اگر یک حافظه فلش یو اس بی رو فرمتش رو از ntfs به fat32 تغییر بدیم بعد از سوختن شرکت سازنده میتونه بفهمه که فرمتش عوض شده؟
چون گارانتی گفته فقط در صورت ntfs قبول میکنه
Printable View
اگر یک حافظه فلش یو اس بی رو فرمتش رو از ntfs به fat32 تغییر بدیم بعد از سوختن شرکت سازنده میتونه بفهمه که فرمتش عوض شده؟
چون گارانتی گفته فقط در صورت ntfs قبول میکنه
سلام
می خواستم یک فلش مموری با 4 تا 8 گیگ بخرم شما چه مارکی را پیشنهاد می کنید ؟
پولی که که برای خرید در نظر گرفتم 10 تا 15 هزار تومان است . می تونم با این مبلغ فلش خوبی بگیرم
آیا فلشtranscend خوبی است دو تا فلش از این شرکت با مبلغ مناسب پیدا کردم
یکی : jetflash V30 حجم 4 گیگ و قیمت 9 هزار تومان
:41:
دومی : jetflash V30 حجم 8 گیگ و قیمت 18 هزار تومان
:41:
transcend یکی از بهترینهاست...البته بعد از OCZ گرون قیمت....
v30 سری های قدیمیشه...سری v85 v35 v60 بهتره...یکمم گرونتره و سرعتشم بالا تره
با سلام.من خودم فروشنده قطعات کامپیوتری بودم و تنها فلشی که دیدم ازیت نکرده و سرعتش از هر نظر بالا بوده ocz مدل رالی بوده و من واقعا راضی بودم ازش.
ممنون برای من سرعت زیاد مهم نیست فقط قیمت و ظرفیت و اعتبار مهم هستنقل قول:
حالا دیگه می تونم با خیال راحتری بخرم
سلام امروز یه فلش پاتریوت اکسپورتر سری dash 8GB خریدم 19 تومن
این تست سرعتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مدل های OCZ چه فرقی با هم دارن؟؟ مثلا OCZ rally با OCZ atv چه فرقی دارن؟؟ کدوم مدل هاش بهتر هست از چه بابت؟؟؟ کدوم مدلش بیشترین حافظه رو داره یعنی تا چند گیگ داره ؟!! قیمتش هم بگی ممنون میشم ازت.نقل قول:
فلش مموری های زیر به ترتیب کدوم خوب هستن از نظر سرعت و کارایی:
1- suzuki
2- tdk
3- quantom
4- silikon power
TDK میگن پارتیشن بندی میشه کسی میدونه چطوری میشه ؟؟ من که هرکاری کردم موفق نشدم.
دوستان خوب..من از کجای تهران میتونم ocz atv turbo 8 یا 16 گیگ بخرم...جمهوری اینا که نداشتن...لطفآ اگه جایی دیدید بگید
یکی از دوستانم از دوبی خریده انقدر سرعتش بالاست که انگار تو خود هارد داشت copy paste میکرد...
من تو پاساژ ایران زیاد دیدمنقل قول:
یه سر اونجا بزن
من 16 اش رو دارم ... سرعتش فوق العاده است ... البته از ایران نخریدم ...نقل قول:
یکم هم گرونه !
قیمتش میدونم حدود 100 150 تومانه اما مهم نیست...گیر بیااااااد....تهران 8 گیگش هم ندیدم...4 هست اما ارزش نداره...تهران جایی ندیدی؟
چه خوب بود تمام قيمت ها و مدل ها اول تايپيك بود....نقل قول:
ocz مگه چنده
..........
قيمت هاي اينا چندن؟
ocz 4gig
ocz 8gig
transcent 4gig
tranccent 8gig
???????????
ocz کدوم مدل؟tranccentکدوم مدل...هر کدو مدل های مختلف و قیمت های گوناگون دارن...نقل قول:
ocz گرون ترین و کمیاب ترین فلش تو ایرانه...16 گیگ ocz atv 140 50 تومانه...ولی tranccent قیمتاش خیلی مناسب هست اما سرعت ocz یه چیز دیگست...
نقل قول:
یه سر بزن پاساژ ایران تو ولیعصر اونجا من خودم قیمت کردم قبل از عید
8 گیگش رو 32 تومن می داد.
ممنون
مدل توربوش یا عادی ocz atv?..عادیش همین قیمته و گیر میاد.اما توربو همین 8 گیگ 60 تومانه
سلام دوستان
من یه فلش 120 گیگ سونی وایو از دوستم گرفتم.حالا می خوام فرمتش کنم نمی شه چی کار کنم ؟
اصلا توی فایل سیستم و پایینش هیچ فرمتی نیست.از طریق ویندوز ( قسمت Manage / Storage ) هر کاری می کنم نمی شه.چی کار کنم ؟
فلشه یا مینی هارد؟سونی فلش 120 گیگ نداره....هارد دیسک کوچیک در حجم های 120 320 داره...
آقا یکی نیست پستهای 967 و 968 رو جواب بده ؟؟؟؟؟؟
يعني ocz شانزده گيگش از پنجاه شروع ميشه تا صد و چهل....نقل قول:
اوه اوه اوه پس خيلي قيمتش بالاست ...
بهتره بي خيال اين بشم...
tranccent شانزده گيگش قيمتاش از چند تا چنده؟؟؟؟
سلام به دوستان.
با 25 هزار تومان بودجه قصد خرید فلش 8 گیگ دارم. بهترین مدل کدومه؟
یکی از دوستان pny-tm رو پیشنهاد داده.چطوره؟
شما با این پول و 1-2 تومان بالا پایین میتونید OCZ Rally2 حجم 8گیگابایت بخرید. البته اگر گیر بیارید که من خودم خیلی گشتم و جدیدا 1-2 تا مغازه تو پاساژ ایران آوردند.نقل قول:
با بودن این محصول با این قیمت کلا به هیچ محصول دیگه ای فکر نکنید
سلام
میشه رو فلش مموری رمز گذاشت؟
هشت گيگ بيست و پنج تومن...نقل قول:
با توجه به تعريفي كه از اين مارك ميشه بايد خوب باشه...
تو مشهد از كجا پيدا كنم؟؟؟؟؟
نقل قول:
تشکر از راهنمایی شما، شما مطمئنید که 8 گیگ ocz تا 30 تومن گیر میاد؟ چون سایت رایان صبا 4 گیگش رو 25 زده بود.
ocz rally2 حجم 8گیگابایت چنده؟
اصلا اين
ocz ارزون ترين قيمتش چنده؟؟؟؟
و آيا اون هم از ترنسكند بهتره؟؟؟
آقا ممنون میشم یکی به سوال های من هم جواب بده چند دفعه سوال پرسیدم کسی جواب نداد.
فلش مموری های زیر به ترتیب کدوم خوب هستن از نظر سرعت و کارایی:
1- suzuki
2- tdk
3- quantom
4- silikon power
مدل های OCZ چه فرقی با هم دارن؟؟ مثلا OCZ rally با OCZ atv چه فرقی دارن؟؟ کدوم مدل هاش بهتر هست از چه بابت؟؟؟ کدوم مدلش بیشترین حافظه رو داره یعنی تا چند گیگ داره ؟!! قیمتش هم بگی ممنون میشم ازت.
TDK میگن پارتیشن بندی میشه کسی میدونه چطوری میشه ؟؟ من که هرکاری کردم موفق نشدم.
نقل قول:
سوال اول به نظرم TDK و سیلیکون بهتر بقیه هستند
سوال دوم. مدلهای rally2 از رم DDR2 استفاده می کنند و سرعت بهتری دارند. ATV ها هم مقاوم در برابر ضریه و آب هستند و کمی سرعت بالاتر دارند. و مدلهای turbo از این ها هم سریعتر و در زمره بهترین فلش ها و سریعترین در جهان
نظر من اینه که بهترین فلش در ایران و جهان OCZ هست و ارزش بیشتر پول دادن رو داره ... بقیه فلش ها را باید انداخت توی دله !
يکی از دوستان يه فلش کهريده 120 گيگ sony به قيمت 20 هزارتا اول که شندم
يه خورده مخم error داد ولی خوب در هين کپی کردن فايل يه error "نميتونم بنويسم"
داده و ملکوتی شده يعنی فلش تو ويندوز تا 100% فرمت ميشه ولی يک دفعه ميگه فرمت کامل نشد
تو برنامه های رکاوری حجم فلش هم 117 گيگ ميزنه سکتور های اون رو هم ميتونم بخونم
به نظر شما ايراد کجاست؟
ممنونم. فقط اینکه بین مدل های OCZ کدوم رو بگیرم خوبه؟؟ یعنی فقط مدل های ATV ضد ضربه هستن سرعتش از Rally2 کمتر هست؟؟؟؟ بعد مدل turbo جدا هت یا هر کدوم مدل توربو هم داره؟؟؟هر کدوم تا چند گیگ داره؟؟؟ ممنونم از راهنماییت .نقل قول:
بستگی به بودجه داره ... اگر با بودجه تون حجم بالاتر را بخواهید بهتره rally2 بخرید. همین ها از سایر فلش ها مقاوم ترند . بدنه المینیومی ضد خش ، سرعت عالی و چیپ سکوریتی ضد نسوختن فلش که با این مورد میتونید هیچ وقت safety remove نکنید
مدلهای ATV بهتر هستند و Turbo ها هم خیلی بهتر فقط مشکل گرونی شون هست.
مدلهای توربو جداست مثلا ATV turbo و rall2 Turbo .
من تا 32 گیگ هم توی بازار با گارانتی دیدم ... باید بگردی !
نقل قول:
فکر کنم نیم سوز شده ! خدا رحمتش کنه :41:
مدل های OCZ rally با OCZ atv چه فرقی دارن؟؟آیا ارزش دارد نسبت به مارکهای دیگر بگیرم؟؟؟؟ کدوم مدل هاش بهتر هست از چه بابت؟؟؟ قیمت 8 گیگ چند است؟؟؟؟ شنبه می رم بگیرم لطفا زودتر راهنمایی کنید ؟؟؟؟
من یک فلش adata گرفتم فروشنده میگفت که بهتر از Kingstone حالا که این دو رو با هم مقایسه میکنم میبینم سرعت کپی از روی فلش به روی هارد Adata از Kingstone بیشتره ولی در موقع کپی از روی هارد روی فلش این Kingstone که از adata بهتره .
فرق رالی و atv در ضد اب و خش و ایناست ... بدنه atv ها خیلی خوفه. یه جور پلاستیک چند لایه نسوز ! خیلی هم خوشگلتره !نقل قول:
بله حتما ارزش داره ... گفتم بودم قبلا فلش بجز ocz ارزش پول دادن نداره !
قیمت رو هم ندارم چون همیشه در حال تغییر هست
خوب پس king بهتره چون سرعت write بالاتری داره. اون سرعت رایت اطلاعات مهمهنقل قول:
سلامچه شرکتی آن را گارانتی می کند ؟؟؟؟ شرکت انفورماتیک گستر دیگه آن را گارانتی نمی کند ؟؟؟؟ آیا به خیر از آن شر کت دیگری آن را گارانتی می کند؟؟؟/ در کرج که اصلان گیر نیاوردم اگه ozc نشد چه مارکی بگیرم؟؟/ با تشکر
ممنونم پس در کل هر دو عالی هستن ولی ATV به خاطر ضد ضربه اینا بهتر و گرونتر هست. 32 گیگ برای هر دوی اینا هست. rally2 هم به خاطر اینکه ضد ضربه اینا نیست ارزونتراز Atv هست.!نقل قول:
ممنونم دوست عزیز :11:
من فرمت فلشم رو از Fat32 به NTFS تغيير دادم. الان درست کار مي کنه ولي مشکلي که داره اينه که نميشه بهيچ وجه فرمتش کرد!!! اگه ممکنه راهنمايي کنيد که چطور مي تونم فرمتش کنم يا دوباره به FAT32 برش گردونم؟
مرسي
رامين :11:
خیر گارانتی نمیکنه :نقل قول:
فعلا بدون گارانتی هستند همه !!! به هر حال اینجا هم سر بزنید :کد:http://www.infogostar.com/wproduct.asp
بروید تهران زیاد هست ... اهواز که زیاده !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=297517