راستی میگن این :command&conquer4 هم اومده.واقعیت داره.!!!؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
راستی میگن این :command&conquer4 هم اومده.واقعیت داره.!!!؟؟؟؟؟؟؟
سلام نمیدونم شاید اومده باشه از کجا شنیدی
:41:راستی آقای منصوری پچ ایران چی شد مجوز گرفتی حداکثر تا کی میاد :13:
\نقل قول:
سلام
با ااین وضع و او ضا ع هیچپی معلو م نیست................:41:
نقل قول:
من از سایتمطلع شدم.کد:www.dbazinews.com
سلام.کسی می تونه آموزش تصویری هک جنرال زیرو هاور رو با ini editor برام بذاره.حالا هر هکی که می خواد بگو باشه فرق نمی کنه.ممنون میشم.!!!!!!!!!!!!!!!!و یه چیز دیگه:ما باید چکار کنیم؟از مود صرف نظر کنیم یا اینکه منتظر بمونیم؟!!!!!!وی آخرین سوال؟آقای منصوری اگه زحمت بکشی و آموزش ها رو شروع کنی، خیلی در حق ما خوبی کردی!!!!!ان شاء الله جبران کنیم.
فکر کنم باید این تایپیک بسته بشه.چون فعلا که خبری از مود نیست.آقای منصوری :اگه آموزشو بذاری به نفع هممونه.دستت هم درد نکنه.البته بهت بر نخوره!!
می بینم که این سایت خلوته؟چه خبره؟کسی مرده؟
خواهش می کنم بر ای اینکه کارا زودتر انجام بشه به این ادرسها برید و به این سایتها با نظر اتتو ن فشار بیارید :
شما دو ستان می تونید وارد سایت وزارت ارشاد بخش سمعی بصری بشید و یا به شر کت پر دیس از طریق سایتش فشار بیارید تا بازی رو زو دتر تست کنند و جواب بدند ....
سمعی بصری وزارت ارشاد:
کد:
فر و شگاه بر دیس گیم (شر کت تحت قر ار داد )کد:http://www.ershad.gov.ir/2008-02-08-11-00-37.html
کد:
کد:http://shop.pardisgame.net/contact_us.php?osCsid=b68b9d3f3703904ddcedc468c0d34bc9
بسم الله الرحمن الرحیم
قسمت سو م تیم فر انسه:
((جنگ نهایی) )WAR ARMAGEDDON نام پک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم فر انسه:
یکی از قویترین تیمها با امکانات دفاعی و تا نکهای جدید و فوق العاده ....
کلیه سا ختما نها و سایتهای دفاعی و هواپیما ها و تا نکها طر احی و گرافیک جدید
سا ختما نها :
_سا ختمان پا ور
این سا ختمان مسئو ل تا مین انرژی مورد نیاز بر ای تیم می باشد .
_ سیلوی اتمی
بازیکن با ساخت این سیلو هر شش دقیقه یکبار می تو اند از سلاح هسته ای استفا ده کند
_سر باز خآنه
تجهیز ات
-سر باز معمولی
-آرپیچی زن
-سر باز هکر و مسئو ل کسب در آمد
-کماندو
-افسر فر مانده
-تک تیر انداز : با قا بلیت از کار اند اختن و نا بودی واحد های زرهی دشمن
-تک تیر انداز معمولی
-سر باز مخصو ص پا کسازی رادیو اکتیو و حملات شیمیا ئی
_فر و دگاه
-هواپیمای میگ
-قابلیت شکست دیوار صو تی
میگ21
-چر خ بال کما نچی
چر خبال
-هو اپیما ی اف 14
-هواپیمای king-raptor
_ دفا ع سنگری و قا بلیت پد افند تو پخانه
این بخش تو پخانه چین با قابلیت پر تاب تو پخانه هسته ای استو سنگر برای نه سر باز
_بر ج اسپیکر و تبلیغات و در مانی
_سا ختمان تا نک سازی
قا بلیتها :
tank batlle master-
tank overlord -
- تانک لیزری ضد هوائی
-تا نک PALADIN
- تا نک شیلکا ضد هو ایی
- موشک تام هاواک
POCKET BUGGY
_سا ختمان مادر
با زیکن در این سا ختمان قادر به سا خت بلدوزر برای ایجا د پا یگاه می گردد .
_پا لا یشگاه نفت :
این سا ختمان هر دو دقیقه یک بار کمکهای مال از آسمان بر ای بازیکن می فر ستذد .
_توپخانه برد بالا tremer
این ساختمان یک سایت تو پخانه با برد بالا می باشد که بازیکن را قا در می کند در هر شش دقیقه یکبار تیم خریف را زیر آتشبار خود بگیر د .
_تیر بار ضد هوائی و زرهی و نفر
قابلیت مین گذاری
_سیستم دفاع موشک پاتر یود
با سا خت این سایت دفا عی بازیکن با استفا ده از موشک های پا تر یود ریرضد زره و هوائی قادر به تا مین دفاع و امنیت زمینی و هوائی از تیم می گردد.
_سایت لیزری
بازیکن با این سا ختمان قادر است هر 4 دقیقه یکبار با لیزراز طریق فضا به تا سیسات حریف ضر به بزند
_سایت موشکی زمین به زمین با برد بالا
این سایت بازیکن را قادر می کند تا هر شش دقیقه یکبار بازیکن با تعداد 9 موشک دور بر د با برد بالا زمین به زمین و قا بلیت انفجاری دشمن را تحت آتش
دوستان یک نظر خواهی از شما دارم و اون اینکه آیا این مه یا گرد و خاکی که در قسمت بالای بازی هستش و در نقشه ها فر ق می کنه رو دو ست دارید باشه این ابتکاریه بر ای طبیعی تر جلوه دادن گرافیک بازی نظر اتتو ن رو بگید........
قسمت چهارم تیم سوریه
((جنگ نهایی) )WAR ARMAGEDDON نام پک :
تیم سوریه
_سا ختمان تا مین پول
با ز یکن با سا خت این سا ختمان قا در به تا مین در آمد به و سیله دو کا میو ن تو لید شده می گر دد.
_دفاع تیر بار و کا نل های زیر زمینی
با زیکن با سا خت این قسمت یک سنگر مسلح به تیر بار و کا نال های ار تبا طی زیر زمینی بدست می آورد که یک عامل موٍثر برای دفاع می باشد که قادر است سر باز های آر پیچی زن بسازد .
_سر باز خانه
:
-سر باز معمولی با قا بلیت مسلسل.
-آر پیچی زن با قا بلیت نا بودی تانک و ضد هو ائی .
-کما ندو هابی ضد اطلا عات :قادر به از کار انداختن سا ختما نهای دشمن
-تک تیر انداز : با قا بلیت از کار اند اختن و نا بودی واحد های زرهی دشمن
-کما ندوی نفوذی و غنیمت گیر ادوات زرهی دشمن
- افسر فرماندهی :قادر به تا مین یک هواپیما در هر پنج دقیقه و تا مین شش آر پیچی زن در هر نقطه از نقشه بر ای ضر به زدن به دشمن در هر پنج دقیقه یکبار .
_سایت موشکی سام
بازیکن با سا خت این سایت قادر به دفاع موشکی و ضد هوائی بسیار قوی از آسمان می گردد .طر احی و گرافیک جدید
_سا ختمان تا نکسازی شماره 1
-tank scorpion
-جیپ نفر بر
-ماشین رادار وان و ار تبا ط ما هوارهای
-ضد هو ائی شیلکا
-راکت دورزن کاتیوشا با قابلیت و سرعت بالا
-موتو رهای تندرو با طر احی و گرافیک جدید و قا یلیت شلیک مسلسل.
_TANK MARAUDER
SCUD LAUNCHER
چر خ بالMI-24 HIND_J,\OHKI
_فر و دگاه طر احی و گرافیک جدید
-هو اپیمای F 14-
-میگ 29
-هلی کو پتر های :با قابلیت حمل و تا مین در آمد و در گیری نیروی زمینی از آسمان chinook
-هلی کو پتر کمانچی
_سا ختمان استر اتزیک طراحی و گرافیک جدید
-اضافه کردن گلوله های نفوذگر
-موشک های باقدرت تخریب بالا
-اضا فات و تجهیزات تانکسازی
-ار تقاءموشکهای کاتیو شا
-قابلیتهای ارتباط و شناسا ئی با ما هواره
-قا بلیت تحر ک سر یعتر نیر وی زرهی و بلدوزر
_سا ختمان ار تقا ئ نیرو و تجهیز ات
-قابلیت افز ایش دفاعی و استحکام سا ختمانها.
-قدر ت افز ایش و سر عت مانور بیشتر نیروی زمینی
-استتار
-قدر ت تقویت کننده نیر وی زرهی
-
_پا لا یشگاه نفت طر احی جدید
این سا ختمان با زیکن را قادر می کند تا هر دو دقیقه از طر یق آسمان کسببسته های درآمدی و کمکهای مالی داشته باشد.
قابلیت این سا ختمان در با زی آنلاین و تیمی بسیار بالاست و بازیکن را قادر به تا مین و کمک مالی به تیم متحد خود می گرداند .
_سا ختمان تا نکسازی شماره :2 باطراحی و گرافیک جدید
تانک T72
-tank battle master
-tank king scorpion
-تانک با قا بلیت از کار اند اختن نیر و های زرهی دشمن .
_ساختمان مادر
بازیکن در این ساختمان می تواند بلدوزر بسازد و سا ختما نهای مورد نیاز را تا مین کند .
