ممنون از اینکه جواب دادید.نقل قول:
زیرنویسی که دانلود کردم مال Farsi Subtitle هست. این زیرنویس:
کد:http://www.farsisubtitle.com/download/index.php?act=view&id=1857
ممنون از اینکه جواب دادید.نقل قول:
زیرنویسی که دانلود کردم مال Farsi Subtitle هست. این زیرنویس:
کد:http://www.farsisubtitle.com/download/index.php?act=view&id=1857
سلام
من فیلم رو از تو دی وی دی کپی کردم تو هارد(2 تا پوشه video , audio ) ولی وقتی اجراشون میکنم زیر نویس رو نشون نمیده در حالی که وقتی دی وی دی رو تو dvdram میزارم و به صورت اتومات بالا میاد زیرنویسش اجرا میشه. وقتی از رو هارد اجراش میکنم هم با powerdvd هم با kmplayer و ... زیرنویس نداره
چکار کنم؟ کمکم کنید .
در نرم افزار PowerDVD دکمه Ctrl+O رو بزنید و گزینه Open movie file on hard disk drive رو انتخاب کرده و سپس مسیری که DVD رو کپی کردید رو انتخاب و OK رو بزنید. با این حالت می تونید با زیرنویس فیلم رو ببینید.نقل قول:
من از powerdvd 10 استفاده میکنم. وقتی ctrl+o رو میزنم Open movie file on hard disk drive نداره دو تا گزیینه بیشتر ندارهنقل قول:
یکی درایو H که همون دی وی دی رم هستش و اون یکی هم I که درایو مجازیه مربوط به ultraiso.
چیزی به اسم هارد دیسک نمیاره خودم دستی هم رفتم مسیرش رو همه فایل های تو پوشه ویدئو رو select کردم بعد زدم play که منوی اول فیلم رو میاره ولی هرکاری میکنم هیچ کدوم رو نمیتونم سلکت کنم play هم که میزنم زیرنویس غیر فعاله روشن هم نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نسخه 10 رو ندارم. البته فکر نکنم این قابلیت رو حذف کرده باشند. حالا شاید یکی از دوستان راه حلی برای مشکل شما داشته باشند.نقل قول:
فهمیدم چجوریهنقل قول:
اینقد باش ور رفتم تا اینکه بالاخره فهمیدم
کافیه فیلم رو کپی که گرفتی رو پوشه ویدئو کلیک چپ کنی و بزنی play، نباید پوشه رو وا کنی.:27:
یه سئوال چه طور میشه فونت زیر نویس رو بزرگ کرد.
بعضی از زیر نویس ها فونتشون خیلی ریزه
در KMPlayer با استفاده از دکمه ALT+F1 میشه زیرنویس رو بزرگ و با استفاده از دکمه ALT+F2 زیرنویس رو کوچک کرد.نقل قول:
در JetAudio هم با استفاده از دکمه ALT+UP میشه زیرنویس رو بزرگ و با استفاده از دکمه ALT+DOWN زیرنویس رو کوچک کرد.
پ.ن: البته این کار رو فقط برای زیرنویس های SRT میشه انجام داد و در مورد زیرنویس های SUB/IDX و زیرنویس هایی که رو خود فیلم هستند نمیشه این کار رو انجام داد.
ممنون .من از برنامه ی klite codec pack+power dvd 8 استفاده می کنم تو اون ها راهی برای بزرگ کردن زیر نویس وجود داره یا نه .نقل قول:
سلام. من یه سری فیلم با فرمت mkv دارم که توی فیلم زیرنویس هم هست. در واقع زیرنویس همراه فیلم هست نه یک فایل جدا. از طرفی زیرنویس به فیلم نچسبیده یعنی در kmplayer با زدن دگمه Alt+x می شه زیرنویس رو برداشت. می خوام ببینم چطوری می شه این کار رو کرد؟ برنامه ای می خواد؟ می شه معرفی و یاد بدید؟
سلامنقل قول:
پلیر رو عوض کنید هر پلیری امکانات بقیه پلیر ها رو نداره
+
اینکه زیرنویس های ساب آیدیکس رو نمیشه فونتشون رو بزرگ یا کوچک کرد .
