عزیز من این سوال بود که کردی؟؟؟!!!داداش مشکی رنگ عشقه!!!!!:27::27::8::8:در ضمن خودت خوب میدونی در حال حاضر خریدن 5700 قرمز رنگ میتونه یه ریسک باشه!!!پس ریسک نکمن و مشکیشو بخر!!!!:8::8::31::31::8:نقل قول:
Printable View
عزیز من این سوال بود که کردی؟؟؟!!!داداش مشکی رنگ عشقه!!!!!:27::27::8::8:در ضمن خودت خوب میدونی در حال حاضر خریدن 5700 قرمز رنگ میتونه یه ریسک باشه!!!پس ریسک نکمن و مشکیشو بخر!!!!:8::8::31::31::8:نقل قول:
سلام.
بدون چرخوندن پایینش میشه از امکانات پخش موزیک و عکاسی استفاده کرد؟؟؟
کیفیت نمایش عکس و فیلمش مثل تصویری که روی گوشی آواتار rainysky50 هست میشه؟ اخه کیفیتش مثل تلویزیون میمونه!
قابلیت استفاده بو صورت فلش مموری رو داره(بدون نصب درایور در ویندوز شناسایی بشه)
کیفیت کی پد و جوی استیکش چطوره؟ یه جا خوندم که میگفت رنگشون میره!
برنامه های 9.1 روش سوار میشن؟
ببخشید که اینقدر سوال میکنم آخه من بین این کوچولوی پرقدرت و n73 me موندم.این از یه طرف cpu 369 و symbian 9.2 و صفحه 16 میلیون رنگ و قیمتی حدود 100 هزار تومن کمتر داره ولی اون یکی دوربین قدرتمند تر و صدای بلند تر و باکیفیت تری داره.
با تشکر...
بله.کی گفته برای استفاده از موزیک باید حتما گوشی رو بچرخونی؟؟؟؟
لطفا آدرس سايت برنامه هيا اين گوشي را بذار:46:نقل قول:
1-بدون چرخوندن ميتوني استفاده كنيچنقل قول:
2-كيفيتش به همون خوبيه كه ميبيني
3-نمي دونم
4-شك نكن كه 5700 بهتره صرفنظر از دوربين كه مال هيچ گوشي خوب نيست
نقل قول:
امين جان اين قضيه ريسك چيه ؟ رنگ قرمز مشكلش چيه؟
سرم شلوغ نميرسم همه پست هارو بخونم :13:
ببین دوست عزیز خود نوکیا گفته که رنگ قرمز مجارش مشکل داره و داره از بازار جمشون میکنه اگه قرمز میخواین بخرین برین آلمانیشو بخرین.نقل قول:
متاسفانه من پاكشون كردم ، 3 تاشون رو هم فكر كنم نزديكه 3 مگ مي شد ، چيز خاصي نبود براي ويديو كالش بودنقل قول:
قرمزنقل قول:
سليقه ايه ، برو بازار از نزديك ببين ، ببين كدوم به دلت بهتر مي شينه ، من جفتشو ديدم ولي قرمزش به نظرمنقل قول:
اسپرت تر و قشنگتر اومد . بازم ميگم سليقه ايه
نقل قول:نقل قول:
سلام به نظر من مشکیشو بخر چون قشنگ تره
داخل قرمز اون قسمت اینفراردش خیلی ضایست خودش قرمزه اینفرارد مشکی.
ازون حرفا بودا ، كي همچين حرفي زده ، رنگ ديگه چي هست كه بخواد گوشي رو مشكل دار كنهنقل قول:
تازه مي گن رنگاي ديگشم اومده ، سبز زيتونيش هم هست انگار . همشون هم ساخته مجارن هيچ فرقيم ندارن
آلمانيش هم فكر نكنم اصلا بياد ، سري 5 نوكيا تحت ليسانسه مجاره :8:
تائيد ميشه :31:نقل قول:
حواستون باشه لباس قرمز نپوشيد ممكنه كيفيتتون بياد پايين:41:
حتما میگمش الان بهش پیغام خصوصی میزنم.نقل قول:
آنتی ویرووس هم من اینو نصب کردم.
خیلی وقته فقط خوبه این؟
ماله 9.2 هستش یا 9.1؟
ماله منم ساعت SMS مشکلی نداره.
منم نمیدونم بچه ها اینطوری داخل پی تی گفتن.نقل قول:
نفهميديم بچه ها گفتن يا تو سايت نوكيا گفته:18:نقل قول:
میخواستم اون دمویی که از اول توی همه گوشی ها هست رو ببینم ...نقل قول:
3 تاشون رو هم فكر كنم نزديكه 3 مگ مي شد ، چيز خاصي نبود براي ويديو كالش بود
به همین علت گفتم...
ممنون
دوستان راسته می گن برنامه نویسی این گوشی با ان 95 یگی هر دوتاشون یک برنامه می خوره اگه این جوری باشه خیلی خوب می شه
والا من از بچه های پی تی شندیدم که نوکیا اینو گفته.نقل قول:
مهم نيست ولي منطقي به نظر نميرسه كه قرمز با مشكي متفاوت باشه:13:نقل قول:
بنظر من هيچ فرقي نميكنه:10:
این حرف درسته ؟
دوستان راسته می گن برنامه نویسی این گوشی با ان 95 یگی هر دوتاشون یک برنامه می خوره اگه این جوری باشه خیلی خوب می شه
درسته
سلام دوستان ببخشيد اينجا عنوان مي كنم...
اگه ميشه يه فايل منيجر توپ كه پلير و غيره هم توش باشه باسه اكسپرس!! بزارين..
سلام دوستان
من بررسی تخصصی 5700 رو توی M OB I L E R E V I E W که خوندم یه چیز جالب دیدم گفتم شاید به درد شما هم بخوره...
اینو برداشتم و براتون گزاشتم تا ببنید قدرت صدای این گوشی رو ...
البته این انگلیسی هست اگر نیازی بود بگین تا ترجمش کنم و بزارم....
ولی به نمودار ها توجه کنید....
راستی دوستان همگی آیدی های یاهو مسنجرتون رو برین تا هم با هم بشتر آشنا بشیم و هم اینجا رو به چت روم تبدیل نکنیم.کد:http://mr-k2.persiangig.com/Nokia_5700_XpressMusic/Review_Eng_MobileReview.com/index.htm
آقا در مورد اون سوال كه كردي بايد بگم كه قسمت ميس كال گوشي طور خاصي نيست و يكي از بهترين نوعا در اين كلاس است.. فقط شما يه كم تو گوشي نگشتي...نقل قول:
بايد بگم كه اولا هم اون موقع كه بت خبر ميده كه ميس داشتي مينويسه كه مثلا 5 تا ميس داشتي ولي وقتي ميري توش فقط جلوي يارو مينويسه كه مثلا hamid (5) 5:20 و اين هم ساعت آخرين ميس هست كه داشتي... واسه ي اينكه ببيني اون چهار تا تماسه ديگه ساعتش كي بوده بايد بري تو منو و بعد بري تو log و بعد هم جوي استيكت رو بدي سمت چپ. يه صفحه مياد كه توش همه چيز رو مينويسه حتي ورود خروج ديتا و اس ام اس . اونجا مينيني كه 5 بار اسم مثلا hamid نوشته شده و علامت ميس كنارش هست. حالا رو هر كدوم كليك كني ساعته ميس رو بت ميگه ...
اي كاش تونسته باشم بفهمونم...
خوش باشي... راستي اگه كسي جواب داده بود قبلا به اين آقا ببخشه چون من چند صفحه رو نخوندم حالا دارم يكي يكي ميخونم...
سلامنقل قول:
به نقل از یکی از یوزرهای GSMArena که به نظر نمی رسه اماتور بوده باشه...
The red model of 5700 had some tech problems, due to which Nokia pulled it back from the market
و یکی دیگه:
u said made in hungry is very bad in quality i know in red color of 5700 is very bad in quality i reccomend u if u wanna buy made in hungry so u must buy in black color with made in hungry ok its good
نقل قول:
پتلفرم این گوشی سیمبین 9.2 هست که برای N95 هم 9.2 هست.در نتیجه نرم افزارهاشون و تم هاشون یکیه و فرقی نداره ...
بهترین فایل منیجر Acitve File هست که در بین سیمبین 9.1 شهرت خاصی داره...برای پلیر هم ازخود پلایر گوشی استفاده کنی.در بیشتر امکانات بهتر عمل می کنه.نقل قول:
سلام دوستان ببخشيد اينجا عنوان مي كنم...
اگه ميشه يه فايل منيجر توپ كه پلير و غيره هم توش باشه باسه اكسپرس!! بزارين..
منظورتون از اکسپرس هم نفهمیدم.این گوشی کلا یه نسخه بیشتر نداره و Express Music هست
سلامنقل قول:
سلام دوستان
من بررسی تخصصی 5700 رو توی M OB I L E R E V I E W که خوندم یه چیز جالب دیدم گفتم شاید به درد شما هم بخوره...
اینو برداشتم و براتون گزاشتم تا ببنید قدرت صدای این گوشی رو ...
البته این انگلیسی هست اگر نیازی بود بگین تا ترجمش کنم و بزارم....
ولی به نمودار ها توجه کنید....
قدرت صدای این گوشی بالا هست و از چیپست Hi-Fi استفاده کرده.اما مهم اینه که کیفیت صدا در هدفون کاملا ضعیف هست و به قول یکی از یوزرهای GSMArena این گوشی فقط اسم Xpress Music رو یدک می کشه و اصلا یه گوشی میوزیک ادیشن نیست.در امتیاز هم می بینید که حتی امتیازش از 3250 هم ضعیف تره
به شخصه در ابتدا فکر می کردم مشکل از هدفونه اما وقتی هدفون خودمو روی N91 گذاشتم فکرشم نمی کردم هدفونم اینقدر قدرت داشته باشه !!
99 درصد افرادی که این گوشی رو دارند این مشکل رو گله کردن ! در فروم های خارجی و پرژن این مورد رو خوندم...خودمم این مشکل رو تا دیروز داشتم اما بعد از یه مستر ریست حل شد....احتمالا بازم این مشکل به سراغم بیاد....نقل قول:
من هر كاري كردم زمان رسيدن اس ام اس هارو درست نشون نميده چه تو حالت دستي تاريخ چه تو حالت اتو آپديت
اين مشكل بديه چه جوري حلش كنم (خيلي مهمه)
باید منتظر پچ اپدیت باشیم
واسه ي شما رو نمي دونم كه كيفيت تو هدفونتون چقدره ولي من وقتي امتحان كردم گوشيه خودم و با 3250 رفيقم ويه نوع هندز فري دقيقا 3250 هيچ حرفي واسه گفتن جلوش نداشت...نقل قول:
حالا نمي دونم شما اينجا دارين چي ميگين؟؟؟!!!
سلامنقل قول:
با سلام دوستان گوشی من بعضی وقتها ریست میشه..در سایت موبایلستان خوندم که این یک چیز طبیعی هست و نکیا در سری جدید گوشی های خود که تولید میکنه به جای اینکه گوشی هنگ کنه...ریست میشه!! ایا گوشی شما هم بعضی وقتها ریست میشه..و این اخبار در مورد ریست گوشی درسته؟؟
شما اصلا از بچه های موبایلستان به عنوان مرجع استفاده نکنید !! دو سال پیش این سایت خیلی خوب بودش اما الان یه مشت بچه اون سایت رو می چرخونن و سایت اصلا دموکراسی نیست.
مشکل ریست این گوشی هم یه مورد کاملا عادی هست و به خاطر اینه که این گوشی دارای cpu بسیار قوی هست و چون باتری این گوشی توان کشیدن هنگ رو نداره نوکیا طوری طراحی کرده که ریست بشه.....
من تمام متن های یوزرهای GSMArena رو خوندم یکیشون در مورد ریست این گوشی حرفی نزده ! پس این یه ضعف به حساب نمی یاد
اتفاقا همین دیروز من با 3250 هم تست زدم...نقل قول:
اصلا این گوشی بیس نداره !! فقط شفافیت صدا داره...
امتیاز کیفیت این گوشی رو در مقایسه سایت موبایل ریوو ببینید.6.9 شده..در حالی که 3250 امتیاز 7.9 رو داره !!!
N91 هم امتیاز 9.1 رو داره که واقعا قدرت بالایی داره
ضمنا من قبلا گوشی واکمن سونی اریکسون داشتم و فقط برای MP3 از واکمن استفاده می کردم....بازم می تونم بگم این گوشی در مقایسه با سری واکمن سونی اریکسون مخصوصا W900-W850-W810 و سری های جدید واکمن از جمله W610-660 هیچ حرفی برای گفتن نداره !!
ولیوم این گوشی نسبت به سری واکمن سونی اریکسون هم ضعیف تر هست و هم از لحاظ بیس ضعیف تره...
من میوزیک هایی دارم که روی سونی اریکسون از شدت بیس سردرد می گرفتم اما روی این گوشی .... !!
تعصب بیجا هم ندارم.موبایل ریوو هم بهترین مرجع هست و روی تعصب هم مطالب نمی زاره.اونجا هم این مسئله کاملا بهش اشاره شده
حالا گوشی شما Ultra Edition هست دیگه شانس شماست....
برای تایید حرف های منم می تونید نظرات صدتا یوزر GSMarena رو بخونید که در این مورد مطالب نوشتند.
به به امیر جان
خوبی؟
پس چرا اینجا ( رو داری؟
مي دونم عزيز...نقل قول:
سايت موبايل ريويو هم رفتم...
خودم هم قبل از اين موبايل سري واكمن داشتم... آخه عزيز دل من تو قرار نيست آهنگت اونقدر بيس داشته باشه كه سرت درد بگيره!!!
واسه ي من و 90 درصد بقيه ي مردمي كه از اين گوشي استفاده مي كنن فكر كنم همين قدر باس كه به قول شما هم كمه هم از سرمون زياد تره... من دوست ندارم وقتي آهنگ پخش ميشه گوشم از باس آهنگ بتركه...
ولي به جان خودم صداي مال من خيلي بلنده و كيفيت آهنگ هم بالا ست واسه همين هيچ وقت صدا رو تا آخر بالا نمي برم... باسشم واسه من عاليه ...
بله واسه ی منم خوبه به نظر من که از 810 تو هدست صداش بهترهنقل قول:
این نظر شخصیه من بود.
ببینید من نمی گم این گوشی ضعیفه و بدرد نمی خوره.اتفاقا خودمم ازش خیلی راضی هستم.اما مسئله اینه که این گوشی اسم Xpress Music رو دارهنقل قول:
سايت موبايل ريويو هم رفتم...
خودم هم قبل از اين موبايل سري واكمن داشتم... آخه عزيز دل من تو قرار نيست آهنگت اونقدر بيس داشته باشه كه سرت درد بگيره!!!
واسه ي من و 90 درصد بقيه ي مردمي كه از اين گوشي استفاده مي كنن فكر كنم همين قدر باس كه به قول شما هم كمه هم از سرمون زياد تره... من دوست ندارم وقتي آهنگ پخش ميشه گوشم از باس آهنگ بتركه...
ولي به جان خودم صداي مال من خيلي بلنده و كيفيت آهنگ هم بالا ست واسه همين هيچ وقت صدا رو تا آخر بالا نمي برم... باسشم واسه من عاليه ...
N91 رو ببینید...قدرت واقعی واکمن رو تا حد خوبی نشون داده.
میوزیک نیاز به بیس داره و دلیل نمی شه به خاطر اینکه ممکنه سردرد بگیریم بگیم اصلا بیس یه مورد بی معنی هست...اون فردی که میوزیک گوش می کنه می تونه اکولایزر رو تغیر بده....
سلامنقل قول:
چون از ابتدا فعالیتم در فروم های پرژن با () شروع کردم.اما به دلایلی الان دیگه برش داشتم...اینجا هم باید یه پیغام به ادمینش بزنم که باسم برداره.
رپ بوي جان چرا وقتي اسمتو گذاشتي پسر رپر اونوقت آواتارت عكس يه دختره رپر هست؟نقل قول:
اين دختر ه كه عكسش رو آواتارت هست اسمش آتيشه؟
قبول دارم که صدای بیسش از 3250 یکم کمتره اما کیفیت صدا رو فقط 5700 داره. البته اگه نرم افزار LCG Jukebox رو روش نصب کنین بهتر میشه فرکانس های پایین رو کنترل کرد و مقدار بیس رو افزایش داد.
اگه کسی نرم افزاری برای پخش موسیقی برای این گوشی پیدا کرد که تو اکولایزرش قابلیت تنظیم فرکانسی از 30 تا 40 هرتز داشت حتما به من اطلاع بده.
حرفت كاملا متينه و قبولش دارم...نقل قول:
برای اینکه از بین دختر ها بهترین رپ کنه:Dنقل قول:
آره آتیشه
بعد شاید عوضش کردم آواترمو.
مگه اینجا هم عوض میکنن مثل پی تی؟نقل قول:
ولی خداییش بچه های اینجا فعال تر از پی تیه.
هر فروم باسه خودش یه مزیت هایی داره و اصلا نمی شه با هم مقایسه کرد....نقل قول:
با سلام
راهنمایی می خواستم. امروز هر چی توی برنامه smart movie (3.41) ld می خوام شو پخش کنم بعد از اجرا یعنی 4-5 ثانیه بغد می نویسه program damaged و یه عدد هم زیرش هست بعد گوشی ریست می شه .
برنامه رو unins. کردم بعد دوباره نصب کردم ولی درست نشد. اعصابم رو خرد کرد .شانس ما رو گوشی رو می خواستم به یکی نشون بدم ضایعمون کرد. ولی سالاره .لطفا راهنمایی کنید این ایراد رو بر طرف کنم.
پیغام دقیقش اینه:
program damaged
(3309137419)
مرسی
alia جان من هم دقیقا همین مشکل رو با نرم افزار dvdplayer در ان70 داشتم!!مشکل از نرم افزاره!!البته ممکنه در تنظیمات کانورت فیلم مشکلی وجود داشته باشه!!لطف کن تنظیمات کانورت فیلمت رو برامون اینجا بزار تا مشکل رو پیدا کنیم!در مورد ان91 هم باید بگم که خیلی ببخشید ولی شما گوشت کوب میخواین بزارین تو جیبتون یا گوشی؟؟؟؟؟؟ان91 هزار بار دیگه هم که امتیازش از لحاظ بلندی صدا و بیس بیشتر از 5700 باشه ولی ابدا از لحاظ دیگر امکانات و همچنین شفافیت و تفکیک صدا به پای 5700 نمیرسه!