- ساخت یک رو بات جدید با طرح و گرافیک منحصر به فرد با قا بلیت شلیک موشک ضد تانک و تیر بار
_سایت موشکی زمین به زمین با برد پا ئین
این سایت قادر به دفاع با موشکهای میان برد است
_سایت موشکی ضد تانک و هوائی
این سایت بازیکن را قادر به تا مین امنیت هوائی و زرهی می نما یئ با قا بلیت بالا
_توپخانه دفاعی
_سایت موشکی زمین به زمین با برد بالا
این سایت بازیکن را قادر می کند تا هر شش دقیقه یکبار بازیکن با تعداد 9 موشک دور بر د با برد بالا زمین به زمین و قا بلیت انفجاری دشمن را تحت آتش
و نیر وی در یایی
همانند نیر وی در یایی ایر ان
سلام
اضا فه کردن پول به بازی :
این فایل رو دانلو د و بعد از حالت زیپ خارج و بعد در آدرس زیر کپی کنید :
C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer \Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\INI
یعنی برید اون قسمتی که بازی رو نصب کردی یا مد ی رو نصب کردی (مد ها همه در قسمتی که بازی اصلی جنرال زرو نصبه باید نصب بشند )و توی اون محیط شما یک پوشه داری به نام :» Data و در داخل این پوشه چندین پوشه دیگه هست شما پوشه :»INI رو باز کن و در درون او ن پوشه این فایلی رو که دانلود کردیدپ(پس از اینکه ازحالت فشر ده خارجش کردی ) رو کپی کن اونجا و هر سوالی از شما کرد شما yes رو بزن بعد وارد بازی شو پولها به تر تیب زیر تعقییر خواهند کرد
Value = 10000
Value = 15000
Value = 20000
Value = 25000
Value = 30000
Value = 40000
Value = 45000
Value = 50000
Value =80000
Value =1350000
Value = 240000
Value = 450000
Value = 5000000
لینک دانلود فایل حجم یک کیلو بایت:
کد:http://wararmageddon.persiangig.com/other/multiplayer.rar
نکته :
ااین فایل قابل نصب ر روی تمام مد هاست و همچنین جنرال ز رو بعد از هر نصب مد یا بازی جنرال زرو این فایل رو در محل یا د شده کپی کنید
آموزش اجرا بازی جنرال زرو بدو ن نیاز به جنرال یک و حتی آنیستال جنرال یک
سلا م
با این کار شما دیگه نیاز به جنرال یک نخواهید داشت و می تونید جنرال یک رو انیستال کنید وحتی میتونید از فایل بازی کپی روی یک سیدی و بد ون نصب همیشه بازی جنرال زرو رو اجرا کنید :
فایلهای رو که در عکس هست رو از بازی جنرال(1) در محیط نصب بازی جنرال زرو (2) کپی کن او نو قت بازی بدون نیازبه جنرال یک اجرا میشه و جنرا ل زرو هم اجرا خواهد شد :
با سلام و خسته نباشيد ... ... ... ... ... ... ... ... .. .. ... ... ... ... ... ... ... ...ميخواستم در مورد اون گرد و غبار بالاي صفحه بگم كه به نظر من اگه نباشه كنترل ما روي يونيت ها بيشتره.......بازم ممنون ... راستي شما صداهاي يونيت ها رو چكار كرديد ؟ منظورم اينه كه مثلا براي يونيت هاي جديد چه صداهايي گذاشتيد؟ مال همون يونيت هاي قبلي رو گذاشتيد؟ .........و هروقت كار هاتون كمتر شد بگيد . چون من ميدونم حتما همه كلي سوال دارند .. از جمله خودم....ممنون.....وراستي باز هم افزودني براي زيرو هور بذاريد ......و .....راهي هست كه بدون سيدي جنرالز زيرو هور رو بازي كني؟؟؟؟ و... . .. ......ممنون:20::20::20::5::5::5::8::27::46::4 6::46::10::10:
از نظر اتت متشکرمنقل قول:
صدای یو نیتها تا 50% عوض شدند و موزیکها 100% و صداها دو بله شدند ووو.......
به زودی طر یقه اضافه کردن تانک و غیر ه رو با چند تانک جدید رو بهتو ن امو زش می دم .....
سو الا تتو ن رو بپر سید تا جایی که سو ادم اجازه بده در خدمتم
بر یا بازی کردن بد و ن سی دی جنرال راه های زیادی هست یکی اش نرم افز ار (( Slysoft GameJackal Pro 3.0.0.7: ))زیر هستش که بر ای همه بازی ها جواب می ده و یک راه دیگه هم هست که به زودی بر ای تون فایلی رو آپلود می کنم که با کپی اون تو محیط نصب بازی جنرال دیگه نیاز به سیدی نخواهید داشت ....