سلامنقل قول:
سرچ لطفا
سلامنقل قول:
من با برنامه ی subresync زیرنویس دی وی دی دوم رو باز کردم اینم متن داخل زیرنویس ( در پیوست ) مشکل شما چیه دقیقا ؟
مشکل من اینه که در subresync می تونم به همین صورت که شما عکس رو گذاشتید نوشته های زیرنویس رو ببینم، اما موقعی که می خوام از همین زیرنویس موقع دیدن فیلم استفاده کنم هیچ نوشته ای دیده نمی شه. از پلیرهای مختلف استفاده کردم ولی به نتیجه نرسیدم.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما یک save as بزن دوباره با یک نام دیگه سیو کن بعد دوباره چک کن.
بازم نشد من دوباره یک نگاه بهش میندازم :20:
متاسفانه نشد. قبلا هم با استفاده از نرم افزارهای Sub to Sup و Sup2Srt جمله های زیرنویس رو به عکس BMP تبدیل کردم، ولی همه عکس ها سیاه بود و نوشته ای نداشت. فیلم رو نصفه دیدم و از فیلم خوشم اومد، ولی از شانس بد گویا زیرنویس با ما لج افتاده. :31:نقل قول:
سلامنقل قول:
زیرنویس از 01,39,47,114 شروع میشه
همین حدود باید زیرنویس رو عقب بکشید
با Shiftvobsub
پاک ضایع شدیم رفت :43:نقل قول:
به تنها چیزی که دقت نکردم، زمان بود. :31:
ممنون دوست عزیز، خیر از جوونیت ببینی. :20:
سلام.
من یه برنامه برای ساخت یا ویرایش زیرنویس میخواستم وقت خوندن کل تاپیکتونو هم ندارم اگه ممکنه کمکم کنید.
سلامنقل قول:
پست اول برنامه هایی که معرفی شده
سلام یه عکس دارم با فرمت jpg می شه کاری کرد که این عکس در زمانی خاص به عنوان زیر نویس نمایش داده شه، عکسی هم که می گم این شکلییه :
یعنی می شه کاری کرد که راخت این عکس به عنوان زیر نویس نمایش داده بشه.کد:http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=ioh28uzu2xii768&thumb=4
سلام چطوری میشه متن زیرنویس رو استخراج کرد؟
سلام
من مشکل نا مفهوم بودن فونت فارسی رو که سرچ کردم گفته بودید باید یونی کد رو فارسی کرد.
من وقتی اون قسمت رو رو فارسی قرار میدم و اوکی میکنم میگه که سی دی ویندوز رو بذارید و بعد از اینکه اوکی میکنم
باز میگه که این فایل رو H:\i386 باید پیدا کنید که من نمیدونم چکار باید بکنم.
ممنون.
سلامنقل قول:
برنامه ی ووب ساب رو نصب کنید از برنامه های جانبیش برای اینکار وجود داره برنامه ای .
یک سرچ بکنید آموزشش فکر کنم هست.
سلامنقل قول:
سی دی ویندوز باید همون سی دی باشه که باهاش ویندوز رو نصب کردین .
مطمئن هستین همون سی دی هست ؟
آره کلا همین یک سی دی رو دارم.نقل قول:
سلام وقتی تغییراتی روی زیر نویس ایجاد میکنم و سیوش میکنم اون تغییرات اعمال نمیشه و وقتی دوباره زیر نویس رو اجرا میکنم مثله اولشه چطوری میشه این مشکلو برطرف کرد؟
سلامنقل قول:
عزیز من یکجا پست دادی دیده شد.
زیاد هم عجول نباشین لطفا برای گرفتن جواب.
شما این تغییرات روی چه نوع فرمت زیرنوس انجام میدیین ؟
برای سیو کردن چیکار میکنید ؟
اصلا کل پروسه ای که طی میکنید چجوری هست ؟
مشکل فونت من حل شد و فارسی نشون میده ولی ترتیب کلمات از اخر به اوله، یعنی اینجا ایران است رو میزنه است ایران اینجا
اگر راه حل این مشکل رو هم بفرمایید ممنون میشم.
برنامه Subtitle Workshop باز میکنم و زیرنویس srt رو بازخوانی میکنم بعد بعضی نوشته های زیر نویس رو عوض میکنم آخرش هم خارج میشم و میپرسه میخوای سیو بشه منم میزنم بله.وقتی زیرنویس رو دوباره باز میکنم هیچ تغییری نکرده.:41:نقل قول:
هیچکس تو این تاپیک نیست جواب ما رو بده؟نقل قول:
سلامنقل قول:
یه کم عجیبه . شما از فایل save as رو بزن و subrip رو انتخاب و سیو کن ببین بازم همین مشکل رو داری ؟ /
این کارو کردم ولی برطرف نشده چیکار کنم؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شما زیرنویست رو بذار بگو میخوای چیکار کنی من یک چکی بکنم .
شما یه امتحانی بکن ببین میتونی یه قسمتیشو تغییر بدی یا نه.کد:http://rapidshare.com/files/420165743/Eminem_-_Not_Afraid.srt
سلام دوستان km player من با زارنویس های srt مشکل داره و یک زیرنویس فارسی srt رو به یک زبون دیگه که شبیه یونانی هست نشون میده لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلامنقل قول:
یونیکد رو باید درست کنید بارها توضیح داده شده سرچ کنید .
سلامنقل قول:
منظورت از تغییر چی هست خوب عزیز
میخوای زمان رو عقب جلو کنی چیکار کنی؟
منظورم اینه که متن یه زیرنویسو تغییر بدی
میخوام یه فیلم رو زیرنویس کنم ، یه فایل زیرنویس انگلیسی srt هست ، من با word بازش میکنم و به جاش فارسی مینویسم و سیو می کنم، اما یه مشکل هست ، موقع پخش به جای حرف ی ، علامت سوال میذاره
سلام.
من اول قسمت 2 لاست که خلاصه قسمت اولش رو یکی دو دقیقه پخش میکنه رو زیرنویس انگلیسیش نداره و فقط از شروع قسمت 2 زیرنویس میزنه.
با تاخیر زمانی زیرنویس رو کشوندم عقب تا سر همون موقع پخش کنه.
اما اواسط فیلم دوباره زیرنویس می افته عقب. اینجا فکر کنم باید fps رو که تو اون تاپیک گفتید درست کنم، یا نه از اول باید این کار رو بکنم ؟
اون آموزش رو هم درست نفهمیدم. الان fps فیلم رو از gom player دیدم23.98 هست. پس قسمت out put رو میذارم 23.98
حالا برا قسمت input باید چی بدم ؟ هر چی هم آزمایش می کنم باز نمیشه. این قسمتش رو یک کم بیشتر توضیح بدید مممنون میشم.
بله میشه. من همین زیرنویس شما را با برنامه Subtitle Workshop هر بلایی خواستم سرش آوردم و سیو کردم. مشکلی ندارد.نقل قول:
شما با همون note pad کار کنید مشکلی پیش میاد؟ یا همونایی که در word هست را در note pad کپی کنید.نقل قول:
اول از همه باید fps زیرنویس را درست کنید و بعد اگه نیازی بود عقب یا جلو بودنش را چک کنید.نقل قول:
فرمت زیرنویس شما؟ srt یا sub؟
srt هست. یک توضیح کوچیک دیگه برا درست کردن fps میدید ؟نقل قول: