D900 خدای گوشیاس از لحاظ قیمت البته بعد از K800i خودم آخا من همه جور گوشی کار کردم نسبت به پولش اینا(D900 & K800i) سرترن. I LOVE ALL:40:
Printable View
D900 خدای گوشیاس از لحاظ قیمت البته بعد از K800i خودم آخا من همه جور گوشی کار کردم نسبت به پولش اینا(D900 & K800i) سرترن. I LOVE ALL:40:
سلام
من می خوام دی 900 بخرم اگه میشه درباره مشخصاتش یه توضیحی بدین .بعد داخل جعبه به غیر از گوشی چه چیزای دیگه ای داره؟ و قیمتش چنده ؟ راستی گوشی خوبی هست؟
تورو خدا زود جوابم را بدین مرسی
مشخصاتش رو میتونی تو پستهای اول بخونینقل قول:
سی دی هندزفری کابل tv شارژر usb
d900i حدودا 200
عالیه من که D900i دارم با هیچی دیگه عوض نمی کنم
نقل قول:
توی جعبه غیر از گوشی . شارژر و کابل USB و هدفون و سی دی هست البته تو بعضی هاش هم کابل اتصال به تلویزیون داره ....
قیمتش الان حدود 190 تا 200 هست
گوشی بدی نیست .... البته اگه بتونی با نداشتن تم و عدم تغییر زنگ اس ام اس ( غیر از 10 تای خودش ) و سخت نصب شدن برنامه روش و شارژ حداکثر 2.5 روزیش کنار بیای
نقل قول:
یعنی نمیشه به گوشه تم اضافه کرد؟
و ممنونم که راهنمایم کردین .برای من صدای زنگ اس ام اس و تم خیلی مهم نیست
در ضمن lcd این گوشی هم به نسبتش به قیمتش فوق العاده اس :10:نقل قول:
4 تا هم پلیر لیست بیشتر نداره برنامه هم براش کم گیر میاد
فیلم و عکس و فایل های بلوتوث رو فقط توی حافظه داخلی میرزه .
lcd حرف نداره.فقط بهت بگم عکسا تو مموری کارت خلو عقب نمیشن زوم نمیشن فول اسکرین نمیشن
عوضش یه دوربین توپ با کیفیت فیلمبرداری خوب قیافه خوشگل و خودشم یه تم داره که به اندازه ی تمام تمای سونی می ارزه و یه برنامه هم داره که عکسارو میتونی بندازی پشت منو.یه چیز تو مایه های تم کریتر
به جای d900 برو d900i بخر که خوشگلتر و رادیو هم داره.فقط موقع خرید حواست باشه گوشیو روشن کنی ینویسه
sgh d900i
نقل قول:
اگه حافظه خود گوشی به اندازه کافی جا نداشته باشه ... ازت می پرسه بریزم تو مموری کارت یا نه
تایید میشه!!!نقل قول:
اگه حافظه خود گوشی به اندازه کافی جا نداشته باشه ... ازت می پرسه بریزم تو مموری کارت یا نه
ممنونم از همگی.
سلام خدمت دوستاي گلم.من هشت-ده ماهه كه دي900 دارم ولي ضعيف بودن اسپيكرش يه خورده برام كسالت وار شده مي خوام با يه سامسونگ ديگه عوضش كنم چي پشنهاد مي كنيد.صداي اي900 چه جوريه و دوربينش.البته منظورم نصبت به دي900 هستش.
راستي يه سوال ديگه: نرم افزار (firmware) اين گوشي رو نميشه با يو600 عوض كرد؟
e900 که نسبت به دی900 خیلی پایین تر هست !!!
زیاد هم قشنگ نیست ( یعنی من خوشم نیومد )
ميدونم اما گفتم شايد خيلي فرق نداشته باشن ولي صداي اي900 بيشتر باشهنقل قول:
صدای دی 900 آی اصلا با نوع معمولیش فرق ندارهنقل قول:
الان دو گوشی هست که صداش باید خوب باشه یکی i450 که یک موزیک فونه و G800 که اینم 2 تا اسپیکر داره:10:
دوست عزیز دوربینش که 1mp کمتره ولی خداییش بازم کیفیتش خوبهنقل قول:
صداش هم که به تظر من بهتر بود در کل امکاناتش مثل zoom رو تصاویر و ... 1 نمه از d900 بالاتره
در کل گوشی شیک و خوشدستیه مخصوصا دکمههای لمسیش ولی من که با d900i خودم همونقدر حال میکنم
فکر نمیکنمنقل قول:
ولی سوال خوبیه اگه کسی میدونه به منم بگه
سلام...من چگونه می توانم بر روی d 900 برنامه و بازی نصب کنم؟؟؟؟ و چگونه مشکل باتریش رو حل کنم؟؟؟که بدون استفاده بعد از 1 روز شارژ خاموش میشه....
با تشکر:10:
اگه روشنایی صفحه را روی 3 بزاری باطریش دیرتر خالی میشه ... اما بدون استفاده باید 2 تا 3 روز روشن بمونه!!!!
ولی برای نصب برنامه و بازی چه کار کنم؟؟؟
برا نصب بازی یه تاپیک جداگانه براش زدند برو اونجا عزیز
تو انجمنا بگردی طریقه نصب برنامه رو پیدا میکنی
صفحه کلیدش داره خراب میشه فعلا 7 و 3 بعضی مواقع کار نمی کنند .
صفه کلید چی داره خراب میشه؟
d900i دیگه
واسه چی؟
مگه چیکار میکی؟
من امروز یچیز فهمیدم که شاید تکراری باشه ولی میگم : میدونید که وقتی دارید یه فایل را از طریق بلوتوث دریافت میکنید میتونید باگوشی کار کنید حتی همزمان میتونید به یک گوشی دیگه با بلوتوث فایل بفرستید .خیلی باحاله نه!!!
من مطمئنم که سونی اریکسون و موتورولا ابن ویژگی رو نداره . حالا گوشی های دیگه رو نمیدونم
یه چیز دیگه من امروز باطری گوشیمو دیدم روش نوشته بود 900 mam هموز میزانی که گوشی های k750 یا مثل اون دارند پسچرا باتری این گوشی زودتر از اونا تموم میشه ؟؟!! البته من از باتریش راضیم فقط بذیش اینه که خونه های دوم و سومش خیلی زود تموم میشه و وقتی باتریش داره تموم میشه دیگه هیچ کاری نمیشه باحاش کرد
مطمئنی با انگشتات ازش استفاده کردی !!!!
آخه منم یه ساله دارم استفاده می کنم ولی به همچین مشکلی تا حالا بر نخورده بودم
هنگام دریافت میشه اما هنگام فرستادن نه :41:نقل قول:
توی نوکیا هنگام فرستادن هم میشه مارهای دیگه انجام داد
:27: آره مطمئنم البته شایدم من اینطور احساس میکنم ولی کمی حساسیتش نسبت به بقیه کلید ها کمتر شده:31:نقل قول:
سلام
چطورين؟
چه خبرا؟
چند وقت نبودم يعني از حدود صفحه 80 به اين ور
اوضاع چطوره؟
بحث الان رو چي ميچرخه؟
----------------------------------
گوشيم ديروز افتاد رو آسفالتي كه خيلي برجستگي داشت همچي افتاد كه سه چهار بار كله پا شد بد فرم عجيب
برداشتم فقط حيف كه چند تا خش برداشته.... حيف شد
وگرنه هيچ مشكل ديگه اي نداره اين گل سامسونگ (دي 900 آي)
سلام دوستان
یه سوال دارم یکی از دوستای من جدیدا d900 گرفته ولی یکی از ایراداتی که داره اینکه هنگام فیلمبرداری یا عکس گرفتن فایلها تو رم نمیره راهی هست که بشه مسقیم اینا رو تو رم فرستاد؟راستی جدیدا یه u600 هم واسه خانومم گرفتم که همینطوریه
ممنون میشم راهنمایی کنید
نه ... تا اونجایی که من میدونم راهی وجود نداره :(
چند وقت پیش صدای عکس گرفتن و فیلمبرداری گوشیمو قطع کردم حالا که میخوام دوباره صدا داشته باشم صدای فیلم برداری هست ولی هر کاری میکنم صدای عکس گرفتن یا زوم کردن درست نمیشه البته آیکونهاش فعال هست ولی صداش نمیاد کمک کنید
یکبار دیگه برو به قسمت دوربین دکمه چپ (بک) رو بزن برو به ستینگ (حتما بلدی) اونجا صدا ها رو روشن کن
صدا ها روشنه ولی صدا نمیاد !!!؟؟؟
توی صفحه اصلی key volume که قطع نیست؟
چرا قطع بود. ممنون درست شد