هر چی منو هم دارم با همین تم Active desktop می آد !!؟؟؟!؟!؟!؟
Printable View
هر چی منو هم دارم با همین تم Active desktop می آد !!؟؟؟!؟!؟!؟
لینک بلند ترین درایور صدا برای 810 رو میخواستم. کسی داره؟؟؟؟
میخوام تا جایی که ممکنه بلند باشه . کیفیت هم زیاد مهم نیست.
فکر کنم toshara 1.2 باشه اون طور که شنیدم ولی شاید اسپیکر گوشیت صدمه ببینه ها بقیه دوستان هم نظر بدننقل قول:
شما می تونید 10 تا 20 منوی فلش بریزی تو گوشیت به شرطی که تم های منو ها رو هم بعدا بریزی تو گوشیت وقتی که منو ها رو نصب کردینقل قول:
اونوقت تم مربوط به منو رو تو گوشیت نصب کن من حدود 15 منو تو گوشیم هست همشون هم با تم مربوطه جواب میدن
من باز گوشیم بعد از مرحله RESTORE روشن نمیشه
FRIMWARE :r4db005
لطفا کمک کنید :) :) :)
فایل ریستورت رو عوض کن گوشیت و 2باره فلش کن شاید هم مشکل از XS باشه مال من یه بار مشکلم XS بود که dont send میداد بعد XS 1.5 رو نصب کردم درست شد.نقل قول:
فریم ویر و دوباره دانلود کردم درست شد ! از این تم های فلش ریختم تو گوشی بل تمای خودش چرا بعضی ها منو هاش عوض نمیشه ؟ بعضی ها عوض میشه ؟
دوست عزیز هر منوی فلش یه نامی دار ه که شما تو گوشی می ریزید ! درسته ؟
شما باید اسم منوی فلش رو دقیقا در محل مورد نظر بنویسید : <Desktop_style Type="File" Source="اسم منو.swf"/>(واسه تک تک تم هایی که می خواهید استفاده کنید این کار رو باید انجام بدید )
خوب لابد میپرسید اینا رو کجا باید وارد کنیم ؟ همه اینا رو آقا حمید تو پست دوم شرح داده اند !
اقا من گوشیم w810 سریال چنجی هست.می تونم با نرم افزار XS++ورژن1.2،می تونم درایو دوربین و صدا و منوی فلش بریزم تو Upload to Phone و FSX رو بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی گوشیم هنگی چیزی نمیکنه و راحت روشن میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا تمامی کسانی که طلاع دارند راهنمایی کنند......
بله دوست عزیز ...
با ++xs به راحتی و بدون درد سر میتونی عمل هک رو انجام بدی ولی شاید تا 8 ساعت معطلت کنه !
تجربه های من در کار با ++xs :
قبل از شروع هک کلیه برنامه های در حال اجرا رو ببند ( اگه آنتی ویروس و چیزاری دیگه مثل این رو هم غیر فعال کنی که چه بهتر )
در هنگام هک میتونی کنسل کنی بدون اینکه مشکلی پیش بیاد فقط شما زمانی که داره فایل میریزه تو گوشی یا پاک می کنه نباید کنسل کنی و باید خوش شانس باشی که اون موقع برق نره ( عمل پاک کردن فایل ها و کپی کردن فایل های جدید 45 ثانیه بیشتر طول نمی کشه ) و بقیه زمان انتظار شما برای نفوذ به خود گوشی هست !
و در آخر در هنگام هک هیچ برنامه ای رو اجرا نکن ! ( من خودم به این موضوع عقیده دارم )
خدارو شکر گوشیم درس شد مرسی دوستان .
من داشتم گوشی W300 و هک میکردم که به مورد عجیبی بر خورم و اونم این بود که وقتی ذش Xs++ خواستم هکش کنم Lcd گوشی سغید شد و Lcd پشت شروع به خاموش روشن شدن شد !!!! ؟؟ کسی می تونه کمک کنه ؟
این 10 20 تا تم و با swf و می ذاری ما هم DL کنیم خیلی ممنون میشمنقل قول:
:11::40:
اخه فرمت اینا .thm هستش من چجوری EXTRACT کنم ؟!؟!؟؟!؟!؟!نقل قول:
تو همون صفحه ی اول که کامل توضیح داده بودن
با استفاده از نرم افراز Tugzip فک میکنم بود البته من با اون کار نکردم چون یه برنامه ی بهتری دارم به اسم Set Flash Menu که فقط با یه راست کلیک رو تم مورد نظرم میتونم منوی فلشُ بهش اضافه کنم
;کمک ! :( :41:نقل قول:
با وین رار ! که به نظر من کار باهاش آسونه ( یا برنامه های مشابه مثل Tugzip و ... )نقل قول:
اخه فرمت اینا .thm هستش من چجوری EXTRACT کنم ؟!؟!؟؟!؟!؟!
در ضمن بگم که بعضی از تم ها استاندارد نیستند و فایل Theme.xml رو ندارند خوب اگه این فایل موجود نباشه شما چه جوری می خواهید اسم منوی فلش خود رو وارد تم کنید ؟ چاره کار سادست شما باید برنامه SonyEricsson Theme Creator رو داشته باشید ! شما ابتدا برنامه رو باید باز کنید و مدل گوشیه خودتون رو انتخاب کنید و تم رو بگیرید و بکشید و در برنامه رها کنید سپس بدون دستکاری تم ، اونو سیو کنید ! بدین ترتیب تم شما استاندارد میشه و فایل Theme.xml توش درست میشه ...
ابتدا روی تم کلیک کنید و Open With رو بزنید بهد یه برنامه مثل وین رار رو انخاب کنید و تم رو باهاش باز کنید بعد محتویات تم رو اکستراکت کنید و فایل Theme.xml رو باز کنید و همان جوری که آقای حمید گفته اند تغییرات لازم رو بدید ( یادتون نره Theme.xml رو سیو کنید ) بعد همه فایل ها رو بگیرید و با برنامه Tugzip و با پسوند tar اونا رو فشرده کنید سپس به Folder Option برید و از تب view تیک Hide exetensions... رو بردارید و بعد پسوند تم خود رو از tar به thm تغییر بدید ...
این نکته رو هم یاداور بشم که اگه همین تم رو دوباره با Theme Creator باز کنید و سیو کنید فایل Theme.xml دوباره به حالت استاندارد خودش بر می گرده و شما مجبورید دوباره تمامیه مراحل رو برید !
نقل قول:
آخ آخ آخ !!!! این مورد وقتی پیش میاد ، دو دلیل داره :
1 - فایل main خراب شده ( 40% ) :20:
از اینجا پیداش کن :2 - ic flash گوشی سوخته ( 60 % ) :41:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=142555
مورد اول که با فلش کردن مین روی گوشی حل میشه ( اگه گوشیت رجیستر اصلی باشه) ولی مورد دوم برات
15 تومان خرج داره . :5:
حالا با کدوم برنامه کار میکردی در چه مرحله ای ؟؟ بیشتر توضیح بده . :46:
راستی از صبح تا حالا این سومین گوشیه که داری هک می کنی !! درسته ؟ :31:
نقل قول:
من یه چندتایی دارم
برات آپلود میکنم آدرسشو میدم
این اولیش:
[HTML]http://rapidshare.com/files/45564738/Lava_desktop.swf[/HTML]
[HTML]http://rapidshare.com/files/45566650/Lava_desktop.thm[/HTML]
:10:
دومیش:
[HTML]http://rapidshare.com/files/45565457/avenue_176x220.sw[/HTML]f
:10:
والا گوشی روشن میشه اما ! وقتی اونو به XS++و میخوام اونو FSX کنم این اتفاق می افته وگه نه گوشی روشن میشه !نقل قول:
:D Sony ericsson طرفدار زیاد داره
:40:
درود
امروز بعده 1 هفته کلنجار رفتن با خودم بالاخره گوشیمو با فار هکوندم :20:
6 ساعتم گوشیم روشن نشد تا اینکه فلش کردم و حل شد :5:
شدیدا به دوستانی که W810i دارن توصیه میشه این کارو بکنن - اگه مراحل پست 2 رو به دقت انجام بدید هیچ مشکلی پیش نمیاد - من که الان دارم با صدا حال میکنم .
:8::8::8::8::8::8::8::8::8:
از دوستانی که این تاپیک توپو راه انداختن خیلی خیلی مممنونم .
:10::10: :11::11::11::11:
دوستاني كه واردن !
اگر ic flash بسوزه و نشه گوشيرو فلش كرد و قاطي پاتي باشه آيا ic flash قابل تعويضه !؟
جايي رو سراغ داريد !!؟؟
کسی نبو جواب منو بده آخه من گوشیم روشن میشه ! ولی هک نمیشه یعنی موقعی که به Xs++ وصل میکنم فقط Lcd سفید میشه و اون پشتی ام خاموش روشن میشه ! چی کار کنم ؟ :(
تایید نمیشهنقل قول:
من این کار رو کردم
ضمناً IC Flash گوشی رو کسی عوض نمیکنه فوق العاده حساس یعنی نمیشه.
وقتی ++XS گوشی رو نشناسه اینطوری گیج بازی در میاره ؟نقل قول:
سعی کن ++XS کامل یا به روز داشته باشی.
این XS++ V1.5 گوشی w300 می تونه هک کنه ؟ :-؟
من هر گوشی به این ورژن XS وصل میکنم این ERROR میده !
13:36:52| Ready for operation!
13:37:02| You must choose a way in!Error: FSX failed.
13:37:02| ++ Error: FSX failed
13:37:04| Disconnected... Unplug the phone
با این که USB ام انتخاب می کنم اما باز همین Error میده چیکار کنم ؟ لطفا کمک کنید !
آقا حمید شما مطمئنی که فایلای farfield همشون ماله بلند گوی گوشیه ؟؟؟؟ من آگوستیک توشارا رو ریختم صدای هنزوریش عالی بود ولی از اسپیکرش صدای amr و 3gp نمیومد . من farfield های آگوستیک 1.6 رو به جای farfield های توشارا ریختم ، مشکلش حل شد ولی صدای هندزوریشم کم شد به اندازه ی همون 1.6 شد !!!!!!!!
من از همین آگوستیک توشارا 1.8 خوشم اومد ولی صدای amr و 3gp رو پخش نمی کنه باید چی کار کنم ؟؟؟
ممنون...
من به روشي كه دوست عزيز حميد گفتند گوشي 810 چنج شده خودم هك كردم
يعني در عرض 2 ساعت 3 بار به گوشي نفوذ كردم و درايو صدا و دوربين عوض كردم.
بهترين ورژن دوربين براي 810 چيه؟
بازم از اموزشتون ممنونم.
من گوشیم چنج شده است .
میخوام برای اینکه ریسکی نکنم گوشیمو بدم بیرون صداش رو تقویت کنن .به نظر شما چقر خرج داره ؟
با سلام
امروز علاالدین بودم
w810i ام رو بردم تا سریالش رو از change به اصل تغییر بده
گفت برو 25 روز دیگه بیا !؟؟
گفتم چرا ؟
گفت چون نصف سونی اریکسون ها رو مخابرات آزاد کرده و 25 روز دیگه هم بقیهشون رو مثل نوکیا
گفت برا چی حالا میخوایی با باکس برات اصلش کنم ؟
گفتم چون میخوام با FAR درایور صدا بریزم توش و صداش رو زیاد کنم
گفت چه ربطی داره من روزی 50 تا w810i رو با FAR درایور میریزم
گفتم خوب اول اصلشون میکنی بعد درایور میریزی دیگه ؟
گفت چه ربطی داره !؟؟
گفتم خوب اگه change باشه و با FAR بخوایی فلش کنی خوب خراب میشه
گفت هرکی گفته .....:18:
گفت من کارم اینه و حاگه میخوایی 5 تومن میگیرم همین جلوی چشت برات درایور میریزم
با باکس هم برات 25 روز دیگه 2.5 میگیرم
حالا من بالاخره کدوم حرف رو باور کنم
فردا دوباره علاالدین کار دارم
خالی بسته یا راست گفته ؟
اگه بسته باشه بگید تا فردا بگم جلوی حودم با FAR فلش کن
نظرتون چیه؟
اره دوست عزیز میشه صفحه اول همین تاپیکم روشش نوشته(بدون اصل کردن سریال)نقل قول:
سلام اقا حمید و بقیه دوستانآقا حمید تو آموزش فلش تو قسمت فار منرجر گفت باید loader رو خاموش کنم منضور از این لودر چیه و از کجا باید خاموشش کنم
دوستان اين عوض كردن درايو صدا به اسپيكر صدمه وارد نميكنه؟
یکی راهنمایی کنهنقل قول:
کمک در مورد فایل restore برای روشن کردن گوشی w810
با سلام خدمت دوستان و اساتید
من یک w810 داشتم که می خواستم منوی فلاش رو بزارم و گرفتم گوشی رو هک کردم و وقتی با فار وصل شدم وقتی می خواستم منوی فلاش رو بذارم آدرسی که داده بودند رو پیدا نکردم
و بعد وقتی می خواستم فایل restore را برای روشن شدن گوشی وارد کنم و تبق فریمور گوشی من فایل restore وجودنداشت کسی اگه داره لطف کنید بذارید
مشخصات گوشی
08:48:11| DBID: db2010
08:48:11| OTP CID: 49
08:48:11| EROM CID: 49
08:48:11| EROM color: Red
08:48:11| IMEI: 35462301xxxxxx
08:48:11| Phone: W810
08:48:11| Operator: S_ASIA_LEVAN
08:48:11| CDA: CDA102555/110 R2A
08:48:11| Firmware: R4ED001 ********* فایل روشن کردن گوشی از همین فریمور
08:48:11| EROM: n/a
و چگونه میتوانیم فایل منوی فلاش را روی گوشی بریزیم و از آن استفاده کنیم
Firmware: ****R4ED001 ********* فایل روشن کردن گوشی از همین فریمور
دوست عزيز منم اين مشکل برام پيش اومد وحلش کردمنقل قول:
حالا مي خوام به شما هم يه کمکي بکنم تا به سازندگان ++xs انقدر فحش نديد(من که همشون رو تو دلم به فحش بستم)
يه کار کوچولو بايد انجام بدي موقعي که گوشي رو به xs وصل کردي customize file system رو تيک بزن بعد تيک brute XS رو فعال کن بعد تيک customize file system رو غير فعال کن (ولي به تيک brutexs دست نزن) حالا از ++xs استفاده کن و حالشو ببر اگه مشکلت حل شد که هيچ اگه نشد يه راه حل ديگه وجود داره که بپرس تا اونو بهت بگم ولي با همين روش جواب ميگيري مطمئنم
با XS ++ v1.5 باز LCD سفید میشه کلافه شدم !!!
23:10:02| PORT STATUS: ACTIVE
23:10:02| Baseband ID: 8040
23:10:02| Hardware Platform: db2010 Marita compact
23:10:02| Protocol Version: 3.1
23:10:02| AutoReturnCollectingSending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
23:10:02| This is a PRODUCTION_ID loader
23:10:02| ***** Read flash vendor & id (cmd 0D)
23:10:02| ***** Read otp (cmd 24)
23:10:02| Activating GDFS...
23:10:03| phone name detected
23:10:03| Return
23:10:03| PHONE INFO
23:10:03| DBID: db2010
23:10:03| OTP CID: 49
23:10:03| EROM CID: 49
23:10:03| EROM color: Red
23:10:03| IMEI: 35286101xxxxxx
23:10:03| Phone: W300
23:10:03| Operator: M_EAST_N_AFR
23:10:03| CDA: CDA102665/6 R2A
23:10:03| Firmware: R4EA031
23:10:03| EROM: n/a
23:10:03|
23:10:03| Ready for operation!
23:10:35| +++ Sending CS_LOADER...
23:10:35| Sending loaders\db2010_cid49red_cs_r3l.bin...
23:10:37| This is a CHIPSELECT loader
23:10:37| Activating loader...
به اینجا که میرسه LCD سفید میشه !
گوشیم w300
حق با شماست چند وقته که این مورد رو آقا حمید گفته ؟نقل قول:
نزدیک بود کارم با مغازه داره به جاهای باریک بکشه
تو سایت farmanager که میری چند تا نسخه وجود داره
کدوم رو دانلود کنم؟
كسي W810_R4EK001_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn.rest.mbn رو داره؟
خيلي لازمش دارم
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممکککککککککککککککک ککککککک!!!!:41:نقل قول: