بچه ها لطفا یکی که V3i داره یه لطفی به بنده بکنه و
آهنگی به نام Ambient که فابریک تو مموری گوشی V3i هست واسه من آپلود کنه.
حجمش خیلی کمه،اگه لطف کنین خیلی دمتون گرم میشه.V3i خودم دستم نیست.
دمتون گرم...:31:
Printable View
بچه ها لطفا یکی که V3i داره یه لطفی به بنده بکنه و
آهنگی به نام Ambient که فابریک تو مموری گوشی V3i هست واسه من آپلود کنه.
حجمش خیلی کمه،اگه لطف کنین خیلی دمتون گرم میشه.V3i خودم دستم نیست.
دمتون گرم...:31:
anti_girl عزیز ببخش که دیر جوابت رو دادم ممنون از جوابت.
خواهش میکنم سعید جان اگه بازم مشکلت حل نشد من در خدمتمنقل قول:
سلام
من دو مدل اسپیلت اسکین به نامهای Hellomoto و Mod_my_moto از این سایت دانلود کردم و رو گوشیم نصب کردم ولی بعد از هر بار نصب گوشیم بهم می خورد و مجبور می شدم گوشیمو فلش کنم .می خوام خواهش کنم اگه کسی این اسکینها رو نصب کرده یه توضیح کاملی راجع به نصبش بده.
خیلی ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه . مرسی
تو پوشه اين اسكين ها فولدري است كه فايل ايي با پسوند gif هست كه بايد همه اين عكس ها رو به بخش e/icon گوشي كپي كنيد اگه اين بخش وجود نداره خودتون ايجاد كنيد. حتما بايد فايل هاي سيستمي رو هم نصب كنيد (mma_ucp و mma_dcp). بعد هم با روش هاي معمول اسكين رو نصب كنيد.
آقا من یک v3i دارم.وقتی رم میکرو اس دی را داحل رم ریدر میذارم که آهنگ توش بریزم نه میشه ازش کپی کرد نه اطلاعات توش ریخت.پیغام میده:
write-protector
باید چکار کرد؟ خواهشا یکی کمک کنه؟
دوست عزیز اون دکمهlock که در کنار خشاب قرار داره رو نگاه کن شاید از اون باشه
من یک مشکل دیگه دارم.وقتی با برنامه p2k می خوام اسکین نصب کنم بعد از وارد شدن در شاخه a/mobile باید skin وجود داشته باشه که فایلهای اسکین مورد نظر را در آنجا کپی کرد و لی این skin اونجا نیست باید چکار کرد؟ من یک فولدر skin اونجا ایجاد کردم و فایلها را داخلش کپی کردم ولی بازم بعد از ریست کرن اسکینی درست نشد.میشه کمک کنید؟
اسمه فولدر اگر اشتباه نکنم... Skins هستش.. که باید وجود داشته باشه!!! شما از چه ورژنی از این برنامهنقل قول:
استفاده میکنید؟؟؟ تو برنامه هایه دیگه هم این فولدر وجود نداره!!!!؟
فکر کنم ورژن 2.9 باشه.آقای شما یک ورژنی برام بذارید که مطمئنن این فولدر را نشان بده.خیلی ممنونم
خب. بفرما...نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/25089455/68b06f2/P2kCommander-V3131.html
خیلی ممنون مسعود جان بازم گل کاشتی
با سلام خدمت شما اقا من از این نرم افزارskin manager استفاده میکنم ولی تا گوشمو به کامپیوتر وصل میکنم قطع میشه نمسشه بدون نصب بریزمش تو گوشی از اونجا نصب کنم؟؟؟اسکینها رو میگم گوشیم v3i
نه دوست عزیز همچین امکانی در گوشی های موتو وجود نداره میتونین از نرم افزار های دیگه ای استفاده کنین مثل p2k (اگه اشتباه نکرده باشم اسمش همینه)
سلام.. مشکلت درایور گوشی هست...اینو بخون عزیز..نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/28857969/b903da66/installation.html
سلام
از شما هايي كه V3x دارين كدوم هاتون از باتري Bc70 استفاده ميكنين ؟
چون خود V3x كه همراهش bc60 هست
ميخواستم بدونم اگه اين باتري رو دارين درست كار ميكنه ؟
چه قد فرق ميكنه با اون Bc60 ؟ اصلا محسوس هست ؟
سلام دوستان .
من یه v3x دارم که با آخرین ورژن مونستر پک فلش کردم و با تنها فایل فلش فارسی سازه موجود هم فارسی کردم.
ولی مشکلی که دارم اینه نمی تونم پیام فارسی را برای دیگران بفرستم . چون خالی می قرسته !!
اگه در draft هم ذخیره کنم باز خالی ذخیره میکنه.
ممنون میشم از دوستان کسی کمکم کنه :10:
سلام... من استفاده نکردم... چون اصلشو پیدا نکردم..!...نقل قول:
اما مسلما تفاوت میکنه.. چون یکی 840 میای آمپر هست و دیگری 1030....
بله درست میگی... این یه راه حله ساده داره.. اما چون من نیازی بش نداشتم یادم نمیاد چی بود..!!نقل قول:
تو سایته p 3 0 m o b دیده بودم اما این سایت الان مشکل داره ظاهرا ورگرنه برات لینک میکردم... تو همین کلوپ
هم یه سرچ بزن.... فکر کنم یکی مطلب رو اینجا هم منتقل کرده بود...
ابتدا نرم افزار p2k advanced editor رو نصب كن روي connect in p2k mode در بالاي صفحه كليد كن تا دايره سمت چپ قرمز به سبز تبديل بشه و در پايين سمت چپ اسم گوشي رو بنويسه:1***-از منوي بالا روي phone services كليك كن بعدseem function بعد seem 32 function رو پيدا و كليك كن****2-حالا از پايين رويread from phone كليك كن تا اطلاعات گوشيت خونده بشه****3- حالا بگرد تا گزينه Unicode-MOSMS-AVAILABLEرا پيدا كني****.4- تيك جلوي گزينه press space key to switch function رو فعال كن*****.5-حالا از بالاي صفحه رو write to phone كليك كن. بعد از بالا روي reset phone يكبار كليك كنموفق باشي دوست عزيز
به به آقا تورج.... همینه که تورج گذاشته... ممنوننقل قول:
واقعا ازتون ممنونم . واقعا
میرم یه امتحانی بکنم و خبرش رو بهتون میدم . بازم ممنونم. دمتون گرم
قوربونت مسعود جاننقل قول:
درست ميشه مطمئن باش اگه بازم مشكلي بود در خدمتمنقل قول:
قبل از اینکه بخوام روش شما رو امتحان کنم این روش رو که یکی از دوستان بهم گفتند را امتحان کردم و موفقیت آمیز بود .
به قسمت other feature رفته و sms unicode رو فعال كنید و set رو بزنید .
ساده و راحت .:)
ok.!!! اينم راه حله خوبيه خوشحالم كه گوشيت درست شد موفق باشي
سلام
یه مشکل
وقتی یه صدای ضبط شده چه خودم ضبط کرده باشم چه گرفته باشم بخام از گوشی پاک کنم
گوشی پیغام میده !!!که این صدا به عنوانه رینگتون استفاده شده پاک بشه !!!
در حالی که اصلا این صدا نه پیش فرض زنگه نه ringer id
فقط واسه صداهایی که پسونشون amr هست این پیغامو میده
mp:heartless v.3
فک کنم از اولی که فلش کردم با این mp همین طور بود ولی رو گوشیهای دیگه اینجور نیس
نمیدونم شاید اشتباهی سیمی رو دس کاری کرده باشم یا..؟؟؟
با سلام خدمت دوستان.
گوشی v3x من اصلا بالا نمیاد.یعنی وقتی روشنش میکنم صفحه کلید برای یک لحظه روشن میشه و دوباره خود گوشی خاموش میشه. همه اطلاعات مربوط به فلش کردن گوشی رو هم خوندم ولی وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم و درایورهای مربوطه رو وصل میکنم در برنامه RSD lite 3.0 ارور میده :
phone failed initial seciurity verification checks.HAB error 0xFF
لطفا اگه کسی میدونه بگه من چیکار کنم ؟ !!!
در ضمن من تا حالا چندین بار فلش کردم یا دادم بیرون برام درست کنند ولی کمتر از 1 هفته گوشیم خراب شده و بالا نمیاد.از این monster pack هم استفاده میکنم. :
R252211LD_U_85.98.A0R_LP0032_DRM0001_VSTU_206_0C_J PAE_R25221GENERIC_03_UCRAZRV3XT677APR25221009_1.sh x
عزیزم ورژم بوت لودر شما با SW سازگاری نداره گوشی شما باید Full flash بشه و شاید هم بوت لودرش رودوباره بنویسی از MP های دیگه استفاده کننقل قول:اگه نشد برات فول فلش رو لینکمیدم...کد:WWW.MOTOX.INFO
اول بگو با چه نرم افزاري صدا رو ضبط ميكني عزيزم؟ در ضمن اگه سيمس رو دست كاري كردي خوب با بك اپ برگردونش به روز اولنقل قول:
دوست عزيز اول روي يه pc ديگه امتحان كن در ضمن ورژن بوت لودرت رو هم چك كن ميتوني از moto cup هم براي فلش استفاده كني
سلام
ميخواستم بدونم چرا نميشه تو v3X عكس متحرك يا همون GIF رو براي baclground انتخاب كرد ؟
فقط ميشه براي screen saver انتخاب كرد و اگه براي back انتخاب كني تصوير رو ثابت نشون ميده
مثله عكس هاي معمولي و ديگه متحرك نيست
خب همچین قابلیتی نداره دیگه!!!:20: اما اگر اشتباه نکنم با دست کاری میشه همچین کاری کرد... که یکمینقل قول:
باید پبچبده باشه.. اگر اشتباه نکنم... البته من بت پیشنهاد نمیکنم همچین کاری کنی چون همون طور که میدونی
این کار مصرفه باتری رو بالا میبره و ارزشی نداره!!
فرقی نفوکوله گفتم چه ضبط کرده باشم چه با بلوتوس بگیرمنقل قول:
بکاپ هم نگرفتم در ضمن هنوز مطمئن نیستم مربوط به سیم ها باشه
درود
V3i دلیوری نداره ؟؟!!!
.سلام دوست عزيزنقل قول:
چرا داره
ولي براي هر دفعه فرستادن sms بايد اون رو on كني
از اين مسير برو
وقتي رفتي رو گزينه text messeage برو توي option و برو تو گزينه messeage option و اونجا deliveri report رو on كن :10:
آره مصرف باتری رو خیلی بالا میبرهنقل قول:
ولی اگه بشه و یه راه حلی پیدا کنیم واسه این موضوع خوبه
اینم از امکانات v3x هست دیگه!!!!:27:نقل قول:
ارهنقل قول:
البته بعضي ها خوش شانس هستن monster pack جديد گيرشون مياد كه توش delivery هميشه on هست :46:
اين پك با اين پسوند ها مشكل نداره به نظر من شما سيم ها رو دست زدي وگرنه همچين مشكلي وجود نداره يعني من كه تا حالا نديدم اين جوري بشهنقل قول:
ممنون :11: :10: بهتر از هیچیه :31:نقل قول: