نميشه به صراحت چيزي گفت شايد احتمالش پيش امدن مشكل كمتر از يك در صد باشه شايد فقط اون رم خاص با اون مادربرد خاص مشكل داشته و ...نقل قول:
Printable View
نميشه به صراحت چيزي گفت شايد احتمالش پيش امدن مشكل كمتر از يك در صد باشه شايد فقط اون رم خاص با اون مادربرد خاص مشكل داشته و ...نقل قول:
Transcend Axe خیلی خوبه :12:.نقل قول:
رمهای ocz valu هاش چجوریه؟ تقریبا هم قیمت patriot هستش کدوم بهتره؟؟/
تو رمهای Value فرقی نمیکنه هر مارکی از نظر پرفرمنس انچنان تفاوتی وجود نداره . چون اکثرا از چیپ های ارزونتر با لتنسی های بالاتر استفاده میشه که باعث میشه اسم رم بشه Value .نقل قول:
آدرس سایت این گارانتی فرایند رو داری؟نقل قول:
من 2x1GB/800 patriot با هدسینک مشکی رو 58 قیمت دارم.
نقل قول:این رم رو میگی؟ این سری epکد:http://www.farayandmea.com/
اون قیمتی که دای مال 2 گیگه احتمالاکد:http://www.farayandmea.com/Productsviewer.aspx?rand=PivESuLTcFXZL16euCcZxw==
آره، منظورم پک دوتایی (2x1 ) بودنقل قول:
به خاطر آدرس ممنون
سلام
ram مناسب (از نظر باس) برای Q9300 چیه ؟
با توجه به اینکه باس این سی پی یو 1333 هست.
من میخام یه هارد 160gb بگیرم
مدل مادربوردم هم gigabayte
مدل ga-8l848p هست
ایا هارد sata روش نصب میشه
سلام
ga-8I848p از هاردهای SATA پشتیبانی میکنه
سلامنقل قول:
درسته که اکثر رمهای Value با هم تفاوت آنچنانی ندارن
ولی برای امتحان یک بار Transcend 512MB 667 که از چیپهای JetRAM استفاده میکنه رو امتحان کن.
مطمئنم که نظرت عوض میشه.
رم KingSton HyperX چطوره و كسي قيمتش رو داره ؟
كاراييش چطوره
هارد 640 گیگ جدید وسترن بلاخره اومد تو بازار یا نه؟
سلام دوستان!
من یک سال و نیم پیش یه هارد 160 مکستور خریدم.حالا نمیدونم sata1 هست یا 2.مقدار بافرش هم نمیدونم.روی بدنه اش هرچی نگاه کردم اطلاعات به درد بخوری ننوشته بود.حالا من چه طوری مشخصاتش رو بفهمم؟
از نرم افزار زير استفاده كننقل قول:
کد:http://www.hdtune.com/
رمهاي KingSton HyperX جزو رمهاي خوب و رده بالاي KingSton هستند. البته بايد ديد با چه قيمتي عرضه ميشن.نقل قول:
سلام
یکی از رمهای خوب بازار که کمتر شناخته شده هست رمهای TwinMOS هستن.
این کمپانی همینطور زیباترین فلش درایو ها رو تولید میکنه
سری twister رمهای حرفه ای این کمپانی به حساب میان و کیفیت و قابلیت آورکلاک بالایی دارن
گارانتی این محصولات هم توسط شرکت دریا کامپیوتر ارائه میشه و مادام العمر هستکد:www.twinmos.com
سلام دوستان
من اگه رو مادر بوردی که تا باس 667 ساپورت میکنه رم 800 ببندم مشکلی پیش میاد؟؟
مادر بوردمم asus p5ld2-se هستش
آخه باس 667 خیلی کم پیدا میشه قیمتشم با 800 یکیه
نمیشه گفت مشکلی پیش نمیاد .نقل قول:
ولی باس 667 پاتریوت فک کنم بتونی پیدا کنی
ممنون که اینقذر زود جواب دادین:11:نقل قول:
یه سوال دیگه:اگه 2 تا یه گیگ بگیرم تا اینکه یه 2 gig dual بگیرم اون موقع چه اندازه فرق میکنه؟
دوست عزیز اون JetRam مدل اون رمهای Transcend هست نه چیپشون :) چیپشون برای کمپانی Elpida هست به گمونم تا اونجا که یادمه (چون قبلا یبار استفاده کردم) رمم کاملا معمولیه با تاخیر 5-5-5 , حالا مثلا چه چیز خاصی شما از این رم دیدی ؟نقل قول:
هيچ فرقي نميكنهنقل قول:
من میخام یه هارد 160gb بگیرم
مدل مادربوردم هم gigabayte
مدل ga-8l848p هست
ایا هارد sata روش نصب میشه
جوب منم اگه میشه بدید
مادربرت Sata 1 ساپورت ميكنهنقل قول:
الان هادرهاي تو بازار همه Sata 2 هستند ولي معمولا ساتا 2 ها به ساتا 1 ها ميخورند تو بعضي از موارد هم مجبوري موقع نصب ويندوز با زدن F6 و گذاشتن فلاپي درايور ساتا رو معرفي كني وگرنه سيستم هارد رو نميشناسهکد:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1705&ProductName=GA-8I848P
بعد 250 اختلاف قيمتي با 160 نداره 250 بگير.
خوب چه مارکی بگیرم خوبه درضمن اگه میشه قیمت 250gb و 160gb رو هم بنویسید
250 maxtor sata2 قيمتش 50-55نقل قول:
وسترن ديجيتال 250ش حدود 55 هست.نقل قول:
دوستان می خوام یه هارد اسکازی با ظرفیت زیر 50 گیگ رو با یه هارد معمولی مثلا 500 گیگ ببندم
اولی برا ویندوز و فایل های سیستم و دومی برا فایل های دیگه
نظرتون در این مورد چیه ؟
هاردهای اسکازی اصلا برای مصرف خونگی به صرفه نیستند. به نظر من اگه سرعت بالا می خوای یک هارد 74 گیگابایتی WD RaptorX بگیر و یک هارد 500. در صورتی که آرشیو اطلاعات نداری می تونی به RAID0 هم فکر کنی.نقل قول:
فرق رپتور با اسکازی چیه ؟ ( غیر از اینکه اسکازی بعنوان تنظیم کننده ی سرعت گذرگاه برای هاردهایی که بهش وصل هستن عمل میکنه )
منظور از این چیه ؟
نقل قول:
در صورتی که آرشیو اطلاعات نداری می تونی به RAID0 هم فکر کنی.
کلا این ایده خوبه ؟
مشکل پیچیده ای که نخواهد داشت ؟
74 فکر کنم گرون باشه و برای یه ویندوز ویستا زیاد هست
نظر من حداکثر 60 گیگ هست
راستی شما از هاردهای 640 گیگ جدید وسترن خبر داری ( تو بازار دیدیش ؟ )
صدای اینا چطوریاس ؟
Raptor ها هاردهای معمولی 10.000 دور هستند و کلا با اسکازی خیلی تفاوت دارند و قیمتشون هم خیلی پایینتره.نقل قول:
Raid0 هم ایده خوبیه باعث میشه نصف اطلاعات روی یک هارد ذخیره بشه و نصفش روی یکی دیگه. (البته این ساده ترین حالته!) برای آرشیو خوب نیست چون اگه مشکلی برای یکی از هاردها پیش بیاد کل اطلاعات از بین می ره. کلا هاردهای Raptor خیلی هاردهای ساکتی نیستند.
هارد وسترن Raptor 36GB هم میشه گرفت فکر کنم قیمتش حدود 85 هزار تومان باشه. من هنوز هاردهای 640 گیگابایتی وسترن رو توی بازار ندیدم.
نظر من بیشتر این بود که مثلا 36 گیگ برا ویندوز و پیج فایل باشه یه هارد 500 گیگ هم برا آرشیو فیلم و موزیک و بقیه چیزا
بین 74 و 36 ظرفیت دیگه ای نیست ؟ ( 36 برا ویستا کم نباشه )
راستی الان تو یکی از فروم ها یکی نوسته بوود که با هارد رپتور ایکس تونسته مازیمم 86 مگ بر ثانیه ترنسفر داشته باشه
و با RAID0 دو هارد معمولی تونسته 112 مگ بر ثانیه ترنسفر داشته باشه
نظرت در این مور چیه ؟
راستی رپتور با رپتور ایکس چه فرقی داره ؟
کلا این ایده + سرعت لود بالای ویندوز و سرعت عمل بیشتر سیستم عامل ارزش تحمل سر و صدای اضافی رو داره ؟ + هزینه ی بیشتر ؟ ( خنک کنندگیش رو میشه حل کرد ! )
درسته دو هارد در Raid0 نسبت به یک هارد Raptor سریعتر هستند. ولی اگه قصد آرشیو فیلم و موزیک داری نظر من اینه که اصلا سراغ Raid نرو. ( فکر نکنم برای آرشیو نیاز به سرعت نزدیک به 112 مگابایت بر ثانیه باشه! )نقل قول:
RaptorX سری دوم هاردهای Raptor بود فکر کنم میزان Buffer اشون دو برابر شده. RaptorX فقط مدلهای 74 و 150 گیگابایتی داره.
بستگی داره چه استفاده ای از سیستم می کنید اگه کارتون محاسبات و رندرهای سنگین هست استفاده از Raid0 یا هاردهای Raptor به صرفه است ولی اگه کارتون کلا معمولیه ( بازی، اینترنت و فیلم و ... ) اصلا به نظر من ارزش این خرج اضافه رو نداره و بهتره از همون هاردهای معمولی استفاده کنید.
در کل پیشنهاد من همون هاردهای جدید 640 گیگابایتی WD هست که در صفحات قبل هم دربارش صحبت شد.
پس فکر کنم همون هاردهای 640 کافی باشه
چون استفاده معمولیه
فقط شما اینا رو تو بازار دیدی ؟
دوستان میگن یه سری از اینا اومده و تموم شده شاید بشه از دبی با 40% اضافه قیمت آوردش
قیمت اصلی= 114دلار* 930
سلام
من میخوام یه سیستم برای کارهای گرافیکی (به خصوص 3D) بخرم، مادربرد رو GA-P35-D3L و cpu رو quad core q6600 انتخاب کردم. یه رم 2 گیگ هم میخوام بخرم: به نظر شما چه مارکی با چه مشخصاتی مناسب این کاره؟
نظر من هم استفاده از همون هاردهای 640 هست. من توی بازار ندیدم!نقل قول:
برای کار 3D پیشنهاد من استفاده از 4 گیگابایت هست به جای 2 گیگابایت. ( مثلا 4 گیگابایت رم 800 معمولی به جای 2 گیگابایت رم High-End )نقل قول:
با توجه به اینکه مادربوردتون فقط هارد ساتا1 رو ساپورت می کنه:نقل قول:
بعضی از هارد های Sata2 این قابلیت رو دارند که وقتی Jumper پشتشون رو جابجا می کنی، با سرعت 1.5Gb/s (یعنی همون سرعت استاندارد sata1) کار کنند. فکر کنم باید یه همچین هاردی بگیری. که اگر بعدا هم خواستی مادربورد رو عوض کنی و سیستم رو ارتقا بدی با یه جابجایی ساده Jumper بتونی از حداکثر سرعت هارد (3Gb/s) استفاده کنی.
گویا در صورت استفاده از 4 گیگابایت رم، ویندوز های معمولی (32 بیتی) تقریبا 3 گیگابایت از رم شما رو به رسمیت می شناسند و عملا 1 گیگابایت حروم می شه! برای حل مشکل باید از ویندوز 64 بیتی استفاده کنید. اگر نرم افزاری رو که کار سنگین باهاش انجام می دی هم 64 بیتی نصب کنی تفاوت سرعت هم خیلی زیاد می شه.نقل قول:
این چه چیز کامپیوتره؟
system cpu: 2.4 GHZ
برای سفارش سیستم چه چیزایی رو باید مشخص کرد؟به جز این هایی که زیر نوشتم
یک سیستم با این مشخصات چقدر خرج داره؟
system cpu:2.4 GHZ
RAM: 1024
HARD DISK: 5000
VGA : 512
اگر جای بدی این پست زدم ببخشید ولی جوابم بدید
با سلام
من میخوام یه سیستم برا کار 3d جمع کنم
cpu : Q6600
main : asus p5k
چند گیگ رم و چه برندی رو پیشنهاد می کنید؟
شنیدم که رمهای ocz تو کارای سنگین تفاوتشون با رمهای دیگه کاملا احساس میشه ، درسته؟
اگر پیشنهادتون 4 گیگ هست ، 2تا 2گیگ باید بگیرم یا 4تا 1گیگ ؟؟؟
یه هارد بالای 250 هم معرفی کنید
لطف کنید قیمتشون رو هم بفرمایید
خیلی ممنون