اجرای بازی های کامپیوتری بدون نیاز به سی دی با Slysoft GameJackal Pro 3.0.0.7
قابلیت های کلیدی نرم افزار Slysoft GameJackal Pro 3.0.0.7:
- ساخت سریع پروفایل جهت انجام بازی با کارایی مشابه آی همان بازی یعنی براحتی با کلیک بروی بروی پروفایل قادر به انجام بازی می باشید
- محیط کاربری راحت و آسان
- قابلیت بروز رسانی خودکار نرم افزار
- قابلیت image mode جهت انجام بازی هایی که نیاز به سی دی و یا دی وی دی در حین اجرا داشته
- بهینه سازی و کاهش زمان بارگذاری بازی
- پشتیبانی از سیستم های چند پردازنده ای و توانایی انتخاب پردازنده مورد نظر در حین بازی
- پشتیبانی از جدیدترین بازی های موجود
- ابزاری جهت محافظت از پروفایل های شخصی با قابلیت گذاشتن پسورد بروی پروفایل و..
- و ...
-- دانلود کنید با حجم 4.3 مگابایت
کد:http://www.Rasekhoon.net/Software/Download-1746.aspx
با سلام چطور میشه کاری کنی که تو gla محدودیت ساخت اسنایپر بره وهر چقدر می تونی اسنایپر بسازی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟:41:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه زودتر اون فایلی که میگید بدون سیدی جنرال اجرا می شود را بزارید
سلا منقل قول:
حجمش 2.4 گیگه بد ون نیاز به بازی جنرالها مستقیم نصب میشه اگه ارشاد مجوز نده مجبورم یک فکر دیگه بر اش بکنم ....
من با شر کت پردیس قر ار داد دارم و نمی تونم این کار و بکنم مگر اینکه قر ار داد رو منتفی کنم ......
پصبر کنید تا آخر این ماه تصمیمات و همه چیز معلوم میشه .........
کسی نیست جواب بده
خيلي ممنون منصوري جان .. ببين بهتره اول اينارو كه ديگه كپك زدند اينقدر ماندند جواب بدي ..:
اقاي منصوري .. اگه ممكنه جواب سوالات منم بديد (فكر كنم يادتون رفته يا نديديدش) ................ خيلي ممنون و خسته نباشيد ولي در مورد سوال : 3 - منظورم اينه كه داخل كدوم فايل اين تعريف شده كه نوع تير چجوري باشه؟ 4 - شما چجوري اون تانك رو ساختيد؟ چون خودم هم داخل يه مد(فكر كنم rise to power ) ديدم .ولي بلد نيستم اونو بسازم. 5 - منظورم اينه كه به جاي اينكه مثلا nuclear از بالا بيفته پايين . مثل توپ تانك دو به جلو و مستقيم پرتاب بشه؟ 6 - جايي رو ميشناسي كه بصورت مجاني texure در اختيار ما قرار بده؟ 7 - چجوري اين fake رو بسازم ( براي generals 1 بگو و زيرو هور ) 9 و 10 - دقيقا داخل كدومش ؟ مثلا براي اينكه به چين يه قدرتي اضافه كنم كه 10 تا over lord بيفته يا : دشمن هايي مه اونجا اند بميرند ؟ و سوال بعديم اينه : 11 - لطفا بگو هركدوم از فايل ها براي چي هست.... 12 - شما هك كردن جنرالز 3 رو هم بلدي ؟ اگه بلدي به ما هم ياد بده .... .......................................و يه چيز ديگه : من داخل world builder چكار كنم كه ارتشي كه ميسازم مال خودمون بشه و 2 - چجوري تانك بي راننده بسازم كه بشه سوارش شد 3 - چجوري يه كاري كنم كه هر يه مدت يك بار از يه جايي يه ارتش بياد و مال ما باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ ................ خيييييييييييييييلي ممنون........................................ .......::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::10::10::10::10::10::10::10::10:
:11::11::11::27::46::46::46::31::5::5::10::8::10:: 11::11::11::11::11::11::10::10::10::10::10: و اينم چندتا سوال ديگه .. : 1-چرا وقتي داخل 3 دي مكس 7 فايل هاي w3d رو اديت ميكنم تو بازي اديت شدشون نمياد بلكه غيب ميشن؟؟!!!!!!!!!!! ممنون ...فلاح جان چه جنرالي هستي؟ ..كسي هست كه بتونه فايل هاي w3d و texture و عكس براي افراد جديد گير بياره ؟ ..........راستي منصوري جان من game jakal رو دارم .. لطفا بگو چجوري اين كارو بكنم ؟(بدون سي دي جنرالز بازي كنم؟؟؟؟؟)
نقل قول:
جنرال 2 زرو با پچ ریبورن 5
کسی نیست جواب بده
کسی اینجا نیست جواب بدهد
=========================================نقل قول:
سلام ببخشید دیر جواب میدم یک مقدار گرفتارم ....نقل قول:
و کار شما هم مقداری نیاز به دآپلود داشت
اسم تک تیر انداز های جی الی ای اسنا یپر نیست Jarmen Kell هستش...بر ای این که محدو دیت رو بر دارید فایل زیر رو از حالت زیپ خارج کنید و بعد در آدرس ذیل کپی کنید :
لینک فایل مستقیم :13 کیلو بایت
کد:http://wararmageddon.persiangig.com/file/Object.rar
أرس کپی کردن فایل:
C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\INI
نکته مهم این کار تنها در تیم جی ال ای امکان پذیر می گردد نه در تیمهای دیگر جی ال ای و تنها در جنرال زرو نه در مد ها....اگر بر ای تیمها و یا مد های دیگر هم می خو اهید این کار را انجام دهید بگید تا را هنمائی کنم ....
این فایل این امکان رو به شما می ده تا جنرال زرو رو دیگه بد ون نیاز به آپگر یت 1.04 و هر نوع کرک و بد ون سی دی اجرا کنید .....نقل قول:
این فایل رو از حالت زیپ خارج کنید و بعد در محل نصب یازی کپی اش کنید :
لینک فایل مستقیم:
حجم 2 مگابایت
کد:http://wararmageddon.persiangig.com/file/generals.rar
محصول شر کت ;AFM & RAYAN
سازنده: منصوری
موفق باشید
ممنون از جوابتون جنرال من ریبورن 5 است فرقی میکند ؟/؟؟
راستی پک ایران چی شد هنوز مجوز نداده اند /؟؟؟
برای بقیه ی هرو ها چی مثلا هکر چین؟؟؟؟؟؟؟فکر کنم اسمش بلاک لوتز بود
نقل قول:
سلا م
د وست عزیز اکثر سو الا ت شما یناز به مقد مات داره من بار ها گفتم من هخمینجوری بگم شما موفق به تعقییر نمی شید و فقط علاف می شید :
باید بر ید تو فایل Weapon و FXList.ini در آدرس زیر:
C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\INI
مثال:FXList.ini
FXList WeaponFX_QuadCannonGunFire
LightPulse
Color = R:128 G:128 B:64
Radius = 20
IncreaseTime = 0
DecreaseTime = 100
End
ParticleSystem
Name = GattlingCannonLenzflareIntense
OrientToObject = Yes
Offset = X:0.0 Y:0.0 Z:0.0
End
ParticleSystem
Name = FallingShells
OrientToObject = Yes
Offset = X:0.0 Y:0.0 Z:0.0
End
Tracer
DecayAt = 1
Length = 10
Width = 0.3
Color = R:255 G:255 B:255
Speed = 300
Probability = 0.5
End
End
تر جمه:
FXList سلاح فارکس چهارتایی کانن تفنگ آتش نشانی
پالس نور
رنگ = تحقیق : 128 گرم : 128 ب : 64
شعاع = 20
افزایش ساعت = 0
کاهش ساعت = 100
پایان
ذرات سیستم
نام = Gattling کانن لنز از جا در رفتن شدید
مشرق زمین برای شی = بله
انحراف = اکس : 0.0 ý : 0.0 Ž : 0.0
پایان
ذرات سیستم
نام Shells = ثابت
مشرق زمین برای شی = بله
انحراف = اکس : 0.0 ý : 0.0 Ž : 0.0
پایان
نقشه کش
فروپاشی در 1 =
زمان = 10
عرض = 0.3
رنگ = تحقیق : 255 گرم : 255 ب : 255
سرعت = 300
احتمالات = 0.5
پایان
پایان
4- بر ای را حتی کا رتو ن می تو نید او ن تا نک رو از مدی که این تان ک در ونش هست بر دارید و به مد دلخواهتو ن اضا فه کنید ....
5- بر ای همن کار هم باید تعقییر اتی در زا ویه و انحراف = اکس و شعاع بد هید در فایل :FXList.ini
6-شما می تونید تکسچیر های مورد نظر تون رو از مد ها یا حتی بازی های استر اتژیک همسان با این بازی بدست بیا رید ...
7- در جی ال ای که fake رو دارید و لی اگه می خواهید در تیمهای دیگه هم این کاتر رو بکنید باید این تعقییر ات رو در فایل CommandSet.ini و اقع در پوشه :\INI انمجام بدید ...........
و فرق در جنرال یک و زرو نداره ....
راهنمائی : بهترین را هنما ئی درس گر فتن از مد های مشا به های هستش که این کار رو انجام داد ند ....
9-10- روی این کار ها تا به حال من کار نکردم ولی باشه بر ات پیداش می کنم و جو ابش رو بهت می گم
11-این یکی خیلی کار داره انشا ئ الله در سایتی که دارم می سازم به همتون آمو زش کامل تصویری رو یاد می دم با امکان فضا بر ای ارائه فایلهاتو ن ....
12- منظور شما از جنر ال سه هم ون تایبریمه .. اگه اینجوری باشه بله بلدم ولی سیستمم ضعیفه و با هاش مشکل درام بر ای ویر ایش فایلها چون این بازی بازیه سنگینیه....اونهم به چشم ...
جواب سوالات 2و3 شما خلا صه می شه در نقشه های که بر ای بازی باید بسازید من زیاد وقت نداشتم رو بر نامه :world builder کار نکردم و نمی تو نم کمک زیا دی بهت بکنم ....
ولای ارتشی رو مال خود کردنو و کمک گر فتنو اینئ جور چیز ارو فقط توی محیط این بر نامه انجام می دند ....
Game Jackal
کافيست دیسک مورد نظر را در درایو قرار دهيد و Game Jackal بخواهيد که آن را کپي کند سپس نرم افزار از آن کپي گرفته و با دسکتاپي که پيش روي شما قرار مي دهد اجراي آن بازي يا نرم افزار را سريعتر مي کند (بدون احتياج دیسک) انگار که آن را روي دستگاه نصب کرده ايد.
یعنی بازی رو از داخل این نرم افز ار اجرا کنید ....
Game Jackal يک خصيصه اي به نام ناظر نگهبان (Guardian Control) دارد که مي توانيد براي قسمت هايي از بازي ها محدوديت هايي ايجاد کند.به عنوان مثال براي چند بازي پسورد بگذاريد تا اشخاص دیگر نتوانند وارد بازی شوند ، يک زمان مشخص براي اجراي آن بازي بگذاريد تا فرزندانتان بيش از زمان تعيين شده نتوانند پاي بازي بنشينند. Game Jackal نرم افزار کاملي مي باشد و از نظر قدرت و تکنولوژي مانند آن نرم افزاری نيست.
===========================================
بر ای مشکل تر دی هم بر و صفحه دو م همین تایپیک توضیحات رو دادند :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=113190&page=2
موفق باشی ....
سلا م بله بر ای هر مدی فرق داره بر ای ریبو رن ورژن 5 : فایل زیر رو از حالت فشر ده خارج کن و محتویاتشو در درون پوشه : Object کپی کننقل قول:
نکته: البته باید مد ریبورن 5 رو نصب کرده باشی
لینک مستقیم فایل : 792 کیلو بایت
کد:http://wararmageddon.persiangig.com/file/Object.rar
آدرس محل کپی:
C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\INI\Object
بعد از اینکه این فایل رو کپی کردی تمام محدو دیتها بر ای تکتیر نداز ها و کماند و ها و همینطور کماندو زن چینی بر داشته میشه بر ای تمام تیمها .....
پک ایران هنوز خبری نیست کل مجوزا از دو ماه قبل معلق شدند قوانین رو دارند عوض می کنند و فعلا مجوز نمی دند ..........:41::41::41:نقل قول:
باسلام میشه بگی باید کجا رو تغیر بدهم (وقتی فایل شما رو ریختم خیلی از قابلیت ها حذف شده بود مثلا برای اور لرد چین باید خودت آپدیت می گر فتی ویا تو پول خانه کامیون دومی کار نمی کرد )
راستی یادم رفت بگم توی پچ 5 بعضی از قابلیت ها مثلا اسنایپر آمریکا غیر فعال حتی وقتی پرو موشنش (ستاره) را میگیری بازم نمیشه ساخت توی چین هم اون دور زن های اتمی که نوترون هم میزنند غیر فعال است
تو WorldBuilder چطور میشه یک ارتش را مال خود کنی یعنی وقتی ساختی توی بازی مال توباشد
باتشکر
آموزش حذف محدو دیت بر ای تکتیر انداز ها و کما ندو های امر یکا و چین در بازی جنرال زرو و جنرال
نقل قول:علی جان من فقط رو تک تیر اندازها و کماند و های امر یکا و چین این کار رو کردم و به قسمتهای دیگه دست نزدم باز م می بینمنقل قول:
ولی بر ای اینکه این کار رو خودتون انجام بدی من طر یقه کار رو بر اتو ن شر ح می دم
ااول بر ید تو پوشه Data بعد :INI و بعد پوشه :Object سپس شما در این پو شه فایلهای رو مثل عکس زیر می بینید :
یکی از این فایلها رو انتخاب کنید این فا یلها مشخصات هر تیم رو داره حالا مثلا تیم جی ال ای می ریم و فایل :GLAInfantry.ini رو انتخاب می کنیم این فایل مشخصات تمام سر باز های جی ال ای رو درونش داره و با بر نا مه : Edit INI که لینکشو در پائین گذاشتم این فایل رو باز کنید مثل عکسهای زیر عمل کنید :
1-
2-
3-
4-
لینک دانلود این نرم افزار :Edit INI
807 کیلو بایت
کد:http://wararmageddon.persiangig.com/file/ini%20file.rar
بعد از اینکه در قسمت مشخصات تک تیر انداز جی ال ای این قسمت :
MaxSimultaneousOfType = 1 تر حمه: به طور همزمان حداکثر از نوع = 1
شما می توانید جای عدد یک عدد دلخواه را بگذارید یااین نوشته را پاک کنید سپس ا ین فایل رو سیو کن دیگه وقتی بری تو بازی جی ال ای تک تیر اندازش محدو دیت ساخت نداره بر ای کماندو ها ی امر یکا و چین هم به همین منوال عمل کنید امید وارم مفید واقع بشه فقط دقت کنید تا به قسمتهای دیگه دست نزنید حتی یک خط فاصله باعث ارور می شه مواظب باشید .
نکته مهم این فایلها خیلی حسا سند حتما قبل از ادیت هر فایلی از او ن کپی بگیر ید.....
من با بر نامه WorldBuilder زیاد کار نکردم ....
موفق باشید
با سلام خدمت تمامس دوستان من خیلی وقته دارم این تایپیک رو دنبال میکنم واز آقای منصوری بابت تمامی زحمت هایش برای ساخت پک ایران کمال تشکر را دارم
یک سوال داشتم توی پچ 5 بعضی از امکانات در بعضی از تیم ها کار نمی کند باید چکار کنیم تا این ها درست شود باتشکر
با سلام .. خييلي ممنون منصوري جان ... و يه سوال ديگه .: ببخشيد ميشه دقيقا توضيح بديد كه چجوري ميشه با game jackal براي بازي ها تراينر ساخت و يا در بازي ها تغيير ايجاد كرد؟ ..
سلا م پبسیار از شما سپاسگذارمنقل قول:
این کار بسیار سخت و وقت گیر ه باید بری د تو قسمت :INI و ببینی مشکلا تشو ن چیه .....:46:
==============================
با تشکر د و ست گرا می با این بر نا مه فقط میشه بازی ها رو بد و ن سی دی بازی کرد نه اینکه تعقیر ات داد ....نقل قول:
:18:سلام :18:
:18:آقای منصوری نمی خواید دیگه عکس بگذارید:18:
با سلام. من بازي جنرال Command & Conquer Generals Zero Hour را نصب كردم . من چه جوري ميتونم contra 007 را دانلود كنم . اگر مي شود من را راهنمايي كنيد . با تشكر :20:
با سلام.به نظر شما توی gla demothlion با چه چیزهایی حمله کنیم بهتره.لطفا جوابم سریع بدید خیلی لازم دارم.:19::8::8::13::46:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = برو ایتجا شاید پیدا کردی
اینم اینگیلیسی همون سایت
نقل قول:
برای آنلاین بازی کردن حتما باید Cd-key داشته باشیم و نمیشه کاریش کرد و باید بخریمش که خیلی هم گرونه.
پس ما با برنامه هاماچی بازی رو انجام میدیم به صورت Lan در بازی."لینک دانلود هاماچی در پایین هست"
در برنامه هاماچی یکی از دوستان میاد یک User میسازه و دوستان دیگه تو هاماچی Userش رو Add میکنن. و انتخابش میکنن.
بعد هم میریم داخل بازی و در قسمت Lan این IP دوستمون هست که "سرور"شدن،انتخابش میکنیم بعد هم بازی میکنیمش.
لینک دانلود هاماچی (1.0.3.0):
کد:
کد:http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-1.0.3.0-en.exe
آموزش هاماچی : ↓
در پنجره برنامه اون پایین سه تا Button وجود داره ، سمت چپ که Power هست ، سمت راست مخصوص Configuration (تنظیمات ) و در کنار آن ، Networks هست . ما با این Button کار داریم :
با انتخاب Create a new network ، یه پنجره باز میشه که میتونید با انتخاب User و Pass یه شبکه جدید بسازید و فقط اشخاصی که این User و Pass رو به اونها بدید میتونن وارد شبکه شما بشن .
اگر User و Pass یک شبکه رو دارید ، با انتخاب گزینه Networks و بعد Join an existing network پنجره ای رو می بیند که باید User و Pass رو در اون وارد کنید . با وارد شدن به هر شبکه اسم اون شبکه میاد تو لیست.
حالا اگه می خواین از یه شبکه خارج بشین روی اسم شبکه در لیست کلیک سمت راست می کنید و Leave Network رو انتخاب می کنید .ولی حواستون باشه اگه خودتون یه شبکه رو درست کرده باشید به جای Leave Network ، گزینه Delete Network وجود داره که با انتخاب اون همه رو از شبکه پرت می کنید بیرون !!!!
