!:46:نقل قول:
همچین بی تاثیر هم نیستااا ....نقل قول:
اره بی تاثیر نیست تم عوض کردم درست شد!!ممنون بروبکس!!
نه تنها رو این گوشی بلکه روی همه گوشیها تاثیر داره ...نقل قول:
چند وقتیه دیگه نمیتونم گوشیمو با masstorage به کامپیوتر وصل کنم
قبلا کار میکرد ولی الان eror میده و نمیشه اینکار رو کرد و فقط با پی سی سوییت میشه به کامپیوتر وصل شد
محل ذخیره شدن مسیج ها رو هم تغییر دادم ولی درست نشد
یه چیزی هست که تو مموریت فعاله ...نقل قول:
فونتی چیزی نریختی توش مموریت که فعال باشه ؟؟؟
همه ی برنامه ها رو غیر فعال کن منظرم همونیه که وقتی منو رو نگه میداری میاد .
اگه نشد یه بار گوشیتو خاموش کن و دوباره روشن کن و بدون اینکه جایی بری وصلش کن به کام ...
ایشالا که حل میشه ...
سلام دوستان،
من هر از گاهی مموری گوشیم فول میشه و اررور کمبود مموری می ده!یعنی طوری که از 40 مگابایت مموری گوشی فقط 100 کیلوبایت آزاد هست بعد از کلی جستجو با xplore فهمیدم که فایل lifeblog.db حجمش 34 مگابایت شده(خودش بعد از 4 یا 5 ساعت به حالت قبلی بر می گرده ولی در اوون 5 ساعت عملا گوشی من بی استفاده هست نه اس ام اس می گیرم و نه می تونم کاری کنم) در یک فروم خوندم که این فایل رو delete کنید یا که read-only کنیدش ولی xplore نه می تونه پاکش کنه نه اینکه read-only فایل در مسیر c:\DATA\lifeblgo\Database\Lifeblog.db قرار داره.
اگه دوستان هم این مشکل رو دارند یا کسی راه حلی داره برای پاک کردن و یا read-only کردن این فایل یا کلا از بین بردن این مشکل بیان کنه.
ممنون می شم.
سلام
من هم به جمع N73 موزیک ادیشن پیوستم .می خواستم بدونم چرا فایل های رو که با بلو توس می گیرم توی شاخه system مموری کارت قسمت ایمیلش نمیبینم آخه تو 6630 میشد دید ولی اینجا نه
خوب مثل اینکه اشتباه می کردم:31:نقل قول:
دوستان گل سلام. یه بابایی میخواد n 73 رو بفروشه که میگه 4 روز کار کرده ولی نیمدونم که راست میگه یا نه؟
1.آیا روشی برای پی بردن به مدت زمان کارکرد گوشی وجود داره؟
2.قیمتش رو 240 گفته چطوره مدلش معمولیه
اگه سوالم زیاد ربطی نداشت به بزرگواری خودتون ببخشید
سلام عزیزمنقل قول:
اولا عضویتت رو تبریک میگم ...
ثانیا این گوشی کلا سیستمش با 6630 فرق میکنه اگه توجه کرده باشی برنامه های 6630 به این گوشی نمیخورن در حال حاضر هم با هیچ کدوم از نرم افزارهای فایل منیجر گوشی نمیشه به فایلهای سیستمیه گوشی رفت یعنی این بلوتوث ها میرن یه جایی که از تو گوشی نمیتونی ببینی کجاست !!!
من که تا حالا همچین مشکلی نداشتم لایف بلاگ من 310 کیو بایته !!!نقل قول:
راستی بعد از 4 یا 5 ساعت حجمش چه جوری میشه ؟؟
شما مسیر اس ام اس هاتو بزار رو حافظه رم به احتمال زیاد مشکلت حل میشه بلدی دیگه نه ؟