این هم چند تا پسور د و یوزر :
USER:GENERALS
PASS:GENERALS
USER:UFO54
PASS:001354
USER : ^iran^ PASS:ZH
Network Name : mashhadteam
Network Pass : 123
User : mer5ad
Pass : 123321
User: zero hour ir
Pass: zh
User: ir generals
Pass: zh
user:new_irzh
pass:123
جدیدترین ورژنها و مد های بازی برو به این آدرس:
کد:http://www.strategyinformer.com/pc/mods/commandconquergeneralszerohour/mod.html#id34566
WAR ARMAGEDDON
MOD IRAN V-01
تیم انگلستان:
ساختمانها
تمامی سا ختما نها و تانکها و هو اپیما ها با طر احی و گرافیک جدید می باشند
_سا ختمان پاو ر
مسئول تا مین برق و انرژی تیم می باشد.
_سا ختمان استر اتزیک:
قابلیتها
- روشن کردن کل نقشه و نقاط درگیری
- اضا فه کردن بمب های با قدر ت تخر یب بالا
-دیو ار های محافظتی برای سا ختما نها
-ار تبا ط ما هوارهای و تا مین اطلا عات
-پا کسازی در مقابل حملات اتمی و شیمیا ئی
_سر باز خانه
در این بخش تیم امر یکا می تواند هشت سر باز داشته باشد
-سر باز معمولی
-آرپیچی زن
-کما ندو
-تک تیر نداز
-سر باز مخصو ص پا کسازی رادیو اکتیو و حملات شیمیا ئی
-فر مانده
-سر باز مخصوص درمانگری
-آپگر ید گاز اشک اور
-آپگر ید اشغال سا ختما نها
-آپگر ید بمب گذاری بر روی سا ختما نهای حر یف
_سا ختمان تا مین درآمد
در این سا ختمان بازیکن قادر است با سا خت چر خ بال و کا میو ن به کسب در آمد و تا مین مالی تیم بپر دازد
_کمک مالی از طر یق اسمان
در این قسمت بازیکن با سا خت این سا ختمان در هر دو دقیقه یکبار با محمو له های تدار کاتی کسب در آمد می کند.
.
_سیستم دفاع موشک تیر بار ضد هوائی واحد جدید
با سا خت این سایت دفا عی بازیکن با استفا ده ازتیر بار ریرضد زره و هوائی قادر به تا مین دفاع و امنیت زمینی و هوائی از تیم می گردد.
_سا ختمان مادر
در این قسمت بازیکن می تواند یک روبات سازنده بسازد و از این امکان بر ای سا خت دیگر سا ختمانها استفا ده نما ئید .
در سا ختمان مادر بازیکن با آیکو نهای کمکی نیز قادر به ضر به زدن بر دشمن می باشد ما نند: بمبار انهای با هو اپیما های ب 52،آ10،و همچنسن ب2 می باشد
قا بلیت استتار
قابلیت پوشش ما هواره ای
_سایت خمپاره انداز دفا عی
این سایت قادر به شلیک خمپاره بصورت مداوم می باشد
.
تجهیزات:
-زیر در اییی با قدر تشلیک دو موشک همزمان
-ناو سنگین با قدرت شلیک تو پخانه هسته ای
-ناو سبک با قدرت شلیک تو پخانه
-هاکل بر اف با قدرت حمل و نقل دریایی
_سا ختمان تانکسازی
در این سا ختمان بازیکن قادر به تولید تانکهای سبک و سنگین خواهد بود
تجهیزات:
-tank assaulit crussader
-tank paladin
-tank-adv
TANK M1
تانک برادلی
- موشک تا م هاواک با قدرت زمین به زمین و بر د بالا
- تانک نفر بر
- آمبو لانس
- ماشین شنا سا ئی
- تانک دفاع لیزری ضد هوائی و ضد تانک
-موشک دور برد MLRS
_سایتموشکهای تام هاواک
بازیکن با این سا ختمان قادر است هر 4 دقیقه یکبار با9 موشک تام هاواک با شلیک همزمان به تا سیسات حریف ضر به بزند
_فر و دگاه طر احی و گر افیک جدید
تجهیز ات:
-هواپیمای 22Fطر ح و گر افیک جدید
-هو اپیما ی اف 14
-چر خ بال کما نچی
کلیه هو اپیماها و چر خ بالها با طراحی و گرافیک جدید می باشند -
_قابلیت انهدام مین تو سط بلدوزر (مین کوبی)
_اسکله نیر وی دریایی طر احی این واحد و گرافیک جدید
این واحد در این پک به صور ت اختصاصی به بازی اضا فه شده است که در این بازی این واحد وجود خارجی نداشته است
.
تجهیزات:
-زیر در اییی با قدر تشلیک دو موشک همزمان
-ناو سنگین با قدرت شلیک تو پخانه هسته ای
-ناو سبک با قدرت شلیک تو پخانه
-هاکل بر اف با قدرت حمل و نقل دریایی
کسی نیست بگه تو gla demothlion با چی حمله میکنه